انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   مسابقات (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   رفع مشکلات ثبت نام - دومین دوره مسابقات فارکس سایت سرمایه ‏ (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4369)

shakeri December 20th, 2008 15:17

با این همه شرکت کننده ، فکر کنم بی انصافی باشه اگه تعداد جوایز زیر 10 تا باشه. اسپانسرهای محترم اگه میشه یه کم بیشتر مایه بذارن و حداقل به 10 نفر اول جایزه بدن . نظر بقیه دوستان چیه؟

vahidrock December 20th, 2008 16:20

پیشنهاد

درود به همه دوستان

ما قبلا ثبت نام کردیم ولی نمیدونم خبری نشده یا شده و ما نمیدونیم؟
در ضمن من هم با دوستان موافقم شرکت کننده ها زیادند و جایزه کم ، بهتر نیست یه تجدید نظری بشه آخه استقبال زیادی شده.
یه نظر دیگه هم دارم برای مسوولین برگزاری این مسابقات از آنجایی که کار پسندیده ایی آغاز شده و با توجه به اینکه خیلیها حمایت کردند و در این مسابقه شرکت میکنند تداوم چنین عملی نتایج خوبی بدنبال خواهد داشت.
تازه کارهایی مثل ما میتونند خارج از موارد غیر منطقی که در معاملات دمو بدون هدف حاکم هست ، به یک رقابت جدی و جذاب بپردازند افرادی که سیستمی برای ارائه دارند براحتی آنرا محک میزنند و اگر مایل بودند آنرا تشریح میکنند.
در هر حال ایجاد چنین فضاهای سالمی بدور از هر گونه ادعایی در نهایت منجر به معرفی کاربرهایی خواهد شد که در واقع حرفی برای گفتن دارند البته بعضی اعتقاد دارند که شاید معاملات بر حسب شانس انجام شده باشد یا بدون در نظر گرفتن مدیریت سرمایه ولی به عقیده من با تحلیل سیستم به کار گرفته شده میتوان براحتی این موارد را بدست آورد.

در پایان از مسوولین محترم سایت سرمایه و شرکتهایی که چنین مسابقاتی را تدارک میبینند نهایت تشکر را دارم و امیدوارم این حرکت نیمه کاره رها نشود ......

niki December 20th, 2008 18:59

سلام و عرض ارادت
لطفا بنده را نيز ثبت نمائيد
NIKI

roobin85 December 21st, 2008 13:34

با سلام .

لطفا بنده را هم ثبت نام کنید .

:rambo:

mrfix December 21st, 2008 14:29

یا علی گفتیم و کار از نو کردیم
و اینگونه بود که عشق آغاز شد
پس از اندی ماه دیسیپلین سایت سر نزدن برگشتیم دوباره. ما هم هستیم فقط مرام این فروم بودن.

:rambo:

isar December 21st, 2008 14:39

Add Me

par30an December 21st, 2008 15:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shakeri (پست 265331)
با این همه شرکت کننده ، فکر کنم بی انصافی باشه اگه تعداد جوایز زیر 10 تا باشه. اسپانسرهای محترم اگه میشه یه کم بیشتر مایه بذارن و حداقل به 10 نفر اول جایزه بدن . نظر بقیه دوستان چیه؟

آره منم موافقم . می گم اگه جایزه ها بیشتر باشه ما تازه کارا هم یه خورده تلاشمون بیشتر می شه . و یه کمی هم امیدوار می شیم . و همه راضی می شن .

bikhiial December 21st, 2008 22:01

منم هستم

fotovat December 21st, 2008 22:20

منم هستم :)

ParsSima December 21st, 2008 23:27

با عرض سلام خدمت مشتاقان بازار فارکس ؛
من هم مثل شما علاقه مندان ، برای شرکت در این مسابقه اعلام آمادگی می کنم .
پیروز و سلامت باشید .

vahidforex December 22nd, 2008 08:16

لطفا ، من هم ...

tabad December 22nd, 2008 16:39

سلام دوستان.please add me

Haghshenas December 22nd, 2008 16:55

منم

سلام
فکر کنم ثبت نام کردم بازم برای محکم کاری منم هستم;).

amin_ar December 22nd, 2008 19:20

add me 2

afterdragon December 22nd, 2008 22:13

سلام
لطفا نام اینجانب را نیز اضافه فرمایید.
با تشکر

ساعت جاري 05:02 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.