![]() |
سلام
دوستان در رپيد شيير مي گن كه اگه طبق دستورالعمل زير استفاده كنيم دالنود نامحدود داريم كسي از اين روش سر در آورده ؟ برای دانلود نامحدود از Rapidshare فرمانهای زیر رو در CMD وارد کنید. type -----> ipconfig /flushdns <---Enter type -----> ipconfig /release <---Enter type -----> ipconfig /renew <---Enter type -----> exit <--------Enter باتشكر |
سلام منم زدم اینو ولی ... سیستم منم قبول نمی کنه برای شما درست کار میکنه؟؟؟
|
نقل قول:
فكر كنم براي ADSL ها جواب مي ده نه براي ديال آپ ها :blush: |
سلام
كسي از دوستان تا بحال اقدام به خريد اكانتهاي Rapidshare از داخل ايران كرده است ؟ چه سايتهايي در اين خصوص فعال هستند و شرايط آنها چگونه است ؟ ممنون |
محسن جان سایت رپید حواله بانکی هم قبول میکنه . مثلا از طریق بانک صادرات براشون یورو بفرستین .منتها من خودم اقدام نکردم.یه سری به قسمت wire transfer (انتقال وجه از طریق حواله بانکی )بزنید .بعد از اینکه ایمیل خودتون رو وارد کردین بهتون IBAN , BIC /SWIFT .BANK رو برای ارسال وجه میدن.
|
سلام.
بچه ها كسي تا حالا توانسته رايگان تو rapid share اكانت درست كنه؟ ولي من توانستم. اگه خواستيد روش ساختن اكانت رايگان من رو بدونيد به: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] يا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ايميل بزنيد. در سريع ترين زمان جوابتون رو مي دم.:whoow: |
تو سایت قیمتها قسمت اینترنت هم چند وقت پیش کاربری بنام fx-kashan این مورد رو توصیح داده . اگه خواستین یه سری هم به اونجا بزنین .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نرم افزار Rapid Hakers :
براي رد کردن از زمان سنج سايت Rapishare در چند وقت پيش براي من جواب داده . لينک دانلود : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] لينک ويدئوهاي آموزشي : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] توصيه : قبل از استفاده از اين نرم افزار حتما از ويندوز بک آپ گرفته شود و در صورت نياز به گذاشتن فايلهاي dll و OCX در شاخه وييندوز براي اجراي برنامه فايلهاي اصلي ويندوز را فقط تغيير نام دهيد نه جايگزين . و پس از دانلود فايل (اگر توانستيد) مجددا فايلهاي اصلي را به نامي قبل از جايگزيني برگردانيد. بهر حال امکان مخرب بودن نرم افزار وجود دارد. اميدوارم که جواب گرفته شود. ارادتمند شما : اسمرديس |
سلام دوستان عزیز ... با این شتاب دهنده و مدیریت دانلود rapiddown تمام محدودیتهای سایت rapidshare حل میشود
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
دوستان متاسفانه در ایران کارت ویزا یا کارتهای اعتباری دیگهای نیست به همین دلیل برای خرید آنلاین نمیشه هیچکاری کرد. rpaidshar ابونش ماهی 7 یورو است 3 ماهش 17 یورو .من 5 ماهی ان را خریدم برای ولی الان ندارم.بانکهای ایران از سایر بانکهای دنیا خیلی عقب هستند امروزه همه جای دنیا کارت اعتباری یکی از ضروریات زندگی شده است.
|
این روشی که من خودم استفاده می کنم با اکسپلورره که دو بار پشت سر هم می تونید دانلود کنید ولی با اپرا نا محدود می تونید پشت سر هم دانلود کنید.
ابتدا Freegate رو دانلود کنید . بعد از اینکه اولین دانلودتون رو انجام دادید روی Freegate کلیک کنید و صبر کنید تا اسکن کنه وقتی کلیک می کنید یه سایت میاره که شرقیه زبونش .url سایت ip و port که باید وارد اکسپلورر کنید به اینصورت که tools=>internet options..=>connections=>setting بعد گزینه use ***** رو انتخاب می کنید و ip port رو وارد می کنید و ok می زنید البته یه نکته بعد از اینکه اولین دانلود رو انجام دادید باید تمام پنجره ها رو ببندید بعد می تونید رپیدشیر رو باز کنید و می تونید دومین دانلودتون رو هم انجام بدید . یکی از دوستام با اپرا همین کارارو میکنه منتها بعد از اولین دانلود هر دفعه که می خواد دانلود کنه دی سی میشه و دوباره کانکت میشه و دانلود میکنه البته اگه خواستید میتونم ازش دقیق بپرسم ولی این روش اکسپلورر رو خودم استفاده می کنم. |
وب سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو هم برای دریافت های رایگان چک کنید ;)
|
ساعت جاري 10:33 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |