انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   لزوم رعایت نکات ایمنی برای جلوگیری از سرقت اطلاعات شخصی (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4665)

alirezaxx25 January 16th, 2009 23:29

اخطار

این مشکلات معمولا بعد از موقعی پیش میاد که کسی بیاد استیمنت حساب ریل خودشو بزاره تو سایت اونم استیمنتی که شماره حسابش رو لاک نگرفته باشه

برنامه ای هست ( البته بگم ویروس بهتره ) به نام password sender که وقتی این ویروس وارد سیستم شد از تمام پسوورد هایی که بر روی سیستم شما مورد استفاده قرار میگیره یک کپی به هکر عزیز ارسال میکنه

مطمئنا یکی از این پسورد های ارسالی پسورد حساب شما خواهد بود پسورد ویندوز شما----پسورد مسنجر شما و..... چیزهای دیگه

حالا محید عزیز یادت بیار استیمنت ریل جایی نذاشتی که شماره حسابشو لاک نگرفتی;)

وحید درزی January 16th, 2009 23:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alirezaxx25 (پست 274826)
این مشکلات معمولا بعد از موقعی پیش میاد که کسی بیاد استیمنت حساب ریل خودشو بزاره تو سایت اونم استیمنتی که شماره حسابش رو لاک نگرفته باشه

برنامه ای هست ( البته بگم ویروس بهتره ) به نام passwoed sender که وقتی این ویروس وارد سیستم شد از تمام پسوورد هایی که بر روی سیستم شما مورد استفاده قرار میگیره یک کپی به هکر عزیز ارسال میکنه

مطمئنا یکی از این پسورد های ارسالی پسورد حساب شما خواهد بود پسورد ویندوز شما----پسورد مسنجر شما و..... چیزهای دیگه

حالا محید عزیز یادت بیار استیمنت ریل جایی نذاشتی که شماره حسابشو لاک نگرفتی;)

نه ، هیچ وقت .

albertini January 16th, 2009 23:38

اگه مثلا رو کامپیوتر KEY LOGGER نصب شده باشه که میتونه از ویندوز خودشو مخفی نگه داره میشه با نصب برنامه SECURITY TASK MANAGER همه برنامه هایی رو که در پس زمینه ویندوز فعال هستند رو مشاهده کرد.

alirezaxx25 January 16th, 2009 23:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله وحید درزی (پست 274827)
نه ، هیچ وقت .

بی زحمت یه نگاه به فولدر متاتریدر خودتون بندازید در شاخه expert\ libraries اگه فایلی با پسوند dll وجود داره اون رو حذف کنید

بعضی از اکسپرتها وجود دارند که معمولا سازنده و فروشنده آن یه فایل dll همراه اون میزاره که باید کپی کنی در این پوشه

متاسفانه بعد از دست به دست شدن این اکسپرت ها بعضی ها توی این فایل dll دستکاری میکنند و انرا جای dll اصلی در اختیار کاربران دیگر قرار میدهند

جدیدا fabturbo نذاشتی رو حسابت که از جای ناشناخته ای دانلود کرده باشی/ اونم پاک کن

Ali_Nouri January 16th, 2009 23:43

این شخص از طریق صفحه یاهو داشت با من چت میکرد نه از طریق مسنجر پس ارسال فایل برای اون و در آوردن آی پی اون مقدور نبود برای اینکه بشه آی پیشو به دست آورد ریسک کردم و آي پی خودمو براش فرستادم تا روش کلیک کنه و بتونم آی پیشو بگیرم ولی اون زرنگ بود و روی آی پی من کلیک نکرد در نهایت هم رفت پایین و الان آن نیست.

یک مساله آی پی اون شخص اگه از طریق دایال آپ بالا اومده باشه به کارت نمیاد چون به محض اینکه این شخص دیسکانکت شه یکی دیگه از همون آی اس پی با آی پی اون بالا میاد و در نهایت جز سر درگمی برای شما چیزی نمیمونه.
اگه ای دی اس ال هم داشته باشه به شرطی آی پی اون به کارت میاد که استاتیک باشه نه داینامیک . در صورتی که داینامیک باشه میشه همون داستان بالا و نمیشه بهش دست یافت .

متاسفم دوست من .
ولی بهترین کار اینه که شما کامپیوترت و ریفرش کنی .

موفق و شاد باشید.

Ali_Nouri January 16th, 2009 23:44

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 274828)
اگه مثلا رو کامپیوتر KEY LOGGER نصب شده باشه که میتونه از ویندوز خودشو مخفی نگه داره میشه با نصب برنامه SECURITY TASK MANAGER همه برنامه هایی رو که در پس زمینه ویندوز فعال هستند رو مشاهده کرد.

خیلی راحت میشه کاری کرد که برنامه تو تسک منیجر نشون داده نشه .
یا اگر نشون داده میشه با اسم یکی از فایلهای اصلی ویندوز بالا بیاد که نشه END TASK کرد .

نمیدونم ولی فکر میکنم جناب ایندکس خیلی وارد باشن تو این مسایل و شاید بتونید از ایشون کمک بگیرید.

موفق و شاد باشید.

mohamad_oops January 16th, 2009 23:48

در صورتی که آی پی رو داشته باشی و ساعت چت کردن می تویند با مراجعه به آی اس پی اون آی پی تلفن ایشون رو در بیارید.

وحید درزی January 16th, 2009 23:49

با تشکر از دوستانی که راهنمائی فرمودند ، بالاخره یه کاریش می کنم . این تاپیک رو هم زدم که هم اطلاع رسانی بشه و هم اینکه به دوستام بگم آی دی های مسنجرم هک شدن و مواظب باشن به حرف طرف گوش نکنن ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,,,,, [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) . از من می شنوین ایگنورش کنین . مدیریت محترم سایت می تونه اقدام به قفل نمودن تاپیک بکنه ولی اگر نیاز هست که دوستان ازش برای راهنمائی دیگران استفاده کنن باز بمونه .

با تشکر و ارادت

blue_dream_1983 January 16th, 2009 23:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Oops (پست 274831)
این شخص از طریق صفحه یاهو داشت با من چت میکرد نه از طریق مسنجر پس ارسال فایل برای اون و در آوردن آی پی اون مقدور نبود برای اینکه بشه آی پیشو به دست آورد ریسک کردم و آي پی خودمو براش فرستادم تا روش کلیک کنه و بتونم آی پیشو بگیرم ولی اون زرنگ بود و روی آی پی من کلیک نکرد در نهایت هم رفت پایین و الان آن نیست.

یک مساله آی پی اون شخص اگه از طریق دایال آپ بالا اومده باشه به کارت نمیاد چون به محض اینکه این شخص دیسکانکت شه یکی دیگه از همون آی اس پی با آی پی اون بالا میاد و در نهایت جز سر درگمی برای شما چیزی نمیمونه.
اگه ای دی اس ال هم داشته باشه به شرطی آی پی اون به کارت میاد که استاتیک باشه نه داینامیک . در صورتی که داینامیک باشه میشه همون داستان بالا و نمیشه بهش دست یافت .

متاسفم دوست من .
ولی بهترین کار اینه که شما کامپیوترت و ریفرش کنی .

موفق و شاد باشید.

بعید می دونم ادم زرنگی بوده باشه آخه خودش اول پی ام داد و گفت ایدیش هک شده بیچاره شده و ... بعد گفت پسورد حساب ریل در فیبو تو بده گفتم فیبو ندارم گفت تو که فیبو داشتی :blink: جالبه من تاحالا با جناب درزی بیشتر از کارهای ماهنامه چت نکرده بودم _این سوتیه دوم_ بعد که هی از این متا به اون متا کرد _سوم_ بعدم برای دلیلش گفت که سیستمی درست کرده که فقط روی حساب ریل خاصی جواب میده جالبه 4 تا متا رو هم گفتم اول گفت نه بعد گفت چرا میشه _چهارم_
بعد من اومدم در سرمایه تاپیک را دیدم و به این آیدی گفتم حسابتون هم هک شده؟ گفت نه _پنجم_
اینجا من سوتی دادم :pو پست جناب درزی رو براش کپی کردم و ایشون فهمیده برای همین جواب نمیده دیگه اینکه بهتون شک کرده رو پای زرنگیش نزارین.

Ali_Nouri January 16th, 2009 23:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mohamad_oops (پست 274833)
در صورتی که آی پی رو داشته باشی و ساعت چت کردن می تویند با مراجعه به آی اس پی اون آی پی تلفن ایشون رو در بیارید.

آی اس پی اطلاعات مشتریهاشو به کسی نمیده مگه با حکم قضایی

نمیشه روش حساب کرد .

بهترین روش به نظر بنده استفاده از ........(بعدا میگم ) است .;)

موفق و شاد باشید.

behrouz-fx January 17th, 2009 00:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 274838)
اینجا من سوتی دادم :pو پست جناب درزی رو براش کپی کردم و ایشون فهمیده برای همین جواب نمیده دیگه اینکه بهتون شک کرده رو پای زرنگیش نزارین.

سلام
بنده الان رسیدم.
واقعا بهتون خسته نباشید میگم :whoow:
شک نکنید همون KEYLOGGER است که احتمالا مدام پسورها رو به طرف ایمیل میکنه.

Hamed2420 January 17th, 2009 00:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alijob444 (پست 274792)
مبه نظر من برای ما ایرانیها آنتی ویرووس nod بهترین گزینست چون برای آپدیت vpn نمیخواد و قیمت اصلیش هم 45000 تومانه :huh:

سلام

مگه بقیه نرم افزار ها برای آپدیت شدن مشکلی دارن؟

من در منزل از BitDefender Total Security و AntiVirus Kaspersky استفاده میکنم و برای آپدیتشون هم مشکلی ندارم و بعید میدونم بقیه نرم افزار ها مشکلی از بابت آپدیت داشته باشن.

در ضمن توی شرکتمون هم از McAfee Interprise استفاده میشه که اون هم مشکلی نداره ...

وقتی داخل ایران نمایندگی دارن، یعنی داره به صورت قانونی فروش میره و استفاده از راههای مجازی برای آپدیت بی معنی هستش .

شما با چه نرم افزاری مشکل داشتید؟

ارادت

Hpanahi January 17th, 2009 00:09

وحید جان عزیز هواست رو جمع کن دیگه

این یارو به من هم پی ام دادش

Fx PitchForker: سلام
Trader Forex: سلام
Fx PitchForker: خوبي
Fx PitchForker: عزيز حساب فيبو داري
Trader Forex: شکرا
Trader Forex: تو وبي
Trader Forex: خوبي
Fx PitchForker: قربانت
Trader Forex: حساب فيبو ميخواي چيکار
Trader Forex: بله داريم
Fx PitchForker: ميتوني يوزر و پسوردشو بدي
Fx PitchForker: بدجوري موندم
Trader Forex: چرا بايد اينکارو بکنم
Fx PitchForker: يه تست کنم بدم عزيز
Trader Forex: وحيد خودت بودي اينکارو ميکردي ؟
Trader Forex:
Fx PitchForker: چرا نميدادم عزيز
Trader Forex: هيم لحن صحبتت فرق فوکوله از کجا معلوم خود وحيد باشي
Fx PitchForker: آره بابام
Trader Forex: وحيد فونتش درشت بود
Fx PitchForker:
Fx PitchForker: investoresho bede
Fx PitchForker: به خدا بدجوري لنگم
Trader Forex: باشه
Trader Forex: صبر کن
Fx PitchForker: کجا رفتي
Trader Forex: دارم دنبال
Trader Forex: ش
Fx PitchForker: عزيز اينارو يادداشت کن
Trader Forex: Account Number:1306990
Investor Password:forex123

Fx PitchForker: مرسي عزيز
Trader Forex: kh

هر چیه خیلی هالوئه !!!

blue_dream_1983 January 17th, 2009 00:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله behrouz-fx (پست 274844)
سلام
بنده الان رسیدم.
واقعا بهتون خسته نباشید میگم :whoow:
شک نکنید همون KEYLOGGER است که احتمالا مدام پسورها رو به طرف ایمیل میکنه.

بهروز خان خیلی حاد نبودهمین قسمتش بود فقط:rolleyes:
(1/17/2009 9:36:35 PM): passe hesabetpono dozdidan?
fxpitchforker (1/17/2009 9:36:48 PM): نه بابا
1/17/2009 9:37:04 PM): چون یه حسابم هک شد و مجبور شدم مکاتبات زیادی کنم_ اینو من زدم براش_
(1/17/2009 9:37:38 PM): احتمالا از طریق ایمیلتون به حساباتون دست پیدا کرده هر گونه حسابی که با این ایمیل باز کردین ببندید و با یک ایمیل جدید حساب باز کنید امیدوارم که ضرر مالی به شما وارد نکرده باشه

همین و بعد هم ایگنورش کردم
چرا می زنین حالا :cry:

Farnoosh_m January 17th, 2009 00:12

روي IP نبايد زياد حساب باز كرد چون هكر ها خودشون واردن و ميدونن چي كار كنن كه IP شون لو نره.

وحید درزی January 17th, 2009 00:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hpanahi (پست 274849)
وحید جان عزیز هواست رو جمع کن دیگه

این یارو به من هم پی ام دادش

Fx PitchForker: سلام
Trader Forex: سلام
Fx PitchForker: خوبي
Fx PitchForker: عزيز حساب فيبو داري
Trader Forex: شکرا
Trader Forex: تو وبي
Trader Forex: خوبي
Fx PitchForker: قربانت
Trader Forex: حساب فيبو ميخواي چيکار
Trader Forex: بله داريم
Fx PitchForker: ميتوني يوزر و پسوردشو بدي
Fx PitchForker: بدجوري موندم
Trader Forex: چرا بايد اينکارو بکنم
Fx PitchForker: يه تست کنم بدم عزيز
Trader Forex: وحيد خودت بودي اينکارو ميکردي ؟
Trader Forex:
Fx PitchForker: چرا نميدادم عزيز
Trader Forex: هيم لحن صحبتت فرق فوکوله از کجا معلوم خود وحيد باشي
Fx PitchForker: آره بابام
Trader Forex: وحيد فونتش درشت بود
Fx PitchForker:
Fx PitchForker: investoresho bede
Fx PitchForker: به خدا بدجوري لنگم
Trader Forex: باشه
Trader Forex: صبر کن
Fx PitchForker: کجا رفتي
Trader Forex: دارم دنبال
Trader Forex: ش
Fx PitchForker: عزيز اينارو يادداشت کن
Trader Forex: Account Number:1306990
Investor Password:forex123

Fx PitchForker: مرسي عزيز
Trader Forex: kh

هر چیه خیلی هالوئه !!!

طرف به جای من نشسته داره با دوستام می چته :cry: :nervous: :huh: :happy: :laugh:

alijob444 January 17th, 2009 00:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 274845)
سلام

مگه بقیه نرم افزار ها برای آپدیت شدن مشکلی دارن؟

من در منزل از BitDefender Total Security و AntiVirus Kaspersky استفاده میکنم و برای آپدیتشون هم مشکلی ندارم و بعید میدونم بقیه نرم افزار ها مشکلی از بابت آپدیت داشته باشن.

در ضمن توی شرکتمون هم از McAfee Interprise استفاده میشه که اون هم مشکلی نداره ...

وقتی داخل ایران نمایندگی دارن، یعنی داره به صورت قانونی فروش میره و استفاده از راههای مجازی برای آپدیت بی معنی هستش .

شما با چه نرم افزاری مشکل داشتید؟

ارادت

با سلام خدمت دوست عزیز من یکبار یک آنتی ویرووس مک آفی خریدم نسخه اصلی رفتم هر کاری کردم برام آپدیت نشد خلاصه رفتیم دعوا سر فروشنده که آقا این ارجینال نیست اون بنده خدا هم دو ساعت من رو توجیح کرد که باید آیپیت آیپی ایران نباشه خلاصه منم اون موقع نمیدونستم vpn چی هست گفتم مگه میشه بفهمن که من از ایرانم که بهم توضیح داد و رفتم از vpn استفاده کردم و آپدیت شد تا اونجایی که من میدونم بیشتر آنتی ویرووسها با ایران تحریم هستند حداقل مک آفی با من این مشکل رو داشت

blue_dream_1983 January 17th, 2009 00:13

دقیقا جناب پناهی خیلی خیلی خیلی از اونهاییه که گفتین
جناب پناهی الان باهاش چت کردین؟

Hpanahi January 17th, 2009 00:13

راستی ازم خواست که پسوردت توی سایت آپادانا رو تغییر بدم اون خودت بودی یا کسی دیگه ؟ یه سهل انگاری ببین داره کار دست همه میده ها
از مدیران سایت میخوام نام تاپیک رو یه چیز دیگه بزنن این چون مشکل وحید بوده اینطوری ملت سرمایه گذار فرار میکنن
موفق باشید

behrouz-fx January 17th, 2009 00:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله وحید درزی (پست 274857)
طرف به جای من نشسته داره با دوستام می چته :cry: :nervous: :huh: :happy: :laugh:

سلام
میگم اگه یه نفر میتونه یه قرار با این یارو بگذاره ، بریزیم کتکش بزنیم ، تازه ، منم جناب ابر انسان رو با خودم میارم ، با وجود اینکه ایشون همیشه میگن که صلح طلب هستند ، اما زورشون زیاده :nervous:

Hpanahi January 17th, 2009 00:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 274859)
دقیقا جناب پناهی خیلی خیلی خیلی از اونهایی که گفتینه.
جناب پناهی الان باهاش چت کردین؟

خانم شیخی این یارو رو پاک کردم

بعدش هم دید تحویل نمیگیرمش رفت دیگه هم بر نگشت

کم داره زیاد جدی نگیرید

Farnoosh_m January 17th, 2009 00:16

يه چيزش خيلي مشكوكه اونم اينكه در به در دنبال شماره حسابه.

يه چيز ديگه اينكه طرف اصلا تريدر نيست.

Hpanahi January 17th, 2009 00:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله behrouz-fx (پست 274861)
سلام
میگم اگه یه نفر میتونه یه قرار با این یارو بگذاره ، بریزیم کتکش بزنیم ، تازه ، منم جناب ابر انسان رو با خودم میارم ، با وجود اینکه ایشون همیشه میگن که صلح طلب هستند ، اما زورشون زیاده :nervous:

آقا من خودم هستم ابرانسان هم که میاد محشره

بنده عارضم به حضورت که دو سال کونگ فو کار کردم و پنج سال تکواندو و مشکلی این ورزش رو دارم

از همه مهتر الان دارم باشگاه پرورش استخون میرم هوووووووو

وحید درزی January 17th, 2009 00:17

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hpanahi (پست 274860)
راستی ازم خواست که پسوردت توی سایت آپادانا رو تغییر بدم اون خودت بودی یا کسی دیگه ؟ یه سهل انگاری ببین داره کار دست همه میده ها
از مدیران سایت میخوام نام تاپیک رو یه چیز دیگه بزنن این چون مشکل وحید بوده اینطوری ملت سرمایه گذار فرار میکنن
موفق باشید

پناهی جان اون من بودم که باهات چت کردم ، زمان رابین هود بود ، بعدش دوباره پسووردم عوض شد . در ضمن من دیشب ویندوزمو عوض کردم و فایروال و آنتی ویروسه خفن گذاشتم و بدون هیچ گونه سهل انگاری و سوتی دوباره پسووردمو امروز زدن :advise:من داشتم با جناب مهدیخانی و خانم شیخی چت می کردم که پسووردم زده شد ، داشتم بهشون می گفتم که هک شدم که یهو دی سی شدم و اومدم این تاپیک رو زدم .

blue_dream_1983 January 17th, 2009 00:18

جناب درزی شما امروز با من و یکی از دوستان دیگر در کنفرانس آمدید؟

behrouz-fx January 17th, 2009 00:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farnooshi_m (پست 274863)
يه چيزش خيلي مشكوكه اونم اينكه در به در دنبال شماره حسابه.

يه چيز ديگه اينكه طرف اصلا تريدر نيست.

سلام
فکر میکنم بروکر رو هم نمیدونه ، پس سریعا پستهای مربوط به بروکر رو پاک کنید.

وحید درزی January 17th, 2009 00:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 274867)
جناب درزی شما امروز با من و یکی از دوستان دیگر در کنفرانس آمدید؟

بله ، تا جائی که گفتم بچه ها من بیچاره شدم ، بعدش دی سی شد آی دیم .

dolatmand January 17th, 2009 00:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alijob444 (پست 274782)
دوست عزیز این حرفی که میزنم برای خودم اتفاق نیفتاده ولی یکی از دوستان براش اتفاق افتاده بود این بابا یه روز میبینه که هی حسابش داره پوزشین میگیره و باز میکنه اونم چه پوزشینهایی کمتر از 1 لات نمیگرفته خلاصه هر کاری میکنه میبینه تاثیر نداره اونقدر فکر میکنه تا یادش میاد هفته پیش رفته بود خونه یکی از فامیلا اونجا متا رو نصب کرده بود زودی بلند میشه میره خونه فامیل میبینه ای بابا یکی از بچه های فامیل متا رو با بازی اشتباه گرفته و داره پشت سر هم ترید میکنه یکی دیگه از دوستان هم که تو سرمایه بود این اتفاق براش افتاده بود که هی پوزشین براش باز میشد تازه یادش میاد تمپلتی که ذخیره کرده یه اکسپرت روش نصب بوده و اصلا حواسش نبوده ببینید شما هم یکی از این اشتباهات رو نکردید :laugh:

سلام
در مورد اين قضيه كه گفتيد من يك حسابم كال شد چون اين وروجك(پسرم كه عكسش هست) جاي من تريد ميكرد چه جوري نميدونم ولي خوب كالم كرد.
اما يك مطلب مهم اينكه آنتي ويروس و آنتي هك ها در بعضي مواقع كارايي نداره بهترين كار 1- عوض كردن ويندوز هر سه ماه 2- پاك كردن كوكي ها هر شب در قسمت اينترنت آپشن هست. بهر حال وقتي هك ميشي و خودتو خبر نداري هكر كليه اطلاعات شما را ذخيره ميكنه مثل اينكه شما يك صفحه از وب را در قسمت فيوريت اد ميكنيد. با كليك بر روي آن صفحه وب باز ميشه. اين قضيه هم در مورد كامپيوتر هست البته از روي آي پي.

Hpanahi January 17th, 2009 00:21

................

Hpanahi January 17th, 2009 00:33

خب بچه ها احساس میکنم به چیزی که میخواستیم رسیدیم و اون اینکه آیدی وحید عزیز هک شده و اگر پی ام داد جواب ندید

از مدیران سایت میخوام نام تاپیک را به هک شدن آیدی وحید درزی تغییر بدن این عنوان به واقع خیلی از سرمایه گذارها رو ترسونده

لطفا مسئله رو اینقدر بزرگ نکنید 5 صفحه این تاپیک پست خورده

مرسی

پناهی

amin233 January 17th, 2009 00:34

با سلام خدمت دوستان گرامي
جناب آقا وحيد بابت اين مورد واقعآمتاسفم
اگر كاري از دست اينجانب بر مي آيد در خدمتيم
جداي از اين برنامه از همه دوستاني كه در زمينه امنيت كامپيوتر اطلاعات كافي و تخصصي دارند تقاضا مندم در فرصتي مناسب بحث كاملي شود تا اين مورد براي ديگر دوستان پيش نيايد
چون تنها موردي كه ما توجه زيادي به آن نمي كنيم قضيه سكيور و امنيت شبكه و كامپيوترمان است
با تشكر

piano11 January 17th, 2009 00:37

................:cry:

وحید درزی January 17th, 2009 00:37

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hpanahi (پست 274877)
خب بچه ها احساس میکنم به چیزی که میخواستیم رسیدیم و اون اینکه آیدی وحید عزیز هک شده و اگر پی ام داد جواب ندید

از مدیران سایت میخوام نام تاپیک را به هک شدن آیدی وحید درزی تغییر بدن این عنوان به واقع خیلی از سرمایه گذارها رو ترسونده

لطفا مسئله رو اینقدر بزرگ نکنید 5 صفحه این تاپیک پست خورده

مرسی

پناهی

قصد من نگران کردن سرمایه گذارهای محترم نبوده ، ولی یادآوری می کنم که فقط قضیه آی دیهای مسنجرم نیست ، یکی از حسابهای من هم هک شده و الان طرف داره توش پوزیشن می گیره ، مدیران سایت مختارن تا تاپیک رو قفل کنن ولی تغییر نام باید منطقی تر باشه . در ضمن من تاپیک رو برای اطلاع رسانی ایجاد کردم .

Farzad619 January 17th, 2009 00:39

سلام به نظر من اگه تاپیکی زده بشه و راههای مقابله با هک شدن توسط دوستان حرفه ای و اساتید گفته بشه خیلی عالی میشه .
شاید خیلی از دوستان مثل من اطلاعاتشون از هک و راههای مقابله با اون کم باشه ..
در هر صورت خیلی میتونه مفید باشه

دوستان حرفه ای خواهشن اقدام کنید .

Farnoosh_m January 17th, 2009 00:42

بســــــــيار ناراحت كننده بود.

ايشالا هرچي زودتر مشكلتون برطرف ميشه .

وحید درزی January 17th, 2009 00:44

دوستان عزیز به جناب سبوکی و پناهی حق می دم . من می خواستم به دوستان تریدرم که دارن زحمت می کشم قضیه خودم رو بگم تا بیشتر حواسشون رو جمع کنن تا مشکلی برای خودشون و سرمایه خودشون و مردم پیش نیاد وگرنه قضیه اصلا به فارکس ربطی نداره .

Ganji251 January 17th, 2009 00:51

سلام
ببینید اگر کسی شماره حساب و پسورد کسی را بداند فقط می تواند پوزیشن بگیرد همین.
چون برای برداشت از حساب به 2 پارامتر مهم نیاز دارد:
1- امضاء طرف در زمان افتتاح حساب
2- برداشت فقط به حساب بانکی صاحب حساب ریخته می شود.
که البته این دومی را میشه یه کارهائی کرد. ولی اولی را خیر مگر اینکه از امضاء طرف خبر داشته باشه.

به هر حال آقای درزی امیدوارم هر چه زودتر مشکل تون حل شود.

Farzad619 January 17th, 2009 00:54

به نظر من اسم تاپیک عوض شه و همینجا درمورد راههای مقابله با هک بحث بشه بهتره
جناب پناهی و سبوکی درست میفرمایند که نمیتونن کاری کنن و درامد زایی براشون نداره ولی میتونن حساب رو براحتی کال کنن همین خودش خیلی بده ..
البته شاید کسی با اقا وحید خصومت داشته ولی از کجا معلوم همین مشکل فردا برا من و شما پیش نیاد دوست عزیز ../

Extacy January 17th, 2009 00:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ganji251 (پست 274891)
سلام
ببینید اگر کسی شماره حساب و پسورد کسی را بداند فقط می تواند پوزیشن بگیرد همین.
چون برای برداشت از حساب به 2 پارامتر مهم نیاز دارد:
1- امضاء طرف در زمان افتتاح حساب
2- برداشت فقط به حساب بانکی صاحب حساب ریخته می شود.
که البته این دومی را میشه یه کارهائی کرد. ولی اولی را خیر مگر اینکه از امضاء طرف خبر داشته باشه.

به هر حال آقای درزی امیدوارم هر چه زودتر مشکل تون حل شود.

جناب گنجی همین کم چیزی نیست . میتونه با 2-3 تا پوزیشن شما را کال کنه . البته به موجودی حساب هم ربط داره . ولی در کل چیز کمی نیست.

و به نظر من تمام مشکلات حک بین تریدرا از یاهو مسنجر میشه و همون طور که دوستان گفتن برنامه های Key Logger.

من خودم به شخصه چند سال پیش در زمان ایگولد (E-gold) شاهد حک شدن حساب یکی از دوستانم بودم به وسیله همین نرم افزارهای Key logger .

وحید درزی January 17th, 2009 00:59

شب همگی خوش . به دلیل اینکه نمی خوام جزءیات رو کامل توضیح بدم تا خدای نکرده شخص مشابهی بخواد همون راه رو بره و اینطوری دچار دردسر بشیم فقط هدفم رو از ایجاد این تاپیک می گم :

یک تریدر باید علاوه بر دانش ترید به موارد دیگری نیز اشراف داشته باشد که از جمله آن امنیت سیستم است . هدف این بود تا هشداری داده شود تا همانند حقیر یک هفته گرفتار نشوید . ضرر مالی فدای سرتان ، اما دردسرش پیرم کرد . قضیه به فارکس ربطی ندارد و امیدوارم کسی اشتباه برداشت نکند و به بیراهه نرود ، ولی حساب فارکسی مورد حمله قرار گرفته ، یعنی بر خلاف نظر دوستان من دلایلی دارم که طرف تریدر بوده است ، بگذریم ، نمی خوام ریز بشم ، این تاپیک هدفش هشدار و اطلاع رسانی بود ، و یک پیام برای دوست تریدر و هکر خودم که برادر برو از تلاشت نون بخور .

مدیران برای هرگونه اقدامی درباره تاپیک مختارن ، یا علی .

alijob444 January 17th, 2009 01:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Extacy (پست 274894)
جناب گنجی همین کم چیزی نیست . میتونه با 2-3 تا پوزیشن شما را کال کنه . البته به موجودی حساب هم ربط داره . ولی در کل چیز کمی نیست.

و به نظر من تمام مشکلات حک بین تریدرا از یاهو مسنجر میشه و همون طور که دوستان گفتن برنامه های Key Logger.

من خودم به شخصه چند سال پیش در زمان ایگولد (E-gold) شاهد حک شدن حساب یکی از دوستانم بودم به وسیله همین نرم افزارهای Key logger .

آخ گفتی ایگولد داغم تازه شد من خودم چند سال پیش همین اتفاق برام افتاد و 400 دلارم پرید هرچی هم فریاد زدم حساب ایگولد من رو هک کردن همه گفتن ایگولد رو نمیشه هک کرد :mad:

Kambiz_T.A January 17th, 2009 01:03

شناسایی فایلهای هک

چگونه فايل هاي هك را شناسايي كنيم؟ سوالی که بسیاری از کاربران روزانه از خودشان میپرسند. در دنیای ناامن اینترنت ، این سوال یکی از مهم ترین ارکان امنیتی سیستمهای کامپیوتری میباشد. به عنوان مثال در هنگام چت کردن چگونه پی ببریم فایلی که برای ما ارسال شده یک فایل هک است یا خیر؟ در این ترفند قصد داریم روش های شناسایی این فایلهای خطرناک را به شما معرفی کنیم.

وقتي شخصي فايلي را براي شما از طریق یاهو مسنجر ارسال مي كند در پيغامي كه براي شما مبني بر تاييد آن مي آيد نام شخص فرستنده نام فايل حجم آن و همچنين فرمت و از اين قبيل اطلاعات در آن قيد شده است . شما بايد توجه داشته باشيد كه آيا فايلي كه براي شما ارسال شده از لحاظ نوع و فرمت همان فايلي است كه قرار بوده ارسال شود يا خير ؟
در حقيقت مثلا اگر عكسي مي خواهيد دريافت كنيد ايد فايل مربوطه پسوند JPG و يا يكي از پسوندهاي فايلهاي گرافيكي را داشته باشد.
نه اينكه فايلي با پسوند اجرايي Exe و يا Bat براي شما ارسال شود و فرستنده هم مدعي باشد كه اين يك فايل تصويري است.
در واقع فايلهاي هك كه با نرم افزارهای تروجان ساز ساخته مي شوند ، در قسمت پسوند داراي پسوندهايي مثل SCR يا ExE و ... و يا مثل mypic. jpg.scr مي باشند كه نشان دهنده آن است كه فايل فرستاده شده يكي از انواع فايل هاي ساخته شده توسط نرم افزارهای مخرب است كه براي بدست اوردن پسورد شما مي باشد.
بنابراين همواره نوع پسوند فايلهاي دريافتي را زير نظر داشته باشيد و بدانيد كه از اين طريق و قبل از هر چيز (حتي قبل از استفاده از نرم افزارهاي ضد هك و ضد ويروس) مي توانيد تا حد زيادي از كيفيت نوع و چگونگي عملكرد و ماهيت يك فايل اطلاع حاصل كنيد.
فرضأ مطمئن باشيد كه يك فايل ويروسي نباشد ميتواند پس از اجرا بلا هاي ناخواسته برسر سيستم شما بياورد.

موفق و پيروز باشيد

Hpanahi January 17th, 2009 01:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Fx.JENTELMAN (پست 274893)
به نظر من اسم تاپیک عوض شه و همینجا درمورد راههای مقابله با هک بحث بشه بهتره
جناب پناهی و سبوکی درست میفرمایند که نمیتونن کاری کنن و درامد زایی براشون نداره ولی میتونن حساب رو براحتی کال کنن همین خودش خیلی بده ..
البته شاید کسی با اقا وحید خصومت داشته ولی از کجا معلوم همین مشکل فردا برا من و شما پیش نیاد دوست عزیز ../

سلام

این پست شما کمی من رو به فکر فرو برد

در صفحات قبل خواندم که وقتی استیمنتی از خودتون میذارید شماره حساب رو لاک بگیرید من تا الان در سه سایت استیمنت همراه با نام و شماره حساب قرار دادم چرا این مشکل برای من بوجود نیامده ؟

چرا این مشکل برای یه آیبی که اون طرف مطمئنا خیلی بیشتر میتونه ضربه بزنه به وجود نیومد ؟

یحتمل شخصی که وحید عزیز را هک کرده با ایشان خصومت داشته در ضمن تا به حال ندیده بودم و نه شنیده بودم که کسی بتونه پسورد حساب کسی رو بدزده و روش هم معامله بزنه :laugh: اگر پسورد رو داشته باشه که ... مرض نداره ترید کنه سریع پول خارج میکنه !

اینها رو گفتم که اینقدر مسئله بحرانی نیستش الان 50 نفر توی این تاپیک هستن این یه بار منفی ایجاد میکنه چند تا از کلاینت ها با من تماس گرفتن آقا فردا اینجوری نشم اونجوری بشم یک کمی بیاییم واقع بین باشیم

شما را به خوابی قشنگ دعوت میکنم :p

اگر هم دعوا شد خبرم کنید چون دلم تنگ شده باسه دعوا کردن :( ابرانسان هم باشه ها :rambo:

پ ن : وحید نوشته که این تاپیک ربطی به فارکس نداره قربون اون شکلت برم اسم تاپیک رو بخون یه بار دیگه هک کردن ، شیوه جدید در آمد زائی در فارکس !!!

شبتون قشنگ

پناهی

Hpanahi January 17th, 2009 01:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله وحید درزی (پست 274895)
شب همگی خوش . به دلیل اینکه نمی خوام جزءیات رو کامل توضیح بدم تا خدای نکرده شخص مشابهی بخواد همون راه رو بره و اینطوری دچار دردسر بشیم فقط هدفم رو از ایجاد این تاپیک می گم :

یک تریدر باید علاوه بر دانش ترید به موارد دیگری نیز اشراف داشته باشد که از جمله آن امنیت سیستم است . هدف این بود تا هشداری داده شود تا همانند حقیر یک هفته گرفتار نشوید . ضرر مالی فدای سرتان ، اما دردسرش پیرم کرد . قضیه به فارکس ربطی ندارد و امیدوارم کسی اشتباه برداشت نکند و به بیراهه نرود ، ولی حساب فارکسی مورد حمله قرار گرفته ، یعنی بر خلاف نظر دوستان من دلایلی دارم که طرف تریدر بوده است ، بگذریم ، نمی خوام ریز بشم ، این تاپیک هدفش هشدار و اطلاع رسانی بود ، و یک پیام برای دوست تریدر و هکر خودم که برادر برو از تلاشت نون بخور .

مدیران برای هرگونه اقدامی درباره تاپیک مختارن ، یا علی .

و این هم پیام اخر وحید

بنده خدا توی هر صفحه هدفش رو نوشته ولی ببین چند صفحه پست خورده

ممنون وحید جان

همه عزیزان کاسپر اسکای رو داشته باشن بهترین انتی ویروس و آنتی نمیدونم هک و کلا آنتیه دیگه نصب داشته باشید D:

وحید درزی January 17th, 2009 01:12

نام بهتر برای تاپیک :

هشدارهای امنیتی برای تریدرها

iman368 January 17th, 2009 01:14

من با نظر جناب پناهی موافقم . شما این مساله را زیادی بزرگ کرده اید . در ضمن اسم تاپیک هیچ مناسبتی با هک شدن شما ندارد . همانطور که دوستان گفتند اگر هم کسی حساب شما را هک کند بر خلاف اسم تاپیک برای آن شخص هیچ در آمدی ندارد . یعنی هیچ پولی نمی تواند از حساب شما خارج کند .
به هر حال هر پدیده ای در علم و تکنولوژی آفت های خاص خود را دارد و اینترنت نیز مستثنا نیست .
خب مسنجر شما هک شده و این برای خیلی ها اتفاق افتاده . حتی سایت پنتاگون هم هک می شود .
بسیا

Farzad619 January 17th, 2009 01:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hpanahi (پست 274898)
اگر پسورد رو داشته باشه که ... مرض نداره ترید کنه سریع پول خارج میکنه !

سلام اخه عزیز دل برادر بدون امضا که نمیشه پول خارج کرد

راستی جناب پناهی کجای پستم شما رو به فکر فرو برد؟

وحید درزی January 17th, 2009 01:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله iman368 (پست 274903)
من با نظر جناب پناهی موافقم . شما این مساله را زیادی بزرگ کرده اید . در ضمن اسم تاپیک هیچ مناسبتی با هک شدن شما ندارد . همانطور که دوستان گفتند اگر هم کسی حساب شما را هک کند بر خلاف اسم تاپیک برای آن شخص هیچ در آمدی ندارد . یعنی هیچ پولی نمی تواند از حساب شما خارج کند .
به هر حال هر پدیده ای در علم و تکنولوژی آفت های خاص خود را دارد و اینترنت نیز مستثنا نیست .
خب مسنجر شما هک شده و این برای خیلی ها اتفاق افتاده . حتی سایت پنتاگون هم هک می شود .
بسیا

هدف ما اطلاع رسانی بود ، ولی مثل اینکه داریم به بیراهه می ریم ، آقا برید هر کاری دوست دارید بکنید ، نمی خواد هم مواظب باشید ، هک هم شدید بی خیال ، نوش جانتان ، کار خیر هم نمی شه کرد ، دوباره داره حاشیه درست می شه ، یکی نیست بگه آخه وحید درزی ، تو بیکاری میای خبر می دی که واسه دوستات هم مشکل مشابه پیش نیاد :advise:

Kambiz_T.A January 17th, 2009 01:18

مراقب آرشيو مكاتبات آنلاين باشيد

فهرست‌هاي پستي (mailing list) مرجع خوبي براي به دست آوردن هر نوع اطلاعات هستند؛ به ويژه آرشيو اين فهرست‌ها كه به اينترنت پست شده‌اند. پيام‌هايي كه در اين فهرست‌ها بين اعضا رد و بدل مي‌شود، غالباً به صورت آرشيوهاي قابل جستجو در دسترس هستند و جستجوگراني چون گوگل و غيره آن‌ها را پيدا مي‌كنند. با اين كه اين مجموعه مكاتبات نعمت بزرگي براي محققان هستند، اما مي‌توانند پناهگاه ويروس‌ها و ساير خطرات اينترنتي هم باشند.

اگر سرور آرشيوكننده نظارتي بر ويروس‌ها نداشته‌‌باشد و ضمايم نامه‌ها را آزاد بگذارد، ممكن است پيام‌هايي را آرشيو كرده باشد كه حاوي فايل‌هاي آلوده‌كننده هستند. خودتان مي‌توانيد امتحان كنيد. مثلاً در گوگل به جستجوي فايل postcard.pif بپردازيد، يعني فايل آلوده‌اي كه در بسياري از كرم‌هاي سري W32/Netsky به كار رفته‌است. نتيجه جستجو قطعاً پر از لينك‌هايي به پيام‌هايي در آرشيو فهرست‌هاي پستي خواهد بود كه نسخه فعالي از اين ويروس را به عنوان ضميمه دارند. كليك روي يكي از اين ضمايم در آرشيوهاي مزبور، سيستم را بلافاصله آلوده مي‌كند.

موفق و پيروز باشيد

Hpanahi January 17th, 2009 01:33

سلام

دوست عزیز میشه برداشت کرد ؛ ( آقای جنتلمن )

لطفا نپرس چطوری که نمیتونم جواب بدم

در مورد این قسمت ها به فکر فرو رفتم البته شاید خوابم میومده :d
"
ولی میتونن حساب رو براحتی کال کنن همین خودش خیلی بده ..
از کجا معلوم همین مشکل فردا برا من و شما پیش نیاد دوست عزیز ../

"

برای من که این اتفاق نیفتاده حتی خیلی وقتا بدون آنتی ویروس بالا میام یا مثلا وقتی میری کافی نت اونجا آنتی ویروس داره ؟

فکرمیکنم به هدف خودمون رسیدیم بهتره بحث رو کش ندیم آقا کامبیز هم داره زحمت میکشه و مطالب خوبی قرار میده

شبتون باز هم قشنگ

ساعت جاري 12:41 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.