![]() |
نقل قول:
|
لطفا یکی از دوستان لیست اندیکاتورهایی که رو متاتریدر موبایل هست رو معرفی کنه ببینیم با سیستم ترید ما جور در میاد؟
تشکر فراوان |
نقل قول:
این هم خدمت شما Accelerator Oscillator Accumulation/Distribution Alligator Average Directional Movement Index Average True Range Awesome Oscillator Bears Power Bollinger Bands Bulls Power Commodity channel Index DeMarker Envelopes Force Index Fractals Gator Oscillator Ichimoku Kinko Hyo MACD Market Facilitation Index Momentum Money Flow Index Moving Average Moving average of Oscillator On Balance Volume Parabolic SAR Relative Strength Index Relative Vigor Index Standard Deviation Stochastic Oscillator Volumes Williams' Percent Range موفق باشید |
دوست عزیز دستت درد نکنه رفتم یه گوشی گرفتم htc touch vivia واقعا به درد بخوره به نظرم برای تمام تریدرها واجبه چه اماتور چه حرفه ای خیلی هم ارزونه 235 تومن
|
با سلام به همه دوستان :)
من میخاستم یه گوشی واسه ترید با موبایل بخرم به نظرتون چی بخرم که هم قیمتش مناسب باشه هم اذیتم نکنه حدود قیمتش هم 250 تا 300 تومن باشه اگه میشه نام و مدل گوشی رو هم ذکر بفرمایید دستتون درد نکنه |
نقل قول:
|
با سلام
کسی از دوستان نرم افزار UNION را برای ویندوز موبایل داره؟ توسایتش 1 برنامه است که جواب نمیده با تشکر |
با سلام
دوستان من از لپ تاپ به گوشی htc touch viva از طریق بلوتوث فایل ارسال می کنم اما از طریق گوشی نمیشه دوستانی که این گوشی رو دارند راهنمائی کنند ممنونم |
با سلام
دوستانی که با موبایل ترید کردن می خواستم بدونم چند تا متا تریدر میشه روی یک موبایل نصب کرد یعنی از طریق موبایل میشه روی دو تا حساب از دو بروکر مثلا یکی فیبو و دیگری پرایم کار کرد یا نه |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نقل قول:
( اینو برای trailing stop ) میگم. کلا کار با متاتریدر از طریق موبایل مزیت های خوبی داره که مهمترینش دسترسی به بازار تحت هر شرایطی هست خودم حتی سوار تاکسی هم بودم پوزیشن گرفتم یا خریدمیکردم پوزیشن گرفتم:laugh: |
نقل قول:
نقل قول:
سلام اگر براي تريد كردن روي موبايل توسط بروكر خاصي مد نظر شما نيست تفاوتي نمي كنه كه نوع خاصي از گوشيها رو انتخاب كني فقط كافيه موبايل شما قابليت استفاده از جاوا را داشته باشه |
نقل قول:
دوست عزیز متاتریدر اصلا با جاوا کار نمی کنه! فقط ویندوز موبایل ! |
نقل قول:
سلام خير اينطور نيست من نسخه اي از اين نرم افزار را دارم كه كه تحت جاوا مي باشد و برروي گوشيهايي كه جاوا را ساپورت مي كند اجرا مي شود تصاوير زير هم متعلق به همين برنامه است [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
برای دانلود و تست اینجا بگذارید؟ این جوابتون ممکنه مشکل خیلی ها رو حل کنه! |
نقل قول:
دوست عزیز این نرم افزار شما Metatrader نیست بلکه نرم افزار MobiTradeONE هست که مخصوص بروکر آمریکایی Forex.com هست که با ایران کار نمیکنه.(البته تا جایی که من میدونم) این هم لینک دانلود MobiTradeONE PHP Code:
|
ساعت جاري 18:52 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |