![]() |
نقل قول:
سلام دوست عزيز اگر به پست من دوباره نگاه كنيد خواهيد ديد كه من اسمي از متاتريدر نياوردم ضمنا اين بروكر با ايرانيها هم كار مي كنه لينكي هم كه شما دادين لينك متفرقه است كه معمولا دانلود نرم افزارهاي مالي از لينكهاي متفرقه عقلايي نيست بهتره كه در صورت نياز اينگونه نرم افزارها را از لينك اصلي اون دريافت كنيد |
مدل گوشی
بهترین مدل گوشی برای کار با متانریدر htc hd2 هست این مدل بهترین گوشی ویندوز موبایل در حاضر با قدرت سی پی یو یک گیگا هرتز است! قیمت ان هم در بازار 730000 تومان است
|
نقل قول:
با سلام در مورد بروکر forex.com : تنها در صورتی برای شما حساب باز میکنه که شما اقامت کشور دیگری به غیر از ایران و چند تای دیگه رو (مثل سودان و کره شمالی و ..) داشته باشید. به طور مستقیم با ایران کار نمیکنه. فقط میتونید حساب دمو باز کنید.(جوابشون چند دقیقه پیش رسید) در مورد نرم افزار هم ظاهرا یک سوء تفاهم به وجود اومده . البته اگه به پاسخ خودتون در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نگاه کنید, خودتون این نرم افزار رو به عنوان نسخه ای از متاتریدر معرفی کردین. موفق باشید. |
htc touch viva
سلام دوستان
من گوشی htc touch viva خریدم ولی یه سوالی داشتم اگر کسی از دوستان اطلاع داره منو راهنمایی کنه کسانی که در این سایت با موبایل ترید میکنند میگویند هزینهاش کم هست ولی من با یک ارز و سیمکارت ایرانسل و فقط حرکت چارت را مشاهده میکردم در 4 دقیقه 100 تومان از حسابم کم کرد چرا بعضی از دوستان میگن ساعتی حدودا 30 تومان؟؟؟؟؟ آیا راه خاصی داره که هزینه ینترنتش بایین بیاد؟؟؟ آخه دقیقه ای 25 تومان خیلی گرون هست. ممنون از لطفتون |
نقل قول:
کسی نیست جواب من را بده؟؟ |
نقل قول:
شما چند نکته رو برای ترید با موبایل مدنظر داشته باشید: 1- وقتی برای مدتی چارتها آپدیت نباشند، گوشی به محض اتصال، شروع به آپدیت کردن اونها میکنه که پیشنهاد من اینه که در حد امکان، تعداد چارتهایی که همزمان باز هستند رو کم کنید (از قسمت پایین صفحه) و ترجیحا اون چارتی که باهاش کار میکنید رو باز نگه دارید. البته راه دیگه برای آپدیت کردن چارتها، از طریق اتصال گوشی (به شکل Active Sync) به کامپیوتری هست که متصل به اینترنت باشه. 2- با استفاده از سیم کارت پیام رسان ایرانسل میتونید هزینتون رو کاهش بدید، قیمت ها در سایت این شرکت موجوده. 3- در کل با موارد استفاده ای که از متاتریدر موبایل مدنظر هست، بیشتر در مواقع ضروری و کنترل حساب به کار میره، که البته با رعایت موارد فوق با استفاده ای درحدود روزی 1-2 هزارتومان میشه کارهای زیادی باهاش انجام داد وبستگی به نوع ترید شما میتونه نسبتا به صرفه هم باشه. 4- برخی از بروکرها هم مثل آلپاری از طریق آدرس wap.alpari.org اطلاعات لازم برای آگاهی از وضعیت حساب رو با حجم بسیار کم (در حد نیم کیلو بایت که شامل 4 عدد بالانس، اکوئیتی، مارجین و فری مارجین هست) بر روی موبایل به شما نمایش میده که در مواقع نیاز میتونید از اون استفاده کنید و هزینه خیلی کمی رو پرداخت کنید (حتی با همراه آخر) 5- این رو نمیشه کتمان کرد که کیفیت و قیمت این خدمات با خارج از کشور قابل مقایسه نیست اما خوب چاره چیست ؟! با درود فراوان |
نقل قول:
ممنون از محبتت من احساس میکنم یک جای کار ایراد داره من الان سایت سرمایه را با اون فقط باز کردم 120 تومن کم کرد یا فقط gbpusd را باز دارم دقیقه ای حدود 40 تومان ؟؟؟ پس چرا بعضی از دوستان در همین تاپیک میگفتند ساعتی حدودا 30 تومان؟؟ آخه در عمل که من الان دارم میبینم خیلی اختلاف هست با اون حرفها/ |
نقل قول:
البته نرم افزارهای GPRS Monitor رو هم میتونید نصب کنید تا کنترل بیشتری روی حجم ورودی و خروجیتون داشته باشید. موفق باشید |
نقل قول:
50 مگابایت را میدن 4000 تومن برای من که روزی 2 ساعت وصل میشم و ایمیل رو چک میکنم و 1 بار هم به سرمایه سر میزنم(حداقل ها رو گفتم)حدود 1 ماهی دوام میاره و خیلی به صرفه است 1 روزشو با همراه اول وصل شدم شد 5000 تومان که دیدم اصلا به صرفه نیست |
نقل قول:
از کجا میشه تهیه این بسته ها رو؟ دفاتر امور مشترکین ایرانسل دارن؟ ممنون |
نقل قول:
این بسته های افزایشی به صورت کد میباشد که در سایت ایرانسل توضیح داده شده برای اطلاع شما ابتدا سیم کارت خودتان را شارژ کنید بعد بسته به نیاز خودتان یکی از کدها را انتخاب کنید توجه داشته باشید که هر کدام از اینها مدت مصرف مشخصی دارند(فکر میکنم 1 ماه بود) بسته 30 مگی=30000 ریال #3*1*7*3*140* بسته 50 مگی=40000 ریال #4*1*7*3*140* جهت مشاهده باقیمانده حساب gprs این کد را بگیرید #1*3*7*3*140* پ.ن.بالاخره پستای منم 3 رقمی شد!! |
از اینترنت وایرلس یا وی مکس نمیشه استفاده کرد ؟
|
سلام
دوستان gprs ایرانسل این دو روزه وصل بوده؟ 2 روز هست که نمیتونم با موبایل کانکت بشم اگر تنظیماتش بهم خورده باشه به چه شماره ای باید اس ام اس زد؟ |
توی آلپاری میشه پوزیشن ها رو از طریق وب مدیریت کنی ؟ چون این MobiTradeONE رو دانلود و دیکامپایل کردم ( همون که واسه گوشی های جاوا بود ) و از قرار معلوم از طریق URL پوزیشن ها رو باز یا بسته میکرد مثل این :
كد:
api.efxnow.com/CancelOrder?UserID=string&PWD=string&OrderConfirmation=string كد:
https://api.efxnow.com/WebServices2.8/Service.asmx?op=CancelOrder |
نقل قول:
|
ساعت جاري 00:01 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |