![]() |
نقل قول:
نقل قول:
فرشيد جان ممنون از برنامه خوبت. فقط اون sheet كه اسمش currentpriceهست. باز فارسي نيست و من نميدونم encoding اون رو چطوري بايد عوض كنم. يك سوال ديگه هم دارم. چطوري با برنامه ميشه اطلاعات چند ماه پيش رو گرفت؟ prsco جان: اينكه گفته بودي: نقل قول:
ممنون از همه دوستان. |
آقا ياسر شما از اين نرم افزار گروه پارس خبر داري
يكي از دوستامميخواد بخره ميخواد بدونه جه طوره؟ مرسي ;) |
سلام آقا حامد
منظورتون نرم افزار جديد تحت ويندوز پارس پرتفوليو هست؟ من نديدمش. البته چند وقتيه كه ليست مشتري هاي پارس رفته تو دست اسپمر ها و در ميان هزاران اسپمي كه از طرف اونها بهم ميرسه( :huh: ) تبليغ نرم افزارشون رو ديدم. اينطوري كه نوشته بودن تحت ويندوز هست و نمودار ميله اي(Bar chart( رسم ميكنه و فكر كنم ۲-۳ تا اينديكيتور(مثلا rsi) هم ميكشه. بايد ديد هدفشون از داشتن نرم افزار چيه؟ اينكه هر شب اطلاعات عرضه و تقاضا و اطلاعيه ها و .....رو داشته باشن؟ اگر اينطوره بهتره بخرن(كدومشو نميدونم ولي كلا زياد فرقي نميكنه ;) تدبير شايد بهتر باشه مابين بقيه-اين رو هم در نظر داشته باشين كه من هنوز پارس رو نديدم). اگر هدفشون تحليل تكنيكال و ....هست٬ اين نرم افزارها حتي براي استخراج اطلاعات و ايمپورتش به نرم افزارهاي قوي چارتينگ مشكل دارن و بايد روشهاي ديگري رو امتحان كنند.(يعني اين نرم افزارهاي موجود رضايتبخش نيستند). اينها البته بخشيش نظرات شخصي من بود ;) و اطلاعات بنده هم چند وقتيست كه خيلي آپديت نيست ;) بقول خارجكي ها: HTH :D موفق باشيد |
برو بالا
|
4 ضميمه
تصوير ضميمه رو ببينيد. محلي كه بايد تيك بزنيد رو با فلش قرمز مشخص كردم.
|
سلام به همگی
من می خوام با اجازه آقا رضا و آقا یاسر یه تاپیک بزنم و کار خودمو در مورد اطلاعات بورس ایران عرضه کنم. اقا یاسر کاملا در جریان انشاالله فردا یا پس فردا شروع میکنم. :P |
اول سلام . مي دونم كه جاي اين سوال توي اين تاپيك نيست اما از انجايي كه تمامي دوستان حاضر در اين تاپيك به برنامه Excel آشنا هستند مجاب شدم سوالم را در اين تاپيك مطرح كنم.بازهم ببخشيد...
سوال اول اينكه چگونه ميتوان فرمت تاريخ را در يك فايل CSV تغيير داد منظورم تبديل فرمت DD/MM/YYYY را به YYYY/MM/DD مي باشد. سوال دوم اينكه چطور مي شود يك ستون را در محيط اكسل با يك كلمه پر كرد منظورم نام شركت است . پيشاپيش از پاسخگويي شما متشكرم... |
سلام به همگی
آقای stockholder برای قسمت اول کافیه که فایل csv رو تو اکسل لود کنی و بعد از فرمول زیر استفاده کنی : (RIGHT(A1;4)&"/"&MID(A1;4;2)&"/"&LEFT(A1;2= که A1 همون سلیه که می خواهی برگردونیش. در مورد دومی هم که باید اون نام شرکت رو کپی کنی و بعد تمام سلهایی رو که می خواهی توش پیست کنی رو سلکت کنی و بعد پیست کنی. من خیلی کلی گفتم . اگه زیاد با اکسل آشنا نیستی و یا نمی تونی از فرمولها استفاده کنی بگو که مفصلتر و با عکس بگم. ولی ناقلا نگفتی می خواهی چی کار کنی <_< ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
آقا يك دنيا ممنون . راستش لقمه را داشتم دور سرم ميگردوندم . تبديل شده اين فايل را ميخواستم توي متااستاك (با استفاده از برنامه اقاي زاهدي ) استفاده كنم اما مثل اينكه سايتهاي زيادي اين فرمت را با ترتيب مد نظر ارائه مدهند.
در هر صورت بازهم تشكر |
نقل قول:
من اين كارهايي كه فرموديد كردم يعني از سايت tsesc اطلاعات مورد نظرم را در اكسپلور ديدم و وقتي گزينه دريافت اطلاعات در محيط اكسل را كليك مي كنم. يك صفحه اكسل باز ميشود ولي امار و ارقام وارد ان نمي شود.حتي يك پنجره كوچك هم باز مي شود و مي نويسد file transfring.... اگر به طور كلي يك راهنمايي مفصل در اين مورد بكنيد ممنون ميشوم چون ظاهرا سوال بچه هاي ديگر هم هست يا اگر به صورت مقاله از خودتان يا اگر از جايي سراغ داريد لينك بذاريد ممنون ميشم. متشكرم |
نقل قول:
راهنمايي بيشتر مرسي |
نقل قول:
من اين كارهايي كه فرموديد كردم يعني از سايت tsesc اطلاعات مورد نظرم را در اكسپلور ديدم و وقتي گزينه دريافت اطلاعات در محيط اكسل را كليك مي كنم. يك صفحه اكسل باز ميشود ولي امار و ارقام وارد ان نمي شود.حتي يك پنجره كوچك هم باز مي شود و مي نويسد file transfring.... اگر به طور كلي يك راهنمايي مفصل در اين مورد بكنيد ممنون ميشوم چون ظاهرا سوال بچه هاي ديگر هم هست يا اگر به صورت مقاله از خودتان يا اگر از جايي سراغ داريد لينك بذاريد ممنون ميشم. متشكرم [/b][/quote] با سلام بعد از مشاهده اطلاعات در محيط اكسپلورر، روي اين گزينه كليك كنيد: براي مشاهده اطلاعات در محيط Excel، آيكون مقابل را انتخاب نماييد http://www.tsesc.com/images/excel.gif پنجره اي باز ميشود و سوال ميكند كه فايل را Save يا Open كند؟ با انتخاب گزينه Save، فايل در مسير مورد نظر شما ذخيره مي شود. اگر با كيك روي گزينه براي مشاهده اطلاعات در محيط Excel، آيكون مقابل را انتخاب نماييد http://www.tsesc.com/images/excel.gif در مورد save يا open كردن فايل سوال نميكند و محيط اكسل را باز ميكند، بجاي كليك، روي گزينه فوق right click كنيد و save target as را انتخاب كنيد. اگر باز مشكلي بود بگوئيد تا بيشتر توضيح بدهم. |
4 ضميمه
نقل قول:
اطلاعات تابلو بورس از سايت irbourse گرفته ميشه و هر 5 دقيقه يكبار اطلاعات refresh ميشه. بازم اگه مشكلي بود بگيد. ممنون :) |
سلام اقا رضا
ممنون از جواب شما امتحان مي كنم و نتيجه را به شما مي گويم. خدا نگهدار |
من مدت هاست كه از نرم افزار ره آورد استفاده مي كنم
نرم افزاري كه حدود ۱۰ سال است در بازار بورس تهران تجربه داره و اطلاعات بورس تهران را به صورت آن لاين در اختيار مي گذاره اين نرم افزار رو بايد از شركت پارس پرتفوليو تهيه كرد |
دوست عزيز آقاي حامد۵۴
لطفا دست از تبليغات برداريد. تاپيكي كه زده بوديد رو به بخش آگهي منتقل كردم چون كاملا تبليغاتي بود. در ضمن يكي از افرادي كه مدتها از ورژن معروف و قشنگ تحت داس ره آورد استفاده ميكنه الان مدت يكماهه كه داره تمام خريد و فروشهاش رو دستي وارد نسخه جديد تحت ويندوز ميكنه(فكر كنم بدونين وارد كردن ۱۵ صفحه پرينت بصورت دستي چقدر وقت ميگيره). بخاطر اينكه اين نرم افزار با نسخه قديمي خودش هم سازگار نيست. احتمالا شما هم كه ۱۰ ساله از اين نرم افزار استفاده ميكنيد هم اينكار رو كردين درسته؟ ;) اگر باز هم به تبليغ ادامه بدين پستهاتون رو پاك ميكنم. اينجا بخش آموزشه و فقط مطالب آموزشي توش مطرح ميشه. تبليغ جاي خودش رو داره :) |
نقل قول:
اطلاعات تابلو بورس از سايت irbourse گرفته ميشه و هر 5 دقيقه يكبار اطلاعات refresh ميشه. بازم اگه مشكلي بود بگيد. ممنون :) [/b][/quote] اقا رضاي گل سلام . بابت فايلي كه در قسمت نرم افزارهاي بورس تهران قرار داديد متشكرم . رضا جان از انجايي كه طبق يك خبر كه كاملا هم صحيح است تا چند ماه ديگه فايلهاي اطلاعاتي ascii text كه روي سايت اريا سهم قرار دارد پولي خواهد شد . اقا راه حلي وجود دارد كه بتوان اينگونه فرمتها را كه در نرم افزار متااستاك مورد استفاده قرار ميگيرد را توسط يك برنامه توليد كرد . از راهنمايي و پاسخگويي شما يك دنيا سپاسگذارم |
سلام . اقا شرمنده همه دوستان هستم . ببخشيد كه سوالم اينقدر سخت بود كه هيچ كس نتونسته به اون جواب بده.
|
سلام به همگي
بابا استاك هولدر عزيز انقدر سهام ملتو تو شيشه كردي كه خورده تو سر هر چي بورس و سهامه . :lol: بابا بس كن ديگه بيخيال شو :lol: . آقا شوخي بود ببخشيد. در مورد اون فايلها كه گفتي هيچ كاري نميشه كرد منظورم ديتابيسي كه تو پي ام گفتي. چون يه چيز خيلي ريخت و پاشي و فقط خودش مي فهمه كه چيكار كرده چون اومده واسه همه شركتها يه كد تعريف كرده كه من نفهميدم چيه. در مورد آريا سهم تا چند روز ديگه يه فايل مي زارم شايد كارت رو را بندازه فقط يادآوري كن چون دست خودم نيست يادم ميره. من از آدماي سيريش خوشم مي آد رفيق. :P |
نقل قول:
|
سلام من با نرم افزارهاي بازار فاركس اشنا هستم ولي بدم نمي آيد با نرم افزارهاي بورس هم آشنا بشم لطفا مي شه يك عكس از پلتفورم برنامه هاي بورس ايران را برام بگذارم كه حداقل قبل از شروع بدونم ظاهرا در چه حدي است اين برنامه ها
متشكرم |
دوستان سلام
من تازه اومدم مي بينم هيچ تغييري نكرده سايت ميشه اگه كسي نرم افزار جديدي سراغ داره بگه؟؟ |
سلام دوست من
منظورتون بورس ایرانه یا فارکس؟. اگه بورس ایرانه که دیگه بورسی نمونده که نرم افزاری مونده باشه. اگر هم فارکسه که یه تایپیک به اسم متاتریدر داریم. |
1 ضميمه
سلام دوستان عزیز :)
من برای اولین باری هستش که از وب سایت سرمایه بازدید میکنم و یک چند ماهی هستش میخوام کم کم وارد بازار فارکس بشم و بازار سهام و (هر چند رشته ام هیچ ربطی به سهام نداره و هیچی هم اط سهام و ... حالیم نمیشه) به هر صورت خیلی باهاتون حال کردم واسه همین برنامه Fund Manager 7.x نسخه Advis و واسه بچه های باحال و با مرام اینجا *** کردم کرکش و لطفا اگه میشه تست کنید و اگر مشکلی داشت بهم بگید :) ممنون |
Fund Manager 7.x [Advisor]
سلام :)
هنوز 24 ساعت رد نمیشه که عضو وب سایت شدم، اما در کل با بچه های سرمایه حال کردم چون وافعا بدون هیچ چشم داشتی مطالب و در اختیار سایر هموطنان خودشون قرار میدن منم سعی کردم امشب برنامه Fund Manager 7.x نسخه Advis اش رو *** کنم البته نمیدونم دقیقا محدودیت هاش چی بوده، اما دوستان یک چک بکنن اگه هنوز مشکل داشت بگن تا رفع بشه |
من كه تمام اين سايت رو زيرو رو كردم هيچ نرم افزاري كه بتونه اطلاعات و قيمتهارو بدون دردسر به مابده پيدانكردم كسي هست كمكي بكنه؟
|
سلام دوست ازیز من چندین روز است که به این فروم امده ام . من در یتالیا حستم و تازه فحمیدم که ترایدینگ در یران حم هنجام میشه.
من پنج سال است که با بورس کار میکنم. لطفن میخاستم بدونم برای توانستن انالیز کردن سحامحای ایرانی کجا میشه فایلحای metastock مربوت به سحامحای اوراق بحادور تحران را پیدا کرد . متشکر . و در خدمتتان حستم . ببخشید تگر یرانی نوشتن بنده خئب نیست . امایل من حست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
AmiBroker 4.80
با سلام به رفقای عزیز .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
ELWAVE 7.1
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
MetaStock Pro 9
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
برای متااستوک ورژن 8 و ملحقات به آدرس زیر نیز می توانید مراجعه نمایید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
كمك !!!
سلام .
ديتاي بورس تهران رو از كجا مبشه گرفت ؟ لطفا تمام مراحل كار را توضيح دهيد . ميخواهم پترن هاي فيبوناچي را در بورس تهران هم تست كنم . اگر در بورس گيج خودمون هم جواب بدهند ديگه عشق است و صفا :whoow::banana: |
نقل قول:
شکار پروانه و خرچنگ قورباغه در بورس تهران آغاز میشود آقا ما هم هستیم :D ارادت یا علی |
1 ضميمه
سلام.
اراك جان، گويا از اوضاع اخير بورس خبر نداري. تو بورس تهران چشم غيرمسلح كه هيچ، ببخشيد ولي چشم كور هم تشخيص ميده نيازي به ابزارهاي پيچيده وجود نداره. فقط حيف كه نميشه short كرد :p (شاخص كل فعلي 9100) خودرويي ها و سيمانيها كه ميگفتند محكم است و نميريزد، بعد باز شدن ... موفق باشيد ........................... رشيدي |
سلام
ياسر جان در جريان اوضاع بورس تهران هستم و ميدونم كه بورس ايران خيلي آب دوغ خياريه :laugh: ولي گفتم شايد بعضي سهام ها با اين پترن ها جواب بدهند همان طوري كه در سهام هاي آمريكايي هم بعضي سهام ها عالي جواب ميدهند :) كسي نيست كمك كنه ؟ :( |
سلام
اراك جان، موضوعي كه در سهام امريكا ميگي بازار NYSE هست يا NASDAQ؟ اگر دومي هست از كجا چارت هاشو ميبيني؟ ;) هيچ بروكر متاتريدري نيست كه اينها رو داشته باشه(نزدك). يك ليست ثابت cfd دارن كه همش هم مال NYSE هست. اوضاع بورس تهران كه خيلي وقته اونطوريه، من منظورم كاهش 400 واحدي طي يك هفته گذشته بوده، مربوط به باز كردن پنجاه شصت تا سهم عمدتا سيماني و خودرويي. كلا روي همون امريكاييش كار كني سنگين تره چون هر ابزاري روي اين چارتها بگذاري ميگه سل سل سل. و نميشه هم فروخت! ;-) براي اطلاعات [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]را ببين. موفق باشيد ................................. رشيدي پي نوشت: اگر در تاپيك مربوطه، در مورد سهام امريكا و پترنهاي فيبو توضيح بدي ممنون ميشم. مثلا چند تا مثال بزني. در مورد سهام خارج از ايران خيلي كم كار شده تابحال در اين فروم. من علاقمندم. |
سلام .
ياسر جان بازار nasdaq هم در متا تريدر وجود دارد . بروكر hyinvestment كه محسن جان در قسمت بروكر ها معرفي كردند بازار nasdaq را دارد . در ضمن اين بروكر سهام شركت هاي GOOGLE - YAHOO - APPLE را هم دارد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] من از چارت بروكر هاي ديگر هم استفاده ميكنم . به عنوان نمونه : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در زمينه CFD هنوز در ابتداي كار هستم و اطلاعاتم كامل نيست و اگر دوستان ديگر عنايت كنند استفاده خواهم كرد و ممنون خواهم شد . در مورد پترن در سهام ها هم چشم از اين به بعد در صورت رويت پترن در سايت خواهم گذاشت :) شاد و پيروز و تندرست باشيد . |
نقل قول:
همانطور كه آقا ياسر در لينك بالا اشاره كردند مي توانيد با برنامه ي فوق اطلاعات را در فرمت csv و txt براي متااستاك دريافت كنيد . فقط نكته اي هست كه هنوز چك نكرده ام و مطمئن نيستم . حدود 2 سال است كه من مشترك اين برنامه هستم و با كمك آن داده ها را دريافت مي كنم . هفته ي گذشته از شركت مربوطه تماس گرفتند و گفتند كه شرايط اشتراك تغيير كرده و تغييراتي نيز در فرمت برنامه صورت گرفته و كلي حرف ديگه كه دست آخر برداشت من اين بود كه ظاهراً از حالت رايگان خارج شده :huh: و چون موضوع فعلاً جذابيت چنداني نداره من هم هنوز چك نكردم ببينم دقيقاً چه اتفاقي افتاده :p موفق باشيد |
با سلام . عرض ادب خدمت رفقای عزیز
متاسفانه نرم افزار دیتای بورس آریا سهام از حالت رایگان خارج شده است . برای دریافت اطلاعات بهتر است به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]مراجعه نمایید و با انتخاب نماد و بازه زمانی دیتای مورد نیاز را برای متا استاک یا امی بروکر دانلود کنید. |
1 ضميمه
درود بر اساتید.
تو این تاپیک ، دو تا بحث وجود داره. اولین گرفتن قیمته و دومی انتقال آن به یه نرم افزار برای استفاده و تحلیله. ;) من به قسمت دوم میپردازم. برای تحلیل بازار سرمایه اگر بخواهیم از پلتفرمی برای تحلیل تکنیکال و روند تغییرات قیمت در گذشته استفاده کنیم، نرم افزار های بسیار زیادی هست اما دو تا نرم افزار اینجا معرفی میکنم که به راحتی میتوانید اطلاعات را در آنها import و تحلیل کنید. ( البته با اجازه بزرگترها ) 1- Meta Stock 9 در بالا استادم amirrh لطف کردن و آپلودش کردن ، در غیر اینصورت نرم افزار و براحتی، با خرید یک CD یا DVD حسابداری و یا سهام میتوانید تهیه و استفاده کنید. ;) 2-AdvanceGet 8 دومی را هم برای شما میگزارم تا دیگه اینقدر به excel گیر ندید. :blink: آخه مگه Excel هم برنامه تحلیل و آنالیزه ؟ .:advise: |
نقل قول:
|
سایت علمی مناسب
سلام
دوستان من فکر میکنم برای دریافت اطلاعات مناسب در مورد نرم افزار تحلیل و بازار بهتره یه سری هم به ابن سایت بزنید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] من دیدم سایت خوبی بود خدانگهدار:rolleyes: |
دوستان من تازه اومدم . خیلی از مطالب استفاده کردم . اما مثل اینکه خیلی خلوت شده .
به هر حال خیلی بود . |
سلام
در مورد بورس و پيش بيني ما 8 سال كاركرديم نكته بدي كه در بورس وجود دارد بسته شدن نماد و جديدا صف خريد و فروش شدن آن است كه نقد شوندگي را كاهش ميدهد ولي از نطر قوانين شما امكان از دست دادن كل پولتان با توجه به مديريت قيمتي كه از سوي شركتهاي بزرگ اعمال ميشود بسيار كم است بحث تكنيكال و فيبو ناچي و غيره همگي در بورس جواب ميدهند ولي ميزان درستي آنها براي سهامي كه بيشتر معامله مي شوند و قيمت به قيمت واقعي نزديك است كاربرد دارد |
سلام
سلام
اميدوارم مفيد باشه جهت دريافت اطلاعات بورس تهران در بازه زماني بلند مدت نرم افزار AllHistory [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] جهت ديدن حركات سهامداران بالاي 1 درصد نرم افزار Shareholder [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] جهت دريافت اطلاعات بورس تهران به صورت فارسي و انگليسي و مديريت سبد سهام نسخه اصلاح شده GetData4.3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام خدمت همه دوستان
من همه تایپیک رو مرور کردم می خواستم نظرتون رو در باره نرم افزار ره آورد نوین بدونم کسی از اون در تحلیل تکنیکال استفاده میکنه ؟ میگن که از اون به صورت آن لاین میشه استفاده کرد من یه نرم افزاری می خوام که بتونم آمار معاملات رو به صورت لحظه ای داشته باشم و بتونم اطلاعات رو تو متااستوک ایمپورت کنم ولی میگن که ره آورد خروجی نمیده در ضمن با راهبرد در رابطه با برنامشون تماس گرفتم میگن که فعلا" فروش نداریم. با تشکر |
سلام دوستان
آیا بورس تهران رو هم میشه مثل فارکس چارت لحظه ایش رو دید؟ میشه اینترنتی معامله کرد؟ اصول تکنیکال تا چه حد توش مصداق داره؟ راستش من هیچی راجع بهش نمی دونم...:( با تشکر.. |
نقل قول:
پیشنهاد میکنم کتاب شاخصهای تکنیکال نوشته اقای علی لطفی را مطالعه کنید. یاحق |
سلام
در مورد بورس تهران آخرین اطلاعی که دارم اینست که سازمان بورس اوراق بهادار اطلاعات را با تواتر زمانی 15 دقیقه بروزرسانی میکند که برخی نرم افزارها قابلیت آپدیت 15 دقیقه ای را فراهم کرده اند. خرید و فروش از طریق اینترنت هم فکر میکنم هنوز طبق روال قدیم و موکول کردن همه دستورات خرید و فروش میانروزی به اول وقت فردا باشد که از طریق برخی بانکها قابل انجام است. موفق باشید .................................. رشیدی |
نقل قول:
یکی از این نرم افزارها رو معرفی میکنید؟ چطور از طریق بانک باید معامله کرد؟ با تشکر... |
ساعت جاري 17:52 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |