![]() |
شایدم اسپیکر خاموشه!!!!!!
|
سلام
کسی میدونه بازی backgammon ویندوز رو از کجا میشه دانلود کرد. مال ویندوز فقط آنلاین میشه بازی کرد. ممنون |
نقل قول:
David's Backgammon 5.2.2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام
مدیا پلیر ویندوز پیام زیر را می دهد: The specified module could not be found و هیچ کدام از فایلها تصویری را باز نمی کند علت چیست و چه کار باید کرد ؟ با تشکر |
نقل قول:
دوباره نصب کنید، مشکل حل میشه. اگه نشد کامل پاکش کنید و دوباره نصب کنید.یا یه ورژن دیگه اون رو نصب کنید اگه بازم درست نشد ویندوز رو عوض کنید موفق باشید |
«ن هر كار كردم روي فايرفاكس 2.0.1 نتونستم google toolbar نصب كنم . كسي مي دونه چرا ؟
همينطور google desktop |
نقل قول:
|
كسي از دوستان كركي براي برنامه Easy WebTV & Radio 1.6.5 داره كه واقعا كار كنه ؟ من يكي دارم ولي كار نمي كنه!
واقعا ممنون مي شوم كمك كنيد. ----- فتوت جان مسله اين هست كه گوگل دسك تاپ را اجازه دانلود نميده. در مورد تول بار هم هر كاري مي كنم روي فاير فاكس من نصب نميشه. |
نقل قول:
h**p://www.freeserials.com/serials/search.php?q=Easy+WebTV+%26+Radio موفق باشید |
نقل قول:
|
دوستان عزیز
من از سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مجموعه office 2007 رو دانلود کردم ولی بعد از دانلود شدن اجازه RUN نمیده و خطا میگیره . میدونید چطور باید این اشکال رو رفع کنم و برنامه رو نصب و راه اندازی کنم ؟ |
با سلام دوستان
خبر غیر موثقی شنیدم که یاهو و گوگل قرار است دسترسی به ایمیل های ایرانی ها رو محدود کنن !! کسی اطلاع دقیقی داره ؟ با عرض پوزش اگه نابجا بید ! |
یعنی چی محدود کنن؟
|
ساعت جاري 18:38 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |