انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   مسابقات (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   اولین دوره مسابقات فارکس کاربران سایت سرمایه (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4166)

pari.ebrahimi November 14th, 2008 01:53

1 ضميمه
بوخ خ خ خ خ...........:blink:

اينم واسه راحتي ِ خيال ِ اونايي كه وجود خانمها براشون جالب نبود :nervous:(البته جدي نمي گم)... ديگه ديگه... ما هم رفتيم پي كارمون، البته خداييش بيشتر به خاطر اين بود كه داشتيم به هفته آخر نزديك مي شديم و مجبور شدم مديريت سرمايه رو تعطيلش كنم:whoow:... وگرنه من خيلي كوچيك مي گرفتم(:advise:) و از 500 يواش يواش به 900 هم رسوندم، اما درست همون شبي كه ما لات معامله رو افزايش داديم بازار هم يه تكوني به خودش داد و ما رو پرت كرد بيرون...:evil2: ايشالا دفعه بعد...:banana:

Alireza Ghane November 14th, 2008 01:58

خسته نباشی خواهر!!!!!!!:laugh:
برادرا توش موندن شما که جای خود داری!!!(شوخی):laugh:
مرسی

nirvana November 14th, 2008 02:41

سلام دوستان

ببخشید دوستان آخر مسابقه هفته دیگست ؟ یک سوال هم در باره این بروکری که باهاش مسابقه برگزار میشه داشتم ، نحوه محاسبه لات رو در زمانی هج کردن کسی میدونه؟

اگر فرصت باقی باشه و محاسبه لاتش هم درست باشه ، احتمالا نفرات آخر باید کمی در باره جایگاهشون تجدید نظر کنند :rambo:

با تشکر نیروانا
بدرود

power4400 November 14th, 2008 11:56

سقوط ازاد

1 ضميمه
نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pari.ebrahimi (پست 248539)
بوخ خ خ خ خ...........:blink:

اينم واسه راحتي ِ خيال ِ اونايي كه وجود خانمها براشون جالب نبود :nervous:(البته جدي نمي گم)... ديگه ديگه... ما هم رفتيم پي كارمون، البته خداييش بيشتر به خاطر اين بود كه داشتيم به هفته آخر نزديك مي شديم و مجبور شدم مديريت سرمايه رو تعطيلش كنم:whoow:... وگرنه من خيلي كوچيك مي گرفتم(:advise:) و از 500 يواش يواش به 900 هم رسوندم، اما درست همون شبي كه ما لات معامله رو افزايش داديم بازار هم يه تكوني به خودش داد و ما رو پرت كرد بيرون...:evil2: ايشالا دفعه بعد...:banana:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

سلام به همه
نمی دونم چرا همه به سقوط ازاد بیشتر از هر چیزه دیگه ای توجه می کنن:)

می خوام امروز راز بزرگی رو به همه دوستان بگم البته بازم دارم می گم این یه رازه ,دوست ندارم کسی متوجه بشه :mad: پس بین خودمون بمونه
خب حالا راز: من بر عکس دوستان از سقوط ازاد متنفرم من همیشه گفتم بازم می گم اهسته برید همیشه برید
پس حالا می خواد حرکته تون روبه بالا باشه یا روبه پایین ولی متاسفانه حرکت من رو به پایین بود :whoow:
دوستان خودتون اگر نگاه کنید بیشتر متوجه می شین
ضمنا من تلاشه زیادی کردم که این رزیستنس لعنتی رو بشکنم ولی متاسفانه این از اون رزیستنسایی بود که با 10 تا خبر مهم هم فکر نکنم شکسته می شد:laugh:
دوستانه عزیز موفق باشید:rambo:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفقیت نزدیک است پس تلاش کن تا ...

Farhad 5 November 14th, 2008 12:56

سلام

من هم کال شدم :banana::banana::banana:

تا مسابقه بعد

Reza November 14th, 2008 13:47

1 ضميمه
با سلام

equity و balance شرکت کنندگان تا ساعت 12:35 به وقت تهران در فایل پیوست آمده است.

موفق باشید

fxtradeisfahan November 14th, 2008 13:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 248693)
با سلام

equity و balance شرکت کنندگان تا ساعت 12:35 به وقت تهران در فایل پیوست آمده است.

موفق باشید

46 نفر؟با همین روند حالا آخرش منفی نشیم :blink:

lastnight19 November 14th, 2008 16:00

من اگر جای نفرات اول بودم توی این یکهفته آینده دست به معامله نمی زدم.

kurosh_lava November 14th, 2008 20:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza28age (پست 248541)
خسته نباشی خواهر!!!!!!!:laugh:
برادرا توش موندن شما که جای خود داری!!!(شوخی):laugh:
مرسی

صدرحمت به طالبان(شو خی):blink:

hms198007 November 15th, 2008 01:48

سلام و خسته نباشي به اقا رضا
ميخواستم خواهش كنم اگه ممكنه رتبه واقعي رو هم اعلام كنن تا هفته اخر بر اساس رتبه واقعي بچه ها كار كنن
مسلما" ممكنه برخي كه فاصله زيادي با رتبه هاي بالا دارن از دور مسابقه كنار بكشن درحاليكه ميتونستن رتبه خوبي بيارن
البته بازم نظر نظر شماست
در نهايت ازتون تشكر ميكنم
شما با اين مسابقه باعث شدين تجربه بسيار خوبي در فاركس پيدا كنم

younes55 November 15th, 2008 11:45

دوستان من هم کال شدم ولي قضيه اش جالبه...

من تمام معاملاتم رو از اول با حجم 0.05 لات روي GBPJPY مي گرفتم و همه رو با سود بسته بودم روز چهارشنه تصميم گرفتم حجم رو دو برابر کنم يعني 0.1 لات .خلاصه دکمه F9 رو زديم و حجم رو بحساب خودم روي 0.1 لات تنظيم کردم بعد ديدم اي دل غافل چرا اين بالانس ما اينهمه داره تب ميکنه؟!!!! .... خلاصه تصميم گرفتم نصف حجم رو ببندم . 0.05 لات رو توي ضرر بستم ولي توفيري نکرد خوب نگاه کردم ديدم حجم معامله عدد 0.95 رو نشون ميده .بله من اشتباها بجاي دوبرابر کردن حجم، اونو 20 برابر ، يعني1 لات کامل
زده بودم . حالا خودتون تصور کنيد ارز پوند- ين با حساب ميکرو و حجم يک لات.

راستي چرا توي متاتريدر ctrl+Z تعريف نشده؟ ها چرا؟

gabo November 15th, 2008 12:36

من هم تجربه خوبی رو داشتم
حساب رو نابود کردم ولی چیزای دیگه ای رو به دست آوردم
با تشکر از آقا رضا و اسپانسر مسابقات
هنوز کال نشدم ولی امیدی به ادامه مسابقه ندارم
فقط سعی میکنم سرمایه رو برگردونم
با تشکر

pari.ebrahimi November 15th, 2008 12:45

راستی کسی نگفت این تشکر های پایین پست ها به چه درد می خوره... همینطوریه؟

من خیلی دوست دارم بدونم آخر مسابقه چی می شه... احتمالا ً دیگه کسی حجم پوزیشن گیری رو رعایت نمی کنه و آمار بیشتر از این به هم می ریزه... اونوقته که دیگه دیدنی تر می شه نتایج....

WISHMASTER November 15th, 2008 12:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 248769)
من اگر جای نفرات اول بودم توی این یکهفته آینده دست به معامله نمی زدم.

البته بستگی داره شامل فیلتر های سود 30 درصد از یک معامله وDD نشن!;)

WISHMASTER November 15th, 2008 13:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pari.ebrahimi (پست 249193)
راستی کسی نگفت این تشکر های پایین پست ها به چه درد می خوره... همینطوریه؟

من خیلی دوست دارم بدونم آخر مسابقه چی می شه... احتمالا ً دیگه کسی حجم پوزیشن گیری رو رعایت نمی کنه و آمار بیشتر از این به هم می ریزه... اونوقته که دیگه دیدنی تر می شه نتایج....

این دکمه تشکر برای اینه که اگه شما از پست یه کاربری خوشت اومد و به دردت خورد به جای اینکه بیای
پست بی مورد بزنی،فقط با یه دکمه تشکر از کسی که مطلبی ازش یاد گرفتی تشکر می کنی.
موفق باشید

ساعت جاري 17:13 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.