![]() |
جناب بهزاد اقبالي
به نظرم آقاي بهزاد اقبالي شايسته اين عنوان (كاربر برگزيده) باشند بخاطر تلاشهاشون در بحث فندامنتال البته همه نمونه هستن ولي خوب خوب داريم و خوبتر يا علي |
دوستان این نظر سنجی به نظز بنده کار سختیه چون خوده من موندم معطل کدوم یکی از دوستان کاندید رو انتخاب کنم چون هر کدوم از این دوستان به نوبه خودشون فعال بودن و به من یاری رسوندن با مطالب خوبشون و من جا داره تشکر خودم رو بکنم و لی در نظر سنجی شرکت نمیکنم چون نمیشه خداییش یه نفر رو اتنخاب کرد:banana:
|
سلام
چطور میشه رای داد ؟ برای من این قسمت غیر فعال هست ! |
mahdihd
aghaye saeediyan
|
salam be nazar shoma chera broker fibo hesabe micro 100$ nadare
|
da zemn fibo tavasote kodom sazmanha rgole shode]
|
سلام
من دونفر انتخاب میکنم آقای اقبال بهزادی به خاطر تحلیلهای بنیادیشون virangar به دلیل ارائه تحلیلهای تکنیکی بسیار زیباشون |
با سلام
راي من جناب آقاي بهزاد اقبالي بخاطر راهنمائي ها و زحماتشون در انجمن پوزيشن هاي بلومبرگي |
سلام،
رای اينجانب آقای فرهاد فرشاد است. به خاطر تلاش فراوان و اثربخش ايشان در آموزش نرم افزار EL WAVE |
انتخاب یک نفر از میان این دوستان واقعا کار سختیست و تمام این دوستان به نوبه خود کم و بیش زحمت میکشند و مفید هستند ولی اگر قرار بر این باشد که بنده فقط یک نفر را از میان این جمع انتخاب کنم با تشکر از زحمات تمامی این دوستان بنده جناب آقای بهزاد اقبالی را انتخاب خواهم کرد.
|
1- جناب پيانو
2- آقاي اقبالي البته دوستان زيادي در اينجا زحمت مي كشن و همين جا از تمامي اعضاي زحمت كش سايت تشكر مي كنم... |
mojtaba79
|
با سلام و خسته نباشید
و تشکر از زحمات بی دریغ دوستان رای من هم جناب پیانو |
سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
1- جناب اقبالی 2- farhad farshad |
بهزاد اقبالی
|
salam
fagat jenabe bababehzade aziz |
piano11
|
من یک اسم بین شرکت کننده ها نمیبینم اما به نظر من ایشان میتونن بهترین کاربر باشن تا اینکه بن بشن من نه با ایشان نسبت دارم نه به آن شکل ارتباط صمیمی دوستی فقط به خاطر اینکه تو کارشون مسئولیت پذیر هستند و کسی که اسپانسر 2 دوره مسابقات دمو بوده. دوستانی که با من موافق هستند ممنون میشوم که یک تشکر بزنن;) حامد ریحانی
خواهش میکنم این پست پاک نکنید. |
بله ایشون با توجه به اینکه فقط اجازه پست زدن در تاپیک خودشون رو دارن همیشه اونو در لیست ارسالهای جدید قرار میدن.
بابت حمایت از دو دوره مسابقه دمو باز هم از ایشون تشکر کرده و براشون آرزوی موفقیت می کنم. موفق باشید |
نقل قول:
|
من که خودم به کلاید عزیز رای دادم.(clyde_barrow)
دلیلم هم اینه که ایشون فکر کنم هنوز سه ماه از عضویتشون نگذشته، اما در این سه ماه یکی از 4 ضلع مربع قدرت در تالار فاندامنتال شده اند. تا این لحظه: - اعتبار سطح 6 - 900 بار تشکر در 190 پست از همه اینها گذشته با سعه صدر و بزرگواری هرچه تمام تر ، پاسخگوی سوالات بنیادین اعضاء سایت میباشد. وجود امثال ایشان برای همه ما غنیمت است. |
بهزاد اقبالی
|
I m from turkey
ı dont speak arabic thanks |
نقل قول:
And We don't speak Arabic too !!!! |
lمن نظر خاصي ندارم.
|
بهزاد اقبالي
|
با سلام
یکی از تاثیر گذارترین کاربرهای سرمایه تو شهریورماه بدون شک جناب داوودی بودند(mdavoodi) که بدون چشمداشت دور دوم مسابقه دمو رو به بهترین کیفیت برگزار و داوری کردند.. ازشون تشکر میکنم.. موفق باشید.. |
جناب بهزاد اقبالي
|
با سلام و خاصه نباشيد خدمته همه اساتيد من به جنبه طالبی رأی ميدم و از ايشون بابته مطالب بخش 3 lb کماله تشکر رو دارم. واقعا به دردم خورد. |
خوب همه به آقاي اقبالي راي دادند من هم به ايشون راي مي دهم
|
نقل قول:
اگر همه به دیوار هم رای می دادن شما به دیوار رای می دادید؟ |
آقا قضيه همون سيب زميني هست تو تاپيك كمپين حمايت از خاتمي d:
|
من يك برنامه نويس حرفه اي Access مي باشم
|
mohsen
|
yes or cours
|
بابا سخته ...
همه خوبهارو جمع کردین میگین انتخاب کن ! همشون خوبن . تازه چند تا خوب دیگه هم داریم که اسمشون توی لیست نیست . بهرحال سوال سختیه . باید فکر کنم . |
من آقای محین رم انتخاب می کنم
|
piano11
|
piano11
من به piano11 (امید جان) رای می دم
|
ضمن تبریک به دوست عزیز و هنرمند جناب اقبالی و جناب محسن عزیز ، من به همان دلایلی که همگان میدانند در این نظرسنجی شرکت نکردم اما انتخاب من در صورت شرکت جناب ویرانگر عزیز بود.
پ ن: این هم بی هزینه ترین راه برای تقدیر از خدمات واقعاً شایسته و ارزنده مدیران سایته دیگه!!! که از این بابت حداقل باعث خوشحالیه. |
با سلام
با پایان زمان نظرسنجی شهریورماه، نفرات برگزیده به شرح ذیل مشخص شدند: نفر اول جناب بهزاد اقبالی نفر دوم جناب Mohsen ضمن تبریک به این دو بزرگوار، از همه دوستانی که در نظرسنجی شرکت کردند تشکر می کنم. |
ساعت جاري 22:46 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |