انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   انتقادها و پيشنهادها (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1195)

Reza April 11th, 2008 11:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf (پست 180743)
سلام
ساعت سایت 2 دقیقه عقب نیست؟؟!!:blink::rolleyes:

سلام

این موضوع به ساعت سرور مربوط میشه. الآن باید درست شده باشه.

hamidrezamf April 11th, 2008 12:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 182138)
سلام

این موضوع به ساعت سرور مربوط میشه. الآن باید درست شده باشه.

بله آقا رضا...درست شده...
متشکر...

shevroletf April 14th, 2008 17:52

سلام
آقا مدیر برا ایجاد تاپیک باید 30تا پست زد
پس چر انمیشه

Hamed2420 April 14th, 2008 19:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shevroletf (پست 182816)
سلام
آقا مدیر برا ایجاد تاپیک باید 30تا پست زد
پس چر انمیشه

سلام

دوست گرامی بعد از رسیدن به جواب سوالتون که ایشالا آقا رضا پاسخ خواهند داد از شما خواهش میکنم که بجای ارسال کلمه "ممنون" از گزینه http://forum.sarmaye.com/images/butt...ost_thanks.gif استفاده بفرمایید.

بنده نوشته های نامناسب شما رو در بخش موضوع آزاد پاک کردم.

موفق باشید

shevroletf April 14th, 2008 20:31

معذرت می خوام من به شرایط سایت آشنا نبودم

arvinfx April 14th, 2008 21:34

با سلام و خسته نباشید

اگه بشه یک ستون به صفحه اول سایت اضافه بشه خیلی خوبه و تمام موضوع های غیر فارکسی ( جدید) در این ستون نمایش داده بشه اینطوری از چند نظر بهتره ...

درست سمت چپ جای خالی هست
http://i29.tinypic.com/2ahwjfa.jpg

farvahar April 15th, 2008 13:18

با سلام
دو تا پيشنهاد داشتم:
1- با توجه به اينکي سايت سرمايه يکي از پربارترين و تخصصي ترين سايتها در زمينهء تريد در جهان هست، پيشنهادم اينه که تالار روانشناسي را از مديريت سرمايه جدا کنيد.

2- آيا بهتر نيست مطالب مربوط به مطالب آزاد به يک سرور ديگه متقل بشه؟ اينجوري از خطر فيلترينگ بيشتر در امان خواهد بود.

ForexAz April 15th, 2008 16:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farvahar (پست 183114)
2- آيا بهتر نيست مطالب مربوط به مطالب آزاد به يک سرور ديگه متقل بشه؟ اينجوري از خطر فيلترينگ بيشتر در امان خواهد بود.

سلام

اگر قسمت موضوع آزاد فقط برای کسانی که لاگین می کنند در دسترس باشد این قسمت از دست ربات های جستجو گر فیل*تری*نگ در امان خواهد بود.

این هم یک پیشنهاد بود.

Reza April 16th, 2008 16:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arvinfx (پست 182909)
با سلام و خسته نباشید

اگه بشه یک ستون به صفحه اول سایت اضافه بشه خیلی خوبه و تمام موضوع های غیر فارکسی ( جدید) در این ستون نمایش داده بشه اینطوری از چند نظر بهتره ...

درست سمت چپ جای خالی هست

سلام

تغییرات رو انجام دادم. در ستون سمت راست آخرین عناوین تالارهای تخصصی و در ستون چپ آخرین عناوین تالار آزاد نمایش داده میشه.

از پیشنهاد شما تشکر می کنم.

arvinfx April 16th, 2008 22:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 183561)
سلام

تغییرات رو انجام دادم. در ستون سمت راست آخرین عناوین تالارهای تخصصی و در ستون چپ آخرین عناوین تالار آزاد نمایش داده میشه.

از پیشنهاد شما تشکر می کنم.

با سلام و خسته نباشید

واقعا خوب شد فکر نمیکردم استقبال بشه . خیلی ممنون از توجهتون به کاربران .

موفق و پر انرژی باشید.

