انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   انتقادها و پيشنهادها (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1195)

محمد هورزاد May 11th, 2009 23:58

لبخند بزنید ... 1 ... 2 ... 3

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Dark knight May 12th, 2009 00:01

اگر بخواهیم پیشنهاد جناب وایپر را عملی کنیم باید انتخاب توسط سه نفر انجام بشه یعنی هر کسی که میخواهد جواز ورود را بگیره باید سه مدیر که یکی خود آقا رضا یکی خود مدیر تالار و دیگری نماینده بچه ها هست یا یکی از مدیران تالار تخصصی هست باشه که اگر به این شکل عمل بشه تبعیض هم از بین خواهد رفت

blue_dream_1983 May 12th, 2009 00:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Police (پست 314994)
اگر بخواهیم پیشنهاد جناب وایپر را عملی کنیم باید انتخاب توسط سه نفر انجام بشه یعنی هر کسی که میخواهد جواز ورود را بگیره باید سه مدیر که یکی خود آقا رضا یکی خود مدیر تالار و دیگری نماینده بچه ها هست یا یکی از مدیران تالار تخصصی هست باشه که اگر به این شکل عمل بشه تبعیض هم از بین خواهد رفت

من همین الان برم یه سر به تاپیک کسب اجازه و عذرخواهی بزنم پس.

Dark knight May 12th, 2009 00:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 314998)

:laugh:

شما که جناب سرهنگ هستید جواز ورود را که شما باید بدید

blue_dream_1983 May 12th, 2009 00:49

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Police (پست 314999)
:laugh:

شما که جناب سرهنگ هستید جواز ورود را که شما باید بدید

به قول کوروش خان سرهنگ نو محافظه کار نیستم که اتفاقا به خاطر درجه ی سرهنگیم رد میشم.:laugh:
بعد از این راه کاری که آقای وایپر دادند من دیگه صحبتی ندارم فکر می کنم بهترین راه در این مرحله باشه.به هرحال من هم هرگز نخواستم مشکلی برای سرمایه پیش بیاد.
من جدا دارم میرم تاپیک خداحافظی دوستان بیایید اون ور.:rambo:

viper May 12th, 2009 02:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 314998)

فقط در حد ایده بود ;)

گفتم به این وسیله شاید هم دوستان بتوانند راحت تر پست بزنند هم برای سایت مشکلی پیش نیاد.

من خودم همیشه بخش اخبار رو میخوندم و از اینکه دیگه دوستان در این زمینه پست نمی زنند ناراحت شدم.

ولی باید بالاخره با هم مشورت کنیم و یک راه حلی پیدا کنیم.

lastnight19 May 12th, 2009 10:37

من در زمانی که آقاحامد مدیر بودند پستهایی می زدندکه خودم از قبل می دونستم مشکل داره و باید حذف بشه (شما بذارید به حساب شیطنت و جوانی) وقتی هم که پستم حذف می شد به هیچ عنوان ناراحت نمی شدم (حتی بعضی مواقع احساس می کردم که پست می زنم که فقط فقط حامدخان بخونه نه کس دیگه) ولی الان من احساس می کنم مدیر جدید داره اعمال نظر شخصی می کنه، از پستهایی که خودش خوشش نمی یاد انتقاد می کنه و اونها رو پاک می کنه و یا اینکه چون تازه کار هست هنوز درست دستش نیومده که باید کدوم پستها پاک بشه و یا کدوم بمونه و یا کدوم پستها دقیقاً لب مرزه و می شه ازشون چشم پوشی کرد.

شما زمان مدیریت آقا حامد رو مقایسه کنید چند تا شکایت این چنینی داشتیم، در نهایت چیزی که من یادمه 2 یا 3 نفر بیشتر نبود الان تقریباً تمامی کسانی که توی تالار غیر تخصصی مطلب می نویسند ناراضی هستند.

به هر صورت این اصلاً شرایط جالبی نیست که پیش اومده.

BLACK_NINJA May 12th, 2009 11:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 315073)
من در زمانی که آقاحامد مدیر بودند پستهایی می زدندکه خودم از قبل می دونستم مشکل داره و باید حذف بشه (شما بذارید به حساب شیطنت و جوانی) وقتی هم که پستم حذف می شد به هیچ عنوان ناراحت نمی شدم (حتی بعضی مواقع احساس می کردم که پست می زنم که فقط فقط حامدخان بخونه نه کس دیگه) ولی الان من احساس می کنم مدیر جدید داره اعمال نظر شخصی می کنه، از پستهایی که خودش خوشش نمی یاد انتقاد می کنه و اونها رو پاک می کنه و یا اینکه چون تازه کار هست هنوز درست دستش نیومده که باید کدوم پستها پاک بشه و یا کدوم بمونه و یا کدوم پستها دقیقاً لب مرزه و می شه ازشون چشم پوشی کرد.

شما زمان مدیریت آقا حامد رو مقایسه کنید چند تا شکایت این چنینی داشتیم، در نهایت چیزی که من یادمه 2 یا 3 نفر بیشتر نبود الان تقریباً تمامی کسانی که توی تالار غیر تخصصی مطلب می نویسند ناراضی هستند.

به هر صورت این اصلاً شرایط جالبی نیست که پیش اومده.

سلام
اقای لاستینگ 19 لطفا امار اشتباه به نفع خودتان صادر نکنید.
خیلی از پستهای شما که در تالار غیر تخصصی درج میشود مشکل دار است.
لطفا پستهای اقایان طاهری و هورزاد را در صفحه قبل دوباره مطالعه فرمایید.واقعا مدیران این سایت باید اجازه وقوع چنین حادثه ای را بدهند؟ فقط به این خاطر که بعضی ها میخواهند..........

vahidrock May 12th, 2009 11:49

نهالی کن سر از باغی بر آرد
ببارش هر کسی دستی برآرد....

برآرد باغبان از بیخ و از بن
اگر بر جای میوه گوهر آرد....

بابا طاهر

حیف از این سایت تخصصی سرمایه که داره اسیر بی تخصصی میشه واقعا حیف ...

چیزی که فقط در این سایت مورد انتقاد است همین است و بس.....

وحید May 12th, 2009 12:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله vahidrock (پست 315100)
نهالی کن سر از باغی بر آرد
ببارش هر کسی دستی برآرد....

برآرد باغبان از بیخ و از بن
اگر بر جای میوه گوهر آرد....

بابا طاهر

حیف از این سایت تخصصی سرمایه که داره اسیر بی تخصصی میشه واقعا حیف ...

چیزی که فقط در این سایت مورد انتقاد است همین است و بس.....

البته فقط قسمت سياسي اون هم نه جناحي
انشاالله با كمك دوستان بايد دنبال راهكاري باشيم كه تالار عمومي به جاي مسابقه جهت كپي پيست مطالب به جايي مفيد براي اموزش و يادگيري مطالب كارامد غير فاركسي بشه
دوستان حيف نيست از اين گنج فكري در سايت استفاده نشه ! در اين سايت بهترين مغزهاي اين سرزمين در تمامي تخصصها گرد هم امده اند از ستاره شناسي تا فزيك و بازاري و ......
بايد دنبال راهكاري باشيم تا از اين معدن غني تخصصي كه در هيچ جاي ديگه پيدا نميشه به ياري خدا و كمك دوستان استفاده كنيم
اين روزها با يه سرچ ساده به هر مطلبي ميرسيم مطالب سياسي و خبري فراوون و همه دوستان خودشون پيگيرند
در زمينه ورزش. طب. سلامتي. تغذيه. زندگي .روانشناسي. خريد و فروش. كارهاي اداري. مسافرت. موسيقي . فيلم .تفريحي و خيلي مطالب ديگه ميشه بهترين استفاده را از دوستان متخصص به عمل اورد
دوستان منتظر پيشنهادات شما عزيزان هستم
با تشكر

Reza May 12th, 2009 12:40

با سلام و تشکر از نظرات مطرح شده توسط دوستان

چند بخش از این نظرات را دوباره بخوانیم:

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hoseintaheri (پست 314941)
اکثر گلایه ها ازحذفیات تاپیک اخبار بود که جای برسی داره ,ببینید دوستان فلسفه ی وجودی سایت سرمایه تاپیک اخبار نیست اطلاع رسانی در مورد وقایع اتفاقیه جاری کشور هم وظیفه سایت سرمایه نیست.
قوانین جدید که وضع شده اند فقط بخاطر افزایش ضریب امنیت سایت است . سیستمی که سایت ها را مسدود میکند کافی است یکی از مصادیق تعریف شده را بیابد که از این مصادیق در تالار عمومی هم کم نیست اونوقت باید بر مزار این گنجینه عظیم بنشینیم و بگرییم واقعا ارزشش روداره بخاطر دو تا خبر!!!!!!! الان هم که سیستم مسدود کننده خیلی بی ظابطه کار میکنه و هرچی گیرش بیاد رو مسدود میکنه.
اینجا همه ماشا الله اینتر نت باز هستند و وبگردی تفریحشان است و کم و بیش اخبار را دنبال میکنند پس دلیلی نداره که بعضی از اعضا هر 5 دقیقه یک خبر بگذارند. اگر میخواهند اعتراضشان را به مسائل جاری کشور نشان دهند راه خوبی را انتخاب نکرده اند.
کافی است همین کاری را که اینجا انجام میدهند در وبلاگ شخصی شان انجام بدهد به شما قول میدهم در عرض حد اکثر 20 روز وبلاگ مسدود میشه .
تاپیک اخبار و تالار عمومی یک جز کم اهمیت از این سایت هست بخاطر این جز کل را خراب نکنیم.

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله محمد هورزاد (پست 314947)
حرفهای همه هم درست . مدیریت یه لبه نازکه که نه باید از اینور بیفتی نه از اونور .
ولی من از این روز میترسم : روزی که هیچکس دوست نداره ببینه . هیچکس .

چند تا عکس و خبر اینقدر ارزش داره که همچین روزی رو (حالا با احتمال 0.1% ) ببینیم ؟؟

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Police (پست 314977)
باید دنبال راه هایی باشیم که هم سایت را حفظ کنیم هم صمیمت را از بین نبریم

دو پیشنهاد توسط جناب viper مطرح شد:

پیشنهاد اول:
نقل قول:

یک تالار یا تاپیک باشه برای اعضای فعال و شناخته شده.یعنی هر کی عضو سرمایه شد نتونه تالار رو ببینه. مدیر فروم و یا نماینده ای از طرف ایشان بنا به شناختی که از اعضا داره اجازه بده که بعضی از اعضا دسترسی داشته باشند.
و در این تالار یک مقدار بشه آزادانه تر اخبار و اینجور مسایل را مطرح کرد. البته بازم شاید از نظر قانونی دردسر ساز باشه.
مشکل اجرای این پیشنهاد در جمله آخر توسط جناب viper بیان شده.

مدتی قبل پیامی از یکی از اعضای سایت دریافت کردم با این مضمون که:

نقل قول:

تالار اعضا به محفلی برای فعالیت های . . . تبدیل شده. شما فکر نکنید که همه افرادی که از سایت سرمایه بازدید می کنند یا در سایت مطلب می نویسند به اصلاح کاره ای نیستند. خلاصه حواستان جمع باشد و اگر زمانی سایت با مشکل مواجه شد نگید چرا و چطور این اتفاق افتاد!
البته هدف این دوست عزیز آگاه کردن ما از خطرات احتمالی بود. اما احتمال وقوع این خطر وجود دارد و علاوه بر ایجاد مشکل برای سایت، ممکن است مشکلاتی برای مسئولان و حتی برخی اعضای سایت نیز ایجاد شود.

پیشنهاد دوم:
نقل قول:

نمی دونم چت روم سایت فعاله یا نه. ولی میشه یک چت روم با قابلیت های مناسبی درست کرد که دوستان مثلا لینک اخبار و... را آنجا بگذارند. کسی هم نمی تونه به چت روم گیر بده به سایت ربطی نداره و چیزی روی وب نیومده. روز بعد هم میشود کل هیستوری چت روم رو پاک کرد.هر کی علاقه داشته همون روز مطالب رو دیده و اخبار قدیمی هم که بدرد نمی خوره.

کلیه موضوعات دردسر ساز سایت حذف و به چت روم منتقل میشود.
اجرای این پیشنهاد، مقداری از مسائل را حل می کند. اما باز هم مشکلی که در مورد پیشنهاد اول به آن اشاره شد، وجود خواهد داشت.

خلاصه اینکه:
نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Police (پست 314977)
باید دنبال راه هایی باشیم که هم سایت را حفظ کنیم هم صمیمت را از بین نبریم

آیا شما راهی سراغ دارید؟

با تشکر

babakhoo May 12th, 2009 13:01

اندر حکایت فیلترینگ و افراد اینکاره ...

سایت سرمایه یک سایت تخصصی است .
در صورت بروز هر گونه مشکلی ، ابتدا و در درجه اول مدیریت سایت لطمه می بیند . چرا که ایشان بوده اند که سرمایه گذاری کرده اند و سالها خاک سایت را خورده اند تا بالاخره کم کم این سایت گل کرده و بعد افرادی پیدا شده اند و با درج مطالب خوب ، وزن سایت را بالا برده اند و سایت را به این درجه از کمال رسانده اند .
و اما بعد . . .
جناب آقا رضا ، بحث فیلترینگ فقط به مطالب جناب Lastnight یا موضوعات عمومی و ... ختم نشده است .
سئوالی دارم از حضورتان که امیدوارم تکلیف همه را روشن بفرمایید ما بدونیم بالاخره
شما رضا جان هستید یا رضا خان ؟ :p
1- شما یا مدیران محترم (که مدیران از جمع دوستانه ما جدا نبوده و نیستند)به هر دلیلی ممکن است با پستی مخالفت کنند ، اما شما به من بگویید ، بعد از تعطیلی تاپیک بنده ، چرا چندین صفحه پست های افراد دیگری همچون جناب محسن و ... پاک شد ؟ این پست ها که در مورد سیاست و مذهب نبود !
نخواستید من حرف بزنم ، حق شماست، اینکه تاپیک قفل شود و بلافاصله به آرشیو منتقل شود حق شما و جناب رهجو است ، ولی اینکه ایشان بیاید پست های خودش را هم پاک کند و بعد برای اینکه بعدا هم کسی از چیزی سر در نیاورد 3 صفحه پست های افراد مختلف را که در مورد استرولوژی و ... با هم همفکری می کردند پاک کند ، به نظر این حقیر پاره کردن کتاب و تحریف واقعیت ها ست .
اگر امکان دارد جواب بدهید چرا ؟ چون از به آرشیو رفتن و قفل شدن اینقدر دلم نسوخت که از پاک کردن پست های دیگران سوخت (جناب رهجو بخون دلت خنک بشه که تونستی دل من رو بسوزونی)
2- شما فیلم چارچنگولی را دیده اید ؟
در همین دولت پخش شده است ، نظر شما در مورد عدم سانسور صحنه ای که جواد رضویان در خواب فرایند O r g a s m برایشان اتفاق می افتد و بعد ... چیست ؟
3- سایت فارکس پرشین حدود 6 سال پیش بدلیل اینکه یکی از دشمنان این آقا، فارکس را با گلد کوئست اشتباه گرفته بوده فیلتر شده و هنوز هم فیلتره !!! اما .ir که نمرده ، اونها هم ادامه دادند.
زمانی فیلتر شد و هنوز هم دات کامش فیلتره که اصلا فریوم نداشتند و چهار تا مقاله در مورد فارکس گذاشته بودند .
آیا فکر نمی کنید اگر سبیل کلفتی بخواهد در سایت را ببندد شما نمی توانید جلوش را بگیرید و اگر همین شخص بخواهد چارچنگولی مجوز می گیرد ولی ... نه .
اگر خدای نکرده روزی چنین اتفاقی بیافتد ، انتظار همراهی و کمک از اعضای سایت را دارید (بعد از خدا) یا کلا خودتان را اینقدر قوی می دانید که مشکل را حل کنید ؟
نظرتان در مورد قدرت و سینرجی اعضای خودتان چیست و در چه حدی روی کاربران فکر می کنید ؟
اضولا کاربران فعال را در چه حدی می بینید و چه حق و حقوقی برایشان قایل اید ؟ این را از باب اینکه می خواهم ببینم در اندیشه شما چیست و موفقیت سرمایه را بعد از مدیریت خوب خودتان ، چند درصد منوط به دیگرانی می دانید که الان دیگر حتی در جمع ما نیستند.

در پایان ، با ایده جناب وایپر 100 در 100 موافقم ، و اگر شما با این قضیه مخالفید و این کار را نمی کنید باز هم تکرار می کنم که این حق شماست ، و البته ادب و احترام وظیفه ما ، فقط بفرمایید رضا خان را بیشتر می پسندید یا رضا جان را ؟

ارادتمند

iran7000 May 12th, 2009 13:16

با درود

من متوجه یک مسئله نشدم. وقتی اخبار از طریق سایت های رسمی حکومتی و خبرگزاری های حکومتی هست و از صدها فیلتر و

سانسور گذشته باز هم در این سایت فیلتر می شه. واقعا علت چیه.

این اخباری که دوستان می گذارند که از سایت های گروهای سیساسی اونور آب که نیست. همش وطنی هست و حکومتی.

Reza May 12th, 2009 13:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله iran7000 (پست 315135)
با درود

من متوجه یک مسئله نشدم. وقتی اخبار از طریق سایت های رسمی حکومتی و خبرگزاری های حکومتی هست و از صدها فیلتر و

سانسور گذشته باز هم در این سایت فیلتر می شه. واقعا علت چیه.

این اخباری که دوستان می گذارند که از سایت های گروهای سیساسی اونور آب که نیست. همش وطنی هست و حکومتی.

با سلام

لطفا یک نمونه ذکر کنید که خبر از سایت رسمی حکومتی نقل شده، اما توسط مسئولان سایت سرمایه سانسور شده.

ProfessionaTrader May 12th, 2009 13:38

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله BLACK_NINJA (پست 315093)
سلام
اقای لاستینگ 19 لطفا امار اشتباه به نفع خودتان صادر نکنید.
خیلی از پستهای شما که در تالار غیر تخصصی درج میشود مشکل دار است.
لطفا پستهای اقایان طاهری و هورزاد را در صفحه قبل دوباره مطالعه فرمایید.واقعا مدیران این سایت باید اجازه وقوع چنین حادثه ای را بدهند؟ فقط به این خاطر که بعضی ها میخواهند..........

سلام
پست هایی سانسور شد..خبرهایی پاک شد.از ترس ف.ی.ل.ت.رینگ سایت.. از ترس مستبدان.کسانی که با هر دروغ و ریا و پستی که شده می خوان همه چیز مال خودشون باشه جلوی هرچیزی که علیه اونها باشه رابگیرن...عده ای دلخور شدندکه چرا اطلاع رسانی خبری و انعکاس مطالبشون باسانسور وخودسانسوری مواجه شده..از طرفی افرادی ناراحت از سانسور و از طرفی مدیرانی نگران سانسور (ف.ی.ل.تر)
اما در عجبم از کسی یا کسانی که دنبال ماهی گیری از آب گل آلودن... نگران سایتن!؟ نه ...نگران واقعیتن...واقعیت هایی که نباید گفته شه...تا نکنه همه بدونن هم مسلکانی که سنگشونا به سینه می زنن چقدر عوامفریبند...چقدر با نیرنگ و همون آمار اشتباه می خوان واقعیتا کتمان کنند...همونایی که الان مدیر و کاربر می ترسن از اینکه سایتا ف.ی... کنن
...

Kourosh007 May 12th, 2009 13:39

آقا رضا سایتهای رسمی حکومتی که تکلیفشون معلومه.منظور سایتهایی هستند که به راحتی دارند به فعالیتشون ادامه میدهند و سالها هم هست که وجود دارند و تعداد بازدید کننده بالایی هم دارند و تا حالا هم براشون مشکلی پیش نیومده.وقتی مطلبی از اونها هم نقل میشه سریع سانسور میشه.
این جریان مثل روزنامه کیهان میمونه و بقیه روزنامه ها.مثل اینکه بگیم فقط مطالبی حق چاپ داره که توی کیهان باشه!! خب توی این مملکت دهها روزنامه دیگه داره چاپ میشه که حکومتی هم نیستند ولی با رعایت کردن یک سری حدود دارند به کارشون ادامه میدهند.حالا سایتها هم همینطور این حرف خیلی مضحکه که منبع مطلب حتما باید حکومتی باشه!!

BLACK_NINJA May 12th, 2009 13:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kourosh007 (پست 315145)
آقا رضا سایتهای رسمی حکومتی که تکلیفشون معلومه.منظور سایتهایی هستند که به راحتی دارند به فعالیتشون ادامه میدهند و سالها هم هست که وجود دارند و تعداد بازدید کننده بالایی هم دارند و تا حالا هم براشون مشکلی پیش نیومده.وقتی مطلبی از اونها هم نقل میشه سریع سانسور میشه.

سلام
مثل بازتاب قبلی که ف.ی.ل.ت.ر شد و تابناک فعلی؟

Reza May 12th, 2009 13:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله babakhoo (پست 315131)
سایت سرمایه یک سایت تخصصی است .
در صورت بروز هر گونه مشکلی ، ابتدا و در درجه اول مدیریت سایت لطمه می بیند . چرا که ایشان بوده اند که سرمایه گذاری کرده اند و سالها خاک سایت را خورده اند تا بالاخره کم کم این سایت گل کرده و بعد افرادی پیدا شده اند و با درج مطالب خوب ، وزن سایت را بالا برده اند و سایت را به این درجه از کمال رسانده اند .
و اما بعد . . .
جناب آقا رضا ، بحث فیلترینگ فقط به مطالب جناب Lastnight یا موضوعات عمومی و ... ختم نشده است .
سئوالی دارم از حضورتان که امیدوارم تکلیف همه را روشن بفرمایید ما بدونیم بالاخره
شما رضا جان هستید یا رضا خان ؟ :p
1- شما یا مدیران محترم (که مدیران از جمع دوستانه ما جدا نبوده و نیستند)به هر دلیلی ممکن است با پستی مخالفت کنند ، اما شما به من بگویید ، بعد از تعطیلی تاپیک بنده ، چرا چندین صفحه پست های افراد دیگری همچون جناب محسن و ... پاک شد ؟ این پست ها که در مورد سیاست و مذهب نبود !
نخواستید من حرف بزنم ، حق شماست، اینکه تاپیک قفل شود و بلافاصله به آرشیو منتقل شود حق شما و جناب رهجو است ، ولی اینکه ایشان بیاید پست های خودش را هم پاک کند و بعد برای اینکه بعدا هم کسی از چیزی سر در نیاورد 3 صفحه پست های افراد مختلف را که در مورد استرولوژی و ... با هم همفکری می کردند پاک کند ، به نظر این حقیر پاره کردن کتاب و تحریف واقعیت ها ست .
اگر امکان دارد جواب بدهید چرا ؟ چون از به آرشیو رفتن و قفل شدن اینقدر دلم نسوخت که از پاک کردن پست های دیگران سوخت (جناب رهجو بخون دلت خنک بشه که تونستی دل من رو بسوزونی)
2- شما فیلم چارچنگولی را دیده اید ؟
در همین دولت پخش شده است ، نظر شما در مورد عدم سانسور صحنه ای که جواد رضویان در خواب فرایند O r g a s m برایشان اتفاق می افتد و بعد ... چیست ؟
3- سایت فارکس پرشین حدود 6 سال پیش بدلیل اینکه یکی از دشمنان این آقا، فارکس را با گلد کوئست اشتباه گرفته بوده فیلتر شده و هنوز هم فیلتره !!! اما .ir که نمرده ، اونها هم ادامه دادند.
زمانی فیلتر شد و هنوز هم دات کامش فیلتره که اصلا فریوم نداشتند و چهار تا مقاله در مورد فارکس گذاشته بودند .
آیا فکر نمی کنید اگر سبیل کلفتی بخواهد در سایت را ببندد شما نمی توانید جلوش را بگیرید و اگر همین شخص بخواهد چارچنگولی مجوز می گیرد ولی ... نه .
اگر خدای نکرده روزی چنین اتفاقی بیافتد ، انتظار همراهی و کمک از اعضای سایت را دارید (بعد از خدا) یا کلا خودتان را اینقدر قوی می دانید که مشکل را حل کنید ؟
نظرتان در مورد قدرت و سینرجی اعضای خودتان چیست و در چه حدی روی کاربران فکر می کنید ؟
اضولا کاربران فعال را در چه حدی می بینید و چه حق و حقوقی برایشان قایل اید ؟ این را از باب اینکه می خواهم ببینم در اندیشه شما چیست و موفقیت سرمایه را بعد از مدیریت خوب خودتان ، چند درصد منوط به دیگرانی می دانید که الان دیگر حتی در جمع ما نیستند.

در پایان ، با ایده جناب وایپر 100 در 100 موافقم ، و اگر شما با این قضیه مخالفید و این کار را نمی کنید باز هم تکرار می کنم که این حق شماست ، و البته ادب و احترام وظیفه ما ، فقط بفرمایید رضا خان را بیشتر می پسندید یا رضا جان را ؟

ارادتمند

با سلام به جناب babakhoo

متاسفانه در همین پست شما هم ناچار شدم یک کلمه را ویرایش کنم. به نظر شما آیا لازم است در این تاپیک فرایندی که در فیلم برای جواد رضویان اتفاق افتاد را توضیح بدهید؟ و آیا حتما باید کلمه مربوطه را بطور کامل ذکر کنید؟ شما حتما می دانید که رباتها به این قبیل کلمات حساس هستند.

نقل قول:

اگر بنده خودم را اینقدر قوی می دانستم که این همه موجب دلخوری دوستان نمی شدم. با خیال راحت همه چیز را آزاد اعلام می کردم!

در مورد ایده جناب وایپر هم دلیل عدم اجرا را توضیح دادم. اگر شما راه حلی مد نظر دارید لطفا از طریق PM به من اعلام کنید.

با تشکر

Kourosh007 May 12th, 2009 13:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله BLACK_NINJA (پست 315146)
سلام
مثل بازتاب قبلی که ف.ی.ل.ت.ر شد و تابناک فعلی؟

آقا شما یک سایت رو نام ببرید که به دلیل اینکه مطالب بازتاب رو نقل قول کرده باشه ف.ی.ل.ت.ر شده باشه!!
مشکل به وجود اومدن برای اون سایت هم در راستای جنگ قدرتهایی بود که همه میدونیم و هنوز هم ادامه داره.وگرنه مطالب اون یا تابناک فعلی مشکلی ندارند.
در ضمن این قانون که مطلب باید لینک داده بشه به مرجع به نظرم خیلی بیشتر میتونه مشکل ایجاد کنه.چون در صورتی که هر زمان اون سایت مرجع مشکلی براش پیش بیاد برای سرمایه هم که بهش لینک داده ممکنه مشکل ایجاد بشه ولی در روال قبلی فقط یک مطلب بود که اونم میشد اگر جمله مشکل داری داشته باشه خودمون حذفش کنیم.

Dark knight May 12th, 2009 13:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 315120)

آیا شما راهی سراغ دارید؟

با تشکر

با سلام خدمت مدیریت محترم
با اجازه شما تمام جوانب را میسنجم در پیغام خصوصی خدمت میرسم

Reza May 12th, 2009 13:51

نقل قول:

لطفا نمونه ذکر کنید. شاید مشکلاتی در اجرا وجود داشته و من بی خبرم. با کلی گویی به جایی نمی رسیم.

Reza May 12th, 2009 13:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Police (پست 315150)
با سلام خدمت مدیریت محترم
با اجازه شما تمام جوانب را میسنجم در پیغام خصوصی خدمت میرسم

پیشنهاد می کنم سایر دوستانی که به فکر کمک، همفکری و حل مشکل هستند نیز این روش را اجرا کنند.

Reza May 12th, 2009 13:55

خواندن این متن نیز خالی از لطف نیست:

متن کامل آيين نامه ساماندهی پایگاه های اينترنتی ايرانی

vahidrock May 12th, 2009 14:01

درود به تمام دوستان و همراهان سرمایه
بنده چند سوال و پیشنهاد دارم لطفا پاسخ سوالات بنده رافقط آقا رضا مدیر محترم سایت سرمایه بدهند
آقا رضا چرا اسم این سایت سرمایه است ؟
چرا سرمایه نیوز نیست ؟ چرا سرمایه اسپورت نیست ؟ چرا سرمایه پیکچر نیست ؟ چرا سرمایه فان نیست؟
آیا دلیلش بجز اینست که این سایت مربوط به تمام مسائل در رابطه با بازارهای مالی ، سرمایه گذاری و معرفی شیوه ها و راهکارهای آن هست؟
آیا ما اینجا دور هم جمع نشده ایم که در رابطه با این مسائل مشکلات و راه کارها به بحث بنشینیم؟
آیا خیلی از اعضای این سایت شغلشان این نیست و از این راه امورات زندگی را نمیگذرانند؟
مگر بجز این است که اگر سرمایه امروز سرمایه شده است بخاطر ارائه مطالب چنین جامع و کاملی از جانب اعضای بعضا بسیار با تجربه این سایت است؟
آیا در یک فروم مثلا مهندسی الکترونیک معتبر کسی حرف از سیاست میزند ؟ حرف از مذهب میزند؟
آیا فکر نمیکنید حجم مطالب وافعا مفید سایت نسبت به گذشته شدیدا کاهش یافته و در عوض حجم مطالب غیرمفید و بی مصرف لااقل در حد سرمایه و سرمایه گذاری بشدت افزایش پیدا کرده است؟
بنظر شما واقعا برخی از تاپیکها از ارزش حتی پایین هم برخوردارند؟
بنطر بنده جناب رضا اگر هم قرار است تاپیک عمومی باشد باید به موضوعات علمی مفید اختصاص داده شود نه .....
این مردم اصولا به مذهب و سیاست حساسیت بی دلیل و تعصب دارند و در هیچ زمانی هم در این موارد به نتیجه ایی نرسیده اند پس چه لزومی برای وجود مثلا اخبار سیاسی ، مذهبی وجود دارد ؟
سرمایه باید سرمایه علمی باشد نه محلی برای وقت گذرانی قبول دارید؟
آقا اگر کسی خبر میخواد اینهمه سایت نیوز چپ و راست در هر زمینه ایی راست و دروغ حتما باید در اینجا مطرح شود؟که یک عده هم از آب گل آلود ماهی بگیرند؟
شما چه میدانید پشت این نامه و آواتارها چه کسی پنهان است فکر نمیکنید یکروزی از همین راهی که در سرمایه باز شده است ضربه خواهید خورد؟
بنظرم تالارهای عمومی و تاپیکهای عمومی فاقد بار علمی تماما آفت این سایت هستند و چیزی جز گمراه کردن فکر و اندیشه دیگران و وقت گذرانی برای یک عده هیچ سودی ندارند.
اینهمه زمانی که برای کپی پیست مسائل اضافی در این سایت میرود اگر برای ترجمه یک صفحه مطلب علمی میرفت ........
قدرت تخصصی سایت سرمایه کم کم زیر سلطه مسائل عمومی در حال به تحلیل رفتن است این یک هشدار است خواه کسی از من برنجد و خواه....
اصلا چرا یک بخشی در سایت نمیگذارید با این نام " اگر من مدیر سایت بودم ...." تا کاربران بیایند و راحت سلایق خود را مطرح کنند آنوقت شما راه کارها را بررسی کنید؟
سپاس

hoseintaheri May 12th, 2009 14:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ProfessionaTrader (پست 315144)
سلام
پست هایی سانسور شد..خبرهایی پاک شد.از ترس ف.ی.ل.ت.رینگ سایت.. از ترس مستبدان.کسانی که با هر دروغ و ریا و پستی که شده می خوان همه چیز مال خودشون باشه جلوی هرچیزی که علیه اونها باشه رابگیرن...عده ای دلخور شدندکه چرا اطلاع رسانی خبری و انعکاس مطالبشون باسانسور وخودسانسوری مواجه شده..از طرفی افرادی ناراحت از سانسور و از طرفی مدیرانی نگران سانسور (ف.ی.ل.تر)
اما در عجبم از کسی یا کسانی که دنبال ماهی گیری از آب گل آلودن... نگران سایتن!؟ نه ...نگران واقعیتن...واقعیت هایی که نباید گفته شه...تا نکنه همه بدونن هم مسلکانی که سنگشونا به سینه می زنن چقدر عوامفریبند...چقدر با نیرنگ و همون آمار اشتباه می خوان واقعیتا کتمان کنند...همونایی که الان مدیر و کاربر می ترسن از اینکه سایتا ف.ی... کنن
...

سلام
شما فکر میکنید اخباری که تو اون تاپیک نوشته میشه به گوش جهانیان میرسه؟ که انقدر از ازادی بیان دفاع میکنید؟
متاسفانه نه تنها شما بلکه بسیاری از اعضایی که تو اون تاپیک فعال هستند فکر میکنند صدای اعتراضشان را همه مردم دنیا خواهد شنید غافل از اینکه تعداد اعضایی که اون تاپیک رو نگاه میکنند به تعداد انگشتهای دست هم نمیرسد.

cold_fear May 12th, 2009 14:09

سلام

دو فروم بزرگ که تو ایران فعال هستند رو هممون میشناسیم و بیشترمون در اونها عضو هستیم
چون این فرومها خیلی وقته کار میکنن و کارشون تخصصی نیست بهتره نگاهی به اونها بکنیم ببینیم چیکار میکنند و ما هم اینجا همون قوانین رو به کار ببریم
ره رو چنان که رهروان رفتند
به نظر من همه جا قانون هست و چه بد و چه خوب باید تابع قانون بود

Mohsen May 12th, 2009 14:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله babakhoo (پست 315131)
به من بگویید ، بعد از تعطیلی تاپیک بنده ، چرا چندین صفحه پست های افراد دیگری همچون جناب محسن و ... پاک شد ؟

سلام

بعد از قفل شدن تاپيك مورد اشاره ي شما (كه اميدوارم علت آنرا از خاطر نبرده باشيد) برخي پستهايي كه ممكن بود دوستان بخواهند آنها را تحليل كرده و يا درباره ي آنها بحث كنند را به تاپيك زير منتقل كرديم :

هيچيك از پستهاي تكنيكي از آن تاپيك حذف نشده و تنها با انتقال آنها سعي شد بحث خاتمه نيابد .

موفق باشيد

albertini May 12th, 2009 14:13

یک جنبه موضوع اینه که درسته قوانین محدود کننده ایی در کشور داریم ولی بسته به اینکه این قوانین چقدر مقبولیت عمومی دارند

در میزان اجرا با هم متفاوت هستند .مثلا شاید 10 سال یا بیشتر از تصویب ممنوعیت استفاده از تجهیزات دریافت امواج میگذرد ولی

همیشه قشر عظیمی از مردم از ان استفاده میکنند و به نوعی قانون مسکوت مانده و همچنین تعداد زیادی سایت که به معرفی فرکانسها

و نرم افزارهای مربوطه میپردازند تا بدانجا که ریس جمهور هم در پاسخ به ممنوعیت این تجهیزات در ایران به خبرنگار خارجی و در خارج از

کشور گفت اتفاقا خیلی از مردم از ان استفاده میکنند.نمونه دیگر سایت تالار بورس میباشد که از نظر قدمت و تعداد کاربر تقریبا مشابه

سرمایه میباشد که هم تالار سیاسی دارد و هم تالار مذهبی و هم حداقل 9 ناظر در بخش سیاسی و هم تذکر و هم اخراجی .ولی

با وجود این هرگز محدودیت ان در اندازه سرمایه حتی در مدیریت قبلی نبوده تا اندازه ایی که در زمانی که بورس شدیدا سقوط کرد

و خیلی ها ناراضی بودند(چند ماه پیش) حتی در سایتشان سازماندهی برگزاری تجمعهای اعتراض امیز میکردند.در واقع فضای اعتراضی

موجود از این است که کاربران که با میزان ازادی در فضای وب ایران اگاه هستند صمیمیت مدیریت جدید را مبنی بر محدودیت بخاطر

امنیت سایت را مخصوصا با توجه به گرایشهای سیاسی ایشان نتوانسته اند بپذیرند .تنها انتظار این است که ما هم در محدوده فضای

موجود فعلی حرکت کنیم و دایره را از انچه هست برای خودمان محدودتر نکنیم.

Kourosh007 May 12th, 2009 14:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 315151)
لطفا نمونه ذکر کنید. شاید مشکلاتی در اجرا وجود داشته و من بی خبرم. با کلی گویی به جایی نمی رسیم.

آقا رضا اگر نمونه سایت منظوره که بهترین نمونه میتونه همون تابناک باشه.آمار بازدیدکننده بسیار بالایی داره.همه دستگاهها هم از وجودش مطلع هستند و مطالب اون سایت حدود رو رعایت میکنه.اگر هم منظورتون نمونه سانسور شده هست خود بنده مطلبی رو در مورد حذف نام خلیج فارس به درخواست کشورهای عربی از پوستر بازیهای کشورهای اسلامی درج کردم که هیچ مشکلی هم توی اون مطلب نبود و هیچ توهینی به کسی نشده بود ولی بلافاصله حذف شد به این بهونه که هیچ سایت حکومتی اون خبر رو ننوشته!!

آقا رضا بذارید راحت صحبت کنیم.بعد هم میشه این پستها رو بعد از بحث سریع پاک کرد.تا قبل از مدیریت آقا وحید اون تالار روال خودشو طی میکرد و برای سایت هم مشکلی پیش نیومده بود و پنین احتمالی هم به صفر میل میکرد.بعد یک سری افراد انگشت شماری سر و کلشون پیدا شد توی سایت که دیدند اکثریت مطلق نظرشون باهاشون مخالفه و این قضیه بهشون فشار اورد که چرا اینجا هم سرکوبگری نکنند؟! از طریق پیغام خصوصی یا هر روشی شما رو تهدید کردند.شما هم کسی رو به عنوان مسوول اون تالار انتخاب کردید که حداکثر سانسور رو اعمال کنه تا شاید اون چند نفر معلوم الحال راضی بشند.ولی لین مساله باعث نارضایتی گسترده بچه ها شده.حالا اینجا جمع شدیم که راهکار انتخاب کنیم. دو تا راه داریم:
1- اینکه منطقی باشیم و احساسات رو کنار بگذاریم جام زهر رو سر بکشیم و اگر راهی مثل راههایی که جناب وایپر پیشنهاد دادند قابلیت اجرایی نداره کلا اینجور تاپیکها حذف بشه.چون با این وضعیت اونجا تبدیل میشه به بلنگوی حکومتی !! به جاش سعی کنیم همونطوری که آقا وحید پیشنهاد دادند همه کاری رو بکنیم شبیه کاری که جناب راسپوتین کردند.یعنی توی زمینه ای که اطلاعات داریم یا علاقه داریم یکسری تاپیک ایجاد کنیم تا در کنار کارمون که فارکس هست چیزهای جدیدی هم یاد بگیریم یا به دوستامون یاد بدیم.
2- احساساتی عمل کنیم و ادامه بدیم و بعد اگر سایت ف.ی.ل.تر شد بریزیم سر جاسوس سایت و تا میخوره بزنیمش :p

من خودم راه اول رو پیشنهاد میکنم.دوستان هم نظری دارند لطفا بدند

وحید May 12th, 2009 14:20

نقل قول:

این جریان مثل روزنامه کیهان میمونه و بقیه روزنامه ها.مثل اینکه بگیم فقط مطالبی حق چاپ داره که توی کیهان باشه!! خب توی این مملکت دهها روزنامه دیگه داره چاپ میشه که حکومتی هم نیستند ولی با رعایت کردن یک سری حدود دارند به کارشون ادامه میدهند.حالا سایتها هم همینطور این حرف خیلی مضحکه که منبع مطلب حتما باید حکومتی باشه!!

بحث حكومتي را يك دوست تازه وارد مطرح كرد و شما نقل از ايشان ميكنيد نظر ما اين مطلب نبود كه شما روي ان زوم كرديد
اينجا 2 مطلب وجود دارد اول اينكه سايت معتبر سايت شناسنامه دار است چه حكومتي چه غير حكومتي كه در صورت بروز مشكل ميتوان به ان استناد كرد و اين مطلب تنها مانع از محكوميت قضايي براي كاربران و مديران است و نه رفع فيل تر در قوانين اگر شما خبري ذكر ميكنيد حتي به عنوان خبر گذاري بايد مدارك و مستندات ان خبر را در دست داشته باشيد و اگر غير از اين باشد به نشر اكاذيب متهم خواهيد شد
مطلب بعدي اينست كه شما تنها اخبار يك جهته را در اين تالار همراه با تفاسير خبري .حتي اگر ان تفسير از همان منبع معتبر باشد قرار ميدهيد(شما منظورم كلي است ) اين به چه معناست ؟در همان قانوني كه خدمت شما عرض كردم دقت كنيد و مصداق ان را بيابيد (كه پيشنهاد من به اقا رضا كلن تعطيل كردنجريان سياسي در يك فروم تخصصي است كه بدتر از خطر في لتر اتحاد ميان اعضا را بر هم زده است به خاطر 2 نفر !)
شما اگر همان تاپيك را بخوانيد از تمام گروهها و جناه ها همه نوع خبري از كوبيدن همديگر تا .... موجود است پس جريان فكري سياسي من كه شما نميدانيد چيست در ان دخالت داده نشده و تنها اخبار غير معتبري كه خود به تنهايي باعث ايجاد مشكل ميباشد حذف شده است
نظر شخصي من اينست كه سايت تخصصي سرمايه نميبايست مورد سو استفاده جريان هاي اتنخاباتي باشد حالا هر جرياني!
اين سايت پر بازديدي است و حساسيت ها فراوان
اقا رضا من اين قوانين را ديروز در چند جا ذكر كردم و گمان ميكردم با خواندن ان بحث دوستان پايان يابد
اخرين كلام اينكه اينجا جاي بحث پيرامون درستي و نادرستي قانون نيست چون نه در تخصص ماست و نه مكان مناسبي براي ان است
تنها با ذكر مدرك در صورتي كه خلاف قانون عمل شده اطلاع دهيد . بنده حقير كه مخلص همه دوستان هم ميباشم در صورتي كه اشتباهي صورت گرفته باشد اصلاح ميكنم
قبل از عمل بايد تمام جواني ان را در نظر گرفت سايتهايي كه اقدام به انتشار اخبار ميكنند همه نفعي در ان دارند يا جنگ بر سر قدرت است يا از جايي تغذيه ميشوند سايتهاي داخلي كه رسمي كار ميكنند و اعتبار انها برايشان مهم است وكلاي ورزيده اي دارند كه قبل و بعد از هر جرياني روي انها حساب ميشود و ميدانند كه چه ميكنند يا يك جريان سياسي قوي پشت سر انهاست
انهايي كه خارج از ايرانند هم منافع خود را دنبال ميكنند و از فيل تر و قانون و هر چيزي در امان
منافع ما اينجا چيست؟ كپي اخباري كه هيچ نفعي ندارد ؟ اگر اين اخبار اينجا كپي نشود به منافع ما و سايت ضربه ميخورد؟ اگر اينجا كپي نشود ديگر هيچ كس به انها واقف نخواهد شد ؟سايت سرمايه سايت سرمايه است
در اخر از همه بزرگان پوزش ميطلبم و ارزوي موفقيت براي انها دارم
پ ن :دوستان كه ميخواهند پست جديد ارسال كنند قوانين را بخوانند . پست هاي قبلي را هم بخوانند . توجه كنيد ما اينجا مجري هستيم پس فقط به نحوه اجرا دقت كنيد
موفق و در پناه خدا باشيد

Kourosh007 May 12th, 2009 14:27

آقا وحید حکومتی را که خود شما در پیغام خصوصی مطرح کردید و همانجا هم بنده نقد کردم ولی بقیه حرفهاتون رو قبول دارم و پیشنهاد خودم رو هم دادم.با این وضعیت اگر اون تاپیکها بسته بشه یا حتی کلا حذف بشه به نظرم بهتره.چون وجودشون از این به بعد و با این قوانین تاثیر معکوس پیدا میکنه.

با تشکر از شما

vahidrock May 12th, 2009 14:35

ببینید آقا رضا همش سیاست همش مذهب ، همش جناح ،چپ و راست شما چی هستید تریدر یا Governor ؟

سرمایه گذار یا حکومت گذار؟

بدون این سیاست لعنتی نمیشه معامله کرد؟

Hamed2420 May 12th, 2009 14:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله vahidrock (پست 315158)

قدرت تخصصی سایت سرمایه کم کم زیر سلطه مسائل عمومی در حال به تحلیل رفتن است این یک هشدار است خواه کسی از من برنجد و خواه....

تنها پستي كه ميشد ازش تشكر كرد، همين پست بود.

تاپيك هايي كه در تالار عمومي مفيد هستند:

- قرارهاي عمومي
- اخبار علمي
- كامپيوتر
- موجودات و مناظر زيبا
- گاهي اوقات هم عكس هاي جالب
- موزيك
- تبريكات ;)
- عكسهاي من
- تعاوني
- كوتاه و خواندني
- چند تا تاپيك محدود ديگه كه الان در ذهنم نيست...

فكر كنم با اين چند تاپيك هدف تالار عمومي يعني "منظور افزایش روحیه دوستی و صمیمیت " نهايي ميشه و بيش از اين باعث گرفتاري هست كه شاهدش هستيم.

هر كسي هم كه ميخواد اخبار و سياست و ... رو دنبال بكنه يك سرچ در گوگل بكنه و يا پي ام به بنده بده (شوخي كردم :p) تا براشون هزاران سايت و وبلاگ اينچنيني ليست كنم.

ارادتمندم

وحید May 12th, 2009 14:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kourosh007 (پست 315168)
آقا رضا اگر نمونه سایت منظوره که بهترین نمونه میتونه همون تابناک باشه.آمار بازدیدکننده بسیار بالایی داره.همه دستگاهها هم از وجودش مطلع هستند و مطالب اون سایت حدود رو رعایت میکنه.اگر هم منظورتون نمونه سانسور شده هست خود بنده مطلبی رو در مورد حذف نام خلیج فارس به درخواست کشورهای عربی از پوستر بازیهای کشورهای اسلامی درج کردم که هیچ مشکلی هم توی اون مطلب نبود و هیچ توهینی به کسی نشده بود ولی بلافاصله حذف شد به این بهونه که هیچ سایت حکومتی اون خبر رو ننوشته!!

آقا رضا بذارید راحت صحبت کنیم.بعد هم میشه این پستها رو بعد از بحث سریع پاک کرد.تا قبل از مدیریت آقا وحید اون تالار روال خودشو طی میکرد و برای سایت هم مشکلی پیش نیومده بود و پنین احتمالی هم به صفر میل میکرد.بعد یک سری افراد انگشت شماری سر و کلشون پیدا شد توی سایت که دیدند اکثریت مطلق نظرشون باهاشون مخالفه و این قضیه بهشون فشار اورد که چرا اینجا هم سرکوبگری نکنند؟! از طریق پیغام خصوصی یا هر روشی شما رو تهدید کردند.شما هم کسی رو به عنوان مسوول اون تالار انتخاب کردید که حداکثر سانسور رو اعمال کنه تا شاید اون چند نفر معلوم الحال راضی بشند.ولی لین مساله باعث نارضایتی گسترده بچه ها شده.حالا اینجا جمع شدیم که راهکار انتخاب کنیم. دو تا راه داریم:
1- اینکه منطقی باشیم و احساسات رو کنار بگذاریم جام زهر رو سر بکشیم و اگر راهی مثل راههایی که جناب وایپر پیشنهاد دادند قابلیت اجرایی نداره کلا اینجور تاپیکها حذف بشه.چون با این وضعیت اونجا تبدیل میشه به بلنگوی حکومتی !! به جاش سعی کنیم همونطوری که آقا وحید پیشنهاد دادند همه کاری رو بکنیم شبیه کاری که جناب راسپوتین کردند.یعنی توی زمینه ای که اطلاعات داریم یا علاقه داریم یکسری تاپیک ایجاد کنیم تا در کنار کارمون که فارکس هست چیزهای جدیدی هم یاد بگیریم یا به دوستامون یاد بدیم.
2- احساساتی عمل کنیم و ادامه بدیم و بعد اگر سایت ف.ی.ل.تر شد بریزیم سر جاسوس سایت و تا میخوره بزنیمش :p

من خودم راه اول رو پیشنهاد میکنم.دوستان هم نظری دارند لطفا بدند

كورش جان من خودم از مشتريهاي تابناكم و هر خبري هم ار اون نقل شده تا حالا پاك نشده
خبر خليج فارس شما اپتدا منبع نداشت و بعد از اون يك منبع فيل تر شده قرار داديد اين خبر بسيار پر حاشيه بود و چون همه دوستان ميهن پرست هستند مباحث زيادي ايجاد ميشد كما اينكه در همون مدتي كه بنده از شما در خواست منبع كردم دوستاني به سرعت ناراحت شده و كلي پست در همين رابطه ارسال شد
موفق باشيد

iran7000 May 12th, 2009 15:01

با درود

آقا رضا نمونه خواستند. خدمتشون عرض می کنم که نمونه ایی باقی نمی مونه که بهش اشاره کرد. سریع نابود می شه.

خواهش من این هست اگر می خواهند سانسور کنند حتما دلیل سانسور رو ذکر کنند و اون پست رو نابود نکنند. چون از لحاظ روانی

تاثیر بسیار بدی می گذاره. مثلا دیروز من در تاپیک بروکر ها در مورد یک بروکر اظهار نظر کردم که کل اون پست بدون دلیل نابود شد.

در پایان اگر واقعا درج این اخبار رو بر طبق سیاست کاری خود نمی بینید خیلی ساده و شفاف این امر رو بگید تا دوستان بعد از این

دیگر در ان تاپیک پست نزنند.

با سپاس.

Kourosh007 May 12th, 2009 15:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله وحید (پست 315185)
كورش جان من خودم از مشتريهاي تابناكم و هر خبري هم ار اون نقل شده تا حالا پاك نشده
خبر خليج فارس شما اپتدا منبع نداشت و بعد از اون يك منبع فيل تر شده قرار داديد اين خبر بسيار پر حاشيه بود و چون همه دوستان ميهن پرست هستند مباحث زيادي ايجاد ميشد كما اينكه در همون مدتي كه بنده از شما در خواست منبع كردم دوستاني به سرعت ناراحت شده و كلي پست در همين رابطه ارسال شد
موفق باشيد

وحید جان خبر ابتدا بدون منبع بود که فرمودید باید منبع فیل تر نشده داشته باشد. بنده هم منبع فی. لتر نشده گذاشتم که باز پاک شد.حالا هم سایت موجوده اگر فکر میکنید که اینطور نبوده لینک خبر رو میذارم که همه ببینند منبع فی.لتر نبوده!!
وقتی چنین اتفاقی میفته هر ایرانی که بویی از وطن پرستی برده باشه ناراحت میشه و این طبیعیه!! راهش این نیست که نگذاریم کسی بفهمه چی شده که کسی ناراحت نشه!!

babakhoo May 12th, 2009 15:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mohsen (پست 315166)
سلام

بعد از قفل شدن تاپيك مورد اشاره ي شما (كه اميدوارم علت آنرا از خاطر نبرده باشيد) برخي پستهايي كه ممكن بود دوستان بخواهند آنها را تحليل كرده و يا درباره ي آنها بحث كنند را به تاپيك زير منتقل كرديم :

هيچيك از پستهاي تكنيكي از آن تاپيك حذف نشده و تنها با انتقال آنها سعي شد بحث خاتمه نيابد .

موفق باشيد

================================================== ==========
سلام
جناب محسن عزیز ، قبل از قفل شدن تاپیک و حتی قبل از اخطار جناب رهجو ، خود ایشان مطلبی را در صفحه قبل نوشته اند ، همین طور بعضی دیگر از دوستان ایشان ، که جنبه تکنیکی داشته و گواه این مطلب هم اینکه بنده در حرفهایم جناب رهجو یا ... را خطاب قرار داده ام ولی اثری از پست نیست !(صد در صد تکنیکی)
امیدوارم زود قضاوت کرده باشید و این پست را تایپ کرده باشید نه اینکه ... .
ضمنا دلیل قفل شدن تاپیک را نفهمیدم ، اگر منظور پست قبل از اخطار بوده ، که اگر هم مشکل داشت باید حذف می شد یا ویرایش یا ... که پا برجاست و اگر منظور پست آخر بوده که مسابقه بود ممنون می شوم در پیغام خصوصی توضیح دهید .
دلیل ناراحتی من اخطار نبود! دلیل این بود که خود جناب رهجو و گروه مورد نظر تا چند پست قبل از اخطار پست می زدند (دلیلش رو بنده و خودشون می دونند و نیت بحث علمی نبود) ولی بعدش یکهو پیغام دادند که جدیدا شما پست بی خود می زنی !!! اگر اینطوره چرا خود ایشان پست می زد و بحث می کرد !
موضوع بسته شدن تاپیک صد در صد شخصی بود و از تاپیک ازدواج شروع شده بود ، این رو همه می دونند .

پ . ن :
از اونجا که ادامه این مطلب ، ممکنه باعث سوء استفاده از بحث اصلی بشه ، به شخصه دیگه ادامه نمی دم .
تاپیک موجوده و اگر پست ها دوباره اضافه و کم نشه ، همه چیز کاملا گویاست . هر کس می خواد حقیقت رو بدونه کافیه چند صفحه آخر رو یه نگاه بندازه .

آقا رضای عزیز
از اشتباه احمقانه ای که داشتم هم عذرخواهی می کنم ، راستش فکر می کردم اونایی که دنبال مسایل س ک س ی هستند این واژه ها رو search نمی کنند و عقلشون نمی رسه، از طرفی جدیدا کتابهایی با همین موضوع در همین دولت فعلی با عنوان هایی که اگر بنده بخواهم بگویم احتمالا سایت فیلتر می شه !!!!، چاپ شده و اتفاقا رو بورسه و در هر کتاب فروشی ای پیدا می شه .
گویا خود سانسوری ما حتی بیشتر از وزارت ارشاد باید باشه و هر کلمه ای حتی اگر فیلم اش رو دولت بگذاره و کتابش هم چاپ بشه مشکل داره .
ضمنا محض اطلاع دوستان عرض کنم شما در صورتی که مطلبی رو که نرم افزار یا سخت افزار فیلتر بهش حساس هست رو تایپ کنید ، سایت بصورت همیشگی و استاتیک فیلتر نمی شه ، فقط کاربر با کلیک مستقیم از سرچ بهش دسترسی پیدا نمی کنه و می گه فیلتره که برای اون شخص و سایت چه بهتر که زحمت سر زدن به سایت از اون بابا برداشته می شه .
پس نترسید که با یک پست همه چی بره هوا ! اگر هم روزی گردن کلفتی سایت رو فیلتر کرد ، هزار تا راه قانونی برای گرفتن حق هست .

در مورد فرمایشات آقا وحید
دوستمون حق داره ، پشت چهره ها معلوم نیست چیه ، شاید با بروز اولین مشکل ، همین باباخو پا به فرار بگذاره و یک مدت آفتابی نشه ، تجربه اش را در زندگی شخصی همه داشته اند ، ولی حذف صورت مسئله جهت حل مشکل و اینکه سایت تخصصیه و ... به نظرم یعنی هر کسی که تا حالا تاپیک بی ارتباط به موضوع زده یا پست زده یا حتی اومده مطلبی خونده ، همه مقصر و از روی ندونم کاری بوده !
لطفا شما صریحا نظرتون رو در رابطه با این گروه بفرمایید اگر بنده سوء برداشت کرده ام جناب وحید خان .
خیلی وقتها وقتی بحثی پیش می یاد ، حذف اولین جمله ای که می شنویم که آقا بیا صلوات بفرستیم ، بابا بی خیال و ... انگار نه انگار که بابا مخالف و موافق دلش می سوزه .
موضوع رندوم واک چی ؟ اونم سیاسی مذهبیه ؟

البته ما رو چه به این حرفها ،بی خود اعصاب خودم رو خورد می کنم، من از مخالفین عذرخواهی می کنم .
رضا خان حلال کن ما رو . برداشت من از اینکه موضوع فیلترینگ چماقی است بر سر کاربرا اشتباهه و هیچ گونه اشتباه یا ... ای انجام نشده .

من به شخصه دیگه انتقاد نمی کنم . چون جناب وایپر راه حل هم دادند اگر موضوع راه حله !!!

موفق باشید

وحید May 12th, 2009 15:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kourosh007 (پست 315191)
وحید جان خبر ابتدا بدون منبع بود که فرمودید باید منبع فیل تر نشده داشته باشد. بنده هم منبع فی. لتر نشده گذاشتم که باز پاک شد.حالا هم سایت موجوده اگر فکر میکنید که اینطور نبوده لینک خبر رو میذارم که همه ببینند منبع فی.لتر نبوده!!
وقتی چنین اتفاقی میفته هر ایرانی که بویی از وطن پرستی برده باشه ناراحت میشه و این طبیعیه!! راهش این نیست که نگذاریم کسی بفهمه چی شده که کسی ناراحت نشه!!

كورش جان اون سايت براي من في.لتر هست ولي ظاهرا براي بعضي از دوستان مثل شما و جناب پليس نبوده!
اسمش هم 7 تير هست
بعد از مدتي براي شما هم في.لتر خواهد شد
شاد باشيد

aram2006 May 12th, 2009 16:12

محدوديت اينترنتي شامل دو بخش عمده است 1-مسائل سياسي2-مسائل س...ي. مورد دوم رو كه توي اين سايت نداريم فقط مورد اول توي يكي دو تا تاپيك مطرح شده.پس من همون پيشنهادي رو كه توي پيغام خصوصي به آقا وحيد دادم دوباره اينجا مطرح مي كنم.

تاپيك هاي اخبار سياسي تعطيل شود.

ظاهرا اين تنها مشكل ماست.مسؤلين از بابت حذف پست ها راحت ميشن و كابران هم احساس سرخوردگي نمي كنن كه چرا پستهاشون كه مطابق ميلشون هست پاك ميشه و بقيه نه.

Reza May 12th, 2009 16:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 315182)
[/right]

تنها پستي كه ميشد ازش تشكر كرد، همين پست بود.

تاپيك هايي كه در تالار عمومي مفيد هستند:

- قرارهاي عمومي
- اخبار علمي
- كامپيوتر
- موجودات و مناظر زيبا
- گاهي اوقات هم عكس هاي جالب
- موزيك
- تبريكات ;)
- عكسهاي من
- تعاوني
- كوتاه و خواندني
- چند تا تاپيك محدود ديگه كه الان در ذهنم نيست...

فكر كنم با اين چند تاپيك هدف تالار عمومي يعني "منظور افزایش روحیه دوستی و صمیمیت " نهايي ميشه و بيش از اين باعث گرفتاري هست كه شاهدش هستيم.

هر كسي هم كه ميخواد اخبار و سياست و ... رو دنبال بكنه يك سرچ در گوگل بكنه و يا پي ام به بنده بده (شوخي كردم :p) تا براشون هزاران سايت و وبلاگ اينچنيني ليست كنم.

ارادتمندم

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aram2006 (پست 315208)
محدوديت اينترنتي شامل دو بخش عمده است 1-مسائل سياسي2-مسائل س...ي. مورد دوم رو كه توي اين سايت نداريم فقط مورد اول توي يكي دو تا تاپيك مطرح شده.پس من همون پيشنهادي رو كه توي پيغام خصوصي به آقا وحيد دادم دوباره اينجا مطرح مي كنم.

تاپيك هاي اخبار سياسي تعطيل شود.

ظاهرا اين تنها مشكل ماست.مسؤلين از بابت حذف پست ها راحت ميشن و كابران هم احساس سرخوردگي نمي كنن كه چرا پستهاشون كه مطابق ميلشون هست پاك ميشه و بقيه نه.

شخصا با پیشنهاد مطرح شده در این دو پست کاملا موافقم. لطفا دوستان اعلام نظر کنند.

BLACK_NINJA May 12th, 2009 16:18

سلام
بنده هم موافقم.بسیاری از حاشیه ها از تاپیک اخبار سیاسی و... ایران و اخبار و حوادث جالب است.

albertini May 12th, 2009 16:23

پس خوبه یک نظر سنجی بذارید.

vahidrock May 12th, 2009 16:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله babakhoo (پست 315193)
================================================== ==========
.....

در مورد فرمایشات آقا وحید
دوستمون حق داره ، پشت چهره ها معلوم نیست چیه ، شاید با بروز اولین مشکل ، همین باباخو پا به فرار بگذاره و یک مدت آفتابی نشه ، تجربه اش را در زندگی شخصی همه داشته اند ، ولی حذف صورت مسئله جهت حل مشکل و اینکه سایت تخصصیه و ... به نظرم یعنی هر کسی که تا حالا تاپیک بی ارتباط به موضوع زده یا پست زده یا حتی اومده مطلبی خونده ، همه مقصر و از روی ندونم کاری بوده !
لطفا شما صریحا نظرتون رو در رابطه با این گروه بفرمایید اگر بنده سوء برداشت کرده ام جناب وحید خان .
....
موفق باشید

درود جناب باباخو

مشکلات بزرگ همیشه از پس مسائل کوچک شکل میگیرند... معلوم نیست دوستانی که در یک سایت تخصصی معاملاتی دچار حس وطن پرستی و میهن دوستی میشوند و تصور میکنند که با پرداختن بی دلیل به مسائل سیاسی و مذهبی میتوانند نشان دهند که چقدر آب و خاک این مرز و بوم برایشان اهمیت دارند و اقدام به درج اخبار و کپی کردن آنها در سرمایه میکنند دقیقا چه کسانی هستند...

آیا اینگونه افراد واقعا حس میهن دوستی دارند؟

آیا اینگونه افراد اصولا سرشان برای پرداختن به این مسائل درد میکند؟

آیا این افراد بخاطر چند تشکر که پای پستهایشان زده شود یا اعتبار و مسائلی از این دست چنین کاری میکنند؟

آیا قصد فراهم آوردن محیطی همه کاره و با دسترسی آسان خبرها برای دوستان این کار را میکنند؟

من یا شما چه میدانیم که چه کسی هستند ...

ولی اینرا خوب میدانم که اگر بخاطر حس میهن پرستی حضرات عالی مدتی را بدون دسترسی به این سایت که اگر اینگونه هم پیش برود کم کم شاهد آن خواهیم بود داشته باشیم اولین کسانی که دمشان را روی کولشان میگذارند و میروند در جای دیگری علاقه ملی خود را به نمایش میگذارند همین افراد هستند ...

اما خوب میدانم که در این کشور جای اینگونه احساسات نیست و یک ربات نرم افزاری یا سخت افزاری چیزی از سرمایه و اعضایش متوجه نمیشود آنوقت شما جناب باباخو بروید ببینم از کدام مرجع قانونی میخواهید حقتان را بگیرید....

خوب میدانم که هرگز و هرگز و هرگز گوشت را دست گربه ندهم .....

سری را که درد نمیکند دستمال نمیبندند .....اینهمه وبلاگ و سایت مذهبی در داخل و خارج این کشور فعالیت میکنند بروند آنجا اظهار میهن دوستی کنند پس حتما قصد و نیتی وجود دارد که با وجود اینهمه جنجال هنوز به اینجا چسبیده اند...

باز هم میگویم درد امروز من و شما همین زمانهایی است که برای اینگونه مسائل صرف کرده ایم چه بسا اگر انرژی ، زمان ، و دانش و تحقیقاتمان را برای همین علم صرف میکردیم امروز تمام دنیا رو دزد نمیکردیم که آی ملت بشتابید عامل تمام ضررهای من در این بازار دزدی بروکرهاست...

بشخصه کسی را در این سایت دورادور میشناسم که اگر شغل و سمت و مسوولیت او را ذکر کنم خیلی از این پستهای میهن پرستانه خود به خود زده نمیشوند ولی افسوس که ما همیشه همه چیز را فدای ناچیز کرده ایم.......افسوس

80 درصد تاپیکهای عمومی این سایت فقط برای وقت گذرانیست....

سپاس

hoseintaheri May 12th, 2009 16:38

لطفا نظر سنجی را بالای این تاپیک اضافه کنید.

وحید May 12th, 2009 16:42

بنده نيز چنانچه از قبل گفته ام تاپيك عمومي محل دوستيها و صميميتهاست . يادگيريها و رساندن خير علمي به ديگران و نه جنگ عقايد و فشار عصبي (هر پستي كه اديت يا ويرايش ميكنم 2 برابر صاحب پست ناراحت ميشم)
محفلي براي سرگرمي سالم در جمع دوستان فرهيخته سرمايه
پس با عدم ارسال اخبار سياسي و هر انچه به سياست مربوط است موافقم (جا براي فعاليت سياسي بسيار فراوان است )
دوستاني كه با اين نظر موافقند زير اين پست تشكر بزنند
موفق باشيد

behrouz-fx May 12th, 2009 16:43

سلام
بنده یه پیشنهاد بدم که نه سیخ بسوزه نه کباب :laugh:
چطوره که دوستان سایت های خبری و منابعشون رو اعلام کنن ، مثلا همینجا.بعد از اون مدیران محترم ، از بین اینها ، منابعی رو که مشکلی ندارند اعلام کنند و دوستان از اون منابع ، پست بزنند و بقیه هم در مورد اخبار نظر ندهند چون باعث کدورت و جنجال :whoow: میشه.
اینطوری شاید هم تاپیک ها حذف نشوند و مشکلی پیش نیاید ، هم کدورت و بحثی ایجاد نشود و هم مشکلات فی لتر شدن سایت پیش نیاید .در ضمن افراد زیادی هستند که تمایل چندانی به مطالعه سایت های خبری گوناگون ندارند و تنها منبع آنها همین چند تاپیک سرمایه است ، اینطوری سر این دوستان هم بی کلاه نمیمونه:p

albertini May 12th, 2009 16:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله vahidrock (پست 315215)
درود جناب باباخو

مشکلات بزرگ همیشه از پس مسائل کوچک شکل میگیرند... معلوم نیست دوستانی که در یک سایت تخصصی معاملاتی دچار حس وطن پرستی و میهن دوستی میشوند و تصور میکنند که با پرداختن بی دلیل به مسائل سیاسی و مذهبی میتوانند نشان دهند که چقدر آب و خاک این مرز و بوم برایشان اهمیت دارند و اقدام به درج اخبار و کپی کردن آنها در سرمایه میکنند دقیقا چه کسانی هستند...

آیا اینگونه افراد واقعا حس میهن دوستی دارند؟

آیا اینگونه افراد اصولا سرشان برای پرداختن به این مسائل درد میکند؟

آیا این افراد بخاطر چند تشکر که پای پستهایشان زده شود یا اعتبار و مسائلی از این دست چنین کاری میکنند؟

آیا قصد فراهم آوردن محیطی همه کاره و با دسترسی آسان خبرها برای دوستان این کار را میکنند؟

من یا شما چه میدانیم که چه کسی هستند ...

ولی اینرا خوب میدانم که اگر بخاطر حس میهن پرستی حضرات عالی مدتی را بدون دسترسی به این سایت که اگر اینگونه هم پیش برود کم کم شاهد آن خواهیم بود داشته باشیم اولین کسانی که دمشان را روی کولشان میگذارند و میروند در جای دیگری علاقه ملی خود را به نمایش میگذارند همین افراد هستند ...

اما خوب میدانم که در این کشور جای اینگونه احساسات نیست و یک ربات نرم افزاری یا سخت افزاری چیزی از سرمایه و اعضایش متوجه نمیشود آنوقت شما جناب باباخو بروید ببینم از کدام مرجع قانونی میخواهید حقتان را بگیرید....

خوب میدانم که هرگز و هرگز و هرگز گوشت را دست گربه ندهم .....

سری را که درد نمیکند دستمال نمیبندند .....اینهمه وبلاگ و سایت مذهبی در داخل و خارج این کشور فعالیت میکنند بروند آنجا اظهار میهن دوستی کنند پس حتما قصد و نیتی وجود دارد که با وجود اینهمه جنجال هنوز به اینجا چسبیده اند...

باز هم میگویم درد امروز من و شما همین زمانهایی است که برای اینگونه مسائل صرف کرده ایم چه بسا اگر انرژی ، زمان ، و دانش و تحقیقاتمان را برای همین علم صرف میکردیم امروز تمام دنیا رو دزد نمیکردیم که آی ملت بشتابید عامل تمام ضررهای من در این بازار دزدی بروکرهاست...

بشخصه کسی را در این سایت دورادور میشناسم که اگر شغل و سمت و مسوولیت او را ذکر کنم خیلی از این پستهای میهن پرستانه خود به خود زده نمیشوند ولی افسوس که ما همیشه همه چیز را فدای ناچیز کرده ایم.......افسوس

80 درصد تاپیکهای عمومی این سایت فقط برای وقت گذرانیست....

سپاس

اولا در جواب این ایاهای شما در مباحث فلسفی میگویند اینکه چه کسی میگوید مهم نیست بلکه اینکه چه میگوید مهم است

دوم استفاده از جملاتی مانند ((دمشان را روی کولشان میگذارند و میروند)) در مورد فعالان تاپیک مورد نظر خارج از ادب و نزاکت میباشد

سوما اینکه مگر نه همین سیاست باعث شده که از استفاده از بسیاری بروکرها محروم شویم و اکثر مبادلات ما بخاطر تحریمهای بانکی

وابسته به وبمانی شود .و معلوم نیست همان قضییه ایگولد روزی دوباره اتفاق نیفتد و اگر اینگونه پیش رود همین چند بروکر هم ما را تحریم

کنند.

aram2006 May 12th, 2009 16:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله وحید (پست 315218)
بنده نيز چنانچه از قبل گفته ام تاپيك عمومي محل دوستيها و صميميتهاست . يادگيريها و رساندن خير علمي به ديگران و نه جنگ عقايد و فشار عصبي (هر پستي كه اديت يا ويرايش ميكنم 2 برابر صاحب پست ناراحت ميشم)
محفلي براي سرگرمي سالم در جمع دوستان فرهيخته سرمايه
پس با عدم ارسال اخبار سياسي و هر انچه به سياست مربوط است موافقم (جا براي فعاليت سياسي بسيار فراوان است )
دوستاني كه با اين نظر موافقند زير اين پست تشكر بزنند
موفق باشيد

چرا لقمه رو پيچوندي عزيزجان بگو ميخوام تعداد تشكرام زياد شه ديگه:p:p

viper May 12th, 2009 16:58

اگر فقط لینک خبرها از سایت های مجاز و عنوان باشه بازم مشکل پیش میاد؟
(یعنی متن خبر نباشه فقط لینک)
------------------------------------
در هر صورت حتی اگر 1% احتمال داشته باشه برای سایت مشکلی پیش بیاد منم موافقم کل این مباحث تعطیل بشه.
این سایت یک شبه بوجود نیامده که یک شبه از بین برود.حاصل 1000 ها ساعت زحمت و تفکر 1000 ها عضو است.

vahidrock May 12th, 2009 17:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 315220)
اولا در جواب این ایاهای شما در مباحث فلسفی میگویند اینکه چه کسی میگوید مهم نیست بلکه اینکه چه میگوید مهم است

دوم استفاده از جملاتی مانند ((دمشان را روی کولشان میگذارند و میروند)) در مورد فعالان تاپیک مورد نظر خارج از ادب و نزاکت میباشد

سوما اینکه مگر نه همین سیاست باعث شده که از استفاده از بسیاری بروکرها محروم شویم و اکثر مبادلات ما بخاطر تحریمهای بانکی

وابسته به وبمانی شود .و معلوم نیست همان قضییه ایگولد روزی دوباره اتفاق نیفتد و اگر اینگونه پیش رود همین چند بروکر هم ما را تحریم

کنند.

درود جناب آلبرتینی

اولا اینکه گویا شما فلسفه بسیار وزینی دارید اتفاقا اینکه چه کسی میگوید مهم است نه اینکه چه میگوید چون معلوم نیست آنچه که میگوید مطالب خودش است یا عمل کپی پیست کردن از مطالب دیگران...شما که میدانید چه میگویند پای هر خبری که میگذارید یک تفسیر فلسفی هم قرار دهید تا ما هم بفهمیم و از شما بیشتر بیاموزیم...

دوما اینکه ضرب المثلی که عرض کردم استعاره از بی تفاوتی است شما که فلسفه میدانید دیگر چرا؟بعد هم اگر منظورتان از فعالیت کپی کردن اخبار جانب دارانه و سیاسی است این اسمش فعالیت نیست دردسر است...

سوما اینکه در هر حال شما با این سیاست زندگی میکنید ما چوب همین چیزی که اسم سیاست را رویش میگذارید داریم میخوریم حالا یا چپ گرایانه یا راست گرایانه سیاست سیاست است شما بفرمایید دفاع کنید تا انشا الله همه چیز حل شود...

اینگونه فعالیتها نه ما را از تحریم نجات میدهد نه بروکرها را از فیلتر ولی میدانم یک سایت علمی را از ما خواهد گرفت..

خود دانید

ساعت جاري 20:24 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.