![]() |
با سلام
روند نزولی طلا آغاز شد موفق و پیروز باشید |
نقل قول:
چرا ؟ به خاطر ریزش امروز ؟ |
به نظر من هم طلا پتانسیل نزول تا قیمت
1361 رو داره |
طلا با وجود یک بار لمس کرد ن1407.7
در صورت عبور مجدد اردر فروشی رو به این صورت در نظر دارم فروش در قیمت 1407 استاپ 1416.1 تارگت 1362 |
نقل قول:
بخاطر شکسته شدن ساپورت قوی در قیمت 1410 دلار موفق و پیروز باشید |
SPDR Gold Trust holdings slip to 1,297.726
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
با سلام
گزارش دیروز بیلیون دسک از تغیر ETF اطلاعات را از لینک زیر دانلود کتید تغیرات 790 کیلو مثبت است [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
دوستان استخراج قیمت سکه بر مبنای قیمت دلارمرجع بانک مرکزی است یا قیمت دلار در بازار ازاد چون با 20 تومن تغییر هم نتیجه محاسبه بسیار تغییر میکند |
نقل قول:
قیمت دلار را 50 ریال معمولا زیر قیمت ازاد در نظر بگیر به طور مثال اکنون که ازاد 10640 ریال شما 10590 در نظر بگیردر کل نزدیک قیمت ازاد منطقی تر است البته این قانون با توجه به شرایط تفاوت قیمت ازاد و دولتی تغیر می کند |
اطلاعیه
به اطلاع کلیه مشتریان معاملات آتی می رساند به دلیل قطعی برق در ساختمان بورس کالای ایران معاملات آتی از ساعت 15:40 عصر روز چهارشنبه مورخ 17/9/89 متوقف گردید .لذا نحوه تعیین قیمت تسویه روزانه طبق روال انجام خواهد شد.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام
با توجه به روند کاهش حجم ذخیره طلا یک هفته اخیر در سایت spdrgoldshares 1/298/03 1/297/73 1/295/30 1/293/78 1/289/83 آیا میتوان اینطور برداشت کرد که در این هفته آخر سال طلا اگر کاهشی هم نباشد افزایشی نخواهد بود؟ کلا تحلیل و نظر شما در مورد طلا و پیشبینی های قبلی برای 1500 و 1600 دلار تا آخر سال میلادی چیست؟ ممنون از تمام دوستان که زحمت میکشند و نتایج و نظراتشان را برای تازه کارها میگذارند. |
به نظر من برای این هفته طلا اول تا 1360 کاهش پیدا می کند.و بعد از ان حداکثرتا 1415 پیش می رود
|
امروز دوشنبه اول هفته تقاضای خوبی در بازار طلا بصورت فیزیکی وجود دارد و همین موضوع باعث شده قیمت ثابت بماند. این تقاضا در آسیا و اروپا در زمانهای کاهش قیمت باعث امیدواری بلند مدتیها در این بازار شده و کاهش قیمت را موقتی می دانند. اطلاعات خوب اقتصادی در امریکا و سایه سیاستهای انقباضی توسط دولت چین همچنان باعث تضعیف قیمت طلا هستند و البته تکنیکال هم این تضعیف را تایید می کند:
http://graphics.thomsonreuters.com/W...1312081916.jpg تحلیلگر تکنیکال رویترز اعتقاد به احتمال کاهش تا ۱۳۵۰ دلار دارد و فعلا تا آن زمان قیمت را بین ۱۳۷۱ و ۱۳۹۵ در نوسان می داند. نکته مهم باز تشکیل الگوی سروشانه در نمودار تکنیکال طلاست که باید به روند آن بسیار حساس باشیم. به نظر من امروز بیشتر قیمت طلا باید در حال تثبیت و کمی کاهش بسر ببرد. |
1 ضميمه
نقل قول:
به نظرم طلا را فقط باید در هفتگی تحلیل کرد و اینکه بگیم از نظر الیوت "یا سرو شانه " یا با یک فیبوناچی بگیم ریزش خواهد کرد " درست نیست "روی کالا بیشتر دوستان زمانی که وارد سل شده اند تمام سودی که از بازار گرفته بودند تقدیم بازار کرده اند "وقتی روند صعودی می باشد " چه کاریه که سل بگیریم "من بیشتر در معاملات فیوچر ایران یاد گرفتم که کالایی را که نداری نباید سل کنی " اگر نظر به ریزش داری "صبر و در کف خرید ... افزایش نرخ بهره "تنها جلوی طلا را خواهد گرفت در بلند مدت برای فیوچر ایران هم نظر به خرید قرارداد اسفند دارم ولی حالا نه صبر می کنم قرار داد دی ماه به سررسی نزدیک تر شود "و اختلاف اسفند با نقدی کمتر شود "آن موقع اقدام به خرید " در معاملات دی ماه گفتیم اونس تا 1430 فروش روی 352 ریسکی نداره "که همانطور هم شد "الان برای قرارداد اسفند تحلیل معکوس دی ماه می باشد "بهمن ماه به بعد بازار نقدی سکه داغ میشه و آتی سکه افزایشی "این در حالتی هست که ریزش شدید روی اونس نداشته باشیم |
دوستان نطرتون درمورد ايت تحليل چيه؟ اعتقاد به ريزش قيمت طلا تا 1317 دلار داره.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
ساعت جاري 17:21 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |