![]() |
نقل قول:
طرز صحبت کردن شما همیشه تند بوده و سریع عصبانی میشوید و با توجه به اینکه بچه شمال هستید این خصوصیت شما برایم عجیب است! ولی خواهش من از شما این است که احساسات پاک بچه ها رو زیر سوال نبرید و از عبارات سخیف برای بچه هایی که توی اون تاپیکها پست میزنند استفاده نکنید.همه ما میدونیم که همه چیز توی این مملکت به سیاست ربط پیدا میکنه و نمونش هم جناب آلبرتینی فرمودند خدمتتون که شامل تمام مشکلات و تحریمهایی میشه که ما برای همین کار خودمون باهاش دست به گریبانیم. همیشه در طول تاریخ خیلی ها بوده اند که به قول معروف نون به نرخ روز خور بودند و یک عده معدود از خواص و روشنفکران جامعه جور اونها رو هم با به خطر انداختن خودشون و بذل مال و جانشون دادند.این عده همیشه از خطرات هم آگاه بوده اند ولی به دلیل همون وطن پرستی که شما زیر سوالش میبرید این خطرات رو به جون خریدند نه برای تشکر و اعتبار !! پس فکر نکنید که اگر فلان سانسورچی در سایت حضور داره بچه ها دمشون رو میذارند رو کولشون و میرند!! ولی از همه این حرفها گذشته الان با وضعیت پیش اومده چون هیچکدوم از بچه ها دوست ندارند که برای سایت و مدیر محترم اون مشکلی پیش بیاد خود بنده پیشنهاد دادم که این چند تا تاپیک به طور کلی حذف بشه.ولی این دلیل نمیشه به یک سری ارزشها توهین بشه و کارکرد بچه ها زیر سوال بره. پیروز باشید |
نقل قول:
امریکا از ان ناراضیست درست است و چه خوب منتقدی گفته بود که لابد طالبان هم باید خوب باشد که امریکا انقدر بمبارانشان میکند. در مورد دوم هم اینکه ان عبارت ضرب المثل است در بی ادبانه بودن ان تاثیری ندارد .ایا شما میتواندید با پدرتان یا هر کس که برای شما محترم است اینگونه صحبت کنید؟ انچه در تاپیک نقل میشود برای شما جانبدارانه است ولی برای نقل کننده عین حقیقت است وگرنه ان را نقل نمیکرد. |
نقل قول:
چند مورد از همیشه تند بودن و عصبانیت مرا مثال بزنید تا دیگران هم بدانند گویا مرا با کس دیگری اشتباه گرفته اید بنده احساسات پاک کسی را زیر سوال نبرده ام فقط گفتم هر حرف جایی و هر نکته مکانی دارد اینجا سرمایه است نه صدای سیاست..... پس شما خودتون رو یک عده معدود از خواص روشنفکران و دیگران رو که مخالف با این نوع فعالیتها در سایت علمی سرمایه است نون به نرخ روز خور معرفی میکنید عجب به این روشنفکری.... شما ما رو قراره متوجه چه خطری بکنید خطری که خودمون از صبح تا شب از اون آگاه هستیم و باهاش سروکله میزنیم جناب کوروش ؟.... بازهم عرض میکنم من به هیچ ارزشی توهین نکردم اگر مشتاق به بحث سیاسی هستید بنشینیم بحث کنیم تا متوجه شوید که ما هم دیتا کمتر از شما نداریم اینست که تمایلی به جنجال درست کردن در جایی که هیچ ربطی به مسائل سیاسی ندارد ندارم.... |
نقل قول:
شما چه کسی هستید نماینده و مدافع سازمان حقوق بشر در سایت سرمایه .....یا مروج اندیشه ها و افکار سیاسی دیگران؟ |
نقل قول:
صحبت از بودن یا نبودن سانسور بود و چطور عنوان کردن مطالب که شامل سانسور نشه و ..... ولی متاسفانه ............ |
نقل قول:
اینجا سرمایه است و همه هم میدانیم که سرمایه است و بر سر دلایل وجود چنین تاپیکهایی هم تا به حال بارها بحث شده و دلایل آن ذکر شده و تا همین چند روز پیش هم این تاپیکها برای سایت مشکلی ایجاد نمیکردند و مدیران و اکثریت اعضاء صلاح دیده بودند که وجود داشته باشد و در ضمن تمام اعضاء سایت مختارند که مطالب تاپیکی را بخوانند یا خیر. بنده نه روشنفکرم و نه از خواص.در اون تاپیکها هم در کل از ابتدای شکل گیریشون شاید به اندازه 3 پست نزده باشم!!ولی نمیذارم به دوستان زیادی که در اون قسمت زحمت میکشیدند و پست میدادند توهین بشه.چون اونها رو هم مثل شما از دوستان خودم میدونم. بنده در کدوم جمله کسانی که مخالف ادامه فعالیت اون تاپیکها باشند رو نون به نرخ روز خور معرفی کردم؟!!! من که خودم گفتم مخالف ادامه اون تاپیکهام با شرایط جدیدی که بوجود اومده!! نمیدونم با چه منطقی چنین نتیجه گیری کردید! والا تا اونجایی که دوستان دیدند بنده قرار نبود کسی رو متوجه خطری بکنم بلکه شما داشتید بچه ها رو از خطر وجود فلان شخص در سایت مطلع میکردید. بحث سیاسی که در سایت ممنوع است و نمیتوانیم بکنیم. از آن گذشته باز هم بنده در هیچ جا ادعایی مبنی بر بالا بودن دیتای سیاسی و این صحبتها نکردم که با این بحث به بنده ثابت شود دیتای شما کمتر نیست! حالا هم اگر اجازه بدید و دیگه به کسی توهین نکنید بحث بچه ها با شما مختومه اعلام بشه تا بشه روند کار برای ارائه راهکار ادامه پیدا کنه. شاد باشید |
نقل قول:
شما چه کسی هستید ؟ بره ای تمکین کرده با هر سیاستی و هر حرفی حتی نا حق ، در خفا و منتظر روزی که زبح اش کنند یا فیلتر نشود یا بهش تجاوز نکنند و ... ، یا انسانی که برای خواسته های به حق اش می جنگد و ایستاده می میرد ؟ جامعه یعنی همین ما که دور هم هستیم . نقش شما در جامعه چیست ؟ بقول خودتان همه چیز را می دانید ولی اگر کسی اعتراضی بکند متهم می کنید و عملا قبل از فشار از جانب دیگران بقیه را زبح می کنید . درست حدس زده اید ، در نهایت این ما هستیم که زبح می شویم ، ولی بره نیسیتیم آقا. شما اگر واقعا به حرفهای خودتان ایمان دارید بهتر است کنار بایستید و نظاره گر باشید نه اینکه چوب بر دارید و بی مهابا به همه بتازید و توهین کنید چون فکر می کنید حق با شماست!!! و بعد از سر دلسوزی و منطق و ... بخواهید توهین هایتان را توجیه کنید . موضوع هم فقط بحث تاپیک اخبار سیاسی نیست . موضوع از آنجا شروع شده است ولی قبل از حتی ایجاد این تاپیک هم این داستان بوده و الان هم راه حل و تمام شدن این مسئله این نیست که تاپیک تعطیل بشه یا اخبار از طرف مرجع گذاشته بشه و ... . بخش های دیگه چی ؟ همه اونایی که رفتند از سایت سیاسی بودند مگه ؟ به نظرم دوستان به هیچ وجه کوتاه نیایند ، به مرگ گرفتن و به تب راضی کردن و لابی کردن قدیمی شده . حتی اگر راه حل در مورد اخبار سیاسی و ... این باشه (با فرض موافقت همه) ، پیشنهاد آقای وایپر مبنی بر بوجود آمدن بخشی که حتی در مورد مسایل فارکس لازم نیست تازه واردین و ... واردش بشوند صد در صد به حقه و نیاز به وجودش هست . این رو قبل از این ماجرا در تاپیک توهمات تکنیکال هم گفته ام . امروز کلی وقت صرف شد و اعصاب همه به هم ریخت ، باید تکلیف روشن بشه بالاخره سیاست کلی نظام سایت چیه . سرمایه اگر خونه ماست ، یعنی خونه همه ماست . اگر هم باید بریم بوق بزنیم ، بهمون بگویند اینقدر جز نزنیم و از این به بعد به توهین ها با سکوت جواب بدیم . |
نقل قول:
بسیار خوب حق با شماست..... هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت.... بنده دیگر عرضی ندارم |
نقل قول:
من وقتی میگم بگذارید سایت همون جنبه علمی رو حفظ کنم میشم کاسه داغتر از آش ....؟؟ وقتی میگم خیلیها بخاطر همین حرفهای بدون پایه که با 20 پیپ در روز من یکساله میلیاردر میشم دیگه حتی حاضر نیستن اینجا پست بزنند که چند نفرشون از دوستان بنده و از قدیمیهای سایت هستند میشم کاسه داغتر از آش...؟؟؟ |
نقل قول:
منظورتان کدام خواسته بحق است جناب باباخو؟ دفاع از میهن در یک سایت غیر مربوط به این قضیه؟ کنار بایستم و نظاره گر باشم که امثال شما هر چه دلشان میخواهد بگویند و بعد شما را بخیر و ما را به سلامت... چنان صحبت می کنید که گویا پرچمدار ملی گرایان از جان گذشته هستید.... جواب من را ندادید وقتی تیشه به ریشه این سایت زدید از کدام مرجع قانونی میخواهید حقتان را بگیرید؟ فکر میکنم سیاست کلی نظام سایت هر چه باشد تشکیل کلوب های سیاسی بنفع شما و دوستان میهن پرستتان نباشد.. |
نقل قول:
یکی از کسانی که در تاپیک مربوطه فعالیت دارد من هستم و کاملا حق دارم از شما بخواهم در نوشته های خود رعایت ادب و نزاکت را بفرمایید. |
عجب نظر سنجي اي شد!!!! مثه اينكه همه چيمون بايد با بقيه يه جوريايي فرق داشته باشه.:huh::huh::huh:
|
نقل قول:
اما جناب بابا خو شما سايت سرمايه را كل يك جامعه ميدانيد؟يا قسمتي از محيط بزرك اينترنتي كه اين قسمت به جهت انجام امور اقتصادي كه بايد به دور از تنش و جنگ اعصاب باشد ما همه اهل گفتگو و دفاي از حقيم اما همين كه بنده حق ميدانمش براي فرد ديگر ناحقي است پس بهتر است مبارزه در راه عقيده را در جاي ديگري از اين محيط پهناور اينترنتي انجام دهيم و در اين سايت به كارهاي اقتصادي خودمان برسيم پيشنهاد ميكنم ويلاگي تاسيس كنيم و بچه هاي سرمايه در ان وبلاگ هرچه مي خواهد دل تنگشان بگويند اگر هم مشكلي پيش امد حق دوستاني كه دوست دارند از اين سايت استفاده تخصصي كنند پايمال نميشود با احترام و تشكر |
نقل قول:
اتفاقا حرف من این است که اگر مدیران سایت سرمایه فکر می کنند که این سایت اینقدر بی ریشه است و کاربران برای سایت ارزش خاصی قایل نیستند ، همان بهتر که این مسئله مشخص شود و کلیه بخش های غیر تخصصی حذف شود . ترس برادر مرگه (یه ضرب المثل دیگه) فکر کنم از ترس به سبک ژاپنی ها هاراگیری کنیم خوب باشه . ولی موضوع ترس از فیلترینگ و ... به نظر من شده چماق و خیلی جاها داره اعمال می شه . ضمنا در مورد بحث فیلترینگ و ... بخش های مدنی ایجاد شده و قوانینی هم وضع شده . 3 سال پیش در نیروی انتظامی بخشی تخصصی در رابطه با این مسئله درست شده و کلا جرایم اینترنتی و ... حتی شعبه و قاضی مشخص داره و هر ساله عده ای از قضات آشنا به کامپیوتر و ... تخصصی آموزش می بینند . سایت سرمایه شاید به نظر شما یک سایت تخصصی فارکس باشه ولی به نظر خیلی ها خو نه ایه که داریم توش زندگی می کنیم . مطالب تخصصی اش را از سایتهای دیگه هم میشه پیدا کرد و شما لازم نیست نگران باشید ولی آدم هایی که اومدند توش رو نمی تونید هیچ جا پیدا کنید . خواسته به حق و ساده این است که بخشی بصورت پسورد دار جهت گروهی از افراد ایجاد بشه . لانه جاسوسی نمی خواهیم درست کنیم :laugh: شما هم مسایل اجتماعی ای که هر روز باهاش در ارتباطی را با سیاست و کلوپ و ... قاطی نکن . ببین اصلا من تا حالا تو اون تاپیک یک دونه پست زده ام بعد عصبانی شو . البته این رو گفتم چون شما گفتی جمله : ببین طرف چی می گه به جای اینکه کی چی می گه رو قبول نداری . در نهایت فکر کنم به جای سریع جواب دادن به این و اون اگر یک مقدار بنشینی فکر کنی که چی گفتی و دیگران چی می گویند بهتر باشه . حداقل طوری حرف نمی زنی که به صد ها نفری که پست زدند یا مطالب رو خوندند توهین بشه .(امیدوارم اینقدر بزرگوار باشی که بعدش از همه عذر خواهی کنی) موفق باشی |
نقل قول:
سیاست قرون وسطایی به این میگویند که شما بخودتان حق میدهید مسائل نا مربوط را در هر جامعه ایی هر چند کوچک و علمی آنهم بطور علنی دخیل کنید.... سیاست قرون وسطایی به این میگویند که شما بخودتان حق میدهید که از این همه تاپیک مفید در این سایت پا روی دم مار بگذارید و سیاستی را که هیچ سر و تهی ندارد چه چپ چه راست نقد کنید سیاست قرون وسطایی به این میگویند که قصد دارید از هر مکانی برای اعلام اعتراض نا رضایتی خود به گوش دیگران استفاده کرده و آن را آلوده سیاست کنید بدون اینکه برای این کار هدف مشخصی داشته باشید... سیاست قرون وسطایی به این میگویند که...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
نقل قول:
سیاست قرون وسطایی یعنی اینکه عدهایی حداقلی بوسیله ارعاب و سانسور و جعل و دروغ بر یک حداکثری زورگویی کنند . نه من باز کننده ان تاپیک بودم و نه فعلا تصمیمی بر حذف ان گرفته شده است .بنابراین در حوزه وظایف شما نیست برای دیگران مرزبندی حقوقی تعیین کنید.هر وقت اکثریت تصمیم به حذف ان گرفت من هم تابع اکثریت خواهم بود/ |
سلام
ماشالاه وقتی دعوا میشه یه نگاه که به اون پایین میندازی امار تماشاچی 17-18 نفره. اقا وحید راک عزیز اون سایتی که با 2 تا خبر سیاسی بخواد تعطیل بشه و با اینهمه عضو به سایت بقول معروف سایت وزین سرمایه تبدیل شه و از خودش به 10000 کاربر (شایدم بیشتر) نتونه دفاع کنه و زیر بار هر چیز زوری بخواد بره تعطیل بشه بهتره. من از مسوولین سایت به خاطر اضهار نظرم پوزش میخوام میدونم که این دوستان هم اهداف مالی را دنبال میکنند.ولی حداقل اگه از حیثیتمون بلد نیستیم دفاع کنیم مثل جناب وحید تیشه به ریشه حیثیت بقیه نزنیم. |
نقل قول:
اصلا همین امر که شما اصرار داری یک بخش پسوورد دار برای گروهی از افراد ایجاد بشه توهین محسوب میشه مگر اینکه شما خودت رو جز اعضای خاص و فراتر از بقیه بدونی که احتمالا هم اینجور که از پستهای شما یرمیاد همینجور هست...که خوب این قضیش جداست بگو آقا ما سوادمون بیشتر از بقیست کسی حرفای ما رو نمیفهمه میخوایم یه جا با خودمون خلوت کنیم حوصله ما تازه کارها رو هم ندارید... در ضمن بنده رو تمام پاسخهایی که به شما میدهم فکر میکنم اینست که شما چند نفر خودتان را مالک بحق سایت اونهم بخاطر افکار ملی گرایانتون میدانید... چشم بنده از شما و تمام کسانی که باعث رنجشون شدم عذر میخوام ولی امیدوارم شما هم قبل از اینکه این تقاضا رو از من داشتی کمی فکر کرده باشی ..... سپاس از همه دیگر عرضی ندارم ..... |
نقل قول:
سلام از بنده است جناب وحید خان خانواده بنده و شما بخشی از جامعه است ، جایی هم که یک عده ای دور هم جمع می شوند، جامعه ای است در مقیاس کوچک تر . بنده مخالف اینکه از ریشه زده بشه نیستم ، بحث از اونجا شروع شده که وقتی بخشی به نام موضوعات عمومی وجود داره ، حذف پست ها تابع چه قانونی باشه . حالا اگر نمی شه قانون درآورد می خواهید حذف کنید اشکالی نداره ، به این ترتیب به اون کسی که می شینه وقت می گذراه و مطلبی رو می نویسه زور نمی یاد که چرا حذف شد . و موضوع دوم هم اینکه آیا کاربران قدیمی سایت می تونند فضایی داشته باشند در سایت که دسترسی محدود باشه یا خیر ؟ (هدفم هم فیلتر کردن مسایل دیگه است و اگر فکر می کنید سفسطه می کنم به تاپیک جناب وایپر سری بزنید ببینید یکی دو هفته پیش این قضیه مطرح شد یا خیر) تنش و جنگ اعصاب رو هیچ کس دوست نداره ، ولی حالا که شروع شده ، نتیجه گیری ازش خیلی مهمه . در هر صورت شما و همه دوستان چه مخالف چه موافق داریم بحث می کنیم ، و نظر هیچ کس هم حجت نیست . داریم افکارمون رو به اشتراک می گذاریم چون سایت برای همه مهمه . ای کاش وقتی مورد نقد قرار می گیریم ، همه مثل شما برخورد می کردند . من هم نمی دونم شما چی رو حذف کردید یا ... ولی از اول برخورد منطقی و احترام آمیزی با مسئله داشتید هر چند مخالف هستید . ارادتمند |
نقل قول:
دوست عزیز اگر طبق ID که من مشاهده میکنم پس هنوز از ارزش این سایت نزد کاربرانش چیزی نمیدونید.... اگر هم با ایدی دوم و فقط بخاطر زدن این حرف تون وارد شدید که معنی حیثیت کاملا از علکردتون که واضح و مشخصه و قضاوتش با دیگران... برای افرادی مثل شما که از سر وبگردی یا دشمنی یا بیکاری به این سایت رسیدن معلومه تعطیل شدنش اهمیتی نداره. |
سلام دوستان
وقتی مطالبتون رو میخونم ( صرفنظر از بعضی متلک ها ) به همه حق میدم . اصولآ 2 جور آدم هست ( البته بیشتر هم هست ولی من با این 2 تا کار دارم ) برای بعضی ها حفظ منافع شخصی ( اعم از سایت و فارکس و آزاد بودن و آسته برو آسته بیا و ... ) در اولویت هست ولی بعضی های دیگه حاضر نیستند زیر بار این موضوع بروند و حاضرند حتی به قیمت بعضی از مشکلات ، حرفشون رو بزنند و منافع بزرگتری براشون در اولویت هست . البته واقعیت اینه که در جامعه امروز ما خیلی کم میشه گروهی رو دور هم جمع کرد که بعد از مدت کوتاهی بحثشون به سیاست و مذهب کشیده نشه ( چون تقریبآ همه کارهای روزانه ما با این موضوعات گره خورده ) ولی میشه 2 تا روش رو در پیش گرفت : 1 - روش حذف موضوع از بیخ ! با نظر سنجی یا حتی بدون اون هر تاپیکی که مشکوک باشه رو تعطیل کنیم ( کنید ) 2- روشی که نه سیخ بسوزه نه کباب . یعنی همین جوری که تا حالا بوده ، باشه .... اگر قرار بود با اعلام اخبار و یا 4 تا کاریکاتور سایت تعطیل بشه ، تا حالا شده بود ==================== راستی یک موضوع بی ربط : :laugh: یک بار خبر نگار BBC از یکی از سران مملکت این سوال رو کرد : - آقای ...... شما در برابر آمریکا 2 راه بیشتر ندارید . یا باید وارد جنگ بشید یا با اون صلح کنید . شما چیکار میکنید ؟؟؟ و آقای ...... خیلی خونسرد گفت : - البته راه سومی هم هست و اون اینکه همین جوری که تا الآن بودیم باشیم !! :whoow: ( این روش اصولآ خیلی وقت ها جواب میده ;) ) |
نقل قول:
موضوع اینه که همین چند وقت پیش جناب وایپر بعد از زدن تاپیک توهمات تکنیکال پیام خصوصی نوازش دهنده دریافت کردند و نمونه اش هم در مورد خودم چه بسیار . ایشان اومده موضوعی رو مطرح کرده که یک نفر که تازه از کلاس تکنیکال فارغ التحصیل شده متوجه نمی شه و این حرف ایشون براش حکم فحش ناموسی داشته که مقابله به مثل کرده . حتی با چشم خودم دیده ام که چطوری یک جغله به دکتر صمدی پریده و ... ، البته این عزیزان خودشون بلدند جواب بدهند و وکیل وصی نمی خواهند ولی خداوکیلی به نظر خود شما این درسته ؟ یا حالا در یک تاپیکی مطلبی عنوان شده و نویسنده اش ناراحت شده از حذف اون، آیا اینکه تا می توانیم خود سانسوری کنیم و ... راه حل نهاییه ؟ نظر شما حذف بود و دلیلش هم فرمودید ، بسیار محترم . ولی آیا واقعا باید تا اون حد از ارایه نظرمون دفاع کنیم که عملا توهین به بقیه ای که این نظر را ندارند بشه ؟ یعنی اجازه نداریم حتی نظرمون رو بدیم و محکوم به ال و بل باید بشیم حتما ؟ یا حرف باباخو صد در صد درسته یا حرف شما ؟ و اگر مثلا حرف شما تایید بشه (با نظر سنجی یا حکم مستقیم مدیریت)یعنی کسانی که نظر من رو داشته اند بهشون توهین شده ؟ البته که نه اگر دو طرف بحث منطقی رو با چیزای دیگه اشتباه نگیرند . و نظر بعضی ها باعث نشه طرف دوم حتی نتونه حرفش رو بزنه. امیدوارم حرف همدیگر رو فهمیده باشیم و کدروتی نباشه که بهترین دوستان امروز ، مخالفین با ظرفیت گذشته هستند. با فضای منطقی همگی بهتر خواسته هامون می رسیم . ;) ارادتمند |
نقل قول:
در همون تاپیک جناب وایپر بنده خودم نیز قصد نطردهی داشتم چون همانطور که اکثر دوستانی که مرا میشناسند میدانند بنده در تریدینگ زیاد پایببند اصول قدیمی و تقریبا نا کارآمد نیستم و همیشه تلاش در تغییر آن داشته ام وقتی بنده در تاپیک جناب دبیر سیاغی یک سری اصول اولیه را زیر سوال بودم بقول شما دیگران فکر کردند ما اقدام به تحریف آیه ایی کرده ایم... کاری نداریم به این مسائل بگذریم این شد که گفتم اگر در این تاپیک هم پستی بزنیم میریزند سرمون و حالا تا صبح بیا جواب بده آخرشم هیچی به هیچی اینست که میگویم برخی از قدیمیها بدلیل همین دردسرها حوصله پست زدن حرفه ایی را ندارند تا ما که در این مارکت نقطه ایی بیش نیستیم کمی بیاموزیم.... بنده هیچگاه به هیچ یک از اساتید قدیمی و حتی جدید توهینی نکرده ام اما بارها شاهد بی احترامی بی دلیل دیگران به آنها بوده ام و ناراحت از این موضوع این بود که وقتی بحث تاپیکهای اختصاصی در سایت مطرح شد بنده جزء اولین کسانی بودم که شدیدا موافق این قضیه بودم.... بحث سانسور نیست جناب باباخو خودت بشین و قضاوت کن چقدر پست داره تو تالارهای عمومی میخوره که حتی یک هزارمش در تالارهای تخصصی نمیبینی یا اگر میبینی مطلب خاصی نیستند.... من از ابتدا با سانسور و بخش اخبار مخالف نبودم بلکه گفتم 80 درصد تاپیکهای عمومی شده محلی برای وقت گذرانی دیگران و این اصلا خوب نیست خدایی روزی که شما عضو سایت شدی وضع بدین شکل بود؟.. منطق حکم میکنه که این وضع از بیخ و بنیاد اصلاح بشه و دوباره به روزهای اوج سرمایه برگردیم آیا برای شما تریدینگ و مسائل مربوط به بازارهای مالی اهمیت نداره ؟ اگه نداره پس چرا اینجا هستید؟... بنابراین وظیفه داریم که مسائل مهمتر از سیاست را در همین سایت اصلاح کنیم اینکه این بیاد رییس جمهور بشه یا یکی دیگه چه فرقی به حال من و شما داره ؟ در حالیکه بیکاری و درآمد پایین و زندگی سخت داره بیداد میکنه شما قراره این رو درست کنی؟ بله بنده حرف شما رو کاملا متوجه شدم ولی اینکه ما اینقدر روی مسائل بی نتیجه تعصب داریم رو متوجه نمیشویم نمیدونم چقدر تاریخ رو مطالعه میکنید کمی به عقب برگردید تا ببینید این ره که ما میرویم به ترکستان است رفیق..... بنده هیچ ناراحتی و دلخوری از کسی ندارم بحث کردید ما هم بحث کردیم اگر حرفهای بنده را توهین خطاب کردید و دیگر به هیچ کدام از عرایض بنده دقت نکردید این دیگر مساله دیگری است ... امیدوارم متوجه اصل عرایض من شده باشید که اگر شده باشید متوجه میشوید که بنده قصدم خیرخواهی بود برای تداوم دانش نه..... |
نقل قول:
واقعا از مدیر سایت تا بقیه مدیرا دارند زحمت می کشند اون هم بدون چشمداشت . اگر نظری مطرح شده ، بهش می گویند نقد . حرف من این است که باید بشود نقد کرد تا پیشرفت کرد ، دو طرف هم باید ادبیات این کار را یاد بگیرند و به بیراه نروند. حالا وحید جان ، بنده و شما در پست های مختلف نظراتمون رو گفتیم . شاید بهتر باشه یک مقدار به خودمون در درجه اول و بعد به مدیریت اجازه تفکر بیشتر رو بدیم . قرار نیست حتما همین امروز به نتیجه برسیم . امیدوارم دوستان نظراتشون رو طوری مطرح کنند که فردا نیاییم ببینیم همه پست ها حذف شده یا زده شده تا اطلاع ثانوی ... . من به شخصه مخم دیگه نمی کشه (حالا نگید مخ تو کی می کشه مخ تعطیل:blush:) فکر می کنم باید برم خونه و فکر کردن به این مسئله رو در خواب به ضمیر ناخودآگاه بسپارم :p از همگی خداحافظی می کنم و بابت پرحرفی و زرت و پورت زیادی عذرخواهی ارادت |
نقل قول:
من به عنوان کاربری که در تالار عمومی زیاد پست زده ام با حذف کامل این تالار یا دست کم حذف تاپیک های مورد بحث موافقم. هر چند که با این کار از ته قلب موافق نیستم ولی راضی به ایجاد مشکل برای مدیر محترم و سرمایه هم نیستم. که مورد دوم بر خواسته قلبی من ارجحیت دارد. در ضمن در پیشبرد یک بحث علمی هر نوع تنشی ممکن است که به وجود آید و این در محافل علمی یک موضوع کاملاً عادیست ولی در جایی که قرار هست فقط نظر و عقیده شخصی خودمون را بیان کنیم بهتره واژه ها و کلمات رو دستاویزی برای توهین به دیگران قرار ندهیم. با تشکر از همه دوستان :) |
نقل قول:
ارزش این سایت هم برای شما خیلی زیاد است که به راحتی حاضرید یک تالارش به راحتی حذف شود. شما سنت هنوز کمه اگه البته هنوز همینطوری که در عکس اواتارتون هست باشید.چند تا نکته باید بدونید اونم زود قضاوت نکنید.من شاید 1 هفته باشه عضو شدم ولی 2 ماه به عنوان مهمان بودم و یه سری از مسائل و خوندم.دوم اینکه ادم یکسری ارزشها مثل ازاد اندیشی رو با هیچ چیز دیگه ای عوض نمیکنه و اگه چیزی براش ارزش داره به جای پاک کردن صورت مسئله براش مبارزه میکنه. کاش جونای ما یه ذره فقط یه ذره بزگتر فکر میکردن و اهدافشون یه کمی ازاد منشانه تر بود اون وقت توی کارشون هم موفق تر بودن. یادت باشه دوست عزیز همیشه همه چیز از این چیزای کوچیک شروع میشه.یه وقت به خودت مییای میبینی پست تکنیکالیتم به خاطر خوشنیامد کسی حذف شده شاید یه کمی زیاده روی باشه ولی. موفق باشی |
نقل قول:
البته میشود به همین صورت که تا حالا بوده ادامه بدهیم. اما فراموش نکنیم که بحثهای سیاسی و مذهبی تا بحال از اعضا و مدیران سایت زمان و انرژی خیلی زیادی گرفته و باعث ایجاد کدورت های زیادی شده است. لذا باید برای این موضوع چاره ای پیدا کنیم. بنده حاضرم تصمیم گیری در این مورد را به اعضای سایت واگذار کنم. اما اجرای این مورد نیاز به ساز و کار مشخصی دارد. مثلا یک راه این است که چند نمانده توسط اعضا انتخاب شوند و به همراه اینجانب در این مورد تصمیم گیری کنیم. راه دیگر برگزاری نظرسنجی میان اعضای فعال سایت است. اگر این روشها به نتیجه نرسد ناچاریم از روشهای دیگر استفاده کنیم. با تشکر |
سلام
بدون مقدمه : پیشنهاد بنده حذف کامل تاپیک های سیاسی و مذهبی هست . . |
نقل قول:
2 راه داريم يا اينكه همين گونه مطابق با قوانين موجود ادامه دهيم كه هيچ نقعي ندارد و باعث دلخوري ها و ... است يا كلن اين تاپك تعطيل شود بنده با اين كه كلن اينگونه تاپكها نباشند موافق هستن يا حق |
نقل قول:
نظر سنجی و اعتماد به رآی اکثریت منطقی ترین روش است . البته شما میتوانید خودتان تصمیم نهایی را بگیرید ولی در آن صورت هر تصمیمی که بگیرید عده ای ناراضی خواهند بود و هر از گاهی دوباره این بحث به وجود خواهد آمد . ولی اگر نظر سنجی باشد ، هر نتیجه ای که بدست بیاید ، قابل دفاع خواهد بود . گزینه های نظر سنجی میتواند اینها باشد : الف - حذف کل تالار موضوعات عمومی ب - حذف تاپیک های مسآله ساز ج - ادامه کار به همین شکل فعلی ( این تاپیک ها مدیریت شوند ولی نه خیلی سخت گیرانه و سلیقه ای - با احترام کامل به آقا وحید ، در زمان مدیریت حامد خان ، هم مدیریت میشد و هم اکثرآ راضی بودند ) ارادتمند |
نقل قول:
بله دوست گرامی تعجب میکنم چطور متوجه نشدید دقیقا بخاطر همین ارزشش هست که حاضرم یک تالارش حذف شود البته منظورتون از تالار حتما تاپیک هست دیگه.... عرضم به خدمت شریف و گرامی شما که بزرگتر از بنده هم هستید و با تجربه تر و احترامتون واجب که در علم پزشکی گاهی اوقات بخاطر پیشرفت بیش از اندازه و خطرناک سلولها و بافتهای سرطانی مجبور میشوند مثلا یک عضو بیمار را برای حفظ جان قطع کنند که البته این معنیش این نمیشود که پزشکان نمیفهمند که چکار میکنند بلکه در آن وضعیت خاص جان بیمار مهمتر از یک عضو آلوده است.... عزیز جان بنده سنم کم نیست تقریبا 29 سالمه و کم و بیش سرد و گرم روزگار هم بیشتر از سنم کشیدم شما طرفدار آزاد اندیشی هستید بسیار خوب این مساله ایی هست که به خود شما مربوط میشه ، خوش به حالتون چقدر خوبه که ما اینقدر انسان آزاداندیش داریم و اوضاع امروزمون اینه پس اینهمه آسایش رو مدیون شما آزاد اندیشان هستیم؟.... و چقدر هم خوبه که این آزاد اندیشی رو با هیچ چیز حاضر نیستید عوض کنید حتی با منافع سایتی که بدلیل کسب علم پا در اون گذاشتید و چقدر این تفکر آزاداندیشی به دیگران برای حق و حقوقشون نسبت به سایت مورد علاقشون ارزش قائل هست که این جنجال رو بوجود آورده... واقعا کاش جوونهای ما کمی بزرگتر فکر میکردند که اون بلایی را که نسلهای گذشته بسر ما آوردند اینها نمی آوردند حرف زیبایی زدید که هزاران نکته زیبا و قابل بحث در اون پنهان است ...افسوس که اینجا جاش نیست... همیشه همه چیز از این چیزهای کوچک شروع میشود و خوش به حال آنهایی که اینقدر ریزبین و نکته بین هستند ......کاش ما در همه چیز اینقدر ظریف میشدیم فرق حرف تا عمل دوست من به اندازه زمین تا آسمان است اینرو همیشه بخاطر داشته باشید هر چند شما تجربه گزاف تری نسبت به بنده به جهت سن بیشترتون دارید با سپاس و احترام |
نقل قول:
بيخودي مسعله داره بزرگ ميشه جريان البرز سو تفاهم بود بقيه هم هركس اعتراض داره پستش رو ميزارم خودتون قضاوت كنيد دوستان ميان ميبينن يكي گفته پستم پاك شده همه هم ميگن سانسور بده! من هر كاري كردم دليل بسيار محكم دارم هركس رو يه پستي اعتراض داره من پستش رو اينجا ميزارم خودتون قضاوت كنيد شده بحث 1 كلاغ چهل كلاغ اينقدا هم وضع خطر ناك نيست كه داره بيان ميشه! كسايي هم كه اعتراض داشتند 2يا 3 نفر بودند اقا رضا بنده ديگه نظري ندارم فقط هر تصميمي گرفتيد بنده اجرا ميكنم يا حق |
با سلام خدمت دوستان
به نظر من بهتره نظر سنجی انجام بشه یه مسئله دیگه ای هم میخوام بگم اونم اینه که یه عده این تاپیک مسائل سیاسی و اخبار رو خیلی بزرگش کردن ، حالا مگه نظرات ما در این بخش به گوش کدام گوش شنوا که بتونه کاری بکنه میخواد برسه که بودن یا نبودن اونها برامون فرقی کنه در جایی کار میکردم که تمام حقوق اولیه انسانها توش زیر پا گذاشته میشد اما سر یک روز زودتر گرفتن فیش حقوقی همه صداشون در میومد و از این ظلمی که بهشون شده اعلام نارضایتی میکردن!! (یک روز دیر گرفتن فیش حقوقی که بود یا نبودش هیچ تاثیری در درآمدشون نداشت) حالا انقدر حق ها از ما ضایع شده و میشه که هیچ کس صداش در نمیاد ولی به خاطر یک تاپیک که جز به هم زدن رابطه دوستی ما و جنگ اعصاب کارآیی دیگری نداره چقدر جنجال به پا شده ، مثلا این حقایق سیاسی رو ما نمیدونیم الان ؟! با دانستنش چه کار کردیم که ندانستش به ضررمون بشه ؟ شاد باشید |
سلام
پیشنهادات بنده : سریعا یه نظرسنجی بذاریم و قضیه رو برای همیشه خاتمه بدیم . اگه اکثر کاربران فعال سایت نظر به حذف تایپیکهای مذکور دادند که دیگه بحثی نیست . هست ؟ ( من فکر میکنم رای اکثریت به حذف باشد ) اگر حذف کامل رای نیاورد ، در مورد چگونگی اداره کردن آن بحث را ادامه میدهیم . ضمنا درسته که بستن دو تا دزدگیر روی یه ماشین کار خنده داریه اما من چون ماشینم برام مهمه و حوصله دردسر هم ندارم ، تریج میدم دو تا دزدگیر روی ماشینم ببندم . این شیوه مدیریت آقا وحید همون کاره دو تا دزدگیر رو انجام میده . ممکنه یک کم جالب نباشه ولی عوضش خیالم راحت تره . شب خواب آشفته نمیبینم . به قول معروف روزه شک دار نمیگیرم . اگه حذف رای نیاورد همین حاج وحید باشه بهتره . من خودم جزء دسته مخالف وحیدم اما روز اولی که اومدم توی سایت واسه فارکس اومدم اما حالا وقتم تقسیم بر سه قسمت میشه . قسمت اول فارکس - قسمت دوم عکس و خبر و ... - قسمت سوم بحث در مورد حاشیه ها و ... دوباره تکرار میکنم آقا رضا لطفا سریعا یه نظرسنجی بذاریم . ممنون . |
نقل قول:
آقا رضا، از قديم گفتند سري كه درد نميكنه رو دستمال نميبندند. مخالف نظرسنجي نيستم اما اگر توي اين نظرسنجي، نظر دوستان اين بود كه تاپيك ها به همين منوال ادامه پيدا كنه(البته بعيده!)، بايد سمت مديريت اين بخش رو هم حذف كنيد چون دوستان جايي رو ميخوان كه توش شلوغ كنند و بازي كنند و به هم تيكه بپرونن و حاشيه سازي كنن و ...و بهترين جا رو براي اينكار سايت تخصصي سرمايه ميدونند !!!!!!! در نتيجه اين گزينه نظرسنجي با توجه به تجربه اي كه از قبل داريم(در بالا بولد كردم)، عملاً گزينه خنده داري هست. پيشنهاد انتخاب چند نماينده رو هم كه بارها در تالار مديران داده بودم اما اين مورد هم به دست فراموشي سپرده شد. گزينه بسيار خوبي است كه اگر موارد حادي براي سايت پيش بياد ميتونيد با دوستان همفكري كنيد! جناب امام (آقا خيلي مخلصيم;)) پيشنهاد دادند كه يكي از گزينه ها حذف كامل تالار باشه كه به نظر من زياد جالب نيست. محيط كاملاً خشك باب ميل ايراني جماعت نيست. هر از چند گاهي تفريحات با خلق و خوي ما سازگار هست. پيشنهاد دوم ايشون حذف تاپيك هاي مشكل ساز هست كه تمام بحث دوستان هم بر سر همين موضوع هست. با اينكار هم حاشيه تقريباً به صفر ميرسه و هم مدير تاپيك مجبور نيست كار سنگيني انجام بده و كدورت ها بسيار كم ميشه و ...... دوستان باور كنيد مديريت اين تالار بسيار بسيار سخت و وقتگير هست. در مواقعي به جايي ميرسيد كه واقعاً تصميم گيري سخت ميشه ...:huh: اخبار سياسي و ديني هميشه مشكل ساز بوده، هست و خواهد بود :advise: ارادتمندم |
من واقعاً شرمنده ام که چنین بحثی رو راه انداختم، بنظر من به دلیل اینکه اکثر اعضاء جوان و بی تجربه هستند خود به خود یکسری بحثهای سیاسی و مذهبی پیش می یاد، نمی شه جلوی این مساله رو گرفت، یا باید کلاً تاپیک های بحث برانگیز مثل اخبار و حوادث ایران قفل بشوند یا اینکه مدیریت مثل زمان حامدخان ادامه پیدا کنه.
همه ما باید و باید قبول کنیم که بعضی از مطالبی که می نویسیم باید پاک بشه، واقعاً مشکل دار هست، در مورد اینکه بعضی از دوستان می فرمایند بحث و انتقاد کنیم تا پیشرفت کنیم من 100% موافق هستم ولی خوب غیر از ما کسان دیگری هم در این جامعه هستند که با این حرف 1000% مخالف هستند و زورشون هم از ما متاسفانه بیشتره، پس با این مساله که بعضی از مطالبتون پاک می شه کنار بیائید و خواهش می کنم صبور باشید و مشکلی نداشته باشید. من اساساً مشکلی که جدیداً پیدا کردم این هست که مدیریت جناب وحیدخان یک مقدار براساس نظرات شخصی شده، زمانی که حامدخان هم مدیر بود پست ها رو حذف می کرد، من یکی واقعاً با این قضیه مشکلی نداشتم شرایط رو درک می کردم، بعضی از پستهای خود من باید حذف می شد اگر خود منهم مدیر بودم همون پستها رو حذف می کردم. الان یکی از مشکلات ما ذکر منبع هست، خبر مشکلی نداره (نه برای سایت و نه برای جمهوری اسلامی) ولی منبع نداره یا منبعش معتبر نیست. قبلاً هم ما از همین منابع خبر نقل می کردیم، مشکلی هم تاحالا خدا رو شکر پیش نیومده، پس چرا الان اینقدر سخت گرفته می شه؟ (البته این رو بعنوان مثال گفتم) پست هایی داره حذف می شه که بنظر می رسه به دلیل نظرات شخصی داره حذف می شه نه اعمال قانون. از دوستان من خواهش می کنم که شرایط سایت رو هم یک مقدار درک کنید، در جامعه ما همه تحمل شنیدم حرف دیگران رو ندارند و بعضی از افراد هستند که فقط صحبتهای خودشون براشون شیرین و دلچسبه و صحبتهای دیگران کفر مطلقه. |
با سلام
والا این مسئله حاشیه ها در این سایت باعث شده که خیلی از دوستان با هم روبرو بشن و رفتارهای ناخوشایندی انجام بدن ببینید جناب رضا خان ایجاد تاپیک های اخبار خود به خود حاشیه ساز هست . بهتر است تاپیک های مهم چه در تالار اعضا چه در تالار موضوعات عمومی با هم تلفیق بشوند و تاپیک های بی محتوا از سایت سرمایه به کلی حذف بشوند. اگر هدف واقعی سایت آموزش و کسب تجربه برای دوستان در زمینه بازار های مالی است بهتر است بستر مناسبی برای این عزیزان به وجود بیاید چرا که موضوعات حاشیه ای و اخبار را میتوانند در فروم هایی که در انها عضو شوند را پیگیری نمایند(حداقل دوستان در 2 فروم دیگر عضو می باشند) در ضمن وقتی خود میدانید این تاپیک ها بجز دردسر فایده ای ندارد پس چرا تعلل !!!!در این مواقع می بایست مدیر تصمیمات خود را اتخاذ کند گاهی اوقات مدیر فارغ از مسائلی همچون کاربران سایت نیاز دارد خود تصمیم به چگونگی و رفع مشکلات بگیرد در این زمان اقدام شما هر چه سریعتر کنش و واکنش ها متعدد در این نوع گذاره ها را کمتر می کند پستی نسبت به دوستانی همچون البرز خان عزیز و دیگر دوستان ببینید دوستان وقتی خود می دانید که زدن این پست ها مغایر با قوانین می باشد بهتر است این گونه پست ها را درج ننمایید زیرا فارغ از پاک شدن به شعور مدیر محترم گستاخی میشود پس بهتر است این عمل انجام نشود البته بنده کوچک تر از انی هستم که این مسائل رو بگویم با تشکر هرکول |
دوستان دیشب به صورت اتفاقی خواستم به وبلاگ یکی از دوستان سری بزنم که دیدم متاسفانه فی.لتر شده.ایشان فقط خاطرات خودشان را در وبلاگ نقل میکردند و اتفاقا از نظر سیاسی به قول معروف جناح راستی بودند!! چند سال بود این وبلاگ را داشتند و خواننده نسبتا زیادی هم داشتند وتا به حال هیچ مشکلی برایشان پیش نیامده بود.ولی یکمرتبه یک روز صبح با فیل.تر شدن وبلاگ مواجه میشند و نامه نگاریهای 10 روز اخیر ایشون هم تا به حال به جایی نرسیده و اینطور که معلومه به جایی هم نخواهد رسید.دلیل فی.لتر هم برای ایشون وجود چند کلمه در آرشیو وبلاگ بیان کردند که مثل اینکه این نرم افزار هموشمند فی.لترینگ به خاطر اونها وبلاگ رو فیل.تر کرده!حالا ایشون اون کلمات رو هم حذف کردند و حتی اون پستها رو به طور کلی حذف کردند ولی به قول معروف هنوز دارند ایشون رو سر میدوونند و امیدی به رفع فی.لتر نیست.حتی قبل از این کار کوچکترین تذکری نیز به ایشون داده نشده!
میخواستم این نکته رو متذکر بشم که واقعا وضعیت با چند هفته پیش خیلی فرق کرده.شاید این فشار شدید به خاطر انتخابات باشه و زودگذر.ولی فعلا که شرایط بسیار خطرناکه.وقتی من بعضی مطالب موجود در تاپیکهای مورد بحث رو با مطالب اون وبلاگ مقایسه میکنم نتیجه میگیرم که واقعا تا همین امروز هم خیلی خوش شانس بودیم که سرمایه فی.لتر نشده! دوستان بچه هایی که در سایت منو از نزدیک میشناسند میدونند که کمتر کسی به اندازه من به آزادی بیان معتقده.ولی در این شرایط نباید اسیر احساسات شد.چون شاید فردا دیر باشه و اون موقع دیگه پشیمونی سودی نداره. پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر اون چند تاپیک حذف بشه. |
جناب کوروش درود بر شما
واقعا سپاس از این درک بالا و انساندوستی شما کار درست را شما انجام میدهید که اهداف دیگران را فدای افکار هر چند به جا و درست خود نمیکنید این یعنی آزاد اندیشی ، این یعنی احترام به هم نوع و این یعنی روشنفکری.... عرض کردم که این رباتها حرف حساب حالیشان نمیشود تا شما بیایی ثابت کنی همه چیز هز دست رفته حرف من هم از ابتدا همین بوده و اگر طوری بیان کردم که شما و دیگر دوستان ناراحت شدید عذرخواهی میکنم باور کنید قصدم این بود که این شرایط مناسب و این سایت واقعا مفید از دست نرود...و در زیر این جایگاه امن بتوانیم فارغ از هر سیاست درست و نادرستی به تبادل علم مشغول شویم و نه چیز دیگری... این فداکاری و روشنفکری شما از لحاظ کارایی برای هم میهنانتان ارزشش از هزاران دیدگاه نا کارآمد ( لااقل در شرایط فعلی ) بیشتر و مفیدتر است... آفرین و درود بیکران بر شما باد بازهم سپاسگذاری میکنم..... |
سلام بر همه!
قبل از هر چيز بايد بگم كه من در زمينهی فاركس تازهكار تازهكارم و همين تازهكاری را هم مديون سايت سرمايه و تمام بچههای گل و بامعرفت و با دانششام . خلاصه كنم: 1- دهنم بوی شير میده (نيگا: هااااا) ؛ 2- دوستدار سينه چاك سايت سرمايهام ؛ 3- اگه اتفاقی بيفته دمم را میذارم روی كولم اما نمیدونم كجا برم بهتر از اينجا. به اعتبار همين علاقهست كه به خودم حق میدم در اين باره اظهار نظر كنم: اولن همين كه مديريت محترم سايت دارن از بچهها نظرخواهی میكنن نشون میده موضوع اينقدرها هم جدی نيست چون اگه واقعن قرار بود اين يكی دو تاپيك موجوديت «سرمايه» عزيز رو به خطر بندازن حتمن ايشون اقدام میكردن و وقتو با پرسيدن از اين و اون تلف نمیكردن. ترس از مرگ و فيل تر شدن كه واقعن كشندهتر از خود فيل تر شدنه تخم لقی بود كه اول بار خود آقایvahidde تو دهن بچهها انداختن و احساس من اينه كه يه مقدار از موضعگيریها و تند شدن آتيش بحث برمیگرده به شخصيت خود ايشون و موضعگيریهای قبلیشون تو همين تاپيك اخبار و اين كه بچهها هنوز تو كتشون نرفته حذف شدن پستها به خاطر مصالح عاليهی سايته و با همون ذهنيت قبلی فكر میكنن نظ ارت استص وابی ايشون سرپوشيه برا اعمال سليقهی شخصی. شايد تغيير vahidde به «وحيد» هم برای زدودن همين ذهنيت قبلی صورت گرفته باشه اما اين «تولدی ديگر» در عمل هم بايد ثابت بشه. «وحيدراك» عضو سختكوش و باذوقيه و تنها دوست رسمی منه و منم خيلی دوسش دارم اما فكر میكنم اگه بابا بشه مدام میكوبه تو سر بچهشو و روزی 1000بار بهش ميگه: بچه اينقدر بازيگوشی نكن بشين درستو بخون. حالاشم مدام میكوبه تو سر ما كه بابا بياين درستونو بخونين اينقدر تو سايت اخبار سياسی و مذهبی بازيگوشی نكنين. زشته! عيبه! درست نيست! وحيدهای جان! اين سايت هزاران عضو داره و هركدومشون میتونن يه تلقی متفاوت از خوبی و بدی و درستی و نادرستی داشته باشن كه با نظر شما متفاوت باشه. درسته كه شما عضو عالیرتبهای هستين و سابقهی درخشانی دارين اما اين دليل نمیشه سليقهتون رو به ديگران تحميل كنين. میتونين به ديگران بگين كه به نظرتون تو سايت سرمايه فقط بايد تالارای تخصصی باشه اما نمیتونين ديگرانو به خاطر دوست داشتن تالار عمومی تحقير و تخطئه كنين چون اونا هم درست به اندازهی شما عضو اين سايتن و هيچكس عضوتر از ديگری نيست. من مثل خيلیای ديگه دوست دارم اتاقمو به سليقهی خودم بچينم و هر چيز زيبايی رو كه بهم آرامش میده توش بذارم. «سرمايه» برای من و خيليای ديگه حكم همين اتاقو داره و من دوست دارم توش تالار عمومی هم باشه و تو تالار عموميش تاپيك جوك و «تريلینوشتهها» و «نفرين نفر قبلی» و «اخبار سياسی و ...» هم باشه حتا اگه به نظر من جلف و نامربوط باشن. بخشی از جذابيت هر سايت (حتا يه سايت تخصصی) هم به همين تنوع و رنگارنگی و داشتن روحيهی مدارا در برابر ديگرانه. اگر چه نهايتن تصميم اصلی رو بايد مديران محترم سايت بگيرن اما به نظر من حذف تاپيك مشكل ساز اصلن راهحل و چارهكار نيست و پاك كردن صورت مساله است. واقعن زشت نيست كه اين همه آدم فرهيخته و باهوش نتونن همديگرو تحمل كنن و راهحل بهتری برا حل مشكلاتشون پيدا كنن. از قديم گره رو با انگشت باز میكردن نه با شمشير . |
نقل قول:
درویشی به در خانه ای رسید. پاره نانی بخواست. دخترکی در خانه بود گفت: نیست. گفت: چوبی هیمه ای. گفت: نیست. گفت: پاره ای نمک. گفت: نیست. گفت: کوزه ای آب. گفت: نیست. گفت: مادرت کجاست؟ گفت: به تعزیت خویشاوندان رفته است. گفت: چنین که من حال خانه ی شما می بینم، ۱۰خویشاوند دیگر می باید به تعزیت شما آیند. عرض من از اول این بود که وقتی روزی رسید که همین مامن امن علمی رو به هم بخاطر بقول شما تزیینات شخصی از دست دادیم اونوقت نتنها درد ما از این تزیینات شخصی حل نشده بلکه صد تا درد دیگه هم به ما اضافه شده..... وصل تو کجا و من مهجور کجا دردانه کجا حوصله مور کجا هر چند ز سوختن ندارم باکی پروانه کجا و آتش طور کجا سپاس |
سلام دوستان من هم به عنوان یک عضو پیشنهادی دارم
ما می توانیم تا انتخابات ریاست جمهوری صبر کنیم و مطالب مذکور را فقط از سایت ها و منابعی که خیلی مشخص و رسمی هستند نقل کنیم و احیانا برای خروج از این قوانین همچنان تیغ برنده سانسور حضور پررنگ خود را حفظ نماید اما با مشخص شدن نتیجه انتخابات یا دکتر!احمدی نژاد رای می اورد یا دیگری 1-چنانچه آقای احمدی نژاد رای آورد کاملا آن موضوعات سیاسی حذف گردد و سایر آموزش های فارکس هم با احتیاط بیشتری بررسی گردد حتی می توانیم یک نفر را انتخاب کرده و مسئول حذف واژه اصلاحی کنیم و از به کار بدن موج اصلاحی و روند اصلاحی کاملا خودداری کرده و حتی سیستم هایی که بوی وطن پرستی را می دهد و نام وطنی دارد تغییر نام داده یا کاملا نابود گردد از این دست اقدامات در ذهن من زیاد وجود دارد انشاالله بعد از رصد نام جناب دکتر سایر موارد را توضیح خواهم داد 2-اما چنانچه نام دیگری از صندوق بیرون بیاید احتمالا "دوباره آفتاب رخ زیبای خویش را به ما نشان خواهد داد و در یک بعداز ظهر دلچسب می شود تن به آب زد،می شود ساعت ها با ماهتاب عشق ورزی نمود و از ستاره ها خبر خوش عشق را شنید، می شود آوازی خواند و گرم یار شد، می شود بوسه ای زد بر این دنیا و همچنان امیدوار شد،می شود می شود می شود تا ابد .........................." و احتمالا همچنان مطالب از این دست حق انتشار خواهند یافت .این نوشته من به شدت آبستن حذف گردیدن است و حق حذف آن بی هیچ اعتراضی در اختیار ناشر...... |
نقل قول:
شما هم پستهاي قبلي من رو نخونديد(يا به قوانيني كه من براتون شرح دادم اعتراض داريد يا نحوه اجرا؟) بنده يك سري پست سياسي رو پاك كردم كه منبع اونها سايت مجاهدين است و ربطي به جناحبندي داخلي ندارد اين گونه پستها اكثرا تفسير هاي خبري منظور دار هستند و براي سايت و شخص مدير سايت مشكل افرين جناب مالباخته من يك سري قوانين كشوري رو اينجا نشون دادم و بر اساس اونها جلو رفتم و با مسول سايت هم در مورد اونها هماهنگي كردم بحث فيل تر هميشه بوده و بنده راه نينداختم ذكر منبع جز قوانين است (اگر يك بار پاي شما به دادگاه باز شود متوجه ميشويد )بنده مثل شما زيبا نمينويسم اما شما زيبا منظور مرا برداشت كنيد شما كه مرا متهم به جانب داري ميكنيد و حتما ميفرماييد من جز جناح راست هستم همان تاپيك را بخوانيد ببينيد اين همه به احمدي نژاد بد و بيراه گفتند من كي پستي رو پاك كردم؟بنده كاريكاتور كروبي رو پاك كردم چون كاريكاتور رو حا نيون خلاف قانون است . بنده يك مسلمان معتقدم پاي بحث هم هستم اما سياست زدگي را يك سم مهلك ميدانم همين چيزي كه الان دارد ما را .... موضع گيري تند و اتشين من فقط در مسايل اعتقادي و حقوقي است در ان تاپيك هم به جنبه حقوقي جريان كار داشتم نه مسايل ديگر شما دوست داريد سريعا شخصيت يك نفر را كالبد شكافي كنيد و نتيجه دلخواه را بگيريد ! شما از شخصيت من اطاعي داريد؟ داريم 1 كلاغ 40 كلاغ ميكنيم فقط 3 نفر به اون پستها اعتراض داشتند كه يكيشون در پيام خصوصي هر چه ميخواست دل تنگش به من گفت و اگر پستهاي ايشان را ببينيد خجالت ميكشيد در خوانواده خود بيان كنيد جناب البرز هم بنده فقط يك طنز از ايشان پاك كردم . اعتراض همه به منبع معتبر است به خودتان زحمت دهيد و دلايل من را بخوانيد بر خلاف شما كه حدسيات خود را به من نسبت ميدهيد بنده به قوانين استدلال كردم فرض كنيد بنده بخواهم چند خبر را جهت جانبداري پاك كنم ! قدرت من كه از سيستم في لترينگ مخابرات بيشتر نيست . فكر شما را كه نميتوتنم عوض كنم ! جلو منبع اين اخبار را كه نميتوانم بگيرم . اگر اين خبر اينجا نباشد تمام دموكراسي زير سوال خواهد رفت و ديكر كسي اين اخبار را نخواهد ديد ؟بنده وقت خودم را صرف اب در هاون كوبيدن نميكنم ! ما كه خبر گزاري نيستيم ! توليد خبر هم نميكنيم! اين كپي كردن اخبار چه نفعي دارد براي سايت تخصصي سرمايه؟؟؟؟؟ بنده هر طور اقا رضا بخواهد كار را ادامه خواهم داد چون تنها كسي كه بايد پاسخ گو باشد مدير سايت است اگر به پست پاك شده اي اعتراض داريد مستندا بيان كنيد نه اين كه بي دليل به من تهمت جانبداري بزنيد قبلا در تاپك پرسپوليس كپيتال تغيير اي دي من رو به كلاهبرداري نسبت داده بودند حالا شما..... بنده به خاطر اينكه اون اي دي وحيده خوانده ميشد و احترام به زبان پارسي وحيد را انتخاب كردم پيشگيري بهتر از درمان موفق باشيد |
تا وقتی تاپیک های "اخبار و حوادث جالب"، "اخبار و حوادث ایران" و "بدون شرح" هست، این مشکلات هم سرجاش باقیه، این 3 تا تاپیک رو قفل کنید، به دلایل زیر:
1 - بین اعضاء دلخوری پیش نمی یاد. 2 - خطرات پیرامون سایت هم از بین می ره. 3 - همه دشمن یک نفر اونهم مدیر محترم این تالار نمی شوند. 4 - بجای اینکه تمام وقتمون رو بذاریم این خبرها رو بخونیم می ریم 4تا چارت رو تحلیل می کنیم یا اینکه خبرهای مربوط به فارکس رو مطالعه می کنیم، یا حداقلش یک کتاب می خونیم. 5 - از سیاسیت هم که بقول معروف پدر و مادر نداره (در ضمن اینکه ماهم کاری از دستمون بر نمی یاد) دور می شیم و کمتر حرص اینکه چرا فلانی، اون کار رو کرد و یا چرا این کار رو نکرد می خوریم. آقا رضا اگر واقعاً می خواهید مشکل حل بشه در هرچی تاپیک خبره ببندید خیال همه رو راحت کنید، همون تاپیک های طنز، عکس، جوک، قرار و داستان برای ایرانی جماعت کافیه، انشاا... مدیران ارشدتر عوض می شوند شاید فرجی حاصل شد. تا زنده هستید عزت یارتون البرز |
. . .
به نظر بنده تا بعد از انتخابات و مشخص شدن محدودیتهای رسانهای، تاپیکهای سیاسی قفل بشن بهتره. |
اگه ممکنه دلیل حذف اخرین پست منم لطف کرده ذکر کنید.منبع هم که داشت .
|
نقل قول:
|
درود
اینجور که پیش میرود بزودی در تاپیکهای تالار تکنیکال نیز باید شاهد اخبار مربوط به سیاست باشیم البته خوب بحق هم هست مسائل سیاسی در این مملکت دیگر ارزشی به مراتب بیشتر از هر چیزی پیدا کرده ...حتی از .... در بازی فوتبال هم وقتی داور بیش از اندازه در مقابل خطاهای یک تیم کوتاه می آید احتمال بوجود آمدن تنش و آشوبهای بی دلیل نیز بالا میرود....بنظر شما مقصر کیست؟.... |
نقل قول:
در ثانی فکر نمیکنم شما داور این بازی باشید .قبلا هم این را به شما یاداوری کرده بودم. |
نقل قول:
درود جناب آلبرتینی بله البته که حق با شماست بنده داور این بازی نیستم ولی بازیکن خطاکار بازی هم نیستم.... سپاس از شما |
ساعت جاري 09:40 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |