![]() |
با عرض سلام و ارادت وخسته نباشید
موضوع قابل عرض در وهله اول ابراز تشکر از مدیریت محترم سایت در رااندازی چنین مسابقاتی که بدون شک در پویایی اعضا سایت وحتی بدون اغراق در کل مجموعه فارکس کاران ایرانی تاثیر بسزایی خواهد داشت. در وهله دوم خواستم بگم ما رو هم جز اقلیت دریافت نکنندگان ایمیل حاوی مشخصات حساب مسابقه قرار بدهید البته مشخصات ایدی و ردیف به ایمیل گفته شده در پستهای قبلی فرستاده شد ولی کماکان منتظر دریافت مشخصات حساب نفر اول مسابقه صد البته از ته لیست هستیم.:banana: شادو پیروز باشید. |
با سلام و تشکر
برای من هم ایمیلی نیامده , شماره ردیف را دوباره می فرستم . |
برای دمومین بار شماره ردیف و id خود را به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ارسال کردم و منتظرم
|
مشخصات حسابها ارسال گردید. یکی از دوستان هم شماره ردیف 418 را اعلام کرده بودند که این شماره وجود ندارد!
موفق باشید |
نقل قول:
من دریافت کردم ولی یه مشکلی دارم , متا را که دانلود کردم چند دقیقه وصل بود و الان حدود 1 ساعته که قطعه در حالیکه متاهای دیگر که روی سیستمم هستند وصلند , می خواستم بدونم دیگران هم این مشکل را دارند یا خیر ؟ |
نقل قول:
نه براي من اين مشكل و نداشت! ;) |
من هم تمایل به شرکت در مسابقه دارم و از شما تشکر می کنم
نقل قول:
|
با سلام
من هم میخوام در مسابقه شرکت کنم |
من هم مايلم در مسابقه شركت كنم.
|
نقل قول:
میتونید IP Server رو بزارید :) |
:cool:
نقل قول:
|
نقل قول:
متاسفانه من هنوز رمز م رو برای ورود به مسابقه دریافت نکردم لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر |
نقل قول:
شماره ردیف و id خود را به [email protected] ارسال کنید. http://forum.sarmaye.com/attachment....9&d=1224827335 |
با سلام لطف کنید بگوید من شماره ردیفم را از کجا باید ببینم
|
نقل قول:
از عکس بالا |
ساعت جاري 20:32 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |