انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   تمام اطلاعات ترید با موبایل (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3162)

mrm2007 August 23rd, 2009 23:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mrm2007 (پست 336958)
باسلام

اگه از همین اعتباریهای عادی ایرانسل هم بگیرید , هزینه اتصال به اینترنت کمتر از نصف همراه آخر میباشد (البته سیم کارت پیام رسانش که کمتر هم هست) علتش هم نه تنها قیمت پایینتر ایرانسل بلکه یک هزینه Connection Per Session مخفی در این اپراتور میباشد.

با سلام ,
ظاهرا دیگه نمتونم پست قبلی رو ادیت کنم, فقط گفتم توضیح بدم که اون هزینه در فقط در همراه آخر موجود است

me.trader August 28th, 2009 00:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mrm2007 (پست 336958)
باسلام

اگه از همین اعتباریهای عادی ایرانسل هم بگیرید , هزینه اتصال به اینترنت کمتر از نصف همراه آخر میباشد (البته سیم کارت پیام رسانش که کمتر هم هست) علتش هم نه تنها قیمت پایینتر ایرانسل بلکه یک هزینه Connection Per Session مخفی در این اپراتور میباشد.

با سلام
بالاخره یک سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم و ترید با موبایل را تجربه کردم.:)
ممنون از راهنمایی شما و دیگر دوستان

storyline August 28th, 2009 06:33

touch 3g گوشی حرفه ای برای تریدر

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله jamal.tavasoi (پست 336947)
با درود فراوان.

چقدر برای کانکت شدن به متاتریدر زمان می گیرد؟ من با touch 3G حدود 1 دقیقه .

من هم از این گوشی از بهمن 1388 برای معامله استفاده می کنم. انصافاً عالی است. هم بسیار سبک و هم دارای شفافیت تصویر عالی و کمترین میزان هنگ کردن به خلاف سایر پاکت پی سی هایی است که دیده ام.
سرعت بالایی هم در لود اطلاعات دارد و وایرلسش هم که حرف ندارد.
من برای یک تریدر حتماً این گوشی را توصیه می کنم و واقعاً به پولی برایش دادم راضی ام.

شادزی:banana::rolleyes::banana::rolleyes:

kohzadi August 28th, 2009 10:47

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aras194 (پست 330991)
با سلام
من نسخه pda رو نصب کردم اما نمودار افقی رو نشون نمیده. آیا کار خاصی باید انجام داد تا این قابلیت فعال بشه؟
البته گوشی من قابلیت rotate خودکار با چرخش گوشی رو داره اما اینجا عمل نمیکنه (HTC Touch HD هست)
با درود

سلام دوست عزیز

مدتی حجم کارهایم زیاد بود و نتوانستم درست و حسابی به سایت خوب سرمایه سر بزنم این سوال شما را هم همین الان دیدم. اگر با پیغام خصوصی این پست را یادآوری می کردید شرمنده شما نمی شدم.:)

کار خاصی انجام ندادم فقط صفحه را چرخاندم (rotate) که در امنیا هم به صورت دستی و هم به شکل خودکار انجام می شود اما در مورد گوشی شما اطلاعی ندارم.

موفق باشید

diba August 28th, 2009 14:36

با سلام
میخواستم از دوستان بپرسم با لب تاپ دل مدل دی 600 میشه از طریق موبایل و ایرانسل به اینترنت وصل شد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

mrm2007 August 28th, 2009 14:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله diba (پست 337939)
با سلام
میخواستم از دوستان بپرسم با لب تاپ دل مدل دی 600 میشه از طریق موبایل و ایرانسل به اینترنت وصل شد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

با سلام

متوجه نشدم : آیا فقط منظورتون استفاده از سیم کارت ایرانسله؟ و یا یک گوشی که سیم کارت ایرنسل داخلشه؟

اگه مورد 1 باشه : که یک کارت GSM/GPRS PCMCIA لازم دارید (برای لپ تاپ) که سیم کارت رو داخل اون بگذارید و ...

اگه مورد 2 باشه : اگه گوشیتون دارای ویندوز موبایل باشه که 3 سوته قابل انجامه. وقتی گوشیتون رو به کا مپیوتر وصل میکنید یک منویی روی گوشی ظاهر میشه که یکی از انتخابهاش Internet Connection Sharing هست. اونو که بزنید بعد از نصب یکی دوتا درایور پیش فرض همه چی درست میشه. اگه گوشیتون ویندوز موبایل نداره مدلش رو بگید تا ببینیم که میشه یا نه (بعضی ازمدلها شبیه این قابلیت رو با نصب یک برنامه جداگانه دارند و یا با نصب برنامه های مربوط به خود گوشی)

diba August 28th, 2009 15:38

از راهنماییتون بسیار ممنونم
منظورم این بود که با یک گوشی معمولی مثلا سونی اریکسون کا 510 که سیم کارت ایرانسل روشه اگه اونو با یو اس پی به لب تاب وصل کنم چه جوری میتونم کانکت بشم .
اگر امکانش هست به این سوالاتم هم جواب بدین ممنون:بعد از اینکه با یو اس پی به لب تاپ وصل میشیم روی صفحه موبایل دو تا گزینه میاد درسته؟ 1.فایل ترنسفر 2. فون مد باید کدومشون رو بزنم و اصلا کلا باید چیکار کنم

aras194 August 28th, 2009 15:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله kohzadi (پست 337891)
سلام دوست عزیز

مدتی حجم کارهایم زیاد بود و نتوانستم درست و حسابی به سایت خوب سرمایه سر بزنم این سوال شما را هم همین الان دیدم. اگر با پیغام خصوصی این پست را یادآوری می کردید شرمنده شما نمی شدم.:)

کار خاصی انجام ندادم فقط صفحه را چرخاندم (rotate) که در امنیا هم به صورت دستی و هم به شکل خودکار انجام می شود اما در مورد گوشی شما اطلاعی ندارم.

موفق باشید

سلام

خوشبختانه مشکل با نصب یک برنامه کاملا حل شد.

به هرحال ممنون از پاسخ شما

شاد باشید

me.trader August 28th, 2009 19:38

با سلام خدمت دوستان
وقتی برنامه متاتریدر را روی htc touch viva اجرا می کنم، بصورت اتومات به اینترنت وصل می شوم. بعد از مشاهده چارت و پوزیشنها، حالا چگونه ارتباط گوشی با اینترنت را قطع کنم که هزینه اضافی برای ارتباط با اینترنت محاسبه نشود؟ (سیم کارت ایرانشل اعتباری است)

mrm2007 August 28th, 2009 23:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله me.trader (پست 337988)
با سلام خدمت دوستان
وقتی برنامه متاتریدر را روی htc touch viva اجرا می کنم، بصورت اتومات به اینترنت وصل می شوم. بعد از مشاهده چارت و پوزیشنها، حالا چگونه ارتباط گوشی با اینترنت را قطع کنم که هزینه اضافی برای ارتباط با اینترنت محاسبه نشود؟ (سیم کارت ایرانشل اعتباری است)

با سلام

به Communication Manager برید

این مسیر : Setting >>> Connections >>>Comm Manager

ویا روی Taskbar بالا روی آیکون G یا E که نشون میده کلیک کنید بعد از متنی که به شما نشون داده میشه Communication manager رو انتخاب کنید

در اونجا میتونید DATA Connection را Off کنید.

(البته من گوشی شما رو ندارم ولی اگر منو ها فرق میکرد بگید تا ببینم چه میشه کرد)

موفق باشید

mrm2007 August 29th, 2009 00:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله diba (پست 337950)
از راهنماییتون بسیار ممنونم
منظورم این بود که با یک گوشی معمولی مثلا سونی اریکسون کا 510 که سیم کارت ایرانسل روشه اگه اونو با یو اس پی به لب تاب وصل کنم چه جوری میتونم کانکت بشم .
اگر امکانش هست به این سوالاتم هم جواب بدین ممنون:بعد از اینکه با یو اس پی به لب تاپ وصل میشیم روی صفحه موبایل دو تا گزینه میاد درسته؟ 1.فایل ترنسفر 2. فون مد باید کدومشون رو بزنم و اصلا کلا باید چیکار کنم

با سلام

1)اول SonyEricsson PC Suite نصب کنید (روی سی دی همراه گوشیتون باید باشه- ممکنه تا 10-15 دقیقه هم طول بکشه.)

2) گوشی رو در phone mode قرار بدین و به کامپیوتر وصل کنید و صبر کنید تا عملیات نصب گوشی تموم بشه.

3) Sony Ericsson Pc Suite رو اجرا کنید و به ترتیب کارهای زیر رو انجام بدین :

• Mobile Networking Wizard رو انتخاب کنید
  • باید یک صفحه بیاد که دو تا انتخاب داشته باشه . انتخاب اول که Packet Switched Data هست باید استفاده کنید (توی خط توضیح زیرش از GPRS و 3G گفته). اگه این صفحه نیومد یک صفحه دیگه میاد که روی NEW Connection کلیک کنید تا این صفحه ای که گفتم بیاد
  • در صفحه بعد باید از چند تا گزینه یکی رو انتخاب کنید مثلا برای گوشی من که W300i هست این گزینه هست : ُSony Ericsson W300 WMC Data Modem که روبروش COM4 نوشته. مال شما احتملا اینه :Sony Ericsson K510 WMC Data Modem
  • بعدش یک صفحه میاد که به اون کانکشن یک اسم میدین.
  • در صفحه بعدی Automatic Mode رو انتخاب میکنید
  • FINISH و کار تمام است
  • برای اتصال مثل مرحله اول Mobile Networking Wizard رو انتخاب میکنید و داخل اون روی اسم کانکشنی که درست کردید کلیک سمت راست کرده و Connect رو انتخاب میکنید (همون موقع اگه صفخه گوشی روببینید وصل شدن رو هم میبینید) و برای قطع هم disconnect رو انتخاب میکنید.
موفق باشید

omid_fx August 31st, 2009 16:48

سلام
روی موبایل من بعضی متاتریدر ها با GPRS کانکت میشه بعضی هاشوون نمیشه
کسی به این مشکل بر خورده؟

kamroon August 31st, 2009 18:34

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ali kiani (پست 329448)
با سلام

از دوستانی که برای ترید از موبایل استفاده میکنند سوالی داشتم ، میخواستم بدونم با موبایل میشه VPS رو کنترل کرد ؟ میشه اکسپرت فعال رو مدیریت کرد ؟ از دوستانی که در این زمینه تجربه دارن تقاضای راهنمائی دارم !

با تشکر

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mrm2007 (پست 329608)
با سلام

1) در مورد کنترل vps : چون vps های ویندوز معمولا از Remote Desktop استفاده میکنن نباید مشکلی باشه, چون ويندوز موبايل هم نسخهremote Desktop برای اتصال به ويندوز داره (اگر روی گوشيتون نبود ميتونيد به راحتی نصب کنيد) و میشه استفاده کرد.

2) در مورد اکسپرت هم باید سایر دوستان جواب بدن (من خودم چون با IFC کار میکنم از متا تریدر استفاده نمیکنم)

موفق باشید

سلام

من قصد خرید گوشی htc touch viva رو دارم لطفا دوست عزیزی که این گوشی رو داره مورد فوق رو چک کنه من

مطمئن شم که می تونم با این مدل گوشی به vps وصل بشم. فقط به این منظور قصد خرید دارم.

سپاس

me.trader September 4th, 2009 20:24

با سلام
آیا می توان هنگامی که گوشی (htc touch viva) از طریق ActiveSync به کامپیوتر متصل است، گوشی را با استفاده از اینترنت کامپیوتر (و نه بوسیله GPRS) به شبکه اینترنت وصل کرد؟

mehrdad_rp September 4th, 2009 21:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله me.trader (پست 339206)
با سلام
آیا می توان هنگامی که گوشی (htc touch viva) از طریق ActiveSync به کامپیوتر متصل است، گوشی را با استفاده از اینترنت کامپیوتر (و نه بوسیله GPRS) به شبکه اینترنت وصل کرد؟

بله
این کار امکان پذیره

ساعت جاري 06:24 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.