![]() |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام خسته نباشید
من نام کاربری رو اشتباه ثبت کردم چطور باید اصلاح کنم؟ ممنون از راهنمایتون . |
با سلام
امكانش هست كه دوستان با حساب ريل در مسابقه شركت كنند؟ يعني در همين بروكر حساب باز كنند با همين شرايط و در صد سود ملاك باشه؟ با تشكر |
آقا رضا ممکنه این قضیه را با شرکت ایمانی در میان بزارید ببینید موافقند یا نه ؟
فکر می کنم منظور دوستان مسابقه به شیوه مسابقه سایت قیمتها باشه که بهتر از این شیوه مسابقه است این جوری شرکت کنندگان انگیزه بهتری برای حفظ موجودی دارند چون دیگه قضیه همه یا هیچ مطرح نیست بلکه هر کس مثل حساب واقعی باهاش رفتار میکنه در حالی که در این شیوه مسابقه چون فقط 3 نفر اول جایزه می گیرند همه بیمحابا ترید می کنند تا یکی از اون 3 نفر باشند که نتیجه مشخصه ! ولی اگه افراد بدونند که مثلا مانده حساب بعد از پرداخت سپرده اولیه بروکر مال آنها خواهد بود طور دیگری به مسابقه نگاه می کنند لزومی نداره بروکر ابتدا حساب زیل برای شرکت کننده گان باز کنه یا بالانس اولیه 1000 دلار باشه بلکه می تونه مسابقه در دمو باشه و بالانس اولیه مثل قیمتها 200 دلار باشه ولی بعد افرادی که خواستند با پرداخت بالانس اولیه حساب شان را در ریل افتتاح شود |
سلام به همه دوستان
من فکر میکنم که در خصوص این مسئله باید دست کم یک نظر سنجی انجام بشه. با توجه به اینکه مسابقات دموی سایت سرمایه به صورت متوالی انجام میشه بهتره که مسابقات ریل هم به صورت جداگانه مورد برسی قرار بگیره و انجام بشه ضمن اینکه مسابقات دمو کماکان پابرجا باشه. این نکته رو هم باید در نظر بگیریم که ممکنه خیلی از دوستان قادر نباشند حساب ریل باز کنند. و به طبع نفرات شرکت کننده هم کمتر میشند در حالی که یک مسابقه دمو محدودیتی نداره و همه می تونند در اون شرکت کنند با تشکر |
نقل قول:
موفق باشيد |
کسی از دوستان نمیدونه چطور میشه ثبت نام اشتباه رو تصحیح کرد؟
|
نقل قول:
نقل قول:
شما احتمالا متوجه منظور دوستمون Augur نشدید ، منظور ایشون اینه که خود بروکر حساب ریل برای شرکت کننده ها باز کنه (مثل مسابقه سایت قیمتها ) تعدادی از نفرات اول اصل و سود حساب رابرنده میشن (مثلا نفرات اول تا سوم ) مابقی شرکت کننده ها در صورتیکه در طول مسابقه سود کرده باشند با پرداخت مبلغ اولیه حساب ، هم حساب را تصاحب میکنند و هم سود حاصله را |
آقا رضا ما همون اوایل ثبت نام کردیم ولی هیچ ایمیلی دریافت نکردیم
ممنون میشم بگید چیکار باید بکنیم یا اینکه لطف کنید و دوباره میل بزنید |
نقل قول:
امیدوارم رسیدگی کنید |
سلام Reza جان ، شروع ثبت نام جهت سومین دوره مسابقات دموی فارکس سایت سرمایه را به فال نیک می گیرم و خدمتت خسته نباشید و سپاسم را تقدیم می کنم.
پیشنهاد می کنم عنوان : سومین دوره مسابقات فارکس سایت سرمایه ، به سومین دوره مسابقات دموی فارکس سایت سرمایه تغییر یابد و اگر هم بعداً قرار شد که مسابقات ریل ( یا شبیه ریل مثل یکی از سایتهای دیگر ) برگزار شود ، با این مسابقه تداخل پیدا نکند و هرکدام بصورت جداگانه برگزار شود . البته من شخصاً مسابقات دمو را ترجیح می دهم و برگزار شدن ادواری آن را در هر سایت آموزشی فارکس ، مفید می دانم . ارادتمند شما : Honda |
ایمیل برای من هم هنوز نیومده
مگه برای بقیه اومده؟ |
یوزر و پسورد اکانت ها بعد از تاریخ 08.04.1388 به ایمیل ها ارسا میشود
رجوع شود به نوشته دوست عزیزمان آقای ashkan1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
یوزر و پسورد اکانت ها بعد از تاریخ 08.04.1388 به ایمیل ها ارسا میشود
رجوع شود به نوشته دوست عزیزمان آقای ashkan1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام اساتید
تاریخ برگزاری بالاخره کی شد؟ ممنون |
سلام
ببخشید یوزر پسورد کی به دستمون میرسه؟ ممنون. |
سلام
ایا مدت ثبت نام تمدید شد ؟ |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام
از يوزر و پسورود خبري نشد؟ امروز آخرين روز هفته فاركسي است و از فردا بروكرها تعطيل مي شوند! اگر تاريخ برگزاري تغيير نكند شروع با مشكل مواجه نخواهد شد! |
|
سلام
من یه بار ثبت نام کردم ولی هیچ ایمیلی برایم نیومده |
ببخشید یه سوال
این مسابقه با کدوم بروکر است ؟ جایزه اش چیه ؟ |
نقل قول:
نقل قول:
http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=5007 |
bebakhashid agha reza mishe begin kei user ,password mosabegharo e-mail mikonid?????
|
نقل قول:
میشه لطف کنید درباره این مشکل هم توضیح بدید.من بجای behnam59 متاسفانه behnam_n59 ثبت کردم اگه امکانش هست یا خودتون تصحیح کنید یا راهنمایی کنید برای رفع مشکل. با تشکر behnam59 |
با سلام
من به راحتي ثبت نام كردم ....اميدوارم همه اول بشن:laugh: راستي بهترين كاري كه كردين اين بود كه تمديد كردين چون من همين امروز اخرين امتحانم رو دادم و بعد 3 هفته اومدم تو سايت اگه تمديد نشده بود يكي از حرفه اي ها فاركس رو از دست ميدادين...:laugh::whoow: |
سلام
از کجا بفهمیم درست ثبت نام شدیم؟ |
از اونجایی که دولت مهرورز کلاً یاهو و ایمیل یاهو رو مخالف شئونات اسلام و جامعه تشخیص داده و در 90% موارد نمی شه وارد ایمیل شد و یا اینکه یه چیزی حدود یکساعت طول می کشه ممکنه تصمیمی اتخاذ بفرمائید که یوزر و پسورد از یک طریق دیگه بدستمون برسه؟
چون اگر به همین شکل پیش بره من فکر می کنم که کمتر کسی بتونه در هفته اول در مسابقه شرکت کنه. |
چرا زمان مسابقه رایک هفته تمدید شد؟
|
سلام
ایا استراتژی اسکلپ هم مجاز هست در این مسابقات ؟ |
چرا مسئولین راهنمایی نمیکنن ؟
بابا زمان مسابقه کی شد ؟ چرا یوزر و پسورد نیومد ؟ اصلا چیزی فرستاده نشده که نشون دهنده تایید ثبتنام باشه !!! با این وضعیت : فکر نکنم اصلا مسابقه ایی در کار باشه !!! امیدم رو از دست دادم کاملا..... |
نقل قول:
کمی به خودتون زحمت بدید و کامل بخونید اینجا رو زمان مسابقه 15 همین ماه روز دوشنبه خواهد بود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
سلام
هر چقدر بیشتر لف بخوره من اماده تر میشم:whoow: اما خارج از شوخی میخوام بدونم کی پسورد اینا بدستمون میرسه |
نقل قول:
|
با سلام میخواستم بپرسم توی مسابقه با هرجفت ارزی میشه کار کرد یا محدودیت داره
|
سلام آقا رضا توی مسابقه فقط طلا میشه معامله کرد ؟
|
با سلام
از مدیریت محترم سایت برای برگزاری و هماهنگی این مسابقه تشکر میکنم |
آقا یکی بگه با چه چیزهائی میشه توی مسابقه معامله کرد فقط طلاو نقره یا ارزها هم هستن
|
به غیر از سهام آفتابه سازی ممسنی همه چیز میتونید معامله کنید.
همیشه اینطور بوده. ;) |
نتایج آنلاین
سلام مدیر عزیز
آیا این مسابقه مجهز به سیستمی خواهد بود تا ما نتایج آنلاین رو هر لحظه دنبال کنیم فکر کنم جهت شفاف سازی مسابقه لازم باشه متشکرم |
نقل قول:
متاسفانه سیستم اعلام نتایج، بصورت اتوماتیک نیست و نتایج بصورت دستی آماده می شود. لذا امکان نمایش آنلاین نتایج وجود ندارد. سعی بر این است که نتایج حداقل دو بار در شبانه روز اعلام شوند. |
با سلام
من اولین باره توی این مسابقه شرکت میکنم ، لطفا جواب سوالهای منو بدین 1- فقط با طلا و نقره میشه معامله کرد 2-در آن واحد چند possition میشه گرفت 3- کلا چه لاتیجی میشه گرفت |
سلام سوالی داشتم ایا میشه فول مارجین معامله کرد یا نه؟
|
نقل قول:
|
نقل قول:
در لورج های پایین مثلا 1:10 تنها می توان یک پوزیشن با سایز لات 0.10 و حتی کمتر باز کرد. سایز لات معاملات با توجه به میزان لورج حساب متفاوت است. |
ساعت جاري 16:00 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |