![]() |
نقل قول:
|
نقل قول:
من فقط این سه گزینه رو در گوشه ی پایین سمت چپ دارم : 1- پاسخ با نقل قول 2-افزودن این نوشته به نقل قول چند گانه 3-پاسخ گویی سریع به این نوشته اثری از تشکر نیست!!!! |
نقل قول:
فکر کنم با اضافه شدن تعداد پستها تون درست بشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
-------
|
1 ضميمه
سلام
کاربرد گزینه "پخش زنده" در صفحه اول سایت چیه؟ پ.ن: یه کم دیر متوجه شدم:blush: |
نقل قول:
آقا رضا ممنون.خیلی حال دادین.موفق باشید. |
چند وقت پیش تاپیکی با عنوان « گام به گام تا حرفه ای شدن با سایت سرمایه » دیدم که متاسفانه آدرس آن را فراموش کرده ام ... می خواستم مرا راهنمایی کنید . ممنون.....
|
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
2 ضميمه
يه تناقض چندين بار مشاهده گرديد كه يك نمونه ان به صورت زير است
|
نقل قول:
|
با سلام
چطور میتونم آخرین اعتباراتی که بهم داده شده رو ببینم؟ با تشکر |
سوال در مورد سیستم اعتباردهی
سلام
ایا نظرات کاربران پس از ثبت در قسمت اعتبار دهی،قابل رد یابی هست؟ |
نقل قول:
به امضاء بنده مراجعه کنید. ارادتمندم |
نقل قول:
بله، قابل ردیابی هست. هر کاربر میتواند نظرات احتمالی ثبت شده برای 10 اعتبار آخری که گرفته است را در بخش تنظیمات خود مشاهده کند. موفق باشید |
نقل قول:
متاسفانه در قسمت تنظیمات، نظر ثبت شده توسط ایدی ها قابل رد یابی نیست. ( ایا ایدی کسی که نظر میزاره قابل مشاهده هست؟ ) :) |
نقل قول:
خیر، آیدی ها مشخص نیست. ارادت |
نقل قول:
من قبل از اینکه سوالم رو بپرسم هم لینک توی امضای شما رو خوندم هم تنظیمات آیدیم رو..ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم...:huh: نمی دونم..شاید جایی هست که من پیداش نمی کنم..میشه دقیقا" آدرس بدید؟ ممنون. |
2 ضميمه
نقل قول:
اینجاست: :) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید |
نقل قول:
حامد جان ممنون.. من گزینه تنظیمات شخصی تو پروفایلم رو میزدم.. موفق باشی... پی نوشت: اگر این توضیح رو تو تاپیک اعتباردهی هم بزارید فکر کنم خوب باشه.. |
سلام :)
لطفا به تصوير دقت كنيد. http://i35.tinypic.com/2uoromg.jpg چطور ميشه به اين شكل ( بدون درج نام تاپيك) به كسي اعتبار داد و اگر كسي به ما به اين شكل اعتبار داد آيا ميشه فهميد كه اين اعتبار در كدام تاپيك به ما داده شده است. پ.ن: قصد مچگيري ندارم. فقط ميخوام با اين قابليت آشنا بشم. |
نقل قول:
موضوعی که مطرح کردید برای من هم تازگی داشت. پس از بررسی مشخص شد که این اعتبار منفی به پستی داده شده که الآن موجود نیست. بعبارت دیگر، ابتدا این اعتبار منفی داده شده و سپس پست مربوطه حذف شده. موفق باشید |
نقل قول:
سلام ابرانسان عزیز این مساله برای من هم پیش اومده و پاسخ دقیقا همونیه که مدیر سایت فرمودن.:mad: موفق باشی |
2 ضميمه
و یک چیز دیگه، وقتی دو پست رو پشت سرهم ارسال می کنیم پیغام خطایی مبنی بر اینکه " این فروم احتیاج داره شما 15 ثانیه بین پستهای ارسالی خودتون فاصله باشه، لطفا در فلان ثانیه دوباره امتحان کنید" ظاهر میشه و در ظاهر پست ارسال نشده( عکس 1 )
اما در عکس دو مشاهده میشه که پست، در همون بار اول ارسال شده، و نیازی نیست که ما دوباره امتحان کنیم! نمی دونم، شاید دلیل اینکه بعضی وقتها پستهای تکراری زده میشه همین مشکل باشه با سپاس |
من هر كار مي كنم باز هم بالاي همه صفحات سايت براي من در قسمت پيام ها و توجهات نشانگر اين هست كه من درخواست دوستي كاربري رو نگاه نكردم،در حالي كه بارها نگاه كرده ام.
چي كار كنم؟ |
نقل قول:
شما تا وقتی که به درخواست دوستی شخص پاسخ ندهید، این پیام باقی خواهد ماند. شما باید روی آواتار شخص، تیک مخصوص را بزنید و در پایین آواتار دو گزینه دارید. یکی قبول دوستی و یکی رد کردن درخواست دوستی. این گزینه ها رو انتخاب کنید و گزینه ذخیره رو فشار دهید. موفق باشید |
آقا رضا سلام
هر از چند گاهی در باز کردن گزینه "جستجوی برچسب ها" در نوار ابزار "جستجو" با اخطار خطا روبرو میشم: http://i34.tinypic.com/168dd90.jpg لطفاً بررسی نمائید. متشکرم |
نقل قول:
اگر از صفحه اول سایت یعنی آدرس sarmaye.com لینک را باز کنید با این پیام مواجه می شوید. اما در صفحات انجمن که با آدرس forum.sarmaye.com آغاز می شوند این مشکل وجود ندارد. ایراد مربوط به نرم افزار vBadvanced می باشد که امیدوارم در نسخه های جدید برطرف شود. با تشکر |
سلامگنمی دونم جای این سوال اینجا هست یا نه ؟ من با آی دیم مشکل دارم . اون علامت تعجب و سوال چرا افتاده اونور . من سمت راست گذاشته بودمشون . توی تنظیمات برای ویرایش آی دی چیزی ندیدم . راه حلش چیه آی دیم درست بشه ؟؟؟ اینطوری بشه : ?!GBPJPY
|
نقل قول:
اصلاحش کردم |
سلام،
چرا من نمیتونم تشکر کنم.برای این دکمه وجود ندارد؟ می تونه به Browser ربط داشته باشه.من از Opera استفاده می کنم. |
نقل قول:
با رسیدن تعداد پستهای شما به 5، دکمه تشکر برای شما فعال میشه. |
سلام
آقا رضا ضمن عرض خسته نباشيد خدمت شما و با آرزوي قبولي طاعات و عبادت فكر مي كنم در سيستم اعتبار دهي سايت مشكلي وجود دارد . در اين سيستم سطح اعتباري 9 و 10 وجود ندارد و بعد از 8 مستقيماً سطح 11 لحاظ شده . اگر فكر مي كنيد كه اين مورد ايجاد اشكال مي كند لطفاً بررسي بفرماييد . موفق باشيد |
خیلی وقتها توی پیام خصوصی از کسی سئوالی پرسیده می شه که اون شخص هم در حد توان و دانشی که داره جواب می ده، برای تشکر باید دوباره طی یک پیغام خصوصی از اون فرد بابت جوابی که داده تشکر کنی، من می خواستم بدون آیا این امکان هست که مثل دکمه تشکر که در تاپیک ها هست برای پیغام های خصوصی هم بشه فقط با کلیک رو چیزی تشکر کرد و دیگه یک پیغام مجدد برای تشکر نفرستیم.
|
نقل قول:
از دقت نظر شما تشکر می کنم. ایراد مورد نظر را برطرف کردم. لطفا اگر مغایرتی مشاهده کردید اعلام کنید. با آرزوی موفقیت برای شما |
نقل قول:
متاسفانه این امکان در vBulletin وجود ندارد. موفق باشید |
سلام
میخواستم بپرسم تفاوت "نوع اشتراک" 1. مشترک نمیشوم 2. در خبرنامه عضو نمیشوم 3. خبرنامه روزانه در چیست؟ خبرنامه چیست؟ من اگه بخواهم به محض اینکه پست جدیدی در یکی از تاپیکها زده شد توسط ایمیل به من خبر داده شود چکار بایستی بکنم؟ با تشکر کیوان |
نقل قول:
جهت اطلاع توسط ایمیل، طبق تصاویر زیر عمل نموده سپس مسنجر یاهو رو باز کنید و اسم ایمیل و پسوردتون رو _ که در سرمایه عضو هستید _ در یاهو مسنجر وارد کنید. تا زمانی که ایدی ایمیل شما روشن باشه از پست های جدید تاپیک عضو شده با اطلاع هستید. موفق باشید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام و خسته نباشید خدمت آقا رضا و باقی دوستان
چند روزیه که مدت بالا اومدن سایت برای من بشدت افزایش یافته. یعنی گاهی حتی 1 دقیقه طول میکشه. بنده adsl دارم و با دیگر سایتها مشکلی ندارم. حتی 2 ساعت قبل نمیتونست سایت رو باز کنه و پیغام Database error داد . می خواستم بدونم که باقی دوستان هم مشکلی مشابه بنده داشتن یا نه؟ ضمنا بنده از مررورگر فایرفوکس استفاده می کنم. با تشکر |
نقل قول:
مجتبی جان چیزی رو که بنده مطمئن هستم اینه که مرورگر فایر فاکس سریعتر از اینترنت اکسپلورر ،سایت سرمایه رو باز میکنه (بنده هر 2 سیستم خودم رو ریکاور کردم و با هر 2 مرورگر رو روی هر 2 سیستم امتحان کردم.) اما اگه دقت کنید چند وقتی هست که تعداد بینندگان سایت بالا رفته و احتمالا مشکل از آنجاست.به علاوه آن ارور دیتا بیس هم به خاطر تعداد بیننده بالا بود ، چون چند ثانیه بعد هم پیغام سیستم داد که میگفت به خاطر فشار روی سرور چند دقیقه بعد مراجعه کنید. موفق باشید :) پ.ن: سرعت لود صفحات در ساعات شلوغ سایت ، برای بنده هم پایین اومده ، اما بیشتر از 15 ثانیه طول نمیکشه. |
نقل قول:
متاسفانه چند روزه که فشار روی سرور زیاد شده. در حال بررسی روشهایی برای کم کردن لود سرور هستم. البته این موضوع تاثیر خیلی زیادی روی سرعت لود شدن صفحات نداره و اگر برای شما صفحات خیلی کند لود میشه، احتمالا علت دیگری داره. با تشکر |
1 ضميمه
نقل قول:
یکی از راه های افزایش سرعت سایت استفاده از Quick Style Chooser که از امکانات ویبولتین هست که به شما این امکان را میدهد که چندین استایل را در کنار هم داشته باشید و سریع ترین استایل را نسبت به سیستم خود انتخاب کنید. انتخاب استایل بدون تبلیغات سایت ، بدون جلوه های ویژه و ......که تمام این استایل ها بر حسب سلیقه قابل انتخاب هست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
از کجا باید این تنظیمات را پیدا کنیم؟
|
با سلام
ارتباطات اینترنتی در کشور دچار اختلال شده و مشکلات به وجود آمده ارتباطی به سایت سرمایه ندارد. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] صبور باشید |
نقل قول:
|
نقل قول:
در حال حاضر سایت سرمایه همین یک style رو داره که سنگین هم نیست. با تشکر |
پخش زنده
1 ضميمه
بخش "پخش زنده" یکی از قابلیت های سایت هستش که من به تازگی باهاش آشنا شدم و برام جالب بود، خیلی از دوستان در بخش انتقاد و پیشنهادات خواهان قابلیتی بودن که بشه بدون رفرش کردن پستهای جدید رو دید! در این بخش این کار انجام میشه بدون نیاز به رفرش زدن هرگاه پست جدیدی در سایت زده بشه، به لیست به طور خودکار اضافه میشه ، حتی خلاصه ای از پست جدید هم نمایش داده میشه تا بدون نیاز به وارد شدن به اون صفحه از محتوای پست مطلع بشیم. نمی دونم این بخش به تازگی اضافه شده یا از قبل بوده، اما از مدیران محترم تقاضا می کنم در مورد این بخش اطلاع رسانی بیشتری بشه!
با سپاس |
سلام
مدتی است دکمه تشکر از صفحات من حذف شده ، برای ایجاد آن جه کنم؟ |
نقل قول:
فکر کنم شما باید 10 پست داشته باشید تا گزینه تشکر شما فعال شود. موفق باشید |
نقل قول:
|
2 ضميمه
سلام
متاسفانه سایت در اعلام زمان دچار مشکل شده. لطفا تصاویر زیر رو ملاحظه بفرمایید که یکی مربوط به اعلام تایم و دیگری جدیدترین پست هست. تصاویر همزمان گرفته شده اند. لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. ممنون |
ساعت جاري 04:49 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |