انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   بورس تهران (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   نرم افزارهاي بورس تهران (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=33)

arsam11121 January 25th, 2008 23:11

سلام
لطفا در مورد نرم افزار تحلیل کننده بازار بورس که آنلاین و به روز باشد راهنمایی نمایید.
با تشکر

ph831218 February 13th, 2008 19:51

با سلام لطفا يكي از دوستان آموزش تحليل تكنيكي بورس ايران را به ساده ترين صورت برام بفرسته خيلي خيلي ممنون [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

bahram irani March 28th, 2008 02:03

دوست عزیز ورود شما را تبریک میگویم . درست است که سایت جنبه آموزشی هم دارد ولی هلو برو تو گلو نیست .لطفا مطالب نوشته شده را بدقت مطالعه بفرمائید اگر سوالی داشتید مطمئنا دوستان پاسخگو هستند

ph831218 March 29th, 2008 18:11

با سلام خدمت همه دوستان و آقا بهرام گل لطفا PDF آموزشي استفاده از نرم افزار متا استوك را محبت كنيد و ارسال فرماييد. با تشكر

ashi49 May 15th, 2008 09:48

با عرض سلام
بین اساتید کسی هست بدونه چه جوری میشه اطلاعات رو از متا استاک وارد ادونس گت کرد؟ با تشکر قبلی

ashi49 May 17th, 2008 01:15

خودم یک راه پیدا کردم البته از نوع سرخپوستی .اگه کسی علاقه داره "الغدیر "رو روی ادونس گت ببینه!!!!!! بگه

blackrose May 31st, 2008 01:17

ره آورد نوین

سلام

راجع به نرم افزار ره آورد نوین کسی اطلاعی داره؟

blackrose May 31st, 2008 01:37

سلام
برای یه کار تحقیقی نیاز به اطلاعات آرشیوی و جامع ده سال پیش بورس تهران دارم.
ممنون میشم اگه نرم افزاری رو معرفی کنید که بتونم اطلاعات costmize شده ازش استخراج کنم.

SCORPION2010 June 2nd, 2008 09:31

FOREX-CFD DATA convertors

آیا برنامه ای برای تبدیل xls به prn برای استفاده در Advanced Get یا برنامه های مشابه وجود دارد؟

soal June 11th, 2008 19:37

سلام آقایون و .... من تازه واردم به این سایت. همون جور که می دونین کار کردن تو بورس تهران مساوی اینه که قید دیتای آماده رو بزنی... ولی می خوام بپرسم ببینم کسی جایی سراغ داره که دیتای نمادها رو همراه با تعدیل افزایش سرمایه ها و سودهای نقدی تا امروز در اختیار آدم قرار بده؟؟

auto_chartist July 22nd, 2008 15:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله auto_chartist (پست 135025)
سلام
اميدوارم مفيد باشه

جهت دريافت اطلاعات بورس تهران به صورت فارسي و انگليسي و مديريت سبد سهام
نسخه اصلاح شده GetData4.3
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

....................

roshand August 11th, 2008 22:50

در مورد نرم افزار تحلیل بورس هر کسی که میتونه توضیح به

drkian October 22nd, 2008 05:29

نرم افزار ساده ، عالی و از همه مهمتر رایگان !!

با سلام

نرم افزار مفید برای مدیریت پرتفولیو و تحلیل سهام

Stock Screener Lite v5.5.4.70 با قابلیت مدیریت و یا نظارت(دیده بانی ) 30 سهم

و نیز با قابلیت Technical Analysis و محاسبات و نمایش MACD, RSI,Moving Average,

و CCI , Williams %R , MFI و EOD Data برای 38 سهم و قابلیت ذخیره سازی

اطلاعات قیمت و ترسیم نمودار برای هر زمان به دلخواه user و...

HOME PAGE : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

DOWNLOAD : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

به امید آنکه مورد نظر دوستان واقع گردد.

ادامه .....

به بهشت نمیروم ، هرگز اگر مادرم آنجا نباشد.

khorasani2 October 29th, 2008 14:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله SCORPION2010 (پست 195216)
آیا برنامه ای برای تبدیل xls به prn برای استفاده در Advanced Get یا برنامه های مشابه وجود دارد؟

ابتدا متا استوک را باید نصب کنی
سپس با استفاده لودر ان می توانی هر فایلی را به هم تبدیل کنی

reza398 November 10th, 2008 09:37

سلام دوستان عزيز

لينك مربوط به دانلود متا استاك 9 در اين تاپيك كار نميكنه . ميخواستم اگه زحمتي نيست يه لينك سالم جديد براش معرفي كنيد .

و ثانيا اينكه آيا ورژن جديد اين نرم افزار هم منتشر شده يا نه ؟

با تشكر فراوان

srshirazi November 15th, 2008 00:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله reza398 (پست 246921)
سلام دوستان عزيز

لينك مربوط به دانلود متا استاك 9 در اين تاپيك كار نميكنه . ميخواستم اگه زحمتي نيست يه لينك سالم جديد براش معرفي كنيد .

و ثانيا اينكه آيا ورژن جديد اين نرم افزار هم منتشر شده يا نه ؟

با تشكر فراوان

شما میتوانید متا استوک را در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود کنید. کافی است ابتدا متا استوک را جستجو کنید.

e_Khansari January 31st, 2009 18:58

من تا به حال پستی نفرستادم و نمی دونم که تاریخهای درج شده برای پاسخها تا چه حدی صحت داره ، ولی به هر حال سئوالم را مطرح می کنم تا اگه کسی می تونه جوابم را بده ، اگر هم جای پستم را اشتباه انتخاب کردم ، تقاضا می کنم آدرس محل صحیحش را بهم بگید ؛ و اما اصل مطلب
من قبلا برای تحلیل تکنیکال بورس خودمون با استفاده از نرم افزار GetData اطلاعات را دریافت می کردم و توی نرم افزار AmiBroker استفاده می کردم ، بعد از اون مدتی که سایت بورس به هم ریخت دیگه نتونستم از این نرم افزارها استفاده کنم و نرم افزار دیگه ای هم سراغ نداشتم اگر از دوستان کسی نرم افزاری سراغ داره که در حال حاضر بشه باهاش اطلاعات را از بورس دریافت کرد خواهشاً معرفی کنه

با تشکر

hamedf62 February 13th, 2009 11:05

اطلاعات گذشته بورس

با سلام،
بنده مدتي هست تو اين سايت عضو هستم و از اطلاعاتش استفاده مي‌كنم، اما اين اولين پست من هست.
دوستان من براي يك كار تحقيقي نياز به جمع آوري بازده سهام در 50 ماه گذشته براي تعدادي از نماد ها دارم.
اطلاعاتي مثل قيمت سهام به صورت ماهانه، ميزان سور ماهانه و اطلاعاتي از اين دست رو از كجا مي‌تونم گير بيارم؟
هدفم استفاده از مدل ماركويتز هست و ورودي هاي مدل اون رو نياز دارم.
بي نهايت ممنون

reza398 March 31st, 2009 14:27

سلام دوستان
لطفا يه نرم افزار براي مديريت پورتفوليو ( البته رايگان !! ) معرفي كنيد . مرسي .

rabeemh April 16th, 2009 07:51

دوستان، من در جستجوی یه نرم افزار ساده برای دانلود دیتای بورس تهران هستم، چند بار در تاپیک نرم افزار پیام دادم هیچکس پاسخ نداد از شما خواهش میکنم اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره، محض رضای خدا هم که شده به من اطلاع بده، بدون تردید من اطاعت پذیر و قدر شناسم. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Ashkan1 June 1st, 2009 10:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rabeemh (پست 306075)
دوستان، من در جستجوی یه نرم افزار ساده برای دانلود دیتای بورس تهران هستم، چند بار در تاپیک نرم افزار پیام دادم هیچکس پاسخ نداد از شما خواهش میکنم اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره، محض رضای خدا هم که شده به من اطلاع بده، بدون تردید من اطاعت پذیر و قدر شناسم. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

سلام
چرا از گت دیتا استفاده نمیکنید؟:)

elyas68 June 1st, 2009 11:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ashkan1 (پست 321478)
سلام

سلام دوست عزيز
لطفا نرم افزار را آپلود ميكنيد
و يه مقدار توضيح ميدين راجب گت ديتا :huh:
تشكر

Ashkan1 June 7th, 2009 20:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله elyas68 (پست 321482)
سلام دوست عزيز
لطفا نرم افزار را آپلود ميكنيد
و يه مقدار توضيح ميدين راجب گت ديتا :huh:
تشكر

سلام دوست عزیز شرمنده دیر جواب شما را میدم:happy:

به این دولینک سر بزنید هم نرم افزار را برای دانلود پیدا خواهید کرد و هم سوالات احتمالی را:)
این نرم افزار متعلق به جناب بورسیت کوچک هست.

m.shekaarian June 7th, 2009 23:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ashkan1 (پست 321478)
سلام

از استاک دانلودر اریا سهم استفاده کنید البته اگه هنوز ساپورت بشه

mehdiri112 August 30th, 2009 13:03

تحلیل بورس تهران: بورس تهران - ایران ترانسفو

در شکل 1 به بررسی وضعیت سهم ایران ترانسفو از دیدگاه هفتگی پرداخته ایم . در حال حاضر سهم در موج چهارم اصلاحی خود قرار دارد و میانگین 50 روزه مانع از ریزش سهم گشته است. سهم در صدد رسیدن به محدوده 8500 ريال به عنوان هدف موج پنجم در آینده می باشد. اسیلاتور الیوت موج چهارم اصلاحی را تایید می کند. شاخص PTI عدد 34 را نمایش می دهد که نمایانگر عدم وجود قدرت کافی برای صعود سهم می باشد و در صورت صعود سهم محدوده 8500 تا 9000 ريال به عنوان مقاومت ،مانع از صعود سهم خواهد شد. در حال حاضر اسیلاتور MACD بالاتر از صفر ولی پایین تر از میانگین خود می باشد.

بورس تهران

در شکل 2 به بررسی نمودار روزانه سهم و مقایسه آن با میانگین های متحرک پرداخته ایم. میانگین های متحرک این سهم در حالت افقی قرار دارند که نمایانگر در نوسان بودن سهم در یک بازه محدوده می باشد. اسیلاتور استوکاستیک در محدوده بیش فروش قرار دارد که گویای صعود کوچم سهم می باشد.

بورس تهران

من فقط کپی پیس کردم

منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

maliheh September 6th, 2009 10:55

من تازه وارد بازار بورس شدم و خیلی مبتدی هستم میخوام اگه ممکنه راهنمایی کنید بیشتر چه مطالبی را باید مطالعه کنم و تحلیل تکنیکال را چه جوری یاد بگیرم من شنیدم که نرم افزار متا استوک کمک بزرگی به من میکنه آیا بهتر از این نرم افرار هم هست ؟

auto_chartist September 11th, 2009 01:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله maliheh (پست 339394)
من تازه وارد بازار بورس شدم و خیلی مبتدی هستم میخوام اگه ممکنه راهنمایی کنید بیشتر چه مطالبی را باید مطالعه کنم و تحلیل تکنیکال را چه جوری یاد بگیرم من شنیدم که نرم افزار متا استوک کمک بزرگی به من میکنه آیا بهتر از این نرم افرار هم هست ؟

سلام

بهترين كار رفتن به كلاسهاي اموزشي ميباشد
در هر دو ضمينه تحليل بنيادي و تكنيكال
البته اگر سرمايه بالاي 100 ميليون داريد
در غير اين صورت وقت را بيهوده خرج كرده ايد

kabir October 13th, 2009 02:46

تاثیر

مهمترین تحول که امروز بر بازار سهام ایران تاثیر خبر تصویب کلیات طرح هدفمند کردن یارانه بر سهام شرکت ها وضتایع در بورس بود. سهام بخش های که بیشترین وابستگی را به انرژی داشتن( از جمله صنعت فولاد )دچار افت قیمت و صف فروش سهام مواجه شدند. این نگرانی ها ناشی از اثرات غیرقابل پیش بینی اجرای این طرح بر این بخش ها می باشد. زیرا انرژی یکی از مهمترین بخش هزینه این صنایع رئو تشکیل داده و افزایش آن سبب افزایش قیمت تمام شده این نوع کالاها و احتمالا کاهش تقاضا بازار و کاهش درآمدهای انتظاری این شرکت را موجب می گردد.

bahram irani November 11th, 2009 00:02

سایت tsetmc

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rabeemh (پست 306075)

دوست عزیز نمیدونم تا حالا مشکلت حل شده یا نه ؟ ولی اطلاعات قیمتی رو میتونی از سایت tsetmc بدون احتیاج به نرم افزار خاصی دانلود کنی و بدون تغییرات زیاد روی آمی بروکر ببری .
فقط مشکلش اینه که باید اطلاعات نماد ها را یکی یکی بگیری ، اگر کمک خواستی بگو.

keivan2 January 8th, 2010 01:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله bahram irani (پست 355331)
دوست عزیز نمیدونم تا حالا مشکلت حل شده یا نه ؟ ولی اطلاعات قیمتی رو میتونی از سایت tsetmc بدون احتیاج به نرم افزار خاصی دانلود کنی و بدون تغییرات زیاد روی آمی بروکر ببری .
فقط مشکلش اینه که باید اطلاعات نماد ها را یکی یکی بگیری ، اگر کمک خواستی بگو.

سلام
لطفا روش استفاده از نرم افزار بورس (tseclient) را براي گرفتن اطلاعات براي آمي بروكر توضيح دهيد .من مدتي است اين نرم افزار را دريافت كرده ام و طرز استفاده آنرا و چگونگي تبديل كردن اطلاعات را به فايل آمي بروگر نمي دانم. با سپاس

razi January 21st, 2010 22:45

باسلام
من طرزکارنرم افزارآمی بورکررانمی دانم وراه واردکردن اطلاعات رابلد نیستم سی دی آموزشی ندارد نرم افزار فارسی سوراق ندارید البته رایگان همراه بافائل دانلود ره آوردراکسی ندارد

auto_chartist January 21st, 2010 23:25

:eek::confused::advise:

سلام
يك كم پول خرج كنيد
برويد كلاس

hamidhamid2008 May 16th, 2010 08:25

سلام به همه
نرم افرارهایی گه توی بورس ایران کارایی دارند رو از کجا می تونم گیر بیارم؟:huh:

alimaleki May 29th, 2010 23:41

سلام
سالها پیش(1382-1379) در فروم پارس پرتفولیو با همین نام علی ملکی می نوشتم . پس از آغاز رکود در بورس فعالیت فارکسی خود را افزایش دادم و با این سایت آشنا شدم. تاکنون صرفا در فروم سرمایه یک خواننده بودم . ان شا الله اگر توفیقی باشد از این به بعد به عنوان نویسنده نیز فعال خواهم شد.

avdyne June 13th, 2010 20:12

راهنمایی

دوستان من برای انجام یک پروژه دانشجویی به اطلاعات بازار سهام ایران نیاز دارم.
(صنایع خودرو سازی)
Price, Dividend, EPS

از سال 1384-1388

این اطلاعات را از کجا می تونم تهیه کنم؟ایا باید این اطلاعات را از تذبیر پرداز استخراج کرد؟

ali20 June 13th, 2010 21:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله avdyne (پست 403941)
(صنایع خودرو سازی)
Price, Dividend, EPS

از سال 1384-1388

این اطلاعات را از کجا می تونم تهیه کنم؟ایا باید این اطلاعات را از تذبیر پرداز استخراج کرد؟

سلام

یه نگاهی به این سایت بندازین,ببینید بدردتون میخوره:

amir20611 September 21st, 2010 21:49

نرم افزار مدیریت سهام جذاب

سلام ، به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هم یه سر بزنید شاید بدردتون بخوره ، خودم این برنامه رو نوشتم!
البته میدونم تایپیک قدیمی ولی جستجو کردم چیز جدیدی پیدا نکردم!
http://www.jazzab.net/wp-content/gal...abshares/4.jpg

MEhdi Sobhani September 21st, 2010 22:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir20611 (پست 435084)
سلام ، به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هم یه سر بزنید شاید بدردتون بخوره ، خودم این برنامه رو نوشتم!

سلام
ممنون از برنامتون
فکر میکنم لینک دانلود تو سایت مشکل داره
لطفا یه بار چکش کنید .
متشکر .

amir20611 September 21st, 2010 22:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله MEhdi Sobhani (پست 435087)
سلام
ممنون از برنامتون
فکر میکنم لینک دانلود تو سایت مشکل داره
لطفا یه بار چکش کنید .
متشکر .

ببخشد ، اصلاح شد

ekhorasan September 23rd, 2010 16:42

برای تحلیل تکنیکال بورس ایران چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟

accounting1 September 26th, 2010 22:12

باسلام من یک راهنمایی خیلی فوری می خوام برای پایان نامه نیاز به درصد سهام مالکیت اعضای هیات مدیره دارم که فکر می کنم توی اطلاعیه های تصمیات مجامع شرکتها باشه که مطمئن نیستم اما نیم دانم این اطلاعیه را چطور بدست بیارم دوره مالی80تا 87 است اون 4 دی ودی بورس گرفتم توی اون این اطلاعیه نیست خواهش می کنم اوژانسی کمک کنید

farhad985 September 30th, 2010 13:27

با تشکر از شما
من این نرم افزار رو دانلود کردم واطلاعات خرید وفروش رو وارد نرم افزار کردم ولی فکر کنم مشکل محاسباتی داره

farhad985 September 30th, 2010 13:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir20611 (پست 435084)

با تشکر از شما
من این نرم افزار رو دانلود کردم واطلاعات خرید وفروش رو وارد نرم افزار کردم ولی فکر کنم مشکل محاسباتی داره

ekhorasan September 30th, 2010 17:51

من استفاده کردم . محاسباتش درست بود ولی اعداد رو ظاهرا گرد میکنه و اختلافش خیلی خیلی ناچیزه

FXRAMIN April 3rd, 2011 18:05

آيا از دوستان كسي ميدونه چطوري ميشه ديتاهاي بورس ايران را به متا منتقل كرد؟

موفق باشيد
يا حق

meysam2010 April 3rd, 2011 21:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله accounting1 (پست 436262)
باسلام من یک راهنمایی خیلی فوری می خوام برای پایان نامه نیاز به درصد سهام مالکیت اعضای هیات مدیره دارم که فکر می کنم توی اطلاعیه های تصمیات مجامع شرکتها باشه که مطمئن نیستم اما نیم دانم این اطلاعیه را چطور بدست بیارم دوره مالی80تا 87 است اون 4 دی ودی بورس گرفتم توی اون این اطلاعیه نیست خواهش می کنم اوژانسی کمک کنید

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله avdyne (پست 403941)
(صنایع خودرو سازی)
Price, Dividend, EPS

از سال 1384-1388

سلام دوستان عزیز
من تازه تایپیک رو خوندم
شاید بهترین سایتی که می تونید تمام اطلاعات رو دریافت کنید سایت کدال باشد

Mohsen April 5th, 2011 00:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله FXRAMIN (پست 473972)
آيا از دوستان كسي ميدونه چطوري ميشه ديتاهاي بورس ايران را به متا منتقل كرد؟

موفق باشيد
يا حق

سلام
وقت بخير

مي توانيد از توضيحات مندرج در تاپيك زير استفاده بفرماييد :

موفق باشيد

علي صالحي April 8th, 2011 01:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mohsen (پست 474184)
سلام
وقت بخير

مي توانيد از توضيحات مندرج در تاپيك زير استفاده بفرماييد :

موفق باشيد

با سلام
دسترسي لينك بالا بسته شده نميدونم آيدي من مشكل داره با به تغيير و تحولات سايت برمي گرده؟!

Reza April 8th, 2011 11:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله علي صالحي (پست 474803)
با سلام
دسترسي لينك بالا بسته شده نميدونم آيدي من مشكل داره با به تغيير و تحولات سايت برمي گرده؟!

با سلام

تاپیک رو به تالار بورس تهران منتقل کردم و در دسترس است: تحلیل بورس ایران با متاتریدر - انجمن‌های سرمایه

mehdi59 April 12th, 2011 18:46

سلام به همگی
می خواستم میانگین موزون هزینه سرمایه شرکتهای عضو بورس رو بدست بیارم ولی نمی دونم از چه نرم افزاری باید استفاده کنم،اگه کسی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه.با تشکر.

ساعت جاري 17:49 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.