![]() |
اخطار
این مشکلات معمولا بعد از موقعی پیش میاد که کسی بیاد استیمنت حساب ریل خودشو بزاره تو سایت اونم استیمنتی که شماره حسابش رو لاک نگرفته باشه
برنامه ای هست ( البته بگم ویروس بهتره ) به نام password sender که وقتی این ویروس وارد سیستم شد از تمام پسوورد هایی که بر روی سیستم شما مورد استفاده قرار میگیره یک کپی به هکر عزیز ارسال میکنه مطمئنا یکی از این پسورد های ارسالی پسورد حساب شما خواهد بود پسورد ویندوز شما----پسورد مسنجر شما و..... چیزهای دیگه حالا محید عزیز یادت بیار استیمنت ریل جایی نذاشتی که شماره حسابشو لاک نگرفتی;) |
نقل قول:
|
اگه مثلا رو کامپیوتر KEY LOGGER نصب شده باشه که میتونه از ویندوز خودشو مخفی نگه داره میشه با نصب برنامه SECURITY TASK MANAGER همه برنامه هایی رو که در پس زمینه ویندوز فعال هستند رو مشاهده کرد.
|
نقل قول:
بی زحمت یه نگاه به فولدر متاتریدر خودتون بندازید در شاخه expert\ libraries اگه فایلی با پسوند dll وجود داره اون رو حذف کنید بعضی از اکسپرتها وجود دارند که معمولا سازنده و فروشنده آن یه فایل dll همراه اون میزاره که باید کپی کنی در این پوشه متاسفانه بعد از دست به دست شدن این اکسپرت ها بعضی ها توی این فایل dll دستکاری میکنند و انرا جای dll اصلی در اختیار کاربران دیگر قرار میدهند جدیدا fabturbo نذاشتی رو حسابت که از جای ناشناخته ای دانلود کرده باشی/ اونم پاک کن |
این شخص از طریق صفحه یاهو داشت با من چت میکرد نه از طریق مسنجر پس ارسال فایل برای اون و در آوردن آی پی اون مقدور نبود برای اینکه بشه آی پیشو به دست آورد ریسک کردم و آي پی خودمو براش فرستادم تا روش کلیک کنه و بتونم آی پیشو بگیرم ولی اون زرنگ بود و روی آی پی من کلیک نکرد در نهایت هم رفت پایین و الان آن نیست.
یک مساله آی پی اون شخص اگه از طریق دایال آپ بالا اومده باشه به کارت نمیاد چون به محض اینکه این شخص دیسکانکت شه یکی دیگه از همون آی اس پی با آی پی اون بالا میاد و در نهایت جز سر درگمی برای شما چیزی نمیمونه. اگه ای دی اس ال هم داشته باشه به شرطی آی پی اون به کارت میاد که استاتیک باشه نه داینامیک . در صورتی که داینامیک باشه میشه همون داستان بالا و نمیشه بهش دست یافت . متاسفم دوست من . ولی بهترین کار اینه که شما کامپیوترت و ریفرش کنی . موفق و شاد باشید. |
نقل قول:
یا اگر نشون داده میشه با اسم یکی از فایلهای اصلی ویندوز بالا بیاد که نشه END TASK کرد . نمیدونم ولی فکر میکنم جناب ایندکس خیلی وارد باشن تو این مسایل و شاید بتونید از ایشون کمک بگیرید. موفق و شاد باشید. |
در صورتی که آی پی رو داشته باشی و ساعت چت کردن می تویند با مراجعه به آی اس پی اون آی پی تلفن ایشون رو در بیارید.
|
با تشکر از دوستانی که راهنمائی فرمودند ، بالاخره یه کاریش می کنم . این تاپیک رو هم زدم که هم اطلاع رسانی بشه و هم اینکه به دوستام بگم آی دی های مسنجرم هک شدن و مواظب باشن به حرف طرف گوش نکنن ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,,,,, [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) . از من می شنوین ایگنورش کنین . مدیریت محترم سایت می تونه اقدام به قفل نمودن تاپیک بکنه ولی اگر نیاز هست که دوستان ازش برای راهنمائی دیگران استفاده کنن باز بمونه .
با تشکر و ارادت |
نقل قول:
بعد من اومدم در سرمایه تاپیک را دیدم و به این آیدی گفتم حسابتون هم هک شده؟ گفت نه _پنجم_ اینجا من سوتی دادم :pو پست جناب درزی رو براش کپی کردم و ایشون فهمیده برای همین جواب نمیده دیگه اینکه بهتون شک کرده رو پای زرنگیش نزارین. |
نقل قول:
نمیشه روش حساب کرد . بهترین روش به نظر بنده استفاده از ........(بعدا میگم ) است .;) موفق و شاد باشید. |
نقل قول:
بنده الان رسیدم. واقعا بهتون خسته نباشید میگم :whoow: شک نکنید همون KEYLOGGER است که احتمالا مدام پسورها رو به طرف ایمیل میکنه. |
نقل قول:
مگه بقیه نرم افزار ها برای آپدیت شدن مشکلی دارن؟ من در منزل از BitDefender Total Security و AntiVirus Kaspersky استفاده میکنم و برای آپدیتشون هم مشکلی ندارم و بعید میدونم بقیه نرم افزار ها مشکلی از بابت آپدیت داشته باشن. در ضمن توی شرکتمون هم از McAfee Interprise استفاده میشه که اون هم مشکلی نداره ... وقتی داخل ایران نمایندگی دارن، یعنی داره به صورت قانونی فروش میره و استفاده از راههای مجازی برای آپدیت بی معنی هستش . شما با چه نرم افزاری مشکل داشتید؟ ارادت |
وحید جان عزیز هواست رو جمع کن دیگه
این یارو به من هم پی ام دادش Fx PitchForker: سلام Trader Forex: سلام Fx PitchForker: خوبي Fx PitchForker: عزيز حساب فيبو داري Trader Forex: شکرا Trader Forex: تو وبي Trader Forex: خوبي Fx PitchForker: قربانت Trader Forex: حساب فيبو ميخواي چيکار Trader Forex: بله داريم Fx PitchForker: ميتوني يوزر و پسوردشو بدي Fx PitchForker: بدجوري موندم Trader Forex: چرا بايد اينکارو بکنم Fx PitchForker: يه تست کنم بدم عزيز Trader Forex: وحيد خودت بودي اينکارو ميکردي ؟ Trader Forex: Fx PitchForker: چرا نميدادم عزيز Trader Forex: هيم لحن صحبتت فرق فوکوله از کجا معلوم خود وحيد باشي Fx PitchForker: آره بابام Trader Forex: وحيد فونتش درشت بود Fx PitchForker: Fx PitchForker: investoresho bede Fx PitchForker: به خدا بدجوري لنگم Trader Forex: باشه Trader Forex: صبر کن Fx PitchForker: کجا رفتي Trader Forex: دارم دنبال Trader Forex: ش Fx PitchForker: عزيز اينارو يادداشت کن Trader Forex: Account Number:1306990 Investor Password:forex123 Fx PitchForker: مرسي عزيز Trader Forex: kh هر چیه خیلی هالوئه !!! |
نقل قول:
(1/17/2009 9:36:35 PM): passe hesabetpono dozdidan? fxpitchforker (1/17/2009 9:36:48 PM): نه بابا 1/17/2009 9:37:04 PM): چون یه حسابم هک شد و مجبور شدم مکاتبات زیادی کنم_ اینو من زدم براش_ (1/17/2009 9:37:38 PM): احتمالا از طریق ایمیلتون به حساباتون دست پیدا کرده هر گونه حسابی که با این ایمیل باز کردین ببندید و با یک ایمیل جدید حساب باز کنید امیدوارم که ضرر مالی به شما وارد نکرده باشه همین و بعد هم ایگنورش کردم چرا می زنین حالا :cry: |
روي IP نبايد زياد حساب باز كرد چون هكر ها خودشون واردن و ميدونن چي كار كنن كه IP شون لو نره.
|
نقل قول:
|
نقل قول:
|
دقیقا جناب پناهی خیلی خیلی خیلی از اونهاییه که گفتین
جناب پناهی الان باهاش چت کردین؟ |
راستی ازم خواست که پسوردت توی سایت آپادانا رو تغییر بدم اون خودت بودی یا کسی دیگه ؟ یه سهل انگاری ببین داره کار دست همه میده ها
از مدیران سایت میخوام نام تاپیک رو یه چیز دیگه بزنن این چون مشکل وحید بوده اینطوری ملت سرمایه گذار فرار میکنن موفق باشید |
نقل قول:
میگم اگه یه نفر میتونه یه قرار با این یارو بگذاره ، بریزیم کتکش بزنیم ، تازه ، منم جناب ابر انسان رو با خودم میارم ، با وجود اینکه ایشون همیشه میگن که صلح طلب هستند ، اما زورشون زیاده :nervous: |
نقل قول:
بعدش هم دید تحویل نمیگیرمش رفت دیگه هم بر نگشت کم داره زیاد جدی نگیرید |
يه چيزش خيلي مشكوكه اونم اينكه در به در دنبال شماره حسابه.
يه چيز ديگه اينكه طرف اصلا تريدر نيست. |
نقل قول:
بنده عارضم به حضورت که دو سال کونگ فو کار کردم و پنج سال تکواندو و مشکلی این ورزش رو دارم از همه مهتر الان دارم باشگاه پرورش استخون میرم هوووووووو |
نقل قول:
|
جناب درزی شما امروز با من و یکی از دوستان دیگر در کنفرانس آمدید؟
|
نقل قول:
فکر میکنم بروکر رو هم نمیدونه ، پس سریعا پستهای مربوط به بروکر رو پاک کنید. |
نقل قول:
|
نقل قول:
در مورد اين قضيه كه گفتيد من يك حسابم كال شد چون اين وروجك(پسرم كه عكسش هست) جاي من تريد ميكرد چه جوري نميدونم ولي خوب كالم كرد. اما يك مطلب مهم اينكه آنتي ويروس و آنتي هك ها در بعضي مواقع كارايي نداره بهترين كار 1- عوض كردن ويندوز هر سه ماه 2- پاك كردن كوكي ها هر شب در قسمت اينترنت آپشن هست. بهر حال وقتي هك ميشي و خودتو خبر نداري هكر كليه اطلاعات شما را ذخيره ميكنه مثل اينكه شما يك صفحه از وب را در قسمت فيوريت اد ميكنيد. با كليك بر روي آن صفحه وب باز ميشه. اين قضيه هم در مورد كامپيوتر هست البته از روي آي پي. |
................
|
خب بچه ها احساس میکنم به چیزی که میخواستیم رسیدیم و اون اینکه آیدی وحید عزیز هک شده و اگر پی ام داد جواب ندید
از مدیران سایت میخوام نام تاپیک را به هک شدن آیدی وحید درزی تغییر بدن این عنوان به واقع خیلی از سرمایه گذارها رو ترسونده لطفا مسئله رو اینقدر بزرگ نکنید 5 صفحه این تاپیک پست خورده مرسی پناهی |
با سلام خدمت دوستان گرامي
جناب آقا وحيد بابت اين مورد واقعآمتاسفم اگر كاري از دست اينجانب بر مي آيد در خدمتيم جداي از اين برنامه از همه دوستاني كه در زمينه امنيت كامپيوتر اطلاعات كافي و تخصصي دارند تقاضا مندم در فرصتي مناسب بحث كاملي شود تا اين مورد براي ديگر دوستان پيش نيايد چون تنها موردي كه ما توجه زيادي به آن نمي كنيم قضيه سكيور و امنيت شبكه و كامپيوترمان است با تشكر |
................:cry:
|
نقل قول:
|
سلام به نظر من اگه تاپیکی زده بشه و راههای مقابله با هک شدن توسط دوستان حرفه ای و اساتید گفته بشه خیلی عالی میشه .
شاید خیلی از دوستان مثل من اطلاعاتشون از هک و راههای مقابله با اون کم باشه .. در هر صورت خیلی میتونه مفید باشه دوستان حرفه ای خواهشن اقدام کنید . |
بســــــــيار ناراحت كننده بود.
ايشالا هرچي زودتر مشكلتون برطرف ميشه . |
دوستان عزیز به جناب سبوکی و پناهی حق می دم . من می خواستم به دوستان تریدرم که دارن زحمت می کشم قضیه خودم رو بگم تا بیشتر حواسشون رو جمع کنن تا مشکلی برای خودشون و سرمایه خودشون و مردم پیش نیاد وگرنه قضیه اصلا به فارکس ربطی نداره .
|
سلام
ببینید اگر کسی شماره حساب و پسورد کسی را بداند فقط می تواند پوزیشن بگیرد همین. چون برای برداشت از حساب به 2 پارامتر مهم نیاز دارد: 1- امضاء طرف در زمان افتتاح حساب 2- برداشت فقط به حساب بانکی صاحب حساب ریخته می شود. که البته این دومی را میشه یه کارهائی کرد. ولی اولی را خیر مگر اینکه از امضاء طرف خبر داشته باشه. به هر حال آقای درزی امیدوارم هر چه زودتر مشکل تون حل شود. |
به نظر من اسم تاپیک عوض شه و همینجا درمورد راههای مقابله با هک بحث بشه بهتره
جناب پناهی و سبوکی درست میفرمایند که نمیتونن کاری کنن و درامد زایی براشون نداره ولی میتونن حساب رو براحتی کال کنن همین خودش خیلی بده .. البته شاید کسی با اقا وحید خصومت داشته ولی از کجا معلوم همین مشکل فردا برا من و شما پیش نیاد دوست عزیز ../ |
نقل قول:
و به نظر من تمام مشکلات حک بین تریدرا از یاهو مسنجر میشه و همون طور که دوستان گفتن برنامه های Key Logger. من خودم به شخصه چند سال پیش در زمان ایگولد (E-gold) شاهد حک شدن حساب یکی از دوستانم بودم به وسیله همین نرم افزارهای Key logger . |
شب همگی خوش . به دلیل اینکه نمی خوام جزءیات رو کامل توضیح بدم تا خدای نکرده شخص مشابهی بخواد همون راه رو بره و اینطوری دچار دردسر بشیم فقط هدفم رو از ایجاد این تاپیک می گم :
یک تریدر باید علاوه بر دانش ترید به موارد دیگری نیز اشراف داشته باشد که از جمله آن امنیت سیستم است . هدف این بود تا هشداری داده شود تا همانند حقیر یک هفته گرفتار نشوید . ضرر مالی فدای سرتان ، اما دردسرش پیرم کرد . قضیه به فارکس ربطی ندارد و امیدوارم کسی اشتباه برداشت نکند و به بیراهه نرود ، ولی حساب فارکسی مورد حمله قرار گرفته ، یعنی بر خلاف نظر دوستان من دلایلی دارم که طرف تریدر بوده است ، بگذریم ، نمی خوام ریز بشم ، این تاپیک هدفش هشدار و اطلاع رسانی بود ، و یک پیام برای دوست تریدر و هکر خودم که برادر برو از تلاشت نون بخور . مدیران برای هرگونه اقدامی درباره تاپیک مختارن ، یا علی . |
نقل قول:
|
شناسایی فایلهای هک
چگونه فايل هاي هك را شناسايي كنيم؟ سوالی که بسیاری از کاربران روزانه از خودشان میپرسند. در دنیای ناامن اینترنت ، این سوال یکی از مهم ترین ارکان امنیتی سیستمهای کامپیوتری میباشد. به عنوان مثال در هنگام چت کردن چگونه پی ببریم فایلی که برای ما ارسال شده یک فایل هک است یا خیر؟ در این ترفند قصد داریم روش های شناسایی این فایلهای خطرناک را به شما معرفی کنیم.
وقتي شخصي فايلي را براي شما از طریق یاهو مسنجر ارسال مي كند در پيغامي كه براي شما مبني بر تاييد آن مي آيد نام شخص فرستنده نام فايل حجم آن و همچنين فرمت و از اين قبيل اطلاعات در آن قيد شده است . شما بايد توجه داشته باشيد كه آيا فايلي كه براي شما ارسال شده از لحاظ نوع و فرمت همان فايلي است كه قرار بوده ارسال شود يا خير ؟ در حقيقت مثلا اگر عكسي مي خواهيد دريافت كنيد ايد فايل مربوطه پسوند JPG و يا يكي از پسوندهاي فايلهاي گرافيكي را داشته باشد. نه اينكه فايلي با پسوند اجرايي Exe و يا Bat براي شما ارسال شود و فرستنده هم مدعي باشد كه اين يك فايل تصويري است. در واقع فايلهاي هك كه با نرم افزارهای تروجان ساز ساخته مي شوند ، در قسمت پسوند داراي پسوندهايي مثل SCR يا ExE و ... و يا مثل mypic. jpg.scr مي باشند كه نشان دهنده آن است كه فايل فرستاده شده يكي از انواع فايل هاي ساخته شده توسط نرم افزارهای مخرب است كه براي بدست اوردن پسورد شما مي باشد. بنابراين همواره نوع پسوند فايلهاي دريافتي را زير نظر داشته باشيد و بدانيد كه از اين طريق و قبل از هر چيز (حتي قبل از استفاده از نرم افزارهاي ضد هك و ضد ويروس) مي توانيد تا حد زيادي از كيفيت نوع و چگونگي عملكرد و ماهيت يك فايل اطلاع حاصل كنيد. فرضأ مطمئن باشيد كه يك فايل ويروسي نباشد ميتواند پس از اجرا بلا هاي ناخواسته برسر سيستم شما بياورد. موفق و پيروز باشيد |
نقل قول:
این پست شما کمی من رو به فکر فرو برد در صفحات قبل خواندم که وقتی استیمنتی از خودتون میذارید شماره حساب رو لاک بگیرید من تا الان در سه سایت استیمنت همراه با نام و شماره حساب قرار دادم چرا این مشکل برای من بوجود نیامده ؟ چرا این مشکل برای یه آیبی که اون طرف مطمئنا خیلی بیشتر میتونه ضربه بزنه به وجود نیومد ؟ یحتمل شخصی که وحید عزیز را هک کرده با ایشان خصومت داشته در ضمن تا به حال ندیده بودم و نه شنیده بودم که کسی بتونه پسورد حساب کسی رو بدزده و روش هم معامله بزنه :laugh: اگر پسورد رو داشته باشه که ... مرض نداره ترید کنه سریع پول خارج میکنه ! اینها رو گفتم که اینقدر مسئله بحرانی نیستش الان 50 نفر توی این تاپیک هستن این یه بار منفی ایجاد میکنه چند تا از کلاینت ها با من تماس گرفتن آقا فردا اینجوری نشم اونجوری بشم یک کمی بیاییم واقع بین باشیم شما را به خوابی قشنگ دعوت میکنم :p اگر هم دعوا شد خبرم کنید چون دلم تنگ شده باسه دعوا کردن :( ابرانسان هم باشه ها :rambo: پ ن : وحید نوشته که این تاپیک ربطی به فارکس نداره قربون اون شکلت برم اسم تاپیک رو بخون یه بار دیگه هک کردن ، شیوه جدید در آمد زائی در فارکس !!! شبتون قشنگ پناهی |
نقل قول:
بنده خدا توی هر صفحه هدفش رو نوشته ولی ببین چند صفحه پست خورده ممنون وحید جان همه عزیزان کاسپر اسکای رو داشته باشن بهترین انتی ویروس و آنتی نمیدونم هک و کلا آنتیه دیگه نصب داشته باشید D: |
نام بهتر برای تاپیک :
هشدارهای امنیتی برای تریدرها |
من با نظر جناب پناهی موافقم . شما این مساله را زیادی بزرگ کرده اید . در ضمن اسم تاپیک هیچ مناسبتی با هک شدن شما ندارد . همانطور که دوستان گفتند اگر هم کسی حساب شما را هک کند بر خلاف اسم تاپیک برای آن شخص هیچ در آمدی ندارد . یعنی هیچ پولی نمی تواند از حساب شما خارج کند .
به هر حال هر پدیده ای در علم و تکنولوژی آفت های خاص خود را دارد و اینترنت نیز مستثنا نیست . خب مسنجر شما هک شده و این برای خیلی ها اتفاق افتاده . حتی سایت پنتاگون هم هک می شود . بسیا |
نقل قول:
راستی جناب پناهی کجای پستم شما رو به فکر فرو برد؟ |
نقل قول:
|
مراقب آرشيو مكاتبات آنلاين باشيد
فهرستهاي پستي (mailing list) مرجع خوبي براي به دست آوردن هر نوع اطلاعات هستند؛ به ويژه آرشيو اين فهرستها كه به اينترنت پست شدهاند. پيامهايي كه در اين فهرستها بين اعضا رد و بدل ميشود، غالباً به صورت آرشيوهاي قابل جستجو در دسترس هستند و جستجوگراني چون گوگل و غيره آنها را پيدا ميكنند. با اين كه اين مجموعه مكاتبات نعمت بزرگي براي محققان هستند، اما ميتوانند پناهگاه ويروسها و ساير خطرات اينترنتي هم باشند.
اگر سرور آرشيوكننده نظارتي بر ويروسها نداشتهباشد و ضمايم نامهها را آزاد بگذارد، ممكن است پيامهايي را آرشيو كرده باشد كه حاوي فايلهاي آلودهكننده هستند. خودتان ميتوانيد امتحان كنيد. مثلاً در گوگل به جستجوي فايل postcard.pif بپردازيد، يعني فايل آلودهاي كه در بسياري از كرمهاي سري W32/Netsky به كار رفتهاست. نتيجه جستجو قطعاً پر از لينكهايي به پيامهايي در آرشيو فهرستهاي پستي خواهد بود كه نسخه فعالي از اين ويروس را به عنوان ضميمه دارند. كليك روي يكي از اين ضمايم در آرشيوهاي مزبور، سيستم را بلافاصله آلوده ميكند. موفق و پيروز باشيد |
سلام
دوست عزیز میشه برداشت کرد ؛ ( آقای جنتلمن ) لطفا نپرس چطوری که نمیتونم جواب بدم در مورد این قسمت ها به فکر فرو رفتم البته شاید خوابم میومده :d " ولی میتونن حساب رو براحتی کال کنن همین خودش خیلی بده .. از کجا معلوم همین مشکل فردا برا من و شما پیش نیاد دوست عزیز ../ " برای من که این اتفاق نیفتاده حتی خیلی وقتا بدون آنتی ویروس بالا میام یا مثلا وقتی میری کافی نت اونجا آنتی ویروس داره ؟ فکرمیکنم به هدف خودمون رسیدیم بهتره بحث رو کش ندیم آقا کامبیز هم داره زحمت میکشه و مطالب خوبی قرار میده شبتون باز هم قشنگ |
ساعت جاري 12:41 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |