![]() |
سلام persiansarmaye عزيز ، در تاپيك : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، اينطور بيان شده است كه ( البته با توجه به عبور از شرط گذشتن 15 روز از عضويت شما ) يا بايستي حداقل 30 پست در فروم درج كرده باشيد و يا از طريق فرم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، موضوع درخواست ايجاد تاپيك جديد را به مديريت محترم فروم اعلام بفرمائيد.
با احترام : Honda |
نقل قول:
حداقل 30 تا. متاسفانه همین سیستم باعث شده که تاپیکها پر از پستهائی با این مضامین شده: "آقا دمت گرم" "ما خیلی مخلصیم" "چاکر همه دوستان گل" و در اکثر تاپیکها باید چند صفحه رو با این وضع اینترنت و بالا اومدن صفحات بگردی تا یک پست به درد بخور و مرتبط پیدا کنی. ولی شما که دیگه نزدیک 30 تا هستی. چند تا چاکرم، مخلصم بفرست حله;) موفق باشید |
نقل قول:
دوستان در پستهای قبلی راهنمایی لازم رو کردن. اما منهم خواستم نظر خودم رو بگم. با توجه به اینکه برای ایجاد تاپیک 3 پست کم دارید و احتمالاً تاپیکتون مربوط به اکسپرت نویسی هست چه بهتر که دانش و اطلاعات فنی خودتون رو در تایپکهای مربوطه نشر بدید تا دوستانی که بعداً میخوان باهاتون مرتبط بشن شناخت بهتری پیدا کنن. موفق باشی |
خب الان من پستهام شد بیشتر از 30، منتها تاپیک رو پست میکنم فقط یک صفحه سفید میاد!
|
نقل قول:
نقل قول:
2. هم همینطور و اما اگر 3 هم باشه ، تا به حال کار بدی نکردم :happy: از مدیران عزیز خواهشی که دارم اینه که این مشکل رو حل کنند. ممنون:advise: |
جستجو در فایلهای ضمیمیه
سلام
آیا با قابلیتهای وبسایت میشه دنبال فایل با اسم مورد نظر در فایلهای ضمیمه پستها گشت؟ مثلا یک دوستی یک فایل پی دی اف یا یک اندیکاتور توی پستها ضمیمه کرده وشما بعد از مدتها میخواهید سراغ آن فایل بروید اما شما آی دی شخص پست دهنده رو بخاطر ندارید .... معمولا در اینجور مواقع من میبینم دوستان از همدیگر در خواست میکنند! و منتظر پاسخ میمانند! آیا راه مکانیزه تری هم هست؟ |
نقل قول:
دسترسی های شما مشکلی ندارد. در کدام تالار قصد ایجاد تاپیک را دارید؟ |
نقل قول:
در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . البته در بخش ذکر شده دوستانی هم هستند که 1 پست هم ندارند اما تایپیک ایجاد کردند. :) |
نقل قول:
|
با سلام
اگر امكان دارد ترتيبي اتخاذ بفرماييد تا جلوي پيام خصوصيهاي تبليغاتي به نحوي گرفته شود . با تشكر |
نقل قول:
بر اساس قوانین سایت، تبلیغات از طریق پیام خصوصی ممنوع است. پیام خصوصی تبلیغاتی را از طریق دکمه http://forum.sarmaye.com/images/buttons_msn/report.gif در بالای صفحه پیام خصوصی گزارش کنید تا با کاربر خاطی بر اساس قوانین سایت برخورد شود. |
سلام
مدتیه تاپیک پرایم شده بازیچه تعدادی آی دیه تازه وارد که میان و جنجال درست میکنند. این هم نمونش [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] کاملا از آی دی مشخصه که برای چه کاری ثبت نام کرده و کارش رو هم در اولین پست شروع کرده. لطفا اون محدودیت 30 پست رو برای این تاپیک اجرا کنید. مرسی |
با سلام خدمت دوستان
در بالای صفحه پخش زنده میتونیم نمایش موضوعات مشترک شده رو تیک بزنیم لطفا بگید چجوری میشه یک موضوع رو مشترک شد با تشکر |
نقل قول:
وارد منوی ابزارهای موضوع در تاپیک مورد نظر شوید و اشتراک موضوع را انتخاب کنید و . . . موفق باشید |
سلام.
چطور میتونم عکس مثلا 160 یلو بایتی رو در سایت آپلود کنم؟ چون دیدم بعضی از دوستان عکسهایی رو در سایت آپلود میکنند که بزرگتر از اندزه مجاز در مدیریت ضمیمه هاست. ارادتمند شما احمد. |
ساعت جاري 08:59 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |