انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   تبديل سيستم فروم (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1481)

Reza February 16th, 2006 10:28

يعني شما مي خواهيد ايميل دريافت كنيد، اما دريافت نميكنيد؟ آيا تنظيمات شخضي و نوع اشتراك رو درست تنظيم كرديد؟

Alijaan February 16th, 2006 10:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza
يعني شما مي خواهيد ايميل دريافت كنيد، اما دريافت نميكنيد؟ آيا تنظيمات شخضي و نوع اشتراك رو درست تنظيم كرديد؟

سلام آقا رضا ;)

دقيقا درسته ...

تو تنظيمات چند تا گزينه است :

1- مشترك نميشوم
2- در خبرنامه عضو نيمشوم
3- خبرنامه ماهيانه توسط ايميل ( كه گزينه پيش فرض اين گزينه است )
4- خبرنامه روزانه
5- خبرنامه هفتگي توسط ايميل

اما من اصلا ايميلي دريافت نميكنم ...:huh:

ارادتمند شما

Arak_fx February 16th, 2006 12:03

سلام دوستان .

ضمن تشكر از زحمات دوستان . ميخواستم يه پيشنهادي داشته باشم ببينم آيا امكان عملي شدنش هست يا نه ؟
اگر ممكنه فونت سايت به times new roman تغيير پيدا كنه و درشت بشه خيلي خوب ميشه چون هم فونتش شكيل تره و هم اينكه از كور شدن جلوگيري ميشه . اين فونت خيلي ريزه . :rambo:

Reza February 16th, 2006 12:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arak_fx
سلام دوستان .

ضمن تشكر از زحمات دوستان . ميخواستم يه پيشنهادي داشته باشم ببينم آيا امكان عملي شدنش هست يا نه ؟
اگر ممكنه فونت سايت به times new roman تغيير پيدا كنه و درشت بشه خيلي خوب ميشه چون هم فونتش شكيل تره و هم اينكه از كور شدن جلوگيري ميشه . اين فونت خيلي ريزه . :rambo:

فكر ميكنم شما رزولوشن صفحه نمايش كامپيوترتون رو خيلي بالا برديد. ميتونم بپرسم الآن روي چند گذاشتيد؟

فونت فكر نميكنم خيلي ريز باشه. چند تا فوروم ديگه رو هم تست كردم. فونت اونها هم همين اندازه است.

Shakhes February 16th, 2006 13:38

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza
فكر ميكنم شما رزولوشن صفحه نمايش كامپيوترتون رو خيلي بالا برديد. ميتونم بپرسم الآن روي چند گذاشتيد؟

فونت فكر نميكنم خيلي ريز باشه. چند تا فوروم ديگه رو هم تست كردم. فونت اونها هم همين اندازه است.

باسلام خدمت اقا رضا - می خواستم عرض کنم اندازه فونت خیلی خوب ومناسب است ولی چون زمینه خیلی روشن نیست نوشته ها کوچک نمایان می شوند اگر می شد زمینه را روشن تر نمود خیلی خوب بود

باتشکر ازشما - موفق باشید

ghazmar February 16th, 2006 14:58

2 ضميمه
شايد اين براي مقايسه خوب باشه.
يه SnapShot از فوروم قبلي و مقايسه اش با فوروم فعلي. فکر مي کنم از قبلي همه راضي بودن که اعتراضي هم نبود، درسته؟

raminayat February 16th, 2006 15:28

راستی این شماره عضویت کجا رفت ؟
من همیشه پز می دادم که هشتمین عضو سایت هستم و قدیمی ترین عضو (بجز مدیریت سایت) که هنوز فعال است!

Arak_fx February 16th, 2006 15:59

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza

ممنون آقا رضا بابت زحمتي كه ميكشيد . ريزوليشن كامپيوتر من 768*1024 ميباشد و مانيتورم هم 17 اينچ است .

محمودخان February 16th, 2006 16:18

آقا ...
یه چیز جالب...اگه 4-5 صفحه اخیر این تاپیک رو مثل من پشت هم بخونید...اونقد همه گفتن آقا رضا میشه این کارو بکنی...آقا رضا میشه اون کارو بکنی...آقا رضا اون کوچیکه...آقا رضا این سیاه ...اون سفیده...:laugh: فکر کنم همینطور پیش بریم...تو صفحه پنجاه ام این تاپیک ...بگیم....آقا رضا...میشه یکی رو ور داری بیاری برامون بندری برقصه؟:laugh: :laugh:

گذشته از شوخی...دو تا چیز میخواستم بگم...
اولی اینکه کاش مثل فروم قبلی تعداد اسمایلی هایی که میتونستیم در هر پست بزاریم زیاد بود ...چون اینجا بیشتر از 5 تا که میزاری توی یه پست...ایراد میگیره (همون errorrمنظورمه;) )

و دومی اینکه...روز اول میگفتم کاش همون فروم قبلی رو داشتیم.ولی حالا به آقا رضا میگم احسنت..انتخابت واقعا بجا بود...دارم با این فروم حال میکنم جدا...خیلی راحت تر شده و واقعا امکانانتش بهتره...خسته نباشید..

ghazmar عزیز گفته بودن این مشکل کوت کردن تو ستینگ هست...من ندیدم..میشه بگید کجاست؟...مرسی..

ghahvehe February 16th, 2006 16:39

با سلام و خسته نباشید
1-اگرچه ممکن است از لحاظ عددی سایز فونت با فروم قبلی یکسان باشد اما از لحاظ دیداری کمی کوچکتر شده است
بنابر این خواهش میکنم حداقل برای چشمهای امثال ما هم که شده کمی سایز آن بزرکتر شود.به هر حال تو میکروسکوپ که نمیخواهیم که نگاه کنیم!
2-رنگ زمینه همچنان که پیش از این نیز گفته شده بود میتواند یک در میان سفید باشد
3-همچنان به یک رنگ گرم و تر جیحا قرمز برای تنوع بخشیدن به گرافیک سایت احساس میشود.
4-اگر امکان دسترسی به رنگ آبی فیروزه ای یا همان turquoise blue
وجود دارد بهتر است که قسمت هایی که در حال حاضر آبی پر رنگ دارند مثل بالای عنوان ها و ...
به آن آبی تغییر داده شوند تا از رنگهای زنده تر استفاده شود زیرا رنگ آبی فعلی جزئ رنگهای مرده محسوب میشود
5-در حال حاضر عموما سایت حالت دو بعدی دارد اگر امکان اضافه کردن حالت های سه بعدی در جاهایی مثل سر تیتر ها وجود دارد از این امکان استفاده
شود .
و دیگر اینکه اگر من را بگذارید تا یک سال دیگر هم اصلاحیه میگذارم !

Alijaan February 16th, 2006 16:52

سلام به همگي دوستان گرامي ...

دوستان تو رو خدا اگر ميخواهيد اصلاحيه هم بديد با آي دي خودتون بديد ...

تو اين دو سه روزه اينقدر آي دي جديد ديدم كه ديگه داره سرم گيج ميره ؟؟!!!

آخه دوستاني كه شماره پست هاشون 1 و 2 هستش مگه فروم قبلي رو ديده بودن كه دارن پشت سر هم پيشنهاد ميدن ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

به اينجاي قضيه فكر نكرده بوديد ...

عيب نداره ...

نديده ميگيريم

واقعا اين رنگ ها و اندازه هايي كه پيشنهاد داديد رو يه لحظه توي ذهنتون تصور كنيد :crazy: :nugget:

به خدا سايت خيلي عاليه ....

خيلي هم رنگ هاش خوبه ....

خيلي هم اندازه فونتش عاليه ...

تو اينترنت بهترين فونت فارسي Tahoma هستش . كه روي سيستم همه بصورت پيش فرض وجود داره ... بسيار خوانا هم هست ... در ضمن اگر اندازه اش هم بزرگتر بشه خيلي بي ريخت ميشه ...

من يه پيشنهاد ميكنم ...

از آقايوني كه اندازه فونت رو درست نميبينن خواهش ميكنم مثل من كه درست نميديدم :whistle: و اينديپندنت عزيز بهم پيشنهاد داد كه هويج بخورم و من هم خوردم و مشكلم حل شد ....

خب شما هم هويج بخوريد ...

به خدا شوخي بود :laugh:

الان صد نفر ميان ....

اصلا ولش كنيد حرفم و پس گرفتم ...

ghahvehe February 16th, 2006 19:05

با سلام
علیجان اگر منظورتان من هستم که واقعیت اینه که من همون قهوه ایی هستم .ولی چون در فارسی نویسی
در این سایت جدید دچار مشکل میشدم مجبور شدم که اسم انگلیسی معادل را انتخاب کنم.این مشکل
با فارسی تنها در این سایت نیست بلکه تقریبا در تمام سایت های دیگه هم وجود داره .یعنی یا از یوزر نیم
ایراد میگیره یا از پسورد. بنابراین راحت تر بودم که کلا انگلیسی رو انتخاب کنم.
اما راجع به ریز بودن نوشته ها تقریبا میشه گفت که قطعی هست که نوشته ها ریز هستند.
طبیعی است که نمیتوانیم دائما رزولوشن مانیتور را کم یا زیاد کنیم.این رزولوشن معمولا برای بهتر دیدن در یکی
از بالاترین سطوح قرار میگیره تا از بهترین کیفیت استفاده کنیم.
به هر حال حالا که جا جای پیشنهاد هست وبالا بردن کیفیت سایت از لحاظ بصری. نوشته های قبلی خودم را
تکرار میکنم.

Khashayar_Amini February 16th, 2006 19:19

دوستان شما چطوری شکلکها را در متن خود می گذارید؟

Mostafa_Fallahi February 16th, 2006 19:30

سلام درویش جان
شما اول باید سیستم تایپ پیشرفته رو انتخاب کنید بعد خودت می تونی ببینی :)

Mostafa_Fallahi February 16th, 2006 19:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Alijaan
سلام به همگي دوستان گرامي ...

دوستان تو رو خدا اگر ميخواهيد اصلاحيه هم بديد با آي دي خودتون بديد ...

تو اين دو سه روزه اينقدر آي دي جديد ديدم كه ديگه داره سرم گيج ميره ؟؟!!!

آخه دوستاني كه شماره پست هاشون 1 و 2 هستش مگه فروم قبلي رو ديده بودن كه دارن پشت سر هم پيشنهاد ميدن ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

به اينجاي قضيه فكر نكرده بوديد ...

عيب نداره ...

نديده ميگيريم

واقعا اين رنگ ها و اندازه هايي كه پيشنهاد داديد رو يه لحظه توي ذهنتون تصور كنيد

به خدا سايت خيلي عاليه ....

خيلي هم رنگ هاش خوبه ....

خيلي هم اندازه فونتش عاليه ...

تو اينترنت بهترين فونت فارسي Tahoma هستش . كه روي سيستم همه بصورت پيش فرض وجود داره ... بسيار خوانا هم هست ... در ضمن اگر اندازه اش هم بزرگتر بشه خيلي بي ريخت ميشه ...

من يه پيشنهاد ميكنم ...

از آقايوني كه اندازه فونت رو درست نميبينن خواهش ميكنم مثل من كه درست نميديدم و اينديپندنت عزيز بهم پيشنهاد داد كه هويج بخورم و من هم خوردم و مشكلم حل شد ....

خب شما هم هويج بخوريد ...

به خدا شوخي بود

الان صد نفر ميان ....

اصلا ولش كنيد حرفم و پس گرفتم ...

سلام علی جان حالا که زحمت کشیدید و امضاتون رو مثل امضا من گذاشتید لطف کنید لینکش و درست کنید:laugh:

Khashayar_Amini February 16th, 2006 19:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله مصطفي-فلاحي
سلام درویش جان
شما اول باید سیستم تایپ پیشرفته رو انتخاب کنید بعد خودت می تونی ببینی :)

این تایپ پیشرفته را کجا باید انتخاب کرد؟

Shakhes February 16th, 2006 21:13

اقا رضا سلام وخسته نباشی

از اینکه ما قوم بنی اسراییلی را تحمل می کنی ممنونیم !!!!!!

دوستان خودمونیم خداوکیلی هر کی جای این اقا رضا بود عطاشوبه لقاش می سپرد ومی رفت .!!!

yaser_rashidi February 16th, 2006 21:18

شرمنده ولي من با اين بزرگ شدن متن ها موافق نيستم. ديگه زيادي بزرگه! :blink:

ghazmar February 16th, 2006 21:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله yaser_rashidi
شرمنده ولي من با اين بزرگ شدن متن ها موافق نيستم. ديگه زيادي بزرگه! :blink:

اوخ! آره! اين چرا اين جوري شد؟؟؟!!! آدم احساس مي کنه تو اکابر نشسته!!! رضا جون، فکر مي کنم اگه بشه Line Spacing رو تنظيم کرد و يه ذره بيشترش کرد خيلي از مشکلات حل مي شه.
ولي من اصلا نمي دونم امکانات براي تغيير اندازه و اينا توي اين فوروم چه جورياس.
مخلصم!

Alijaan February 16th, 2006 21:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله yaser_rashidi
شرمنده ولي من با اين بزرگ شدن متن ها موافق نيستم. ديگه زيادي بزرگه!

:blink: :cry: :nugget: :crazy:
منم مثل آقا ياسر ...

yaser_rashidi February 16th, 2006 21:33

دوستاني که قابليت هاي فروم رو نميشناسن و ميخوان ياد بگيرن اينجا رو ببينيد:

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

کاملا فارسي همه چيز رو بصورت سوال و جواب و مفصل گفته. بعضي چيزارو خودم هم نميدونستم ;)

Reza February 16th, 2006 21:49

خب. من تعداد اسمایل های مجاز رو زیاد کردم
رنگ زمینه رو روشن کردم
فونت رو بزرگ کردم

نظرتون چیه؟

HajReza February 16th, 2006 21:58

سلام
آقا رضا دستت درد نکنه
واقعا زحمت کشیدید
از نظر من که خیلی خوب شده
مخصوصا اندازه فونتها
امیدوارم همیشه و در همه مراحل زندگیتان موفق باشید:)

Reza February 16th, 2006 22:02

آیا کسی هست که با اندازه فعلی فونته مشکل داشته باشه؟

Alijaan February 16th, 2006 22:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza
آیا کسی هست که با اندازه فعلی فونته مشکل داشته باشه؟

بببخشيد آقا رضا ...

ديگه فكر كنم از دست ماها صداتون در بياد :p

آره من مشكل دارم ...

منظورم با اندازه فونت مشكل دارم ...

ارادتمند شما

ghazmar February 16th, 2006 22:38

آقا من کماکان فکر مي کنم مشکل اصلي با Line Spacing هست. اگه اشتباه نکنم، اندازه قبلي فونت 8 و اندازه الانش 10 هست. اگه اندازه 9 بشه، اما Line Spacing بشه 2X اون وقت بهترين فرم خوانايي رو پيدا مي کنه.
ولي در مورد خود فونت، هما و Tahoma خوانا ترين فونت فارسي هستن.

Khashayar_Amini February 16th, 2006 23:25

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله درويش خرسند
این تایپ پیشرفته را کجا باید انتخاب کرد؟

کسی جواب منو نمیده؟

Reza February 16th, 2006 23:26

با اندازه فونت چه مشکلی دارید آقای Alijan؟

Line Spacing رو هم زیاد کردم. خوب شد ghazmar خان؟

Reza February 16th, 2006 23:29

نقل قول:

کسی جواب منو نمیده؟

جناب درویش خرسند: در بخش "اطلاعات شخصی" میتونید نوع ادیتور رو تعیین کنید.

Khashayar_Amini February 16th, 2006 23:47

ممنون آقا رضا

بهتر نیست این حالت پیش فرض باشد؟ویا برای دریافت Pm و بعضی مسائل ضروری دیگر خود کاربر باید اینها را تنظیم کند .ممکن است این مسئله برای کاربرانی که تازه عضو می شوند جالب نباشد .راستی این چند روزه من بدون آی دی خودم وارد سایت می شدم(بعلت کانکت شدن از کافی نت) ظاهرا عکسها برای غیر اعضا قابل رویت نیست.درست است؟ ممکن است این مسئله برای غیر اعضا جالب نباشد.البته می دانم این چند روزه اینقدر درگیر بوده اید که دیگه خسته شدید.

جدا خسته نباشید.:)

Alijaan February 17th, 2006 00:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza

سلام آقا رضا ... ;)
به نظر من همون 8 بهترين و زيباترين اندازه بود ...:love:
البته الان كه Line Spacing زيادتر شده بهتر شده ...
ولي اندازه فونت ، به نظر من همون اولي از همه بهتر بود ...:hair:

ارادتمند شما

Reza February 17th, 2006 00:18

نقل قول:

ممنون آقا رضا

بهتر نیست این حالت پیش فرض باشد؟ویا برای دریافت Pm و بعضی مسائل ضروری دیگر خود کاربر باید اینها را تنظیم کند .ممکن است این مسئله برای کاربرانی که تازه عضو می شوند جالب نباشد .راستی این چند روزه من بدون آی دی خودم وارد سایت می شدم(بعلت کانکت شدن از کافی نت) ظاهرا عکسها برای غیر اعضا قابل رویت نیست.درست است؟ ممکن است این مسئله برای غیر اعضا جالب نباشد.البته می دانم این چند روزه اینقدر درگیر بوده اید که دیگه خسته شدید.

جدا خسته نباشید.:)

حق با شماست جناب درویش. من هم خیلی سعی کردم که تنظیمات اعضا را بصورت گروهی تغییر بدهم و PM را فعال کنم یا ادیتور مناسب را بعنوان پیش فرض انتخاب کنم. اما متاسفانه موفق نشدم.

اما کاربرانی که از این به بعد ثبت نام میکنند این تنظیمات برای آنها بطور خودکار انجام خواهد شد.

در مورد عکسها: از توجه شما ممنونم. بررسی میکنم.

ghazmar February 17th, 2006 01:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza

بسي سپاسگزارم! به نظر من خيلي بهتره. اگه فونت هم يه هوا کوچيک تر بشه، (که آدم بهش احساس کلاس اولي بودن دست نده!!!) خيلي بهتره. فکر کنم بشه تستش کرد. يعني با اين Line Spacing اندازه فونت رو بذاريم حدفاصل قبلي و الان ببينيم نظر بچه ها چيه.
رضا جان شرمنده ام هي ارد ناشتا مي دم!!!
مخلصم!

Reza February 17th, 2006 01:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ghazmar
بسي سپاسگزارم! به نظر من خيلي بهتره. اگه فونت هم يه هوا کوچيک تر بشه، (که آدم بهش احساس کلاس اولي بودن دست نده!!!) خيلي بهتره. فکر کنم بشه تستش کرد. يعني با اين Line Spacing اندازه فونت رو بذاريم حدفاصل قبلي و الان ببينيم نظر بچه ها چيه.
رضا جان شرمنده ام هي ارد ناشتا مي دم!!!
مخلصم!

بهتر شد؟ الآن کسی مشکلی داره؟

Alijaan February 17th, 2006 01:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza

سلام آقا رضا ...
واقعا خسته نباشيد ...
ديگه روم نميشه بگم بزرگه يا كوچيكه :p
ولي يه چيز ديگه ...:rolleyes:

اندازه منوي بالاي صفحه كه منوي اصلي سايته از زماني كه بزرگتر شده ، بهتر شده ....
ولي وقتي كه داخل تاپيك ميشيم
اون منوي داخل تاپيك :
ابزارهاي موضوع ...
جستجو در موضوع ...
و ....
اگر كوچكتر بشه كه با منوي بالا يك اندازه نباشه به نظر من بهتر ميشه
بازم خسته نباشيد عرض ميكنم :cool:
شب خوش

ارادتمند شما

Reza February 17th, 2006 01:46

نقل قول:

سلام آقا رضا ...
واقعا خسته نباشيد ...
ديگه روم نميشه بگم بزرگه يا كوچيكه :p
ولي يه چيز ديگه ...:rolleyes:

اندازه منوي بالاي صفحه كه منوي اصلي سايته از زماني كه بزرگتر شده ، بهتر شده ....
ولي وقتي كه داخل تاپيك ميشيم
اون منوي داخل تاپيك :
ابزارهاي موضوع ...
جستجو در موضوع ...
و ....
اگر كوچكتر بشه كه با منوي بالا يك اندازه نباشه به نظر من بهتر ميشه
بازم خسته نباشيد عرض ميكنم :cool:
شب خوش

ارادتمند شما

اندازه این دو تا مورد یک پارامتر داره و با هم بزرگ و کوچیک میشن. لذا کاری نمیشه کرد.

Arak_fx February 17th, 2006 01:58

آقا رضا خسته نباشيد و دستتون هم درد نكنه . من الان مشكلي ديگه ندارم .

Gunman February 17th, 2006 02:04

سلام
آقا رضا دستتون درد نکنه سایت زیبا شده .
من یه مشکل دارم از همون ابتدا که سیستم فوروم عوض شده من هیچ یک از عکسهایی که دوستان میگذارند رو نمیبینم و باید رو لینک اون که به جای عکس قرار داره کلیک کنم تا عکس رو ببینم .

Reza February 17th, 2006 02:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arak_fx
آقا رضا خسته نباشيد و دستتون هم درد نكنه . من الان مشكلي ديگه ندارم .

خوشحالم که مشکلتون حل شد. :)

Reza February 17th, 2006 02:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Gunman
سلام
آقا رضا دستتون درد نکنه سایت زیبا شده .
من یه مشکل دارم از همون ابتدا که سیستم فوروم عوض شده من هیچ یک از عکسهایی که دوستان میگذارند رو نمیبینم و باید رو لینک اون که به جای عکس قرار داره کلیک کنم تا عکس رو ببینم .

در قسمت "اطلاعات شخصی" گزینه ای به نام: "نمايش تصاوير (پيوست شده و يا لينك از سايت ديگر)" وجود دارد. آنرا انتخاب کرده اید؟

Gunman February 17th, 2006 02:22

ممنون آقا رضا درست شد من تنظیمات رو انجام نداده بودم .

ghazmar February 17th, 2006 03:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza

عالي! ماه! امممممممممممممم ماچ!!! :P :D

ghods February 17th, 2006 10:25

آقا رضا سلام

فكر كنم پلت فرمي كه براي فروم انتخاب كرديد ، امكان دادن امتياز (و يا ارسال تشكر) به هر مطلب ارسال شده توسط اعضا را دارد . اگر بشود از اين قابليت استفاده كرد ، در هر تاپيك هم پيوستگي مطالب بخاطر تشكر دوستان از بين نميرود و هم صرفه جويي در حجم سايت صورت ميگيرد .

Alijaan February 17th, 2006 14:10

سلام آقا رضا

سلام آقا رضا ;)

واقعا به شما تبريك ميگم كه اينقدر به نظرات كاربران سايت اهميت داديد و سعي كرديد نظر همه رو در بهبود سايت مد نظر قرار بديد ...
و اما بعد ...
من هنوز ايميلي دريافت نميكنم ...:happy:
آيا اين مشكل فقط براي بنده است يا اينكه ديگر دوستان هم چنين مشكلي دارند ؟

ارادتمند شما

Reza February 17th, 2006 15:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ممد
آقا رضا سلام

فكر كنم پلت فرمي كه براي فروم انتخاب كرديد ، امكان دادن امتياز (و يا ارسال تشكر) به هر مطلب ارسال شده توسط اعضا را دارد . اگر بشود از اين قابليت استفاده كرد ، در هر تاپيك هم پيوستگي مطالب بخاطر تشكر دوستان از بين نميرود و هم صرفه جويي در حجم سايت صورت ميگيرد .

بله. سعی میکنم به زودی این قابلیت رو فعال کنم.

Reza February 17th, 2006 15:43

نقل قول:

سلام آقا رضا ;)

واقعا به شما تبريك ميگم كه اينقدر به نظرات كاربران سايت اهميت داديد و سعي كرديد نظر همه رو در بهبود سايت مد نظر قرار بديد ...
و اما بعد ...
من هنوز ايميلي دريافت نميكنم ...:happy:
آيا اين مشكل فقط براي بنده است يا اينكه ديگر دوستان هم چنين مشكلي دارند ؟

ارادتمند شما

بله. متاسفانه ارسال ایمیل مشکل داره. دارم بررسی میکنم.

Reza February 17th, 2006 15:48

یک قالب جدید هم به فوروم اضافه کردم. در پایین صفحات سمت راست میتونید این قالب رو انتخاب کنید. البته هنوز ایراداتی داره. اما فعلا نمی خوام روش کار کنم. چون در اولویت نیست. اسم قالب هست: Aria

یه مدت پیش ghazmar عزیز توسط یکی از دوستانشون یک لوگو برای سایت طراحی کرده بودند که لوگوی قشنگیه و از قزمر برای زحمتی که کشید تشکر میکنم. :)

اگر بتونیم به این لوگو، نشان vBulletin رو اضافه کنیم خیلی قشنگ میشه. آیا از دوستان کسی میتونه در این زمینه کمک کنه؟

hamedrx February 17th, 2006 16:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza
یه مدت پیش ghazmar عزیز توسط یکی از دوستانشون یک لوگو برای سایت طراحی کرده بودند که لوگوی قشنگیه و از قزمر برای زحمتی که کشید تشکر میکنم. :)

اگر بتونیم به این لوگو، نشان vBulletin رو اضافه کنیم خیلی قشنگ میشه. آیا از دوستان کسی میتونه در این زمینه کمک کنه؟

من با فتوشاپ ميتونم كمكتون كنم اما بايد سايز لازم براي قالب سايت و فايل لوگو را به من برسانيد

Mazdak Parsian February 17th, 2006 16:18

نقل قول:

یک قالب جدید هم به فوروم اضافه کردم. در پایین صفحات سمت راست میتونید این قالب رو انتخاب کنید. البته هنوز ایراداتی داره. اما فعلا نمی خوام روش کار کنم. چون در اولویت نیست. اسم قالب هست: Aria
اگه جسارت نباشه من میخواستم پیشنهاد کنم رو قالب آریا بیشتر کار بشه چون هم امکانات بیشتری داره و هم سرعت خیلی بالاتری نسبت به قالب اصلی .

هرچند همین الان هم من قالب آریا رو ترجیح میدم و به بقیه هم پیشنهاد میکنم امتحان کنن.

البته هیچ ایرادی هم نداره الان چون تمام تغییرات پیشنهادی دوستان در قالب اصلی اعمال شده و در این قالب هم قابل استفاده است .

متشکرم از زحمات شما ; موفق باشید

Reza February 17th, 2006 16:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamedrx
من با فتوشاپ ميتونم كمكتون كنم اما بايد سايز لازم براي قالب سايت و فايل لوگو را به من برسانيد

لطفا آدرس ایمیلتون رو برام پی ام بدید که فایل رو بفرستم. نشان vb رو هم باید از لوگوی بالای سایت برداریم. رنگ زمینه لوگو همرنگ قسمت بالای سایت باشه.
http://forum.sarmaye.com/images/misc...logo_white.gif

ممنون از لطف شما

ساعت جاري 18:01 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.