انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

fx-pip August 9th, 2007 11:04

سلام
چطوری میشه Remote Desktop Connection ویندوز رو فعال کرد ؟
که بشه از راه دور به ویندوز دسترسی داشت.

ممنون

ario August 9th, 2007 12:49

هداياي تشويقي ويژه تابستان

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 129277)
واسه close كردن پوزيشن خوبه :) و همچنين ايميل خوندن
ولي از نظر هزينه اصلا" نميصرفه!!!
1000 تومان ته مانده ي خط را نفهميدم كه چه جوري مصرف كرد... !‌ :(

براي گشتن سايت ها هم به درد نميخوره :)
البته من با i-mate و امثال اون كار نكردم...
با گوشي سوني اريكسون كه lcd كوچكي داشت كار كردم :) مطالب سرمايه را كه به زور ميتونستم بخونم !!!

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

matin85 August 10th, 2007 12:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 129644)
سلام
چطوری میشه Remote Desktop Connection ویندوز رو فعال کرد ؟
که بشه از راه دور به ویندوز دسترسی داشت.

ممنون

کلیک راست ماوس بر روی MY computer و سپس گزینه properties , بعد در سربرگ Remote گزینه Remote desktop را تیک دار می کنیم

دستور MSTSC را داخل RUN بنویسید در پنجره باز شده نام کامپیوتر که می خواهید به آن وصل شوید یا IP آن را بنویسید

fx-pip August 13th, 2007 15:44

سلام
من یه چند روزی هست که پیغام زیر رو مشاهد میکنم
دوستان میدونند مربوط به چی هست ؟
http://images.cjb.net/65be4.gif

ario August 13th, 2007 20:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 130571)
سلام
من یه چند روزی هست که پیغام زیر رو مشاهد میکنم
دوستان میدونند مربوط به چی هست ؟
http://images.cjb.net/65be4.gif

با عوض كردن ويندوز درست نشد ؟!

fx-pip August 13th, 2007 22:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 130663)
با عوض كردن ويندوز درست نشد ؟!

خیلی ممنون مشکلم حل شد،مشکل از ویندوز بود

Ahmad-Ali August 18th, 2007 00:15

سلام.
سوال اضطراری دارم.من گوشی نوکیا 3220 دارم که دیروز افتاد توی آب:cry: .البته بعد از حدود 15 16 ساعت روشن میشود ولی مینویسدPhone Restricted و در زیر آن هم نوشته شدهUndo.
وقتی اکی را میزنم پیغام میدهدEnter restriction code .حالا من این کد را از کجا پیدا کنم.:(
در این قسمت نه پین کد قبول میکند و نه چیز دیگر.سیم کارت سالم است و در گوشیهای دیگر این اداها را درنمیاورد.
لطفا راهنماییم کنید.
در ضمن تاپیکی مرتبط با این موضوع پیدا نکردم،اینجا گفتم.اگر خیلی مرتبط نیست ببخشید.

Ahmad-Ali August 20th, 2007 14:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 131630)
سلام.
سوال اضطراری دارم.من گوشی نوکیا 3220 دارم که دیروز افتاد توی آب:cry: .البته بعد از حدود 15 16 ساعت روشن میشود ولی مینویسدPhone Restricted و در زیر آن هم نوشته شدهUndo.
وقتی اکی را میزنم پیغام میدهدEnter restriction code .حالا من این کد را از کجا پیدا کنم.:(
در این قسمت نه پین کد قبول میکند و نه چیز دیگر.سیم کارت سالم است و در گوشیهای دیگر این اداها را درنمیاورد.
لطفا راهنماییم کنید.
در ضمن تاپیکی مرتبط با این موضوع پیدا نکردم،اینجا گفتم.اگر خیلی مرتبط نیست ببخشید.

سلام.لطفا اگر دوستان راه حلی میدانند بفرمایند.:(

fx100 August 20th, 2007 15:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 132197)
سلام.لطفا اگر دوستان راه حلی میدانند بفرمایند.:(

سلام

از اینجا کمک بگیر : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

next August 20th, 2007 15:59

با سلام

الان حدود یک ماه که عضو فروم پرشین تولز [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هستم اما هیچگاه نتوانسته ام پست جدید بزنم هر بار که میام پست بزنم با پیغام زیر مواجه میشم

به مدیران سایت هم چندین بار ایمیل داده ام اما هیچ پاسخی دریافت نکرده ام.

ممنون می شوم اگر مرا در حل این مسئله راهنمائی کنید.

با آرزوی موفقییت برای همه دوستان

Chichest August 21st, 2007 00:11

یکبار دیگر ثبت نام کنید و بلافاصله ایمیل فعال سازی رو باز کنید و لینک رو کلیک کنید.

next August 21st, 2007 02:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله next
با سلام

الان حدود یک ماه که عضو فروم پرشین تولز [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هستم اما هیچگاه نتوانسته ام پست جدید بزنم هر بار که میام پست بزنم با پیغام زیر مواجه میشم

به مدیران سایت هم چندین بار ایمیل داده ام اما هیچ پاسخی دریافت نکرده ام.

ممنون می شوم اگر مرا در حل این مسئله راهنمائی کنید.

با آرزوی موفقییت برای همه دوستان
نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Chichest

یکبار دیگر ثبت نام کنید و بلافاصله ایمیل فعال سازی رو باز کنید و لینک رو کلیک کنید.

با سلام به آقای Chichest

از راهنمائی خوبتون بی نهایت ممنون همون جوری که گفته بودید مسئله فعال نکردن اکانت بود که این مسئله رو کاملا فراموش کرده بودم فکر کنم چون ایمیل فعال سازی به قسمت بالک bulk میل باکس رفته بود که من آن را ندیده بودم پس این بار یادم باشه که قسمت بالک رو سر بزنم. از اینکه منو از این سردر گمی نجات دادید باز هم متشکرم.

با آرزوی موفقیت

fareksi August 25th, 2007 00:36

سلام

از دوستان کسی میدونه جه شرکتهایی در تهران اینترنت بیسیم با تعرفه خانگی ارائه می کنند؟ ( منطقه جنوب شرق تهران را پوشش بدهد)

خودم چند شرکت سراغ دارم که یا مثل داتک در منطقه ما آنتن دهی ندارد یا مثل هما تلکام قیمت تجهیزات واشتراک آن خیلی بالاست.

Hamed2420 August 26th, 2007 18:23

با سلام

از دوستان کسی هست که کلیپ های ارائه شده در سایت www .you tube.com رو ذخیره کرده باشه؟

چطور میشه اینکار رو کرد؟ و چگونه میشه اونها رو بعداً دید؟

من با Opera کار میکنم...

متشکرم

Chichest August 26th, 2007 19:22

==================

In Opera

-------------------------------------
YouTube Grabber v3.1

http://pixhost.eu/avaxhome/avaxhome/2007-04-11/2.jpg

Downloads FLV files from youtube. Simply copy and paste the URL of a video from youtube into the program, press grab OR enter, and the file will be downloaded into the same directory as the program. To play FLV files you need a FLV player

YoutubeGrabber

--------------------------------
ImTOO YouTube Video Converter v1.0.76.0731

Youtube converter
http://www.imagebeaver.com/files4/i/...de5597e092.jpg

businessandmarketing August 27th, 2007 19:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 133466)
با سلام

از دوستان کسی هست که کلیپ های ارائه شده در سایت www .you tube.com رو ذخیره کرده باشه؟

چطور میشه اینکار رو کرد؟ و چگونه میشه اونها رو بعداً دید؟

من با Opera کار میکنم...

متشکرم

سلام دوست عزیز
شما اگر برنامه real player روداشته باشید می تونید کلیپهای youtube و سایتهایی از این قبیل رو دانلود کنید.پسوند این فایلها .flv هستش.
نحوه دانلود هم اینجوریه که اگه موس را روی کلیپ ببرید بالای کلیپ علامت دانلود توسط ریل پلیر مشخص می شه.بعد ار دانلود شدن هم توسط خود ریل می تونید ببنیدشون چون از این این پسوند رو ساپرت می کنه.
برای دانلود ریلپلیر به سایت خود ریل بروید و free trail اونو دانلود کنید بعدش می تونید با یک پچ- که من پیداش می کنم و اونو براتون می زارم-از حالت تریل به رچیستر تبدیلش کنید تا برای همیشه براتون کار کنه.

businessandmarketing August 27th, 2007 20:06

اینم لینک اکتیواتور ریلپلیر:

رامين مقدس August 28th, 2007 02:25

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله akilis2006 (پست 121467)
Download link file : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

سلام به همگی
میشه یک بار دیگه این برنامهء مربوط به آن شدن همزمان چند آی دی YAHOO MESSENGER رو بذارید؟
ممنون از لطفتون
موفق ، شاد ، پیروز و سربلند باشید.

Hamed2420 August 28th, 2007 06:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ramin_Khabaloo (پست 133745)
سلام به همگی
میشه یک بار دیگه این برنامهء مربوط به آن شدن همزمان چند آی دی YAHOO MESSENGER رو بذارید؟
ممنون از لطفتون

با سلام

من از این برنامه استفاده میکردم:

موفق باشید;)

Extacy September 1st, 2007 02:45

Internet Download Manager

با سلام خدمت دوستان عزیز.:)

یک نرم افزار دانلود هست به اسم IDM) , Internet Download Manager) .

کسی لینک دانلود این نرم افزار رو داره واسم اینجا قرار بده ؟!:rolleyes: در ضمن اگر این نرم افزار ورژن 5.1 به بالا باشه که بهتره , چون خودم ورژن 5 که قدیمی هست رو دارم.:cool:

یک خواهش دیگه هم اینکه Trial Version نباشه و *** (C r a c k) شده باشه یا اینکه فایل کرکش تو اینترنت موجود باشه.;)

با تشکر از سروران عزیز.
شاد و پیروز باشید.

fx-pip September 1st, 2007 03:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Extacy (پست 134576)
با سلام خدمت دوستان عزیز.:)

یک نرم افزار دانلود هست به اسم IDM) , Internet Download Manager) .

کسی لینک دانلود این نرم افزار رو داره واسم اینجا قرار بده ؟!:rolleyes: در ضمن اگر این نرم افزار ورژن 5.1 به بالا باشه که بهتره , چون خودم ورژن 5 که قدیمی هست رو دارم.:cool:

یک خواهش دیگه هم اینکه Trial Version نباشه و *** (C r a c k) شده باشه یا اینکه فایل کرکش تو اینترنت موجود باشه.;)

با تشکر از سروران عزیز.
شاد و پیروز باشید.

كد:

http://www.freeserials.com/serials/search.php?q=Internet+Download+Manager+5.01&query=Search+%21

yousef1 September 3rd, 2007 00:57

با سلام خدمت بچه های سرمایه
یه مشکلی برام پیش اومده که خواستم با شما در میون بزارم تا انشا ا.. حل بشه.
یه برنامه ای وجود داره به نام نوید 4 که برای نا بینا هاست تا بتونن لینکها و کلماتی که رو صفحه مونیتور می یاد رو براشون به زبان فارسی بخونه(speach text farsi). این برنامه به دلیل هزینه بالایی که داره امکان خرید برامون وجود نداره.
نرم افزار رو خودم تهیه کردم فقط نیاز به فعال کردن اون دارم که بنا به گفته ها ظاهرا" بعد از خرید باید با شرکت تماس گرفت تا یه کدی که مربوط به الگوریتم برنامه میشه رو ازشون در یافت کنیم .ما هم که برنا مه رو نخریدیم.
اگه نرم افزار مشابهی هم بود ممنون می شم برسونین.
اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون می شم بهم پیغام خصوصی بده.

akilis2006 September 3rd, 2007 11:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ramin_Khabaloo (پست 133745)
سلام به همگی
ممنون از لطفتون

alihirsaei September 3rd, 2007 20:55

ba salam emroz har kari mikonam kampiuteram roshan nemishe benaza shoma iradesh chea?

Hamid333 September 3rd, 2007 21:01

alan az koja va ba chi dari post mizani?

alihirsaei September 3rd, 2007 21:21

az labtop daram estefade mikonam inam ke farsi nadare moteasefane . shoma midonid iradesh chea

Hamid333 September 3rd, 2007 21:26

خوب 1001 ایراد ممکنه داشته باشه.ولی معمولا مشکل از پاور هست. یه بار کابلشو از پشت پاور در بیارین دوباره جا بزنین ببینین درست میشه؟

alihirsaei September 3rd, 2007 21:29

in karo kardam vali roshan nashod

alihirsaei September 3rd, 2007 21:34

mboard ro ham chek kardam vali zaheram hichkodam az moshkelate zahre ke zaman sokhtan zaher mishe nadare

Moji_profit September 3rd, 2007 23:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alihirsaei (پست 134857)
mboard ro ham chek kardam vali zaheram hichkodam az moshkelate zahre ke zaman sokhtan zaher mishe nadare

به نظر مییاد مشکل از پاور باشه همونطور که دوستمون گفتن . اگه هنوز درست نشده برای تست پاور میتونید اون کابل 24 یا 20 پین پاور را از روی مادر برد بیرون بیارید و با یک تکه سیم کوچیک دو تا سیم رنگ سبز و مشکی رو به هم اتصال کنید . اگه پاور روشن شد که پاورتون سالمه و مشکل از مادر برده .

موفق باشید.

alihirsaei September 4th, 2007 01:43

moteasefane mboard dar fani ro veda gofte

aliii878 September 4th, 2007 23:31

سلام دوستان
یه مشکلی پیش اومده هرچی باهاش کلنجار می رم درست نمی شه....

من از spss یکسری کلمات فارسی رو به excel ، پیستpaste ، کردم ولی وقتی به excel میاد این شکلی میشه . فونتش قاطی میکنه ...

چجوری می تونم درستش کنم؟؟؟؟

ممنون

علی یارتان

Hamed2420 September 5th, 2007 00:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aliii878 (پست 135015)
سلام دوستان
یه مشکلی پیش اومده هرچی باهاش کلنجار می رم درست نمی شه....

من از spss یکسری کلمات فارسی رو به excel ، پیستpaste ، کردم ولی وقتی به excel میاد این شکلی میشه . فونتش قاطی میکنه ...

چجوری می تونم درستش کنم؟؟؟؟

ممنون

علی یارتان

علی آقا سلام

این کار رو امتحان کنید که وقتی میخواید فایل رو Paste کنید، به صورت Special Paste این کار رو انجام بدید.

امیدوارم که درست بشه ...

ارادت

aliii878 September 5th, 2007 00:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 135019)
علی آقا سلام

این کار رو امتحان کنید که وقتی میخواید فایل رو Paste کنید، به صورت Special Paste این کار رو انجام بدید.

امیدوارم که درست بشه ...

ارادت

سلام حامد جان

نه خیر این مثل اینکه به این راحتی درست نمیشه ...
باز هم ممنون حامد عزیز;)

علی یارتان

S_K_H September 5th, 2007 01:13

سلام دوستان
می خوام یه مودم adsl بگیرم . چون بیشتر برای نوت بوک می خوام این مدل های usb که آداپتور هم ندارند و جمع و جور هستند خیلی جالبن اما اصلا نمی دونم کارشون چطوره .
کلا ممنون می شوم یه راهنمایی بفرمایید

شادباشید

Moji_profit September 5th, 2007 01:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله S_K_H (پست 135037)
سلام دوستان
می خوام یه مودم adsl بگیرم . چون بیشتر برای نوت بوک می خوام این مدل های usb که آداپتور هم ندارند و جمع و جور هستند خیلی جالبن اما اصلا نمی دونم کارشون چطوره .

شادباشید

با سلام

بنده خودم استفاده میکنم . بسیار هم خوب جواب میده . مودم من مارک D-Link هست . فقط نیاز به یک نصب ساده داره . و اندازه کوچیکی هم داره . البته تو تنظیماتش یه سری تغییرات باید داد . که اگه خواستید استفاده کنید بگید تا براتون توضیح بدم .

موفق باشید

fx-pip September 5th, 2007 01:31

نقل قول:

سلام دوستان

شادباشید

سلام
من از مودم d-link مدل dsl-200 استفاده میکنم.
usb هست وکارش حرف نداره(همونی که دوستمون moji_profit) میگن.

موفق باشید

Hamed2420 September 5th, 2007 01:56

نقل قول:

سلام دوستان

شادباشید

سلام

شهرام خان یکی از دوستان من بخاطر راحتی هرچه بیشتر یک مودم وایرلس گرفته و در داخل منزل و محل کارش با اینترنت کار میکنه و لذت میبره ;)

مثل این:

به هر حال این در حد یک پیشنهاد هست.

ارادت

ario September 5th, 2007 23:03

سلام
2 تا لينك موجود در اين سايت براي من ف ي ل ت ر شده و نميتونم بگيرمش.
آيا كسي ميوتنه فايل torrent موجود در يكي از اين دو سايت را بگيره و در جايي آپلود كنه ؟

متشكرم .

fx100 September 5th, 2007 23:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 135207)
سلام
2 تا لينك موجود در اين سايت براي من ف ي ل ت ر شده و نميتونم بگيرمش.
آيا كسي ميوتنه فايل torrent موجود در يكي از اين دو سايت را بگيره و در جايي آپلود كنه ؟

متشكرم .

fx100 September 5th, 2007 23:43

آریو جان، من سر در نیاوردم. این چی هست؟ یک فایل 5 مگی هست دانلود نمیشه !

ario September 6th, 2007 00:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx100 (پست 135220)
آریو جان، من سر در نیاوردم. این چی هست؟ یک فایل 5 مگی هست دانلود نمیشه !

اين فايل torrent هستش
كه با برنامه ي utorrent بايد باهاش كار كني .
در واقع اين فايل آدرس و مشخصات آن فايل اصلي هستش كه در اينجا يه كتابه مدنظره...
در torrentz.com ميتونيد هر چه كه بخواهيد جستجو كنيد!‌فيلم و كتب و... :)

S_K_H September 6th, 2007 15:06

سلام دوستان :)
یه برنامه ای بود که محتویات یک سایت را دانلود می کرد و ذخیره می کرد توی همین تاپیک هم قبلا دیده بودم اما پیداش نمی کنم . ممنون می شوم اگر دوستان لطف کنند مجدد لینک بدهند .

در ضمن چطور می توان یک صفحه را که در یک سایت قبلا موجود بوده و هنوز هم در آن وب سایت هست ولی لینک آن موجود نیست را پیدا کرد ؟

با تشکر

ario September 6th, 2007 16:41

نقل قول:

یه برنامه ای بود که محتویات یک سایت را دانلود می کرد و ذخیره می کرد توی همین تاپیک هم قبلا دیده بودم اما پیداش نمی کنم . ممنون می شوم اگر دوستان لطف کنند مجدد لینک بدهند .
offline download
چنين برنامه اي را بايد سرچ كنيد .

Hamed2420 September 6th, 2007 17:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله S_K_H (پست 135312)

در ضمن چطور می توان یک صفحه را که در یک سایت قبلا موجود بوده و هنوز هم در آن وب سایت هست ولی لینک آن موجود نیست را پیدا کرد ؟

با تشکر

سلام

ضمن تشکر ز آریوی عزیز :rolleyes:

من برای قسمت اول سوالتون این نرم افزار رو پیشنهاد میکنم: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

قسمت دوم سوال رو هم بلد نیستم :blush:

موفق باشید

fx-pip September 7th, 2007 01:27

سلام
می خواهم یه مرورگر وب رو معرفی کنم،شاید دوستان قبلا اینو دیده باشن یا ازش استفاده میکنند گفتم اینجا معرفی کنم تا دوستانی که با این مرورگر وب آشنا نیستند باهاش آشنا بشن.
مطمئنا بعد از نصب و یکبار استفاده از این مرورگر دوست دارید همیشه ازش استفاده کنید.

یکی از خصوصیات اصلی این نرم افزار رایگان بودن آن هست.
وب سایت اصلی نرم افزار : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لینک مستقیم دانلود نرم افزار : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حجم : 1.79 مگا بایت
توضیحات کامل راجع به این نرم افزار و امکانات آن در وب سایت سازنده نوشته شده.
امیدوارم خوشتون بیاد از این نرم افزار زیبا و کارا
موفق باشید

Hamed2420 September 7th, 2007 01:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 135406)
وب سایت اصلی نرم افزار : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لینک مستقیم دانلود نرم افزار : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حجم : 1.79 مگا بایت

سلام بر آقا جواد گل :)

درسته. این مرورگر یکی از محبوبترین مرورگرها در سطح دنیاست و در سایت معتبر دانلود بالاترین میزان دانلود را در کمتر از دو هفته داشته. نزدیک به 18 میلیون :blink:

http://i19.tinypic.com/4mlbvit.jpg

مطمئناً اگر شرکت مایکروسافت به صورت انحصاری IE رو بر روی ویندوزش نمیگذاشت، کسی از IE استفاده نمیکرد :D
بارزترین قابلیتهای این مرورگر و همچنین مرورگر Opera مانوری هست که میتونیم با ماوس بدهیم و کار رو خیلی راحت میکنه :happy:

باز هم ممنون ولی Opera هم خوبه ها ;)

ارادتمند شما

hamidbabayi September 8th, 2007 01:12

سلام
فکرکنم قبلا در این تایپیک سایتی معرفی شده بود که ویدیو های سایت یوتیوب را به فرمت قابل دریافت وذخیره تبدیل میکرد.حالا میخوام ببینم که این فایلها که با نام get-videoذخیره میشه با چه برنامه ای قابل اجراست؟
ممنون

alihirsaei September 10th, 2007 12:33

دوستانی که adsl استفاده میکنند حداقل حجم پیشنهادی برای 1 ماه که حداقل در روز 7 ساعت online باشه رو چقدر ارزیابی میکنند ( در ضمن اصلا اهل وب گردی و دانلود فیلم وغیره نیستم صرفا برای کار فارکس . از 3 تا بروکر دو تا متا ویکی هم saxo استفاده میکنم )ممنون میشم تخمینی مقدار مناسبی رو ذکر کنید

alihirsaei September 10th, 2007 20:47

از دوستان کسی نبود جواب پست بالا رو بده

ساعت جاري 21:33 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.