![]() |
اگر ممكنه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] را دوباره بگذاريد همون بالا به جاي تنظيمات .
مگرنه بنده شخصا" مجبورم دايما" روي ارسالهاي جديد كليك كنم. |
نقل قول:
به نظر من هم لیست کاربران رو حذف کنید و به جاش "[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]" رو اون بالا جای بدید (عین قدیم) ابتدا صفحه اول بود و بعد انجمن ها و دانلود که متاسفانه اون هم حذف شده ... با تشکر |
نقل قول:
نقل قول:
امروز سیستم فروم رو ارتقاء دادم. لذا برخی تغییرات قبلی از بین رفته و به حالت پیش فرض برگشته. باید دوباره تغییرات رو اعمال کنم. لطفا اگر موارد دیگری هم هست اعلام کنید. با تشکر |
نقل قول:
|
همونطور که آریو گفت هیچ لینکی واسه صفحه اصلیه سایت وجود نداره. منم مدام بر حسب عادت روی تنظیمات کلیک میکنم.:mad:
|
نقل قول:
نقل قول:
اگر موردی بود اعلام کنید. / با تشکر |
نقل قول:
آقا رضا بخش دریافت فایل چی شد؟ ممنون |
نقل قول:
متاسفانه بخش دریافت فایل یک مشکل فنی پیدا کرده که با وجود وقت زیادی که گذاشتم هنوز حل نشده. |
سلام .
یک سئوال داشتم که متاسفانه تاپیک مناسب برای پرسیدنش رو پیدا نکردم . میشه در قسمت امضا تصویر قرار داد ؟ ( البته با حجم خیلی خیلی کم ) سپاسگذارم چیپال |
نقل قول:
http://aycu18.webshots.com/image/305...8620777_rs.jpg بعد از آپلود برروی Insert Signature Picture کلیک کنید تا کدها در امضا قرار بگیره. http://aycu38.webshots.com/image/341...1506636_rs.jpg البته در حال حاضر سایت مشکل داره و اخطار Unable to save Picture را میده.(عکسها را از ادیتور انجمن دیگه ای گرفتم) |
با سلام
یک غلط املایی در منوی بالای صفحه ی اول سایت دیدم گفتم اگر درست شود بهتر میشه : انجمنها (غلط) = انجمن ها (درست) ارسالها (غلط) = ارسال ها (درست) با تشکر |
سلام .
یکی دو روزه موقع زدن دکمه Submit ، پنجره های POP UP باز میشن . اولش فکر کردم اکسپلوررم آلوده شده و Adware داره . ولی تو این دو روز که دقت کردم ، فقط رو سرمایه این اتفاق میافته .معمولا کنتورها اینجور POP UP ها رو باز میکنن . خواستم اطلاع داده باشم . ارادتمند چیپال |
سلام
چرا همیشه این تقوییم در بالای صفحه خالی هست و هیچ موقع اخبار هفته در اون نوشته نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(;) |
سلام
ببخشید می شه این تاپیک آیپی بروکرها رو بعنوان موضوع مهم در بالای تالار مربوطه قرار بدید. هر دفعه لازمش دارم حتی باسرچ هم پیدا نمیشه. ممنون |
سلام
صفحه مورد نظر را Bookmark كنيد و دفعات بعد براحتي با رفتن به منو بوكمارك browser تان رويش كليك كنيد. ضمنا موردي كه گفتيد در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] تحت عنوان [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پست اول وجود دارد. موفق باشيد .................................. رشيدي |
ساعت جاري 23:50 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |