![]() |
یا به صورت ناقص دانلود شده(قطع ارتباط با سرور) ویا موقع زیپ شدن پسورد گزاشته اند که درحین اجرا خطا می دهد.
اگر خلاف قوانین سایت است نام نرم افزار را پیام خصوصی دهید ،تا شاید بتوانم کمک کنم. |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
بهترین و مطمئن ترین گزینه ESET Smart Security 3 Business Edition . برخی از قابلیت های کلیدی این نرم افزار : - دارای firewall و antispam جامع و کامل. - بهتر شدن محیط گرافیکی نرم افزار. - دارای 2 حالت عملیاتی مختلف برای کاربران معمولی و پیشرفته. - بهبود و خودکارسازی عملیات پاک کردن. - آپدیت های همیشگی. - تنظیمات export / import ESET Smart Security بر پایه 3 رکن ساخته شده است : - ESET NOD32 Antivirus + Antispyware : این قسمت در حقیقت نسخه بهینه سازی شده محبوب ترین نرم افزار ESET یعنی NOD32 Antivirus v2.7 می باشد. این بهینه سازی باعث ایجاد تغییرات زیر شده است : - افزایش سرعت جستجو، پاک کردن انواع آلودگی ها. هم اکنون آنتی ویروس این بخش به طور هوشمندانه ای و بدون نیاز به عکس العمل کاربران انواع آلودگی ها را تشخیص داده و آنها را از بین می برد. - قابلیت Scan کردن کامپیوتر در background و اشغال کردن درصد کمتری از منابع سیستمی برای پایین نیامدن کارایی سیستم در هنگام کار کردن با آن. - قابلیت جستجوی فایل های Archive شده. - بهینه سازی قسمت آپدیت . کمتر شدن حجم آپدیت ها نسبت به نسخه 2.7 . - محافظت از ایمیل ها برای کاربران Outlook Express . ESET Personal Firewall : دارای فایروالی قدرتمند که تمامی ترافیک های رد و بدل شده بین کامپیوتر محافظت شده و دیگر کامپیوتر ها را در یک شبکه محلی زیر نظر می گیرد . برخی از کارایی های این فایروال : - مرور همیشگی برنامه هایی که از پروتکل های HTTP و POP3 استفاده می کنند (این پروتکل ها برای وبگردی ، گرفتن و فرستادن ایمیل مورد استفاده قرار می گیرند) برای آلودگی ها. - جلوگیری از حملات در شبکه های سطح پایین که امنیت کمتری دارند. - ف$ی$ل$ت$ر$ی$ن$گ کردن اطلاعات ورودی و خروجی بر اساس قوانینی که کاربر وضع می کند. - زیر نظر گرفتن همیشگی تغییرات صورت گرفته در فایل های اجرایی. - ESET Anti Spam : این قسمت برای جلوگیری از رسیدن ایمیل های ناخوسته کاربرد دارد قابلیت های این قسمت عبارتند از : - پشتیبانی از فرمت RCF ایمیل ها. - قابلیت ایجاد Blacklist و Whitelist . - قابلیت کنترل چندین پیام به صورت همزمان. - یکپارچگی کامل با نرم افزار Microsoft Outlook . نمیدونم گذاشتن لینک فایلهایی که پسورد داره مجازه یا نه . لینک را با پیام خصوصی فرستادم. |
نقل قول:
در ضمن من کاسپرسکی رو دارم اما نمیدونم چرا تا وسطاش میره ولی یه دفعه قاط میزنه میاد بیرون اگه میتونید چکش کنید بگید من کجا باید بذارمش تا شاید به درد شما هم بخوره لطفا کمک کنید به این بینوای بی انتی ویروس:laugh::laugh::laugh: |
نقل قول:
|
درود
اساتید ایناهاش ببینید میشه نصبش کرد:blush: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بازم سپاس |
جستجوگر فارسی جاماسپ
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
*اگر قرار دادن لینک خلاف قوانین است ، مدیران لینک را ادیت کنند. با تشکر. |
نقل قول:
دستت درد نکته |
دوستان من وقتی می خوام حساب وی مانی خودم را باز کنم این ارور میاد و می بندتش
چند بار هم پاکش کردم از اول اینیستال کردم اما درست نشد لطفا راهنمایی کنید http://i29.tinypic.com/1z1xuue.jpg |
نقل قول:
|
براي آپلود فايل چه سايت هايي را پيشنهاد مي كنيد؟
|
با سلام
از این سایت ها می تونید استفاده کنید البته از همشون بهتر این دو تا اولیه هستن [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
نقل قول:
به نظر من بهترین سایت آپلود پرشین گیگ هست اگر خواستید ایمیلتون رو از طریق پیام خصوصی بفرستید تا یک دعوت نامه پرشین گیگ براتون ارسال کنم |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام
یک سوال در مورد ویندوز 2000 دارم. چطور ADSL را راه اندازی کنم و کانکشن بسازم. با تشکر. |
نقل قول:
براي استفاده از اين سايت ها مثل اينكه بايد ثبت نام كنيم. درسته؟ فايلي كه در اين سايت ها آپلود شود تا چند وقت نگه داري مي شود؟ |
نقل قول:
|
نقل قول:
کمال عزیز با تشکر از شما این ورزنی که گذاشته اید ، آیا محدودیت زمانی دارد؟ نسخه جدید ESET رو یکی از دوستان به من دادند که متاسفانه تا سی روز بیشتر اعتبار ندارد. |
نقل قول:
البته فقط برای کسانی که از سرور دوم برای آپدیت استفاده کردند این مشکل پیش اومد. |
من آپدیت کسپر اسکای رو دانلود میکنم ولی نمیتونم اجراش کنم .کسی میدونه چطوری باید اجراش بکنم . آخه بر خلاف مکافی فایل آپدیتش exe نیست .
|
دوستان عزیز
این کامپیوتر من به محض اجرا شدن برنامه ای که به اینترنت نیاز داشته باشد اتوماتیک شروع به دیالینگ می کند این محل انگولکش کجاست که اینکار رو نکه |
نقل قول:
http://i32.tinypic.com/33nhtf8_th.jpg موفق باشید |
نقل قول:
اول که ممنون اما اونجور جاها رو که خودم بلدم انگولکشم کردم ولی نشد یه جای دیگه ای بلد نیستی در ضمن یه چیز جالب من تا حالا فکر می کردم یک کامپیوتر از دو کانکشن همزمان نمی تونه به اینترنت وصل بشه چون فکر می کردم باید یک ای پی یگانه در هر لحظه داشته باشد ولی الان از adsl و ایرانسل همزمان وصل میشه با دو ip متفاوت |
نقل قول:
شماره و رمز این نسخه ها هر روز توی همون سایت اپدیت میشه که میتونید بوسیله اون آنتی ویروس رو بروز رسانی کنید. برای خرید نسخه بدون محدودیت هم از همون سایت میتونید با قیمت خیلی خیلی کمی خریداری کنید. پ.ن: هدفم نه تبلیغه نه بازاریابی، منو بن نکنید ;) فقط چون خودم از این انتی ویروس استفاده میکنم، گفتم بقیه دوستان هم فیض ببرن. :p |
نقل قول:
سایت رپید شیر نیازی به ثبت نام نداره و می تونید از همون صفحه اول آپلود کنید و فایل رو هم در صورت اکتیو نبودن بعد از 30 روز پاک می کنه یعنی باید دانلود داشته باشه و برای دانلود هم یه سری محدودیت داره . سایت 4shared نیاز به ثبت نام داره که 5 گیگ فضای اختصاصی رایگان بهتون می ده و در صورتی که 30 روز به اکانتتون لاگ این نکنید اکانت رو پاک می کنن . سایت sendspace هم نیاز به ثبت نام داره که رایگان هم هست اما زیاد توصیه نمی شه چون موقع دانلود اذیت می کنه . بقیه سایت ها هم برای آپلود نیازی به ثبت نام ندارند . موفق باشید |
اخطار
نقل قول:
|
نقل قول:
برنامه رو حذف و دوباره نصب کردم ، سرور اولی رو ok کردم ، درست شد. شما کمک بزرگی به من کردید ، از شما ممنونم |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
# كد:
How long are my files hosted? كد:
When are YOUR files deleted? 90 days without download |
نقل قول:
خود برنامه کاسپرسکی رو اجرا کنید به بخش settings برید در بخش update بر روی گزینه configure کلیک کنید گزینه add رو بزنید و محلی رو که فایل آپدیت وجود داره بهش نشون بدید تائید کنید و از تنظیمات خارج بشید (ممکنه در ورژن های مختلف کمی جای این گزینه ها با هم فرق کنه) بعد کاسپرسکی رو آپدیت کنید |
سلام دوستان
بهترین نرم افزار برای ریکاوری و برگردوندن اطلاعات پاک شده به نظرتون کدوم نرم افزاره؟ موفق باشید... |
کاش توی نقل قولتون مطلب مربوط به 4shared رو نقل نمیکردید چرا که این سایت بعد از همان سی روز اکانت رو حذف میکنه...
ارادت نقل قول:
|
سلام دوستان
من یه چند ساعته که مسنجرم کانکت نمیشه .می خوام بدونم که شما هم این مشکل رو دارید یا نه ؟ |
نقل قول:
مسنجر به این راحتی قطع نمیشه که نوکرتم...حتما" مشکل داخلیه... |
نقل قول:
|
سلام
خدا رو شکر کانکت شد پ ن : خدایــــــا اینتــــــــــــرنت رو از ما نگیــر |
سلام
کسی می تونه در مورد ی که من رو گیج کرده یه کمی کمکم کنه اینه که چه طوری می تونم بفهمم که مادر بوردم رم دی دی ار 2 رو قبول می کنه چون کارتن و کاتالوگ مادربردم نیست . در ضمن مادربورد msi hast ممنون میشم. |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مدل مادربورد خود را وارد نماييد ( جستجو ) تا اطلاعات آن را برايتان بياورد ! مدل main board روي برد اصلي نوشته شده است... ولي نميدونم كجاش نوشته! :rolleyes: |
سلام دوستان
يه سوال در مورد سايت4shared.com داشتم...!!! سه تا فايل ازش دانلود كردم:banana: چهارمي رو كه اومدم دانلود كنم نامرد اين پيغام رو داد::advise: You are already downloading a file from IP-address..... To download another file you have to wait until current download process is finished. In case you are not downloading anything and got this message, then you are using a *****-server or a shared IP-address. With Premium account you can download many files at the same time even if the *****-server is used. Get your Premium account right now to download instantly.:cry::cry::cry::cry: چكار بايد كرد كه ديگه اين پيغام رو نده؟:( |
نقل قول:
معمولا به دلیل تراکم بالای سایت گاهی این گونه می شود. مختص به 4shared نیست. در فرصت دیگری تست کنید، احتمالا مشکلی وجود نخواهد داشت. |
ممنون دوست عزيز
يه اتفاق ديگه هم چند وقتي هست كه گريبان گيرم شده:cry: هر وقت متاتريدر رو اجرا ميكنم سرعت سيستمم يكدفعه همچين مياد پايين كه انگار بايد توش زغال سنگ بريزم:( چندين بار هم پاك كردم و از اول نصب كردم ، ولي باز هم همون آش بود و همون كاسه!!!!:mad: دوستان اگه راه حلي به ذهنشون ميرسه كمك كنند;) شاد و پيروز باشيد (:banana:اينجوري) |
نقل قول:
|
نقل قول:
احتمال اينكه مشكل از متاتريدر شما نباشه بسيار زياده ! بنظر من اين مشكل يكي از دو مورد زير ميتونه باشه 1- يا برنامه اي جديد برروي سيستم نصب كردين كه تمامي حافظه را بخودش اختصاص داده و به دلايلي مديريت حافظه نميتونه اونو از حافظه تخليه كنه (مثل ويروس) و زماني كه شما متاتريدر را نصب و اجرا ميكنيد در آن لحظه مديريت حافظه با تلاش فراوان مشغول به انجام اينكار ميشه تا در نهايت شما شاهد كند شدن سيستم هستيد به خاطر همين پيشنهاد ميكنم از software هاييكه حافظه سيستم را كاملا آناليز ميكنه استفاده كنيد 2- احتمال اينكه مشكل براي هاردتون پيش آمده باشه و يكي از سكتورهاي اون مسئله دار شده باشه هست براي تست اين مورد بهتره با software هاي موجود در بازار ابتدا يكبار هارد را Defrage و سپس Cleanup كنيد موفق باشد |
نقل قول:
اين سايت فاصله زماني مشخصي را بين هر download در نظر ميگيره شما ميتوانيد صبر كنيد و مجددا براي download اقدام كنيد و يااينكه اگر عجله داريد ارتباط خودتون را با اينترنت قطع و از طريق يك ISPديگه وصل بشيد تا با IP جديدي كه به connection شما asign ميشه كار را ادامه بدين. |
نقل قول:
ولي در مورد cleanup كردن چون اطلاعاتي نداشتم انجام ندادم....ميشه كمي در اين مورد توضيح بفرماييد؟؟؟ البته تا زماني كه به اينترنت وصل نيستم اين مشكل رو ندارم،به محض اينكه كانكت ميشم اين مشكل پيش مياد.يعني حدود 60 تا 90 درصد از حافظه سيستم رو اشغال ميكنه. حامد جان وقتي كه پاك ميكنم و دوباره نصب ميكنم ، تا حدودي درست ميشه ولي مجدد مشكل پيش مياد :( موفق باشيد |
نقل قول:
خوب اگر در انجام Defragment به مشكلي بر نخورديد معني آن اين است كه ظاهرا سكتورهاي هارد شما مشكلي ندارد انجام عمليات Cleanup هم به منظور حذف فايلها و ... اضافي برروري سيستم و باز كردن فضاي بيشتر است كه ظاهرا نيازي به آن نيست اما همانطور كه گفتيد اگر با طي اين مراحل مشكل حل نشده امكان اينكه سيستم شما ويروسي باشد محتمل است يعني ويروس و يا تراجنت و .. بروي سيستم شما ايجاد پكت ميكند و بار زيادي به CPU وارد ميكند بهترين راه براي تست آن اين است كه به اينترنت وصل شويد و برروي آيكون connection خودتان (يعني همان دوتا كامپيوتري كه روشن و خاموش ميشوند) كليك راست كنيد و گزينه Status را انتخاب كنيد در نهايت توجه كنيد كه آيا اعدادي كه براي Send and Received نوشته شده تغيير ميكنند يا خير يعني بدون اينكه شما browser باز كرده باشيد و بدون هيچگونه فرماني آيا آن اعداد اضافه ميشوند يا نه اگر ميشوند سيستم شما ويروسي شده و تا قبل از اينكه ISP شما يهتان اخطار دهد بايد مشكل را رفع كنيد چون در آن صورت اختلال در سيستم شما باعث اختلال در سيستم ISPهم ميشود |
در حال حاضر قادر به انجام اين كار نميباشم...ولي اگر اين عمليات را انجام بدهم و موردي كه شما فرموديد پيش آيد ، چه بايد كرد؟ البته ناگفته نماند كه norton 360 هم بر روي سيستم نصب ميباشد. ممنونم از توجه شما دوسته عزيز. شاد باشيد... |
ساعت جاري 10:24 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |