![]() |
کلیه دوستان سرمایه ای سری به این سایت بزنند و از امکانات ان استفاده کنند
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
استاد گلپا
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در عکس زیر(مربوط به سال گذشته) استاد گلپا را به همراه تنی چند از بزرگان فوتبال انگلیس (پل اسکولز- ریو فردیناند و گری نویل) میبینید. خانم گلرخ گرایلی (همسر محترم استاد گلپا) و استاد «هوشنگ ظریف» و آقای جمشید رضائی (از هنرمندان موسیقی اصیل ایرانی مقیم لندن و از شاگردان استاد گلپا) هم در عکس حضور دارند. لازم به ذکر است که اقای رضایی قبلاً از سوابق هنری استاد گلپا برای این بزرگان فوتبال گفته و چند اثر از استاد را نیز به انها اهدا کرده است و آنها پس از شنیدن این آثار اظهار علاقه کرده اند. |
نقل قول:
موفق باشید یا حق |
|
نقل قول:
واقعا اسلحه بود میشه باهاش آدم کشت :blink: |
نقل قول:
به دوستان توصیه میکنم ببینند. میگن فلفل نبین چه ریزه ... :laugh::laugh::laugh: ممنون |
نوستر آداموس اگه زنده بود تریدر موفقی میشد :p
دوستانی که دوست دارند کتابشو بخونند ،شاید قدیمی باشه ، به بزرگیه خودتون ببخشید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
خودتون هستید؟ :happy: http://www.forexrainbow.com/files/9q...dzq8kfiabc.jpg |
نقل قول:
یوسف بالاخره معلومه به سیستمت دست پیدا کردی واقعا حقته چون خیلی زحمت کشیدی عجب دنیایی این دنیای مجازی یوسف دیگه گیر افتادی :p من چقدر خنگم که نفهمیدم : دوستان .... من بعضی مواقع به دلایل فنی نمیتونم وارد سایت بشم معلومه چون از دبی لینک میشه به امید خدا فردا ادامه میدیم. تیکه کلام مختص به یوسف |
نقل قول:
آقا حامد ارادت بنده به شما کامله :) مسعود جان انتقاد شنیدن از بزرگانی مثل شما نهایت افتخاره حالا هم لطف کن میل باکست رو باز کن . خسته شدم از بس پیغام فرستادم و تحویل نگرفتی ;) |
نقل قول:
نقل قول:
خلاصه اینکه ببخشید که فضولی کردم و پیداتون کردم :D برای من که بسیار خوشحال کننده بود :p:blush: ارادتمندم |
گروه مستان
آهنگ بسیار زیبای مرغ سحر ناله سر مکن با صدای استاد جوان همای:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] برای اشنائی بیشتر با این خواننده و گروهش و همچنین دانلود آهنگی های این گروه لینک های زیررا مشاهده بفرمائید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید |
|
http://scene.org
سلام
این سایت بایگانی دموهای مختلف ( معمولا به صورت برنامه و نه فایل ویدئویی ) که از حدود 20 سال پیش ساخته شدن هست . بعضی دموهاش خیلی جالب و قشنگ هستند . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] این هم یه نمونه دموی کم حجم از همین سایت : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
این [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو ببینید :whoow: |
ساعت جاري 04:28 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |