انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   انتقادها و پيشنهادها (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1195)

fx-pip January 18th, 2007 21:31

سلام
مدیرای سایت خسته نباشید
من واسم یه مشکلی پیش اومده
در قسمت موضوع آزاد وقتی میخام به یک تاپیک جواب بدم گزینه پیوست فایلم نیست .
مشکل از کجاست ؟

ممنون

Shakhes January 18th, 2007 21:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 82004)
سلام
مدیرای سایت خسته نباشید
من واسم یه مشکلی پیش اومده
در قسمت موضوع آزاد وقتی میخام به یک تاپیک جواب بدم گزینه پیوست فایلم نیست .
مشکل از کجاست ؟

ممنون

===================================

اقا رضا :
با سلام

حجم ضمیمه های فروم به سرعت در حال افزایشه و برای این موضوع باید راه حلی پیدا کنیم. با توجه به اینکه اکثر ضمیمه ها در تالار "موضوع آزاد" جنبه تفریحی دارند و احتمالا بعد از مدتی کسی به اونها سر نمی زنه، لذا امکان ضمیمه کردن فایل برای تالار "موضوع آزاد" و "آگهی" رو غیر فعال کردم تا حجم کمتری اشغال بشه.

از دوستان عزیز می خوام فایلها و تصاویر مورد نیاز در انجمنهای "موضوع آزاد" و "آگهی" را در سایتهای هاستینگ مجانی آپلود کنند. اما حتماً فایلها و تصاویر مورد نیاز در سایر انجمنها را به پستها ضمیمه کنند تا برای آینده باقی بمانند.

با تشکر

Mohsen January 24th, 2007 03:54

سلام :)
يكي از تاپيكهايي كه در طول عمر 9-8 ماهه ي خود مطالب بسيار ارزشمندي را در خود جاي داده ، تاپيك " Live Trading " است . متاسفانه برخي از مطالب ارزشمند مطرح شده در اين تاپيك پر حجم ، در بين صفحات بيشمار گم شده و پيدا كردن آنها نيز كار دشواري است . مورد خاصي كه به نظر بنده ارزش فراواني داشته و بايستي گرد آوري گردد ، مطالبي است كه توسط جناب فرخ تحت عنوان " آنچه مي توانستيم انجام دهيم " در پايان هر روز كاري قرار داده مي شود .اين نمونه هاي ارزشمند ، به حق راهگشاي بسياري از ما است و مطالعه ي چند باره ي آنها (حتي در آينده) مفيد مي نمايد . سعي كردم تا جايي كه مي توانم اين پست ها را جمع آوري كنم كه لينك آنها را در زير قرار مي دهم . پيشنهاد مي كنم تاپيكي مجزا در هر قسمت كه صلاح مي دانيد ايجاد كرده و اين مطالب را در آنجا قرار دهيد تا دسترسي ساده تري داشته باشد (اگر تاپيك دسترسي محدود داشته و صرفاً توسط جناب فرخ و ساير مديران اداره گردد شايد بهتر باشد و دوستان نيز مي توانند سوالات خود را در اين خصوص در همان تاپيك اصلي مطرح نمايند)

كد:

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

در پايان عرض احترام و خسته نباشيد دارم خدمت مديران پرتلاش سايت كه متاسفانه غير از ايجاد زحمت و اضافه كردن كار ، چيزي برايشان نداريم :blush:
موفق و پاينده باشيد

Shakhes January 24th, 2007 13:01

سلام اقا محسن
از پیشنهاد فوق العاده شما بسیار ممنونم .انشالله به زودی پس از مشورت با جناب فرخ این مجموعه تحت تاپیکی در تالار سیستمها و روشهای معامله گرداوری و هر روز به هنگام خواهد شد .
ضمن اینکه منتظر ارایه پیشنهادات و نظرات دوستان در تاپیک پشتیبانی لایو تریدینگ ( لینک زیر ) هستیم .

شاد و تندرست باشید

Mohsen January 26th, 2007 03:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Shakhes (پست 83098)
انشالله به زودی پس از مشورت با جناب فرخ این مجموعه تحت تاپیکی در تالار سیستمها و روشهای معامله گرداوری و هر روز به هنگام خواهد شد .

سلام :)
شاخص جان ممنون از اينكه زحمت تاپيك را كشيديد و اين پستهاي ارزشمند را در آنجا قرار داديد .
فقط اگر امكان داشته باشد به جاي لينك پستها كه در تاپيك جديد قرار داده شده ، خود پستها (يا يك كپي از آنها ) در آن قرار گيرد ، شايد هم جذابيت بيشتري ايجاد نمايد و هم براي مطالعه ي مجدد مفيد تر باشد .
ببخشيد كه زحمت دادن ما به شما تمامي ندارد :blush:
موفق و شاد باشيد

Shakhes January 26th, 2007 13:13

با سلام
جناب محسن از حسن توجه و همچنین پیشنهادات خوب شما ممنونم .در مورد پیشنهاد شما یک مساله وجود دارد و ان اینست که به مرور زمان و با زیاد شدن این پست ها و بالا رفتن حجم تاپیک مجددا همان مشکل اولیه یعنی تراکم و عدم دستیابی سریع به پست مورد نظر تکرار خواهد شد . اما دوتا کار می توانیم انجام دهیم :
اول اینکه - پستها را همانطور که فرمودید کپی کنیم و در پایان هر ماه پستها را حذف کنیم و انها به صورت لینک ارشیو کنیم .
دوم اینکه - لینک پستها را به صورت تاریخ و به ترتیب در بیاوریم تا کاربران با کلیک بر روی ان به پست دلخواه بر سند .مثل این :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

باز هم منتظر نظرات خوب شما هستیم .

شاد و تندرست باشید

ario January 26th, 2007 13:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Shakhes (پست 83567)
با سلام
جناب محسن از حسن توجه و همچنین پیشنهادات خوب شما ممنونم .در مورد پیشنهاد شما یک مساله وجود دارد و ان اینست که به مرور زمان و با زیاد شدن این پست ها و بالا رفتن حجم تاپیک مجددا همان مشکل اولیه یعنی تراکم و عدم دستیابی سریع به پست مورد نظر تکرار خواهد شد . اما دوتا کار می توانیم انجام دهیم :
اول اینکه - پستها را همانطور که فرمودید کپی کنیم و در پایان هر ماه پستها را حذف کنیم و انها به صورت لینک ارشیو کنیم .
دوم اینکه - لینک پستها را به صورت تاریخ و به ترتیب در بیاوریم تا کاربران با کلیک بر روی ان به پست دلخواه بر سند .مثل این :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شاد و تندرست باشید

گاهي اوقات بعد از نوشتن پست هاي آنچه... سوالاتي پيش ميآيد كه در تاپيك مطرح ميشود...
و فكر ميكنم كه اگر لينك پست هاي آنچه... را به همين صورت قرار دهيد بهتر ميشود تا افراد سوالات مطح شده در تاپيكك را نيز ميبينند.
ولي اگر خود پست هاي آنچه... را به همراه لينكشان قرار دهيد كه خيلي بهتر ميشود!:) و هم اين كه به صورت يك مجموعه ي و جزوه ي كاملي در مي‌آيد و هم ميتوان با استفاده از لينك به سوالات پيش آمده ي كاربران و توضيحات بعد از آن دست رسي پيدا كرد...

پ.ن: من تا فردا يه بررسي ميكنم كه ببينم پستي از قلم افتاده است يا خير...

Mohsen January 27th, 2007 16:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Shakhes (پست 83567)
دوتا کار می توانیم انجام دهیم :

سلام بر شاخص عزيز :)
ممنون از حسن توجه و لطف شما
به نظر بنده چون اين مجموعه تماماً حاوي نكات ارزشمندي مي باشد (تك تك پست ها) اگر اصل پست ها در تاپيك مذكور قرار گيرد بسيار مفيدتر خواهد بود و حجم تاپيك نيز با احتساب روزي يك پست ، قابل قبول خواهد بود .
در ضمن با توجه به فرمايش جناب آريو و جهت دسترسي دوستان به سوال و جوابهاي مطرح شده در پيرامون هر يك از پستها مي توان در انتهاي هر پست لينكي همانند آنچه خود شما در بالا فرموديد (همراه با روز و تاريخ) قرار داد تا به پست اصلي ارجاع داده شود .
اميدوارم اين تلاش و زحمت ارزشمند شما باعث گردد تا اين مجموعه ي بينظير راهگشايي براي كسب تجارب بيشتر و ادامه ي مسير گردد .
موفق و شاد باشيد

S_K_H January 27th, 2007 21:48

سلام
راستش تک تک پست های جناب فرخ مثل کلاس درس برای ما هستش
آرشیو کردن اگر بصورت فایل باشد مثلا pdf یا مشابه که بشود دانلود کرد خیلی خوبه و هم حجم ترافیک سایت پایین می آید و هم دسترسی بهتری به مطالب خواهیم داشت . کلا هم اگر بشود برخی تاپیک های خوب و مهم سایت هر چند ماه یکبار آرشیو گردد تا بتوان دانلود کرد خیلی در مطالعه راحتت تر آنها مفید خواهد بود .
البته کار راحتی نیست اما فکر می کنم ارزش زیادی دارد
موفق باشید

mehran_lp January 31st, 2007 00:17

یا سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار و گل خودم
و سلام ویژه خدمت آقا رضا و یاسر خان گل و دوست داشتنی
یه مطلبی رو می خواستم مطرح کنم و اون چیزیه که زیادی داره روش مانور می شه و کسل کننده و مضحک شده !
پاک شدن و ادیت پست ها در گفتگوی آزاد
دیگه همه می دونن که من کوچکترین عضو سایتم .. پس از یه جنبه که بی احترامیه هیچ حرفی نمی زنم .
جنبه بعدی اینه که اصلآ چرا پست ها ادیت می شه ؟ کی گفته با این بحث ها سایت فیلتر میشه ؟
کی گفته با 4 تا جک که خوشبختانه خیلی مودبانه است سایت فیلتر می شه ؟
کی گفته وقتی فلان کس میاد یه حرف چرتی می زنه و ما از جهت اینکه ساکن این مملکتیم بیایم و نظرمون رو در مورد این حرف بگیم سایت فیلتر می شه ؟
بابا والا مام سایت چرخوندیم و از این صحبت ها نبوده ...
چی بگم والا ... من به شخصه دیگه در گفتگوی آزاد پست نمی زنم تا موجبات ناراحتی و آزار مدیران محترم سایت فراهم نشه !
ارادتمند - مهران

Arak_fx January 31st, 2007 01:51

سلام .

به نظر من هم مهران جان درست میگه . شماها دیگه شورشو در آوردید . گاهی اوقات از دل همین گفتمان هایی که شما پاک میکنید کسانی آگاهی های لازم را کسب میکنند .
یک چیز جالب هم اینکه اصلا هر چی من مینویسم یا ادیت میشه یا پاک میشه :o درست است که مدیران وظیفه ای دارند ولی فکر میکنم بعضی اوقات هم زیادی روی میکنند . در همون تاپیک جشن سده یکی اومد یه چیزی پروند و چندین نفر جواب دادند ولی همگی آن پست ها حذف شد و جالب تر اینکه بدون فکر این کار انجام شد چرا که اگر یک دقیقه بعد رفرش میکردید دیگه از اون پست خبری نبود ! :blink:

مطلب بعد تاپیک تسلیت عاشوراست که کل تاپیک مذهبیست و طبق قوانین سایت سرمایه بحث مذهبی ممنوع است . مدیر جان اگر عدالت را میخواهی رعایت کنی خب بزن کل اون تاپیک را پاک کن . شک ندارم که جراتش رو نداری .

این حفظ آرامش سایت دیگه چه صیغه ایه که دلیل نمیتونید بیارید برای پاک کردن و ادیت کردن همیشه ازش استفاده میکنید ؟ با کلمات بازی نکنید .

مدیر باید بتونه عدالت رو رعایت کنه .

پی نوشت 1 : مطمئنم که مطالب حذف شده از تاپیک جشن سده را حامد خان پاک نکرده و از این بابت هیچ شکی ندارم .

پی نوشت 2 : هر کس حرفی میزنه باید منتظر جبهه گیری افرادی که طور دیگر فکر میکنند هم باشه مثل الانه من و این بحث باعث برهمخوردن آرامش سایت نخواهد شد

پی نوشت 3 : من عادت دارم تا برجک کسی را نزنم ساکت نمیشینم .;)

Hamed2420 January 31st, 2007 03:01

سلام

جسارتاً من یک نکته ای رو بگم!

ما به قوانین سایت پایبند هستیم یا نه؟

نقل قول:

5. انتخاب عنوان مناسب برای موضوعات جدید، نوشتن مطالب به فارسی و ایجاد موضوع(تاپیک) جدید در تالار(فروم) مناسب، از وظایف مهم کاربران است. ارسال تاپیکهای مشابه، انحراف موضوع تاپیک و نوشتن مطالب غیر مرتبط با موضوع مورد بحث مجاز نیست. همچنین لازم است هر تاپیک فقط در یک فروم(مناسب موضوع تاپیک) نوشته شود.

آقا بهروز این نکته ای که بهش اشاره کردین (در مورد تاپیک عاشورا ...) آریو عزیز هم از من سوال کرد اما من این مطلب رو اضافه کنم، طبق قانون سایت:

نقل قول:

6. بحث در مورد دين، سياست، مذهب، مقدسات و مسایل مربوطه در هر نوع و روش آن(چه موافق و چه مخالف)، هيچ كمكي در راستاي نيل به اهداف فني سايت ننموده و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست. تشخيص مصداقها بر عهده مديران سايت مي باشد.
در تاپیک مورد نظر در تالار موضوع آزاد، صرفاً گفتن تسلیت به دیگر کاربران هدف بوده و مطمئن باشید که اگر کسی بحثی در این مورد میکرد، پست هاش پاک میشد.

نکته بعد در مورد پاک شدن برخی پست ها در تاپیک جشن سده اینکه، تاپیک مثل اکثر تاپیک های موجود در سایت به خوبی به پیش میرفت اما هنگامی که یک پست بحث برانگیز زده شد، برای اینکه جو تاپیک به هم نریزد، پست هایی که حالت بحث داشتند رو طبق قوانین سایت پاک کردیم.

مهران خان شما هم به این نکته توجه کنید لطفاً!

ادیت کردن و حذف کردن بعضی پست ها که از برخی درگیری ها، بحث های بی مورد و ایحاد تشنج در تاپیک ( که تماماً نامربوط با اهداف سایت هستند) جلوگیری میکنه، کار نامناسبی است؟

بار دیگر تکرار میکنم که تالار موضوع آزاد مکانی برای کم کردن استرس حاصل از این کار، ایجاد جوی دوستانه، کمی استراحت و تفریح و در نهایت اطلاع رسانی در برخی زمینه ها است نه جایی برای بحث و جدل درباره مسائلی که در دو قانون بالایی نقل کردم!

جسارت بنده رو ببخشید
موفق باشید
ارادتمند شما

Arak_fx January 31st, 2007 03:37

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 84399)
6.بحث در مورد دين، سياست، مذهب، مقدسات و مسایل مربوطه در هر نوع و روش آن(چه موافق و چه مخالف)، هيچ كمكي در راستاي نيل به اهداف فني سايت ننموده و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست. تشخيص مصداقها بر عهده مديران سايت مي باشد.ا

سلام .

حامد جان عزیز دل .
من مشکل را متوجه شدم و با رنگ قرمز نشان دادم . هدف صحبت من شما نبودید چون پستها رو مطمئنم شما پاک نکردید .

این مصداق که الان گفتید یعنی چی ؟ بازم کلمه بازی ؟ این مصداق ها را اگر مدیران بخواهند فقط تشخیص بدهند که میشه همین مملکت خودمون که یک سری خودشان را عقل کل میدونند و الان کشور را در لبه تیغ قرار دادند ! حامد خان گل همین سایت قیمت ها رو ببین در قسمت بحث آزاد هیچ مشکلی نیست و سانسوری با مسائل برخورد نمیشه . مشکلی دیدی تا حالا در اون قسمت ؟ یا حتی همون سایت پارس . در سایت سرمایه متاسفانه سانسور شدیدی داریم و این چنین برخوردها مناسب این سایت نیست .

چاکریم :)

mehran_lp January 31st, 2007 15:14

من دیگه حرفی ندارم بزنم ...
فقط کاش دنیا یه جور بود که آدما عوض نمی شدن ... خوب خوب می موند و بد , بد !
دیگه خسته شدم از این رنگ عوض کردنا
ایشالا همه انسانهای راستین موفق بشن

ario January 31st, 2007 15:23

يك راه به غير از جواب دادن به پست آقاي cold_fear اين بود كه بر روي http://forum.sarmaye.com/images/buttons_msn/report.gif كليك كنيم... :)
و به فرد خاطي اخطار داده ميشد
و بعدش هم اين همه بحث و جدل پيش نمي آمد.

