![]() |
kheyli mamnoon
|
در صورتی که بیش از 30 درصد سود خالص نهایی از یک معامله بدست آمده باشد، مقدار سود آن معامله در نظر گرفته نخواهد شد (از بالانس نهایی کسر خواهد شد).
با سلام و تشكر فراوان اين شرط عنوان شده به نظرم زياد جالب نيست،ميتونست اينطور عنوان بشه كه بيش از 30% محاسبه نشود! و يا اصلا اين محدوديت حذف گردد. |
سلام
پیشنهاد می کنم تاپیکهای مربوط به مسابقات فارکس همگی در یک تالار مخصوص قرار بگیره، یا حداقل همگی در یکی از تالارهای موجود ادغام بشه، چون حدود 5 تاپیک مربوط به مسابقات هست که کاملا پراکنده هستن، یکی در تالار موضوعات عمومی، یکی در بخش پیشنهادات و انتقادات و ... با سپاس |
نقل قول:
یعنی به محضه اینکه سوده ما از 30 در صد بیشتر شد اون معامله ما حذف واز بالانسه ما کسر می شه:blink: می شه یکمی در این مورد بیشتر توضییح بدین , اخه من درست متوجه نمی شم متشکرم |
نقل قول:
بالانس فعلیتون. |
در صورتی که بیش از 30 درصد سود خالص نهایی از یک معامله بدست آمده باشد، مقدار سود آن معامله در نظر گرفته نخواهد شد (از بالانس نهایی کسر خواهد شد).
کسب 30 درصد سود روی حساب 500 دلاری یعنی 150 دلار در یک معامله با بازار فعلی که خیلی فعال و پرنوسان هست فرض کنید شما یک معامله روی پوند به دلار با 0.05 لات میزنین و 301 پیپ بعد از 2 روز سود میکنین این معامله به حساب نمیاد !! در حالی که شما 300 پیپ سود کرده اید یا یک معامله این قانون کمی مشکل داره ! :huh: |
با سلام
این بند از قوانین مسابقه را با یک مثال توضیح می دهم: نقل قول:
موفق باشید |
نقل قول:
بالانس ما = 700$ سود خالص = 200$ سود یکی از معامله ها = 70$ نتیجه : 70$ - 200$ = 130$ یعنی اینطوری در پایان حساب خواهد شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :nervous: یک مثال از اقای ایکس : ترتیب تریدهای اقای X ترید اول 20- 50- 80+ 20- 40- 100+ 30- 40+ 30- 80+ 40- 30- 60+ 80+ 30- 100+ بالانس اقای ایکس = 750 سود خالص اقای ایکس = 250 نتیجه = ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cigar: |
آقا حسابها مال بروکر FXPRO هست؟
|
سلام
لینک متا اومده ولی شماره حساب نیومده چی کار کنم |
Watermark: بیشترین مقدار Balance دیده شده (اگر با استفاده از hedge یا روشهای دیگر، مقدار Equity به مدت 24 ساعت روی عددی بالاتر از Watermark قبلی تثبیت شود، مقدار Equity بعنوان Watermark جدید محسوب خواهد شد.) |
با سلام
قسمتی از بند 10 شرایط و ضوابط مسابقه بصورت زیر تغییر کرد: نقل قول:
http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...26&postcount=2 این پیام از طریق googlegroup برای همه شرکت کنندگان ارسال شده است. موفق باشید |
سلام
شما رو به خدا یکی جواب منو بده چرا برای من ایمیل نیومده برای شرکت در مسابقه |
man ham sherkat mikonam
|
در صورت وجود افرادی با دراوداون صفر ایا رده بندی بر اساس سود خالص خواهد بود؟
|
نقل قول:
|
لینک متا اومده ولی شماره حساب نیومده چی کار کنم
میاد یا نمیاد اصلا یکی تحویل بگیره |
نقل قول:
شماره ردیف و نام کاربری را به [email protected] ارسال کنید. |
یک سوال
باسلام
آیا حساب ها فعال شده اند یا اینکه با شروع بازار فعال می شوند؟ شماره حساب و پسورد را وارد می کنم اما حساب باز نمی شود. مشکل چیست؟ ضمنا من دو حساب دمو قبلا در هفته گذشته باز کرده ام که هر دو باز می شوند اما وقتی شماره حساب و پسورد را از طریق options اضافه می کنم No connection باقی می ماند و باز نمی شود در نتیجه اکانت هم اضافه نمی شود. ایا این طبیعی است یا مشکلی وجود دارد؟ با تشکر |
با توجه به اینکه بروکرهای برگزار کننده شرایط متفاوتی را برای جوایز مشخص میکنند .مثلا اینکه فقط سود حاصل از جوایز قابل برداشت است نه اصل ان یا اینکه اصل جایزه فقط پس از انجام تعداد مشخصی معامله قابل برداشت است بهتر است که رویه شرکت ایمانی قبل
از شروع مسابقه در این مورد روشن شود. |
باسلام
حساب من فعال شد. مشکل حل شد. با تشکر |
سلام
در پست اول و دوم این تاپیک به تاریخ دقیق اتمام مسابقه اشاره نشده و صرفا ساعت و روز جمعه اعلام شده است ( مشخص نیست که این جمعه ؛ جمعه هفته چهارم هست یا پنجم ) ممنون |
از کجا برم نگاه کنم شماره ردیف یادم رفته مس شه لینک بدین نگاه کنم اخه 1 بار فرستادم که
|
یه عکس هست که اسم نوشتن تو اون 292 است ولی تو ردیف 318 کدومو بزنم می شه بگین کامل که چی بنویسم
|
زدم ولی بازم از اکانت خبری نیست این میلم است [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] میشه کمک کنین
|
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
موفق باشید |
نمی یاد هر دوشو زدم بازم خبری نیست جریان چیه؟ حالا چی کار کنم
|
مرسی اومد اقا رضا دستتون درد نکنه
|
هنوز ایملی به من ارسال نشده
|
نقل قول:
اگر این همه اعتراض نمی کردی الان قوانین مسابقه بهتر از این بود :mad: :advise: اقا رضا من از طرف همه اونایی که با بالانس مشکل دارن عذر خواهی می کنم اقا رضا دستم به دامنت یکمی کوتاه بیا ما اگر به خواستگاری دختر پادشاه بخوایم بریم هم این همه مانع سر راه مون نمی زارن که شما گذاشتین اون هم فقط برای 1000 دلار بابا من 60 تا ایدی درست کرده بودم. برای این مسابقه کلی برنامه داشتم این همه رو هزار دلار حساب کرده بودم یعنی همش دود شد رفت هوا:cry: |
سلام
من نیز ابهامی داشتم: این که فاصله بین تریدها کمتر از 30 دقیقه باشد یکی حساب می شود. برای تریدهای روی ارزهای متفاوت نیز یک ترید محسوب می شود؟اگر به این صورت باشه که برای ارزهای متفاوت هم یکی حساب شود . فکر میکنم جای اشکال است. چون دیگر حکم اسکالپ و یا ترید تجمعی روی یک ارز را ندارد. آیا از اکسپرت برای تریلینگ و نه برای ترید کردن مجاز به استفاده هستیم یا خیر؟ ممنونم شاد باشید. |
نقل قول:
با این قوانین همون بهتر که ایمیل برات نیاد حالا من 60 تا ایمیل برام اومده چکارشون بکنم |
نقل قول:
همانطور که قبلا هم نوشتم، در مورد این بند از قوانین: نقل قول:
بعبارت دیگر در صورتی که تعداد معاملات شما در مدت یک ماه بیش از ۱۰ معامله مستقل است، می توانید این شرط را بطور کامل نادیده بگیرید. در مورد استفاده از اکسپرت: مطمئن نیستم که امکان استفاده از اکسپرت روی حسابها فعال است یا خیر. سوال می کنم و نتیجه را اعلام می کنم. موفق باشید |
نقل قول:
سلام به همه مخصوصا kurosh_lava ی عزیز و اقا رضا تا 4.15 دقیقه دیگر مسابقه شروع می شود کامپیوترها روشن موس ها اماده 10 9 8 7 6 . . . |
با توجه به اینکه قوانین مسابقه با باقی مسابقات فرق داره فکر میکنم بد نیست یک توضیح با ذکر چند مثال از یک استیتمنت که ظاهرا برنده است ولی با قوانین مسابقه برنده نمیشود رو بگذارین تا همه چیز از فردا که شروع میشه برای همه مشخص باشه و البته ایمیل هم بشه برای شرکت کنندگانی که احتمالا به این تاپیک کم سر میزنند .
|
pass user ma che shod
نقل قول:
|
آقا رضا يه سوال : من اگه فول مارجين كار كنم مشكليه؟
يعني محدوديتي در حجم تريد داريم؟ چون شرايطو خوندم به اين مطلب برنخوردم. |
سلام
من 1 روش ميتونم بگم كه 30% سود نهايي از 1 تريد باشه ولي حساب نشه و كل سودش در پايان مسابقه نصيب شما باشه ولي نمي دونم اجازه دارم بگم چطوريه يا نه :rolleyes: |
راستي بچه ها من مثلا ميخوام رو gbp/usd تريد كنم 2 3 تا پوزيشن باز ميكنم با تارگتهاي مختلف مثلا 3 تا 0.02
اين خلاف قوانين مسابقه نيست؟ |
راستي من 1 كار ديگه هم ميكنم :laugh:
مثلا اگه 0.10 باز داشته باشم شايد الان 0.05 رو ببندم 0.05 ديگه رو 2 ساعت ذيگه ببندم يعني 1 تريدمو تيكه تيكه مي كنم اين هم كه اشكال نداره؟:rolleyes: |
نقل قول:
چند تا مانع رو انداختی نیز تاثیر میذاره .پس مواظب مانعی بنام دراوداون باشید |
ممنون كه كسي جواب منو نمي ده:(
|
نقل قول:
نقل قول:
|
سلام به اقا رضای عزیز
اقا رضا اگر دیشب یکمی شیتنت کردیم ببخشید می دونم برای درست برگذار شدن این مسابقه تا حالا زحمته زیادی کشیدین و همینجا هم از شما و دستندرکاران این مسابقه تشکر می کنم به جونه خودم نباشه به جونه برو بچه بالانسی یکمی کفه ترازو رو به سمتی بالانسیهای عزیز بچرخون با این قوانین اگه پیش بره نفر اخر مسابقه خودم هستم:laugh: ضمنا اقا رضا اگر می شه نتیجه مسابقات رو هر شب اعلام کنید که بدونیم کجا هستیم که حداقل یکمی دلگرم بشیم موفق باشید:) |
با سلام
سعی می کنم یکبار در روز نتاج مسابقه را اعلام کنم. با تشکر |
فقط بنظرم بهتر بود دفعات و زمانهای کنترل دراوداون قانونمدتر میشد و یا اگه هست به کاربران نیز اطلاع رسانی میشد. فرض کنید الپاری سر ساعت 24 دراوداون رو ثبت میکنه حداقل تریدرها میدونند در زمان نزدیک به این ساعت ترید کردن خطرناکتره چون اگه معامله بلافاصله
وارد سود نشه بیخودی یک دراوداون براشون ثبت میشه. |
نقل قول:
مگه دراوداون بر اساس نتیجه اکانت هیستوری متا تریدر محاسبه نمیشه ؟ در غیر اینصورت که سلیقه ای میشه و جریان همون تفاوت سیستم با تحلیل میشه ! ;) |
نقل قول:
میمونه . |
با سلام
DD بر اساس equity محاسبه می شود. لذا زیان شناور نیز در افزایش DD تاثیر گذار است. کنترل حسابها بصورت نامنظم و متعدد در طول شبانه روز انجام می شود. موفق باشید |
ساعت جاري 03:44 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |