![]() |
معمولا تیبل تشکر و بعضا پلاگینهای آخرین پست و ... در اور لود کردن سرور تاثیر میذارند .
و به همین دلیل هست که هیچکدوم از انجمنهای خیلی بزرگ از این امکانات روی انجمن خودشون پیاده سازی نمیکنند . |
سلام دوستان
پيشنهاد من براي پربار شدن سايت و كم نشدن فعاليت كاربراني كه در همين سايت حرفه اي شدن و ديگه به كمك احتياج ندارند ايجاد انگيزه براي اونهاست. يك پلاگيني براي بسياري از پورتالها وجود داره به نام gold. بر اساس تعداد پستهاي مفيدي كه كاربران ميزنند يا تعداد تشكرهايي كه از پستها ميشه مقدار گلد كاربر زياد ميشه. توسط گلد شخص ميتونه به صورت مجازي مثلا به بخش مقالات ترجمه شده بره و از اونجا مقاله خريداري كنه. به ياد داشته باشيد كه گلد به هيچ عنوان توسط پول قابل خريداري نيست و فقط كاربران نسبت به ميزان زحمتشون درسايت به گلد دسترسي پيدا ميكنند. با تشكر. |
نقل قول:
با سلام مجدد پیرو پست فوق : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] شاید اگر کمی "حاشیه ای" نوشته بودم ، حداقل یک خط در جواب یا رد مطلبم پاسخ میدادید . امان از من و ما ... ;) |
1 ضميمه
نقل قول:
به هر حال در دنیای بیزنس از این دست اتفاقات زیاد میافتند ببینده باید عاقل باشد. |
سلام
پیشنهاد می کنم تالار " موضوعات عمومی " که یکی از بخشهای جالب و پر بیننده سایت بود , مجددا باز شود . تقریبا تمامی فرومهای تخصصی در کنار بخشهای جدی و تخصصی , قسمتهای سرگرمی و عمومی هم دارند تا تعادل بین جدی و شوخی بر قرار باشد . متشکرم |
با سلام
بنده یه پیشنهاد دارم که این پیشنهاد رو البته چندی پیش نیز مطرح کردم اما مدیر محترم سایت التفات چندانی به آن نکرد بنده پیشنهاد مذکور را دوباره در همین جا تکرار میکنم : پیشنهاد میشود چون این سایت در ارتباط با مسایل پولی و مالی میباشد و افراد زیادی در طول شبانه روز به این سایت سر میزنند و مطالب و فایلهای بیشماری را از روی سرور این سایت بر روی سیستم خودشان دانلود میکنند وهمواره افراد سود جو و فرصت طلبی بوده و هستند که فایلهای آلوده به " اسپای ور " " ویروس " ویا " تروجان " را روی سایت آپلود کرده اند و مشکلات عدیده امنیتی برای باز دید کنندگان سایت بوجود آورده اند و باعث شده اند که حتی موجودی حساب ریل بعضی از اعضا به سرقت رود یا رمز و پسورد های متعددی که روی سیستم داشته اند ( مربوط به پست الکترونیک ، اکانتهای مختلف ، حسابهای بانکی و ...) لو برود و این اعمال رویه ای را موجب شده است که منجر به سلب اعتماد اعضا از هم و از فایلهایی میشود که بر روی سایت آپلود میشود بطوریکه بنده و بقیه اعضا که از این مشکل امنیتی آگاهی دارند با ترس و اکراه رغبت نمایند تا مطلبی را از روی سایت دانلود نمایند لذا از مدیریت محترم سایت تقاضا میشود در کنار مدیر یت های دیگر سایت یک مدیر امنیتی را نیز منصوب نمایند که وظیفه اش رسیدگی به امنیت فایلهای الصاقی بر روی مطالب جنبی سایت باشد در حقیقت اگر این سایت را به یک سازمان یا اداره یا دانشکده تشبیه کنیم هیچ دانشکده یا سازمانی را بدون واحد حراست و نگهبانی نمیتوان تصور نمود و تردد و ماندن در چنین سازمانی که فاقد حراست باشد خطر ناک خواهد بود . دوست عزیز بنده پیشنهاد میکنم مثل صندوق پستی " یاهو " که هر شخصی که قصد دارد فایلی را از صندوق پستی دانلود نماید اول توسط یک " ویروس اسکن " بررسی میشود ، چنین قابلیتی نیز در سایت ایجاد شود بنده فکر نمی کنم که خرید یک آنتی اسپای ور "کاسپر اسکای " لایسنس دار هزینه چندانی برای سایت در بر داشته باشد و مقوله امنیت خیلی مهمتر و ارزشمند تر از هزینه ای است که برای اینکار صرف میشود در پایان از شما دوست گرامی و مدیر محترم سایت تقاضا میکنم که عمیقا مطالبی را که در متن فوق آورده شده است را بررسی نمایید و در جهت رفع این مشکل اقدامات جدی و موثری را به مرحله اجرا در آورید . با تشکر |
منهم با این پروژه اسکن کردن فایلها شدیداً موافق هستم، من فکر می کنم که حتی خیلی از اعضاء حاضر به پرداخت هزینه های آن نیز باشند.
|
نقل قول:
|
با سلام و تشکر از جناب arman_fxkar
دو پیشنهاد مطرح شد: ۱- مدیری انتخاب شود و مسئولیت کنترل و بررسی فایلهای ضمیمه را بر عهده داشته باشد. ۲- یک نرم افزار آنتی ویروس بر روی فروم نصب شود و فایلها را بررسی کند. در صورت اجرایی بودن، اولویت با پیشنهاد دوم است و تمام هزینه های این کار نیز توسط سایت سرمایه پرداخت خواهد شد. اما مشکل اینجاست که بنده جایی ندیدم بر روی سیستم vBulletin یا کلا سیستمهای مدیریت محتوا، امکان نصب نرم افزار آنتی ویروس وجود داشده باشد. لطفا اگر دوستان سایتی را سراغ دارند که از این قابلیت برخوردار است، اعلام کنند. (بجز سایتها و سرویس های طراز اول جهان مانند gmail و yahoo و . . .) در صورت اجرا شدن پیشنهاد اول نیز این مشکل بوجود خواهد آمد که تمام ضمیمه ها تا زمان تایید توسط مدیر مربوطه نمایش داده نمی شوند و بدلیل عدم حضور همیشگی مدیر، ممکن است تایید ضمیمه ها با چندین ساعت تاخیر مواجه شود. با تشکر |
با سلام
پیشنهاد می کنم تاپیکهای خلوتگاه شعر و اهنگ ها ی درخواستی یا ترانه های به یاد ماندنی باز شوند. |
نقل قول:
آقا رضا من این سوال را با کارشناسان ویبلتین مطرح کردم جواب منفی بود در رابطه با مورد اول هم به نظرم اگر بخواهیم این را اجرا کنیم ایرادی که شما بر آن گرفتید کاملا صحیح میباشد و این ایراد هم فکر کنم با برگزیدن 3 مدیر در این بخش پوشش داده خواهد شد یا اگر این مورد هم عملی نیست بهترین راهکار خود کاربران هستند که با نصب انتی ویروس های قدرتمند بر روی سیستم شان نگذارند فایل های مخرب وارد pc انها شود اگر اجازه بدهید بنده تاپیکی با نام واحد امنیت و نرم افزار های امنیتی ایجاد کنم و به این مقولات بپردازیم با تشکر |
نقل قول:
با این نظر شما کاملا موافقم. بدون داشتن آنتی ویروس و فایروال مناسب، اصلا نباید به اینترنت متصل شد! ایجاد تاپیک برای معرفی نرم افزارهای امنیتی نیز ایده بسیار خوبی است. حتی شاید ایجاد تاپیک های مجزا برای معرفی و بررسی آنتی ویروسها، فایروال ها و نرم افزارهای internet security مناسب باشد. بهتر است با جناب کسری نیز گفتگویی در این مورد داشته باشید. با تشکر |
با سلام خدمت مدیریت محترم .
من چندین بار خدمت شما ، اعلام کردم که بر طبق قوانین این دوستان دارن نظم سایت و تاپیک رو بهم میزنند . این بار از شما درخواست میکنم که برخودر قاطعی انجام بدهید . من از تمام پست های اهانت امیز و پی ام ها و پیغام های مسنجر رو نوشت دارم . و این آخرین موردی که ویرایش شد . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] من منتظر برخورد و جواب قاطع شما هستم . که تکلیف حداقل من و دوستانم در این سایت چیه ؟ |
|
نقل قول:
من این سوال رو خدمت جناب مدیر هم عرض کردم ، آیا پست ویرایش شده رو میشود از اذهان نیز پاک کرد ؟ و منتظر جواب ایشان هستم . |
با سلام خدمت آقا رضا
در مورد تاپيك جناب ارشيا فقط ميتونم بگم كه اين رسمش نبود.:sleep: |
نقل قول:
اتفاقا یکی از اصلی ترین اهداف ایجاد تالار کامپیوتر و اینترنت ، ارتقاء آگاهی اعضای سایت سرمایه در مورد مسایل امنیتی بوده است . معامله گران بازارهای آنلاین بیشترین نقل و انتقالات پولی و استفاده از بانکداری الکترونیکی را دارند و یک اشتباه کوچک می تواند به خالی شدن حسابهایشان توسط سواستفاده گران منجر شود . علاوه بر این ، معضل بزرگی در جامعه ایرانی در پیش داریم : پیشروی بانکها در ارایه خدمات بانکداری الکترونیک ، نبود بیمه برای سرمایه ها ، نبود قوانین واضح و روشن برای این موضوع . شمارش معکوس برای یک معضل بزرگ اجتماعی آغاز شده است . وقتی کسانی را می بینم که بدون هیچگونه نرم افزار امنیتی به اکانت اینترنت بانک سامان وصل می شوند بسیار تعجب میکنم . خوشبختانه در ایران توجه هکر ها هنوز به این سمت جلب نشده است ولی مطمئنا در آینده این مشکل بزرگ را خواهیم داشت . بنابراین از جناب رهجو بسیار ممنون خواهم شد تاپیک مربوطه را ایجاد کنند و امیدوارم همه ما بتوانیم از مطالب آن نهایت استفاده را ببریم . با احترام کسری |
نقل قول:
با سلام دوست گرامی همه می دانیم که عرف عمومی حاکم بر روابط اجتماعی و حتی بین المللی حکم میکند که هر موقع کسی وارد حوزه تحت مسولیت یا حاکمیت شما شد از هر لحاظ آن شخص در امنیت کامل و آسودگی خاطر در این حوزه سیر نماید و مطالب و تفکرات خود را بیان یا از مطالب و تفکرات دیگران بهره ببرد مخصوصا اگر چنین تبادل اطلاعات یا رفت و آمدی صاحب چنین مکانی را از جنبه مادی منتفع سازد دوست گرامی اینکه میفر مایید که کاربران این سایت باید از آنتی ویروس و فایروال مناسب بهره ببرند جای هیچ گله و شکایتی نیست اما مسئله اصلی اینست که آنتی ویروس و فایر وال مناسب برای یک فرد ایرانی حکم کیمیای نا یاب را دارد آخه مگه چند نفر از اعضای این سایت سیستم عامل قانونی و اورجینال دارند یا چند نفر از اعضای این سایت یه آنتی ویروس یا فایر وال دارند که قانونی و لایسنس دار باشه و " error " آپدیت نده و یا بعد از چند دقیقه پس از نصب و وصل به اینترنت شماره لایسنس تقلبی اون به لیست سیاه شرکت سرویس دهنده ضمیمه نشه ؟ و یا کمتر کشوری توی دنیا هست که م......ولین اون از روی لج و لجبازی و برای چهار روز ح...ومت بیشتر اینتر نت فعلی رو به این حال و روز بندازند و اصلا حق قانونی افراد و مردم اون جامعه رو برای کسب اطلاعات و اخبار آزاد به رسمیت نشناسند و از روی عمد کاری کنند که همگی داریم از نزدیک اون رو احساس میکنیم و از عواقب اون رنج میبریم بنده پیشنهاد میدم که با مسولین یکی از این شرکتهای سرویس دهنده آنتی ویروس و فایر وال تماس گرفته بشه و ازشون سوال بشه که آیا میشه یک آنتی ویروس یا فایر وال در ورودی اطلاعات vbulletin قرار بگیره یا نه ؟ یا پیشنهاد دیگه که به نظر عملی میاد اینه که : حداقل یه آنتی ویروس لایسنس دار بر روی سرور سرویس دهنده این سایت قرار بگیره و طوری تنظیم بشه که مثلا هر 4 ساعت یکبار کل ورودی اطلاعات رو اسکن کنه با تشکر موفق و پیروز باشید |
مطمئناً سیستم های حفاظتی بر روی سرور ها نصب هست اما آیا کاربران این سایت فقط از این سایت دیدن میکنن؟
پس بهترین راه، داشتن یک سیستم Internet Security بر روی سیستم خودمون هست که نه فقط از فایل های این سایت بلکه اطلاعات خودمون رو در برابر بقیه خطرات حضور در اینترنت بیمه و حفظ کنیم. با پرداخت سالیانه حدود 40 تا 50 هزار تومان میتوان یک نرم افزار اوجینال امنیتی خریداری کرد. هزینه این خرید به صورت روزانه حدود 120 تومان خواهد بود. به نظرم از پول سیگار روزانه خیلی از کاربران کمتر هست :D ارادت |
نقل قول:
از پاسخگویی به قسمت اول پیام شما صرفنظر می کنم و پیشنهاد می کنم بند 12 از قوانین سایت را که در هنگام ثبت نام پذیرفته اید بار دیگر مطاله کنید: نقل قول:
شما فرومهای بزرگ دنیا که از vBulletin استفاده می کنند را بررسی کنید. هیچکدام از آنها دارای آنتی ویروس نیستند. اصلا فرض کنیم چنین کاری شدنی باشد و هیچ فایل آلوده ای روی سایت سرمایه آپلود نشود. اگر سیستم شما ایمن نباشد و توصیه های ایمنی را رعایت نکنید، ممکن است یکی از کاربران فایلی را جایی خارج از سایت سرمایه آپلود کند و لینک آنرا در سایت قرار بدهد. ممکن است از طریق ایمیل یا یاهو مسنجر آلوده شوید. ممکن است سیستم شما مورد حمله هکر ها قرار گیرد و . . . اگر شما به اینترنت متصل باشید و سیستم شما ایمن نباشد، خطرات زیادی امنیت شما را تهدید می کند که دانلود فایلهای ضمیمه از سایت سرمایه (که اکثرا بصورت عکس یا فایلهای mq4 و ex4 هستند و احتمال آلوده بودن آنها کم است) سهم کوچکی از این خطرات را بر عهده دارند. اگر در حال حاضر از هیچ نرم افزار امنیتی استفاده نمی کنید، پیشنهاد می کنم حداقل از یکی از آنتی ویروسهای رایگان استفاده کنید. (Microsoft Security Essential, Avast, AVG و . . .) موفق باشید |
لطفا تاپییک خلوتگاه شعر را باز کنید.همینطور تاپیکهایی از این دست که ضرر وحاشیه ای برای سایت ندارند.
مرسی |
دوست عزیز اقای رضا مدیر محترم سایت
راستش علاقه ای به بحث در چنین مواردی ندارم اما چون خود را مشمول ذمه احساس میکنم اینها را مینویسم.واقعیت اینست که من شما را شریک و همدست این موضوع جذب سرمایه و چیزهای مشابه میدانستم.اما نوشته شما که امیدوارم صمیمانه باشد نظرم را عوض کرد بنابراین از شما در این مورد اگر حقیقتا صمیمی هستید که حتم دارم هستید طلب حلالیت میخواهم.حال که این چنین است خواهشمندم موضوع سیگنال هایی که از هر جنبه دستکاری و تقلب انها و نیز سوء نیت چنین بحث هایی بروشنی دیده میشود را هم بررسی فرمایید.از طرف دیگر جسارتا نظر شما را در مورد اینده سایت و جایگاه ان در این بازار را نیز جویا هستم.ایا شما قصد ارتقا این سایت در حد یک سایت جهانی که شکی ندارم لایق انست را دارید؟یا اینکه سایتی در حد دیگر سایتهای ایرانی که سیاست خود را مبنی بر محلی و بومی بودن انتخاب کرده اند برایتان الویت اول را دارد؟ زیرا اگر سایتی قابل قیاس با بزرگان و رقابت با انان در اینده مد نظرتان است لااقل اجازه ندهید کارهایی چون عدم رعایت کپی رایت و یا نرم افزارهایی که بدون رعایت قوانین جاری در دنیا بدین سادگی با بوق کرنا و عکسهای تمام رنگی و تمام صفحه صفحات اول و اصلی سایت را اشغال کنند.البته شکی در حسن نیت این دوستان نیست اما بهتر نیست یک وبلاگ که کوچکترین هزینه ای ندارد برای اینکار اختصاص یابد و نام سایت را الوده نکند؟شخصا در چند سایت هر گاه که فرصتی دست دهدچند سطری سیاه میکنم و جدا میتوانم بگویم این سایت جزو نادر سایتهایی است که چنین پتانسیلی را دارد و میتواند مایه سربلندی ما در این بازار بین المللی باشد.دیر یا زود اینده این سایت در گرو اینست. تبدیل سایت به زبان انگلیسی و رقابت با بزرگان این کار چیزی است که اینده این سایت را رقم خواهد زد.چنانچه هر کار وکسب دیگری ناچار از این کار و جهانی شدن است و یا اینکه در زباله دانی تاریخ مدفون شود.از اینکه طولانی شد عذر میخواهم. در ضمن امکان ایجاد تاپیک برای تبدیل اسکریپت های متا4 به متا 5 که ظاهرا علاقه مندان زیادی دارد را ندارم. حتی از دوستان خواهش کردم که بجای من ایجاد کنند که ظاهرا ممکن نبوده.اگر پیگیری فرمایید متشکر خواهم بود. |
نقل قول:
دوم : نامه ای به نهاد ریاست جمهور بنویسید که چرا من هر اداره ای ( شهرداری ، استان داری ، بانک ها و .. ) میروم از نرم افزار های ****** شده استفاده میشود مگر از نظر شرع موردی ندارد سوم : تاپیک های بنده با هر شکل و رنگی تا اینجا با هدف کمک رسانی بوده حال که میبنیم باعث دردسر هست از ادامه این موارد جلو گیری میکنم حذف هر مورد با در نظر گرفتن شرایط با مدیریت سایت هست بنده هم بیکار نیستم از وقتم بگذارم مطلب جمع کنم بعد بیایم حرف هم بشنوم بدرود پ ن : در ضمن به خاطر اینکه مشمول ذمه بودید خدمتتان عرض کنم اون عکسی که در بوق کرنا در سایت میبنید نسخه اصلی هست که کاسپر برای مشتریان خودش میفرستد |
نقل قول:
نقل قول:
در مورد لزوم رعایت کپی رایت (برای ایرانیان)، همیشه بحث و جدل وجود داشته و هر دو طرف استدلالهای خود را دارند . اتفاقا چند سال پیش پروژه ایجااد سیستم عامل ملی یا لینوکس وطنی در دانشگاه شریف شروع شد و با هدر دادن چند میلیارد تومان سرمایه ملی به خاک نشست . وقتی شما نرم افزاری را به صورت قانونی خریداری میکنید دارای حقوقی هستید ، از جمله اینکه تیم پشتیبانی معمولا در هر ساعت شبانه روز پاسخگوی سوالات شما هستند و موظف هستند شما را راهنمایی کنند . ثانیا اگر CD که خریده اید مشکلی پیدا کند دوباره برای شما ارسال میکنند و تا مدت معلومی آپ دیتها را برای شما میفرستند و .... کدام یک از این خدمات را ما در ایران می توانیم دریافت کنیم؟ جناب آقای tim1340 ، بنده نیز مانند شما در صنعت آی تی این مرز و بوم مشغول به کار هستم و از نبود کپی رایت زخم ها خورده ام . ولی کاربران ایرانی باید چه کار کنند ؟ چند سال پیش با استفاده از Paypal خریدهای خود را انجام میدادیم ، متاسفانه بعد از مدتی پی پال تمام پرداخت هایی که از ایران انجام شده بود برگشت زد و ما دچار ضرر و زیان زیادی شدیم . بعد از آن از طریق وی پی ان با عوض کردن آی پی اقدام میکردیم...... بعد از مدتی فقط به این دلیل که پی پال حدس زده بود که ما از ایران هستیم ، دوباره حساب را بلوکه کرد و پرداخت ها را برگشت زد . دبیت کارتهایی که در بازار ارایه می شوند نیز از ایران قابل استفاده نیستند مگر اینکه آی پی خود را عوض کنید . بعد در فرم خرید نرم افزار چه آدرسی را وارد میکنید ؟ Billing Address را چه وارد میکنید ؟ می خواهید به گناه دروغ آلوده شوید و آدرس خود را آمریکا بنویسید؟ بعد برای آپ دیت کردن چه کار میکنید ؟ مثلا از ایران می توانید مکافی را آپ دیت کنید ؟ حتی اگر همه این کارها را کنید شاید باز هم گیر کنید . شاید شما با نرم افزار CPanel که مخصوص نصب روی سرورهای لینوکس است آشنا باشید . ما به علت اینکه سرویس دهنده خدمات وب هستیم برای سرورهایمان که در آمریکا هستند اقدام به خرید CPanel کردیم . ماهی 35 دلار هم بابت لایسنس پرداخت می کردیم و برای امنیت بیبشتر کلیه پرداخت ها را از خارج ایران با ویزا کارت انجام دادیم . ولی چندی پیش دیدیم کلیه اکانتهایمان Suspend شده است . وقتی با ساپورت CPanel صحبت کردیم ، گفتند از ایران هستید . ما گفتیم مکان سرور آمریکا هست ، کلیه پرداخت ها هم از اتریش انجام شده ..... در جواب گفتند اکثر یوزرهای شما از ایران لاگین کرده اند !!! به نظر شما یوزر ایرانی باید چه کار کند ؟ اگر از نظر شما استفاده از این نرم افزارهایی که در هنگام خرید حتی اسم کشور ما را در فرم ثبت نامشان ندارند و ما را به عنوان یک کشور حتی در لیستشان به رسمیت نمی شناسند گناه است ، پس این گناه به گردن کسانی است که باعث و بانی این بودند که اسم کشور ما در رده کشورهای تحریم شده بیاید . از طرف مقابل برای اینکه برای سایت سرمایه مشکلی ایجاد نشود ما در تالار کامپیوتر و اینترنت اچازه آپلود هیچ فایل ک ر ک شده روی سرور سرمایه را نمی دهیم . و همچنین نرم افزارهایی که قابل خریداری برای یوزر ایرانی باشند را نیز حذف میکنیم . مثلا نرم افزار های ایرانی . در پایان به عنوان کسی که در این راه صدمه بسیار دیده است به شما هم توصیه میکنم که با کردیت کارد خود از ایران اقدام به خرید از اینترنت نکنید چراکه دیر یا زود حساب شما هم بلوکه خواهد شد . با احترام کسری |
نقل قول:
۱- اگر موردی باشد که سوء نیت و تقلب در آن آشکار باشد، قطعا برخورد لازم انجام خواهد شد. اما بررسی تمام سیگنالها و پی بردن به نیت ارسال کنندگان آن، کار ساده ای نیست و از عهده یک شخص خارج است. لطفا شما و سایر دوستان اینگونه موارد را به همراه دلایل و مستندات برای من ارسال کنید تا اقدام کنم. ۲- هدف اولیه از ایجاد سایت سرمایه، گسترش محتوای علمی در حوزه بازارهای مالی به زبان فارسی و همچنین فراهم کردن محل مناسبی برای تبادل نظر هموطنان در این زمینه بوده است. در مورد بحث کپی رایت نیز نظرات مختلفی وجود دارد. لذا تا اطلاع بعدی همین رویه فعلی در سایت ادامه خواهد داشت. ۳- ظاهرا مشکل ایجاد تاپیک شما حل شده است. اما در صورت امکان پیامی به من ارسال و اعلام کنید که دقیقا با چه پیغام خطایی مواجه می شدید. با تشکر |
با سلام
خواستم نظری درباره این سایت بدهم .الان در این سایت نزدیک بیست و نه هزار نفر عضو هستند و بیست ونه هزار مغز. ما در این سایت مدیران خوبی داریم ولی مدیر خلاق نداریم .معجزه خلاقیت را دست کم نگیرید .ممکن است یک تازه وارد نظری ساده داشته باشد که بنظر حتی مخها هم نرسد .بهتر است کار گروهی انجام گیرد هر چند ما ایرانیها در این کار گروهی مشکل داریم ولی بهترین راه حل است .بنظرمن باید اعضا را براساس کارشان گروه بندی کرد و از همه کار خواست و نباید همه مسئولیت بعهده چند نفر باشد .2- سایت بسیار شلوغ است. مطالب اضافی از روی سایت برداشته شود و بایگانی شود تا مطالب مفید نمایان شود.3- مسابقات فارکس راه بیندازیم و افراد را به فعالیت وادار کنید و افراد غیر فعال را از سایت اخراج کنید تا کیفیت فدای کمیت نشود. 4- برای سایت حق عضویت تعیین کنید . و همه قسمتهای آن را رایگان نکنید و یا نتیایج کار گروهی را اگر مفید واقع بود بفروش بگذارید تا انگیزه ها برای فعالیت زیاد تر شود.و........... |
تا به حال چندین تاپیک مربوط به آگهی جذب سرمایه و مدیریت سرمایه و ... در تالار آگهی ها داشتیم و ظاهرا قرار است همه آنها حذف شوند.
من پیشنهاد می کنم با توجه به خرابکاری:cry: اکثر قریب به اتفاق این آگهی ها که خود دلیل حذف شدن آنها از سایت شده است، از پاک کردن این تاپیک ها خودداری شود و در عوض در اولین پست این تاپیکها آخر و عاقبت آن تاپیک و آگهی آورده شود، تا درس عبرتی برای هر کسی باشد که دلش می خواهد دنبال اینگونه آگهی ها باشد از مدیریت سایت می خواهم کمی در این پیشنهاد فکر کند. چون همیشه راحتترین راه پاک کردن صورت قضیه است اما لزوما بهترین راه حل نیست.:advise: با تشکر |
بنظر من اگر ما تالار بروکرها رو به دو قسمت بروکرهایی که حساب زیر 2000 دلار و بالای 2000 دلار دارند تقسیم کنیم روند و نتیجه بهتری از این تالار خواهیم گرفت.
چون بروکری که حساب میکرو و مینی داره چون طرف حسابش مشتری هست که پول زیادی نداره در نتیجه قدرت زیادی هم نداره برخوردش هم شاید زیاد جالب نباشه و از بالا به مشتری ها نگاه کنه ولی بروکری که فقط حسابهای بالا باز می کنه خوب طبیعتاً چون مشتریها پول دارتر هستند و طبیعتاً صداشون بلندتره یک جور دیگه به مسائل نگاه می کنه. البته حمل بر بی ادبی نشه، منظور من این نیست که کسی که حساب مینی یا میکرو داره آدم ضعیفیه یا پول نداره که حساب بزرگتر باز بکنه، به هیچ عنوان منظور من این نیست، منظور من فقط فقط نحوه برخورد بروکر هست. لطفاً اشتباه برداشت نکنید. البته این رو هم ذکر کنم که حساب 2000 دلاری هم برای بعضی از دوستان حساب میکرو به حساب می یاد ولی خوب چون اکثراً حسابهای کوچیک تر باز می کنند این رو گفتم. |
با سلام
در پیوست نظر کار گروهی که گفته بودم خواستم یک نمونه برایتان بیاورم . هر کتاب مفیدی در جهان به چاپ برسد فردای انروز ترجمه چینی ان را در معرض دیدگان میگذارند ولی نه ترجمه ماشینی یا سطحی بلکه یک ترجمه استاندارد و عالی چگونه////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا یک کتاب پانصد صفحه ای را به پانصد مترجم میدهند تا ترجمه کند.حالا این کتاب پانصد صفحهای در عرض یکی دو ساعت ترجمه اولیه میشودسپس ترجمه های گروه اول توسط بیست مترجم حرفهایتر با هماهنگی یکدیکر تصحیح و هماهنگ میشودکه این کار را هم در مدت کمی انجام میدهند.و سپس سه چهار مترجم حرفه ای تر کار را به نحو احسن به پایان میبرند. و ترجمه این کتاب اگر مثلا هزار ساعت وقت میبرد را درکمتر از ده پانزده ساعت با کار گروهی و تیمی به پایان میبرند... حالا اگر بشود اینچنین طرحهایی و بهتر از این را در این سایت که بحق سایت خوبی است اجرا کرد سایت جان تازهای میگیرد با تشکر فراوان |
نقل قول:
برای اجرای اینگونه طرح ها، اعضای سایت باید پیش قدم شوند. من هم تا جایی که بتوانم و فرصت داشته باشم آماده همکاری هستم. موفق باشید |
آقا رضا اگر ترتیبی اتخاذ کنید که تو اولین پست هر تاپیک دوستان عکس قرار ندن برای لود صفحه اول خیلی بهتره.همین الان تاپیک تحلییلهای تکنیکال میلاد باعث شده صفحه اول سایت خیلی دیر لود بشه.
|
نقل قول:
متاسفانه از نظر فنی این امکان وجود ندارد. امیدوارم دوستان این موضوع را رعایت کنند. در تاپیک مذکور عکسها را به پست دوم منتقل کردم. با تشکر |
نقل قول:
البته این مشکل راه حل ساده تری داره. با استفاده از نرم افزار Paint که در همه ویندوزها وجود داره، خیلی راحت میشه حجم عکس رو کوچک کرد تا از این مساعل پیش نیاد. اینم لینکش [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
من چون نمی دونستم که این مطلب رو باید کجا عنوان می کردم اینجا می نویسم
مدیریت سایت سرمایه جناب آقای رضا آقا احمدی با عرض سلام و تهیت به اطلاع می رسانم که اینجانب علیرضا کریمان با نام کاربری fareksi می باشم حتما در جریان مطالبی که طی چند روز اخیر در تالار آگهی ها /تاپیک خرید و فروش وب مانی مطرح شده هستید احتراما به استحضار می رساند هرگونه حذف یا ویرایش یا دخل و تصرف در نوشته های مندرج در صفحه 51 تاپیک به بعد بویژه مطالب نوشته شده توسط آقای مصطفی فلاحی با نام کاربری Mostafa_Falahi می تواند برای جنابعالی و سایت وزین سرمایه دات کام دارای بار حقوقی و قضایی باشد لذا خواهشمند است در حراست از آنها اقدامات مقتضی را انجام فرمایید با احترام / علیرضا کریمان مطلب گفته شده من باب تذکر و یادآوری می باشد و هیچ گونه غرض دیگری بر آن مترتب نیست |
سلام
جناب كريمان قبل از اينكه آقا رضا تشريف بياورند و در خصوص مسائل پيش آمده تصميم گيري كنند بد نديدم توجه شما را به بند 10 قوانين سايت سرمايه ، كه همه ي ما اعم از بنده و شما به هنگام ثبت نام انها را پذيرفته ايم جلب كنم : نقل قول:
اميدوارم مشكل شما از راه صحيح آن هرچه زودتر مرتفع گردد . موفق باشيد |
نقل قول:
ممنون از تذکر بجایتان بله بنده هم از قوانین سایت مطلع هستم لطفا عنایت بفرمایید که بنده فقط امروز آن هم در دفاع از حیثیت و آبروی خود و برای روشن شدن افکار عمومی 2 پست در تاپیک مربوطه زده ام و دیگر هم قصد هیچ گونه نوشتن در آن تاپیک را ندارم صراحتا در پست دوم اعلام کرده ام که هر دوی این موارد ( چه سرقت اینترنتی و چه پرونده ای که بنده بعدا علیه آقای فلاحی خواهم گشود) از این پس در " مجاری قانونی" خودش پیگیری خواهد شد اما اگر منظور شما این هست که مثلا مدیریت محترم بیاید و نوشته ها رو حذف کند ( البته من پرینت گرفتم ) باید خدمت شما عرض کنم که آقای فلاحی از دو روز پیش بدون اینکه به موضوع اشراف کامل داشته باشد در چندین پست علیه بنده اتهاماتی مطزح کرده است حتی مشخصات بانکی من که جزو اسرار شخصی هر فرد است را علنی کرده با این حال مدیریت محترم سرمایه هیچ گونه اقدامی انجام نداده در نتیجه این حق طبیعی و قانونی بنده هست که مطالب همین طور که هستند باقی بماند ( بنده مطلقا قصد ادامه این موضوعات رو در سرمایه ندارم ) فقط می گویم مطالب گفته شده نباید حذف یا ویرایش یا دخل و تصرف دیگری شوند همین ! حتما جنابعالی می دانید که ما شهروند دولت جمهوری اسلامی ایران هستیم و قوانین موضوعه این دولت در قلمرو ملی بر هر قانون وضع شده دیگر ارجحیت دارد در نتیجه گفتن اینکه اینا با قوانین سایت مغایرت دارد پس باید حذف شود ادله محکمه پسندی نیست تازه در همین مورد هم یاز جناب فلاحی پیش قدم شده نه من من دارم مسئله را از راهش پیگیری می کنم و در جایش / این کس دیگری هست که بیراهه رفته و باید جوابگو باشد ضمنا هیچ گونه مسئله حقوقی بر سایت سرمایه و مدیران آن مترتب نیست ولی اتهامات و مدارک در آن موجود است و گفته ها در آن موجود است طبیعی است که هر گونه دخل و تصرف در آنها به منزله دست بردن در مدارک اتهامی می باشد من خودم را برای بقا و استمرار این سایت به عنوان یک عضو مسئول می دانم و کاری نخواهم کرد که از ناحیه من خطری متوجه سایت و گردانندگان آن شود فکر می کنم حق مطلب را بیان کرده باشم با احترام |
نقل قول:
نقل قول:
|
با سلام به آقا رضا و سایر دوستان
پیشنهادی داشتم، تا تصمیم مدیریت و جمع چه باشد: پیشنهاد میکنم تاپیکهایی که در تالار "سیگنال ها" ایجاد می شود، در صفحه اول سایت(VbAdvanced) نمایش داده نشود. مانند تالار آگهی ها. دلایل: 1- اکثر این تاپیکها نیمه کاره رها می شود. 2- اکثر این تاپیکها از نظر تعداد پست، به یک صفحه هم نمیرسند و اصولاً چندان مورد توجه سایرین نیست. 3- تعدادی قابل توجهی از این تاپیکها به حاشیه کشیده می شوند. 4- این تاپیکها باعث می شوند، به تدریج تاپیکهای جدید التاسیس بعضاً مفید از لیست صفحه اول سایت خارج شوند. موفق باشید. پ.ن: بنده قصد توهین و خدای ناکرده جسارت به هیچ کدام از دوستان باز کننده این تاپیکها را ندارم، کما اینکه خود من هم قبلاً تاپیک "سیگنالهای نیمه مکانیکال" را ایجاد و نیمه کاره رها کرده ام.(البته ورزن 2 آنرا در آینده ای نزدیک تقدیم میکنم) |
نقل قول:
دلایلی که جناب امیربابک عنوان کردند درست و منطقی به نظر می رسد. لطفا اگر دوستان دیگر نیز نظری در این مورد دارند اعلام کنند تا در مورد اجرا یا عدم اجرای این پیشنهاد به جمعبندی برسیم. |
نقل قول:
5- در این تاپیکها نقد و بررسی و بحثهای مفید کمتر دیده میشه یا اصلا دیده نمیشه. |
سلام.
یک خواهشی هم من دارم. یک نفر هست با مثلا 3000تا پست که یکی از یکی با ارزش تر است.خود من هم حدود 400 تا پست دارم که به هیچ دردی نمیخوره.:).خوب حالا میخواهیم به اون دوست عزیزی که پست های با ارزش دارد مثلا سه بار پشت سر هم اعتبار بدهیم.اما روبوت سایت میفرمایند باید اول به افراد دیگری اعتبار بدهید.خوب بابا من از این فرد میخواهم تشکر کنم نه از دیگری.(البته خدای نکرده سوتفاهم پیش نیاد.اولا همه رو دوست دارم.دوم هم اینکه همه اعتبار بالایی دارند:love:) خلاصه حلش بکنین خیلی خوب میشود. ارادتمندتان احمد |
نقل قول:
با سلام این محدودیت بصورت پیش فرض در vBulletin قرار داده شده و مطمئن باشید که طراحان این نرم افزار، برای قرار دادن هر یک از شرایط و محدودیت ها دلایل محکمی داشته اند. در این مورد هم با بررسی دقیق تر به این نتیجه می رسیم که بودن این شرایط بهتر از حذف آن است. اگر موافق نیستید یک PM به من بزنید تا بیشتر توضیح بدهم. موفق باشید |
نقل قول:
هستند مداوم بدون توجه به ارزش پستها به یکدیگر اعتبار بدهند که در انصورت این ابزار از هدف اصلی خودش دور میشود. |
سلام و صبح بخیر.درست است که از نظر من اکثر پستهای بعضی افراد، باارزش هستند ولی فرمایش آلبرتینی عزیز دلیل محکم تر به نظر میرسد.برآیند کلی همین پیش فرض میشود.ارادتمند دوستان عزیز
|
نقل قول:
پیشنهاد جناب امیربابک اجرائی گردید. با تشکر |
شخصیت کاذب
با درود فراوان
به نظر من مشکل اساسی سایت پست های بی ارزشی است که بعضی از دوستان به خاطر سیستم عنوان دهی سایت تشویق به ایجاد اونها میشن تا مثلا تعداد پستهاشون هر چه زودتر از مرز 100 پست بگذره و یک عنوان شیک بگیرن و بتونن سری تو سرها در بیارن. شخصیت کاذبی که در دنیای واقعی احتمالا هیچوقت بهش دست پیدا نمیکنن. ارتقای عنوان یک آی دی بر اساس تعداد پستهای اون در دنیای مجازی یعنی شخصیت قائل شدن برای یک نفر بر اساس مقدار حرفی که میزنه(بدون توجه به محتوی) در دنیای واقعی و این یعنی فاجعه. یعنی ارزش یک پست پر مغز رو که دنیائی تجربه و انگیزه انتقال تجربه پشتشه رو با یک پست مثلا " آقا دمت گرم " یکی کنیم. این شیوه تعیین عنوان شاید برای سایتهای جدید که میخوان فقط تعداد کاربراشون رو بالا ببرن خوب باشه ولی برای این سایت مخربه و تاپیکها رو پرحجم و کم محتوی میکنه و دسترسی به پستهای با ارزش رو هم سخت میکنه. موفق باشید |
سلام ، در تائيد صحبتهاي Mehrdad-FX عزيز به استحضار مي رسانم كه همانطور كه قبلاً هم عرض كردم كه يكي از علتهاي زياد شدن پستهاي كم محتوا يا اصلاٌ بي محتوا ، شايد اين نوشته اي باشد كه اگر مدتي پست نزنيم در بالاي هر صفحه براي ما به نمايش در مي آيد ( با اين مضمون كه كاربر گرامي ، شما مدتي است پست نزده ايد يا مدتي است كه فعاليتي نداشته ايد ... ) و ممكن است باعث شود كه كاربري كه از ديدن نوشته فوق راضي نيست ، به اجبار پستي بزند حتي با محتواي : بابا دمت گرم ...
در بعضي از سايتهاي تخصصي ( مخصوصاً در تاپيكهاي فني و تخصصي شان ) اگر پستهاي كم محتوا يا بي محتوا درج شود ، ممكن است كه ارسال كننده آن پست از طرف مدير آن تالار ( يا مدير فروم ) اخطار بگيرد در صورتي كه ظاهراً تا الان اينكار در فروم سرمايه اجرايي نشده است ... اصلاً موافقيد نظر جمع را بدانيم كه آيا موافقيد كه ارسال كننده پستهاي كم محتوا يا بي محتوا از طرف مدير تالار ( يا مدير فروم ) اخطار بگيرد يا خير ؟ اگر موافقيد ( و براي جلوگيري از شلوغ شدن اين تاپيك ) فقط كليد تشكر را بزنيد ... با احترام و تشكر : Honda |
انتقاد اصلیه من اینه که چرا نمیشه موضوع جدیدی زد؟ شاید سوال من تو هیچ پستی نباشه؟؟؟
اصلا شاید یه چیزی دارم که می خوام با همه share کنم. .... عذر می خوام خیلی قسمت های این سایت بی دلیل بسته شده. فروم یعنی جایی آزاد که تبادل نظر داره و مدیر مسئول منظم کردن فروم رو داره تا در صورتی که یک موضوع در جایه نا مناسبه اون بفرسته جای دیگه. خیلی ایراد ها داره اینجا بخاطر همین هیچوقت اینجا پست نزدم. امروز می خواستم مطلب بسیار جالبی که داشتم با بچه ها تقسیم کنم که دیدم هنوز همون پیغام مسخره که اجازه موضوع جدید رو نمیده بهم میده منم رفتم در سایت دیگری اینکارو کردم. شاید هزاران عضو دیگه هم مثل من اینجوری شده باشن/ نمره سیستم تشکر و سیستم اعتبار سنجی زیر صفره. این سایت بصورتی اصلا فروم نیست بلکه مثل یک رژیم .... واقعا جای ابهام هست که یعنی در این سایت ملاک فقط تعداد پست هاست؟؟؟؟ من از فردا شروع می کنم و یک پست آقا دمت گرم مرسی تو همه تایپیک ها میزنم.چرا یکی تو هر کدوم 100 تا . تا تعداد پست منم بره بالا من تاحالا پست نزده بودم چون سوال خاصی پیش نیامده بود واسم . می تونین تاریخ عضویت رو ببینین.فردا تعداد پست هام میشه 1000تا D: اولیش همینجا آقای مدیر دمت گرم که جای انتقاد هم گذاشتین |
نقل قول:
- از انتقادات شما تشکر می کنم. لطفا اگر فروم معتبری سراغ دارید که از سیستم اعتبار دهی یا سیستم تشکر مناسبی استفاده می کند، از طریق پیام خصوصی به من اعلام کنید تا بررسی کنم. - اگر قصد طرح موضوع مفیدی را دارید که تاپیک مشابه آن وجود ندارد، در پیام خصوصی به من اعلام کنید تا دسترسی شما را برای ایجاد تاپیک تنظیم کنم. لطفا از درج پستهای متعدد و کوتاه اکیدا خودداری کنید. پستهای شما ادغام شدند. موفق باشید |
سلام آقا رضا
پیشنهاد میکنم قانونی وضع کنید که عکسها در خود سایت آپلود شود. بعضی وقت ها صفحات خیلی سنگین میشه و سیستم هنگ میکنه. گاهی وقت ها هم چند تا پست کافیه تا خودش یه صفحه رو پر کنه. سایتهای رایگان آپلود عکس هم اطمینان ندارند و در صورت بسته شدن اونها تعداد بسیار زیادی از پست ها عملا بدون کاربرد میشن. مطمئنا این اتفاق در آینده برای بسیاری از پست ها خواهد افتاد. تعداد بیشتری پست در یک صفحه بسیار کاربردی تر و زیباتر خواهد بود و الکی تعداد صفحات تاپیک ها زیاد نمیشه. بعضی وقت ها میخوام برگردم و پست بخصوصی رو پیدا کنم ، اونقدر لود شدن صفحات طول میکشه و تعدادشون زیاده که واقعا آدم خسته میشه . در مونیتورهایی که رزولوشون مونیتور اونها پایینه (مثل بسیاری از لپ تاپ ها) این مشکلات حاد تره. ارادتمند |
ساعت جاري 16:24 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |