![]() |
نقل قول:
با سلام من یک سالیه لپ تاپ دل مدل6000 insprison دارم و البته تابحال راضیم... فقط 4-5 برنامه رو بصورت همزمان خیلی سخت اجرا می کنه..! البته اجرا می کنه ولی..عملا دیگه تا اتمام اون بزنامه ها ازت دستور نمیگیره..!!:o البته راح حلش اینه که از انواع جدید تر دل : Duall Core ( دو هسته ای ) خرید کنی.:rolleyes: |
نقل قول:
من دبی رفته ام و البته در این مورد هم سوال زیاد کردم......:cool: متاسفانه قیمتها اصلا با اینجا تفاوتی نداشته!!!!! بعضی مواقع گرانتر هم بوده اند..بعضا سر بعضی ایرانیها رو هم ....آره;) جدای از اینکه مراجعه مجدد بعد خرید به بعضی نمایندگیها در ایران و البته همراه ضمانتنامه .....گاهی.. خیلی لازم میشه..:nervous: :cap: |
نقل قول:
نقل قول:
|
در بازار شركت هاي بي نام و نشان نوت بوك هايي را كه داراي ايرادات كزچك فني هستند را كه داراي قيمتي پايين تر از اصلي ميباشند با قيمتي پايين تر از قيمت نوت بوك هاي درجه يك به جاي نوت بوك درجه يك عرضه ميكنند.... بدين منظور پيشنهاد ميشود كه از شركت هاي درست و حسابي خريد كنيد.... مثل سازگار ارقام .
البته پشت نوت بوك به انگليسي يه كلمه داره مشخص ميكنه درجهه يك هست يا خير كه متاسفانه الان حضور ذهن ندارم. قيمت ها را هم از روزنامه ي عصر ارتباط كه شنبه ها چاپ ميشود ميوتنيد داشته باشي... (گاهي هم با يكي دو روز تاخير چاپ ميشود) در ضمن اكثر لپ تاپ هاي سوني به داغ شدن بيش از حد معروفند...! و يك سوال... آيا لپ تاپ جون و حال روزي 12 ساعت فعاليت را دارد؟! |
نقل قول:
البته در یکی از روزنامه ها خوندم :: نوت بوک های نوع hp و ..؟؟؟ علاوه بر استفاده از موادیکه از نظر بهداشت مشکل دارن ...هم برای مصرف کننده هم محیط زیست:cool: در مصرف های طولانی مدت... آتش میگیرن:blush: |
نقل قول:
من یه لپ تاپ توشیبا دارم که ساخت ژاپن است الان سه ساله که خریدمش یک سال هم هست که با فارکس اشنا شدم به جرات می گم روزی بالای 15 ساعت روشنه ولی تا الان اخ نگفته . من که خیلی ازش راضی هستم . البته نا گفته نمونه هفته پیش یه دسک تاپ خریدم نا نوت بوکم یه کم استراحت کنه :) موفق باشید |
نقل قول:
|
سلام
ممنون دوستان از راهنماییتون . میخواستم ببینم فرق سری tecra با سری satellite در نوتبوک های Toshiba چیه ؟ و چطور میشه فهمید که نوت بوک کجاییه ؟ با تشکر |
در مورد گرم یا داغ شدن نوک بوک
من یه نوک بوک DELL دارم مدل قدیمی الان فکر کنم یک سال میشه که خاموشش نکردم و تا حالا ندیدم داغ کنه یا مشکلی برام درست کنه . |
نقل قول:
در مدل های قدیمی ( یعنی چند سال پیش)، پشت دستگاه می نوشت: Assemble in usa اگر سیستم نو می خرید که مشکلی از این بابت وجود ندارد. بعضی مدل ها را هم به اسم خودتان می توانید در سایت فروشنده رجیستر کنید. با آرزوی موفقیت - ارادتمند سیفی |
تازگی ها عصر ارتباط یه ویژه نامه دادن بیرون بنام راهنمای خرید لپ تاپ ، کامل و جالبه
|
سلام .
جناب A.M.F و سیفی و فتوت عزیز سپاسگزارم حقیقتش من به لپتاپ های دل بیشتر اطمینان دارم چون از جنس چینی باید ترسید . بین دو تا مدل دل فقط موندم : Latitude D620 6400 insprison با سپاس |
نقل قول:
اگه خواستی بگو تا تا تو پی ام بهت لینک بدم ... قربانت |
ye soal age sedaye computere be hich vajh dar nayad moshkel chie (karte seda moshkel nadare)
|
نقل قول:
اگر 100% مطمئن هستید که کارت صوتی مشکل نداره ، احتمالا مشکل از درایور کارت صوتی است،یا کامل نصب نکردید،یا درایور خودش نیست. یا اینکه مشکل از ویندوز شماست . موفق باشید |
ساعت جاري 20:29 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |