![]() |
نقل قول:
در حقیقت یه روش راحتی وجود نداره تنها یک روش هست اونم امتحان نمودن اتوماتکی تمام کلمات یک دیکشنری یا تمامی ترکیبات حروف بزرگ و کوچک بهمراه اعداد هست که به سیستم های =رقدرت و زمان زیاد احتیاج داره مگر اینکه پسورد کلمه بسیار راحتی باشه که بعید میدونم کسی تو این دوره زمونه پسورد راحت بذاره! این قضیه هم برای wirar هست هم PDF |
[QUOTE=amirrh;62953]سلام رفقا.
Adobe acrobat Reader 7.0 professional -2 ------------------ Adobe acrobat Reader نگارش pro نداره و بصورت رایگان عرضه میشه ( جهت خواندن pdf ها ) اما یک نسخه هم برای ایجاد pdf هست که نسخه pro أاره و بعلت حجم زیاد یا باید cd شو بخرید یا از torrent ها دانلود کنید ابلای 120MB |
نقل قول:
|
سلام.
از دوستان کسی هست که بدونه پسوند pps را با چه نرم افزاری میشه باز کرد. |
نقل قول:
|
سلام:
من یه فایل با پسوند mdi دارم(microsoft document office) چه جوری باید extension اونو به یکی از صورتهای زیر دربیارم: gif,jpeg,jpg .راستش میخام تو سایت بزارم که اونم mdi قبول نمیکنه . با right click و انتخابproperties هم با تغییر extensionتوسط open with تنها کاری که انجام میده فقط میاد وعکس shortcut اون فایل رو میذاره نه چند صفحه متن داخل فایل رو . |
سلام
شاید اینطوری بشه : بدون تغییر دادن extension فایل ، ابتدا فایل را باز کن ، سپس از منوی File ، روی save as کلیک کن و در پایین صفحه ای که برای save as ظاهر می شود ، فرمت دلخواه را انتخاب کن ( مثلاً jpg یا ... ). یا علی ( ع ) |
سلام دوستان .
بنده تصمیم به ارتقاء سسیتم کامپیوترم دارم . لطفا دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند ، نظرشون رو در مورد قطعات انتخابی من بدند که در صورت نیاز جایگزین کنم . پیشاپیش سپاسگذارم . CPU: AMD Athlon 64 Bit 3500 Ram : 1 Giga Byte Gail HDD : 160 GB SATA II MB : Giga Byte (در مورد انتخاب مدلش هنوز به نتیجه نرسیدم ) ضمنا اگه از دوستان کسی هست که از سی پی یو های جدید زئون ، دو هسته ای یا 64 بیتی اینتل استفاده میکنه ، ممنون میشم اطلاعاتشون رو در این زمینه ارائه کنند . بازم ممنون ارادتمند - چیپال |
بر اساس بخشنامه جديد" سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي" وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پر سرعت بهتمام كاربران كشور با محدوديت مواجه شد.
مدير روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با تاييد اين خبر، روز پنجشنبه به ايرنا گفت: مطابق با اين بخشنامه ، از اين پس ارايه اينترنت پر سرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي ( شخصي و عمومي ) ممنوع خواهد بود. " حسامالدين عرب زاده " افزود: اين بخشنامه به دستور وزارت ارتباطات صادر شده و موقتي است. به گفتهوي اين بخشنامهتا زمانيكه ضوابط و شرايط جديد برايارايه اينترنت پر سرعت توسط شركتهاي PAPمشخص شود، قابل اجرا است. وي تاكيد كرد: بخشنامه مذكور براي تمام شركتهايخصوصي و شركتهاي مخابرات كه خطوط ADSLبه كاربران ارايه ميدهند، ابلاغ شده است. عرب زاده درباره دلايل ابلاغ بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات مبني بر محدود كردن ارايه اينترنت پر سرعت توضيحي به خبرگزاري ايرنا ارايه نكرد. اين در حالي است كه هنوز بسياري از مديران و كارشناسان شركتهاي PAPاز جزييات اين بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات اطلاع چنداني ندارند و برخي از آنها تصور دارند كه اين بخشنامه فقط در مورد كاربران خانگي صادق است. مدير يكياز شركتهاي ارايهدهنده اينترنت پرسرعت در اصفهان بااظهار شگفتي از ابلاغ چنين بخشنامهاي تاكيد كرد: شركتهاي PAPبا دريافت اين دستور براي ارايه اينترنت پرسرعت به مردم دچار محدوديت شدند. وي كه خواستار فاش نشدن نام خود بود ، تصريح كرد: بر اساس اين بخشنامه واگذاري اينترنت پرسرعت با پهناي باند بالا ممنوع اعلام شده است. مدير يكي ديگر از شركتهاي ارايهدهنده اينترنت پر سرعت نيز در اين مورد به ايرنا گفت: بسياري از مشتريان ما از پهناي باند بيشتر از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه استفاده ميكنند و ميزان تقاضا در اين سطح در حال افزايش است. وي اضافه كرد: با اين بخشنامه جديد اصلا مشخص نيست شركتهاي" ندا" چگونه به فعاليت خود ادامه دهند و پاسخگوي نياز مردم باشند. به گفتهكارشناسان، طبق تغييرات جديدي كه در نحوه ارايه اينترنت در كشور اعمال شده و مطابق با قوانين جديد از اين پس دولت فقط تامينكننده و شركتهاي خصوصي فقط توزيعكننده اينترنت هستند، اعمال چنين محدوديتهايي براي توزيع اينترنت توسط بخش خصوصي جاي تامل دارد. كارشناسان تاكيد دارند: اين نخستين باري است كه براي سرعت و پهناي باند اينترنت ارايه شده به كاربران، محدوديت اعمال ميشود. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] http://qsmile.com/qsimages/306.gif |
نقل قول:
در مورد سی پی یو ها زئون ها برای سرور ها استفاده میشن و کلا زیاد مورد استفاده کابر خانگی قرار نمیگیرند ضمن اینکه قیمت آنها گران هست دو هسته ای هم اینتل میتونید بخرید و هم ای امدی ضمن اینکه سی پی یو 3500 ای که شما اشاره کردین سوکت 939 است و فقط تا باس 400 برای رم ساورت میکند ولی ای ام دی سوکت Am2 خود را نیز وارد بازار کرده که رمهای DDR2 را نیز ساپورت میکنند قیمت سی پی یو 3500 حدود 90.000 تومان هست همان سی پی یو با سوکت ای ام 2 حدود 100.000 تومان هست و حتی میتوانید با مبلغ 140.000 هزار تومان یک سی پی یو دو هسته 3600 Am2 تهیه کنید که البته قیمت این سی پی یو در این یکی دو ماه به دلیل تقاضای زیاد کمی گرون شده است اینتل هم یک 3400 دو هسته ای ال جی ای رو با حدود 175000 تومان میتونید تهیه کنید کلا اینتل و ای ام دی از نظر کارایی خیلی بهم نزدیک شده اند ولی خوب در بنچ مارک های مختلف کمی با هم تفاوت دارند بر فرض مثال 3000 ای امدی در گیم خوب جواب میدهد ولی 3000 اینتل در کارهای 3D بستگی به نوع سی پی یو و نیاز شما میتوان انتخاب های مختلفی داشت رم Geil هم رم خوبی هست ولی رم های بهتری هم وجود دارند مثل OCZ و کروشیال که اینهم باز بر میگرده به استفاده شما مین هم نوشتید گیگا , گیگا انواع مختلفی مین دارد لطف کنید مدل آن رو بنویسید تا بتونم اطلاعات کامل تری بشما بدهم موفق باشید |
سلام
من يك سري فيلم كوتاه ونيمه بلند توسط نرم افزار emule دانلود كردم كه با پسوند WMV است كه با هيچ نرم افزاري باز نمي شود:huh: با ميديا پليير هم كه پخش نمي كنه و مي گه DRM مي خاد كسي تا حالا به اين مشل بر خورد كرده وچطوري حلش كرده . ميديا پليير من نسخه 10 اش است;) باتشكر |
نقل قول:
غير از كوئيك تايم كه البته فكر مي كنم كه مي تونه مشكلتون را حل كنه مي تونيد سري به لينك هاي زير بزنيد: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] -------------------------------------------------------------- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ------------------------------------------------------------- البته اگر بر روي فايل كليك راست كنيد و بعدش Open With... و بعد يافتن از روي وب (يه همچين چيزيه) را بزنيد به جواب سوالتون ميرسين. -------------------------------------------------------------- پ.ن:كاشكي جاي اين چيزا تريد كردن بلد بودم :blink: :blush: (البته اگر كه جواب به درد خوري داده باشم...) |
نقل قول:
از پاسخ شما متشكرم از همه موارد گفته شده استفاده كردم حتي خواستم نوع فرمتش رو با برنامه هاي مرتبط تغيير بدم مي گه DRM نمي دونم اين چه مريضيي كه داره حسابي كلافه كرده منو !!:blink: فكر كنم يك نمونه اش رو بزارم اينجا هركي تونست ببينه نام نرمافزارش رو بگه !!!:cool: البته فيلماش كانال يك باشن يا 2 رو تضمين نمي كنما !!!!:o :laugh: :happy: با تشكر |
سلام
wmv مخفف windows media video هست که نسخه تصویری استاندارد مایکروسافت و معادل wma برای صوتی هاست. احتمالا شما codec مربوطه را ندارید. ابتدا با windows media player آن فایل را باز کنید(وقتی به اینترنت وصل هستید) خودش میگرده و اگر بتونه کودک(منظورم بچه نیست :laugh: codec ) مربوطه را پیدا کرده و دانلود میکند. اگر گفت پیدا نشد، کار سخت تره و بهتره بروید یک codec pack مثلا kazaa lite codec pack بگیرید معمولا مشکل حل میشود. موفق باشید ............................... رشیدی |
1 ضميمه
سلام:)
از توضيحات بسيار خوبتان ممنونم;) . اگه ميديا پليير نگارش 11 رو نصب كنيم مشكل حل مي شه ؟ ! :whoow: ( مگه ميديا پليير 11 به بازار اومده ! :o ) :blink: يك فايل نمونه هم براتون گذاشتم ببيند با نرم افزار غير ميديا پليير نمايش مي ده ( از درون اين برنامه خبردار نيستما:laugh: ) در ضمن براي اينكه اين نيمچه فيلم يا شوئ رو بتونم آپلود كنم اون رو زيپ كردم اول بازپ كنيد بعدا با خيال راحت تماشا كنيد:blush: باتشكر |
مطمئني اين فايل درست فشرده شده؟
من با winrar كه بازش مي كنم همش ميشه فايل خراب است و بازش نميكنه! اگه ميتوني zip كن و دوباره بگذار كه بگيريمش...:) |
سلام.
از دوستان کسی میدونه که پسوند jnlp. با چه نرم افزاری باز میشه؟ ممنون |
1 ضميمه
سلام
خود فايل رو مستقيم دانلود كردم !!! :whoow: |
نقل قول:
به نظر من بهترين مرجع براي كسب اطلاعات در مورد پسوند فايلها سايت filext.com است . در مورد سوال شما ، شايد دو لينك زير كمكي بكند : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
يكيو ميبستم دوباره يكي ديگه باز ميشد!:happy: :rolleyes: اين فايل هاي ويدئو يي كم حجم تقريبا مثل ويروس كار ميكنند... البته تبليغ سايت ميكنند! به نظر من اگه مي خواي فايل ويدئويي بگيري و ADSL داري از LimeWire استفاده كن و فيلم هايي كه حجمشون كمه رو نگير.... در هر صورت با مديا پلير11 كه بازش كردم فقط صفحه ي تبليغاتي! باز كرد و بعد از اون هم DELETE كردمش! شرمنده :blush: |
کسی خبر داره که ماجرای محدودیت پهنای باند برای ADSL واقعیت داره یا نه؟
این طور که من شنیدم حداکثر پهنای باند برای کاربران عادی 128Kbit خواهد بود. حالا کاربران خاص که اجازه دسترسی به سرعتهای بالاتر را داشته باشند چه کسانی هستند من هم نمیدونم ولی یک احتمال این هست که قصد دارند جلوی دسترسی به شبکه های تلویزیونی را از طریق اینترنت بگیرند. به حال من که زیاد فرقی نکرده. توی مرکز مخابرات منطقه ما هنوز DSL نیومده خوبیش اینه که دیگه نیازی نیست منتظر بمونم که بیاد. |
سلامبا اين كاراشون مي خوان مثلا انرژي هسته اي درست كنند بجايي اينكه همگام با تكنولوژي غرب پيشرفت كنند همش داره پس رفت مي كنند تا كي بايد تكرار تاريخ باشيم يك بار روي ويدئو دوباره روي ماهواره حالا هم اينترنت !
|
سلام .
من این مورد را از isp پرسیدم و اونها هم از پارس آنلاین پرسیدند . بله ماجرا واقعیت دارد . پی نوشت 1 : . . . جز این باشه باید تعجب کنید :mad: پی نوشت 2 : مدیران در پاک کردن پی نوشت مختار میباشند . |
نقل قول:
موضوع براي شنبه است. |
سلام .
از دوستان کسی موفق به نصب اینترنت اکسپلورر نسخه 7 شده !؟ نسخه اصلیش یکی دو روزه اومده . من گرفتمش و فکر کردم مشکل چک کردن ویندوزم که اصله یا نه ، منتفی شده . ولی بر خلاف سابق که قبل از شروع کار چک میکرد این موضوع رو ، الان موقع نصب اذیت میکنه . از اون فایل هم که باید تو پوشه system32 کپی کنیم استفاده کردم . ولی با این سیستمه تسته جدید جواب نداد . کسی راهی سراغ داره برای این موضوع ؟ ممنونم - چیپال |
نقل قول:
از راهنمایی های شما بی نهایت سپاسگذارم . با اجازه ، هنگام اقدام به خرید ، از طریق پی ام سایت با شما تماس میگیرم . باز هم ممنون ارادتمند - چیپال |
یک سری ( بیش از دو میلیون ) اسکریپت کاربردی :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] از جمله : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - RapidShare download ready alert [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Adds a link to Download a video [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - No longer do you have to wait for the time delay countdown to start your downloads [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Rapidshare restyled and repositioned Free download button. |
نقل قول:
|
نقل قول:
با سلام :) ، اول باید مطمئن شوید که ویندوز شما اورجینال شده است !! ( با اجرای دستور C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a باید پنجره ای را ببینید که عبارت windows is already activated, click ok to exit در بالای آن نوشته شده است. اگر این پیام را مشاهده نکنید ویندوز شما اروجینال نشده !!) .کار اورجینال کردن ویندوز هم راحت است و با روش های زیر قابل انجام است : 1- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 2- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بعد از این کار، هیچ مشکلی برای نصب وجود ندارد http://qsmile.com/qsimages/173.gif. البته نسخه *** شده IE7 هم را در سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] می توانید پیدا کنید. |
رفقا نرم افزار كم حجمي براي تبديل فايلهاي ورد به پي دي اف سراغ داريد ؟ ( يا *** مطمن )
|
[QUOTE=amirrh;66029]رفقا نرم افزار كم حجمي براي تبديل فايلهاي ورد به پي دي اف سراغ داريد ؟ ( يا *** مطمن )[/QUOTE
با سلام، pdf995 نرم افزار خوب و راحتی است. مجانی هم هست (فقط موقع تبدیل یک لینک اسپانسر 30 ثانیه ای رو صفحه می آید). از لینک زیر می توانید دانلود کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] توجه بفرمایید که برنامه شامل Pdf995 Printer Driver و Free Converter • Version 1.1 ( با حجم 2.1 + .5 = 2.6 MB) است که هر تا باید دانلود و نصب شود. |
[QUOTE=seifi;66031]
نقل قول:
دستتون درد نکنه تنها اشکالش اینه که متن فارسی رو نمی شناسه |
ممنون از دوستان . ولي من دقيقا براي تبديل فايلهاي ورد فارسي به پي دي اف مي خواهم.
|
نقل قول:
از راهنماییه شما سپاسگذارم . ارادتمند - چیپال |
نقل قول:
حتماً یه تست بزنید اگر موفق به پیدا نکردن این برنامه نشدید بفرمایید تا براتون آپلود کنم .. موفق باشید |
نقل قول:
من از نرم افزار pdf machine استفاده میکنم . نرم افزار ساده و بسیار کارایی است . میتوانید از لینک زیر دانلود کنید : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
دوستان یک نرم افزار RSS Reader سبک و خوب معرفی میکنید. با تشکر .......................... رشیدی |
نقل قول:
من از omea reader استفاده می کنم و راضی هستم. اگر از firefox استفاده می کیند extension به نام sage هم عملکرد خوبی دارد.البته خیلی ساده ولی سیک وسریع است. omea امکانات آرشیو، سرچ ،آپدیت های اتوماتیک به زمان های مختلف و... دارد و از نظر من کامل و حرفه ای است. موفق باشید |
نقل قول:
2-[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
با تشکر. sage ابزار خوبیه. ضمنا به دوستان توصیه میکنم حتما [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] را دانلود کنید، بشدت سریعتر از دیگر بروزرها و نسخه قبلی همین نرم افزار است. ضمنا به دوستان dial up توصیه میکنم از این ترفند استفاده کنید موثر است: نقل قول:
............................ رشیدی |
با سلام :)
من به شخصه از نرم افزار Opera براي جستجوگر استفاده ميكنم و خيلي ازش راضي هستم. استفاده از ماوس در اين نرم افزار بسيار گسترده هست و تقريباً بجز تايپ همه كار ميشه با ماوس انجام داد و كاربري بسيار آساني دارد;) من فايرفاكس رو هم استفاده كردم ولي Opera قوي تر و سريعتر هست. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود كنيد و لذت ببريد.:happy: موفق باشيد ارادتمند شما |
دوستان شما که همه رو امتحان کردید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو هم امتحان کنید ...ضرر نداره |
سلام
اكسل اين قابليت رو داره كه نمودار رو بصورت كندل استيك رسم كنه براي ما ؟ چطوري ؟ !!! باتشكر |
نقل قول:
Insert =>chart... in Standard Type select : Stock select : Candlestick |
سلام
من میخام یک مانیتور lcd 19 بخرم . سامسونگ بهتره یا ال جی؟ و کدوم مدلش؟ قیمتش هم حدود 300 -450 باشه . متشکرم روز خوبی داشته باشید |
نقل قول:
جناب وایپر، میگم دیگه چارت هاتون از ابعاد مانیتور 15 و 17 اینچ زده بالاتر یا اینکه میخواید مانیتور و ال سی دی اضافه کنید که ..... :banana: :happy: من به شخصه از LCD های سامسونگ بیشتر خوشم میاد، به نظرم تصویر شفاف تری میدن اما خوب ال جی خدمات بعد از فروشش هست که مطرح نگهش داشته. قیمت هم که دیگه برای مدل های دیجیتال سامسونگ باید بالای 420 بدید. حالا برای اینکه راحت بتونین قیاس کنین این دوتا لینک رو ببینین، هر چند که احتمالا خودتون بیشتر تحقیقات کردید: این سایت خوده سامسونگ: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] اینم لینک سایت تحلیل و نشر که قیمت های هر روز بازار رو میزنه: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پیشاپیش خرید یک دستگاه ال سی دی خوشگل و بزرگ :whoow: رو بهتون تبریک میگم، مبارک باشه. شیرینی بچه ها یادتون نره :blush: :p :happy: مخلص شما |
سلام حامد جان
مرسی از لینک ها.:happy: راستش دارم یه دستی به سر و کله سیستم عتیقه ام میکشم.گفنم اول از مانیتور شروع کنم.:cool: راستی دیجیتال و آنالوگ جریانش چیه؟ دیجیتال گرون تره .میارزه به قیمت بیشترش؟ مخلصیم |
نقل قول:
اطلاع کامل و دقیقی ندارم اما فکر کنم دیجیتال ها نسبت کنتراست رنگ بالاتری داشته باشن و MHz بالاتر که سرعت اسکن تصویر رو قاعدتاً بالا میبره:nervous: وایپر جان باید ببینین خودتون:blush: بهترین مکان برای دیدن خیل عظیم مدل هاش هم پاگرد :whoow: ورودی ساختموون پایتخت:cool: (یکی نیست بگه خوب راستشو بگو؛ آقا نمیدونم :laugh: :blush: ) به قول آقای کاووسی: دیجییییتااالم کجا بوده :D ارادتمند شما |
سلام .
وایپر جان من[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]را دارم منتها 17 اینچه . ببین شاید نظرت را جلب کرد چون سریع ترین زمان پاسخ گویی به تصویر را دارد |
حامد و اراک عزیز ممنون از راهنماییتون.
شیرینیم به روی چشم.ایشالا در قرار عمومی بعدی:cool: |
ساعت جاري 22:40 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |