انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   مسابقات (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   اولین دوره مسابقات فارکس کاربران سایت سرمایه (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4166)

Saeidred October 24th, 2008 01:18

kheyli mamnoon

Aramini October 24th, 2008 11:52

در صورتی که بیش از 30 درصد سود خالص نهایی از یک معامله بدست آمده باشد، مقدار سود آن معامله در نظر گرفته نخواهد شد (از بالانس نهایی کسر خواهد شد).

با سلام و تشكر فراوان
اين شرط عنوان شده به نظرم زياد جالب نيست،‌ميتونست اينطور عنوان بشه كه بيش از 30% محاسبه نشود! و يا اصلا اين محدوديت حذف گردد.

emilvr October 24th, 2008 12:00

سلام

پیشنهاد می کنم تاپیکهای مربوط به مسابقات فارکس همگی در یک تالار مخصوص قرار بگیره، یا حداقل همگی در یکی از تالارهای موجود ادغام بشه، چون حدود 5 تاپیک مربوط به مسابقات هست که کاملا پراکنده هستن، یکی در تالار موضوعات عمومی، یکی در بخش پیشنهادات و انتقادات و ...

با سپاس

power4400 October 24th, 2008 12:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله power4400 (پست 240093)
سلام به اقا رضای عزیز
در مورده این مورد میشه یکمی بیشتر توضییح بدین در صورتی که بیش از 30 درصد سود خالص نهایی از یک معامله بدست آمده باشد، مقدار سود آن معامله در نظر گرفته نخواهد شد (از بالانس نهایی کسر خواهد شد).
اخه من دارم گیجی می زنم :wacko:
یعنی اگر ما یه پوزیشن خوب بگیریم می شه: کشک:(

سلام به اقا رضای عزیز
یعنی به محضه اینکه سوده ما از 30 در صد بیشتر شد اون معامله ما حذف واز بالانسه ما کسر می شه:blink:
می شه یکمی در این مورد بیشتر توضییح بدین , اخه من درست متوجه نمی شم
متشکرم

albertini October 24th, 2008 15:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله power4400 (پست 241037)
سلام به اقا رضای عزیز
یعنی به محضه اینکه سوده ما از 30 در صد بیشتر شد اون معامله ما حذف واز بالانسه ما کسر می شه:blink:
می شه یکمی در این مورد بیشتر توضییح بدین , اخه من درست متوجه نمی شم
متشکرم

فکر منظور این باشه که نسبت سود یک ترید شما به سود نهایی شما در پایان مسابقه نباید از سی درصد بیشتر بشه نه اینکه نسبت به

بالانس فعلیتون.

kermanfx October 25th, 2008 19:50

در صورتی که بیش از 30 درصد سود خالص نهایی از یک معامله بدست آمده باشد، مقدار سود آن معامله در نظر گرفته نخواهد شد (از بالانس نهایی کسر خواهد شد).

کسب 30 درصد سود روی حساب 500 دلاری یعنی 150 دلار در یک معامله با بازار فعلی که خیلی فعال و پرنوسان هست فرض کنید شما یک معامله روی پوند به دلار با 0.05 لات میزنین و 301 پیپ بعد از 2 روز سود میکنین
این معامله به حساب نمیاد !! در حالی که شما 300 پیپ سود کرده اید یا یک معامله

این قانون کمی مشکل داره ! :huh:

Reza October 25th, 2008 20:13

با سلام

این بند از قوانین مسابقه را با یک مثال توضیح می دهم:

نقل قول:

• در صورتی که بیش از 30 درصد سود خالص نهایی از یک معامله بدست آمده باشد، مقدار سود آن معامله در نظر گرفته نخواهد شد (از بالانس نهایی کسر خواهد شد).

مثال: فرض کنیم یکی از شرکت کنندگان در پایان مسابقه به بالانس 700$ دست پیدا کند. سود خالص این شرکت کننده 200$ خواهد بود. در این حالت اگر سود یک یا چند معامله بیش از 60$ باشد، این سود درنظر گرفته نمی شود.

موفق باشید

power4400 October 25th, 2008 20:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 241458)
با سلام

این بند از قوانین مسابقه را با یک مثال توضیح می دهم:

مثال: فرض کنیم یکی از شرکت کنندگان در پایان مسابقه به بالانس 700$ دست پیدا کند. سود خالص این شرکت کننده 200$ خواهد بود. در این حالت اگر سود یک یا چند معامله بیش از 60$ باشد، این سود درنظر گرفته نمی شود.

موفق باشید

با عرض سلام واحترام خدمت اقا رضای عزیز

بالانس ما = 700$
سود خالص = 200$
سود یکی از معامله ها = 70$
نتیجه : 70$ - 200$ = 130$

یعنی اینطوری در پایان حساب خواهد شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :nervous:

یک مثال از اقای ایکس :
ترتیب تریدهای اقای X

ترید اول 20-
50-
80+
20-
40-
100+
30-
40+
30-
80+
40-
30-
60+
80+
30-
100+

بالانس اقای ایکس = 750
سود خالص اقای ایکس = 250
نتیجه = ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cigar:

mrg October 26th, 2008 12:18

آقا حسابها مال بروکر FXPRO هست؟

ramin.qmax October 26th, 2008 14:23

سلام
لینک متا اومده ولی شماره حساب نیومده چی کار کنم

ramin.qmax October 26th, 2008 14:29

Watermark: بیشترین مقدار Balance دیده شده (اگر با استفاده از hedge یا روشهای دیگر، مقدار Equity به مدت 24 ساعت روی عددی بالاتر از Watermark قبلی تثبیت شود، مقدار Equity بعنوان Watermark جدید محسوب خواهد شد.)
Drawdown(%): نزول Equity نسبت به Watermark (بر حسب درصد). در این شیوه محاسبه، زیان شناور نیز در محاسبه Deawdown مؤثر خواهد بود.
Max Drawdown(%): بیشترین مقدار Drawdown دیده شده (بر حسب درصد)
Net Profit(%): درصد سود خالص نسبت به موجودی اولیه 500$ (بر حسب درصد)

می شه برا این مثال بدین ممنون

Reza October 26th, 2008 16:14

با سلام

قسمتی از بند 10 شرایط و ضوابط مسابقه بصورت زیر تغییر کرد:

نقل قول:

• در صورتی که بیش از 30 درصد سود ناخالص نهایی(مجموع سود معاملات سود ده) از یک معامله بدست آمده باشد، مقدار سود آن معامله در نظر گرفته نخواهد شد (از بالانس نهایی کسر خواهد شد).

برای اطلاع از شرایط و ضوابط برگزاری مسابقه، لینک زیر را ببینید:
http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...26&postcount=2

این پیام از طریق googlegroup برای همه شرکت کنندگان ارسال شده است.

موفق باشید

h2_hamid October 26th, 2008 16:26

سلام
شما رو به خدا یکی جواب منو بده چرا برای من ایمیل نیومده برای شرکت در مسابقه

sahandus October 26th, 2008 16:28

man ham sherkat mikonam

albertini October 26th, 2008 16:33

در صورت وجود افرادی با دراوداون صفر ایا رده بندی بر اساس سود خالص خواهد بود؟

Reza October 26th, 2008 16:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 241668)
در صورت وجود افرادی با دراوداون صفر ایا رده بندی بر اساس سود خالص خواهد بود؟

با توجه به اینکه DD بر اساس Equity محاسبه می شود، احتمال وجود DD صفر بعید به نظر می رسد.

ramin.qmax October 26th, 2008 17:34

میاد یا نمیاد اصلا یکی تحویل بگیره

Reza October 26th, 2008 17:59

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ramin.qmax (پست 241685)
میاد یا نمیاد اصلا یکی تحویل بگیره

سلام
شماره ردیف و نام کاربری را به [email protected] ارسال کنید.

fx.PARADISE October 26th, 2008 19:20

یک سوال

باسلام

آیا حساب ها فعال شده اند یا اینکه با شروع بازار فعال می شوند؟

شماره حساب و پسورد را وارد می کنم اما حساب باز نمی شود. مشکل چیست؟

ضمنا من دو حساب دمو قبلا در هفته گذشته باز کرده ام که هر دو باز می شوند اما وقتی شماره حساب و پسورد را از طریق options اضافه می کنم No connection باقی می ماند و باز نمی شود در نتیجه اکانت هم اضافه نمی شود. ایا این طبیعی است یا مشکلی وجود دارد؟

با تشکر

albertini October 26th, 2008 19:50

با توجه به اینکه بروکرهای برگزار کننده شرایط متفاوتی را برای جوایز مشخص میکنند .مثلا اینکه فقط سود حاصل از جوایز قابل برداشت است نه اصل ان یا اینکه اصل جایزه فقط پس از انجام تعداد مشخصی معامله قابل برداشت است بهتر است که رویه شرکت ایمانی قبل
از شروع مسابقه در این مورد روشن شود.

fx.PARADISE October 26th, 2008 20:16

باسلام

حساب من فعال شد. مشکل حل شد.

با تشکر

Sohrab_K October 26th, 2008 20:50

سلام

در پست اول و دوم این تاپیک به تاریخ دقیق اتمام مسابقه اشاره نشده و صرفا ساعت و روز جمعه اعلام شده است ( مشخص نیست که این جمعه ؛ جمعه هفته چهارم هست یا پنجم )

ممنون

ramin.qmax October 26th, 2008 20:58

از کجا برم نگاه کنم شماره ردیف یادم رفته مس شه لینک بدین نگاه کنم اخه 1 بار فرستادم که

ramin.qmax October 26th, 2008 21:06

یه عکس هست که اسم نوشتن تو اون 292 است ولی تو ردیف 318 کدومو بزنم می شه بگین کامل که چی بنویسم

ramin.qmax October 26th, 2008 21:12

زدم ولی بازم از اکانت خبری نیست این میلم است [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] میشه کمک کنین

Reza October 26th, 2008 22:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 241717)
با توجه به اینکه بروکرهای برگزار کننده شرایط متفاوتی را برای جوایز مشخص میکنند .مثلا اینکه فقط سود حاصل از جوایز قابل برداشت است نه اصل ان یا اینکه اصل جایزه فقط پس از انجام تعداد مشخصی معامله قابل برداشت است بهتر است که رویه شرکت ایمانی قبل
از شروع مسابقه در این مورد روشن شود.

نحوه پرداخت جوایز به این صورت خواهد بود:
نقل قول:

- جایزه نفرات اول تا سوم به شرح ذیل می باشد:

نفر اول: حساب تجاری به مبلغ 1000 دلار آمریکا
نفر دوم: حساب تجاری به مبلغ 500 دلار آمریکا
نفر سوم: حساب تجاری به مبلغ 300 دلار آمریکا

حسابهای فوق در اولین روز کاری پس از مشخص شدن برندگان، در Murphy & Williams Financial Group Ltd افتتاح می شود. (بدیهی است که ارائه مدارک شناسایی، اطلاعات تماس، مشخصات حساب بانکی برای افتتاح این حساب ها ضروری است و مراحل افتتاح حساب به طور کامل طی می شود)
بعد از افتتاح حساب و واریز وجه، برندگان می توانند به معامله روی حساب بپردازند یا بدون محدودیت مبلغ جایزه را برداشت کنند.

Reza October 26th, 2008 22:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sohrab_K (پست 241749)
سلام

در پست اول و دوم این تاپیک به تاریخ دقیق اتمام مسابقه اشاره نشده و صرفا ساعت و روز جمعه اعلام شده است ( مشخص نیست که این جمعه ؛ جمعه هفته چهارم هست یا پنجم )

ممنون

مدت مسابقه 4 هفته می باشد.

موفق باشید

ramin.qmax October 26th, 2008 22:35

نمی یاد هر دوشو زدم بازم خبری نیست جریان چیه؟ حالا چی کار کنم

ramin.qmax October 26th, 2008 22:43

مرسی اومد اقا رضا دستتون درد نکنه

arman_javid October 26th, 2008 23:00

هنوز ایملی به من ارسال نشده

power4400 October 26th, 2008 23:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله kurosh_lava (پست 229034)
دوست عزیز با سلام و احترام به شما لطفا با آدی اصلیتان بیایید. تا در انتهای مسابقه در صورت برنده شدن
سو تفاهمی پیش نیاید. :rolleyes:
از مدیر سایت خواهش می کنم تمام آیدی هایی که تو این 2 هفته ساخته شدند رو برای مسابقه فیلتر کنند.

سلام به اقای kurosh_lava که روز اول اعتراض کردی
اگر این همه اعتراض نمی کردی الان قوانین مسابقه بهتر از این بود :mad:

:advise: اقا رضا من از طرف همه اونایی که با بالانس مشکل دارن عذر خواهی می کنم

اقا رضا دستم به دامنت یکمی کوتاه بیا ما اگر به خواستگاری دختر پادشاه بخوایم بریم هم این همه مانع سر راه مون نمی زارن
که شما گذاشتین اون هم فقط برای 1000 دلار
بابا من 60 تا ایدی درست کرده بودم. برای این مسابقه کلی برنامه داشتم این همه رو هزار دلار حساب کرده بودم
یعنی همش دود شد رفت هوا:cry:

candletrader October 26th, 2008 23:15

سلام
من نیز ابهامی داشتم:
این که فاصله بین تریدها کمتر از 30 دقیقه باشد یکی حساب می شود. برای تریدهای روی ارزهای متفاوت نیز یک ترید محسوب می شود؟اگر به این صورت باشه که برای ارزهای متفاوت هم یکی حساب شود . فکر میکنم جای اشکال است. چون دیگر حکم اسکالپ و یا ترید تجمعی روی یک ارز را ندارد.
آیا از اکسپرت برای تریلینگ و نه برای ترید کردن مجاز به استفاده هستیم یا خیر؟
ممنونم
شاد باشید.

power4400 October 26th, 2008 23:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arman_javid (پست 241777)
هنوز ایملی به من ارسال نشده

بابا ایمیل توسره من بخوره
با این قوانین همون بهتر که ایمیل برات نیاد
حالا من 60 تا ایمیل برام اومده چکارشون بکنم

Reza October 26th, 2008 23:37

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله candletrader (پست 241785)
سلام
من نیز ابهامی داشتم:
این که فاصله بین تریدها کمتر از 30 دقیقه باشد یکی حساب می شود. برای تریدهای روی ارزهای متفاوت نیز یک ترید محسوب می شود؟اگر به این صورت باشه که برای ارزهای متفاوت هم یکی حساب شود . فکر میکنم جای اشکال است. چون دیگر حکم اسکالپ و یا ترید تجمعی روی یک ارز را ندارد.
آیا از اکسپرت برای تریلینگ و نه برای ترید کردن مجاز به استفاده هستیم یا خیر؟
ممنونم
شاد باشید.

با سلام
همانطور که قبلا هم نوشتم، در مورد این بند از قوانین:
نقل قول:

الف- در طول برگزاری مسابقه حداقل 10 معامله انجام داده باشند. (اگر زمان باز شدن دو یا چند معامله کمتر از 30 دقیقه با یکدیگر اختلاف داشته باشد، این معاملات یک معامله محسوب خواهند شد)
هدف این است هر شرکت کننده حداقل 10 معامله انجام بدهد. عبارت آبی رنگ هم فقط برای کنترل این بند در نظر گرفته می شود و کاربرد دیگری ندارد.

بعبارت دیگر در صورتی که تعداد معاملات شما در مدت یک ماه بیش از ۱۰ معامله مستقل است، می توانید این شرط را بطور کامل نادیده بگیرید.

در مورد استفاده از اکسپرت: مطمئن نیستم که امکان استفاده از اکسپرت روی حسابها فعال است یا خیر. سوال می کنم و نتیجه را اعلام می کنم.

موفق باشید

power4400 October 26th, 2008 23:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 228226)
به نام خدا

سایت سرمایه با همکاری شرکت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] برگزار می کند:
مسابقه فارکس کاربران سایت سرمایه (حساب دمو)

هدف:

هدف از برگزاری این مسابقات، افزایش تجربه شرکت کنندگان و ارتقاء مهارت آنها در تحلیل بازار، مدیریت سرمایه و کنترل احساسات می باشد.

شرایط و ضوابط:

شرایط و ضوابط برگزاری مسابقه به شرح ذیل می باشد:

1- مدت برگزاری مسابقه 4 هفته کاری می باشد. شرکت کنندگان باید حداکثر تا 48 ساعت قبل از شروع مسابقه از طریق درج پست در تاپیک مسابقه، اقدام به ثبت نام نمایند. زمان 48 ساعت اشاره شده برای آماده کردن حسابها و ارسال مشخصات برای شرکت کنندگان صرف می شود.

2- تمام افراد حقیقی عضو سایت سرمایه می توانند در مسابقه شرکت کنند. با توجه به اینکه حمایت مالی این مسابقه بر عهده [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]می باشد، هيچ یک از کارکنان این شرکت و شرکت های وابسته امکان شرکت در این مسابقه را ندارند.

3- موجودی حسابهای شرکت کنندگان 500 دلار آمریکا و نوع حسابها میکرو می باشد. حسابهای این مسابقه بهره شبانه ندارند. به منظور کنترل ریسک، لوریج حسابها 1:100 انتخاب شده است.

4- در این مسابقات، استفاده از اکسپرت (Automated Trading) قابل قبول نمی باشند. (احتمال دارد در آینده برگزاری مسابقه جداگانه ای برای Automated Trading مورد بررسی قرار گیرد.)

5- جایزه نفرات اول تا سوم به شرح ذیل می باشد:

حسابهای فوق در اولین روز کاری پس از مشخص شدن برندگان، در Murphy & Williams Financial Group Ltd افتتاح می شود. (بدیهی است که ارائه مدارک شناسایی، اطلاعات تماس، مشخصات حساب بانکی برای افتتاح این حساب ها ضروری است و مراحل افتتاح حساب به طور کامل طی می شود)

6- در طول برگزاری مسابقه و همچنین اعلام نتایج نهایی، نام کاربری نفرات برگزیده و همچنین نتایج عملکرد آنها در سایت سرمایه منتشر خواهد شد.

7- در انتهای مسابقه، Statement کامل حساب برندگان جوایز با اهداف آموزشی برای دسترس عموم روی سایت سرمایه قرار خواهد گرفت.

8- در زمان پایان مسابقه، پزیشن های باز احتمالی در قیمت بازار بسته می شوند.

9- اگر فردی با بیش از یک نام کاربری در مسابقه شرکت کند، از دریافت جایزه محروم خواهد شد.

10- ملاک انتخاب نفرات برگزیده، به شرح ذیل مباشد:
  • نفرات برنده از میان افرادی انتخاب خواهند شد که:
الف- در طول برگزاری مسابقه حداقل 10 معامله انجام داده باشند. (اگر زمان باز شدن دو یا چند معامله کمتر از 30 دقیقه با یکدیگر اختلاف داشته باشد، این معاملات یک معامله محسوب خواهند شد)
ب‌- بالانس نهایی آنها حداقل 5% بالاتر از بالانس اولیه باشد.
  • در صورتی که بیش از 30 درصد سود ناخالص نهایی(مجموع سود معاملات سود ده) از یک معامله بدست آمده باشد، مقدار سود آن معامله در نظر گرفته نخواهد شد (از بالانس نهایی کسر خواهد شد).
  • برای انتخاب نفرت برنده، دو پارامتر equity و balance تمام حسابها در زمانهای مختلف در طول شبانه روز استخراج و مقادیر زیر محاسبه می شود:
Watermark: بیشترین مقدار Balance دیده شده (اگر با استفاده از hedge یا روشهای دیگر، مقدار Equity به مدت 24 ساعت روی عددی بالاتر از Watermark قبلی تثبیت شود، مقدار Equity بعنوان Watermark جدید محسوب خواهد شد.)
Drawdown(%): نزول Equity نسبت به Watermark (بر حسب درصد). در این شیوه محاسبه، زیان شناور نیز در محاسبه Deawdown مؤثر خواهد بود.
نفرات برگزیده افرادی خواهند بود که دارای بیشترین مقدار
Profit(%) / Max DrawDown(%)
باشند. لازم به ذکر است تنها ملاک محاسبه پارامترهای فوق، اعداد ثبت شده توسط برگزارکنندگان مسابقه می باشد.
مقررات تجاری
1- جفت ارزها و کارمزدها در حساب مجازی و تجاری یکسان می باشد.

2- ساعت کاری از روز دوشنبه ساعت 00:00 به وقت GMT تا روز جمعه ساعت 20:30 به وقت GMT است. (از دوشنبه ساعت 03:30 تا شنبه ساعت 11:59 به وقت تهران)

3- اجرای دستورها و قوانين مربوط به بازار پر نوسان: دستورهای خرید در قيمت تقاضا یا Ask و دستورهای فروش در قیمت عرضه یا Bid اجرا می شوند. به اختلاف میان قیمت خرید و فروش، کارمزد یا Spread گفته می شود که در شرایط عادی بازار(قبل و بعد از انتشار اخبار اقتصادی) معمولا ثابت است. هنگام ناپایداری شدید بازار در بازارهای سریع، نرخ خرید و فروش از هم فاصله می گیرد و کارمزدها افزایش پیدا می کند. این اختلاف قيمت زمانی اتفاق می افتد که بهای یک جفت ارز به طور ناگهانی از آخرین نرخ عرضه – تقاضا به نرخ جدیدی تغيير کند و در ميان این دو نرخ هيچ خرید و فروشی صورت نگرفته باشد. اگر در چنين شرایطی در بازار خرید و فروشی صورت گرفته باشد، دستورهای خرید و فروش، حد ضرر و حد سود در نرخ تعيين شده اجرا می شوند و در غير این صورت دستورها در اولين نرخ ثبت شده در بازار اجرا خواهند شد.

4- حداقل فاصله ثبت سفارش ها: حداقل فاصله ثبت سفارش های خرید و فروش، دو برابر کارمزد و حداقل 5 واحد است. این حد در بازار پرنوسان ممکن است افزایش یابد.

5- قوانین مربوط به Margin Call: سیاست کنترل پیش پرداخت یا Margin کمک می کند که مشتری بیش از مبلغ سرمایه گذاری شده متحمل زیان نشود. زمانیکه فاکتور Margin Level در حساب کمتر از 50% شود، مشتری اولین هشدار Margin Call را دریافت می کند. زمانیکه فاکتور Margin Level کمتر از 30% شود به حد Stop Out Level رسیده است که در این شرایط به منظور تامین وجه مورد نیاز، بطور خودکار و بدون رعایت هیچ اولویت مشخصی خرید و فروش های موجود در حساب بسته می شوند. مسئولیت کنترل Margin مورد نیاز به عهده مشتری می باشد.

Equity = Balance + (Total loss/profit of open positions)
Margin = Total margin on all open positions
Free Margin = Balance – Margin
Margin level = Equity ÷ Margin

از شوخی بگذریم
سلام به همه مخصوصا kurosh_lava ی عزیز و اقا رضا
تا 4.15 دقیقه دیگر مسابقه شروع می شود
کامپیوترها روشن موس ها اماده
10
9
8
7
6
.
.
.

mki1477 October 27th, 2008 00:04

با توجه به اینکه قوانین مسابقه با باقی مسابقات فرق داره فکر میکنم بد نیست یک توضیح با ذکر چند مثال از یک استیتمنت که ظاهرا برنده است ولی با قوانین مسابقه برنده نمیشود رو بگذارین تا همه چیز از فردا که شروع میشه برای همه مشخص باشه و البته ایمیل هم بشه برای شرکت کنندگانی که احتمالا به این تاپیک کم سر میزنند .

palangkhan October 27th, 2008 01:14

pass user ma che shod

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 228226)
به نام خدا

سایت سرمایه با همکاری شرکت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] برگزار می کند:
مسابقه فارکس کاربران سایت سرمایه (حساب دمو)

هدف:

هدف از برگزاری این مسابقات، افزایش تجربه شرکت کنندگان و ارتقاء مهارت آنها در تحلیل بازار، مدیریت سرمایه و کنترل احساسات می باشد.

شرایط و ضوابط:

شرایط و ضوابط برگزاری مسابقه به شرح ذیل می باشد:

1- مدت برگزاری مسابقه 4 هفته کاری می باشد. شرکت کنندگان باید حداکثر تا 48 ساعت قبل از شروع مسابقه از طریق درج پست در تاپیک مسابقه، اقدام به ثبت نام نمایند. زمان 48 ساعت اشاره شده برای آماده کردن حسابها و ارسال مشخصات برای شرکت کنندگان صرف می شود.

2- تمام افراد حقیقی عضو سایت سرمایه می توانند در مسابقه شرکت کنند. با توجه به اینکه حمایت مالی این مسابقه بر عهده [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]می باشد، هيچ یک از کارکنان این شرکت و شرکت های وابسته امکان شرکت در این مسابقه را ندارند.

3- موجودی حسابهای شرکت کنندگان 500 دلار آمریکا و نوع حسابها میکرو می باشد. حسابهای این مسابقه بهره شبانه ندارند. به منظور کنترل ریسک، لوریج حسابها 1:100 انتخاب شده است.

4- در این مسابقات، استفاده از اکسپرت (Automated Trading) قابل قبول نمی باشند. (احتمال دارد در آینده برگزاری مسابقه جداگانه ای برای Automated Trading مورد بررسی قرار گیرد.)

5- جایزه نفرات اول تا سوم به شرح ذیل می باشد:

6- در طول برگزاری مسابقه و همچنین اعلام نتایج نهایی، نام کاربری نفرات برگزیده و همچنین نتایج عملکرد آنها در سایت سرمایه منتشر خواهد شد.

7- در انتهای مسابقه، Statement کامل حساب برندگان جوایز با اهداف آموزشی برای دسترس عموم روی سایت سرمایه قرار خواهد گرفت.

8- در زمان پایان مسابقه، پزیشن های باز احتمالی در قیمت بازار بسته می شوند.

9- اگر فردی با بیش از یک نام کاربری در مسابقه شرکت کند، از دریافت جایزه محروم خواهد شد.

10- ملاک انتخاب نفرات برگزیده، به شرح ذیل مباشد:
  • نفرات برنده از میان افرادی انتخاب خواهند شد که:
ب‌- بالانس نهایی آنها حداقل 5% بالاتر از بالانس اولیه باشد.
  • برای انتخاب نفرت برنده، دو پارامتر equity و balance تمام حسابها در زمانهای مختلف در طول شبانه روز استخراج و مقادیر زیر محاسبه می شود:
نفرات برگزیده افرادی خواهند بود که دارای بیشترین مقدار
Profit(%) / Max DrawDown(%)
باشند. لازم به ذکر است تنها ملاک محاسبه پارامترهای فوق، اعداد ثبت شده توسط برگزارکنندگان مسابقه می باشد.

مقررات تجاری

1- جفت ارزها و کارمزدها در حساب مجازی و تجاری یکسان می باشد.

2- ساعت کاری از روز دوشنبه ساعت 00:00 به وقت GMT تا روز جمعه ساعت 20:30 به وقت GMT است. (از دوشنبه ساعت 03:30 تا شنبه ساعت 11:59 به وقت تهران)

3- اجرای دستورها و قوانين مربوط به بازار پر نوسان: دستورهای خرید در قيمت تقاضا یا Ask و دستورهای فروش در قیمت عرضه یا Bid اجرا می شوند. به اختلاف میان قیمت خرید و فروش، کارمزد یا Spread گفته می شود که در شرایط عادی بازار(قبل و بعد از انتشار اخبار اقتصادی) معمولا ثابت است. هنگام ناپایداری شدید بازار در بازارهای سریع، نرخ خرید و فروش از هم فاصله می گیرد و کارمزدها افزایش پیدا می کند. این اختلاف قيمت زمانی اتفاق می افتد که بهای یک جفت ارز به طور ناگهانی از آخرین نرخ عرضه – تقاضا به نرخ جدیدی تغيير کند و در ميان این دو نرخ هيچ خرید و فروشی صورت نگرفته باشد. اگر در چنين شرایطی در بازار خرید و فروشی صورت گرفته باشد، دستورهای خرید و فروش، حد ضرر و حد سود در نرخ تعيين شده اجرا می شوند و در غير این صورت دستورها در اولين نرخ ثبت شده در بازار اجرا خواهند شد.

4- حداقل فاصله ثبت سفارش ها: حداقل فاصله ثبت سفارش های خرید و فروش، دو برابر کارمزد و حداقل 5 واحد است. این حد در بازار پرنوسان ممکن است افزایش یابد.

5- قوانین مربوط به Margin Call: سیاست کنترل پیش پرداخت یا Margin کمک می کند که مشتری بیش از مبلغ سرمایه گذاری شده متحمل زیان نشود. زمانیکه فاکتور Margin Level در حساب کمتر از 50% شود، مشتری اولین هشدار Margin Call را دریافت می کند. زمانیکه فاکتور Margin Level کمتر از 30% شود به حد Stop Out Level رسیده است که در این شرایط به منظور تامین وجه مورد نیاز، بطور خودکار و بدون رعایت هیچ اولویت مشخصی خرید و فروش های موجود در حساب بسته می شوند. مسئولیت کنترل Margin مورد نیاز به عهده مشتری می باشد.

Equity = Balance + (Total loss/profit of open positions)
Margin = Total margin on all open positions
Free Margin = Balance – Margin

Margin level = Equity ÷ Margin

ye hafteh ast daram peygham mizaram ke user& pass man che shod

mummy October 27th, 2008 03:13

آقا رضا يه سوال : من اگه فول مارجين كار كنم مشكليه؟
يعني محدوديتي در حجم تريد داريم؟ چون شرايطو خوندم به اين مطلب برنخوردم.

alibeti October 27th, 2008 10:37

سلام

من 1 روش ميتونم بگم كه 30% سود نهايي از 1 تريد باشه ولي حساب نشه و كل سودش در پايان مسابقه نصيب

شما باشه ولي نمي دونم اجازه دارم بگم چطوريه يا نه :rolleyes:

alibeti October 27th, 2008 10:51

راستي بچه ها من مثلا ميخوام رو gbp/usd تريد كنم 2 3 تا پوزيشن باز ميكنم با تارگتهاي مختلف مثلا 3 تا 0.02

اين خلاف قوانين مسابقه نيست؟

alibeti October 27th, 2008 12:24

راستي من 1 كار ديگه هم ميكنم :laugh:

مثلا اگه 0.10 باز داشته باشم شايد الان 0.05 رو ببندم 0.05 ديگه رو 2 ساعت ذيگه ببندم يعني 1 تريدمو تيكه تيكه

مي كنم اين هم كه اشكال نداره؟:rolleyes:

albertini October 27th, 2008 12:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alibeti (پست 241946)

مثلا اگه 0.10 باز داشته باشم شايد الان 0.05 رو ببندم 0.05 ديگه رو 2 ساعت ذيگه ببندم يعني 1 تريدمو تيكه تيكه

ببینید دوستان این مسابقه مثل مسابقه سوارکاری هستش . هر کسی که در کوتاهترین زمان از موانع عبور کنه برنده نیست بلکه اینکه

چند تا مانع رو انداختی نیز تاثیر میذاره .پس مواظب مانعی بنام دراوداون باشید

alibeti October 27th, 2008 13:43

ممنون كه كسي جواب منو نمي ده:(

Reza October 27th, 2008 13:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alibeti (پست 241912)
راستي بچه ها من مثلا ميخوام رو gbp/usd تريد كنم 2 3 تا پوزيشن باز ميكنم با تارگتهاي مختلف مثلا 3 تا 0.02

اين خلاف قوانين مسابقه نيست؟

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alibeti (پست 241946)

اشکالی ندارد

power4400 October 27th, 2008 14:37

سلام به اقا رضای عزیز
اقا رضا اگر دیشب یکمی شیتنت کردیم ببخشید
می دونم برای درست برگذار شدن این مسابقه تا حالا زحمته زیادی کشیدین
و همینجا هم از شما و دستندرکاران این مسابقه تشکر می کنم

به جونه خودم نباشه به جونه برو بچه بالانسی یکمی کفه ترازو رو به سمتی بالانسیهای عزیز بچرخون
با این قوانین اگه پیش بره نفر اخر مسابقه خودم هستم:laugh:
ضمنا اقا رضا اگر می شه نتیجه مسابقات رو هر شب اعلام کنید که بدونیم کجا هستیم که حداقل یکمی دلگرم بشیم
موفق باشید:)

Reza October 27th, 2008 14:42

با سلام

سعی می کنم یکبار در روز نتاج مسابقه را اعلام کنم.

با تشکر

albertini October 27th, 2008 14:48

فقط بنظرم بهتر بود دفعات و زمانهای کنترل دراوداون قانونمدتر میشد و یا اگه هست به کاربران نیز اطلاع رسانی میشد. فرض کنید الپاری سر ساعت 24 دراوداون رو ثبت میکنه حداقل تریدرها میدونند در زمان نزدیک به این ساعت ترید کردن خطرناکتره چون اگه معامله بلافاصله
وارد سود نشه بیخودی یک دراوداون براشون ثبت میشه.

Sohrab_K October 27th, 2008 15:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 242007)
فقط بنظرم بهتر بود دفعات و زمانهای کنترل دراوداون قانونمدتر میشد و یا اگه هست به کاربران نیز اطلاع رسانی میشد. فرض کنید الپاری سر ساعت 24 دراوداون رو ثبت میکنه حداقل تریدرها میدونند در زمان نزدیک به این ساعت ترید کردن خطرناکتره چون اگه معامله بلافاصله
وارد سود نشه بیخودی یک دراوداون براشون ثبت میشه.

مگه دراوداون بر اساس نتیجه اکانت هیستوری متا تریدر محاسبه نمیشه ؟
در غیر اینصورت که سلیقه ای میشه و جریان همون تفاوت سیستم با تحلیل میشه ! ;)

albertini October 27th, 2008 15:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sohrab_K (پست 242012)
مگه دراوداون بر اساس نتیجه اکانت هیستوری متا تریدر محاسبه نمیشه ؟
در غیر اینصورت که سلیقه ای میشه و جریان همون تفاوت سیستم با تحلیل میشه ! ;)

نه نمیشه . چون ممکنه کسی حسابش تا استانه کال شدن بره ولی برگرده و با سود بسته بشه که در هیستوری این عامل شانس مخفی

میمونه .

Reza October 27th, 2008 15:11

با سلام

DD بر اساس equity محاسبه می شود. لذا زیان شناور نیز در افزایش DD تاثیر گذار است. کنترل حسابها بصورت نامنظم و متعدد در طول شبانه روز انجام می شود.

موفق باشید

ساعت جاري 03:44 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.