انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   معرفی نرم افزار ، پرسش و پاسخ نرم افزاری (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=5211)

morteza_kh March 9th, 2010 16:31

با سلام
دوستان چطوری ميشه يک برنامه را دوبار را ن کرد.؟
خيلی واسم مهمه اگر دوستان کسی ميدونه ممنون ميشام راهنمايی کنه

Konjkav March 9th, 2010 20:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله morteza_kh (پست 381135)
با سلام
دوستان چطوری ميشه يک برنامه را دوبار را ن کرد.؟
خيلی واسم مهمه اگر دوستان کسی ميدونه ممنون ميشام راهنمايی کنه

میتوانید در دو درایو یا دایرکتوری مجزا این برنامه را نصب کنید و اجرا کنید

Man1 March 9th, 2010 20:53

دوستان من مرورگرمو عوض کردم بعد یه مشکل بیدا شد اینطور که برخی سایتها یه قسمتهایی رو نداشت و نوشته بود click here to install plugin
روش کلیک میکردم ولی هیچ اتفاقی نمیافتاد تا اینکه مرورگر جدید رو دیلیت کردم ولی اون مشکل هنوز باقیه یعنی الان اگه وارد سایتی بشم و یه قسمت خالی باشه اونجا نوشته the required plugin is not installed. 
چیکار باید کرد تا وضعیت معمولی بشه؟ ممنون.

morteza_kh March 9th, 2010 21:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Konjkav (پست 381182)
میتوانید در دو درایو یا دایرکتوری مجزا این برنامه را نصب کنید و اجرا کنید

دوسته عزيز اين کا رو کردم ولی باز هم وقتی برنامه را اجرا ميکنم همون قبلی مياد بالا

isar March 9th, 2010 21:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Man1 (پست 381193)
دوستان من مرورگرمو عوض کردم بعد یه مشکل بیدا شد اینطور که برخی سایتها یه قسمتهایی رو نداشت و نوشته بود click here to install plugin
روش کلیک میکردم ولی هیچ اتفاقی نمیافتاد تا اینکه مرورگر جدید رو دیلیت کردم ولی اون مشکل هنوز باقیه یعنی الان اگه وارد سایتی بشم و یه قسمت خالی باشه اونجا نوشته the required plugin is not installed.
چیکار باید کرد تا وضعیت معمولی بشه؟ ممنون.

سلام

فلش پلیر رو چک کنید

Konjkav March 9th, 2010 21:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله morteza_kh (پست 381200)
دوسته عزيز اين کا رو کردم ولی باز هم وقتی برنامه را اجرا ميکنم همون قبلی مياد بالا

اگر برنامه را در دو دایرکتوری نصب کردید برای اجرا باید فایل اجرایی در هر کدام از مسیر ها را اجرا کنید
مثلا اگر شما دوتا متا از یک بروکر در دو مسیر نصب کنید نهایتا شورت کات یکی از آنها در دسکتاپ می آید و دومی را باید خودتان از مسیر نصب پیدا کنید و اجرا کنید( مثلا برای متا فایل اجرایی terminal.exe است)

morteza_kh March 9th, 2010 21:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Konjkav (پست 381211)
اگر برنامه را در دو دایرکتوری نصب کردید برای اجرا باید فایل اجرایی در هر کدام از مسیر ها را اجرا کنید
مثلا اگر شما دوتا متا از یک بروکر در دو مسیر نصب کنید نهایتا شورت کات یکی از آنها در دسکتاپ می آید و دومی را باید خودتان از مسیر نصب پیدا کنید و اجرا کنید( مثلا برای متا فایل اجرایی terminal.exe است)

دوسته عزيز تشکر از راهنماييتو ن ولی باز هم درست نشد.آيا راهه ديگری هم هست؟

Konjkav March 9th, 2010 22:25

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله morteza_kh (پست 381212)

بنظر من تنها راه نصب یک ویندوز مجازی و نصب این برنامه روی اون ویندوز است البته متاسفانه نام اون برنامه ای که میشد یک ویندوز دیگه نصب کرد یادم نیست ولی دیده بودم که توی اون هر برنامه و هر کاری میشه کرد.
معذرت میخوام از اینکه سواد ما تا سر "حسنک کجایی" بیشتر نبود:blush:

kowsar March 10th, 2010 00:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله morteza_kh (پست 381212)

سلام اگر برای متاتریدر می خواهید پست شماره 1198 لینک زیر را مطالعه کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

شاد باشید

trendfinder March 10th, 2010 02:34

ساده ترین راه ، استفاده از نسخه portable هستش.
اکثر نرم افزارها نسخه portable دارند.حتی متا تریدر.

mercury March 15th, 2010 11:45

از دوستان کسی می تونه این مشکل من رو حل کنه ؟!

نرم افزار بابیلون رو نصب کرده ام ؛ منتها موقعی که می خوام پ*چ رو در پوشه بابیلون کپی کنم ارور میده سیستم !

آنتی ویروسم هم 4 ESET Smart Security نسخه اصلی هست .

پ.ن: ماجراها دارم با این بابیلون ! البته قبلاً نصبش کردم و پ*چ رو هم اجرا کردم و یه جورایی NOD 32 رو هم از کار

انداختم ولی امروز صبح بابیلون از کار افتاد و خواستم دوباره همون کار رو بکنم دیگه نتونستم.

پیشاپیش بابت راهنمایی دوستان سپاسگزارم

mahdicivil March 15th, 2010 12:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mercury (پست 382508)
از دوستان کسی می تونه این مشکل من رو حل کنه ؟!

نرم افزار بابیلون رو نصب کرده ام ؛ منتها موقعی که می خوام پ*چ رو در پوشه بابیلون کپی کنم ارور میده سیستم !

آنتی ویروسم هم 4 ESET Smart Security نسخه اصلی هست .

پ.ن: ماجراها دارم با این بابیلون ! البته قبلاً نصبش کردم و پ*چ رو هم اجرا کردم و یه جورایی NOD 32 رو هم از کار

انداختم ولی امروز صبح بابیلون از کار افتاد و خواستم دوباره همون کار رو بکنم دیگه نتونستم.

پیشاپیش بابت راهنمایی دوستان سپاسگزارم

روی نود کلیک راست کن. برو تو . adavanced set up
رول antivirus and antispyware رو باز کن.بعد برو تو exclusions زیر قسمت on-demand بعدش تو اینجا مسیر فایل کرکت رو بده. فکر کنم مشکلت حل بشه

Man1 March 19th, 2010 13:01

سلام.
وقتی کامبیترو روشن میکنم بعد از صفجه سیاه سفید که وارد صفحه رنگی ویندوز اکس بی میشه بلافاصله همونجا ریاستارت میکنه و این ماجرا دوباره تکرار میشه تنظیماتو هم هرچی تغییر میدم فرقی نمیکنه نه میشه سیستم بالا بیاد نه ویندوز دوباره نصب کرد البته ترجیحا اگه بشه همون ویندوز قبلی بالا بیاد بهتره
ممنون از راهنمایی دوستان

iraj23 March 19th, 2010 13:27

خیلی دلیلها میتونه داشته باشه دوسته من
اول از همه رمهاتو در بیار و جابجا کن و همچنین کابلهاتو هم همینطور در بیار دوباره بزن
اگه نشد اگه 2 تا رم داری یکیشو در بیار و با یکی امتحان کن ببین سیستمت بالا میاد یا نه و اگه نه که با اون یکی رمت امتحان کن
راستی تو تنظیم ستاپ مادربرد که دست نزدی ؟
اگه نشد که فکر کنم یه ویندوز افتادی با همه مخلفاتش

Ashkan1 March 19th, 2010 13:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Man1 (پست 383267)
سلام.
وقتی کامبیترو روشن میکنم بعد از صفجه سیاه سفید که وارد صفحه رنگی ویندوز اکس بی میشه بلافاصله همونجا ریاستارت میکنه و این ماجرا دوباره تکرار میشه تنظیماتو هم هرچی تغییر میدم فرقی نمیکنه نه میشه سیستم بالا بیاد نه ویندوز دوباره نصب کرد البته ترجیحا اگه بشه همون ویندوز قبلی بالا بیاد بهتره
ممنون از راهنمایی دوستان

سلام
انتی ویروس چی دارید؟
اگه احتمال میدید که ویروسی نشده اید کابل های اتصال به سیستم و پاور و همه را چک کنید.
تنظیمات چی را تغییر داده اید؟

ساعت جاري 01:52 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.