انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   انتقادها و پيشنهادها (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1195)

وحید سلیمانی February 28th, 2009 22:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahroodi (پست 290824)
با سلام
فکر کنم این صحبت چرچیل هستش که میگه:
"حکومت دموکراسی برای ملتی که انواع دیگه حکومت رو تجربه نکرده باشه(مثلا مونارشی و الیگارشی و دیکتاتوری و...) بدترین نوع حکومت خواهد بود. "

سلام جناب شاهرودی

مطمئنم مطلبی رو که نوشتم از چرچیل نبود.اون شخص یک متفکر بود نه یک سیاستمدار.اسمش رو بالاخره یادم

میاد ولی الان خاطرم نیست.

بازم از مشارکت شما ممنونم :happy:

بنده بیشتر میخواستم در جواب آقا رضا بگم.پس اگر اعتقاد دارید رای گیری اون کیفیت لازم رو نداره و مثال کاملاً

بجائی هم زدید چرا روش پافشاری میکنید؟

و پیشنهادی داشتم در مورد وزن دهی در رای گیری:اونم اینکه نمیشه 2 نظرسنجی برگذار کنید

1-برای فعال تر ها(رنگ آیدی) بدون دخالت دیگر عزیزان

2-برای کمتر فعالان با شرایط بالا

مدیران هم نظر شون رو در قسمت مربوطه بفرمایند

البته نمیدونم ابزارش در ویبولتن هست یا نه:nervous:

Reza February 28th, 2009 23:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله vahid639 (پست 291065)
سلام جناب شاهرودی

مطمئنم مطلبی رو که نوشتم از چرچیل نبود.اون شخص یک متفکر بود نه یک سیاستمدار.اسمش رو بالاخره یادم

میاد ولی الان خاطرم نیست.

بازم از مشارکت شما ممنونم :happy:

بنده بیشتر میخواستم در جواب آقا رضا بگم.پس اگر اعتقاد دارید رای گیری اون کیفیت لازم رو نداره و مثال کاملاً

بجائی هم زدید چرا روش پافشاری میکنید؟

و پیشنهادی داشتم در مورد وزن دهی در رای گیری:اونم اینکه نمیشه 2 نظرسنجی برگذار کنید

1-برای فعال تر ها(رنگ آیدی) بدون دخالت دیگر عزیزان

2-برای کمتر فعالان با شرایط بالا

مدیران هم نظر شون رو در قسمت مربوطه بفرمایند

البته نمیدونم ابزارش در ویبولتن هست یا نه:nervous:

با سلام

به نظر من هیچ رأی گیری دارای کیفیت ایده آل نیست. اما مشکل اینجاست که راه حل بهتری وجود ندارد. همانطور که با وجود ایراداتی که به دموکراسی وارد است، راه حل بهتری برای اداره جامعه پیدا نشده است. (البته روشهایی مانند "حاکمیت دیکتاتور صالح" و . . . طرفدارانی دارد، اما منتقدان سرسختی نیز دارد.)
بگذریم . . .

در مورد نظرسنجی: به راحتی می توان این نظرسنجی را در تالار اعضاء برگزار کرد، یا امکان رأی دادن را برای کاربران کمتر از ۳۰ پست غیر فعال کرد. اما راه حل ساده تر این است که به نتیجه نظرسنجی فعلی مراجعه کنیم و برای هر گزینه، فقط آراء کاربرانی که دارای بیش از ۳۰ پست هستند (بر اساس رنگ id) را شمارش کنیم: http://forum.sarmaye.com/poll.php?do...lts&pollid=136

اگر یکی از دوستان تیزبین این زحمت را بکشد، احتمالا نتیجه برای همه ما جالب توجه خواهد بود.

با تشکر

BLACK_NINJA February 28th, 2009 23:13

با سلام

بنده انجام میدهم

BLACK_NINJA February 28th, 2009 23:50

تعداد (id) هایی که با ایجاد تالار موافقند و مایل به ایجاد تاپیک شخصی هستند و دارای بیش از 30 پست هستند:125

تعداد (id) هایی که با ایجاد تالار موافقند، اما تاپیک شخصی ایجاد نمی کنند و دارای بیش از 30 پست هستند: 84

تعداد (id) هایی که با ایجاد تالار مخالفند و دارای بیش از 30 پست هستند: 34

پ.ن.1: این آمار گیری دستی انجام شده است و احتمال اشتباه جزئی وجود دارد (البته بنده حداقل دو مرتبه شمارش کردم)
پ.ن.2: خداوند به ctrl+Mouse Wheel Up/down خیر بدهد:laugh:

موفق باشید در سایه ایمان به خداوند شنوا و بینا

Reza March 1st, 2009 00:00

با تشکر از جناب BLACK_NINJA

نتیجه نظرسنجی با احتساب رأی اعضایی که بیش از ۳۰ پست داشته اند:
با ایجاد تالار موافقم و مایل به ایجاد تاپیک شخصی هستم: 51%
با ایجاد تالار موافقم، اما تاپیک شخصی ایجاد نمی کنم: 35%
با ایجاد تالار مخالفم: 14%

نتیجه نظرسنجی با احتساب رأی تمام اعضاء:
با ایجاد تالار موافقم و مایل به ایجاد تاپیک شخصی هستم: 44%
با ایجاد تالار موافقم، اما تاپیک شخصی ایجاد نمی کنم: 41%
با ایجاد تالار مخالفم: 15%

نتیجه: در هر دو حالت، اکثریت شرکت کنندگان در نظرسنجی با ایجاد تالار موافقند. حتی در حالت اول (احتساب رأی اعضایی که بیش از ۳۰ پست دارند)، درصد مخالفان ایجاد تالار کمتر می باشد.

shahroodi March 1st, 2009 00:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahroodi (پست 290824)
با سلام
فکر کنم این صحبت چرچیل هستش که میگه:
"حکومت دموکراسی برای ملتی که انواع دیگه حکومت رو تجربه نکرده باشه(مثلا مونارشی و الیگارشی و دیکتاتوری و...) بدترین نوع حکومت خواهد بود. "

جمله دقیق وینستن چرچیل در این مورد:

"Democracy is the worst form of government except all those other forms that have been tried from time to time"

موفق باشید .:)

lastnight19 March 1st, 2009 15:32

برای ماههای دیگه کاربر نمونه انتخاب نمی کنید؟

حالا اگر جایزه هم در بین نبود فقط به این صورت که مشخص بشه کاربر نمونه کی هست من فکر می کنم که کافی باشه.

Reza March 1st, 2009 15:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 291279)
برای ماههای دیگه کاربر نمونه انتخاب نمی کنید؟

حالا اگر جایزه هم در بین نبود فقط به این صورت که مشخص بشه کاربر نمونه کی هست من فکر می کنم که کافی باشه.

متاسفانه بر خلاف انتظار، استقبال از این نظرسنجی خوب نبود و در دوره آخر فقط 128 نفر در نظرسنجی شرکت کردند و تعداد رای نفرات برگزیده نیز قابل توجه نبود. لذا برگزاری نظرسنجی ادامه پیدا نکرد.

وحید درزی March 1st, 2009 18:00

پیشنهاد خام

پیشنهادی دارم خدمت آقا رضای عزیز :
پس از برگزاری مسابقات خوب ترید و همین طور اکسپرت نویسی فکر می کنم زمان آن باشد تا با یک پلن خوب و همین طور طرح و نقشه کامل مسابقه بین سیستمها و روشهای معامله را برگزار کنید ، البته خودم نمی دانم چگونه می توان مطمئن شد که هر کس با استراتژی ثابتی در حال رقابت است ؟!! اما شاید شما و دوستان بدانید که چه باید کرد ، به هر حال پیشنهاد خامی است که باید روی آن کار شود ، فواید زیادی هم دارد ، مثلا شناسائی سیستمهای برتر و سپس تحلیل و بررسی بیشتر سیستمهای موفق در سایت ، شناسائی بهتر سیستمهای منتخب و ... ، یا علی .

Hamed2420 March 6th, 2009 02:33

1 ضميمه
با سلام

گزینه تشکر قبلاً زیبا تر بود.

فکر کنم که طراحی این گزینه اواخر سال 2006 توسط جناب ariana انجام شده که به حق از گزینه حال حاضر سایت زیباتر هست.

ممنون

Reza March 6th, 2009 12:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 293609)
با سلام

گزینه تشکر قبلاً زیبا تر بود.

فکر کنم که طراحی این گزینه اواخر سال 2006 توسط جناب ariana انجام شده که به حق از گزینه حال حاضر سایت زیباتر هست.

ممنون

با سلام به جناب حامد عزیز

دکمه تشکر قبلی را جایگزین کردم.

موفق باشید

Reza March 6th, 2009 12:44

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله وحید درزی (پست 291338)
پیشنهادی دارم خدمت آقا رضای عزیز :
پس از برگزاری مسابقات خوب ترید و همین طور اکسپرت نویسی فکر می کنم زمان آن باشد تا با یک پلن خوب و همین طور طرح و نقشه کامل مسابقه بین سیستمها و روشهای معامله را برگزار کنید ، البته خودم نمی دانم چگونه می توان مطمئن شد که هر کس با استراتژی ثابتی در حال رقابت است ؟!! اما شاید شما و دوستان بدانید که چه باید کرد ، به هر حال پیشنهاد خامی است که باید روی آن کار شود ، فواید زیادی هم دارد ، مثلا شناسائی سیستمهای برتر و سپس تحلیل و بررسی بیشتر سیستمهای موفق در سایت ، شناسائی بهتر سیستمهای منتخب و ... ، یا علی .

با سلام به جناب درزی

برگزاری مسابقه بین سیستمهای معاملاتی، ایده جالبی است. ما هم قبلا بررسی هایی در این مورد انجام دادیم. اما بدلایلی، این ایده عملی نشد.

برخی مشکلاتی که در این راه وجود دارند عبارتند از:
۱- از کجا مطمئن شویم که یک شرکت کننده تنها بر اساس یک سیستم مشخص معامله می کند؟
۲- به احتمال زیاد یک شرکت کننده نمی تواند در تمام مدت مسابقه، بر اساس تمام سیگنالهای سیستم، پزیشن بگیرد. (زیرا در این صورت باید ساعتهای زیادی پای چارت باشد)
۳- اجرای این مسابقه مستلزم آن است که سیستمهای معاملاتی هر یک از شرکت کنندگان با جزئیات کامل در دسترس عموم قرار داشته باشد. در حالی که ممکن است برخی شرکت کنندگان تمایلی به اعلام عمومی جزئیات سیستم خود نداشته باشند.

۴- . . .

اگر برای این موارد راه حل عملی سراغ دارید، یا اگر مسابقات مشابه در سایتهای معتبر برگزار شده است، لطفا اعلام کنید.

با تشکر

isar March 6th, 2009 14:23

سلام

چرا من تالار اعضا رو ندارم ؟

cold_fear March 16th, 2009 11:03

سلام

دکمه تشکر من کار نمیکنه و میگه یا تخلف کردین یا تعداد پستهاتون کمه و یا اینکه زمان عضویتت کمه که برا من حتما گزینه اولی درسته اما یکی نیست بگه چی شده؟
از مدیران سایت هم سوال کردم ولی جواب ندادن
ارادت

Reza March 16th, 2009 14:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله cold_fear (پست 297514)
سلام

دکمه تشکر من کار نمیکنه و میگه یا تخلف کردین یا تعداد پستهاتون کمه و یا اینکه زمان عضویتت کمه که برا من حتما گزینه اولی درسته اما یکی نیست بگه چی شده؟
ارادت

سلام

با توجه به اینکه دوستان دیگر این مشکل را ندارند، احتمالا مشکل به سیستم شما مربوطه میشود. لطفا یکبار از سایت logoff و مجددا logon کنید. اگر مشکل حل نشد با یک کامپ‍یوتر دیگر چک کنید.

موفق باشید

lastnight19 March 16th, 2009 23:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله cold_fear (پست 297514)
سلام

ارادت

این مشکل تشکر رو من هم بعضی از مواقع دارم (البته نه همیشه)، بعضی مواقع که دکمه تشکر رو می زنم پیغام خطا می ده (مثل دوستمون) ولی دفعه بعد که با همون کامپیوتر وارد می شم مشکل حل شده است و می تونم تشکر کنم.

pedramforex March 18th, 2009 19:07

جناب مدیر من تاپیک "وحید سیستم" را دوتا میبنم!!
نمیدونم دوستان دیگر هم مثل من هستند یا خیر. دو تا تاپیک با این اسم در لیست میبینم.
مگه میشه نام دو تاپیک مثل هم باشه!؟ چقدر بد.

shahroodi March 18th, 2009 19:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pedramforex (پست 298455)
جناب مدیر من تاپیک "وحید سیستم" را دوتا میبنم!!
نمیدونم دوستان دیگر هم مثل من هستند یا خیر. دو تا تاپیک با این اسم در لیست میبینم.
مگه میشه نام دو تاپیک مثل هم باشه!؟ چقدر بد.

سلام جناب پدرام
یک تاپیک مربوط به خود روشه و دیگری کارگاه عملی روش.

موفق باشید. :)

pedramforex March 18th, 2009 19:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahroodi (پست 298461)
سلام جناب پدرام
یک تاپیک مربوط به خود روشه و دیگری کارگاه عملی روش.

موفق باشید. :)

ممنونم ولی ایکاش اسم یکیش رو عوض میکردید. اینجوری تا داخلش نرید نمیتونید بفهمید کدوم کارگاه است و کدوم تاپیک اصلی!

trendfinder March 19th, 2009 04:34

درود
من در تاپیک " کابرد فیلترهای دیجیتالی" خواستم پست بزنم ولی با پیغام زیر مواجه شدم :

کاربر محترم trendfinder, شما به یکی از دلایل زیر اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید :

1. ممکن است کمتر از 15 روز از عضویت شما گذشته، یا تعداد پستهای شما کمتر از 30 باشد.
2. ممکن است نام کاربری شما فعال نشده باشد.
3. ممکن است دسترسی شما بدلیل عدم رعایت قوانین سایت، محدود شده باشد.

میخواستم بدونم کدوم یکی شامل من میشه؟

Augur March 19th, 2009 18:56

سلام آقا رضا

دیگه مسابقه برگزار نمی کنید ؟

Reza March 20th, 2009 00:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pedramforex (پست 298466)
ممنونم ولی ایکاش اسم یکیش رو عوض میکردید. اینجوری تا داخلش نرید نمیتونید بفهمید کدوم کارگاه است و کدوم تاپیک اصلی!

سلام

کلمه کارگاه به عنوان تاپیک اضافه شد.

Reza March 20th, 2009 00:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله trendfinder (پست 298625)
درود
من در تاپیک " کابرد فیلترهای دیجیتالی" خواستم پست بزنم ولی با پیغام زیر مواجه شدم :

کاربر محترم trendfinder, شما به یکی از دلایل زیر اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید :

1. ممکن است کمتر از 15 روز از عضویت شما گذشته، یا تعداد پستهای شما کمتر از 30 باشد.
2. ممکن است نام کاربری شما فعال نشده باشد.
3. ممکن است دسترسی شما بدلیل عدم رعایت قوانین سایت، محدود شده باشد.

میخواستم بدونم کدوم یکی شامل من میشه؟

با سلام

مشکل دسترسی برای شما وجود ندارد. احتمالا مشکل فنی علت این موضوع می باشد. لطفا دوباره تلاش کنید.

Reza March 20th, 2009 00:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Augur (پست 298795)
سلام آقا رضا

دیگه مسابقه برگزار نمی کنید ؟

با سلام

در تدارک برگزاری سومین دوره مسابقات فارکس سایت سرمایه در بهار ۸۸ هستیم.

hoseintaheri March 20th, 2009 11:54

با سلام
امیدوارم در سال نو موفق و موید باشید
پیشنهادی که دارم از این قراره:
هر چند وقت یکبار مثلا هر 8 ماه یا 6 ماه قالب سایت را عوض کنید و با شکل و شمایل جدید .
اگر هم امکان پذیر نیست حد اقل رنگ پس زمینه سایت رو هر از گاهی تغییر بدهید این حالتی که الان داره واقعا تکراری شده حتی فیبو هم قالب سایت شو عوض کرده و در خیلی از سایتها این عمل مرسوم هست . خیلی ازاعضای این سایت حداقل روزی 7-8 ساعت انلاین هستند و این مسئله میتونه براشون اهمیت داشته باشه. مثلا از رنگهایی شبیه کرم روشن یا سبز روشن یا هر رنگ دیگه ای استفاده بشه.
در کل پیشنهاد من اینه که قالب و یا حد اقل رنگ پس زمینه هر از گاهی عوض شود.
با تشکر

rezame March 20th, 2009 12:09

سلام،

سال نو مبارک.

امیدوارم سال خوبی‌ برای همگی‌ باشه.

Alifar March 21st, 2009 13:51

ضمن تبریک سال نو
با سلام

میخواستم کارکاه سیستم corection's systemرو راه بندازم اما امکان باز کردن تاپیک جدید در اون تالار برای من فراهم نیست از مدیریت سایت خواهشمند است رسیدگی بفرمایند

Reza March 22nd, 2009 13:38

با سلام

فرا رسیدن سال نو و بهار طبیعت را به همه دوستان تبریک عرض می کنم و امیدوارم سالی سراسر شادی و موفقیت در پیش داشته باشید.

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hoseintaheri (پست 298962)
با سلام
امیدوارم در سال نو موفق و موید باشید
پیشنهادی که دارم از این قراره:
هر چند وقت یکبار مثلا هر 8 ماه یا 6 ماه قالب سایت را عوض کنید و با شکل و شمایل جدید .
اگر هم امکان پذیر نیست حد اقل رنگ پس زمینه سایت رو هر از گاهی تغییر بدهید این حالتی که الان داره واقعا تکراری شده حتی فیبو هم قالب سایت شو عوض کرده و در خیلی از سایتها این عمل مرسوم هست . خیلی ازاعضای این سایت حداقل روزی 7-8 ساعت انلاین هستند و این مسئله میتونه براشون اهمیت داشته باشه. مثلا از رنگهایی شبیه کرم روشن یا سبز روشن یا هر رنگ دیگه ای استفاده بشه.
در کل پیشنهاد من اینه که قالب و یا حد اقل رنگ پس زمینه هر از گاهی عوض شود.
با تشکر

قالب فعلی سایت پس از بررسی و تست ده‌ها قالب انتخاب شد و تلاش بر این بود که علاوه بر زیبایی قالب، طراحی و انتخاب رنگها بگونه ای باشد که کمترین فشار و خستگی را به چشم وارد کند.

پس از انتخاب این قالب نیز تغییراتی در جهت تناسب سایز نوشته ها، فاصله سطرها و . . . در قالب انجام شد. به مرور و با اضافه شدن امکانات جدید به vBulletin، قالب نیز بر اساس نسخه های جدید تغییر کرد.

خلاصه اینکه قالب فعلی نتیجه دهها ساعت کار و زحمت می باشد و تعویض کلی آن در شرایط فعلی امکان پذیر نیست. البته تغییر برخی رنگها (مانند رنگ زمینه) امکان پذیر است. اما به نظر من ترکیب فعلی رنگها آرامش بخش و زیباست.

از پیشنهاد شما تشکر می کنم.

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Alifar (پست 299194)
ضمن تبریک سال نو
با سلام

میخواستم کارکاه سیستم corection's systemرو راه بندازم اما امکان باز کردن تاپیک جدید در اون تالار برای من فراهم نیست از مدیریت سایت خواهشمند است رسیدگی بفرمایند

مشکلی از نظر سطح دسترسی برای شما وجود ندارد. لطفا دوباره سعی کنید و اگر مشکل حل نشد اعلام کنید.

با تشکر

lastnight19 March 28th, 2009 10:50

دور سوم مسابقات رو اجرا نمی کنید؟

اگر حمایت کننده مالی پیدا نمی کنید و توانایی دادن جایزه نقدی رو هم ندارید (که البته من فکر می کنم اگر از شرکت کننده های حق عضویت بگیرید توانائی پرداخت جایزه نقدی رو هم پیدا می کنید)، می تونید تالار تاپیک های اختصاصی رو به عنوان جایزه قرار بدید به این صورت که هر دو ماه یک بار یک مسابقه با مدت زمان 30 روز اجرا کنید و نفرات اول تا 3 حق احداث تاپیک اختصاصی در اون تالار رو داشته باشند، برای داوری و دادن امتیاز هم یک تیم مدیریت که هم کنترل تالار مربوطه و هم کنترل و داوری مسابقات رو به عهده داشته باشند تشکیل بدید.

از مزایای این کار می توان به این مساله اشاره کرد که اولاً فقط کسانی که واقعاً دارای دانش علمی هستند می توانند تاپیک اختصاصی داشته باشند، ثانیاً تمامی افراد قادر به زدن تاپیک در اون تالار نخواهند بود و اینکه چون تعداد افرادی که قادر به احداث تاپیک هستند خیلی محدود هست از شلوغ شدن اون تالار هم جلوگیری خواهد شد و ثالثاً دیگه محتاج اینکه دنبال حمایت کننده مالی بگردیم نخواهیم بود و با توانائی های موجود خودمون می تونیم هر چند مدت زمان یک بار مسابقه برگزار کنیم که جایزه اش هم قابل توجه خواهد بود.

alireza abbasi April 1st, 2009 09:20

سلام
از ديروز وقتي به تالار سيستم هاي معاملاتي مراجعه ميكنم غير از چند سيستم از بقيه اونها خبري نيست
مديريت محترم سايت اگر امكان داره بررسي كنند
ممنون

Reza April 2nd, 2009 12:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 300508)
دور سوم مسابقات رو اجرا نمی کنید؟

اگر حمایت کننده مالی پیدا نمی کنید و توانایی دادن جایزه نقدی رو هم ندارید (که البته من فکر می کنم اگر از شرکت کننده های حق عضویت بگیرید توانائی پرداخت جایزه نقدی رو هم پیدا می کنید)، می تونید تالار تاپیک های اختصاصی رو به عنوان جایزه قرار بدید به این صورت که هر دو ماه یک بار یک مسابقه با مدت زمان 30 روز اجرا کنید و نفرات اول تا 3 حق احداث تاپیک اختصاصی در اون تالار رو داشته باشند، برای داوری و دادن امتیاز هم یک تیم مدیریت که هم کنترل تالار مربوطه و هم کنترل و داوری مسابقات رو به عهده داشته باشند تشکیل بدید.

از مزایای این کار می توان به این مساله اشاره کرد که اولاً فقط کسانی که واقعاً دارای دانش علمی هستند می توانند تاپیک اختصاصی داشته باشند، ثانیاً تمامی افراد قادر به زدن تاپیک در اون تالار نخواهند بود و اینکه چون تعداد افرادی که قادر به احداث تاپیک هستند خیلی محدود هست از شلوغ شدن اون تالار هم جلوگیری خواهد شد و ثالثاً دیگه محتاج اینکه دنبال حمایت کننده مالی بگردیم نخواهیم بود و با توانائی های موجود خودمون می تونیم هر چند مدت زمان یک بار مسابقه برگزار کنیم که جایزه اش هم قابل توجه خواهد بود.

با سلام

دور سوم مسابقات فارکس سایت سرمابه بزودی آغاز خواهد شد.

موفق باشید

Reza April 2nd, 2009 12:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza66 (پست 301549)
سلام
از ديروز وقتي به تالار سيستم هاي معاملاتي مراجعه ميكنم غير از چند سيستم از بقيه اونها خبري نيست
مديريت محترم سايت اگر امكان داره بررسي كنند
ممنون

به این لینک مراجعه و اگر مشکل حل نشد اعلام کنید:
http://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=19

alireza abbasi April 2nd, 2009 13:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 301983)
به این لینک مراجعه و اگر مشکل حل نشد اعلام کنید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

سلام اقا رضا
از طریق لینک هم وارد شدم ولی مشکل حل نشد
نه تو ارشیو و نه تو تالار منتخب به هیچ سیستمی دسترسی ندارم فقط چند تا از سیستمهای در حال تست وجود دارند اونم نه همشون
ممنون میشم اگر بررسی کنید

Reza April 2nd, 2009 13:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza66 (پست 301987)
سلام اقا رضا
از طریق لینک هم وارد شدم ولی مشکل حل نشد
نه تو ارشیو و نه تو تالار منتخب به هیچ سیستمی دسترسی ندارم فقط چند تا از سیستمهای در حال تست وجود دارند اونم نه همشون
ممنون میشم اگر بررسی کنید

شما تنظیمات رو تغییر داده بودید که فقط تاپیکهای امروز نمایش داده شوند. تنظیمات شما را به حالت پیش فرض برگرداندم. اگر مشکلی بود اعلام کنید.

ehsantrader April 2nd, 2009 15:47

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت سایت

مسئله ای پیش اومده می خواستم اگه ممکنه دلیلش رو به من بگید

من از 30 مارچ تاپیکی دارم به نام سیگنالهای بدرد نخور احسان تریدر و مخصوصا اسمشو گذاشتم بدرد نخور تا وقتی یک روز ترازم منفی میشه ملت نیان یقه منو بگیرن
من از اولش گفتم که بدرد نمی خوره اصلا نمک تاپیک من به همین بود که اون اسم روش باشه
حالا با کمال تعجب می بینم اسم تاپیکم عوض شده و بدرد نخور رو ازش حذف کردن:blink: نمیدونم کار کیه ولی خواهشمندم کلمه بدرد نخور رو در نام تاپیک قید کنید یا اگر نمی شود اعلام کنید تا 1 اسم دیگه براش پیدا کنم
با تشکر
13 به در مبارک

Reza April 2nd, 2009 20:26

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ehsantrader (پست 302018)
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت سایت

مسئله ای پیش اومده می خواستم اگه ممکنه دلیلش رو به من بگید

من از 30 مارچ تاپیکی دارم به نام سیگنالهای بدرد نخور احسان تریدر و مخصوصا اسمشو گذاشتم بدرد نخور تا وقتی یک روز ترازم منفی میشه ملت نیان یقه منو بگیرن
من از اولش گفتم که بدرد نمی خوره اصلا نمک تاپیک من به همین بود که اون اسم روش باشه
حالا با کمال تعجب می بینم اسم تاپیکم عوض شده و بدرد نخور رو ازش حذف کردن:blink: نمیدونم کار کیه ولی خواهشمندم کلمه بدرد نخور رو در نام تاپیک قید کنید یا اگر نمی شود اعلام کنید تا 1 اسم دیگه براش پیدا کنم
با تشکر
13 به در مبارک

با سلام

با توجه به بندهای 7 و 18 از قوانین سایت، عنوان تاپیک شما ویرایش شد.

در صورت تمایل به تغییر عنوان تاپیک، یا وجود سوال و ابهام، از طریق پیام خصوصی اعلام کنید.

موفق باشید

lastnight19 April 5th, 2009 00:39

سئوالی که مدتهاست من دارم اینه که چرا ما یک تالار اختصاصی با 16 عدد تاپیک فقط در مورد "چنگال اندروز" داریم؟

در صورتی که براساس بند 7 قوانین سایت ما نمی تونیم تاپیک های مشابه ایجاد کنیم :

7. انتخاب عنوان مناسب برای موضوعات جدید، نوشتن مطالب به فارسی و ایجاد موضوع(تاپیک) جدید در تالار(فروم) مناسب، از وظایف مهم کاربران است. ارسال تاپیکها و پستهای مشابه، متعدد یا بی‌محتوا، انحراف موضوع تاپیک و نوشتن مطالب غیر مرتبط با موضوع تاپیک مجاز نیست. همچنین لازم است هر تاپیک فقط در یک فروم(مناسب موضوع تاپیک) نوشته شود.

و اگر هم قرار باشه چنین کاری رو انجام بدیم چرا باید در مورد چنگال اندروز این کار رو انجام بدیم و اینهمه تاپیک فقط فقط در مورد یک موضوع و یک استراتژی داشته باشیم.

چرا ما یک تالار در مورد استراتژی هایی که برپایه موینگ اوریج هاست ندارم!!!؟؟؟

من خودم به شخصه تا حالا بیشتر از 15 تا تاپیک فقط در مورد موینگ ها خوندم و یا استراتژی هایی که پایه و اساس اونها موینگ ها هستند و یا از تقاطع موینگ ها بهره می برند.

و یا همینطور خطوط روند و دایورجنس اگر از روی انصاف هم بخواهیم نظر بدیم چنگال اندروز به نوعی زیرشاخه ای از خطوط روند هستند، چرا ما نیامده ایم برای خطوط روند تالار جداگانه بزنیم و چنگال اندروز رو زیرشاخه این تالار قرار بدیم؟؟؟؟؟

بنظر من یا ما باید حداقل برای استراتژیهای برپایه موینگ اوریج و خطوط روند تالارهای مجزا داشته باشیم (بدلیل تعددی که این استراتژی ها دارند) نه روشی مثل چنگال اندروز که اگر آمار بگیریم کمتر کسی از اون استفاده می کنه.

بنظر من کلیه تاپیک های این تالار رو باهم ادغام کنید و تالار رو هم حذف کنید.

علي فاركس April 5th, 2009 01:09

عرض ادب خدمت مدیران محترم سرمایه
میخواستم بدونم RSS سایت راه اندزی شده؟
من هر چی گشتم آدرس فید رو پیدا نکردم.
امروز بطور اتفاقی با یکی از دوستان بحث بود به من گفت مدتهاست که سرمایه RSS داره!
ممنون میشم اگه RSS فعال هست آدرس رو اینجا لطف کنید و اگر نیست زودتر راه اندازی کنید.

یا علی

lastnight19 April 9th, 2009 11:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 302582)
سئوالی که مدتهاست من دارم اینه که چرا ما یک تالار اختصاصی با 16 عدد تاپیک فقط در مورد "چنگال اندروز" داریم؟

7. انتخاب عنوان مناسب برای موضوعات جدید، نوشتن مطالب به فارسی و ایجاد موضوع(تاپیک) جدید در تالار(فروم) مناسب، از وظایف مهم کاربران است. ارسال تاپیکها و پستهای مشابه، متعدد یا بی‌محتوا، انحراف موضوع تاپیک و نوشتن مطالب غیر مرتبط با موضوع تاپیک مجاز نیست. همچنین لازم است هر تاپیک فقط در یک فروم(مناسب موضوع تاپیک) نوشته شود.

و اگر هم قرار باشه چنین کاری رو انجام بدیم چرا باید در مورد چنگال اندروز این کار رو انجام بدیم و اینهمه تاپیک فقط فقط در مورد یک موضوع و یک استراتژی داشته باشیم.

من خودم به شخصه تا حالا بیشتر از 15 تا تاپیک فقط در مورد موینگ ها خوندم و یا استراتژی هایی که پایه و اساس اونها موینگ ها هستند و یا از تقاطع موینگ ها بهره می برند.

و یا همینطور خطوط روند و دایورجنس اگر از روی انصاف هم بخواهیم نظر بدیم چنگال اندروز به نوعی زیرشاخه ای از خطوط روند هستند، چرا ما نیامده ایم برای خطوط روند تالار جداگانه بزنیم و چنگال اندروز رو زیرشاخه این تالار قرار بدیم؟؟؟؟؟

بنظر من یا ما باید حداقل برای استراتژیهای برپایه موینگ اوریج و خطوط روند تالارهای مجزا داشته باشیم (بدلیل تعددی که این استراتژی ها دارند) نه روشی مثل چنگال اندروز که اگر آمار بگیریم کمتر کسی از اون استفاده می کنه.

بالاخره چی!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟� �؟؟؟؟

چرا باید این تالار باشه؟

Reza April 9th, 2009 15:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 302582)

با سلام

بطور کلی ساختار انجمن ها در حالت ایده آل قرار ندارد و امکان بهبود وجود دارد. لذا لازم است با کمک دوستان سعی کنیم به مرور این ساختار را اصلاح کنیم.

بعنوان نمونه:
چرا تالار عمومی CFD و سهام در زیر مجموعه فارکس قرار دارد؟

چرا بورس تهراندر زیرمجموعه تالار عمومی CFD و سهام قرار دارد؟

اصولا تالار چنگال اندرو باید در زیرمجموعه سیستمها و روشهای معامله قرار گیرد یا در زیرمجموعه تحلیل تکنیکال؟

چرا برای بخش تحلیل بنیادی، کتابخانه تحلیل بنیادی وجود دارد. اما برای بخش تکنیکال کتابخانه وجود ندارد؟

اگر قرار است هر تالاری کتابخانه مستقل داشته باشد، فلسفه وجودی تالار منابع چیست؟

چرا برای عنوان تالار تحلیل بنیادی، عبارت Fundamental به فارسی ترجمه شده، اما برای تالار تحلیل تکنیکال عبارت Technical به فارسی ترجمه نشده؟
اصولا تاپیک های مرتبط با نرم افزار elwave باید در تالار تحلیل الیوت قرار گیرند یا در تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار

. . .

این سوالات و ده ها سوال دیگر در ذهن من نیز مطرح بوده است. ممکن است افراد مختلف در پاسخ به سوالات فوق، نظرات مختلف و متفاوتی داشته باشند. اما در نهایت لازم است تصمیمی اتخاذ و بر مبنای آن عمل شود. ما هم سعی کردیم در مقاطع زمانی مختلف با در نظر گرفتن تمام جوانب، بهترین تصمیم را اتخاذ کنیم.

مثلا در مورد تالار چنگال اندرو، با توجه به عواملی از قبیل علاقه تعداد زیادی از اعضای سایت به این موضوع، فعالیت اعضای دارای دانش و تجربه در این زمینه و همچنین علاقه عمومی اعضای سایت، پس از همفکری با مدیران محترم تصمیم به ایجاد تالار گرفتیم.

موفق باشید

Reza April 9th, 2009 15:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله علي فاركس (پست 302589)
عرض ادب خدمت مدیران محترم سرمایه
میخواستم بدونم RSS سایت راه اندزی شده؟
من هر چی گشتم آدرس فید رو پیدا نکردم.
امروز بطور اتفاقی با یکی از دوستان بحث بود به من گفت مدتهاست که سرمایه RSS داره!
ممنون میشم اگه RSS فعال هست آدرس رو اینجا لطف کنید و اگر نیست زودتر راه اندازی کنید.

یا علی

با سلام

RSS سایت سرمایه: http://forum.sarmaye.com/external.php?type=RSS2

البته ظاهرا در vBulletin فقط تاپیکهای جدید در RSS ارسال می شوند.

موفق باشید

gabo April 10th, 2009 09:49

با سلام
من چند روزي است كه قصد ايجاد تاپيكي در تالار متاتريدر دارم
ولي بعد از وارد شدن به صفحه "ارسال موضوع جديد" و نوشتن مطالب و بعد از كليك كردن بر "ارسال موضوع"، تاپيك ايجاد نمي شود
متشكر مي شم مشكل رو بررسي كنيد

Reza April 10th, 2009 11:37

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله gabo (پست 304385)
با سلام
من چند روزي است كه قصد ايجاد تاپيكي در تالار متاتريدر دارم
ولي بعد از وارد شدن به صفحه "ارسال موضوع جديد" و نوشتن مطالب و بعد از كليك كردن بر "ارسال موضوع"، تاپيك ايجاد نمي شود
متشكر مي شم مشكل رو بررسي كنيد

با سلام

چه پیامی دریافت می کنید؟ لطفا از صفحه عکس بگیرید و به ایمیل info at sarmaye dot com ارسال کنید تا بررسی کنم.

lastnight19 April 10th, 2009 17:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 304180)
با سلام

بطور کلی ساختار انجمن ها در حالت ایده آل قرار ندارد و امکان بهبود وجود دارد. لذا لازم است با کمک دوستان سعی کنیم به مرور این ساختار را اصلاح کنیم.

بعنوان نمونه:
چرا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در زیر مجموعه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] قرار دارد؟

چرا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]در زیرمجموعه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] قرار دارد؟

اصولا تالار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]باید در زیرمجموعه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] قرار گیرد یا در زیرمجموعه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]؟

چرا برای بخش [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]، [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] وجود دارد. اما برای بخش تکنیکال کتابخانه وجود ندارد؟

اگر قرار است هر تالاری کتابخانه مستقل داشته باشد، فلسفه وجودی تالار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] چیست؟

چرا برای عنوان تالار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]، عبارت Fundamental به فارسی ترجمه شده، اما برای تالار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] عبارت Technical به فارسی ترجمه نشده؟
اصولا تاپیک های مرتبط با نرم افزار elwave باید در تالار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] قرار گیرند یا در تالار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

. . .

این سوالات و ده ها سوال دیگر در ذهن من نیز مطرح بوده است. ممکن است افراد مختلف در پاسخ به سوالات فوق، نظرات مختلف و متفاوتی داشته باشند. اما در نهایت لازم است تصمیمی اتخاذ و بر مبنای آن عمل شود. ما هم سعی کردیم در مقاطع زمانی مختلف با در نظر گرفتن تمام جوانب، بهترین تصمیم را اتخاذ کنیم.

مثلا در مورد تالار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]، با توجه به عواملی از قبیل علاقه تعداد زیادی از اعضای سایت به این موضوع، فعالیت اعضای دارای دانش و تجربه در این زمینه و همچنین علاقه عمومی اعضای سایت، پس از همفکری با مدیران محترم تصمیم به ایجاد تالار گرفتیم.

موفق باشید

بعضی از مواردی که شما می فرمائید در صحبتها و عرف جا افتاده مثل اینکه چرا فاندامنتال رو ترجمه کردیم ولی تکنیکال رو نکردیم، این بحث درست مثل هلیکوپتر و بالگرد خوب قبول کنید که بالگرد به هیچ عنوان ترجمه خوبی نیست و کل قضیه رو مسخره کرده.
در مورد بازار سهام هم چون در قسمت مجزا از فارکس هست پس مشکلی بوجود نمی یاد هرکس خواست به تالار مربوطه مراجعه می کنه مزاحمتی هم برای تالارهای فارکس نداره.
در مورد نرم افزاری هم که فرمودید به این دلیل که کلاً بحث الیوت مبحث مشکل و گیج کننده ای هست و حتی الیوت کارهای حرفه ای خودشون به سختی می تونند این قضیه رو تشخیص بدهند من فکر می کنم جای نرم افزارهای الیوت دقیقاً توی همون تالار هست.

ولی در مورد چنگال اندروز، بنظر شما اینکه یه عده این تقاضا رو دادند کافیه که ما یک تالار بزنیم؟
اگر به این صورت هست ما یک تالار با موضوع سود بزنیم، و در اون در مورد سود و زیان، کی برداشت کینم، چقدر سود کردیم خارج بشیم، پشت پرده فارکس و ... صحبت کنیم اینکه طرفدار بیشتری داره.

من صحبتم این هست که چرا ماباید برای چنگال اندروز که خودش زیر مجموعه ای خطوط روند کانال ها هست یک تالار مجزا داشته باشیم، چرا مثلاً برای موینگ ها و همگرائی تالار نداریم؟ چرا برای استراتژی هایی که براساس شکست خطوط هست (که خود چنگال اندروز هم دقیقاً یکی از همین هاست) تالار مجزا نداریم.

دوستی در یک پیغام خصوصی بمن گفتند که به این دلیل این تالار لازمه که من و چندتن دیگر از دوستان در اون جمع می شیم و صحبت می کنیم، من پیشنهادم این هست که مثل جناب رهجو و یا جناب راسپوتین یک تاپیک بزنید و در اون صحبت کنید، واقعاً یک تالار باید باشه تا شما صحبت کنید؟

من به هر صورت مطیع اوامر مدیریت سایت هستم و فقط فقط نظرم رو گفتم امیدوارم که کسی از دست من دلخور نشده باشه و اگر این مطلب رو عنوان کردم به این دلیل بود که از روز اول تاسیس این تالار این مساله برای من سئوال بود، که چرا چنگال اندروز؟

سال خوبی داشته باشید
البرز

AmirBabak April 11th, 2009 01:57

1 ضميمه
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت و دوستان عزیزم
یک پیشنهاد دارم:

"اعضایی که در مسابقات سایت(مسابقه ترید دمو، مسابقه اکسپرت نویسی و ...) رتبه اول را کسب میکنند، در بالای Avator شان، عنوان قهرمانی شان درج شود.
کاری که پس از نظرسنجی برترین کاربران سایت صورت پذیرفت(تصویر ضمیمه).

بعنوان مثال:
"قهرمان اولین دوره مسابقات ترید(دمو) سایت سرمایه"

همین برای خیلی از دوستان، از هر جایزه ای بهتر است.

Reza April 11th, 2009 23:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirbabak (پست 304568)
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت و دوستان عزیزم
یک پیشنهاد دارم:

"اعضایی که در مسابقات سایت(مسابقه ترید دمو، مسابقه اکسپرت نویسی و ...) رتبه اول را کسب میکنند، در بالای Avator شان، عنوان قهرمانی شان درج شود.
کاری که پس از نظرسنجی برترین کاربران سایت صورت پذیرفت(تصویر ضمیمه).

بعنوان مثال:
"قهرمان اولین دوره مسابقات ترید(دمو) سایت سرمایه"

همین برای خیلی از دوستان، از هر جایزه ای بهتر است.

با سلام

از پیشنهاد شما تشکر می کنم. این پیشنهاد در دوره های بعدی مسابقات اجرا می شود.

علي فاركس April 18th, 2009 03:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 304181)
با سلام

RSS سایت سرمایه: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

البته ظاهرا در vBulletin فقط تاپیکهای جدید در RSS ارسال می شوند.

موفق باشید

سلام
بابت لینک ممنونم.
اما همونطور که فرمودید عملا همه پستها در RSS قرار نمیگیرد و فقط تاپیکهای جدید را میفرستد.
عملاً Rss سایت کارایی نداره.
آیا امکان ترمیم وجود دارد؟
مطمئنا RSS خیلی کاربردی تر از پخش زنده سایت هست.
چون اولا پستهارو به صورت کامل میاره و فقط برای مشاهده عکسها نیاز هست تا به صفحه مذکور رجوع شود.
ثانیا از فشار روی سرور هم به میزان قابل توجهی کم میکنه و این باعث افزایش سرعت باز شدن صفحات میشه.
علاوه بر اینها مزایای دیگری هم داره که خودتون در جریان هستید.
فکر میکنم برای سایت بزرگی چون سرمایه راه اندازی Rss ضروری شده باشه.
موفق باشید

Reza April 18th, 2009 09:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله علي فاركس (پست 306782)
سلام
بابت لینک ممنونم.
اما همونطور که فرمودید عملا همه پستها در RSS قرار نمیگیرد و فقط تاپیکهای جدید را میفرستد.
عملاً Rss سایت کارایی نداره.
آیا امکان ترمیم وجود دارد؟
مطمئنا RSS خیلی کاربردی تر از پخش زنده سایت هست.
چون اولا پستهارو به صورت کامل میاره و فقط برای مشاهده عکسها نیاز هست تا به صفحه مذکور رجوع شود.
ثانیا از فشار روی سرور هم به میزان قابل توجهی کم میکنه و این باعث افزایش سرعت باز شدن صفحات میشه.
علاوه بر اینها مزایای دیگری هم داره که خودتون در جریان هستید.
فکر میکنم برای سایت بزرگی چون سرمایه راه اندازی Rss ضروری شده باشه.
موفق باشید

با سلام

آیا شما یا دوستان دیگر سایتی را سراغ دارید که از vBulletin استفاده کند و RSS کامل (شامل متن تمام پستها) داشته باشد؟

با تشکر

وحید April 18th, 2009 10:44

با سلام
بنده هر روز و حتي چندين بار در روز وارد سايت وزين سرمايه ميشم
اما در قسمت ارسالهاي جديد تمامي ارسالهاي جديد وجود ندارد
چرا؟

Reza April 18th, 2009 11:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله vahidde (پست 306811)
با سلام
بنده هر روز و حتي چندين بار در روز وارد سايت وزين سرمايه ميشم
اما در قسمت ارسالهاي جديد تمامي ارسالهاي جديد وجود ندارد
چرا؟

با سلام

منظور شما این است که با کلیک روی لینک زیر ارسالهای جدید را نمی بینید؟
http://forum.sarmaye.com/search.php?do=getnew

ساعت جاري 10:37 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.