انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   مسابقات (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   ثبت نام برای شرکت در اولین دوره مسابقات فارکس سایت سرمایه (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4168)

e4run October 21st, 2008 22:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aminf (پست 239542)
سلام آقا رضا

از کجا بفهمیم که مراحل ثبت نام رو درست انجام دادیم و ثبت نام شدیم؟

متشکرم

من هم می خواستم همین را بپرسم

sina333 October 21st, 2008 22:38

من که دیگه نمی دونم چندبار ثبت نام کردم چون هیچ ایمیلی برای تایید فرستاده نشده؟

sina333 October 21st, 2008 22:39

کدوم متاتریدر

manomaa October 21st, 2008 23:14

با سلام خدمت همگي
دوستان چرا اينقدر وسواس دارين؟ وقتي طبق مراحل پيش رفتين حتما ثبت نام شدين.

Kourosh007 October 21st, 2008 23:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله asal_arosak (پست 239917)
اگه جوابه منو بدید ممنون می شم آیا برای عضویت در گروه سرمایه گوگل باید حساب کار بری باز کنم؟
من هر کاری کردم نتونستم این کارو بکنم که

به لینک [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بروید و گزینه join this group را انتخاب کنید.در صفحه بعد گزینه Create an account now را انتخاب کنید و سپس فرم مربوطه را باید پر کنید که در قسمت اول آدرس ایمیل خودتان(مثلا ایمیل یاهو) را وارد میکنید و سپس کلمه عبور دلخواه و ... در آخر بر روی دکمه I accept create my account کلیک کنید.در صورتی که با پیغام خطا مواجه شدید به متن پیام توجه کنید تا علت خطا را بیابید.امیدوارم که مشکل شما حل شده باشد ولی با اینحال اگر باز هم مشکلی برای ثبت نام داشتید در خدمت خواهم بود.

موفق باشید

sina333 October 22nd, 2008 00:13

تشکر می شود

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله manomaa (پست 239758)

masoud19 October 22nd, 2008 01:05

من هم در مسابقه شرکت میکنم

Reza October 22nd, 2008 10:31

با سلام

مهلت ثبت نام در مسابقه به اتمام رسیده است. دوستانی که در مسابقه شرکت کرده اند، برای تکمیل مراحل ثبت نام پست شماره 2 را مشاهده و تا ساعت 18 امروز چهارشنبه اول آبان مراحل ثبت نام را تکمیل فرمایند.

مشخصات حساب (یوزر و پسورد) توسط ایمیل برای شما ارسال می شود.

برای دریافت متاتریدر به صفحه زیر مراجعه و روی لینک دریافت فایل MetaTrader کلیک کنید.
http://www.emoney.co.ir/forex/demo

مسابقه از روز دوشنبه 6 آبان آغاز می شود.

موفق باشید

Reza October 25th, 2008 12:35

با سلام

• مشخصات حسابها برای تمام افرادی که مراحل ثبت نام را تکمیل کرده اند ارسال شده است. افرادی که مشخصات حساب را دریافت نکرده اند، این پست را با دقت مطالعه و مراحل ثبت نام را تکمیل کنند.
  • با توجه به تغییر ساعت در ایران، بند ۲ قوانین تجاری بصورت زیر اصلاح گردید:
    نقل قول:

ساعت کاری از روز دوشنبه ساعت 00:00 به وقت GMT تا روز جمعه ساعت 20:30 به وقت GMT است. (از دوشنبه ساعت 03:30 تا جمعه ساعت 11:59 به وقت تهران)
  • تمام حسابها فعال شده است و دوستانی که در ورود به حسابها دچار مشکل هستند، در ادامه همین تاپیک مطرح کنند تا رسیدگی شود.
  • در ورود به حسابها، موارد زیر را مد نظر داشته باشید:
    • رمز عبور (cAsE Sensitive) است ، به این معنا که اگر در رمز از حرف انگلیسی a استفاده شده باشد و کاربر حرف A را وارد نماید پیغام خطا دریافت می کند.
    • کم خطا ترین روش برای وارد کردن رمز عبور Copy نمودن رمز از متن ایمیل و Paste کردن رمز در محل ورود رمز است . (لطفا زمانی که رمز را از داخل متن ایمیل انتخاب می کند ، دقت نمایید که فضای خالی قبل یا بعد از رمز انتخاب نشده باشد ؛ در غیر این صورت پیغام خطا دریافت می کنید)
    • برای دسترسی به حساب دو نوع رمز عبور وجود دارد : (1) رمز اصلی یا Master Password که زمانیکه شما از این رمز استفاده می کنید امکان انجام خرید و فروش را دارید . (2) رمز سرمایه گذار یا Investor Password که در صورت استفاده از این رمز شما فقط قادر به مشاهده حساب هستید.
    • در صورت تمایل پس از ورود به حساب برای اولین بار رمز عبور را تغییر دهید . لطفا توجه داشته باشید که Master Password و Investor Password باید با هم متفاوت باشند.
    • در زمان تغییر رمز اگر از کلمات ساده ای مانند abcdefgh استفده نمایید یا رمز عبور کمتر از 6 حرف باشد با پیغام خطا مواجه می شوید. رمز عبور باید ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ انگلیسی و همچنین عدد و یا کارکترها باشد. به عنوان مثال JohnSmith#123
موفق باشید

yusefamini October 25th, 2008 14:39

آقا رضا ممنون از زحماتتون

ظاهرا حساب میکرو است . من تا به حال با میکرو کار نکرده ام . سوال من اینه که حد اکثر لاتی که میشه در هر پوزیشن گرفت در حساب میکرو چقدر است؟

مجددا ممنون

rasputin October 25th, 2008 17:40

سلام به آقا رضای عزیز

بنده تمام مراحل ثبت نام را طی کرده ام ولی هنوز ایمیل حساب برای من ارسال نشده

لطفآ راهنمایی بفرمایید

Reza October 25th, 2008 19:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله yusefamini (پست 241392)
آقا رضا ممنون از زحماتتون

ظاهرا حساب میکرو است . من تا به حال با میکرو کار نکرده ام . سوال من اینه که حد اکثر لاتی که میشه در هر پوزیشن گرفت در حساب میکرو چقدر است؟

مجددا ممنون

با سلام

برای ارز از 0.01 لات تا 5 لات
برای طلا و نقره از 0.1 لات تا 5 لات

موفق باشید

Fat2008 October 25th, 2008 19:13

مایل به شرکت در مسابقه هستم .

rasputin October 25th, 2008 19:38

دوستانی که ایمیل دریافت کرده اند میشود لطف کنند بگویند نام sender و sobject میل چیه ؟؟؟

hamidrezamf October 25th, 2008 21:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasputin (پست 241450)
دوستانی که ایمیل دریافت کرده اند میشود لطف کنند بگویند نام sender و sobject میل چیه ؟؟؟

مصطفی جان
ایمیلی که دریافت میکنید همون ایمیلی هست که برای تایید ثبت نام ارسال کردید که reply شده...یعنی subject اش شماره ردیف و آیدیتون هست که خودتون قبلا" فرستاده بودید..
موفق باشید..

ساعت جاري 19:33 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.