![]() |
نقل قول:
لینک قوانین در صفحه اول سایت آورده شده است . نتایج هم تقریبا هر روز تا ظهر نتایج شب قبل اعلام می شه |
1 ضميمه
با سلام
balance و equity شرکت کنندگان تا ساعت ۲۱ به وقت تهران در فایل پیوست آمده است. موفق باشید |
نقل قول:
و همینجا می خوام از desire عزیز تشکر کنم که خودشون رو معرفی کردن :) خانوم ابراهیمی هم که ایدی شون تابلو هست که خانوم هستن , واقعا می گم خانومهای عزیز بیان یا اقایون عزیز اونایی که ایدی شون مشخص نیست اعلام کنن که ما بدونیم با مرد طرف هستیم یا زن :nervous: این خودش خیلی کمک می کنه که ما بدونیم اونایی که از ما بالاتر یا پایین تر هستن زن هستن یا مرد؟؟؟؟؟؟ هر کس که با من موافقه دستش رو ببره بالا ( البته این نظره خانوم ابراهیمی هم بود ) ***البته برای خانومها سوئتفاهم پیش نیاد, من از اول شدن خانومها ناراحت نمی شم بلکه خوشحالم می شم چونکه تونستن تو چنین مسابقاتی بجز شرکت کردن حتی مقام هم بیارن فقط از این ناراحت می شم که ندونم باکسی که دارم رقابت می کنم خانوم هست یا اقا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟*** |
نقل قول:
سلام :happy: اقا بیخیال مهم این هست اول اخر یک نفر اول میشه یک نفر اخر :whoow: از نظره من مهم نیست مرد اول بشه یا خانوم انشا الله همه تو ریل موفق باشند :rambo: |
آقا رضا امشب نتايج را اعلام نمي كنيد؟
|
نقل قول:
اصلا خوده شما کاربر عزیز شما اقا هستی یا خانم :laugh::whoow: اقایون وخانم های عزیز با عرض پوزش به خاطر کش_____________________ش دادن این موضوع;) این موضوع مربوط می شه به مدیریت سایت که این قسمت رو هم جلوی اسم کاربرها هک کنند یا نه در هر صورت همه کاربرها به غیر از زن یا مرد بودنشون یه انسان هستند :cool: موفق باشید |
1 ضميمه
با سلام
Equity و Balance شرکت کنندگان تا ساعت 11:30 به وقت تهران در فایل پیوست آمده است. موفق باشید |
من هم دوست دارم اين مسابقه شما رو امتحان كنم و ببينم.
|
در مورد نتایج این توضیح را بدهم که اکثر نفراتی که از نظر equity در رتبه های بالا قرار دارند، DD بالایی نیز ثبت کرده اند.
همچنین برخی از نفرات اول درصد زیادی از سود را در یک معامله کسب کرده اند، لذا مشمول قسمت دوم بند 10 از قوانین مسابقه می شوند. با توجه به موارد بالا، برخی شرکت کنندگان که در لیست Equity در رتبه های پایین تر قرار دارند، در صورت DD کم شانس برنده شدن دارند. موفق باشید |
سلام
اگر امکانش وجود دارد نتایج واقعی را هم قرار دهید . اکثر نفرات بالای جدول ( از جمله خودم ) با اعمال قوانین سقوط زیادی خواهیم کرد ( احتمالا ) اگر نتایج اصلی اعلام شود فکر می کنم هیجان مسابقه خیلی بیشتر شود . ( شاید لیست بر عکس شود ):whoow: |
من هم موافقم آقا رضا اگه میشه آخر این هفته آمار دقیق را بدید تا هفته آخر مسابقه حساس تر بشه
|
سلام به همه مخصوصآ برگزار کنندگان مسابقه
من یه سوالی برام پیش اومده ! با توجه به اینکه نسبت DD در نتیجه مسابقه تآثیر گذار است و افراد می بایستی سعی کنند کمتر ضرر بدهند ، پس تکلیف روش هایی که مبتنی بر " قبول ضرر در ازای کسب سود بیشتر " است چه میشود ؟ مثلآ اگر سیستمی باشد که در ازای 6- 7 ضرر 100 پیپی ، 2-3 سود 800 پیپی بدهد ، برآیند کلی مثبت خواهد بود ولی اگر در ابتدا ، معاملات با ضرر آغاز شوند و بعد به سود های بزرگ برسد ، در این صورت کاهش میزان DD آیا امیدی برای برنده شدن باقی میگذارد ؟؟ |
چه خبره اینجا ؟ مگه مسابقه تموم شده ؟
نه حرفی ، نه گفتمانی ، نه نتیجه ای ! انگار همه محکم چسبیدن به ترید و کسی این طرفا آفتابی نمیشه !:cool: بابا بیخیال مال دنیا بشین ، بیاین اینجا یه چیزی بگین :blush: |
نقل قول:
|
سلام دوستان
من كه دارم كال مارجين مي شم. اميدوارم شما موفق باشيد. با آرزوي موفقيت براي شما. |
ساعت جاري 17:44 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |