![]() |
نقل قول:
فکر خریدنش نباش اسراییلیه اصلش نمیشه خرید.ماجرا میشه برات |
نقل قول:
خیلی ممنونم ازت بابت این همه حوصله ای که به خرج میدی و جواب پست ها رو میدی ! :) راستش از آسان دانلود اون نرم افزار رو گرفتم منتها موقع نصب سیستمم ارور میداد:( ولی دیروز باز به کمیاب آنلاین سر زدم نسخه جدید بابیلون رو گذاشته بود همراه با همون نرم افزاری که توی فروم سرمایه ممنوعه و جاش ستاره سبز میشه ;) فعلاً که درست کار می کنه تا بعدش ببینم چی پیش میاد ! ولی من موندم چرا هر چیز به درد بخور توی این دنیا پیدا میشه کار این ملت بلاد کفره !! در ضمن از لینکی که بابت زیر نویس آواتار گذاشتی ممنونم ازت ؛ فرمت فیلمی که دارم MKV هستش نمی دونم کدومش با هم جور در میاند ؟! پ.ن: درد و بلای آواتارت هم بخوره توی سر این ماموت عصر حجری !!!! |
نقل قول:
در مورد زیر نویس باید ببینی از کجا ریلیز شده.ولی خوب اگر بندازی روی فیلم توی Kmplayer مشخص میشه.که هماهنگ هست یا نه. معمولا انگلیسی ها مشکلی ندارند و راحت زیرنویس مناسب براشون گیر میاد. ********* اون دردو بلا رو هستم شدید:) **** حالا شب آپ می کنم بیبیلیون رو.چون این یکی که من دارم سه ماهه نصبه آپدیت هم میشه از کار نیافتاده.حتی روی سون هم . برقرار باشی |
سلام دوستان.
لطفا بفرمایید زیر نویس رو چطور روی فیلم میگذاریم تا موقع نمایش در تلویزیون دیده شود.(موقع ضبط فیلم روی سی دی یا دی وی دی) ارادتمندتان احمد |
نقل قول:
اطلاعات فنی ندارم فقط تجربیات خودمه زیر نویس از زیرمجموعه های فایل txt هستش که با فرمتهای sub یا srt یا... وجود داره اگر میخواهید محتویات زیرنویس رو ببینید روی فایل راست کلیک کنید و از گزینه Open with ، گزینه NotePad رو انتخاب کنید. برای ران شدن زیر نویس به همراه فیلم باید نام زیر نویس با نام فیلم دقیقا یکی باشه ( البته مواظب باشید پسوندها ور تغییر ندید ) با این کار نرم افزار Jetaudio یا KMPlayer زیر نویس رو نشون میدن. اگر نشون ندادن روی فیلم راست کلیک کنید و از گزینه Subtitle زیر نویس رو انتخاب کنید. و اما سوال شما همون فایل زیر نویس رو در CD به صورت دیتا رایت کنید و در هنگام نمایش فیلم، از روی کنترل دستگاهتون که حتما باید در این حالت DVD باشه ( تا دیتا رو بخونه ) Subtitle رو انتخاب کنید |
نقل قول:
وی سی دی هم که اگر ایرانیا دست از سرش بردارند به تاریخ می پیونده. من موندم چرا این خلایق هنرمند در تی دی اچ و ... دست کم نصف فیلمها رو روی دی وی دی نمیزنن.:blink: |
با سلام
دوستان من یه سری اطلاعات تو اکانت gmail ام دارم اما مثل اینکه جی میل جدیدا ف* ی * ل * ت **ر شده از دوستان کسی میدونه چطور میشه جی میل رو باز کرد البته قبلا بگم که بنده با چند تا پ ** رو* کسی قوی سعی کردم که اونرو باز کنم اما باز نشد از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ با تشکر |
نقل قول:
یک راهش اینه که یکی از نرم افزارهای Mail Client مثل Thunderbird ویا Outlook و ... رو نصب کنید و با اونها هم میتونید میل رو ببینید و بفرستید و... یکی دیگش هم استفاده از ف* ش*ن با نام UltraS*rf هست موفق باشید |
الان فکر کنم جیمیل درست شده هست و مشکلی ندارد
|
نقل قول:
در حال حاظر بنده جیمیل رو با این آدرس میرم و مشکلی نداره. HTML Code:
https://gmail.com |
اپرا ۱۰٫۵۰ منتشر شد، سریعترین مرورگر جهان
مرورگر اپرا نسخه نهایی ۱۰٫۵۰ با ادعای سریعترین مرورگر جهان برای کامپیوترهای مبتنی بر سیستم عامل ویندوز منتشر شد.
مرورگر اپرا ۱۰٫۵۰ علاوه بر محیط ظاهری جدید، امکان کاوش در صفحات وب به صورت امن و خصوصی را بوجود می آورد به نحوی که کاربران بدون شناخته شدند به کارهای خود در اینترنت می پردازند. دکمه های منو مربوط به مرورگر اپرا ۱۰٫۵۰ دیگر از روش های قدیمی برای راهبرد کاربر در بین نوار ابزارها استفاده نمی کند، بلکه به وسیله یک پنجره باز شونده (Drop Down) تمام امکانات به نمایش گذاشته می شود. منبع : وین بتا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
اپرا خیلی سنگینه. فکر کنم بیشتر بدرد کارای تراحی وب میخوره ! :blink: |
با سلام.برنامه ای میخوام که بشه توسط اون والپیپر های منتخب خودم رو هر چند دیقه یکبار تعویض کنه. اگه لینک دانلود هم بدید که فوق العاده میشه. حدالمقدور کم حجم هم باشه.
|
نقل قول:
تغییر خودکار والپیپربا نرم افزار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
تشکر بهمراه لینک بهتر
نقل قول:
|
ساعت جاري 01:56 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |