انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   سوال و جواب و مشكلهای سخت افزاری (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=5214)

isar January 18th, 2010 13:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mehrdad-FX (پست 367731)
با سلام به استید سخت افزاری

من با سیستم Power Stop کار میکنم که چارت خیلی شلوغی داره و تو تایم M1 هم که هست و دیگه قوز بالای قوزه:o، خلاصه حسابی ترتیب چشمهارو میده:laugh:

مدتیه تو فکر استفاده از TV هستم ولی اصلا با استفاده از کابل راحت نیستم. چند روز پیش تو برنامه Click بی بی سی یه سیستم وایرلس برای ارتباط لپ تاپ با TV معرفی کرد ولی متاسفانه بدون نام و نشان و آدرس. تستش که خیلی جالب بود. سرچ هم کردم چیز خاصی پیدا نکردم. میخواستم ببینم دوستان اطلاعاتی دارن راهنمائی کنن؟

با تشکر

سلام دوست عزیز

به قول معروف هر کسی را بهر کاری ساختند. که این در مورد اجسام و وسایل بیشتر صدق میکنه چون کاربردشون مشخصه.

TV کیفیت مانیتور رو به هیچ وجه نداره. البته نمیدونم منظور شما چه جور تلویزیونیه !

به هر حال بنده قبلا امتحان کردم. 10 سال پیش که مانیتور نداشتم. سیستم رو به TV وصل کرد. که سونی بود و مدل ترینیترون که صفحش واید و 20 اینچ بود.

با اینکه تلویزیونش اصل ژاپن و تصویرش بسیار شفاف بود، اما وقتی به کیس وصل میشد اصلا کیفیت نداشت.

تلویزیونهای جدید هم فکر نمکن خوب جواب بدن مگر اینکه از این تلویزیون گنده ها :p داشته باشی و سری 5 به بالا باشه. البته این رو حدسی گفتم و پایه علمی نداشت.

Freedman January 18th, 2010 14:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mehrdad-FX (پست 367731)
با سلام به استید سخت افزاری

من با سیستم Power Stop کار میکنم که چارت خیلی شلوغی داره و تو تایم M1 هم که هست و دیگه قوز بالای قوزه:o، خلاصه حسابی ترتیب چشمهارو میده:laugh:

مدتیه تو فکر استفاده از TV هستم ولی اصلا با استفاده از کابل راحت نیستم. چند روز پیش تو برنامه Click بی بی سی یه سیستم وایرلس برای ارتباط لپ تاپ با TV معرفی کرد ولی متاسفانه بدون نام و نشان و آدرس. تستش که خیلی جالب بود. سرچ هم کردم چیز خاصی پیدا نکردم. میخواستم ببینم دوستان اطلاعاتی دارن راهنمائی کنن؟

با تشکر

اگر نت بوک شما از پورت HDMI پشتیبانی کنه میتونیداونو به یک LCD وصل کنید واحتمالا کیفیت خوبی داره در کل راه حل خوبی نیست.
خود من چون کیفیت تصویر برام خیلی مهم بود حدود یک سال پیش یک لپ تاپ سونی "17 خریدم که واقعا ازش راضییم به جرات میتونم بگم هیچ لپ تاپی تصویر سونی رو نداره اگه دنبال کیفیت عالی تصویر وراحت چشمهای خودتون هستیدبه نظر من راه حلش اینه.

naser007 January 18th, 2010 18:25

با سلام
بنده لپ تاپ Acer Aspire 3683N WXMI دارم ( یعنی تازه دست دومش روگرفتم)
سوالاتی داشتم
این سی دی راه انداز نداره ( همون درایور سخت افزار ها) از کجا می تونم تهیه یا دانلود کنم؟؟
روی این لپ تاپ دکمه بلوتوس هست اما من داخلش برنامه یا نرم افزاری نتونستم براش پیدا کنم
درایور وب کمش رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟؟

اگر سوالم بی ربط با تاپیک بود لطفا مدیریت زحمت انتقال را بکشد
ممنونم ازتون

hnp2500 January 18th, 2010 18:37

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله naser007 (پست 369710)
با سلام
بنده لپ تاپ Acer Aspire 3683N WXMI دارم ( یعنی تازه دست دومش روگرفتم)
سوالاتی داشتم
این سی دی راه انداز نداره ( همون درایور سخت افزار ها) از کجا می تونم تهیه یا دانلود کنم؟؟
روی این لپ تاپ دکمه بلوتوس هست اما من داخلش برنامه یا نرم افزاری نتونستم براش پیدا کنم
درایور وب کمش رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟؟

اگر سوالم بی ربط با تاپیک بود لطفا مدیریت زحمت انتقال را بکشد
ممنونم ازتون

سلام
یک سری به این آدرس بزنید
البته دقیقاً مدل لب تاپ شما داخل لیست نیست، اما فکر می کنم 3680 مشابه باشه.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

naser007 January 18th, 2010 18:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hnp2500 (پست 369714)
سلام
یک سری به این آدرس بزنید
البته دقیقاً مدل لب تاپ شما داخل لیست نیست، اما فکر می کنم 3680 مشابه باشه.

سلام و سپاس از شما
اینجا رو گشتم چیزی نبود
آیا میشه از نمایندگی های acer سی دی ارجینال این لپ تات را گرفت؟؟

hnp2500 January 18th, 2010 18:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله naser007 (پست 369715)
سلام و سپاس از شما
اینجا رو گشتم چیزی نبود
آیا میشه از نمایندگی های acer سی دی ارجینال این لپ تات را گرفت؟؟

اگه مدل 3680 را چک کنید در قسمت درایورها سه درایور برای وب کم داره، به نظرم بد نباشه امتحانش کنید
سیستم عامل لب تاپ شما هم vista home edition هست، درسته؟

naser007 January 18th, 2010 18:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hnp2500 (پست 369716)
اگه مدل 3680 را چک کنید در قسمت درایورها سه درایور برای وب کم داره، به نظرم بد نباشه امتحانش کنید
سیستم عامل لب تاپ شما هم vista home edition هست، درسته؟

دوست عزیز با تشکر از زحمتی که کشیدید
اونا رو چک کردم
سیستم عامل هم XP sp3 میباشد

naser007 January 18th, 2010 18:52

کلا" شنیدم که میگد تو این مدل فقط دکمه بلوتوس رو گذاشتند و سخت افزارش نیست آیا حقیقت داره؟
از مجا می تونم ببینم که وب کم من مدلش چیه؟؟
چون تو سایتش 3 تا درایور هست

در قسمت Device Mabager که می نویسه درایور برای usd20 camera
نظرتون چیه؟

hnp2500 January 18th, 2010 19:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله naser007 (پست 369717)
دوست عزیز با تشکر از زحمتی که کشیدید
اونا رو چک کردم
سیستم عامل هم XP sp3 میباشد

در مورد bluetooth که هر لب تاپی که wireless داشته باشه، بلوتوس هم داره و قطعاً باید کار کنه. می تونید از لینک زیر یک نرم افزار کار با بلوتوس را دانلود کنید و آنرا امتحان کنید، اگه موبایلتون بلوتوس داره، چراغ بلوتوس لب تاپ را روشن کنید و بعد با لب تاپ تست کنید
اگر برنامه dr hardware را داشته باشید فکر کنم بتوانید مدل سخت افزار های سیستم را پیدا کنید.
آیا الان وب کم کار می کنه؟

naser007 January 18th, 2010 19:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hnp2500 (پست 369721)
در مورد bluetooth که هر لب تاپی که wireless داشته باشه، بلوتوس هم داره و قطعاً باید کار کنه. می تونید از لینک زیر یک نرم افزار کار با بلوتوس را دانلود کنید و آنرا امتحان کنید، اگه موبایلتون بلوتوس داره، چراغ بلوتوس لب تاپ را روشن کنید و بعد با لب تاپ تست کنید
اگر برنامه dr hardware را داشته باشید فکر کنم بتوانید مدل سخت افزار های سیستم را پیدا کنید.
آیا الان وب کم کار می کنه؟

با سلام
وایرلس که داریم اما بلوتوس نه درایورش هست نه برنامش
وبکم هم با همه اون 3 تا تست کردم کار نکرد

اون لینکم که دادید فک کنم برنامش برای موبایل هست نه لب تاب

hnp2500 January 18th, 2010 19:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله naser007 (پست 369719)
کلا" شنیدم که میگد تو این مدل فقط دکمه بلوتوس رو گذاشتند و سخت افزارش نیست آیا حقیقت داره؟
از مجا می تونم ببینم که وب کم من مدلش چیه؟؟
چون تو سایتش 3 تا درایور هست

در قسمت Device Mabager که می نویسه درایور برای usd20 camera
نظرتون چیه؟

این هم لینک دانلود dr hardware

naser007 January 18th, 2010 19:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hnp2500 (پست 369728)
این هم لینک دانلود dr hardware

متشکرم
الان تست کرده و نتیجه رو میگم خدمتتان
لطفا در مورد کار با این برنامه هم توضیح بفرمایید از کجا می تونم اسم دقیق سخت افزارها رو ببینم

davari_2009 January 18th, 2010 19:38

سلام به دوستان
مي خواستم بپرسم برنامه متا براي موبايل فقط روي windows mobile ها نصب مي شه يا روي بقيه گوشي ها مثلا n95 هم كار مي كنه

mrm2007 January 18th, 2010 19:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله davari_2009 (پست 369732)
سلام به دوستان
مي خواستم بپرسم برنامه متا براي موبايل فقط روي windows mobile ها نصب مي شه يا روي بقيه گوشي ها مثلا n95 هم كار مي كنه

با سلام

دوست عزیز فقط مخصوص ویندوز موبایل میباشد.

یک تاپیک کلا در مورد ترید با موبایل در همین قسمت و جود دارد :

موفق باشید

pishgooye 2009 January 21st, 2010 23:24

با سلام
نحوه ی نصب یو اس بی بعد از تعویض ویندوز به چه شکل است ؟ از ایکن مای کامپیوتر سخت افزارها را برسی میکنم که جلوی یو اس بی یک علامت سوال زرد رنگ دارد و نصب اتوماتیک و جست و جویی هم که انجام میدهد بی فایده است . برای نصب این درایو باید چکار کنیم . ؟

omid_fx January 21st, 2010 23:39

Z590

کی سونی سری Z داره؟
سایتش میگه 7 ساعت شارژ میده ولی به من بیشتر از 3 نمیده؟!
فنش همیشه روشته؟
سایت میگه GPS داره؟! کجاست این GPS
ممنون

aska February 5th, 2010 00:35

درود
دوستان در حین اجرای یک اندیکاتور سنگین سی پی یو نصفش پره و رم هم نصفش ولی چند دقیقه طول می کشه که اجرا بشه
چرا؟ و چکار میشه کرد؟
زنده باشید

فرشاد صارمی فر February 5th, 2010 08:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aska (پست 373725)
درود
دوستان در حین اجرای یک اندیکاتور سنگین سی پی یو نصفش پره و رم هم نصفش ولی چند دقیقه طول می کشه که اجرا بشه
چرا؟ و چکار میشه کرد؟
زنده باشید

این به خاطر الگوریتم اندیکاتور هست یا اینکه از Object های زیادی استفاده میکنه.ولی بیشتر دلیلش الگوریتم اندیکاتوره

behnamgeorgio February 14th, 2010 20:20

سلام این مشگل چیه من نمیتونم با win7وارد فروم ایران ایگلد بشم کمک؟؟؟؟

Oops! This link appears to be broken.
Suggestions:
همش این پیغامو میده

majid_k March 23rd, 2010 23:39

سلام دوست عزیز
من یه گوشی تاچ2 خریدم اما نمیتونم متا رو روش نصب کنم لطفا منو راهنمایی کنید من دو نرم افزار از دو بروکر فیبو و الپاری دانلود کردم که برای موبایل و پی دی ای بودند که هیچکدوم رو نمیتونم نصب کنم و برای هر دو پیغام میده که این فایل برای پاکت پی سی نامعتبره
در ضمن سایت های فارسی رو هم نا مفهوم میاره یعنی یه سری مربع فقط میاره
طبق گفته شما بسته های افزایشی gprs رو هم فعال کردم اما بازم هزینه اش فرقی نکرد یه سایت رو باز کردم 22 تومن کم کرد

mrm2007 March 24th, 2010 15:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله majid_k (پست 384099)
سلام دوست عزیز
من یه گوشی تاچ2 خریدم اما نمیتونم متا رو روش نصب کنم لطفا منو راهنمایی کنید من دو نرم افزار از دو بروکر فیبو و الپاری دانلود کردم که برای موبایل و پی دی ای بودند که هیچکدوم رو نمیتونم نصب کنم و برای هر دو پیغام میده که این فایل برای پاکت پی سی نامعتبره
در ضمن سایت های فارسی رو هم نا مفهوم میاره یعنی یه سری مربع فقط میاره
طبق گفته شما بسته های افزایشی gprs رو هم فعال کردم اما بازم هزینه اش فرقی نکرد یه سایت رو باز کردم 22 تومن کم کرد

با سلام

حدس میزنم که فایلهایی که از سایت بروکرها گرفته اید دارای پسوندexe هستند؟ درسته؟ اگر اینطوره اینها فایلهای نصب از طریق کامپیوترند. برای نصب گوشی رو با کابل usb وصل کنید. باید activesync هم روی کامپیوترتون داشته باشید.(برای ویندوز xp) - در ویندوز 7 نیاز به ویندوز موبایل سنتر دارین. وقتی گوشیتون با اکتیو سینک وصل شد فایل exe رو اجرا میکنید , بعدش روی گوشیتون پیغامهای مربوط به نصب میاد ادامه بدین و برین تا تموم بشه.

در ضمن نسخه pda مخصوص گوشیهای دارای صفحه تاچ اسکرین (لمسی) هست و نسخه اسمارت فون مخصوص گوشیهای ویندوزی بدون تاچ.

یک راه حل دیگه هم هست که برین و درسایت بروکر و فایل مربوطه با پسوند CAB دریافت کنین. اون رو به گوشیتون منتقل کنین و از روی گوشی اجرا کنین تا مراحل نصب بیاد.

موفق باشید.

isar April 7th, 2010 02:06

تجربه

سلام

دیروز یک DVD - WR گرفتم به نام Liteon که هم دیتا و هم پاورش، ساتا بود :blink:

آوردم خونه که نصبش کنم، دیدم ای دل غافل !!!!!!!!!!!!! :huh: پس پاور رو به کجاش وصل کنم !!!

خلاصه هر چی گشتم سوراخ سنبه ای شبیه ساتا در پاورم و سیم میماش پیدا کردم.

نهایتا امروز دوباره برگشتم تا تبدیلش رو بخرم.

این رو گفتم تا دوستان یادشون باشه هنگام خرید DVD برای کامپیوتر، اطمینان داشته باشید که به سیستمشون میخوره.

مثلا ممکنه DVD بخرید که ساتا باشه، بعد بیاید ببیید مامانبوردتون ساتا نداره و ...

موفق باشید

isar April 10th, 2010 00:52

Shit inside the keyboard !!!!!!!!!!!!

سلام

چند روز پیش کلید K ( ن ) در کیبوردم مشکل داشت و به سختی تایپ میکرد.

مجبور شدم کیبیورد رو باز کنم.
توش که چیزی نبود، اما وقتی همین کلید K رو دراوردم....
چشمتون روز بد نبینه. چه کثافتی بود!!!!!!!!!!!!!!

خلاصه تمام کلیدها رو دونه دونه دراوردم. ( خیلی وقتم رو گرفت )

بقدری کثیف کثیف کثیف بود که این واژه ها توان شرح دادنش رو ندارند.
گردوخاک ، مو ! ، پرز ! ، پوست انواع تخمه ، لایه قرمز دور بادمزمینی ،و....
خلاصه هرچی ما پست کامپیوتر خورده بودیم، زیر این دکمه ها یافت میشد. و ایراد کلید K هم این بود که یک تیکه پوست تخمه ژاپنی زیرش رفته بود !!!!!!!!!!!!

تک تک کلیدها رو شستم، قاب روی کیبورد رو هم با مایع دستشویی شستم و بعد با اسپری عینکم، الکل سفید رو به همه جاش پاشیدم.

هنوز باورم نمیشه که دستم رو روی چه کثافتی میگذاشتم و با همون دست و هرچی گیرم میومد میخوردم !!!!!!!

توصیه میکنم حتما کیبوردتون رو تمیز کنید.

isar April 12th, 2010 02:03

سوال

سلام

این DVD - WR که گرفتم، میگن روی CD و DVD چاپ میزنه !

کسی میدونه چطوریه ؟

LITON

epsi369 April 12th, 2010 10:35

یه سری دی وی دی های مخصوص داره که پشتش هیچی ننوشته و مخصوص همین کار هست . رایترای اچ پی که اینطوری بود

Moji_profit April 12th, 2010 15:53

سلام

كسي از دوستان اطلاعاتي در مورد لپ تاپ دل مدل XPS1340 داره ؟

آيا ميدونيد دليل گرماي بيش از حد اين مدل چيه ؟

متاسفانه اين لپ تاپ بعد از 2 ماه كار كردن مشكل پيدا كرده و در حين بازي از بازي خارج ميشه .
با وجود گرافيك بالاي اين دستگاه متاسفانه در بازي ها به صورت Frame frame نشون ميده (يعني تصوير را اروم اروم نشون ميده )

ممنون ميشم دوستاني كه تجربه كار با اين لپ تاپ را دارن راهنمايي بكنن .

با تشكر

isar April 12th, 2010 17:03

CPU

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Moji_profit (پست 388871)
سلام

كسي از دوستان اطلاعاتي در مورد لپ تاپ دل مدل XPS1340 داره ؟

آيا ميدونيد دليل گرماي بيش از حد اين مدل چيه ؟

متاسفانه اين لپ تاپ بعد از 2 ماه كار كردن مشكل پيدا كرده و در حين بازي از بازي خارج ميشه .
با وجود گرافيك بالاي اين دستگاه متاسفانه در بازي ها به صورت Frame frame نشون ميده (يعني تصوير را اروم اروم نشون ميده )

ممنون ميشم دوستاني كه تجربه كار با اين لپ تاپ را دارن راهنمايي بكنن .

با تشكر

سلام

اول این رو بگم که لپ تاپ مال بازی کردن نیست. لذتی که بازی با کامپیوتر داره، خیلی بیشتر از لپ تاپ هستش.

من اطلاعاتی از لپ تاپ ندارم.
اما در کامپیوتر، علت فریم فریم شدم بازیها، اکثرا پایین بودن cpu بوده. ( این رو در مدتی که دوستم گیم نت داشت فهمیدم. ) نمیدونم در لپ تاپ هم اینطور هست یا نه !

اگر گرافیک شما از پس بازی بر نیاد ( تجربه خودم ) : بازی اصلا بالا نمیاد - نوشته ها و منوی بازی دیده نمیشه - بهضی رنگها در بازی تغییر میکنه یا اصلا نمایش داده نمیشه - بعضی صحنه ها و جزییات صحنه ها دیده نمیشه ( مثلا شما در یک اتاق هستید اما دیوارها نمایش داده نمیشه).

در کامپیوتر اگر دقت کرده باشید، فقط Power و CPU دارای فن هستند برای خنک شدن.
اما در لپ تاپ فکر کنم هارد هم داغ میکند.

behnam59 April 14th, 2010 16:41

سلام
میخواستم در مورد سرعت ویندوز ویستا بدونم ایا میشه کاری کرد که سرعتش افزایش پیدا کنه ؟ خیلی خرفت شده :(تازه گیها نمیدونم از نصب برنامه هاست یا از آپ دیت کردنش هست ؟

behnam59 April 15th, 2010 01:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله behnam59 (پست 389412)
سلام
میخواستم در مورد سرعت ویندوز ویستا بدونم ایا میشه کاری کرد که سرعتش افزایش پیدا کنه ؟ خیلی خرفت شده :(تازه گیها نمیدونم از نصب برنامه هاست یا از آپ دیت کردنش هست ؟

کجاست ان یاری کننده که یاری کند مرا ؟

isar April 15th, 2010 01:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله behnam59 (پست 389510)
کجاست ان یاری کننده که یاری کند مرا ؟

داداش آخه ویستا هام شُد ویندوز !

یک نِگاه به آمار بنداز

behnam59 April 15th, 2010 02:06

سلام
اخه چیکار کنم از بد روزگار سیستم لپ تاپ ما ویندوز ویستا هستش .:cry:

mrm2007 April 15th, 2010 11:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله behnam59 (پست 389412)
سلام

با سلام

یکی دو تا چک بکنین بد نیست :

1) اول یک چک دیسک بکنین : CHKDSK c:\ /f احتمالا ازتون میپرسه که موقع بالا اومدن ویندوز انجام بده یا نه که باید بهش جواب مثبت بدین.

2) بعدش هاردتون رو یک Defrag هم بکنید بد نیست. وقتی یک مدت زیادی میگذره (از نصب ویندوز) خیلی کمک میکنه. (نکته : موقع دفرگ کردن اگه آنتی ویروستون رو غیر فعال بکنین سریعتر انجام میشه)

3) با یک برنامه ببینید که موقع بالا اومدن ویندوز چه برنامه هایی اجرا میشن : مثلا Startup manager
PHP Code:

http://majorgeeks.com/Startup_Manager_d5767.html 

اگه برنامه خاصی اضافه اجرا میشه میتونین اونو غیر فعال کنین.

4) این آخری از نظر امنیتی (ویروسها) توصیه نمیشه ولی تجربه میگه که توی سرعت تاثیر داره . در کنترل پنل در قسمت کنترل یوزر ها UAC : User Account Control رو خا موش کنین.(همونیه که موقع نصب برنامه پیغامش میاد و از شما تایید میخواد)

موفق باشید.

behnam59 April 15th, 2010 14:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mrm2007 (پست 389642)
با سلام

یکی دو تا چک بکنین بد نیست :

1) اول یک چک دیسک بکنین : CHKDSK c:\ /f احتمالا ازتون میپرسه که موقع بالا اومدن ویندوز انجام بده یا نه که باید بهش جواب مثبت بدین.

2) بعدش هاردتون رو یک Defrag هم بکنید بد نیست. وقتی یک مدت زیادی میگذره (از نصب ویندوز) خیلی کمک میکنه. (نکته : موقع دفرگ کردن اگه آنتی ویروستون رو غیر فعال بکنین سریعتر انجام میشه)

3) با یک برنامه ببینید که موقع بالا اومدن ویندوز چه برنامه هایی اجرا میشن : مثلا Startup manager
PHP Code:

http://majorgeeks.com/Startup_Manager_d5767.html 

اگه برنامه خاصی اضافه اجرا میشه میتونین اونو غیر فعال کنین.

4) این آخری از نظر امنیتی (ویروسها) توصیه نمیشه ولی تجربه میگه که توی سرعت تاثیر داره . در کنترل پنل در قسمت کنترل یوزر ها UAC : User Account Control رو خا موش کنین.(همونیه که موقع نصب برنامه پیغامش میاد و از شما تایید میخواد)

موفق باشید.

سلام
تشکر از بابت کمکتون تا حدی مشکلم رفع شد .
فایل antispyware.exe نمیدونم چیه ؟ تروجان یا چیز دیگه ای که نیست ؟

mrm2007 April 15th, 2010 17:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله behnam59 (پست 389693)
سلام
تشکر از بابت کمکتون تا حدی مشکلم رفع شد .
فایل antispyware.exe نمیدونم چیه ؟ تروجان یا چیز دیگه ای که نیست ؟

با سلام

معمولا باید مال یکی از نرمافزارهای ضد جاسوسی - تبلیغاتی باشه. مسیر کاملش چیه؟ (توی چه دایرکتوری نصب شده؟)

اگه هنوز بهش مطمئن نیستید از سایت زیر استفاده کنین. با 40 تا آنتی ویروس مختلف چکش میکنه!
PHP Code:

http://www.virustotal.com/ 

موفق باشید

behnam59 April 16th, 2010 15:00

سلام
مسیرش اینه"C:\Program Files\Def Group\PC Defender\Antispyware.exe" که با برنامه منجیر استارتاپ نشون میده اما وقتی میخوام مسیرش رو پیدا کنم نیست !!! از حالت هیدن هم خارج کردمش ؟

amir200 April 16th, 2010 15:02

سلام دوستان من چند روزی هست که نمیتونم با ای دی خودم با مسنجر بالا بیام کسی میتونه کمکم کنه؟

mrm2007 April 17th, 2010 19:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله behnam59 (پست 389887)
سلام
مسیرش اینه"C:\Program Files\Def Group\PC Defender\Antispyware.exe" که با برنامه منجیر استارتاپ نشون میده اما وقتی میخوام مسیرش رو پیدا کنم نیست !!! از حالت هیدن هم خارج کردمش ؟

با سلام

آیا در Task Manager در قسمت پروسسها همچین پروسسی هست؟ اگه نیست که میتونید با خیال راحت اون رو غیر فعال کنین. اگر هم هست و شما فایلش رو در همون مسیر نمیبینید باز هم غیرفعالش کنین چون احتمالا خودش ویروس باشه.(یک چک هم بکنین , وقتی که میزنین فایلهای هیدن رو نشون بده, بعد ش اگه دوباره رفتید اونجا هنوز این قسمت نشان دادن فایلهای هیدن فعاله؟ اگر نیست (بدون اینکه خودتون غیر فعالش کرده باشین) سیستمتون ویروسی هست.)

behnam59 April 21st, 2010 01:38

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mrm2007 (پست 390090)
با سلام

آیا در Task Manager در قسمت پروسسها همچین پروسسی هست؟ اگه نیست که میتونید با خیال راحت اون رو غیر فعال کنین. اگر هم هست و شما فایلش رو در همون مسیر نمیبینید باز هم غیرفعالش کنین چون احتمالا خودش ویروس باشه.(یک چک هم بکنین , وقتی که میزنین فایلهای هیدن رو نشون بده, بعد ش اگه دوباره رفتید اونجا هنوز این قسمت نشان دادن فایلهای هیدن فعاله؟ اگر نیست (بدون اینکه خودتون غیر فعالش کرده باشین) سیستمتون ویروسی هست.)

سلام
تشکر میکنم دوست عزیز 100 در دنیا 1000 در اخرت نصیبت بشه به فکر ما بی سوادها هستی ;).
به هر حال لطف میکنید .

شاد باشید .

pro_forexer April 23rd, 2010 21:04

با عرض سلام خدمت همه دوستان
من از ویندوز 7 استفاده می کنم و از اون کاملا راضیم
فقط یه مشکلی دارم اونم اینکه درایو c داره پر میشه و من مجبورم هر چند روز یه بار یه برنامه رو پاک کنم از 7manager هم استفاده کردم ولی چندان فایده ای نداشت قبلا که xp داشتم با partition magic بدون اینکه ویندوز پاک بشه تونستم درایو c رو زیاد کنم ولی اون روی 7 کار نمی کنه چنتا برنامه دیه که بتونه این کار رو بکنه رو هم امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد یعنی نصب میشن ولی اجرا نمیشن در ضمن اینکه ویندوز رو پاک کنم بعد پارتیشن بندی رو از نو انجام بدم کاملا منتفییه
لطفا یکی از دوستان راهنماییم کنه موضوع خیلی حیاتی یه

Kambiz_T.A April 23rd, 2010 22:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pro_forexer (پست 391558)
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من از ویندوز 7 استفاده می کنم و از اون کاملا راضیم
فقط یه مشکلی دارم اونم اینکه درایو c داره پر میشه و من مجبورم هر چند روز یه بار یه برنامه رو پاک کنم از 7manager هم استفاده کردم ولی چندان فایده ای نداشت قبلا که xp داشتم با partition magic بدون اینکه ویندوز پاک بشه تونستم درایو c رو زیاد کنم ولی اون روی 7 کار نمی کنه چنتا برنامه دیه که بتونه این کار رو بکنه رو هم امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد یعنی نصب میشن ولی اجرا نمیشن در ضمن اینکه ویندوز رو پاک کنم بعد پارتیشن بندی رو از نو انجام بدم کاملا منتفییه
لطفا یکی از دوستان راهنماییم کنه موضوع خیلی حیاتی یه

با سلام

1-برروی computer کلیک راست نموده و سپس برروی manage کلیک کنید میز فرمان مدیریت کامپیوتر نمایش داده خواهد شد
2-در چهارچوب سمت چپ برروی storage and then disk management کلیک کنید
3-اکنون تمام پارتیشنهایی که ساخته اید را مشاهده میکنید برای کوچک سازی یک پارتیشن برروی آن کیک راست کنید و گزینه shrink volume را انتخاب کنید
4-مقدار فضایی را میخواهید کوچک شود را بر حسب مگا بایت وارد کنید
اگر میخواهید یک پارتیشن را توسعه دهید باید مطمئن شوید که فضای خالی قابل استفاده در باقی پارتیشنها وجود دارد سپس به مرحله 4 بروید واین بار گزینه Extend volume را انتخاب نمایید

موفق و پیروز باشید

pro_forexer April 23rd, 2010 23:24

سلام kambiz خان
تو این روش واسه ویندوز که مشکلی پیش نمی یاد؟

Kambiz_T.A April 23rd, 2010 23:44

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pro_forexer (پست 391584)
سلام kambiz خان
تو این روش واسه ویندوز که مشکلی پیش نمی یاد؟

با سلام

مشکلی پیش نمیاد فقط سعی کنید درایوی که ویندوز 7 درآن هست کمتر از 20 گیگ نشود

موفق و پیروز باشید

pro_forexer April 24th, 2010 00:01

کاری که گفتید انجام دادم 5 گیگا بایت از درایو d رو آزاد کرد ولی فقط واسه همون درایو d گزینه extend volume روشنه و درایو دیگه ای رو نمی شه افزایش داد

Kambiz_T.A April 24th, 2010 00:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pro_forexer (پست 391591)
کاری که گفتید انجام دادم 5 گیگا بایت از درایو d رو آزاد کرد ولی فقط واسه همون درایو d گزینه extend volume روشنه و درایو دیگه ای رو نمی شه افزایش داد

لطفا یکبار restart کنید

pro_forexer April 24th, 2010 00:20

فایده نداشت فکر کنم باید با این مشکل به همون روش پاک کردن نرم افزارای دیگه کنار بیام در هر صورت دستت درد نکنه

agaz April 24th, 2010 15:07

سلام دوست عزیز

به نظر من فقط باید ویندوزتو پاک کنی دوباره پارتیشن بندی کنی .

pro_forexer April 24th, 2010 23:30

یعنی واقعا مایکروسافت به حال من هیچ فکری نکرده:(:(:(:(

mrm2007 April 26th, 2010 00:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pro_forexer (پست 391778)
یعنی واقعا مایکروسافت به حال من هیچ فکری نکرده:(:(:(:(

با سلام

از این نرم افزارهای ادیت پارتیشن این دوتا رو من توی 7 دیدم که کار میکنن ( البته سعی کنین آخرین ورژن ها رو به دست بیارید)

O & O Partition Manager

Acronis Disk Director

موفق باشید

pro_forexer April 26th, 2010 00:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mrm2007 (پست 391961)
با سلام

از این نرم افزارهای ادیت پارتیشن این دوتا رو من توی 7 دیدم که کار میکنن ( البته سعی کنین آخرین ورژن ها رو به دست بیارید)

O & O Partition Manager

Acronis Disk Director

موفق باشید

سلام دوست عزیز
این نرم افزار O & O Partition Manager توی عکسای توضیحیش از درایو c چیزی نیاورده فکر نمی کنم جواب بده
ولی دومی رو امتحان می کنم ببینم چی میشه
دستتون درد نکنه

pro_forexer April 26th, 2010 14:32

سلام
ديگه امروز حالمو بدجوري گرفت
برگشتم به همون xp

ساعت جاري 13:51 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.