انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   سوال درباره امکانات و قابلیت‌های وب سایت (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3584)

Honda February 24th, 2010 20:22

سلام persiansarmaye عزيز ، در تاپيك : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، اينطور بيان شده است كه ( البته با توجه به عبور از شرط گذشتن 15 روز از عضويت شما ) يا بايستي حداقل 30 پست در فروم درج كرده باشيد و يا از طريق فرم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، موضوع درخواست ايجاد تاپيك جديد را به مديريت محترم فروم اعلام بفرمائيد.
با احترام : Honda

Mehrdad-FX February 24th, 2010 21:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله persiansarmaye (پست 378061)
حداقل تعداد پست برای زدن تاپیک چقدره؟ یعنی من الان بعد از 4 سال عضویت باید اسپم بکنم تا بتونم یه تاپیک بزنم؟

با درود فراوان

حداقل 30 تا. متاسفانه همین سیستم باعث شده که تاپیکها پر از پستهائی با این مضامین شده: "آقا دمت گرم" "ما خیلی مخلصیم" "چاکر همه دوستان گل" و در اکثر تاپیکها باید چند صفحه رو با این وضع اینترنت و بالا اومدن صفحات بگردی تا یک پست به درد بخور و مرتبط پیدا کنی.
ولی شما که دیگه نزدیک 30 تا هستی. چند تا چاکرم، مخلصم بفرست حله;)

موفق باشید

Gh.Saeadian February 24th, 2010 21:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله persiansarmaye (پست 378061)
حداقل تعداد پست برای زدن تاپیک چقدره؟ یعنی من الان بعد از 4 سال عضویت باید اسپم بکنم تا بتونم یه تاپیک بزنم؟

سلام
دوستان در پستهای قبلی راهنمایی لازم رو کردن.
اما منهم خواستم نظر خودم رو بگم.
با توجه به اینکه برای ایجاد تاپیک 3 پست کم دارید و احتمالاً تاپیکتون مربوط به اکسپرت نویسی هست چه بهتر که دانش و اطلاعات فنی خودتون رو در تایپکهای مربوطه نشر بدید تا دوستانی که بعداً میخوان باهاتون مرتبط بشن شناخت بهتری پیدا کنن.
موفق باشی

persiansarmaye February 26th, 2010 15:16

خب الان من پستهام شد بیشتر از 30، منتها تاپیک رو پست میکنم فقط یک صفحه سفید میاد!

Captive March 2nd, 2010 16:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله persiansarmaye (پست 378612)
خب الان من پستهام شد بیشتر از 30، منتها تاپیک رو پست میکنم فقط یک صفحه سفید میاد!

دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، بعد از سالها اومدیم یه تایپیک رو بزنیم که با این اررو مواجه شدیم..

نقل قول:

کاربر محترم Captive, شما به یکی از دلایل زیر اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید :

1. ممکن است کمتر از 15 روز از عضویت شما گذشته، یا تعداد پستهای شما کمتر از 30 باشد.
2. ممکن است نام کاربری شما فعال نشده باشد.
3. ممکن است دسترسی شما بدلیل عدم رعایت قوانین سایت، محدود شده باشد.
گزینه ی 1 که نمیتونه بر من وارد باشه /.

2. هم همینطور

و اما اگر 3 هم باشه ، تا به حال کار بدی نکردم :happy:

از مدیران عزیز خواهشی که دارم اینه که این مشکل رو حل کنند. ممنون:advise:

ehsan16481 March 2nd, 2010 17:29

جستجو در فایلهای ضمیمیه

سلام
آیا با قابلیتهای وبسایت میشه دنبال فایل با اسم مورد نظر در فایلهای ضمیمه پستها گشت؟ مثلا یک دوستی
یک فایل پی دی اف یا یک اندیکاتور توی پستها ضمیمه کرده وشما بعد از مدتها میخواهید سراغ آن فایل بروید
اما شما آی دی شخص پست دهنده رو بخاطر ندارید ....
معمولا در اینجور مواقع من میبینم دوستان از همدیگر در خواست میکنند! و منتظر پاسخ میمانند!
آیا راه مکانیزه تری هم هست؟

Reza March 2nd, 2010 18:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Captive (پست 379449)
دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، بعد از سالها اومدیم یه تایپیک رو بزنیم که با این اررو مواجه شدیم..

گزینه ی 1 که نمیتونه بر من وارد باشه /.

2. هم همینطور

و اما اگر 3 هم باشه ، تا به حال کار بدی نکردم :happy:

از مدیران عزیز خواهشی که دارم اینه که این مشکل رو حل کنند. ممنون:advise:

با سلام

دسترسی های شما مشکلی ندارد. در کدام تالار قصد ایجاد تاپیک را دارید؟

Captive March 2nd, 2010 18:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 379481)
با سلام

دسترسی های شما مشکلی ندارد. در کدام تالار قصد ایجاد تاپیک را دارید؟

درود بر شما.

در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .

البته در بخش ذکر شده دوستانی هم هستند که 1 پست هم ندارند اما تایپیک ایجاد کردند. :)

Reza March 2nd, 2010 23:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Captive (پست 379485)
درود بر شما.

در این قسمت .

البته در بخش ذکر شده دوستانی هم هستند که 1 پست هم ندارند اما تایپیک ایجاد کردند. :)

دوباره بررسی کردم. دسترسی شما مشکلی ندارد. لطفا یکبار دیگر با دقت مراحل را دنبال کنید.

DIKTA March 3rd, 2010 21:36

با سلام
اگر امكان دارد ترتيبي اتخاذ بفرماييد تا جلوي پيام خصوصيهاي تبليغاتي به نحوي گرفته شود .

با تشكر

Reza March 3rd, 2010 21:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله DIKTA (پست 379870)
با سلام
اگر امكان دارد ترتيبي اتخاذ بفرماييد تا جلوي پيام خصوصيهاي تبليغاتي به نحوي گرفته شود .

با تشكر

سلام

بر اساس قوانین سایت، تبلیغات از طریق پیام خصوصی ممنوع است. پیام خصوصی تبلیغاتی را از طریق دکمه http://forum.sarmaye.com/images/buttons_msn/report.gif در بالای صفحه پیام خصوصی گزارش کنید تا با کاربر خاطی بر اساس قوانین سایت برخورد شود.

isar March 7th, 2010 15:24

سلام

مدتیه تاپیک پرایم شده بازیچه تعدادی آی دیه تازه وارد که میان و جنجال درست میکنند.

این هم نمونش

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

کاملا از آی دی مشخصه که برای چه کاری ثبت نام کرده و کارش رو هم در اولین پست شروع کرده.

لطفا اون محدودیت 30 پست رو برای این تاپیک اجرا کنید.

مرسی

mohsen124 March 29th, 2010 09:07

با سلام خدمت دوستان
در بالای صفحه پخش زنده میتونیم نمایش موضوعات مشترک شده رو تیک بزنیم لطفا بگید چجوری میشه یک موضوع رو مشترک شد
با تشکر

Mehrdad-FX March 29th, 2010 11:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mohsen124 (پست 385322)
با سلام خدمت دوستان
در بالای صفحه پخش زنده میتونیم نمایش موضوعات مشترک شده رو تیک بزنیم لطفا بگید چجوری میشه یک موضوع رو مشترک شد
با تشکر

با درود فراوان

وارد منوی ابزارهای موضوع در تاپیک مورد نظر شوید و اشتراک موضوع را انتخاب کنید و . . .

موفق باشید

Ahmad-Ali August 5th, 2010 11:23

سلام.
چطور میتونم عکس مثلا 160 یلو بایتی رو در سایت آپلود کنم؟
چون دیدم بعضی از دوستان عکسهایی رو در سایت آپلود میکنند که بزرگتر از اندزه مجاز در مدیریت ضمیمه هاست.
ارادتمند شما احمد.

ساعت جاري 08:59 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.