انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

Hamed2420 February 27th, 2008 01:29

سلام

دوستان مطلع در زمینه سخت افزار، یک سوال در مورد RAM کامپیوتر داشتم...

لطفاً کمی در مورد زمان تاخیر رم، چگونگی کارکرد آن و تاثیر آن در یک کامپیوتر توضیح بدید.

بطور مثال یک گیگابایت رم معمولی رو با یک گیگابایت رم اورجینال و زمان تاخیر مناسب مقایسه کنید... (به طور مثال قیمت این دو نوع رم در بازار به ترتیب حدود 22 و 40 هزار تومان هست)

متشکرم

Mohsen February 27th, 2008 02:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alibeirami (پست 172133)
سلام

والا همین نرم افزار winrar برای من که باز میکنه و از حالت فشرده خارج میکنه.فقط نمیتونه تغییرش بده یا چیزی بهش اضافه کنه.

مخلصم.

سلام

لطفاً نگاهي به اين فايل بيندازيد و ببينيد آيا مي توانيد آنرا باز كنيد :

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

ممنون

kohzadi February 27th, 2008 23:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 172505)
سلام

دوستان مطلع در زمینه سخت افزار، یک سوال در مورد RAM کامپیوتر داشتم...

لطفاً کمی در مورد زمان تاخیر رم، چگونگی کارکرد آن و تاثیر آن در یک کامپیوتر توضیح بدید.

بطور مثال یک گیگابایت رم معمولی رو با یک گیگابایت رم اورجینال و زمان تاخیر مناسب مقایسه کنید... (به طور مثال قیمت این دو نوع رم در بازار به ترتیب حدود 22 و 40 هزار تومان هست)

متشکرم

سلام حامد جان
آنچه به عنوان RAM اصلی و معمولی در بازار مطرح است نوع گارانتی RAM است که معمولا اختلاف جزیی 5-6 هزار تومانی دارد. اما اختلافی که اشاره کردید به موارد دیگری بستگی دارد.
RAM های موجود در حال حاضر از نوع DDR2 و با BUS های 667 و 800 هستند که اختلاف قیمت زیادی دارند. زمان تاخیری که اشاره کردید در 800 کمتر است برای همین گرانتر هستند.
برای بالا بردن سرعت سیستم بهتر است RAM ها را به صورت Dual Channel روی بورد اصلی سیستم ببندید با این کار سرعت سیستم دقیقا دو برابر می شود.
ارادت;)

.: Lithium :. February 28th, 2008 10:19

سلام
دوستان کسی در رابطه با رجیستری ویندوز مرجع یا سایت معتبری برای تحقیق سراغ داره؟
اگه فارسی باشه که خیلی بهتره.
ممنونم.

xeroF February 28th, 2008 19:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mohsen (پست 172512)
نگاهي به اين فايل بيندازيد و ببينيد آيا مي توانيد آنرا باز كنيد

توانستن که می توانیم ولی خرج داره:laugh:

سلام
من اطلاعات جسته و گریخته ای راجع به این موضوع داشتم .امروز هم چند تا سایت رو دیدم . سعی می کنم به طور خلاصه عرض کنم ولی شما به این مطالب اتکا و استناد نکنید و اونها رو در حد اطلاعات کلی و عمومی بدانید.

بین فرمتهایjar و jar.pack.gz تفاوت وجود دارد.

همانگونه که مطلعید و در پستهای قبل هم اشاره شده jar یکی از فرمتهای فشرده سازی است که عموما در محیط لینوکس استفاده می شود. نرم افزار winrar می تواند اینگونه فایلها را در محیط ویندوز باز کند.

اما jar.pack.gz هم گرچه یک فرمت فشرده سازی است ولی داستان متفاوتی دارد.
در زبان برنامه نویسی جاوا و در برنامه های تحت وب به منظور بالا بردن سرعت انتقال فایل و استفاده بهینه از پهنای باند اطلاعات توسط سرور با فرمت jar.pack.gz فشرده شده و به کامپیوتر کلاینت فرستاده می شود. نرم افزاری که این اطلاعات را از سرور درخواست کرده خودش آن را باز کرده و خروجی را نمایش می دهد

این فایلهای فشرده در محیط شبکه بین کامپیوترهای کلاینت و سرور مبادله و رمزگشایی می شوند و کاربر در این پروسه نقشی ندارد.
یک نمونه خوب برای این موضوع پلت فرم ACM هست که با زبان جاوا نوشته شده و لابد از همین تکنولوژی هم استفاده می کند. البته من در جریان جزئیاتش نیستم.

این قابلیت به نرم افزارهای تحت وب منحصر نیست و در نرم افزارهای کلاینت ساید که با زبان جاوا نوشته شده اند نیز کاربرد دارد . به عنوان مثال به روزرسانی اینگونه نرم افزارها از طریق اینترنت بسیار راحت تر و سریعتر انجام می شود. بسته های به روزرسانی به صورت فشرده ارسال می شوند و توسط برنامه اصلی که در کامپیوتر کاربر قرار دارد از حالت فشرده خارج و سپس نصب می شوند.

برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را ملاحظه فرمایید:
در این یکی هم اطلاعاتی وجود داره:

hamidrezamf February 28th, 2008 23:57

سلام
چند وقتی هست وقتی که به youtube سر میزنم هیچ کلیپی رو نمیتونم ببینم و میگه آخرین ورژن flash رو باید دانلود کنم در صورتی که آخرین ورژن فلش رو نصب کردم...:(
تا همین چند وقت پیش مشکلی نبود و از اولی که ویندوز رو نصب کردم و آخرین ورژن فلش رو هم نصب کردم کلیپها رو راحت میدیدم ولی....
فکر میکنید مشکل چیه؟
موفق باشید..

hamidrezamf February 29th, 2008 03:23

با سلام
نرم افزاری هست که بشه باهاش فولدرها و زیر شاخه های یه سایت رو مشاهده کرد؟ مثلا" به صورت tree...
با تشکر...

.: Lithium :. March 1st, 2008 20:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Fx Bugaboo (پست 172794)
سلام
ممنونم.

با سلام
اگر دوستان راهنمایی بفرمایند ، بسیار ممنون خواهم بود.

Chichest March 1st, 2008 23:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Fx Bugaboo (پست 173616)
با سلام
اگر دوستان راهنمایی بفرمایند ، بسیار ممنون خواهم بود.

http://moeingostar.persiangig.com/rigestry/registry.gif

و يا

رامين مقدس March 1st, 2008 23:38

سلام
یکی از درایوهایه سیستم رو به اشتباه با ntfs فرمت کردم...
ولی متاسفانه نمیتوانم به صورت fat 32 رگردانم...
از دوستان تقاضایه راهنمایی دارم...
ممنون...
موفق و شاد باشید...

Chichest March 2nd, 2008 01:47

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ramin_Khabaloo (پست 173660)
سلام
یکی از درایوهایه سیستم رو به اشتباه با ntfs فرمت کردم...
ولی متاسفانه نمیتوانم به صورت fat 32 رگردانم...
از دوستان تقاضایه راهنمایی دارم...
ممنون...
موفق و شاد باشید...

Paragon.Partition.Manager.Pro.8.5.retail(Vista Compatible)

http://i16.tinypic.com/4t9gjed.gif

http://i13.tinypic.com/4uomc20.jpg

كد:

http://rapidshare.com/files/43965453/Para.Partition.Manage.Pro.8.5.retail_MaxGrab.rar

RAR PAssword:
كد:

www.maxgrab.org

پارتيشن رو انتخاب كرده و از منوي Partition گزينه Convert file system رو بزنيد

Ahmad-Ali March 2nd, 2008 02:31

سلام.IP به چه عواملی بستگی دارد؟
بعنوان مثال من اگر از کارتهای اینترنت متفاوت استفاده کنم آی پی تغییر میکند؟یا خط تلفن یا خود مشخصات سخت افزاری کامپیوتر یا عوامل دیگر هم مهم است؟
ارادتمندتان

Talkh March 2nd, 2008 14:55

سلام
براي خريد يك نوت‌بوك دست دوم سالم كجا برم و به چه نكاتي توجه كنم؟
قبلا از توجه شما متشكرم.
{ كاربرد: براي اجراي Metatrader و استفاده از اينترنت }

ForexAz March 2nd, 2008 18:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 173692)
سلام.IP به چه عواملی بستگی دارد؟
بعنوان مثال من اگر از کارتهای اینترنت متفاوت استفاده کنم آی پی تغییر میکند؟یا خط تلفن یا خود مشخصات سخت افزاری کامپیوتر یا عوامل دیگر هم مهم است؟
ارادتمندتان

سلام

IP به ISP بستگی دارد.

با تغییر کارت اینترنت IP تغیر می کند.

xeroF March 2nd, 2008 22:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf (پست 173116)
نرم افزاری هست که بشه باهاش فولدرها و زیر شاخه های یه سایت رو مشاهده کرد؟

سلام
برای اینکار نرم افزاری بخصوصی وجود نداره . اما اگر سایت مورد نظر شما فایل index نداشته باشه با رفتن به آدرس سایت می تونین ساختار داخلی رو ببینین.
اگر هم index داشته باشه که کاری نمی توان کرد چون تنظیمات پیش فرض سرورها اینطوری است که زمانی که کسی وارد یک سایت میشه ابتدا فایل index فراخوانی میشه. index با هر پسوندی : htm- html -php- asp و ....
اما اگر فایل index وجود نداشته باشه ساختار داخلی سایت دیده میشه مگر اینکه در پیکر بندی سایت تعریف شده باشه که به جای index یک فایل مشخص نشان داده بشه.
در مورد مشکل شما با یوتیوب هم متاسفانه راهی به نظرم نمیرسه.

xeroF March 2nd, 2008 22:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Fx Bugaboo (پست 172794)

سلام
یکی بهترین مراجع برای یادگیری رجیستری استفاده از کتابهای "آموزش پیشرفته ویندوز " هست. احتمالا می دانید که رجیستری از ویندوز 95 معرفی و جایگزین فایلهای ini شد. بنابراین هر کتابی که آموزش پیشرفته ویندوزهای 95 به بعد باشه قاعدتا باید به بحث رجیستری هم پرداخته باشه. در ویندوزهای مختلف هم مفاهیم اصلی و پایه ای رجیستری یکسان هست.
کتاب مرجع پیشرفته ویندوز هم خوشبختانه به تعداد نسبتا کافی وجود داره که باسوال از کتاب فروشی ها می تونین لیست شون رو پیدا و خودتون انتخاب کنید.

xeroF March 2nd, 2008 23:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 173692)
IP به چه عواملی بستگی دارد؟

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ForexAz (پست 173779)
IP به ISP بستگی دارد.
با تغییر کارت اینترنت IP تغیر می کند.

سلام
در تایید و تکمیل نظر جناب ForexAz :
آی پی به خط تلفن و سخت افزار سیستم ارتباطی ندارد . با تغییر ISP یا به به عبارتی کارت اینترنت IP هم تغییر میکنه منتها به این شرط که واقعا ISP باشد نه Reseller
به طور خلاصه : این کارتهای متنوع و رنگارنگی که در بازار می بینید اکثرا ریسلر هستند . اینها از ISP ها سرویسهای حجمی به شکل انبوه و با تخفیف خریداری می کنند و با چاپ کارت به نام خودشان می فروشند که نوعی بازاریابی است. اما IP که به کاربر می دهند همان IP است که از ISP گرفته اند. پس اگر شما از 3 تا Reseller کارت بخرید که همگی از یک ISP سرویس می گیرند آی پی شما در یک محدوده مشخص باقی می ماند.
اما اگر از 3 آی اس پی واقعی کارت بخرید آی پی های متفاوت خواهید داشت.
شرکت های بزرگ و معروف همگی ISP هستند مثل پارس آنلاین- شاتل- داتک - مروا و ..

xeroF March 2nd, 2008 23:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Talkh (پست 173738)
براي خريد يك نوت‌بوك دست دوم سالم كجا برم و به چه نكاتي توجه كنم؟
كاربرد: براي اجراي Metatrader و استفاده از اينترنت

سلام
راهنمای روزنامه همشهری در بخش "کامپیوتر و اینترنت" ستونی دارد به نام "نوت بوک". هر روز تعداد زیادی آگهی از شرکتها و فروشندگان مختلف در این ستون چاپ می شود. خرید و فروش نوت بوک نو و دست دوم با شرایط و قیمتهای مختلف. فروش اقساطی -تعویض با کامپیوتر – گارانتی و ... خلاصه فضا بسیار رقابتی است. الآن نوت بوک آکبند 400-300 هزار تومانی هم هست که کار مورد نظر شما رو به راحتی انجام میده.
قیمت دست دوم هم متنوع هست. من دست دوم 170 هزار تومانی هم دیده ام آن هم با گارانتی
در هر حال خودتون راهنمای همشهری رو یک نگاه بکنید اوضاع دستتون میاد.
به سایتهای زیر هم سری بزنید:
پیشاپیش مبارک باشه :)

Extacy March 4th, 2008 04:57

سلام دوستان.

چجوری میشه Theme های خوشگل و مامانی از اینترنت دانلود کرد ؟!:whoow::banana:

حجم هر یک از Theme ها چقدر هست ؟:rolleyes:

ممنون میشم راهنمایی کنید !

با تشکر فراوان.

Extacy March 5th, 2008 03:52

سلام دوستان.

پیرو تاپیک نون حلال , یه ویندوز جدید گرفتم از اون ویندوز سوسولا :whoow::whoow:

اسمش هست Windows DoubleUP XP 2007 (جای شما خالی خیلی خوشگله !:banana:)

ولی یه مشکلی داره :huh:

تو برنامه متا تریدر من عادت دارم وقتی بخوام اردر ست کنم کلید F9 رو میزنم . ولی تو این ویندوز وقتی داخل متا تریدر کلید F9 رو میزنم یه حرکت سوسولی میاد (تضویر زیر :)

http://i26.tinypic.com/2e1veae.gif

میخواستم ببینم از دوستان کسی با این ویندوز کار کرده ؟

برای رفع این مشکل باید چیکار کنم ؟!

با تشکر فراوان.:)

K1 March 5th, 2008 17:21

دنبال لینک دانلود Microsoft Windows Server 2003 میگردم ..
Help Me ..

K1 March 5th, 2008 17:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله K1 (پست 174666)
دنبال لینک دانلود Microsoft Windows Server 2003 میگردم ..
Help Me ..

پیداش کردم ..:happy:

saninvestor March 5th, 2008 19:12

قابل توجه دوستانی که در زمینه های مختلف خصوصاً کامپیوتر، سخت افزار و نرم افزار تخصص دارند!
سایتی که لینکش رو براتون گذاشتم سایت خیلی جالبی هستش! حتماً سر بزنید. شما از طریق این سایت به صورت رایگان می تونید توانایی خودتون رو در دسترس و دید عموم قرار بدید و درواقع خودتونو تبلیغ کنید. بیشترین عضو این سایت مربوط به قسمت کامپیوتر هستش! برای همین این لینک رو توی این تاپیک قرار دادم. امیدوارم لذت ببرید!

forexsrd March 9th, 2008 21:28

سلام

دوستان كسي مي دونه سرعت پردازش يك cpu اينتل از نوع CORE 2 DUE مثلاٌ 2.4GH چند برابر سرعت پردازش يك cpu عادي 2.4GH اينتل هست.
اگه پيشنهادي براي cpu سرعت بالا با حدود قيمت 200000 تومان داريد ممنون ميشم كه بگيد. (براي بك تست متاتريدر ميخوام)

Hamed2420 March 10th, 2008 00:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله forexsrd (پست 175771)
سلام

دوستان كسي مي دونه سرعت پردازش يك cpu اينتل از نوع CORE 2 DUE مثلاٌ 2.4GH چند برابر سرعت پردازش يك cpu عادي 2.4GH اينتل هست.
اگه پيشنهادي براي cpu سرعت بالا با حدود قيمت 200000 تومان داريد ممنون ميشم كه بگيد. (براي بك تست متاتريدر ميخوام)

سلام

سرعت پردازش سیستم های دو هسته ای در حدود 2 برابر سیستم های تک هسته ای هستش و واقعاً سرعت رو میتونید با این پردازنده ها احساس کنید.

البته بعید میدونم که بک تست متاتریدر نیاز به این پردازنده قدرتمند داشته باشه اما اگر بخواهید در این حدود خرج کنید میتونید یه اینتل E6750 CORE 2 DUO تهیه کنید که دارای فرکانس 2.6 گیگا هرتز هست و 4 مگابایت کش داره.

قیمتش هم حدود 190 تومان هست.

برای مقایسه میتونید این صفحه رو نگاه کنید:

البته این مقایسه مربوط به سال 2007 هست...

موفق باشید

hifax March 11th, 2008 14:44

سلام يكي به من كمك كنه
من از طريق اينترنت شركتي كه توش كار ميكوم نمي تونم متاتريدرو فعال كنم
فكر كنم فيلتر شده ميشه را حلي براش پيدا كرد ؟؟؟؟؟

Hamed2420 March 12th, 2008 17:22

سلام

کسی از دوستان لینک دانلود DirectX 10 رو داره؟

fx-pip March 12th, 2008 17:37

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 176518)
سلام

کسی از دوستان لینک دانلود DirectX 10 رو داره؟

سلام
این لینک هست ،نوشته 10 حالا نمیدونم واقعا 10 هست یا نه!

این یکی هم هست: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

اینم فایل تورنت : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Hamed2420 March 12th, 2008 22:35

توصیه میکنم که دوستان روی ویندوز ایکس پی، DirectX 10 رو نصب نکنن :advise::advise:

این شتاب دهنده گرافیکی مخصوص ویستا هست...

ارادت

ario March 13th, 2008 20:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 176591)
توصیه میکنم که دوستان روی ویندوز ایکس پی، DirectX 10 رو نصب نکنن :advise::advise:
این شتاب دهنده گرافیکی مخصوص ویستا هست...

نقل قول:

DirectX 10
See also: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A major update to DirectX API, DirectX 10 ships with and is only available with [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]; previous versions of Windows are not able to run DirectX 10-exclusive applications[[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]]. Changes for [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], but only Direct3D featured a major overhaul of the API.

پس از نصب چه اتفاقي افتاد؟

arman_fxkar March 13th, 2008 20:53

با سلام

لطفا دوستانی که توی تهران تشریف دارن جواب بدن

بزرگترین و بهترین مکان خرید سخت افزار و قطعات کامپیوتری تهران کجاست ؟ با ذکر آدرس.........

با تشکر فراوان

xeroF March 13th, 2008 22:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arman_fxkar (پست 176806)
بزرگترین و بهترین مکان خرید سخت افزار و قطعات کامپیوتری تهران کجاست ؟

سلام

بازار ایران - خ ولی عصر - تقاطع طالقانی
بازار رضا - خ ولی عصر - تقاطع انقلاب (چهارراه ولی عصر)
مجتمع ایرانیان - ضلع جنوب شرقی میدان ولی عصر
پاساژ علاءالدین - خ جمهوری - تقاطع حافظ
پاساژ بزرگمهر - جنب پاساژ علاءالدین
مجتمع پایتخت - خ ولی عصر - ابتدای بلوار میرداماد

موفق باشید

yusefamini March 14th, 2008 00:23

شاید برای شما پیش آمده باشد که بخواهید حجم یک عکس را کاهش دهید. ولی کاهش کیفیت شما را از این عمل باز میدارد. حال شما با این ترفند این کار را بدون کاهش کیفیت انجام دهیم:
Start -
all programs -
Microsoft office -
Microsoft office tools -
Microsoft office picture manager-
picture -
compress pictures settings

در این قسمت بعد از انتخاب عکس مورد نظرگزینه
documents
را انتخاب کرده و روی
ok
کلیک کنید.
تمام شد عکسی با حجم 3.02 مگا پیکسل تبدیل می شود به عکسی با 273 کیلو بایت بدون از دست دادن کیفیت.

Hamed2420 March 14th, 2008 01:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 176803)

پس از نصب چه اتفاقي افتاد؟

سلام آریو جان

بعد از نصب این سیستم روی دستگاهم، وقتی وارد بازی ها میشدم، Error ویندوز داده میشد و از بازی پرت میشدم بیرون ...

به هر حال ریختن ویستا هم چون پر از باگ هست، زیاد ارزش نداره اما تفاوت گرافیک بین DirectX 9 با 10 بسیار زیاد هست ...

ارادتمندم

yaser_rashidi March 14th, 2008 12:03

سلام

حامد، چرا ویستا پر باگه؟ مشکل خاصی اگر سراغ دارید بی زحمت اینجا مطرح کنید.

برخی نرم افزارها هستند که با معماری 64 بیتی CPU های جدید سازگار نیستن و حداکثر از 50 درصد ریسورس سیستم استفاده میکنند، دوستی به من پیشنهاد کرد برای استفاده بهینه از سخت افزار برم سراغ Vista. حالا اگر شما چیز بدی ازش سراغ دارید بفرمایید تا این اشتباه رو مرتکب نشم ;)

با تشکر
................................
رشیدی

Hamed2420 March 14th, 2008 13:14

سلام یاسر خان

استفاده بهینه از سخت افزار رو به شدت قبول دارم اما من به شخصه روی این ویندوز Office رو نتونستم نصب کنم، متاتریدر روش کار نمیکرد (هر کاری کردم متصل نشدم)، فوتوشاپ CS3 و یکی دو تا نرم افزار تخصصی رشته خودم رو هم نتونستم روش اجرا کنم.

البته این مشکلات رو میشه در نسخه های مختلف ک ر ک شده ایرانی خلاصه کرد....

شاید نسخه ای که شما دارید این مشکلات رو نداشته باشه اما به هر حال به تجربه کردنش میارزه.

بسیار ارادتمندم

ghafari3 March 14th, 2008 13:46

تقریباً تمامی نرم افزارهای موجود (ورژنهای جدید) روی ویستا کار میکنند. فتوشاپ 8 ، 9 و CS3 نصب میشوند. متاتریدر بدون مشکل کار میکنه. ولی کلنجار رفتن با ویستا اعصاب درست و حسابی میخواد.

درسته از تمام توان سخت افزاری استفاده میکنه ولی سرعت اجرای برنامه ها ، سادگی ویندوز XP یه چیز دیگست.

از لحاظ ک-ر-ک هم هیچ مشکلی نداره. خیلی سریعتر و ساده تر از XP میشه ویستا را اکتیو کرد. کافیه این فایل را اجرا کنید و بعد از 30ثانیه سیستم را Restart کنید.
لینک ک-ر-ک 465 کیلوبایتی موجود است ولی به دلیل مشکلات احتمالی فقط از طریق پیغام خصوصی امکان ارسال لینک وجود دارد.

یکی از باگهای ویستا عدم ذخیره ی حالت نمایش فایلهای موجود در فولدرهاست. راه کارهایی هم ارائه شده ولی ...

کلا مایکروسافت باید فکری به حال windows Explorer (برای نمایش محتویات هارد) بکنه.

موفق و پیروز باشید.

رامين مقدس March 14th, 2008 17:15

سلام
دنبال نرم افزار ارگ و پيانو براي كامپيوتر هستم...
از دوستان كسي ميتونه بمن كمك كنه؟
ممنون
موفق وشاد باشيد

tom357 March 15th, 2008 06:19

با درود

دوستان دقت کنید که directx10 برای ویستا توسعه داده شده و ماکروسافت در این نسخه واقعا گل کاشته البته به شرطی که
کارت گرافیکتان از قابلیتهایی که در این نسخه تعبیه شده پشتیبانی کند.

tom357 March 15th, 2008 06:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله yaser_rashidi (پست 176919)
سلام

حامد، چرا ویستا پر باگه؟ مشکل خاصی اگر سراغ دارید بی زحمت اینجا مطرح کنید.

برخی نرم افزارها هستند که با معماری 64 بیتی CPU های جدید سازگار نیستن و حداکثر از 50 درصد ریسورس سیستم استفاده میکنند، دوستی به من پیشنهاد کرد برای استفاده بهینه از سخت افزار برم سراغ Vista. حالا اگر شما چیز بدی ازش سراغ دارید بفرمایید تا این اشتباه رو مرتکب نشم ;)

با تشکر
................................
رشیدی

ویستا portable رو هم امتحان کنین! البته دقت کنین که نسخه ی بتا نباشه.

tom357 March 15th, 2008 06:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ramin_Khabaloo (پست 177014)
سلام
ممنون
موفق وشاد باشيد

من FL STUDIO رو پیشنهاد میکنم که علاوه بر ارگ و پیانو دارای سازها و سینتی سایزرهای فوقلاده ای میباشد.

Behzad_es March 15th, 2008 14:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ramin_Khabaloo (پست 177014)
سلام
ممنون
موفق وشاد باشيد

در این زمینه این برنامه ها را هم امتحان کنید:
برای دانلود روی اسمشون کلیک کنید

اندازه 7.48 مگابایت

اندازه 2.42 مگابایت

موفق باشید

mehrdad_rp March 17th, 2008 21:05

میخوام یک نرم افزار معرفی کنم که پینگلیش رو به فارسی تبدیل میکنه
فکر کنم به درد خیلی ها بخوره

اینم لینک دانلود

lavan March 18th, 2008 13:01

سلام
من جديدا به مشكلي در فونتهاي IE برخوردم .

حرف "ي " را خوب نمايش نمي دهد .مانند تصوير پيوست .خواهشمند است

راهنمايي فرماييد چكار بايد بكنم؟

فونتهاي arial و times new را نيز دوباره نصب كردم باز هم درست نشد.

با تشكر
http://i26.tinypic.com/30xd3xj.jpg

lavan March 18th, 2008 17:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lavan (پست 177722)
سلام

با تشكر

دوستان كسي نبود راهنمايي فرمايد؟

alizoro March 18th, 2008 20:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lavan (پست 177766)
دوستان كسي نبود راهنمايي فرمايد؟

جستجو کنید ،پاسخ در همین تاپیک هست!
ویندوز خود را دوباره ازکنترل پنل قسمت رجیونال فارسی کنید.
در آپشن اکسپلورر زبان فارسی را حتما اضافه کنید.
فایرفاکس فارسی را از اینجا دانلود کنید:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

lavan March 23rd, 2008 17:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alizoro (پست 177790)
جستجو کنید ،پاسخ در همین تاپیک هست!
ویندوز خود را دوباره ازکنترل پنل قسمت رجیونال فارسی کنید.
در آپشن اکسپلورر زبان فارسی را حتما اضافه کنید.
فایرفاکس فارسی را از اینجا دانلود کنید:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

سلام
ممنون دوست عزيز از پاسختان

اينكار را هم كردم ولي درست نشد.

البته در اين تاپيك گشتم .چنين چيزي پيدا نكردم.

مشكل من فقط در صفحات وب است وگرنه در word و ديگر نرم افزارها مشكلي ندارم.

Reza March 23rd, 2008 22:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lavan (پست 177722)
سلام

با تشكر

سلام

به احتمال زیاد شما از فونتهای windows 98 در windows xp استفاده می کنید. برای رفع مشکل، فونتهایی که برای نمایش متون فارسی استفاده می شوند (فونت tahoma و . . .) رو حذف کنید و فونتهای هم نام مربوط به win xp رو جایگزین کنید.

lavan March 24th, 2008 10:22

با سلام بر آقا رضای عزیز

بده از فونتهای xp استفاده می کنم.

اما امروز یکی از دوستام در تایید صحبت جنابعالی گفتند باید فونتهای اصلاح شده را جایگزین کنم.

مانند tahoma نسخه 2 به بالا.

مشکل اینجاست وقتی می خوام فونت را نصب کنم باید فونت همنام قبلی را حذف کنم که ویندوز اجازه حذف آن را نمی دهد.

نمی دونم چکار کنم.

در هر صورت ممنون از راهنمایتان

blue_dream_1983 March 24th, 2008 22:12

سلام..آيا ميشه روی ويندوز ويستايه original ويندوز XP نصب کرد؟یعنی اول ويستا نصب شده باشه بعد بدون دیلیت کردن ويستا XP نصب بشه؟

ساعت جاري 12:10 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.