Reza April 16th, 2008 22:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ForexAz (پست 183174)
سلام

اگر قسمت موضوع آزاد فقط برای کسانی که لاگین می کنند در دسترس باشد این قسمت از دست ربات های جستجو گر فیل*تری*نگ در امان خواهد بود.

این هم یک پیشنهاد بود.

سلام

این کار رو هم بطور موقت انجام دادم تا نتیجه رو ببینیم.

با تشکر

Mani Moradi April 17th, 2008 15:53

با عرض سلام وتبریک سال نو به مدیران زحمتکش سایت سرمایه که در حذف پستهای اینجانب از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند.

لطفا دلیل حذف پست را بطور خصوصی یا علنی اعلام بفرمایید تا بنده با مصادیق توهین و الفاظ غیر اخلاقی و به قول شما نا مناسب بیشتر آشنا شوم و در اصلاح و تزکیه خود بکوشم.

مرسی.

farhad_forex April 17th, 2008 16:25

با سلام
پیشنهاد من این است اعضایی که در 24 ساعت گذشته از انجمن‌ها بازدید کرده‌اند را بردارید و برای کسانی که هنوز عضو نیستند دو قسمت در بالای صفحه به رنگ قرمز نوشته شده است که به سايت سرمايه خوش آمديد. سایت سرمایه یک سایت آموزشی در و ... این هم یکی کنید .

AbarEnsan April 17th, 2008 18:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله manimoradi (پست 183937)
با عرض سلام وتبریک سال نو به مدیران زحمتکش سایت سرمایه که در حذف پستهای اینجانب از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند.

لطفا دلیل حذف پست را بطور خصوصی یا علنی اعلام بفرمایید تا بنده با مصادیق توهین و الفاظ غیر اخلاقی و به قول شما نا مناسب بیشتر آشنا شوم و در اصلاح و تزکیه خود بکوشم.

مرسی.

با سلام وعرض ادب خدمت مدير محترم تالار :)

راستش حذف پست آقاي manimoradi براي بنده هم سوال ايجاد كرد . طي يكي دو روز گذشته در يكي از تاپيكها از الفاظ بسيار زشت و توهين آميزي استفاده ميشد اما اين پستها از حذف شدن مصون بودند. ولي من بشخصه هيچ نكته توهين آميزي در پست جناب manimoradi نديدم ، لطفا در صورت امكان دليل حذف پست ايشان را براي ما بفرماييد كه اگر لازم است ما هم كمي دست به عصا حركت كنيم.

هميشه سبز باشيد

Reza April 17th, 2008 19:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله manimoradi (پست 183937)

مرسی.

با سلام و تبریک سال نو

بر اساس بندهای ۶ و ۱۸ قوانین سایت و همچنین دلیل دیگری که بصورت خصوصی به شما اعلام می کنم.

نقل قول:

6. احترام به کاربران و مدیران سایت، حفظ روحیه دوستی و رعایت حقوق دیگران، شرط ادامه فعالیت در یک محیط عمومی مجازی مانند انجمن‌های "سرمایه" است. لذا در هنگام درج مطالب یا پاسخگوئی به سوالات از بکارگیری الفاظ و جملاتی که باعث ناراحتی یا دلسردی کاربر یا کاربران شود خودداری فرمایید.
نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله abarensan (پست 183998)
با سلام وعرض ادب خدمت مدير محترم تالار :)

راستش حذف پست آقاي manimoradi براي بنده هم سوال ايجاد كرد . طي يكي دو روز گذشته در يكي از تاپيكها از الفاظ بسيار زشت و توهين آميزي استفاده ميشد اما اين پستها از حذف شدن مصون بودند. ولي من بشخصه هيچ نكته توهين آميزي در پست جناب manimoradi نديدم ، لطفا در صورت امكان دليل حذف پست ايشان را براي ما بفرماييد كه اگر لازم است ما هم كمي دست به عصا حركت كنيم.

هميشه سبز باشيد

با سلام

لطفا پستهای مورد نظر را گزارش کنید تا رسیدگی کنیم.

با تشکر

ساعت جاري 02:28 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.