Arak_fx February 1st, 2007 01:31

موردی جالب از ادیت شدن :

در پست جناب candletrader کلمه یهودی پاک شد ! من چندین بار ادیت کردم و کلمه یهودی را اضافه کردم و دوباره حامد خان ادیت کرد و سه تا نقطه قرمز گذاشت ! ( سه بار ادیت ) تا جایی که دیگر امکان ویرایش برای من نبود وگرنه شک نکنید این کار تا قیامت ادامه داشت ! :cool:

حال پرسش این است : آیا نوشتن کلمه یهودی نیاز به ادیت دارد ؟

بیاییم متحجر نباشیم ;)

پی نوشت : حامد خان عزیز دلم نبینم کم بیاری :whoow::laugh:

Arak_fx February 1st, 2007 02:55

سلام .

آقا من کلا منصرف بحث شدم . اصلا به من چه ؟ چرا من باید زبون دیگران باشم ؟ حامد دوست منه و اینجوری نمیخوام رفاقتمون به هم بخوره . کلا میخوام از این به بعد اکثرا خواننده باشم مثل خیلیهای دیگه .

گاهی اوقات تو هپروت سیر میکنی ولی وقتی یکی که خیلی قبولش داری یک چیزی رو میگه و روش فکر میکنی میبینی حق با اونه . یکی از دوستان قدیمی که خیلی قبولش دارم و کسی نیست جز دنی عزیز که شاید تعدادی از شما بشناسید .

مخلصیم دنی جان .

پی نوشت : این دو پست را لطفا مدیران بعد از 48 ساعت پاک کنند .

یادتان باشد با اینکه تند مینویسم ولی جرات قبول اشتباه خود را دارم . با سه اصل زرتشت بحث را تمام میکنم :
پندار نیک,گفتار نیک,کردار نیک :)

mehran_lp February 1st, 2007 12:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Arak_fx (پست 84720)
[RIGHT] کلا میخوام از این به بعد اکثرا خواننده باشم مثل خیلیهای دیگه .

منم همینطور:)

S_K_H February 1st, 2007 12:25

نقل قول:

:rolleyes: :rolleyes:

dieline February 1st, 2007 17:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Arak_fx (پست 84720)
سلام .

آقا من کلا منصرف بحث شدم . اصلا به من چه ؟ چرا من باید زبون دیگران باشم ؟ حامد دوست منه و اینجوری نمیخوام رفاقتمون به هم بخوره . کلا میخوام از این به بعد اکثرا خواننده باشم مثل خیلیهای دیگه .

گاهی اوقات تو هپروت سیر میکنی ولی وقتی یکی که خیلی قبولش داری یک چیزی رو میگه و روش فکر میکنی میبینی حق با اونه . یکی از دوستان قدیمی که خیلی قبولش دارم و کسی نیست جز دنی عزیز که شاید تعدادی از شما بشناسید .

مخلصیم دنی جان .

پی نوشت : این دو پست را لطفا مدیران بعد از 48 ساعت پاک کنند .

یادتان باشد با اینکه تند مینویسم ولی جرات قبول اشتباه خود را دارم . با سه اصل زرتشت بحث را تمام میکنم :

بهروز جان چکیدهٔ مطالبی که توی چت عنوان کردم اینجا هم می‌گم شاید تلنگری باشه برای دیگر دوستان! همیشه برای کاری که انجام می‌دی فکر کن و ببین در مقابل چیزهائی که در قبال اون کار از دست می‌دی ( سلامتی و اعصاب، وقت و انرژی و ... ) آیا ارزشش رو داره یا نه!

از لطف بی پایانت نسبت به من سپاسگذارم

آرزوی بهترین‌ها رو برای یکایک دوستان
دنی

ario February 6th, 2007 13:44

يك پيشنهاد داشتم
و آن هم اي است كه تاپيك هايي همچون لايو تريدينگ پيشرفته كه برايشان نام فارسي انتخاب شده
و كاربران , بيشتر از ديگر تاپيك ها در آن مشترك ميشوند , را علاوه بر نام فارسي , يك نام انگليسي هم برايش قرار دهيد!
دليل‌:‌ زيرا وقتي كه ايميل از طرف سايت به مسنجر زده ميشود , مسنجر براي فونت فارسي مشكل دارد و نام تاپيك را خرچنگ قورباغه مينويسد!
و از اين رو بايد در هنگام آمدن ايميل جديد , چند تاپيك ونيز صفحه اصلي را refresh نمود .(به علت نياز به سرعت!) كه اين عمل هم براي كاربر مشكل ساز است و هم براي سايت!

ario February 6th, 2007 23:22

ظاهرا" فقط من ميدونم گزينه ي اشتراك اين موضوع چيه! ;)

yaser_rashidi February 7th, 2007 01:36

Reza February 7th, 2007 08:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 85963)
يك پيشنهاد داشتم
و آن هم اي است كه تاپيك هايي همچون لايو تريدينگ پيشرفته كه برايشان نام فارسي انتخاب شده
و كاربران , بيشتر از ديگر تاپيك ها در آن مشترك ميشوند , را علاوه بر نام فارسي , يك نام انگليسي هم برايش قرار دهيد!
دليل‌:‌ زيرا وقتي كه ايميل از طرف سايت به مسنجر زده ميشود , مسنجر براي فونت فارسي مشكل دارد و نام تاپيك را خرچنگ قورباغه مينويسد!
و از اين رو بايد در هنگام آمدن ايميل جديد , چند تاپيك ونيز صفحه اصلي را refresh نمود .(به علت نياز به سرعت!) كه اين عمل هم براي كاربر مشكل ساز است و هم براي سايت!

با سلام

در ایمیل دریافتی، لینک تاپیک مربوطه نیز وجود دارد. لذا می توانید با کلیک بر روی آن مستقیما به تاپیک مورد نظر بروید.

برای اضافه نمودن عنوان لاتین نیز لطفا موضوع را با جناب شاخص مطرح کنید.

با تشکر

Alifar February 8th, 2007 19:25

با سلام
اقا رضا اگه بتونيد امكان درج جدول رو در نوشته ها داشته باشيد تايپيك هاي زيبايي خواهيم داشت

Reza February 9th, 2007 14:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Alifar (پست 86582)
با سلام
اقا رضا اگه بتونيد امكان درج جدول رو در نوشته ها داشته باشيد تايپيك هاي زيبايي خواهيم داشت

با سلام

متاسفانه از نظر فنی روشی برای امکان درج جدول در پستها سراغ ندارم.

Alifar February 9th, 2007 16:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 86805)
با سلام

با سلام
و تشكر از پاسختون آيا امكان درج خطوط عمودي را ميتوانيد فراهم كنيد؟

ninijoon February 9th, 2007 21:27

روش درج جدول در فروم

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Alifar (پست 86582)
با سلام

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 86805)
با سلام

با سلام اگه به نینی ها هم اجازه میدین یک پیشنهاد دارم و البته باید بگم ایده اصلی اون رو از کار noname گرفتم. میتونید مثلا در اکسل بنویسید و عکس ان را اینجا بگذارید

http://i1.tinypic.com/479gewy.jpg

امیدوارم به درد بخوره و موفق باشید.

mb February 12th, 2007 23:36

1 ضميمه
با سلام
بعضی وقتها که سایت سرمایه را باز میکنم یک صفحه دیگر هم باز میشود که ان صفحه فیلتر است
لطفا عکس را ببینید ادرسش مشخص است.

Babak_asdf February 12th, 2007 23:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mb (پست 87547)
با سلام
بعضی وقتها که سایت سرمایه را باز میکنم یک صفحه دیگر هم باز میشود که ان صفحه فیلتر است

اين اتفاق براي من هم ميفته !!!

ario February 12th, 2007 23:51

نقل قول:

با سلام

انگار اين سايت يه دنيا شاكي داره!
pop up blocker را فعال نماييد.... شايد ديگر نيايد!
اگر نداريد با نصب برنامه ي زير ميتوانيد داشته باشيد!

Reza February 13th, 2007 09:54

نقل قول:

با سلام

با سلام

در انتهای تمام صفحات سایت، علامت http://m1.webstats4u.com/n?id=ACwhHQ...h=768&c=32&v=2 قرار دارد که مربوط به سایت آمارگیری از تعداد بازدیدکنندگان سایت می باشد.

متاسفانه سایت مذکور برخی مواقع یک پنجره تبلیغاتی را نیز به همراه صفحات سایت باز می کند. با توجه استفاده بسیاری از سایتها از این سایت آمارگیری، این مورد در سایتهای دیگر هم مشاهده می شود.

برای رفع ایراد، پیشنهاد مطرح شده در پست قبل توسط جناب ario را اجرا کنید.

با تشکر

alireza84 February 21st, 2007 17:04

آیا اضافه شدن rss به امکانات سایت ممکن هست؟
بنظر ابزار خوبی هست

alireza84 February 23rd, 2007 16:12

باید اول امتحان میکردم بعد!!!!!!
تونستم با sage تغیرات سایت سرمایه رو با بقیه سایت هایی رو که میخواستم ببینم
شرمنده

King_nader27 February 26th, 2007 23:05

بنام خدا

سلام علیکم
نمی دونم امکان اضافه شدن یک فونت جدیدبه مجموعه فونتهای سایت وجودداردیاخیر؟
درصورت امکان پیشنهادمی کنم یک فونت نجومی به مجموعۀ فونتها اضافه شود.
باتشکر

Reza February 27th, 2007 00:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله King_nader27 (پست 90520)
سلام علیکم
نمی دونم امکان اضافه شدن یک فونت جدیدبه مجموعه فونتهای سایت وجودداردیاخیر؟
درصورت امکان پیشنهادمی کنم یک فونت نجومی به مجموعۀ فونتها اضافه شود.
باتشکر

با سلام

متاسفانه امکان اضافه کردن فونت جدید وجود ندارد. / با تشکر

Desire March 8th, 2007 12:19

سلام و خسته نباشید
می شه ساعت سایت را درست کنید؟ چند روزی می شه که1 ساعت جلو است .

Reza March 8th, 2007 13:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arezoo53 (پست 92674)
سلام و خسته نباشید
می شه ساعت سایت را درست کنید؟ چند روزی می شه که1 ساعت جلو است .

با سلام

این مشکل به دلیل تغییر ساعت در سایر کشورها و عدم تغییر ساعت در ایران می باشد. برای حل مشکل، هر یک از کاربران باید در پروفایل خود تنظیمات لازم را انجام بدهد.

لطفا روی لینک زیر کلیک کنید:
http://forum.sarmaye.com/profile.php?do=editoptions
و در بخش تنظيمات تاريخ & زمان، بخش همچنين مي توانيد گزينه هاي مربوط به ساعات روزانه را نسبت به محل سکونت خود مشخص نماييد گزینه این بخش همیشه غیر فعال باشد را انتخاب کنید.

cold_fear March 8th, 2007 20:41

با سلام خدمت آقا رضا و تشكر از زحمات شما و ساير مديران سايت

چند روزي ميشه كه خبرها در پايين سايت درج نميشه البته خبرهاي مهمي اين هفته نبود اما يكي دو تاش مهم بود مثل امروز كه خبر ها حركتهاي خوبي ايجاد كردند

يه مشكل ديگه مشكلات زياد سايت هست كه با وجود سرعت بالاي اينترنت من كه ADSL 384 ميباشد باز هم بعضي وقتها به علت ترافيك مشكل دارم .

در پايان باز هم از زحمات شما در مديريت خوب سايت تشكر ميكنم

Reza March 8th, 2007 22:26

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله cold_fear (پست 92785)
با سلام خدمت آقا رضا و تشكر از زحمات شما و ساير مديران سايت

چند روزي ميشه كه خبرها در پايين سايت درج نميشه البته خبرهاي مهمي اين هفته نبود اما يكي دو تاش مهم بود مثل امروز كه خبر ها حركتهاي خوبي ايجاد كردند

يه مشكل ديگه مشكلات زياد سايت هست كه با وجود سرعت بالاي اينترنت من كه ADSL 384 ميباشد باز هم بعضي وقتها به علت ترافيك مشكل دارم .

در پايان باز هم از زحمات شما در مديريت خوب سايت تشكر ميكنم

با سلام

ماههاست که یکی از دوستان زحمت درج اخبار رو بر عهده دارند. اما مدتیه که اخبار جدید رو درج نمی کنند(احتمالا بدلیل مشغله زیاد). لطفا اگر سایر دوستان برای این موضوع داوطلب هستند اعلام کنند.

در مورد مشکلات سایت: تا زمانی که سرور اختصاصی برای سایت نگیریم، اینگونه مشکلات بطور کامل حل نخواهند شد.

با تشکر

ario March 9th, 2007 01:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 92806)
با سلام

در مورد مشکلات سایت: تا زمانی که سرور اختصاصی برای سایت نگیریم، اینگونه مشکلات بطور کامل حل نخواهند شد.

با تشکر

چه جوري ميشه براي سايت سرور اختصاصي گرفت؟ چه شرايط و مشكلاتي داره؟!

Reza March 9th, 2007 08:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 92841)
چه جوري ميشه براي سايت سرور اختصاصي گرفت؟ چه شرايط و مشكلاتي داره؟!

مشکل خاصی نداره. موضوع اصلی هزینه است.

homayon March 13th, 2007 16:37

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله cold_fear (پست 92785)

اقا رضا ي عزيز سلام

ما هم خواهشمون همينه . خدا خيرت بده يه فكري واسه ما بكن :cry: :cry: :cry:

يا حق

Arak_fx March 15th, 2007 20:46

سلام .

بعضی صفحات سایت بعضی اوقات نصفه لود میشن برام و بعضی اوقات هم یک صفحه سفید فقط میاد . کس دیگری هم این مشکل را داره ؟

oomiidd March 15th, 2007 21:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Arak_fx (پست 94334)
سلام .

بعضی صفحات سایت بعضی اوقات نصفه لود میشن برام و بعضی اوقات هم یک صفحه سفید فقط میاد . کس دیگری هم این مشکل را داره ؟

سلام

اره برا من هم گاهی صفحات نصفه لود میشه ولی نه زیاد

mb March 16th, 2007 12:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Arak_fx (پست 94334)
سلام .

سلام
فکر کنم از سرعت دایل اپ باشه

ایا با ای دی اس ال هم این مشکل را دارید ؟

Arak_fx March 16th, 2007 13:26

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mb (پست 94473)
سلام
فکر کنم از سرعت دایل اپ باشه

ایا با ای دی اس ال هم این مشکل را دارید ؟

سلام

من فقط ADSL دارم و یک سالی میشه اصلا دایال آپ کار نکردم

oomiidd March 17th, 2007 20:48

سلام

با تشکر فراوان از زحمات اقا رضا و جناب رشیدی عزیز

امروز دنبال پستی از یکی از دوستان بودم رفتم تو مشخصات فردی و همه پستهایی که ایشون زده بود رو اوردم

ولی مثلا ایشون یه پست تو قسمت بروکرها داشت برای پیدا کردن اون یه پست مجبور میشدم کل صفحات تاپیک رو چک کنم حالا اگه تو لایو تریدینگ متوسطه پست داده بود که وا ویلا
نمی دونم میشه یه جوری فهمید که مثلا پست ایشون تو اون تاپیک شماره یا صفحه چند می باشد ( اصلا این امکان الان موجوده و من بلد نبودم یا اینکه اصلا هنوز وجود نداره)و اگر چنین امکانی الان نیست ایا میشه چنین کاری رو کرد

یعنی تو جایی که تمام پستهای یه نفر میاد و قسمتی از پست هم نوشته میشه کنارش شماره پست یا صفحه ای که پست در اونجا هست ذکر بشه

بازم ممنون

Reza March 17th, 2007 21:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله oomiidd (پست 94710)
سلام

با تشکر فراوان از زحمات اقا رضا و جناب رشیدی عزیز

امروز دنبال پستی از یکی از دوستان بودم رفتم تو مشخصات فردی و همه پستهایی که ایشون زده بود رو اوردم

ولی مثلا ایشون یه پست تو قسمت بروکرها داشت برای پیدا کردن اون یه پست مجبور میشدم کل صفحات تاپیک رو چک کنم حالا اگه تو لایو تریدینگ متوسطه پست داده بود که وا ویلا
نمی دونم میشه یه جوری فهمید که مثلا پست ایشون تو اون تاپیک شماره یا صفحه چند می باشد ( اصلا این امکان الان موجوده و من بلد نبودم یا اینکه اصلا هنوز وجود نداره)و اگر چنین امکانی الان نیست ایا میشه چنین کاری رو کرد

یعنی تو جایی که تمام پستهای یه نفر میاد و قسمتی از پست هم نوشته میشه کنارش شماره پست یا صفحه ای که پست در اونجا هست ذکر بشه

بازم ممنون

با سلام و تشکر از شما

پس از نمایش پستهای کاربر مربوطه، بالای هر پست (در زیر لینک تاپیک) لینکی وجود دارد که با کلیک روی آن مستقیما به پست مربوطه منتقل می شوید.

Alifar April 6th, 2007 12:22

با سلام
به نظر من اگه بتونيد كاري بكنيد كه در هر صفحه فقط يكبار امضا رو نمايش بده حجم سايت خيلي پايين مياد

ساعت جاري 17:15 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.