![]() |
نقل قول:
شاید شما یه همچین محدودیتی منظورتون باشه - موفق باشید |
نقل قول:
با سلام اگه متاتریدر رو از سایت بروکرتون دریافت میکنین و خودش گذاشته باشه در 99 درصد موارد محدودیتی نیست. اگه خود بروکر نده و شما از سایت سازنده متا تریدر بگیرید اون پولی هست. |
الو........تست ميشود......1234.......اين فارسي ساز hd2 بالاخره راه افتاد :)
|
با سلام خدمت دوستان
یک سوال کامپیوتری داشتم . آیا با موبایل میشه کنترل کامل کامپیوتر رو در اختیار گرفت و مثلا متا ترید رو با اون همه اندیکاتور باز کرد و بقیه کارها .............. کسی تجربه داره بگه؟؟؟ |
نقل قول:
بله امکان پذیره با استفاده از سرویس remote desktop باید نرم افزار مربوط به گوشی رو نصب کنید و تنظیمات لازم رو هم در ویندوز انجام بدید منتها با اینترنت GPRS فکر نمیکنم خوب جواب بده هم هزینه میره بالا هم سرعتش کنده |
درود
دوستان من متاتریدر موبایل رو از سایت اسلی متا دانلود کردم بعد از نصب می گه رجیستر کد می خواد چی باید بدم؟ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] می خوام یه متاتریدر مرجع داشته باشم که بتونم یوزر ، پس و آی پی رو راحت عوض کنم ممنون |
نقل قول:
سلام اقاي شاهرودي براي فارسي كردن گوشي نرم افزار خاصي بايد نصب كرد ميشه راهنايي كنيد مدل گوشي من Touch 2 است ممنون |
فارسی ساز touch 2
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید |
نقل قول:
بله نرم افزار که باید نصب کرد... همینی که دوستمون در پست قبل زحمت معرفیش رو کشیدن. موفق باشید. :) |
چنگال اندروز ندارد متا نه ؟
|
در مورد چنگال آندروز در متاتریدر موبایل من خودم ندارم یکی از دوستانم داره میتونم بپرسم ولی در سایت متا کوئز دیدم که نوشته داره واسه موبایل .
|
سلام دوستان.
سه تا سوال داشتم. 1-آیا اچ تی سی Touch 2 هم امکانات مناسب برای ترید دارد؟ 2-متا تریدر 5 برای موبایل هم طراحی شده است؟ 3-آیا تا حال از دوستان کسی ترمینال متاتریدر 4(همان که در کامپیوتر کار میکنیم) رو در پی دی ای نصب کرده است؟چون این نرم افزار مستقل از ویندوز هست.قاعدتا بید نصب شود. ارادتمند شما احمد |
نقل قول:
لطفا در مورد سوالاتم نظراتتون رو بفرمایید. ارادتمند شما احمد |
سلام
1- بله دارد 2- خير 3- متا 4 كه بر روي كامپيوتر نصب ميشود بر روي گوشي قابل نصب نمي باشد . متا مخصوص گوشي متفاوت مي باشد . در واقع شما انديكاتور و تمپلت و ساير مواردي كه به صورت سفارشي داريد نميتوانيد بر روي متا گوشي نصب كنيد |
سلام
قصد دارم گوشی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بخرم از همه مدل های HTC بهتره دوستان اگر برای خرید گوشی از مدل های مختلف پیشنهاد بهتری دارند ممنون میشم راهنمایی کنند ؟ ممنونم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
ساعت جاري 15:19 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |