انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   بررسی پیشنهاد ایجاد تالار "تاپیک های اختصاصی اعضاء" (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4796)

Hex005 February 26th, 2009 19:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 289908)
می تونم بپرسم مشکل تالارهای عمومی و تاپیک هایی که ما در حال حاضر داریم چی هست که دنبال چنین تاپیک هایی هستیم؟

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arezoo2542 (پست 289927)
با سلام خدمت دوستان ، در مورد پیشنهاد مطرح شده آیا درصورت زدن تاپیک شخصی پیوستگی مطالب با این کار از بین نخواهد رفت ؟ مثلا اگر فردي دنبال مطلبي درزمينه اي خاص هست مي تواند راحت اطلاعاتي را كه مي خواهد با همه نظرات مثبت ومنفي ويا همه سوالات طرح شده وجوابهاي داده شده به ان رادر سايت پيدا كند ولي با اين كار من فكر ميكنم كه اين مسئله دچار اشفتگي ميشود ، ضمن اينكه من فكر مي كنم هميشه باتبادل نظر وپرسش وپاسخ هرمسئله اي ازجوانب مختلف بررسي شده و پربارتر می شود ، كه با انجام اين پيشنهاد فكر ميكنم كه تمام این مسائل كمرنگ خواهد شد .
با تشکر.

با سلام

سخن شما کاملا متین است و جای تامل دارد.

اما فرض کنید ( نظر کاملا شخصی ) شخصی در نوشتن اکسپرت تبحر دارد و خرید و فروش وب مانی هم انجام می دهد ، از طرفی هر روز در تاپیک تحلیل های روزانه هم پست زده و تحلیل هایش را در آنجا قرار می دهد. شاید هم استیتمنت روزانه اش را در تاپیک استیتمنت روزانه قرار می دهد.

افراد زیادی داریم که همه این کارها را انجام می دهند و شاید تخصص های دیگری هم داشته باشد.
اما ما انها را نمی شناسیم و حتی در بعضی جناح گیری ها ممکن است آنها را به نام افراد کم تجربه و تازه کار خطاب کنیم.

اگر این افراد که حرفی برای زدن دارند ، تالار شخصی داشته باشند ( البته به شرط اینکه امکان تبادل نظر و پرسش و پاسخ وچود داشته باشد ) دسترسی به آنها راحت تر و سوابق کاری ایشان در دسترس تر خواهد بود.

ضمن اینکه خود شخص یا اشخاص دیگر ، در تاپیکهای عمومی به معرفی و دادن لینک تالارهای دیگران اقدام خواهند کرد . به عنوان مثال هم اکنون در سایت سرمایه تاپیکهای مختلفی برای مباحث مربوط به اکسپرت داریم ، مانند:
درخواست اندیکاتور و اکسپرت
بهترین اکسپرتها همراه با تضمین
آموزش اکسپرت نویسی بر مبای اندیکاتور
آموزش اکسپرت نویسی بصورت مولتی مدیا
بحث تخصصی درباره اکسپرت
و ....

اگر بنده درخصوص نوشتن یا اصلاح اکسپرتی نیاز به راهنمایی داشته باشم باید به کدام تاپیک مراجعه کنم؟
چه کسی جواب مرا خواهد داد؟
چه مدت طول می کشد که شخصی اعلام آمادگی کند؟

با اینکه همه می دانیم که افراد اکسپرت نویس باسوادی در این سایت حضور دارند!

اگر تالار تاپیکهای تخصصی ایجاد شود ، پس از یکسال تعداد زیادی سالنامه تخصصی خواهیم داشت.

با تشکر

arezoo2542 February 26th, 2009 21:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hex005 (پست 290101)
با سلام

سخن شما کاملا متین است و جای تامل دارد.

اما فرض کنید ( نظر کاملا شخصی ) شخصی در نوشتن اکسپرت تبحر دارد و خرید و فروش وب مانی هم انجام می دهد ، از طرفی هر روز در تاپیک تحلیل های روزانه هم پست زده و تحلیل هایش را در آنجا قرار می دهد. شاید هم استیتمنت روزانه اش را در تاپیک استیتمنت روزانه قرار می دهد.

افراد زیادی داریم که همه این کارها را انجام می دهند و شاید تخصص های دیگری هم داشته باشد.
اما ما انها را نمی شناسیم و حتی در بعضی جناح گیری ها ممکن است آنها را به نام افراد کم تجربه و تازه کار خطاب کنیم.

اگر این افراد که حرفی برای زدن دارند ، تالار شخصی داشته باشند ( البته به شرط اینکه امکان تبادل نظر و پرسش و پاسخ وچود داشته باشد ) دسترسی به آنها راحت تر و سوابق کاری ایشان در دسترس تر خواهد بود.

ضمن اینکه خود شخص یا اشخاص دیگر ، در تاپیکهای عمومی به معرفی و دادن لینک تالارهای دیگران اقدام خواهند کرد . به عنوان مثال هم اکنون در سایت سرمایه تاپیکهای مختلفی برای مباحث مربوط به اکسپرت داریم ، مانند:
درخواست اندیکاتور و اکسپرت
بهترین اکسپرتها همراه با تضمین
آموزش اکسپرت نویسی بر مبای اندیکاتور
آموزش اکسپرت نویسی بصورت مولتی مدیا
بحث تخصصی درباره اکسپرت
و ....

اگر بنده درخصوص نوشتن یا اصلاح اکسپرتی نیاز به راهنمایی داشته باشم باید به کدام تاپیک مراجعه کنم؟
چه کسی جواب مرا خواهد داد؟
چه مدت طول می کشد که شخصی اعلام آمادگی کند؟

با اینکه همه می دانیم که افراد اکسپرت نویس باسوادی در این سایت حضور دارند!

اگر تالار تاپیکهای تخصصی ایجاد شود ، پس از یکسال تعداد زیادی سالنامه تخصصی خواهیم داشت.

با تشکر

در مورد مطالبی که بیان کردید ، خوب مسلما این کارمزایایی دارد اماتصور کنید همانطور که گفتید فردی با تواناییهای متعدد مثلا اکسپرت نویسی وهمچنین گذاردن تحلیلهای روزانه ویا مثلادر زمینه های دیگر مثلا الیوت یا فیبوناچی وبا پترنها و.... مطالبی بگذارد اگر ابن مطالب در بک تاپیک شخصی باشد و فرد دیگری هم اطلاعاتی در همین زمینه ها ارائه دهد ( در تاپیک شخصی خودش ) ایا کسی که دنبال یکی از این موضوعات هستش سخت تر ومحدود تر امکان دستیابی به اطلاعات مورد نظرش را نخواهد داشت ؟ مثلا تحلیلهای روزانه در کنار هم گویاتر هستند یا هر کدام به تفکیک در یک تاپیک شخصی جداگانه .ویا فردی که وارد سایت می شود ومی خواهد مطلبی را به دست بیاورد از کجا بداند در کدام تاپیک شخصی(و یک یا اصولا چند تاپیک) بگردد . به نظر من وقتی مطالب از لحاظ موضوع دسته بندی شده اند کارآمدتر ومتظم تر هستند .
در مورد اینکه اگر فردی چندین مطلب در موضوعات مختلف می گذارد ، امکان دست یابی به همه اطلاعات هر فرد با کلیک کردن روی نام شخض وانتخاب گزینه پستهای بیشتراو در صفحه ای که باز می شود میتوان یکجا به تمام نوشته های او دست یافت .
با تشکر.

Hex005 February 26th, 2009 21:57

نقل قول:

در مورد مطالبی که بیان کردید ، خوب مسلما این کارمزایایی دارد اماتصور کنید همانطور که گفتید فردی با تواناییهای متعدد مثلا اکسپرت نویسی وهمچنین گذاردن تحلیلهای روزانه ویا مثلادر زمینه های دیگر مثلا الیوت یا فیبوناچی وبا پترنها و.... مطالبی بگذارد اگر ابن مطالب در بک تاپیک شخصی باشد و فرد دیگری هم اطلاعاتی در همین زمینه ها ارائه دهد ( در تاپیک شخصی خودش ) ایا کسی که دنبال یکی از این موضوعات هستش سخت تر ومحدود تر امکان دستیابی به اطلاعات مورد نظرش را نخواهد داشت ؟ مثلا تحلیلهای روزانه در کنار هم گویاتر هستند یا هر کدام به تفکیک در یک تاپیک شخصی جداگانه .ویا فردی که وارد سایت می شود ومی خواهد مطلبی را به دست بیاورد از کجا بداند در کدام تاپیک شخصی(و یک یا اصولا چند تاپیک) بگردد . به نظر من وقتی مطالب از لحاظ موضوع دسته بندی شده اند کارآمدتر ومتظم تر هستند .
در مورد اینکه اگر فردی چندین مطلب در موضوعات مختلف می گذارد ، امکان دست یابی به همه اطلاعات هر فرد با کلیک کردن روی نام شخض وانتخاب گزینه پستهای بیشتراو در صفحه ای که باز می شود میتوان یکجا به تمام نوشته های او دست یافت .
با تشکر.
سلام

درست می فرمایید ، تحلیل ها باید یکجا باشد و همین روال برای مسایل روز و مباحث خاص مناسب تر است.

اما منظور من یکجا بودن توانایی اشخاص است که با نقد و بررسی و ایجاد قوانین و محدودیت برای مطالب ، می تواند تاپیکهای اختصاصی اعضاء را مفید تر نماید.

با آرزوی موفقیت

rasputin February 27th, 2009 09:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 289908)
می تونم بپرسم مشکل تالارهای عمومی و تاپیک هایی که ما در حال حاضر داریم چی هست که دنبال چنین تاپیک هایی هستیم؟

سلام قربان :)

ارادتمند

اصلی ترین مشکلاتی که در حال حاضر تاپیک های سایت دارند ( به نظر من البته ) ، یکی تعداد بسیار زیاد آنهاست .

در بسیاری از موارد چندین تاپیک هستند که موضوع مشابهی دارند و خواننده برای دریافت اطلاعاتی که به آن نیاز دارد مجبور است چند تاپیک را زیر و رو کند .

یک مشکل دیگر اینکه خیلی ها به خاطر آسانی کار تا موضوعی به ذهنشان رسید ، بدون اینکه بگردند و تاپیکی مناسب با آن موضوع را برای درج مطلب پیدا کنند ، فورآ اقدام به ایجاد یک تاپیک جدید میکنند که البته پس از مدتی هم بدون رسیدن به نتیجه رها میشود و فقط بر حجم مطالب غیر مفید سایت می افزاید .

ضمنآ اینکه برخی از دوستان معتقدند که اجرای این طرح ، چیزی شبیه وبلاگ شخصی است ، اتفاقآ به نظر من یک حسن محسوب میشود ( البته وبلاگی که بنا بر صلاحدید صاحب آن برخی خوانندگان هم بتوانند به پیشرفت بحث کمک کنند )

چرا ؟؟

1- وقتی کسی بداند که فقط یک تاپیک شخصی منحصر بفرد دارد ، تمام تلاش خود را برای بالا بردن کیفیت مطالب مبذول میدارد .

2- اختیار تایید یا رد مطالب دیگران و حتی تعیین ترتیب مطالب از سوی صاحب تاپیک ، میتواند کمک بسیار زیادی به پیوستگی مطالب و جلوگیری از انحراف یک تاپیک بکند .

3 - افرادی که با هم همفکر و همسو هستند ، میتوانند به سرعت یک مطلب را بدون از دست رفتن رشته کلام ، منعقد کنند و در این صورت ، پستهای ارسالی از حالت محاوره خارج شده و به مجموعه مقالات نزدیکتر میشوند .

4- ضمن اینکه قطعآ امکان نقد مطالب یک تاپیک شخصی ، در سایر تاپیک های عمومی وجود دارد و قطعآ درج مطلب در یک تاپیک شخصی به منزله درست بودن آن مطلب نیست و قطعآ در جاهای دیگری به نقد کشیده خواهد شد .

5 - به نظر من گذشته از همه اینها ،مهمترین مزیت این است که

در این شلوغی سایت ( نزدیک به 30 هزار عضو !!! ) اجرای این طرح باعث میشود که صدا به صدا برسد !

و اگر کسی قصد بیان مطلبی را دارد ( درست یا غلط ) بتواند بطور دقیق و واضح و کامل ، و به دور از خلط مبحث توسط دیگران ، حرفش را به گوش دیگران برساند !

چه ، بسیاری از مباحثات بی سرانجام در سایت غالبآ به دلیل سوء برداشت از مطالبی است که به صورت مقطع و ناپیوسته از سوی شخصی بیان شده است ، که اگر همان شخص میتوانست از ابتدا تا انتها ، تمام نظر خود را یکجا و بدون زدن پستهای متفرقه دیگران ( از جمله خودم ) بیان کند ، بسیاری از نکات ابهام در بسیاری از موارد رفع میشد .

لذا با توجه به جمیع دلایل فوق ، بنده مجددآ حمایت خود را از این طرح اعلام میکنم :rambo:

مجتبی February 27th, 2009 10:40

با سلام

بنده جزء اقلیتی هستم که رای به مخالفت با این طرح دادم. دلایلی دارم که لازم دیدم با دوستان خودم در میون بذارم.

نظر شخصی بنده اینه که اینکار بشدت به این سایت لطمه میزنه. ماهیت این سایت حکم میکنه که ما از اون بعنوان یک فروم استفاده کنیم و نه یک وبلاگ. اجازه بدید تفاوت هایی که این دو دارند رو برای شما یاد آوری کنم.

1.وبلاگ برای محیط های شخصی طراحی شده. اما فروم برای محیط های بزرگ اجتماعی پدید اومده و خاصیت هایی از قبیل تساوی اعضاء، امکان بحث و تبادل نظر برای تک تک اعضاء، باعث محبوبیت این پدیده در جنبه ها و محیط های مختلف اینترنتی شده.

2. فعالیت پذیری افراد در وبلاگ به حداقل ممکن میرسه و صاحب وبلاگ میتونه احاطه کامل بر نظرات و نوشته های موجود در اون داشته باشه اما در فروم کنترل بحث ها در اختیار تمامی اعضاء ست.

3. وبلاگ ها معمولا افرادی را شامل میشن که پیرامون مسئله خاصی دارای اشتراک عقیده هستند، اما در فروم بعلت وجود تعداد اعضاء و امکان ایجاد شدن بحث های مختلف قشر وسیعی از موافقان و البته مخالفان رو در بر میگیره.
4. خاصیت نقد پذیری امتیاز بزرگی است که وبلاگ از اون بی بهره است. همین خاصیت نقد پذیری باعث میشه که بسرعت اطلاعات مفید از غیر مفید تمیز داده بشه.

اما دوستان ما باید بدونیم که از یه فروم چه انتظاری می تونیم داشته باشیم. اینجا بنحوی نمونه ای از اجتماع محسوب میشه که تعداد زیادی موافق و مخالف در کنار هم هستیم و بنوعی با مدارا کردن و حفظ احترام سعی در یادگیری، حتی از مخالفان خودمون رو داریم.

اینجا همه با هم برابر ایم و همین باعث میشه که همیشه خودمون رو برای یادگیری آماده بینیم . ولی اگر قرار باشه من بتنهایی متکلم و الوحده بشم که .....

اینجا یه تالاره که هم من میتونم حرف بزنم و هم شما. حالا اگر وسط حرف هم می پریم، سوء تفاهم ایجاد میشه، از ادامه بحث دلسرد میشم، راه حل شیشه کشیدن بین من و شما نیست. ما باید یاد بگیریم که با هم کنار بیایم.

زیاده عرضی کردم.

ارادت

Reza February 27th, 2009 14:25

با سلام و تشکر از نظرات دوستان

بدیهی است ایجاد این تالار نیز مانند هر اقدام دیگری، مزایا و معایبی دارد که باید سعی کنیم تا حد ممکن مزایای آنرا افزایش و اثرات منفی آنرا کاهش بدهیم.

با توجه به مطالب مطرح شده، جمعبندی اولیه در مورد ایجاد تالار "تاپیکهای اختصاصی اعضاء" به شرح ذیل می باشد:
  • با توجه به موافقت اکثریت شرکت کنندگان در نظرسنجی، تالار ایجاد می شود.
  • بدلیل احتمال بروز مشکلات بعدی، به مدت چند ماه تالار در حالت آزمایشی خواهد بود. پس از گذشت دوره آزمایشی، در صورت مثبت بودن نتیجه تالار از حالت آزمایشی خارج خواهد شد و در صورت مثبت نبودن نتیجه تالار حذف خواهد شد.
  • مطالب این تالار برای تمام بازدیدکنندگان قابل مشاهده است، اما هر یک از اعضاء تنها می تواند در تاپیک خود پست ارسال کند.
  • فقط اعضایی که دارای حداقل ۳۰ پست بوده و دو هفته از عضویت آنها گذشته باشد، می توانند در این تالار تاپیک اختصاصی داشته باشند.
  • هر یک از اعضاء می تواند تنها یک تاپیک در این تالار داشته باشد. (در صورت نیاز به بیش از یک تاپیک، لازم است موضوع را با مدیران سایت مطرح کند)
  • برای ترغیب اعضاء به فعالیت در تالارهای تخصصی و استفاده از این تالار فقط در مواقع لزوم، پستهای اعضاء در این تالار شمارش نمی شود.
  • بدیهی است برای فعالیت در این تالار، رعایت قوانین سایت سرمایه الزامی است. (عدم درج مطالب تبلیغاتی، عدم درج مطالب سیاسی و مذهبی، عدم درج مطالب توهین آمیز، جنجالی و . . .)
  • تاپیک هایی که برای حفظ پیوستگی مطالب در دوره آماده سازی، در این تالار ایجاد می شوند (مانند تاپیکهای ترجمه) پس از اتمام به تالار تخصصی مرتبط منتقل می شوند. با انتقال تاپیک به تالار تخصصی، تعداد پستها نیز شمارش خواهند شد.
  • این تالار در زیرمجموعه تالارهای غیرتخصصی ایجاد خواهد شد.

لطفا اگر نکته خاصی مد نظر دارید اعلام کنید.

با تشکر
رضا

وحید درزی February 27th, 2009 14:39

آقا رضا ممنون از اینکه این طرح رو به صورت آزمایشی ارائه می فرمائید ، به نظر من کسانی بتوانند در این تالار تاپیک ایجاد کنند که حداقل 500 پست داشته باشند و حداقل هم چند ماه از عضویتشان گذشته باشد ، با توجه به اینکه این طرح به پیشنهاد حقیر در تاپیک انتقادها و پیشنهادها ارائه شده است و من از بابت ارزشگذاری شما به ایده های کابران تشکر می کنم می خواهم آنچه در ذهنم بوده که منجر به این پیشنهاد شده است را خدمتتان اعلام کنم تا اهمیت زیاد این نوع تاپیکها هم مشخص شود :
در تاپیکهائی که بحث آموزشیست و یا ترجمه ای ارائه می شود این طرح بسیار کارامد است ، اما صد حیف که وی بولتن این قابلیت را ندارد که اشخاص بتوانند تاپیکشان را در همان تالار قفل کنند تا مطالبشان پیوسته ارائه شود ، قابل توجه کسانی که ایراد گرفتند که پس بحث و تبادل نظر چه می شود و چه بهتر که برویم دنبال وبلاگ زدن ، بنده مثالی خدمتتان عرض می کنم ، در سایت همسایه بنده یک زیرتالار برای چنگال اندرو ارائه کرده ام ، چون مباحثی آموزشی می خواستم ارائه کنم تاپیک اصلی را قفل کردم و تاپیکی برای بحث و تبادل نظر در کنار آن ایجاد کردم ، مطمئنا برای من بسیار کار راحت تر شد و همین طور برای کاربران هم پیگیری مطالب آموزشی بسیار ساده شده است.
برای تاکید اهمیت اینگونه تاپیکها خدمتتان عرض کنم که به تاپیکهای 3lb و روشهای معاملاتی بیل ویلیامز مراجعه بفرمائید ، اگر فرض کنیم شما یک تازه وارد هستید مطمئنم با مواجهه با تاپیک از خواندن آن صرف نظر خواهید کرد ، در حالی که در زمان اکتیو بودن تاپیکهای مذکور از پربیننده ترین تاپیکها بودند.

دوستان عزیز مخالف و موافق با این طرح :
این طرح به کمک ما خواهد آمد و مطمئن باشید لطمه ای به روند قبلی فعالیت سایت نخواهد زد .

yadman February 27th, 2009 15:04

آب را دو كار آيد يكي نامه را شويد يكي جامه را
نامه را اشك بايد جامه را مشك بايد

lastnight19 February 27th, 2009 15:09

اگر قبلاً حداقل از هر چند نفر یکی تاپیک ایجاد می کرد و بقیه به تاپیک های موجود اکتفا می کردند و مطالب و پستهاشون رو در همان تایک های موجود قرار می داند، حالا هرکس برای خودش یک تاپیک ایجاد خواهد کرد و من نوعی وقتی بخوام مثلاً در مورد خطوط روند مطالب کاربران مختلف رو بررسی کنم و به یک نتیجه بندی مناسب برسم باید چند تاپیک مختلف رو بخونم در عین حال که در تاپیک مربوطه همه جور مطلبی از سیگنال و بررسی فاندامنتال و تکنیکال و استراتژی گرفته تا مطالب طنز و شعر و خبر و حوادث که فقط فقط نتیجه ای جز گیج شدن من نخواهد داشت که در نتیجه منصرف می شم و می رم توی یک سایت دیگه که مطالب منسجم تر باشند.

من صد در صد با ایجاد چنین تالاری مخالف هستم و اگر هم درنهایت تصمیم به ایجاد چنین تالاری گرفته شد باید این شرط داشتن حداقل 30 پست و دوهفته به حداقل 100 پست و داشتن سطح اعتبار بالای 5 و گذشت 2 ماه از عضویت تغییر کنه تا هرکسی نتونه به راحتی یک تاپیک ایجاد کنه دوهفته توش همه چیز بنویسه و بعدهم خداحافظ و تاپیک رفت صفحه 35 تالار و تا 100 سال دیگه هم کسی بهش سر نمی زنه.

و یک پیشنهاد دیگه بنظر من باید برای اعضائی که اعتبار بالاتری دارند و پستهای بیشتری زدند از نظر وزنی در نظر سنجی ها حق رای بیشتری درنظر گرفته بشه و به رائی که مثلاً بابابهزاد و یا امیربابک می دهند بیشتر از رای کاربر X که جمعاً 10 تا پست بیشتر نزده و سطح اعتبارش 1 هست وزن داده بشه و رای این افراد بیشتر بحساب بیاد چرا که تاحالا هم زحمت بیشتری برای سایت کشیده اند (نسبت به اون فرد تازه وارد) و هم اینکه با روند سایت و قوانین بیشتر آشنا هستند.

aska February 27th, 2009 16:18

بنده نیز با ایجاد همچین تالاری مخالف هستم
باید نقد بشیم و نقد کنیم تا هم شخصیتمون پیشرفت کنه یعنی بزرگ بشیم و انتقاد پذیر و هم اون تفکر یا موضوعی رو که شروع کردیم بهتر و بهتر بشه

rasputin February 27th, 2009 16:55

دوستان عزیز ...

به نظرم کسی پیدا نشود که موافق نقد کردن مطالب نباشد . همگی در این مورد اتفاق نظر داریم .

منتها به موضوع از این منظر نگاه کنید که در خیلی از تاپیکها هنوز مطلب تمام نشده ، نقدها و نظرات دیگران غالبآ بحث را به حاشیه میکشاند .

وجود این تاپیک ها این مزیت را دارد که تمام مطالب و نظرات هر شخص بطور خالص و چکیده و پیوسته در دسترس خواهد بود .

قطعآ نقد این نظرات هم لازم است و کسی منکر این مسئله نیست . ولی اول باید سخنی به روشنی گفته شود تا بتواند مورد نقد قرار گیرد .

:)

وحید درزی February 27th, 2009 17:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasputin (پست 290653)
دوستان عزیز ...

به نظرم کسی پیدا نشود که موافق نقد کردن مطالب نباشد . همگی در این مورد اتفاق نظر داریم .

منتها به موضوع از این منظر نگاه کنید که در خیلی از تاپیکها هنوز مطلب تمام نشده ، نقدها و نظرات دیگران غالبآ بحث را به حاشیه میکشاند .

وجود این تاپیک ها این مزیت را دارد که تمام مطالب و نظرات هر شخص بطور خالص و چکیده و پیوسته در دسترس خواهد بود .

قطعآ نقد این نظرات هم لازم است و کسی منکر این مسئله نیست . ولی اول باید سخنی به روشنی گفته شود تا بتواند مورد نقد قرار گیرد .

:)

من فکر می کنم دوستانی که مخالف هستند احساس کرده اند که عده ای از نقد شدن و یا اظهار نظر دیگران و ... خسته شده اند و می خواهند کلکی سوار کنند :p، ضمن احترام به این عزیزان باید عرض کنم اینطور نیست ، لطفا به هدف ایجاد این تالار دقت بیشتری بفرمائید ، من به آقا رضا پیشنهاد کردم حتما ابتدا در این تالار بخشهای مجزا ایجاد شود تا هر کس تاپیکش را به وبلاگ تبدیل نکند و موضوع خاصی را دنبال بنماید و دوما اینکه حتما تاپیک دیگری در کنار هر تاپیک باشد تا در آنجا به نقد و نظر بپردازیم ، در ضمن ایجاد تاپیک با مشورت و با اجازه باشد و در نهایت کاربران خاص با شرایط خاصی بتوانند تاپیک ایجاد کنند تا تاثیر مثبتی داشته باشد نه اینکه بخواهیم مجموعه ای از وبلاگهای شخصی راه بیندازیم ، بسیاری از نقدهای دوستان در مورد این تالار جدید بسیار به جا بوده و تذکرشان باعث شد از همین ابتدا جلوی بعضی انحرافهای احتمالی تالار گرفته شود ، ولی هدف اصلی تالار و نکات مثبت هم باید در نظر گرفته شود ، مطمئنا با حساسیت ویژه ای که همه اهالی محترم سایت سرمایه همچون البرز خان دارند خیالمان راحت خواهد بود که در صورت نامفید بودن این تالار آقا رضا به حذف آن اقدام خواهند کرد ، یا علی .

lastnight19 February 27th, 2009 17:17

بنظر من مشکل نقد شدن یا نشدن نیست، شما یه بحث خطوط روند رو فرض بفرمائید، الان ما 4 یا 5 تاپیک در این مورد داریم (حالا یه چندتا بیشتر یا کمتر)، هرکس هر نظری که داره اونجا مطرح می کنه و بقیه بحث می کنند تا همه با هم به یه نتیجه ای برسیم و معاملاتمون رو بهتر کنیم.

حالا فرض کنید که همه اون افراد بیان و تاپیک بزنند، چون هرکس فقط یک تاپیک می تونه بزنه در نتیجه تاپیک افراد شامل موارد زیر هست:
1 - تحلیل فاندامنتال
2 - تحلیل تکنیکال
3 - تحلیل استراتژی فردی
4 - سیگنالها
5 - جوک و طنز
6 - اخبار سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و هنری
7 - سایر موارد موضوعات آزاد و عمومی مثل عکس
8 - روانشناسی معاملات

حالا من نوعی چه جوری تحلیل خطوط روند رو از این بین پیدا کنم؟، اصلاً تحلیل خطوط روند کی رو بخونم؟، اگر سئوال داشتم کجا مطرح کنم؟ اگر مطلبی به ذهنم رسید چه جوری عنوان کنم؟

Reza February 27th, 2009 17:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 290583)
اگر قبلاً حداقل از هر چند نفر یکی تاپیک ایجاد می کرد و بقیه به تاپیک های موجود اکتفا می کردند و مطالب و پستهاشون رو در همان تایک های موجود قرار می داند، حالا هرکس برای خودش یک تاپیک ایجاد خواهد کرد و من نوعی وقتی بخوام مثلاً در مورد خطوط روند مطالب کاربران مختلف رو بررسی کنم و به یک نتیجه بندی مناسب برسم باید چند تاپیک مختلف رو بخونم در عین حال که در تاپیک مربوطه همه جور مطلبی از سیگنال و بررسی فاندامنتال و تکنیکال و استراتژی گرفته تا مطالب طنز و شعر و خبر و حوادث که فقط فقط نتیجه ای جز گیج شدن من نخواهد داشت که در نتیجه منصرف می شم و می رم توی یک سایت دیگه که مطالب منسجم تر باشند. (۱)

من صد در صد با ایجاد چنین تالاری مخالف هستم و اگر هم درنهایت تصمیم به ایجاد چنین تالاری گرفته شد باید این شرط داشتن حداقل 30 پست و دوهفته به حداقل 100 پست و داشتن سطح اعتبار بالای 5 و گذشت 2 ماه از عضویت تغییر کنه تا هرکسی نتونه به راحتی یک تاپیک ایجاد کنه دوهفته توش همه چیز بنویسه و بعدهم خداحافظ و تاپیک رفت صفحه 35 تالار و تا 100 سال دیگه هم کسی بهش سر نمی زنه.

و یک پیشنهاد دیگه بنظر من باید برای اعضائی که اعتبار بالاتری دارند و پستهای بیشتری زدند از نظر وزنی در نظر سنجی ها حق رای بیشتری درنظر گرفته بشه و به رائی که مثلاً بابابهزاد و یا امیربابک می دهند بیشتر از رای کاربر X که جمعاً 10 تا پست بیشتر نزده و سطح اعتبارش 1 هست وزن داده بشه و رای این افراد بیشتر بحساب بیاد چرا که تاحالا هم زحمت بیشتری برای سایت کشیده اند (نسبت به اون فرد تازه وارد) و هم اینکه با روند سایت و قوانین بیشتر آشنا هستند.(۲)

۱- با ایجاد تالار جدید، تمام تالارهای فعلی به وضعیت موجود باقی خواهند ماند و مطالب تخصصی و موضوعاتی که نیاز به بحث و تبادل نظر دارد، در تالارهای مربوطه بررسی خواهند شد. تالار <تاپیک های اختصاصی> نیز برای اهداف خاص مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

۲- متاسفانه این امکان در vBulletin وجود ندارد. همچنین چگونگی وزن دهی به آراء اعضاء نیز کار ساده ای نیست و قطعا اختلاف نظرهای فراوانی در این مورد وجود دارد.

با توجه به اینکه این تالار بصورت آزمایشی ایجاد می شود، جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد و در صورت عدم نتیجه مطلوب، تالار حذف خواهد شد.

sheri51 February 27th, 2009 21:18

با ایجاد تالار اختصاصی موافقم

MAVERICK February 28th, 2009 10:37

خيلي خوبه من كاملا موافقم

Reza February 28th, 2009 22:17

با سلام

توجه دوستان عزیز را به نکات ذیل جلب می کنم:
۱- لطفا از مباحث غیر مرتبط با موضوع تاپیک خودداری کنید.
۲- در صورت مشاهده پستهای مغایر با قوانین سایت، موضوع را به مدیران گزارش کنید و از تذکر به کاربر مربوطه در تاپیک خودداری کنید.
۳- در صورتی که مایلید بندی از قوانین سایت را به یکی از اعضاء یادآوری کنید، این کار را از طریق پیام خصوصی انجام بدهید. زیرا اعلام عمومی اینگونه موارد علاوه بر ایجاد کدورت، موجب بحثهای غیر مفید خواهد شد.

با تشکر

lastnight19 March 1st, 2009 10:55

باعرض معذرت من فقط یک سئوال کوچک داشتم و قول شرف می دم که دیگه هیچ چیزی در این مورد نگم.

با توجه به نظرسنجی فوق یعنی الان 248 نفر تصمیم به ایجاد تاپیک دارند؟ یعنی ما با 248 عدد تاپیک جدید مواجه هستیم؟

M.sbt March 1st, 2009 11:50

با ایجاد این تاپیک موافقم به شرطی که موضوع و هدف تاپیک کاملا مشخص و نویسنده از اصل موضوع منحرف نشود و دیگر اینکه درج نظرات با موافقت و مدیریت مدیر سایت و یا مسئول تاپیک باشد تا بدینوسیله از نوشتن مطالب بدون محتوا و منحرف کننده جلوگیری گردد و در ضمن کسانی که تاپیک را ایجادمی کنند از بار علمی وتجربی لازم بر خوردار باشند

Hamed2420 March 1st, 2009 14:22

من هم يك سوال دارم.

كساني كه به گزينه دوم راي دادن، چرا موافق موضوع و مخالف باز كردن تاپيك شخصي هستند؟

آيا اين كار رو بيهوده ميدونن؟ آيا حوصله اين كاررو ندارن؟ آيا از اشتراك گذاري موضوعاتشون خوششون نمياد؟ آيا نظري ندارن؟ يا ترجيح ميدن وبلاگ بزنن؟

من اين گزينه دوم خيلي برام عجيبه !

Reza March 1st, 2009 16:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 291175)
باعرض معذرت من فقط یک سئوال کوچک داشتم و قول شرف می دم که دیگه هیچ چیزی در این مورد نگم.

با توجه به نظرسنجی فوق یعنی الان 248 نفر تصمیم به ایجاد تاپیک دارند؟ یعنی ما با 248 عدد تاپیک جدید مواجه هستیم؟

البته قطعا اینطور نیست که این 248 نفر بلافاصله تاپیک ایجاد کنند. ضمنا ایجاد تاپیک برای کاربران کمتر از 30 پست امکان پذیر نیست. اما بعید نیست با گذشت زمان تعداد تاپیکها افزایش پیدا کند و سه رقمی شود.

بد نیست همینجا به یک نکته نیز اشاره کنم: ما باید برای حفظ و گسترش نظم در ساختار سایت تلاش کنیم. از جمله باید تا حد ممکن تلاش کنیم از ایجاد تاپیکهای موازی و مشابه جلوگیری شود. اما در عین حال نباید از ایجاد تاپیکهای جدید یا از گسترش مطالب سایت جلوگیری کنیم.

به نظر من یکی از راههای پیشرفت و یادگیری در فارکس، نوشتن اطلاعات و تجربیات و همچنین مشارکت در مباحث هست. ممکن است برخی اعضای با سابقه و قدیمی سایت فکر کنند که در مورد بسیاری از مطالب قبلا در انجمنها بحث شده و طرح دوباره این مباحث، غیر مفیده یا حتی مضر است. یا شاید برخی دوستان به پلن معاملاتی مناسب رسیده اند و مطالب جدید مطرح شده در انجمنها از نظر آنها جالب یا مفید نیست. اما فراموش نکنیم که یک مطلب کاملا معمولی از نظر یک شخص، ممکن است برای شخص دیگر کاملا مفید و کاربردی باشد.

امیدوارم ایجاد این تالار جدید نیز موجب افزایش دانش و تجربه اعضای سایت شود.

Teacher March 1st, 2009 19:37

بنظر من اصلاً ایده جالبی نیست.

ar460ash March 1st, 2009 22:19

سلام

بنده خودم از افرادی بودم که به گزینه اول رای دادم ولی الان که فکر میکنم میبینم اشتباه کردم.

به نمونه زیر توجه کنید:

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

فکر کنم کم کم این نوع مشکلات زیاد میشه و واقعا سخته که ادم دنبال هر موضوعی توی این 400- 500 تاپیک فعلی و اینده بگرده .ضمنن کنترل مطالبی که توی همه این تاپیک ها نوشته میشه خیلی مشکله.

سر بلند باشید

Hamed2420 March 1st, 2009 23:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ar460ash (پست 291445)
سلام

بنده خودم از افرادی بودم که به گزینه اول رای دادم ولی الان که فکر میکنم میبینم اشتباه کردم.

به نمونه زیر توجه کنید:

فکر کنم کم کم این نوع مشکلات زیاد میشه و واقعا سخته که ادم دنبال هر موضوعی توی این 400- 500 تاپیک فعلی و اینده بگرده .ضمنن کنترل مطالبی که توی همه این تاپیک ها نوشته میشه خیلی مشکله.

سر بلند باشید

با سلام

البته این مشکل در تاپیک های فعلی تالار موضوع آزاد هم گاهاً اتفاق میافته و برخی پستها به صورت یک شکل سینوسی تکرار میشن. به هر حال این هم یکی از مشکلات هست که با وجود چنین تاپیک هایی بیشتر خواهد شد.

وحید درزی March 2nd, 2009 01:40

آقا رضای عزیز این دوستان راست می گن ، در نظر گرفتن 30 پست برای ایجاد تاپیک در این تالار خیلی معقول نیست ، ولی وقتی مثلا 300 پست یا 500 پست باشه ، این افراد رو دیگه همه می شناسن و اینطوری مشکل ایجاد نمی شه ، حقیر همچنان موافق ایجاد این تالار هستم ولی نظرات دوستان رو هم برای اشکالات احتمالی قبول دارم ، یا علی

مسعود رهجو March 2nd, 2009 01:59

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ar460ash (پست 291445)
سلام

به نمونه زیر توجه کنید:

سر بلند باشید

سلام
دوست عزیز این مورد ربطی به ایجاد تاپیک اختصاصی ندارد کما از این موارد به دلیل بزرگی سایت در هر زمانی پیش میاید و چه با تاپیک خصوصی چه بدون ان از این موارد باز خواهیم داشت
موفق باشی

ar460ash March 2nd, 2009 02:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله مسعود رهجو (پست 291562)
سلام
دوست عزیز این مورد ربطی به ایجاد تاپیک اختصاصی ندارد کما از این موارد به دلیل بزرگی سایت در هر زمانی پیش میاید و چه با تاپیک خصوصی چه بدون ان از این موارد باز خواهیم داشت
موفق باشی

سلام

خوب عرض بنده هم همینه که اونجوری سایت خیلی بزرگ تر میشه و کنترلش هم سخت میشه و مشارکت عمومی هم کم میشه و ....

ضمنن چون شما اولین تاپیک اختصاصی رو بوجود آوردید بنده شما رو مثال زدم(البته اکثر مطالب شما زیبا و خوندنین ولی دلیلی نداره همه تاپیک ها اینجوری بشن)

سربلند باشید

Extacy March 2nd, 2009 05:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 291175)

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 290671)
۱- با ایجاد تالار جدید، تمام تالارهای فعلی به وضعیت موجود باقی خواهند ماند و مطالب تخصصی و موضوعاتی که نیاز به بحث و تبادل نظر دارد، در تالارهای مربوطه بررسی خواهند شد. تالار <تاپیک های اختصاصی> نیز برای اهداف خاص مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

با سلام.

در تاييد حرف جناب lastnight19 عزيز و گرامي و مخالفت با ايجاد اين تالار و آقا رضا ...

آقا رضا شما نيمه پر ليوان رو ميبينيد...

در اين كه تاپيكها و تالارهاي قبلي سرجاي خود باقي ميمونه كه شكي نيست !

اما يه مطلبي كه به ذهن كند و كوچيكم رسيد ...
زمانيكه هر فرد يه تاپيك اختصاصي داشته باشه , سيستم معاملاتي بخواد معرفي كنه ميره تو تاپيك خودش ميزنه , ايده اي داشته باشه تو تاپيك اختصاصي خودش بيان ميكنه , تحليلي داشته باشه تو تاپيك اختصاصي خودش ميزاره ....چرا ؟
چون خواسته يا ناخواسته رقابت با ساير تاپيكهاي اختصاصي پيش مياد و اون طرف ميخواد تاپيك خودش از بقيه پربازديد تر باشه تا مثلا تاپيك اختصاصي اكسي از بقيه بيشتر هوادار پيدا كنه.

پس چرا الكي بياد مثلا تحليل هاي خودش رو تو يه تاپيكي كه به اسم خودش نيست قرار بده ؟

....

بعد فرضا فردي در مورد تحليل يا نظر شخصي فرد ديگري سوالي براش پيش اومد :

مثلا جناب (X) يه تحليل اليوت روي يورودلار گذاشته تو تاپيك اختصاصي خودش ... بعد من در مورد اين تحليل يه سئوال برام پيش اومد... براي پرسيدن سوالم بايد مراحل زير رو طي كنم
1- نقل قول رو بزنم
2- از پست كپي بگيرم
3- برم تو تالار اليوت تاپيك مربوط به تحليل اليوت يورودلار رو پيدا كنم
4- و بالاخره اونجا سوالم رو بپرسم !:huh:

در اين صورت پرسيدن سوال راهش چند برابر شد.

----------
همچنين گفتن اين جمله كه هيچ فردي همچين كاري رو انجام نميده قانع كننده نيست برام. (يه دليل منطقي)

ببخشيد اگر پرگويي كردم.

ارادتمند - مهدي.
موفق باشيد.

attkh1352 March 2nd, 2009 15:33

با سلام
با اجازه یزرگتر ها و پر سابقه های فروم
هدف اصلی یک فروم یا به زبان فارسی انجمن این است که : افراد در مقام مساوی در برابر یک دیگر حضور یافته و یا امکان حضور و اظهار نظر داشته باشند و خلاصه اینکه تبادل ارا در ان وجود داشته باشد .
هدف اصلی یک وبلاگ این است که : هر شخصی مثل روزنامه یا مجله یا کلاس درس بتواند حرف و ایده و نظرو علم خود را به گوش دیگران برساند یا به انها منتقل نماید و خلاصه اینکه تقریبا متکلم وحده خواهد شد .
حال باید دید این سایت در اصل یک انجمن است یا غیر آن

ایجاد همچنین قسمتی در این سایت ذهن بعضی از بازدید کنندگان یا استفاده کنندگان از آنرا معطوف به همان قسمتهای خاص ( متکلم وحده) کرده و عملا تبادل ارا را خنثی خواهد کرد
و این کمرنگی تبادل ارا عملا از ارزش مطالب خواهد کاست زیرا ارزش هر مطلب مطرح شده به نقد ازادانه ان است نه شخص مطرح کننده آن و خلاصه اینکه: (( ببینید چه گفته میشود نه اینکه چه کسی میگوید))

نهایتا : بنده با توجه به درک خود از اهداف و مسیر ترسیم شده در مورد این برنامه با آن مخالفم

lastnight19 March 10th, 2009 23:29

من یک چیز رو درست متوجه نمی شم، هدف از ایجاد چنین تالاری چی هست، تالارها و تاپیک های فعلی مگه چه مشکلی داره که ما باید چنین تالاری رو ایجاد کنیم؟

پ . ن: من چون قسم خورده بودم که دیگه عین پیرزن های غرغرو چیزی نگم اگر هم جوابی ندید ناراحت نمی شم.

چه این تالار رو بزنید چه نزنید من همه اعضای این سایت رو دوست دارم و بهشون احترام می ذارم.

rasputin March 11th, 2009 00:00

قابل توجه دوستانی که به لزوم ایجاد چنین تاپیک هایی هنوز واقف نشده اند :

ضمن تشکر از جناب امیر بابک بابت حذف پستهای نا کارآمد از تاپیک آقای emilvr ، دوستان توجه کنند که اگر این کار درمورد بقیه تاپیکها هم انجام شود ، چقدر میتواند به پیشرفت مطالب تاپیکها و جلوگیری از اتلاف انرژی نویسنده تاپیک ، کمک کند .

فکر نمیکنم دلیلی واضح تر از این نیاز باشد :

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirbabak (پست 294352)
همه پستهای زائد و حاشیه ساز موافق و مخالف حذف شد.

عماد عزیز با سلام
داداش چرا از کوره بدر میری!؟
بخاطر یک بی نماز که در مسجد رو نمیبندند.

واقعاً از اینکه دیدم یک اکسپرت شخصی سودآور طراحی کرده ای بسیار خوشحال شدم.
مطمئن باش دوستان زیادی می توانند از حاصل زحمات مفید شما بهره ببرند.

شما با قدرت به کار این تاپیک ادامه بده، قول میدم هرچی پست زائد و حاشیه ساز هست را از هستی ساقط کنم ;)

موفق باشی.

یک سوال:
از اکسپرت بک تستی گرفتید یا خیر؟ اگر بله جزییاتش را بگو.

یا علی

rasputin April 20th, 2009 22:23

دوباره سلام به همه اعضا و مسئولین محترم سایت وزین سرمایه علی الخصوص آقا رضای عزیز :)

یک مدتی این تاپیک همیشه بالای سایت بود ، ولی الآن دیگه زیاد به آن توجهی نمیشود .

خواستم نکته ای رو عرض کنم

اگر دقت کنید به تازگی تاپیک های دوستان دارد به سمت شخصی شدن میرود ( تحلیل های شخصی ، سیگنالهای شخصی ، نظرات شخصی و ... )

اتفاقآ این موضوع به نظر بنده خیلی هم خوب است و همانطور که قبلآ هم عرض کرده بودم باعث جهت دهی مطالب تاپیک ها میشود

خواستم یادآوری کنم که بیش از 80% اعضا هم با این طرح ظاهرآ موفقت کرده بودند .

البته من از محدودیت های فنی مطلع نیستم و شاید مشکلی از این نظر وجود داشته باشد .

ولی پیشنهاد میکنم اگر امکان راه اندازی این تاپیک ها هست ، حتی به صورت محدود ، تعدادی را در اختیار دوستانی که مایلند مطالب پیوسته ارائه دهند ، قرار دهید .

ارادتمند

ساعت جاري 00:38 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.