انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   من به نحوه اداره این سایت معترضم (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4078)

fx-pip September 8th, 2008 00:36

........

FRXCFD September 8th, 2008 00:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221558)
حالا بدونید من می تونستم که آقای طالبی رو تشویق کنم که سایت رو بی خیال بشه و ضربه خوبی به سایت بزنم ، ولی این کار رو نکردم و این حامد جان فقط یک معنی داره :

یعنی من پذیرفتم که انتخاب نشدم و قبول کردم که او از من بهتر است و این یعنی انتقاد پذیری ، چون پی امی هم از رضا دریافت کردم که مرا فردی اهل حاشیه خواند . من هم از تالار چنگال کنار کشیدم تا در این تالار نازنین حاشیه ایجاد نشود . و فقط شدم یه کاربر عادی .
ولی نامردها منو ول نکردن . هر روز آزار و اذیت ... و کسی حمایتم نکرد ، حتی طالبی کسی رو به سمت آموزهای من سوق نمی داد ، حتی طالبی ...

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

اینها همه تقصیر مدیر سایت است و تمام .

درزی جان

خودم باهاتم تا آخرش

می زنیم، می کشیم،
می ترکونیم، می پکونیم

جدی میگما، شوخی هم ندارم
اصلا تخصص من ترکوندن و پوکوندنه

فقط قربون اون مرامت امشب رو رخصت بده چون بدجوری خسته ام.
فردا پس فردا سر فرصت خدمت هر چی نامرده میرسیم

وحید درزی September 8th, 2008 00:39

نتایجی که دوستان از این اتفاقات گرفتند :
من می خواستم مدیر بشم نشدم دیوونه شدم .
من دوست دارم ازم تشکر بشه ، دوست دارم همش قربون صدقم برن ، چون نرفتن یه دفعه دیوونه شدم .
من کارم خیلی درسته و نمیشه از من انتقاد کرد ، انتقاد کردن یه دفعه دیوونه شدم .
پول منو تو رستوران کسی نداد یه دفعه دیوونه شدم .
من فحش شنیدن رو و تحقیر شدن رو دوست نداشتم در حالی که خیلی ها می گن فحش مثل انقاد می مونه پس یه دفعه دیوونه شدم .
و ...

Sohrab_K September 8th, 2008 00:40

سلام جناب درزی

من زیاد پست نمیزنم و قدیمی هم نیستم ...

ولی دو سه تا نکته رو دوستانه میخوام مطرح کنم:)
با اجازتون ...

اول اینکه فرضا شما از کسی گلایه دارید و کسی یا کسانی با شما مشکل دارند و قصد تخریب شما رو دارند و ... ( اینها رو از صحبتهاتون برداشت کردم ) . با فرض اینها ، مدیر سایت باید چه عکس العملی نشون بده ؟ به فرض که بخواد در مقام دفاع از شما بر بیاد . واقعا چیکار میتونه بکنه. ممکنه واضح انتظارتون رو بفرمایید در این مورد ؟اینو فقط برای ارضاء کنجکاوی خودم پرسیدم ...
بعد قکر نمیکنید که اگر به فرض مدیران سایت تصمیم بگیرن خواسته ها و انتظارات شما رو برآورده کنند ، ( حتی چنانچه منطقی باشند ) و مورد مشابه برای اعضاء دیگه هم پیش بیاد و اونها هم انتظار مشابه داشته باشند ، باید به تعداد اعضای سایت مدیر و رهگیر و پلیس باشه !؟

مورد دوم اینکه چون شما در تاپیک دیگه ای مستقیم اشاره کردید که از اعتبارتون کم میکنند و ... من در این مورد دقیق شدم و با وجود تمام بحثی که این چند ساعت انجام شده و محیط سایت به واسطه این بحث ها متشنج شده ، اعتبار شما فکر میکنم تغییری نکرده و شاید این گواهی باشه که احتمالا کسی با شما خصومت شخصی نداره و شاید کل قضیه یک سوء تفاهم هست !

مساله آخر هم اینکه امیدوارم وقتی از فشار عصبی موجود خلاص شدید و چند روز یا چند ماه بعد به سایت دوباره سر زدید ، از پستهای خودتون احساس "*******" نکنید .
اجازه بدید یک مثال عرض کنم . من و برادرم وقتی بچه بودیم ، بارها با هم دعوا میکردیم که تو چرا نوار کاست من رو گوش کردی؟ !!
توجه کنید که نوار کاست سالم بود و دعوا بر سر این بود که مثلا تو چرا اونو گوش کردی بدون اچازه من !!نه اینکه چرا خرابش کردی ...
یا دعواهایی بر سر مسائلی از این دست . اونم چه دعواهایی ... بعضی وقتها کار واقعا به جاهای باریک میکشید .
کمی بزرگتر که شدیم ، خودمون به این دعواها میخندیدیم و به مرور یاد گرفتیم به مسائل از بالا نگاه کنیم. هر چقدر بالاتر بریم ، این مسائل کوچکتر و کمرنگ تر میشه . به قول فارکسی ها ، تایم فریم بالاتر ...
الان یکی مون ماشین اون یکی رو میبره می زنه داغون میکنه ، با خنده میاره سوئیچش رو پس میده !
اینا رو گفتم که بگم کمی برید بالاتر ، فکرتون رو از اینها رها کنید .
من جای شما باشم ، همین الان از مدیر سایت میخوام این تاپیک رو پاک کنه . این رو به عنوان یک توصیه برادرانه گفتم . وگرنه خدای من شاهده من با هیچ یک از اعضای سایت بده بستونی ندارم .

نکته آخر هم اینکه فارکس یک دید باز و یک شخصیت منطق گرا میخواد . با روحیاتی که شما دارید ، فقط میتونم دعا کنم که در این بازار موفق باشید و از شما هم تقاضای همین دعا رو برای خودم دارم .

از صمیم قلب آرزو میکنم شاد ، پیروز و سرافراز باشید .

Hamed2420 September 8th, 2008 00:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221554)
آقا حامد شما دیگر چرا مثل من هستی و هر حرفی را توهین می بینی . در تاپیک قرار عمومی هم سریعا زدی توهین به اعضای سایت و همه را از من بیزار کردی ، در حالی که هنوز دلایلم منطقیست.

خوب خدا رو شکر که بقیه مسائل نوشته بنده رو قبول دارید و فقط تالار اندرو برای شما جای سوال هست. ما در تالار مدیران مشورت کردیم و به نتیجه ای رسیدیم. حال شما میگید که این پارتی بازی است. به نظر بنده این توهین به خرد جمعی چند نفری است که با هم مشورت کرده اند.

در ضمن جنابعالی هر حرفی را در پست های دوستان توهین میبینید؟؟؟!!!! پس بیخود نیست که اینقدر وارد حاشیه میشوید. باز هم توصیه میکنم که از این حالت بیرون بیاید و بار نوشتاری محیط های مجازی را با صبر و تحمل بیشتری حلاجی کنید.

در مورد تاپیک قرار عمومی هم شما به جناب مصطفی نصیری توهین کرده بودید. اگر درست یادم باشه در پستتون نوشته ای با این مضمون بود که "کسانی که سری قبلی قرار عمومی برای نشون دادن خودشون و یا فخرفروشی هزینه قرار رو متقبل شده بودند، این بار هم ...." درسته یا میخواید منکر مضمون جمله بشید؟

توضیح اینکه جناب نصیری از شخصیت های والای این سایت هستند و آیا شما با ایشون برخورد داشته اید و اخلاق ایشون رو میدونید؟
بنده تا زمانی که مدیر یک تالار هستم، به احدی اجازه نمیدم که به اشخاص و کاربران سایت و به خصوص کسانی که شخصیت های حقیقی هستند یعنی برای اکثر دوستان شناخته شده هستند، توهین کنند.

این پست شما رو که نوشته بودید مدیر سایت که رابطه خوبی با بروکرها داره و افرادی که .... رو بنده ویرایش کردم و دلیل ویرایش رو هم کاملاً درست نوشتم. عدم رعایت احترام به کاربران.

تعارف هم با کسی ندارم. بارها پست های جناب سهامدار جزء و جناب اقبالی رو هم ویرایش و یا پاک کردم.

ارادتمندم

وحید درزی September 8th, 2008 00:43

اگر بر سر حرفشان بمانند تا به حال سه نفر با من به مدیریت سایت اعتراض دارند . بقیه هم می دانم که از بن شدن و یا وارد حاشیه شدن پریز می کنند که قابل احترام است .

emilvr September 8th, 2008 00:46

سلام به همه! من کوچولو تر از اونی هستم که بخوام چیزی بگم ولی...
وحید جان ببخش منو اما شما یه خورده زیادی زود رنجی! چیزی نشده که... این مقام ها این مدیر شدن ها که زیاد مهم نیست شما با تلاشهای زیادی که تو سایت کردی شناخته شده هستی به اندازه مدیران تالارها نباشه کمتر از اونها هم نیست. به نظر من جالب نیست به خاطر مدیر شدن یا یک انتقاد آدم اینطور به هم بریزه! من قبلا بعضی از پستهای شما رو که اینطوری به هم ریخته بودین رو خونده بودم و جز تعجب هیچ کاری ازم بر نمیومد! آخه واسه مسائلی شما ناراحت میشین که حداقل برای من خیلی پیش و پا افتاده اس و اگه برای من شخصا پیش بیاد ترجیح میدم با یه خنده با یه لبخند ازش بگذرم! به خدا این مسائل ارزشی نداره این اعتبارات به نظر من چیز مهمی نیست جز چند تا نقطه سبز! آدم که واسه چند تا نقطه اینقدر به هم نمیریزه

به هر حال ببخشیدم

با سپاس

emilvr September 8th, 2008 00:47

........ تکراری

وحید درزی September 8th, 2008 00:47

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 221570)
خوب خدا رو شکر که بقیه مسائل نوشته بنده رو قبول دارید و فقط تالار اندرو برای شما جای سوال هست. ما در تالار مدیران مشورت کردیم و به نتیجه ای رسیدیم. حال شما میگید که این پارتی بازی است. به نظر بنده این توهین به خرد جمعی چند نفری است که با هم مشورت کرده اند.

در ضمن جنابعالی هر حرفی را در پست های دوستان توهین میبینید؟؟؟!!!! پس بیخود نیست که اینقدر وارد حاشیه میشوید. باز هم توصیه میکنم که از این حالت بیرون بیاید و بار نوشتاری محیط های مجازی را با صبر و تحمل بیشتری حلاجی کنید.

در مورد تاپیک قرار عمومی هم شما به جناب مصطفی نصیری توهین کرده بودید. اگر درست یادم باشه در پستتون نوشته ای با این مضمون بود که "کسانی که سری قبلی قرار عمومی برای نشون دادن خودشون و یا فخرفروشی هزینه قرار رو متقبل شده بودند، این بار هم ...." درسته یا میخواید منکر مضمون جمله بشید؟

توضیح اینکه جناب نصیری از شخصیت های والای این سایت هستند و آیا شما با ایشون برخورد داشته اید و اخلاق ایشون رو میدونید؟
بنده تا زمانی که مدیر یک تالار هستم، به احدی اجازه نمیدم که به اشخاص و کاربران سایت و به خصوص کسانی که شخصیت های حقیقی هستند یعنی برای اکثر دوستان شناخته شده هستند، توهین کنند.

این پست شما رو که نوشته بودید مدیر سایت که رابطه خوبی با بروکرها داره و افرادی که .... رو بنده ویرایش کردم و دلیل ویرایش رو هم کاملاً درست نوشتم. عدم رعایت احترام به کاربران.

تعارف هم با کسی ندارم. بارها پست های جناب سهامدار جزء و جناب اقبالی رو هم ویرایش و یا پاک کردم.

ارادتمندم

به هیچ وجه صحت ندارد ، البته از شما آقای مدیر عامل بعید نیست جعل هم بکنید . در ضمن لطفا پای افراد را وسط نیاورید . یکی از حاشیه سازان سایت که دست به قلم خوبی دارد و از حرفه ای بودنش در تایپ برای تخریب دیگران استفاده می کند شما هستید . شما نگران باشید خرج کسی گردنتان نیفتد قربان .

وحید درزی September 8th, 2008 00:49

مدیران از خود متشکر

5 بار در نظر سنجی های قبلی کاربر فعال و برتر تالار سیستمها شدم کسی نگفت خرت به چن منه ، دقیقا ما که کشیدیم کنار آقا رضا از اول نظر سنجی برگزار کرد و مدیران محترم پی در پی قرار است کاربر فعال شوند .

Hamed2420 September 8th, 2008 00:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sohrab_K (پست 221568)
من جای شما باشم ، همین الان از مدیر سایت میخوام این تاپیک رو پاک کنه . این رو به عنوان یک توصیه برادرانه گفتم . وگرنه خدای من شاهده من با هیچ یک از اعضای سایت بده بستونی ندارم .

نکته آخر هم اینکه فارکس یک دید باز و یک شخصیت منطق گرا میخواد . با روحیاتی که شما دارید ، فقط میتونم دعا کنم که در این بازار موفق باشید و از شما هم تقاضای همین دعا رو برای خودم دارم .

جناب سهراب عزیز

از نوشته شما لذت بردم و همچنین تقاضای اول جنابعالی را از مدیریت سایت و نکته آخر رو برای خودم،جناب درزی و تمامی دوستان خواستارم.

ارادتمند شما

وحید درزی September 8th, 2008 00:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 221578)
جناب سهراب عزیز

از نوشته شما لذت بردم و همچنین تقاضای اول جنابعالی را از مدیریت سایت و نکته آخر رو برای خودم،جناب درزی و تمامی دوستان خواستارم.

ارادتمند شما

یعنی یه صلوات بفرستیم و تمام ؟؟؟؟؟
حامد که زحمت تخریب بیش از حد ما را هم باز کشیدن ، با یه صلوات تموم می شه یا با اعاده حیثیت ؟؟؟ استاد این هستند که به هر نحوی شده بحث را منحرف و شخص را مجرم جلوه دهند که دلیل خوبی برای مدیر عاملی ایشان هم هست .
اگر اینطور شود که واقعا شما باید لذت ببری از این پستهای افراد .

وحید درزی September 8th, 2008 00:55

نه به من بخندید و نه تاسف بخورید ، چون :
من که قربانی شدم
نوبت قربانی شدن شما هم می شود دوست عزیزی که الان در تاپیکت داری به دیگران خدمت می کنی .

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...mid21/3846.jpg

و مدیر سایت که : شانه بالا زدنش را بی قید ، که مهم نیست زیاد و تکان دادن سر و ...

fx-pip September 8th, 2008 00:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221574)
به هیچ وجه صحت ندارد ، البته از شما آقای مدیر عامل بعید نیست جعل هم بکنید . در ضمن لطفا پای افراد را وسط نیاورید . یکی از حاشیه سازان سایت که دست به قلم خوبی دارد و از حرفه ای بودنش در تایپ برای تخریب دیگران استفاده می کند شما هستید . شما نگران باشید خرج کسی گردنتان نیفتد قربان .

دوست عزیز
اعتراض کنید نه توهین

وحید درزی September 8th, 2008 00:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 221583)
دوست عزیز
اعتراض کنید نه توهین

به من داره توهین می شه ، نمی بینی آقای محترم ؟؟؟؟؟ چه انتظاری داری ؟؟؟؟؟

freebird September 8th, 2008 01:00

گپ

1 ضميمه
بد ندیدم این موضوع رو اینجا مطرح کنم
آخه دیدم افراد زیادی اینجا هستند .
در کنار این موضوعات دوستان یه نیمچه توجهی به این گپ بکنند .یه موقع اگر پوزیشن باز دارند حواسشون باشه
مسئول به حاشیه بردن حواشی;)

fx-pip September 8th, 2008 01:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221582)
نه به من بخندید و نه تاسف بخورید ، چون :
من که قربانی شدم
نوبت قربانی شدن شما هم می شود دوست عزیزی که الان در تاپیکت داری به دیگران خدمت می کنی .

و مدیر سایت که : شانه بالا زدنش را بی قید ، که مهم نیست زیاد و تکان دادن سر و ...

این همه کاربر (که تعدادشون خیلی زیاده) این همه مدت شاید چندین سال دارن توی این forum خدمت میکنند اما تا حالا دیده نشده و گفته نشده که یکنفر از اینها قربانی شده باشند

FRXCFD September 8th, 2008 01:05

درزی جان
عزیز دل برادر

باور کن الان فقط من نیستم که خسته ام. شما هم خسته ای. احتمالا اکثریت دوستان دیگر هم خسته اند.
باور کن فردا هم روز خداست. انشالله هم که همگی مان زنده ایم و سلامت و سرحال.
خیالت جمع جمع، صلوات هم نمی فرستیم.
سرفرصت حسابی مسئله را پیگیری می کنیم.

پ.ن: فقط خداییش خیلی به این آقا حامد گیر نده. حقیقتش همچین بفهمی نفهمی دو سه سایزی از ما درشت تره.
لااقل بزار یک کمی کارمون سبک تر بشه. تنها که شد شاید بتونیم یک کاریش بکنیم. ناغافل از پشت سر تو تاریکی خلاصه گاهی وقتا یه مقدار نامردی هم لازمه دیگه.

Hamed2420 September 8th, 2008 01:06

جناب درزی

شروع کننده تمام بحث ها خودتون هستید. شما حاشیه رو آغاز میکنید و بنده رو مستقیم خطاب میکنید. انتظار دارید که چه کنم؟ از خود دفاع نکنم؟

بنده از متن منطقی جناب سهراب لذت بردم. تقاضا و پیشنهاد ایشون رو هم تأیید کردم. از نوشته ایشون هم تشکر نکردم تا برای شما مسأله بزرگی نشود. حال اگر این حق رو ندارم که این تقاضا و پیشنهاد ایشون رو تکرار کنم، این شما و این تاپیک جلوی رویتان و قضاوت هم باشه به عهده دوستان.

موفق باشید

پ.ن: مطمئن باشید که اگر تاپیک در تالار موضوع آزاد بود، به محض بوجود آمدن، حذف میشد. اما زمان و مکانی رو برای این کار انتخاب کردید که مدیریت سایت حضور ندارند. چه سودی از این کارها میبرید؟

Alireza Ghane September 8th, 2008 01:06

وحید خان الان شما خواسته ات چیه که این موضوع حل بشه ؟؟؟؟؟؟

شما الان داری انتقاد میکنی دیگه!؟ درسته؟

پس انتقاد پذیر هم باش!

ما همه با هم رفیقیم به دل نگیر!!!

fx-pip September 8th, 2008 01:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221586)
به من داره توهین می شه ، نمی بینی آقای محترم ؟؟؟؟؟ چه انتظاری داری ؟؟؟؟؟

توهین !؟

بنظر من این موضوع مثل این میمونه که یکی با ماشین به یه ماشین توی پارک تصادف کنه بعد شاکی بشه که چرا اقا اینجا پارک کردی

oyster September 8th, 2008 01:07

دوست عزیز

اگر این فروم رو یکی از اجزای همین جامعه بگیریم متاسفانه می بینیم همان روند و الگو که در جامعه خودمان پیاده شده اینجا هم پیاده می شود . و انتظار من و شما بی جا است که دنبال محیطی ایده آل می گردیم .

نیست آقا نگرد .

شایسته سالاری اینجا هم مشابه شایسته سالاری جامعه است اگر اعتراض داری می روی اوین :laugh:

وحید درزی September 8th, 2008 01:08

شما چه سودی از تحریب من بردید حامد جان ؟؟؟؟

نتایجی که دوستان از این اتفاقات گرفتند :
من می خواستم مدیر بشم نشدم دیوونه شدم .
من دوست دارم ازم تشکر بشه ، دوست دارم همش قربون صدقم برن ، چون نرفتن یه دفعه دیوونه شدم .
من کارم خیلی درسته و نمیشه از من انتقاد کرد ، انتقاد کردن یه دفعه دیوونه شدم .
پول منو تو رستوران کسی نداد یه دفعه دیوونه شدم .
من فحش شنیدن رو و تحقیر شدن رو دوست نداشتم در حالی که خیلی ها می گن فحش مثل انقاد می مونه پس یه دفعه دیوونه شدم .
و ...

وحید درزی September 8th, 2008 01:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza28age (پست 221593)
وحید خان الان شما خواسته ات چیه که این موضوع حل بشه ؟؟؟؟؟؟

شما الان داری انتقاد میکنی دیگه!؟ درسته؟

پس انتقاد پذیر هم باش!

ما همه با هم رفیقیم به دل نگیر!!!

می تونی آب رفته رو به جوی برگردونی ؟؟
می تونی حالا به این ملت اثبات کنی من کی بودم و کی هستم ؟؟؟
می تونی به مدیر سایت بگی زمان رو برگردونه عقب ؟؟؟
می تونی اون همه شور و انگیزه آنچنانی من رو بهم برگردونی ؟؟؟
می تونی قسم بخوری که من مقصرم ؟؟؟
می تونی اعاده حیثیت کنی ؟؟؟
می تونی من رو از این بحران روحی به خاطر حرفهای نسنجیده اما پر دلیل دوستان نجات بدهی ؟؟؟
و ...

AmirBabak September 8th, 2008 01:23

وحید جان سلام داداش
داستان گاو 9 من شیر رو شنیدی؟
بعنوان یک دوست میترسم مصداق حال تو شود.

آخه مومن
این همه تاپیک قشنگ زدی،

هفته نامه سرمایه که برای اون ، آقا رضا(مدیر سایت) یک بلوک مستقل در صفحه اول ایجاد کرد تا همه از این کار قشنگت استفاده کنند.کاری که برای هیچکدوم از مدیرانش انجام نداد.

دانشکده سرمایه و فایلهای پاورپوینت و فیلم ، که دیگه بینظیر بودند.

عالی داشتی میرفتی جلو.

من اصلاً این اعتقاد رو ندارم که تو بخاطر اعتبار قرمز اینقدر رنجیدی.میدونم مسائل بزرگتر از این حرفاست.
ببین همین چند روز پیش تولد بهزاد اقبالی بود.من تولد بهزاد رو تبریک گفتم، یکی بهم اعتبار منفی داد!!!!

http://i33.tinypic.com/2r2ro03.jpg

همونجا فهمیدم بهزاد اقبالی دوست داشتنی هم دشمن(یا بهتر بگویم بدخواه) دارد!

البته در یکسری موارد بهت حق میدم:

1- بحث همیار برتر چی شد!!؟؟ تا اونجا که یادمه شما 2 بار همیار برتر شدی.
2- خودم شاهد بودم که PDF های شما را بعضی ها به نام خودشان بازارائه میکردند که واقعاً حال خودم گرفته شده بود.(که این وظیفه مدیر انجمن یا تالار (نه مدیر سایت) بود که به این اشخاص فرصت طلب ، حداقل تذکر دهند)

یکسری از مسائل هم از شانس بدت بود:
1- سیستم اعتبار دهی در زمانی که فعالیت مثال زدنی در سایت داشتی، هنوز جا نیافتاده بود.
2- بحث انتخاب کاربر برتر هر ماه در دو ماه اخیر شکل گرفت که طبعاً افرادی مثل تو که قبلاً تلاشهای زیادی را متقبل شده بودند، نتوانستند جز 2 نفر اول شوند.

در هر صورت بیا و آقایی کن و تو این ماه عزیز ، کسانی را که باعث رنجش شما شدند، حلال کن و بیخیال شو. کاری که خودم برای یکی از همین اعضاء سایت انجام دادم(که به ناحق مرا پست و فرومایه خواند و همه هم دیدند).

وحید جان سایت تشنه مطالب قشنگت هست. یا علی بگو شروع کن.

oyster September 8th, 2008 01:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 221588)
این همه کاربر (که تعدادشون خیلی زیاده) این همه مدت شاید چندین سال دارن توی این forum خدمت میکنند اما تا حالا دیده نشده و گفته نشده که یکنفر از اینها قربانی شده باشند

چون گفته نشده دلیل بر این نیست که وجود نداره

اکثر کسانی که این احساس بهشون دست میده محترمانه خداحافظی می کنند یا یهو غیب می شن .

تا حالا از خودتون پرسیدین چرا کسانی که 3 سال پیش روزی 100 تا پست می زدن الان یا رفتن یا با آی دی دیگه میان ؟
( یکیش همین خود من )

Hamed2420 September 8th, 2008 01:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221534)
ارتباط شائبه انگیز برخی مدیران با برخی آزار دهندگان کاربران

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221537)
من که قربانی شدم :

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221538)
یادتان باشد حامد خان تشکر شما از پستی که در جملات آخرش قصد تخریب مرا داشت از شما که مدیر هستی معنی دیگری به جا می گذارد .

جناب درزی؛

بنده چه سودی از ماجرا میبرم؟

بنده فقط از حق خودم در مقابل حرکات جنابعالی دفاع کردم و از شما هم تقاضا میکنم که از حاشیه دوری کنید.

ارادتمندم

وحید درزی September 8th, 2008 01:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirbabak (پست 221602)
وحید جان سلام داداش

آخه مومن
این همه تاپیک قشنگ زدی،

هفته نامه سرمایه که برای اون ، آقا رضا(مدیر سایت) یک بلوک مستقل در صفحه اول ایجاد کرد تا همه از این کار قشنگت استفاده کنند.کاری که برای هیچکدوم از مدیرانش انجام نداد.

دانشکده سرمایه و فایلهای پاورپوینت و فیلم ، که دیگه بینظیر بودند.

عالی داشتی میرفتی جلو.

من اصلاً این اعتقاد رو ندارم که تو بخاطر اعتبار قرمز اینقدر رنجیدی.میدونم مسائل بزرگتر از این حرفاست.
ببین همین چند روز پیش تولد بهزاد اقبالی بود.من تولد بهزاد رو تبریک گفتم، یکی بهم اعتبار منفی داد!!!!

http://i33.tinypic.com/2r2ro03.jpg

همونجا فهمیدم بهزاد اقبالی دوست داشتنی هم دشمن(یا بهتر بگویم بدخواه) دارد!

البته در یکسری موارد بهت حق میدم:

1- بحث همیار برتر چی شد!!؟؟ تا اونجا که یادمه شما 2 بار همیار برتر شدی.
2- خودم شاهد بودم که PDF های شما را بعضی ها به نام خودشان بازارائه میکردند که واقعاً حال خودم گرفته شده بود.(که این وظیفه مدیر انجمن یا تالار (نه مدیر سایت) بود که به این اشخاص فرصت طلب ، حداقل تذکر دهند)

یکسری از مسائل هم از شانس بدت بود:
1- سیستم اعتبار دهی در زمانی که فعالیت مثال زدنی در سایت داشتی، هنوز جا نیافتاده بود.
2- بحث انتخاب کاربر برتر هر ماه در دو ماه اخیر شکل گرفت که طبعاً افرادی مثل تو که قبلاً تلاشهای زیادی را متقبل شده بودند، نتوانستند جز 2 نفر اول شوند.

در هر صورت بیا و آقایی کن و تو این ماه عزیز ، کسانی را که باعث رنجش شما شدند، حلال کن و بیخیال شو. کاری که خودم برای یکی از همین اعضاء سایت انجام دادم(که به ناحق مرا پست و فرومایه خواند و همه هم دیدند).

وحید جان سایت تشنه مطالب قشنگت هست. یا علی بگو شروع کن.

وحید درزی September 8th, 2008 01:34

[quote=amirbabak;221602]وحید جان سلام داداش

امیر جان داغ دلم رو تازه کردی ، داشت بغضم می ترکید که تو اومدی ، این پستت همیشه تو یادم می مونه .
با ارادت

FRXCFD September 8th, 2008 01:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221599)
می تونی آب رفته رو به جوی برگردونی ؟؟
می تونی حالا به این ملت اثبات کنی من کی بودم و کی هستم ؟؟؟
می تونی به مدیر سایت بگی زمان رو برگردونه عقب ؟؟؟
می تونی اون همه شور و انگیزه آنچنانی من رو بهم برگردونی ؟؟؟
می تونی قسم بخوری که من مقصرم ؟؟؟
می تونی اعاده حیثیت کنی ؟؟؟
می تونی من رو از این بحران روحی به خاطر حرفهای نسنجیده اما پر دلیل دوستان نجات بدهی ؟؟؟
و ...

درزی جان

نمیگم اهمیت نداره ولی مسئله اصلی این نیست که به دیگران اثبات بشه که تو کی بودی و کی هستی.
مهم اینه که تو واقعا کی هستی و بعد از اون اینه که خودت صادقانه فکر میکنی که می خواهی کی باشی.

شورو اشتیاقت هم اگر بوده بعیده که به این سادگی ها از بین رفته باشه. اگر یه نگاه آروم بندازی حتما دوباره میبینیش.
مقصر هم نیستی. اصلا اگر شما ناراحت نباشی برای کسی مشکل خاصی پیش نیامده که مقصری داشته باشه و اون شما باشی.
حیثیتی هم از دست نرفته.
بحران روحی موحی هم بیل میرم.
بیا همین الان بریم بخوابیم و به هیچی هم فکر نکنیم.
فردا صبح که از خواب بیدار بشی میبینیم که وه عجب روز باحالیه.
بازار و گپ قیمت و ... رو هم بی خیال.
خسته ایم داداش من خسته
راه علاجش هم ساده است.

استراحت

albertini September 8th, 2008 01:39

البته فکر کنم جناب درزی یک معذرت خواهی به من بدهکار باشه که منو ازاردهنده کاربران خطاب کرده.

AmirBabak September 8th, 2008 01:40

[QUOTE=PitchForker;221609]
نقل قول:

وحید جان سلام داداش

امیر جان داغ دلم رو تازه کردی ، داشت بغضم می ترکید که تو اومدی ، این پستت همیشه تو یادم می مونه .
با ارادت

یعنی ناراحت شدی!!؟؟
بخدا قسم منظوری نداشتم.
میخواستم خودت رو بی اجر نکنی.
اینهمه زحمت و یادگار قشنگ رو با این مطالب لوث نکنی.
همین به مولا.

oyster September 8th, 2008 01:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 221611)
البته فکر کنم جناب درزی یک معذرت خواهی به من بدهکار باشه که منو ازاردهنده کاربران خطاب کرده.

رفیق شما به دل نگیر .
از شانس بدت شما تیر خلاصی زدی به ایشون وگرنه شما رو همه دوست دارن

مخلصیم

وحید درزی September 8th, 2008 01:44

[quote=amirbabak;221612]
نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221609)

یعنی ناراحت شدی!!؟؟
بخدا قسم منظوری نداشتم.
میخواستم خودت رو بی اجر نکنی.
اینهمه زحمت و یادگار قشنگ رو با این مطالب لوث نکنی.
همین به مولا.

نه اشتباه نکن ، خدا شاهده آرومم کردی ، رفتم یه آب خوردم ، رفاقتت رو تموم کردی در حقم ، چرا ناراحت شده باشم ؟؟ مگه دیوانه شدم امیر جان ، من ممنونم ازت ، گفتم که این پستت رو هیچ وقت فراموش نمی کنم .

Hamed2420 September 8th, 2008 01:46

نقل قول:

در هر صورت بیا و آقایی کن و تو این ماه عزیز ، کسانی را که باعث رنجش شما شدند، حلال کن و بیخیال شو. کاری که خودم برای یکی از همین اعضاء سایت انجام دادم(که به ناحق مرا پست و فرومایه خواند و همه هم دیدند)

بابک جان

پس شما هم میتوانستید وارد حاشیه بشوید، اما بزرگواری به خرج دادید و نتیجه این حرکت معقول رو هم در حال حاضر شاهد هستید. (میزان محبوبیتتون، میزان تشکر هاتون و میزان اعتبارتون)

بنده یکبار از جناب درزی بر سر مسائل گذشته عذرخواهی کرده بودم و اینبار هم این کار رو انجام میدم. هر چند که ایشون این عذرخواهی رو مظلوم نمایی لقب میدهند.

خدا شاهد هست که در این چند سال دو یا سه بار وارد حاشیه شدم که دو بارش با جناب درزی بوده و در مقابل ایشون از خود دفاع کردم.

وحید خان بنده از شما معذرت خواهی میکنم. امیدوارم که اگر پیش آمدن این مسائل تقصیر بنده هست، مرا ببخشی.

ارادتمندم

وحید درزی September 8th, 2008 01:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 221619)
بابک جان

پس شما هم میتوانستید وارد حاشیه بشوید، اما بزرگواری به خرج دادید و نتیجه این حرکت معقول رو هم در حال حاضر شاهد هستید. (میزان محبوبیتتون، میزان تشکر هاتون و میزان اعتبارتون)

بنده یکبار از جناب درزی بر سر مسائل گذشته عذرخواهی کرده بودم و اینبار هم این کار رو انجام میدم. هر چند که ایشون این عذرخواهی رو مظلوم نمایی لقب میدهند.

خدا شاهد هست که در این چند سال دو یا سه بار وارد حاشیه شدم که دو بارش با جناب درزی بوده و در مقابل ایشون از خود دفاع کردم.

وحید خان بنده از شما معذرت خواهی میکنم. امیدوارم که اگر پیش آمدن این مسائل تقصیر بنده هست، مرا ببخشی.

ارادتمندم

حامد جان کاش شما هم به جای جبهه گیریهای سریعتان ، صبور می بودید و مثل امیر گذشته مرا کمی در ذهنتان متصور می شدید و بعد برای دفاع از خود مرا آنگونه مورد حمله قرار می دادید .
مشکلی نیست .
با ارادت

oyster September 8th, 2008 01:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 221619)
بابک جان

ارادتمندم

چیزی که می گم شاید خیلی مرتبط به موضوع الان نباشه ولی بی ربط هم نیست.

این سیستم تشکر و اعتبار سنجی به نظرم برای هیچ فرومی مفید نیست و در حقیقت ضررهایش بیشتر از منافعش هست ( منکر منافعش نیستم )
من کلا با هرگونه اندازه گیری و ارزش گذاری برای انسانها مخالفم
از قبیل معدل برای درس - تست هوش - مدرسه تیزهوشان و ...
چون اصلا نمیشه هیچ انسانی را ارزش گذاری کرد و تمام سیستمها انسان رو خطی اندازه گیری می کنند درحالیکه انسان بسیار پیچیده است.

وحید درزی September 8th, 2008 01:56

انصافا کسی متوجه شد من چه می خواستم و چه شد ؟؟؟
برای حسن نیت به سفارش دوستان ما همه را حلال کردیم ، اما قرار نیست از حقمان بگذریم .

وحید درزی September 8th, 2008 01:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221544)
اعتباری که از دست رفت

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

و تصویری که از من به جا ماند

و کسی پاسخگو نیست ...

و کسی پاسخگو نیست ...

AmirBabak September 8th, 2008 01:59

اقا من بعنوان یه بچه سید از همتون خواهش میکنم، به حرمت این ماه خدا، به حرمت دوستیمون، همدیگر رو ببخشید.آقا وحید شما هم حق داری، بعضی جاها در حقت کوتاهی شده، اما یه معکوس بکش، دوباره همه رو جا بزار پشت سرت داداش.:rambo::p

وحید درزی September 8th, 2008 02:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirbabak (پست 221625)
اقا من بعنوان یه بچه سید از همتون خواهش میکنم، به حرمت این ماه خدا، به حرمت دوستیمون، همدیگر رو ببخشید.آقا وحید شما هم حق داری، بعضی جاها در حقت کوتاهی شده، اما یه معکوس بکش، دوباره همه رو جا بزار پشت سرت داداش.:rambo::p

به خدا قسم ، سه بار این کاری که می گی رو کردم ، اما بازم اینطور شد . ما که بی خیال شدیم ، روی سید رو نمی شه زمین انداخت ، حلال کردم ، اما آبرومو از خدا طلب کردم و قضاوت ها رو به خدا سپردم . من هستم و پدر مریضم جلوی چشمم ، باید برامون سحری درست کنم ، داره دیر می شه ،
برای همه چیز داره دیر می شه ...

oyster September 8th, 2008 02:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221623)
انصافا کسی متوجه شد من چه می خواستم و چه شد ؟؟؟
برای حسن نیت به سفارش دوستان ما همه را حلال کردیم ، اما قرار نیست از حقمان بگذریم .

دوست عزیز می دونیم چه شد و چه می خواهی ولی کاری از دست کسی ساخته نیست .
مشکل ریشه فرهنگی داره همانطور که خودت گفتی با این اعتراض خیلی فکر می کنن شما منتظر تشکر و منصب بودین. در حالیکه اینطور نیست.

توصیه من :

calm down
take it easy
F... it
do not give a damn

freebird September 8th, 2008 02:10

خیلی وقته به این مساله فکر میکنم .دوست داشتم بگم:
ما کاری داریم انجام میدیم که توش مساله پول نهفته است .خیلی از فرومها هستند که بحثاشون اصلا به پول مربوط نمیشه ولی اینجا با اینکه مساله پول در وسطه محیط گرم و دوستانه ای داره .هر کسی داره بی منت یه کاری میکنه .
در واقع مثل یه خانواده میمونه که هر کی داره برای رسیدن خانواده به اهداف خودش تلاش میکنه .
حالا ممکنه هرکی تو خانواده از برادر خواهرش دلگیر شه .باید خیلی منطقی بدون بزرگ کردن ماجرا .در اول قضیه قبل از اینکه ماجرا خیلی شدید شه و تو دلش بریزه بیاد مطرح کنه و بقیه هم بیان این موضوع رو حلش کنن و از همه مهمتر همه باید این را قبول کنیم که به خدا ما انسانیم هممون یه موقع ناراحت میشیم .عصبی میشیم .دلگیر میشیم .افسرده میشیم.خسته میشیم وخیلی چیزای دیگه .باید یه جاهایی گذشت کنیم و از اشتباهات هم بگذریم.
باور کنید من چند مورد بود که می خواستن برام حاشیه درست کنن اما هر وقت اتفاق افتاد با یک کلام که گفتم طرف حتما ضرر کرده دنبال سرگرم کردن خودشه با طرف اصلا درگیر نشدم .
این مسائل تو هر خانواده جامعه یا جای دیگه پیش میاد .مهم اینه که سعی کنیم خودمون رو جای طرف بزاریم و ببینیم مشکلش چیه .
از امیر بابک عزیز هم بینهایت ممنونم که زحمات دوستمون رو یاد آور شدن
کوچیک شما(پرنده آزاد);)

بهزاد اقبالی September 8th, 2008 02:24

با سلام
به شخصه هم به حامد عزیز ارادت دارم هم به وحید درزی عزیز.

وحید درزی همیشه دوست داشتنیه اینا تعارف نیست چون میشناسمت.
میخوام یه چیزی بگم:
اینجا ما یه خونواده هستیم.سرمایه واقعا شده خونه دوم ما.من با شماها بیشتر از خانواده خودم در ارتباطم.من مادر پدرم رو 6 ماهه ندیدم.از همه جی دور شدم.فامیلها که بمونن.پسر دایی های خودم رو که زمانی از هم جدا نمیشدیم و هر جا میرفتیم با هم بودیم رو الان نزدیک به یک سال و نیمه که ندیدم.تنهای تنها در شهری که حتی نمیدونم همسایه هام کیا هستن چه برسه بخوام برای خودم دوست انتخاب کنم.بچه های دانشگاه ما که اصلا در یک فاز دیگری سیر میکنند و شعار هنر برای هنر سر میدهند.باور کنید من الان هیچ دوستی جز بچه های همین جا ندارم.یه الاچیق مجازی واسه خودمون درست کردیم.سرمایه با بودن همه ما سرمایه شده.سرمایه رو اقا رضا سرمایه نکرده.حامد هم نکرده.من هم نکردم.شما هم نکردی.بلکه این همه ما بودیم
وحید جان من هم یه زمان میخواستم برم.پست هام کم شده بود.مشکلات شخصی هم یکی از دلایلش بود.اما اصلی ترین دلیلش این بود که پیش خودم فکر میکردم این سایت چه سودی برای من داره؟ ایا اقا رضا به من حقوق میده؟
باور کنید واقعا میخواستم برم.به چند تا از بچه ها هم گفته بودم.
اما واقعا نتونستم؟میدونی چرا ؟ چون نمیتونستم بچه ها رو فراموش کنم.نمیتونستم یه روز به پوزیشن های بلومبرگی سر نزنم.
نمیتونسم خاطرات گذشته رو فراموش کنم.شما،حامد،امیر بابک،بهزاد پیروزی،کلاید،جناب البرز،پیانو،اقا رضا،اقا محسن،محمد دبیر سیاقی ،اقای رهجو،سعیدیان با پست هایشنگش.علیرضا با پست های واقعا خوندنیش.
البته قبول دارم.شما اگر نگاه کنید میبینید که تو این دوره زمونه برادر با برادر دعوا داره و سالهاست که با هم قهر هستن چه برسه به این کلبه ی مجازی.
این مسایل پیش میاد.کاریش هم نمیشه کرد.
اما تو رو خدا این چیزا رو بسط ندیم.بیاید دوستی ها رو جایگزین کینه ها بکنیم.به چیزای خوب فکر کنیم.به خدا خیلی چیزای خوب پیدا میشه که بخوایم بهشون فکر کنیم.بیاید با هم باشیم و لشکر کشی و یار کشی نکنیم.
به قول زردشت»شادی را دلیل باش نه شریک و غم را شریک باش نه دلیل

از بقیه بچه ها هم خواهش میکنم که در این جور موارد طرف شخص خاصی رو نگیرند.حتی اگر مطمئن بودید که حق با اوست.چرا که این کار باعث رنجش دیگری خواهد شد.نزاریم توی این بازی یا حامد مقصر بشه یا وحید.یا امیر بابک مقصر بشه یا من یا اقا رضا یا هر کس دیگری.ببینید خونواده ما یه بزرگتر بالاسرش نیست.توی یک خونواده پدر و مادر هستند که بنیان خونواده رو کنترل میکنن اما اینجا ما همه در یک سطحیم و باید همه با هم سعی در حفظ این خونواده بکنیم.باور کنید این جور دوستی ها در کمتر جایی پیدا میشه.فراموش نکنید که خیلی از ماها همدیگر رو ندیدیم اما انگار گه یک رفاقت دیرینه بین ما بر قرار است.
بیاید با هم باشیم نه روبروی هم

واقعا دیگه نمیدونم چی بگم.
همین جا هم عنوان میکنم که در این ماه عزیز بنده از همه حلالیت میطلبم و اگر کسی از دست من ناراحتی داره یا جایی با حرفی موجب رنجشش شدم از صمیم قلب عذر خواهی میکنم.
برادر کوچک همه شما
بهزاد

oyster September 8th, 2008 02:28

یک نکته آموزشی می گم برای دوستان فرزانه تا حال کنن و امشب به خوبی تموم بشه :)

به الگو تشکیل شده در تشکر ها توجه کنید در صفحه اول تقریبا تمام تشکرها در 2 جبهه موافق و مخالف انجام شده و این روند تعدیل شده تا اینکه دوستان در هر دو جبهه از پست قبلی ( Freebird ) تشکر کردن !!!! و بحث بسته شد !!!

there is a pattern everywhere

Extacy September 8th, 2008 02:32

سلام خدمت دوستان.

من نمیخوام از کسی شاکی باشم !

نه از آقا حامد گل نه از جناب درزی عزیز.

فقط یه موضوع که بی ارتباط با این بحث نیست رو بیان میکنم !

مدتی در تالار آگهی "تاپیک مدیریت سرمایه" که توسط علیجان عزیز ایجاد شده بود بحث حاشیه ای پیش اومده بود و افردای سودجو از این حاشیه استفاده خوبی برای تبلیغ محصولات خودشون کردند و به علیجان تاختند ... من هم جوگیر شدم , گفتم بیام یه چیزی بگم که شاید بحث کمی آروم بشه و این افراد تاپیک دیگری برای تبلیغات خود باز کنند. (با شوخی گفتم که بهتر است یه تالار بزنیم به نام تالار حاشیه تا اونجا بحث های حاشیه ای رو انجام بدیم)
ولی بعد میدونید چی شد ؟!
یکی از آیدی ها (که فکر کنم بخاطر جواب دادن به من ایجاد شده بود "economic.finance") اومد و بهم گفت "لوده" (جناب درزی توهین از این بالاتر :nervous:)
آیا پاسخ پستی که زده بودم این بود ؟

میدونم نباید در جایی که بحث جدی هست شوخی کرد ولی چرا اون افراد به این راحتی به علیجان توهین میکردند ؟ آیا حق "کاربر فعال سیستمها و روشهای معامله" این بود ؟ و ... !

خلاصه منم جوابشو دادم .... پست هردوی ما ویرایش شد ولی نمیدونم آیا مدیر برای اون طرف هم تذکر فرستاد یا نه .... ولی برای من فرستاد که مراقب ادبیاتی که به کار میبری باش (یه همچین چیزایی)..... منم قبول کردم

بعد تصمیم گرفتم دیگه نیام تو سایت که کسی از دستم ناراحت نشه ولی نشد , چون پیش خودم گفتم همه که تبلیغاتی نیستند همه که حاشیه ای ننیستند !;)

اساتیدی هستند که باید ازشون مطلب یاد بگیرم , تازه واردانی به این بازار هستند که شاید بتونم در مطالب پیش پا افتاده راهنماییشون کنم (منظور از راهنمایی این نیست که من عقل کل هستم .نه !

اگر economic.finance رو دیدید سلامش برسونید !!!!!
+-----------------+

امیدوارم دوستان از مطالبم برداشت بدی نکرده باشند !

مخلص و کوچیک هر دو دوست عزیز (آقا حامد و آقا وحید درزی) هستم :advise::)

موفق باشید.

freebird September 8th, 2008 02:49

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221627)
به خدا قسم ، سه بار این کاری که می گی رو کردم ، اما بازم اینطور شد . ما که بی خیال شدیم ، روی سید رو نمی شه زمین انداخت ، حلال کردم ، اما آبرومو از خدا طلب کردم و قضاوت ها رو به خدا سپردم . من هستم و پدر مریضم جلوی چشمم ، باید برامون سحری درست کنم ، داره دیر می شه ،
برای همه چیز داره دیر می شه ...

فکر کنم جا ماند
مریض!!!
آقا خدا بد نده ؟اتفاقی افتاده براشون

AmirBabak September 8th, 2008 02:57

میگم آقا بهزاد اگه تنهایی و خونه ردیفه، یه تل بزن بیریزم اونجا!!!
قلیون دارم اصل اردن:p

freebird September 8th, 2008 03:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirbabak (پست 221641)
میگم آقا بهزاد اگه تنهایی و خونه ردیفه، یه تل بزن بیریزم اونجا!!!
قلیون دارم اصل اردن:p

آقا از این بحث و دعواها بازم بزاریم .
شیرینی آخرش آدم رو میبره فضا .:cigar::cigar::cigar:

Extacy September 8th, 2008 03:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirbabak (پست 221641)

قليون دارم اصل اردن:p

:cry::cry: :banana::banana::cool:
جای منم خالی کنیدا !!!!!!!!!:p

ساعت جاري 15:58 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.