انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   مسابقات (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   اولین دوره مسابقات فارکس کاربران سایت سرمایه (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4166)

mohammad3m November 6th, 2008 16:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pari.ebrahimi (پست 245800)
آقا اين استيمنت كجاس؟ من تازه كار با متا رو ياد گرفتم، اين استيمنت رو نمي دونم از كجا پيدا كنم ببينم. ممنون ميشم منم راهنمايي كنين... تشكر

به ترتیب؛

پائین ِ متاتریدر، گزینه ی Account History رو انتخاب کنید،
راست کلیک کنید و گزینه ی Save as Detailed Report رو انتخاب کنید،
در پنجره ی باز شده آدرس مورد نظرتون رو بهش بدید و در نهایت گزینه ی Save رو بزنید.
تصاویر زیر هم میتونه کمکتون کنه.
امیدوارم متوجه شده باشید.

استیتمنت ِ ذخیره شده با برنامه های Mozila Firefox ، Internet Explorer ، Word ، Excel ، ... قابل دیدنه.

http://i34.tinypic.com/fldd7n.jpg

http://i37.tinypic.com/2yjx20h.jpg

Reza November 6th, 2008 16:23

2 ضميمه
بیشترین سود و زیان در یک معامله را در فایلهای پیوست ببینید.

mdavodi November 6th, 2008 17:20

سلام به همه
من یه هفته نبودم ببین چه خبر شده اینجا...
من این هفته نتونستم ترید کنم ولی قول می دم هفته دیگه خواب راحت رو از نفرات برتر بگیرم. راستش درگیر مراسم و خرید و از این جور حرفهام.. :D ...
به امید موفقیت همه....

dead November 6th, 2008 19:21

سلام آقا رضا مگه قرار نشد بیشتر از 30% بالانس سود در 1معامله قبول نباشه ؟
سئوالم اینه یعنی این افرادی مه 1200$ سود تو 1معامله داشتند در آن لحظه 4000$ :blink:بالانسشون بوده ؟لصفا جواب بدید اگه نه که ما هم دیگه این مسئله رو رعایت نکنیم .:evil2:
:cry:

pari.ebrahimi November 6th, 2008 19:59

سلام
توضيح نوشتاري هم كافي بود. حالا سوالم اينه كه نمودار تصويري به چه معناس، چون هر كي سود كرده، نموداري شبيه اين داره، اما اعداد كنار اون حتما ً معني و مفهومي دارن، همينطور اعداد پايين نمودار كه من تقريبا ً از اونا بي اطلاعم. مثلا ً درادان ِ من خوبه يا بد؟ و اگه اوناي ديگه رو، مهم هاش رو توضيح بدين ممنون مي شم....

I know the rules, but break some, no other choice!

mbinazir November 6th, 2008 20:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mdavodi (پست 245862)
سلام به همه
من یه هفته نبودم ببین چه خبر شده اینجا...
من این هفته نتونستم ترید کنم ولی قول می دم هفته دیگه خواب راحت رو از نفرات برتر بگیرم. راستش درگیر مراسم و خرید و از این جور حرفهام.. :D ...
به امید موفقیت همه....

داوودي جان خسته نباشي
رسيدن به خير:laugh: خوش آمدي:rolleyes:
زياد نگران نباش (اين هفته تا فردا من هم مشكلات شما را بعلاوه مهمان بازي دارم:blink:) البته به احترام اونهايي كه كال شدن تريد نكردم.::D
ببينيم هفته آينده چكار ميكني:whoow:
موفق باشي

amir biz November 6th, 2008 20:06

دوستان عزیز منتظر باشید منم خبر کال شدنم رو اعلام کنم.:(
چون مثل اینکه اول ها همشون تا الان کال شدن.:p
دعا کنید من مثل اونا نشم.:laugh:

Mohsen November 6th, 2008 20:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله dead (پست 245949)
سئوالم اینه یعنی این افرادی مه 1200$ سود تو 1معامله داشتند در آن لحظه 4000$ :blink:بالانسشون بوده ؟لصفا جواب بدید اگه نه که ما هم دیگه این مسئله رو رعایت نکنیم .:evil2:

سلام

با توجه به توضيحات آقا رضا فكر مي كنم اينها صرفاً برخي ركوردهايي هستند كه در طول مسابقه اتفاق افتاده و ارتباطي به نتايج نهايي ندارد . مسلماً نتيجه ي نهايي با توجه به قوانين مشخص مي شود .

موفق باشيد

mbinazir November 6th, 2008 20:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir biz (پست 245963)
دوستان عزیز منتظر باشید منم خبر کال شدنم رو اعلام کنم.:(
چون مثل اینکه اول ها همشون تا الان کال شدن.:p
دعا کنید من مثل اونا نشم.:laugh:

امير خان نگوووو:eek:
انشالله كه تا آخر باقي باشيد و يه نتيجه خوب هم بگيريد:whoow:
موفق باشيد

mdavodi November 6th, 2008 21:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mbinazir (پست 245962)
داوودي جان خسته نباشي
رسيدن به خير:laugh: خوش آمدي:rolleyes:
زياد نگران نباش (اين هفته تا فردا من هم مشكلات شما را بعلاوه مهمان بازي دارم:blink:) البته به احترام اونهايي كه كال شدن تريد نكردم.::D
ببينيم هفته آينده چكار ميكني:whoow:
موفق باشي

سلامت باشی...
راستش امروز یه 6 تا پوزیشن گرفتم که کلا 159 پیپ مثبت گرفتم. یعنی 199$ :rambo: :cool:
ایشالله همه بروبچ ایرونی تو معاملاتشون موفق باشن. :laugh::banana::banana:
اونوقت وال استریت رو تعطیل می کنیم میاریم همین دورو برا. :blink::blink:

saeedhasani November 6th, 2008 23:44

1 ضميمه
به نظر شما با اين قانونهاي سخت واين وضعيت حساب ميشه به نفر سوم شدن اميد داشت؟

Reza November 7th, 2008 00:44

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله dead (پست 245949)

با سلام

لطفا بند مربوطه را دوباره مطالعه فرمائید:

نقل قول:

• در صورتی که بیش از 30 درصد سود ناخالص نهایی(مجموع سود معاملات سود ده) از یک معامله بدست آمده باشد، مقدار سود آن معامله در نظر گرفته نخواهد شد (از بالانس نهایی کسر خواهد شد).

سود ناخالص نهایی در انتهای مسابقه مشخص می شود و این بند نیز در انتهای مسابقه کنترل و در صورت تطابق با شرایط، معامله مربوطه حذف می شود.

موفق باشید

gabo November 7th, 2008 10:35

سلام
من به یک مشکل برخوردم
با نام کاربری و رمزی که برایم ارسال شده نمی تونم به MW کانکت بشم
مدیران می تونند یک بررسی بکنند؟
با تشکر

younes55 November 7th, 2008 10:45

پايان کار هفته دوم

http://i33.tinypic.com/fv02c.jpg

pari.ebrahimi November 7th, 2008 11:03

سلام
از اينكه جواب باقي ِ سوالامم دادين خيلي ممنونم:mad:
اما يه سوال ديگه هم داشتم كه ديگه اونو نمي پرسم، چون هيشكي اينجا فكر نمي كنه يه خانم بتونه جزِ نفرات اول بشه، (شاهنامه آخرش خوشه!!!:advise:) راستي مي شه بگين چه تعداد از اين 50 نفر برتر خانم هستن؟ :banana:(يا اگر نمي دونين، اونايي كه آي دي شون نامشخصه، بيان اعلام كنن...) ممنون مي شم... در ضمن، من با اينكه هي سوال مي پرسم، اما نمي تونم به قوانين مسابقه عمل كنم. دليلش هم ساده اس، من فقط يه روش پوزيشن گيري دارم و نمي دونم از قوانين پيروي مي كنه يا نه... من قوانين رو مي پرسم، مي خونم، و اگه پوزيشن هام از اونها پيروي كنن خوشحال مي شم، فقط همين! اينو گفتم نگين نگفتي!!!:o
اصلا ً بذار سوالمو بپرسم... مي خواستم ببينم معاملاتي كه با ضرر بسته مي شن، در واقع ضرر - كه ممكنه زياد هم باشه- تاثيرش چيه؟ اگه تاثير منفي داره، مثلا ً اگه اون معامله بسته نشه و تا آخر مسابقه كه مي گن خودشون مي بندن باز بمونه، باز هم همون اثر رو داره؟ فكر نمي كنم! چون اين ديگه دست ِ ما نبوده كه بگن طرف اينقدر ضرر داده... شايد طرف منتظر بوده معامله اش بره تو سود... در واقع اين سوال رو براي اين پرسيدم كه معني درادان رو متوجه نشدم، و همينطور زيان شناور رو... كه آيا منظور اين بوده كه معامله آدم اول بره تو ضرر و بعد سودده بشه خوبه يا بد؟:blink:
ممنون مي شم به اين سوالم جواب بدين...

ساعت جاري 19:33 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.