![]() |
نقل قول:
|
انا الیه راجعون . .
آقا مراحله رویایی و جون دادن رو تو عکس می بینید البته اعتراف می کنم بالاتر از 23 وم نیومدم
http://i37.tinypic.com/2gtow1c.gif |
خیلی باحال بود (شوخ طبعی شما).... البته ایشالا دیگه از این اتفاقا نیافته.... در مسابقات بعدی ایشالا تا مراحل آخر همه پابرجا باقی بمونن... (Including خودم)
|
نقل قول:
برای شما ارزوی موفقیت دارم |
1 ضميمه
نقل قول:
:cry: منم با دورخیز سقوط کردم و جون دادم. |
ای بابا! نکنین این کارارو! تازه ما دلمونو صابون زدیم که شمارش معکوس برای ادامه رقابت داره شروع می شه، اونوقت شماها ما رو سرد می کنین...
|
نقل قول:
نتیجه اش هم کاهش ناگهانی موجودی یا کال است ....پس آهسته ولی پیوسته |
نقل قول:
فقط اگر یک یا دو زمان مشخص در طول 24 ساعت نتایج مسابقه و بالانسها اعلام می شد شاید مسابقه داغتر و جذاب تر بود،نه؟ |
آقا اين حرفا رو ولش كنيد.
بياييد يه استراتژي بيان كنيد كه تو روزاي تعطيلم بشه باهاش پوزيشن گرفت! :laugh::p |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
موفق باشید:) |
1 ضميمه
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] آقا شاد باشيد:banana::banana: |
نقل قول:
:banana::banana::banana: :rambo::rambo::rambo: آقا من به تحلیل شما ایمان دارم و امیدوارم پیشبینی تون درست باشه . اگه درست بود همینجا اعلام میکنم یه شب شام مهمون من با خانواده محترمتون.:laugh: |
می بینم که همه سخت مشغول پوزیشن گیری و سود گیری و اوج گیری اند و وقت نمی کنن نگاهی به این ورا بندازن... ایشالا که همه دست پر بیان و بنویسن... تشکر و به امید خوشحالی و پیروزی همه... چون مهمتر از جایزه ها حداقل شاید این باشه که بچه ها از استراتژی هاشون جواب بگیرن و ناامید نشن... ایشالا اگرم کسی ضرر کوچولو داد از رعایت نکردن مدیریت سرمایه و وسوسه های بازار باشه که اینها هم ایشالا برطرف بشه و همه موفق باشن تا در real هم سود بگیرن... به امید خدا
|
من یکی که راستش اگه یه خانوم اول بشه از ناراحتی دق می کنم حالا بقیه رو نمی دونم ....... ایها الا ناث به داد ... برسید:crazy:
|
سلام دوستان.
چند سوال : من از وقتي مسابقه شروع شده به اين تاپيك سر نزدم. نتايج چه زمانهايي اعلام ميشن ؟ قوانين مسابقه رو يه بار ديگه ممنون ميشم دوستان لينك بدن بخونم ! با تشكر. |
ساعت جاري 17:39 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |