انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   تمام اطلاعات ترید با موبایل (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3162)

ali20 April 10th, 2010 19:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله MONARCH (پست 388451)
سلام بر دوستان حرفه ای
آیا اصلا این امکان هست که روی موبایل بشه از ایندیکاتورهایی غیر از اونایی که استاندارد خود متا هست استفاده کرد؟ من شنیدم که نمیشه خوب اگه نشه پس به چه دردی میخوره؟
موفق و سلامت باشید

سلام

توی این نسخه هایی که ما داریم استفاده میکنیم نمیشه اندیکاتوری بهش اضافه کرد(شاید نوع دیگه ای یا حتی پولیش بشه).همونطور که دوستان گفتند موبایل بیشتر برای پیگیری وضعیت پوزیشنها و باز و بسته کردن اونها کاربرد داره نه تحلیل.سیستم خودم ترسیمی هست و نیازی به اندیکاتور ندارم و بهمین دلیل محدودیتی در استفاده از موبایل ندارم.

hamid3765 April 12th, 2010 18:34

سلام دوستان

سوالی داشتم از دوستانی که با موبایل ترید میکنند اول اینکه این متاتریدر موبایل آیا تمام تایم فریمهای استاندارد متای 4

رو داره؟ مخصوصا تایم 5 دقیقه ای و یکساعته رو؟

دوم اینکه تا سقف 500/000 تومان بهترین مدل PDA که پیشنهاد میشه چیه ؟

در آخر تقاضا داشتم برای دوستان اگه امکان داره یک عکس از نمای کلی نرم افزار نشون بدن. در ضمن با سیم کارت

ایرانسل حدودا ساعتی چند تومان هزینه اش می شود.

amir59 April 12th, 2010 19:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 388935)
سلام دوستان

سوالی داشتم از دوستانی که با موبایل ترید میکنند اول اینکه این متاتریدر موبایل آیا تمام تایم فریمهای استاندارد متای 4

رو داره؟ مخصوصا تایم 5 دقیقه ای و یکساعته رو؟

دوم اینکه تا سقف 500/000 تومان بهترین مدل PDA که پیشنهاد میشه چیه ؟

در آخر تقاضا داشتم برای دوستان اگه امکان داره یک عکس از نمای کلی نرم افزار نشون بدن. در ضمن با سیم کارت

ایرانسل حدودا ساعتی چند تومان هزینه اش می شود.

سلام دوست گرامی
1- بله تمام تایم فریمهای استاندارد را دارد.
2- با این مبلغ قدرت انتخاب شما بالا میباشد در این حد بدانید با چیزی در حدود 300000 تومان میتوانید گوشی خریداری نمایید که کارتان را به آسانی راه بیاندازد.
من خودم htc touch viva دارم و از آن راضی هستم و قیمت آن حدودا 230000 تومان میباشد.
3- با سیمکارت ایرانسل اگر از بسته های افزایشی که در سایت ایرانسل اطلاعات کافی موجود میباشد استفاده نمایید و فقط متا تریدر باز باشد و وبگردی نداشته باشید هر ساعت حدودا 30-40 تومان هزینه دارد.
موفق باشید

hamid3765 April 13th, 2010 22:27

سلام

نظر دوستان درباره گوشی Samsung I8000 Omnia II چیه؟

آیا کسی تجربه عملی داشته؟

ممنون

..... April 13th, 2010 22:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 389234)
سلام

نظر دوستان درباره گوشی Samsung I8000 Omnia II چیه؟

آیا کسی تجربه عملی داشته؟

ممنون

سلام .

من دارم . فوق العاده است ...شاید بهترین در نوع خودش میون این pda ها باشه ....تا نداشته باشی نمیتونی درک کنی چی میگم .

من با مدلهای مختلف htc هم کار کردم ولی این یه چیز دیگست ...چه از نظر کیفیت و چه از نظر قیمت .;)

hamid3765 April 22nd, 2010 00:05

سلام

اینم یک فایل آموزشی ( pdf ) کم حجم برای اونایی که مثل من تازه میخوان با یک پاکت پی سی کار کنند

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

ssaroo April 24th, 2010 18:19

سلام گوشی من نوکیا 6600 هست میشه روش متا نصب کرد؟ و با سیم کارت ایران سل به اینترنت وصل شدو ترید کرد؟

hamid3765 April 25th, 2010 06:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ssaroo (پست 391710)
سلام گوشی من نوکیا 6600 هست میشه روش متا نصب کرد؟ و با سیم کارت ایران سل به اینترنت وصل شدو ترید کرد؟

سلام

متاسفانه خیر:cry:

فقط گوشی هایی که سیستم عامل اونها ویندوز موبایل هست میشه روشون متا نصب کرد;)

hamid3765 April 29th, 2010 21:17

سلام دوستان

چند سئوال:

1_با توجه به اینکه دیدن چارت بصورت افقی روی صفحه گوشی برای ترید کردن برای من خیلی مهم است میخوام بدونم گوشی هایی که قابلیت autorotate ندارند مثل HTC Touch2 آیا بطور دستی این کار امکان پذیر هست که صفحه نمایش متاتریدر موبایل رو بطور افقی ببینیم یا خیر؟

2_ آیا گوشی هایی که صفحه نمایش بزرگی دارند مثل Samsung I8000 Omnia II کندل های بیشتری را به نمایش میگذارند یا فرقی با گوشی هایی که صفحه نمایش کوچک تری دارند مثل HTC Touch viva نمیکنند از لحاظ تعداد کندلها

3_کدام گوشی بهترین صفحه نمایش را برای کار فقط با متاتریدر داراست؟

4_آیا سرعت کار و اجرای متاتریدر در گوشی HTC Touch viva با توجه به سرعت پایین cpu اون (200 مگاهرتزی) آزار دهنده نیست.

5_با توجه به در نظر گرفتن شرایط بالا (قابلیت autorotate و سرعت cpu و بزرگی صفحه نمایش) برای کار فقط با متا تریدر دوستان کدام گوشی رو پیشنهاد میکنید.

پیشاپیش از پاسخهای دقیق شما متشکرم:rambo:

ali20 April 30th, 2010 20:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 392629)
سلام دوستان

چند سئوال:

1_با توجه به اینکه دیدن چارت بصورت افقی روی صفحه گوشی برای ترید کردن برای من خیلی مهم است میخوام بدونم گوشی هایی که قابلیت autorotate ندارند مثل HTC Touch2 آیا بطور دستی این کار امکان پذیر هست که صفحه نمایش متاتریدر موبایل رو بطور افقی ببینیم یا خیر؟

2_ آیا گوشی هایی که صفحه نمایش بزرگی دارند مثل Samsung I8000 Omnia II کندل های بیشتری را به نمایش میگذارند یا فرقی با گوشی هایی که صفحه نمایش کوچک تری دارند مثل HTC Touch viva نمیکنند از لحاظ تعداد کندلها

3_کدام گوشی بهترین صفحه نمایش را برای کار فقط با متاتریدر داراست؟

4_آیا سرعت کار و اجرای متاتریدر در گوشی HTC Touch viva با توجه به سرعت پایین cpu اون (200 مگاهرتزی) آزار دهنده نیست.

5_با توجه به در نظر گرفتن شرایط بالا (قابلیت autorotate و سرعت cpu و بزرگی صفحه نمایش) برای کار فقط با متا تریدر دوستان کدام گوشی رو پیشنهاد میکنید.

پیشاپیش از پاسخهای دقیق شما متشکرم:rambo:

سلام.من یه سری اطلاعات در مورد hd2 دارم شاید بدردتون بخوره:

1-متاتریدر در htc hd2 قابلیت rotate دستی و اتوماتیک نداره ولی فکر میکنم بشه با نصب نرم افزار خاص این مشکل را حل کرد

2-فکر نمیکنم فرقی داشته باشند.بنظرم تعداد کندل ها را میشه از قسمت option--interface---maximum bars
تغییر داد.(الان روی 16000 تنظیم شده)

3-من htc hd2 را ترجیح میدم.4.3 اینچ

4-امتحان نکردم ولی بنظرم متاتریدر با cpu کم, مشکلی نداشته باشه

5-بستگی به هزینه ای که میخواین برای این کار صرف کنید داره.اگر مشکل قیمت ندارین من همون htc hd2 را پیشنهاد میکنم

حالا من یه سوال از دوستان دارم:

حدود یک هفته ای میشه که نمیتونم با اینترنت ایرانسل(طرح افزایشی) به متا تریدر کانکت بشم(از دو تا پلتفرم هم امتحان کردم ولی نشد) با این حال براحتی وارد سایتهای اینترنتی میشه و مشکل خاصی نیست.

ممنون

hamid3765 May 2nd, 2010 18:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ali20 (پست 392848)
سلام.من یه سری اطلاعات در مورد hd2 دارم شاید بدردتون بخوره:

1-متاتریدر در htc hd2 قابلیت rotate دستی و اتوماتیک نداره ولی فکر میکنم بشه با نصب نرم افزار خاص این مشکل را حل کرد

سلام

یعنی در هیچ گوشی pda این قابلیت چرخش که بتونیم چارت رو بصورت افقی ببینیم نیست :o

آقا این موضوع برای من خیلی مهمه(چارت افقی) :cry: لطفا کمک:(

ali20 May 3rd, 2010 07:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 392987)
سلام

یعنی در هیچ گوشی pda این قابلیت چرخش که بتونیم چارت رو بصورت افقی ببینیم نیست :o

آقا این موضوع برای من خیلی مهمه(چارت افقی) :cry: لطفا کمک:(

سلام

والا من نگفتم هیچکدوم از pda ها.فکر میکنم توی همین تاپیک یا جایی دیگه خونده بودم که omnia قابلیت rotate داره.یه سری به سایت موبایلستان بزنید و در تاپیک اختصاصی هر کدوم از گوشی هایی که خواستین نرم افزار متاتریدر را برای دانلود قرار بدین تا دوستان خوبی که اونجا هستن براتون امتحان کنند که اون چیزی که شما میخواین اون گوشی داره یا نه.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

md_amini May 11th, 2010 07:53

با سلام خدمت همه دوستان واساتيد
من قصد خريد يك ppc دارم و از يك موبايل فروشي كه كار تعميرات هم انجام مي داد و هر دو گوشي SAMSUNG I8000 OMNIA II و HTC HD2 را داشت در باره كيفيتشون پرسيدم كه پيشنهادش OMNIA II بود و مي گفت ميزان خرابي HD2 خيلي بيشتره و OMNIA II اصلا خرابي نداره مي خواستم نظر دوستان به خصوص كسائي كه يكي از اين گوشي ها رو دارن بپرسم .متشكرم

ali20 May 12th, 2010 08:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله md_amini (پست 394907)
با سلام خدمت همه دوستان واساتيد
من قصد خريد يك ppc دارم و از يك موبايل فروشي كه كار تعميرات هم انجام مي داد و هر دو گوشي SAMSUNG I8000 OMNIA II و HTC HD2 را داشت در باره كيفيتشون پرسيدم كه پيشنهادش OMNIA II بود و مي گفت ميزان خرابي HD2 خيلي بيشتره و OMNIA II اصلا خرابي نداره مي خواستم نظر دوستان به خصوص كسائي كه يكي از اين گوشي ها رو دارن بپرسم .متشكرم

سلام
دو سه ماهه که HD2 دارم و تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم,البته من از این گوشی فقط برای استفاده از متا تریدر و چند سایت اینترنتی + خوندن فایل های pdf و word استفاده میکنم و برنامه خاص و بازی روی اون نصب نکردم
و مهم ترین ویژگی که این گوشی داره اینه که صفحه نمایشش 4.3 اینچ هست که فکر میکنم بزرگترین باشه.

من با omnia کار نکردم ولی تعریفشا شنیدم.

Konjkav May 12th, 2010 10:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ali20 (پست 395222)
سلام
دو سه ماهه که HD2 دارم و تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم,البته من از این گوشی فقط برای استفاده از متا تریدر و چند سایت اینترنتی + خوندن فایل های pdf و word استفاده میکنم و برنامه خاص و بازی روی اون نصب نکردم
و مهم ترین ویژگی که این گوشی داره اینه که صفحه نمایشش 4.3 اینچ هست که فکر میکنم بزرگترین باشه.

من با omnia کار نکردم ولی تعریفشا شنیدم.

باتوجه به اینکه این گوشی قلم ندارد وباید با نوک انگشت با آن کار کرد میخواستم بپرسم شما چطوری برای متا باهاش کار میکنید؟آیا باهاش راحتید؟

مثلا برای جابجا کردن تی پی و استاپ آیا میتوان اون فلشهای کوچیک رو زد و یا باید دوباره تایپ کنیم.
رسم ترند لاین و جابجا کردن اون راحته؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

ساعت جاري 15:09 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.