![]() |
HTC مدلی دارد به نام Touch که مدل قشنگیه.
صفحه نمایش: 65 هزار رنگ - 240x320 پیکسل حافظه داخلی: 64 مگابایت -قابل افزایش با کارت SD تا 128 مگابایت امکانات ارتباطی: GSM - GPRS - EDGE - WiFi 802.11 b/g امکانات دستگاه : پردازنده 201 مگاهرتزی - دوربین 2 مگاپیکسل - تشخیص دست خط - ویندوز موبایل 6 عمر باتری و وزن: 5ساعت - 112 گرم قیمت : 710,000 تومان به نظرم این PDA فقط سه تا ضعف داره: 1- صفحه کلید نداره و لمسی هست(بر خلاف آی میت JasJam که ماشالله) 2- پردازنده 201 مگاهرتزی تو بعضی کارها شاید اذیت کنه. 3- عمر باتری 5 ساعت زیاد مناسب نیست(البته بین PDA ها آنچنان هم کم حساب نمیاد) |
دوستانی که استفاده کرده اند یا تو کار موبایلند بهترینPDA موجود در بازار ایران چیه و قیمتش
مرسی |
نقل قول:
http://i6.tinypic.com/6pi9abq.jpg |
سلام
کدام یک از بروکرها امکان ترید با موبایل را فراهم می کنند؟ |
نقل قول:
واقعا ظریف و خوش دست طراحی شده با گارانتی در سایت gsm.ir قیمت 580 هزار تومان اعلام شده. |
HTC P4350
|
نقل قول:
ولی کلی اگه فرض کنیم در حال حاضر اکثر بروکرهایی که اینجا مطرح شده این قابلیت رو دارند |
نقل قول:
آقا این موبایل ویندوز 6 بودنش حُسن هست دیگه . درسته ؟ شرمنده اگه سئوالم خیلی زیر کودکستان بوذ ! :blush::p مخلصیم چیپال |
نقل قول:
Windows Mobile 6 آخرین ورژن ویندوز موبایل که در 12 ام فوریه 2006 ارائه شد و Crossbow نام گرفت، برای شبکه های 3GSM طراحی شده است. این سیستم عامل سه نسخه استاندارد دارد: Windows Mobile 6 Standard برای اسمارت فونهای بدون صفحه نمایش لمسی Windows Mobile 6 Professional برای PDA هایی که قابلیتهای تلفن را هم دارند Windows Mobile 6 Classic برای PDA های ساده که قابلیتهای تلفن را ندارند. ویندوز موبایل 6 بر اساس Windows CE 5.2 طراحی شده و با ویندوز ویستا، Windows Live، Microsoft Office و محصولات Exchange 2007 سازگاری دارد. ویژگی های Windows Mobile 6 -پشتیبانی رزولوشن 480*800 و 320*320 - قابلیت آپدیت کردن سیستم عامل - امکان دسترسی راه دور به کامپیوتر رومیزی - اجرای سریعتر و آسانتر برنامهها - VOIP (تلفن اینترنتی) بدون اکوشدن صدا - Windows Live برای ویندوز موبایل - امکانات پیشرفته بلوتوث - کارت حافظه با قابلیت کد کردن دیتا و اطلاعات روی کارت حافظه - برنامه Smart filter برای جستجو سریع بین آهنگها، Contactها، ایمیلها، فایلها و ... - برنامه پیشرفته اشتراک اینترنتی برای راه اندازی گوشی به عنوان لپ تاپ - Outlook Mobile با قابلیت مشاهده ایمیلها به صورت HTML - امکان جستجو در بین شمارهها - پشتیبانی از امکانات AJAX، Java Script و XMLDOM برای جستجوگر وب - برنامه Server Search برای جستجوی کامل صندوق ایمیلها - Net frame work. با نسخه 2 SPL - برنامه SQL Server در حافظه Rom و Office 2007 موفق باشید |
سلام
من از گوشی سونی اریکسون k750 استفاده می کنم و مارک لپ تاپ ام هم compaq چطوری می تونم برنامه متا رو روی لپ تاپ ببینم نرم افزار خاصی می خواد ؟ یا هر چیز دیگه بی زحمت کامل توضیح دهید ممنون |
نقل قول:
با اجازه دوستان اگر نرم افزار متاتریدر را می خواهد همون متاتریدر معمولی است که همه استفاده می کنند برای لپ تاپ هم فرقی نمی کنه می تونید از سایت زیر دنلود کنید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از بابت این تاپیک
ممکن است در مورد امکان نحوه استفاده از اینترنت ایرانسل در لپ تاپ بیشتر توضیح دهید. - آیا لپ تاپهایی که GPRS دارند فقط این امکان را دارند ؟ یا می توان با امکان ایجاد ارتباط بین موبایل (ایرانسل) و لپ تاپ در لپ تاپ به اینترنت وصل شد؟ با تشکر |
نقل قول:
پست شماره 50 همین تاپیک جواب سوال شما رو داره. |
.....
|
با تشکر مجدد
من متوجه نحوه ایجاد کانکشن نشدم ..بعد از تعریف موبایل به جای مودم کانکشن را چگونه درست می کنیم ؟ |
نقل قول:
گوشی شما چیست ؟ |
جناب a_skeletor
با سلام و تشکر از توجه شما گوشی من در حال حاضر Nokia 6630 می باشد. |
در جواب دوست عزیز chartist وسایر دوستانی که مشکل دارند
برای اتصال گوشی به کامپوتر یا لبتاپ با کابل usb : -1اتصال usb بین موبایل و کامپوتر برقرار کنید 2-درایور گوشی مربوطه رو از سایت اون دانلود کرده و روی کامپیوتر نصب کنید(من برای سونی اریکسون از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود کردم) 3-از all programs/accessories/communication/new connection wizard رو انتخاب کرده و مراحل ساخت یک کانکشن دیال آپ رو انجام بدید که در طول این مراحل جایی که از شما مودم رو می خواد گوشی رو که نصب کرده اید انتخاب کنید و جایی که شماره تلفن می خواد" *99***1# " رو وارد کنید و بدون یوزر نیم و پسورددر ضمن اگر مودم رو اشتباه انتخاب کرده باشید یا به هر علتی بعد از ایجاد کانکشن روی اون راست کلیک کرده و پراپرتیس رو انتخاب و مودمش رو انتخاب یا تغییر بدید موفق باشید |
چندروز پیش یه خبر رو جایی دیدم در مورد ابداع گوشیهایی داری پروجکشن با قابلیت پخش تصاویر با کیفیت DVD بر روی دیوار
اگر کسی از دوستان اطلاعات کاملی در این زمینه داره به اطلاع بقیه دوستان هم برسونه |
نقل قول:
البته مصرف باطری بسیار بالایی داره |
سلام عزیزان
چه جوری میشه روی گوشی سونی اریکسون ایمیل دریافت کرد که وقتی ایمیل اومد زنگ بزنه؟ کاربردشم اینه که اندیکاتور رو روی سیستم توخونه بذاریم و هر وقت که موقع شلیک شد با ایمیل روی گوشی خبرمون کنه اگه کسی بلده لطفا ما نا بلدا رو راه بنمایید مرسی |
تنظیمات pop3 در موبایلهای نوکیا رو میتوید در این لینک ببینید :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (شامل 3 تا عکس) اگر همین تنظیمات رو بتونید در سایر گوشی ها هم وارد کنید معمولا جواب میده البته فراموش نکنید که در تنظیمات ایمیلتون هم pop3 رو فعال کنید در ضمن یاهو pop3 رایگان نداره ولی گوگل داره |
دوستان اونوقت این هزینه ایرانسل باش کانکت می شن چقدر میفته؟ فکر کنم باید روزی 2 3 تا شارژ 5000 تومنی ایرنسل بگیرم.
|
نقل قول:
اولا لازم نیست که متاتریدر همیشه وصل باشه میشه سر ساعت هایی که ترید می کنید بازش کنید چون بعضی وقتها هم قطع میشه اصلا به درد اسکالپ نمی خوره ولی اگه یه روز کامل روشن باشه حدودا 1 مگ دانلود میشه که با کارت پیام رسان میشه 500 تومن من به شخصه دیگه کلا با موبایل ترید می کنم ماهی یه کارت 10 تومنی می خرم |
نقل قول:
این مطلبی که فرمودید از دید تئوری است یا عملا امتحان کرده اید؟ |
سلام
گوشي apple iphone براي تريد چطوره؟ ميخوام يكي بخرم كسي داره؟ http://www.appleiphonelocator.co.uk/..._iphone_01.jpg http://www.unwiredview.com/wp-conten...-coverflow.jpg http://regmedia.co.uk/2007/06/18/apple_iphone_2.jpg http://www.letsgodigital.org/images/...hone_zoom3.jpg http://www.newlaunches.com/entry_ima...ple-iphone.jpg http://www.iphone.sc/wp-content/uplo...e-keyboard.jpg http://www.silverspider.com/wp-conte.../01/iphone.jpg http://www.pma-show.com/news_images/...ne-widgets.jpg [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
نقل قول:
خوبی داداش، مواظب باش آن نشی توی اتاق عمل ;) سوال: متاتریدر موبایل رو از سایت فیبو گرفتی؟ چون برای حسابهای زیر 2000 تا یکهفته قابل استفاده است. شماره ای پی و پورت حساب ریل فیبو رو اینجا بنویس لطفا. من هر کار کردم نتونستم به حساب ریل ام متصل بشم با پاکت پی سی ام. ولی به حساب ریل نورث و اف ایک اپن راحت متصل میشد. ممنون |
نقل قول:
رو روی اونا نصب کنید, که اکثر اونا *** شده و مجانی هستند , اما در مورد iphone apple فکر نمیکنم برنامه های جانبی زیادی وجود داشته باشه ( حداقل *** شده و مجانی کم پیدا میشه ) پس پیشنهاد میکنم قبل از خرید این گوشی به این جنبه هم توجه کنید. |
با سلام
اپل ای فون از سیستم عامل لینوکس استفاده میکنه و نمیدونم میشه متا روی اون نصب کرد یا نه. بهتره به سایت خود اپل مراجعه کنید. موفق باشید. |
APPLE IPHONE
علاقه مندان به این گوشی اینجا ها رو حتما ببینید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
من از ایمت جم استفاده میکنم.ومتا تریدر mw را نصب کردم |
نقل قول:
منم با نورث و ینسور و یکی دیگه از بروکرها ردیف کار کردم اما با فقبو مشکل دارم |
نقل قول:
مشکل من هم دقیقا با این تاچ خوشگل هست که به فیبو نه ریل و نه دمو کانکت نمیشه ولی به بقیه بروکرها وصل میشه. انجمن های فارسی هم که خیلی هاش ف ی ل ت ر شدن موندم چه بکنم. :nervous::cry: |
سلام دوستان
من یه مشگلی دارم اگه میشه راهنماییم کنید برنامه متای فیبو رو رسم کردم ولی به نظر میرسه نمیتونه به اینترنت وصل بشه البته گوشیم به اینترنت وصل میشه ولی حتی وقتی که کانکت هستم هم متا اطلاعاتی نشون نمیده در ضمن گوشیم Jamin هست با تشکر |
رسم کردم = نصب کردم
:blush::blush::blush: |
سلام
یه جوونمرد پیدا بشه و مشکل منو حل کنه :blush::blush::blush: |
نقل قول:
لینکی که متاتریدر موبایل را دانلود کردی و رو موبایلت نصب شده رو میگم اشتباه نشه ؟ موفق باشید |
نقل قول:
مثلا برنامه آلپاری رایگان و بدون محدودیت زمانی است. پست های 78 و 83 و 84 را هم یکبار دیگر ببین! |
با سلام من
فهمیدم از کجا متاتریدر فیبو را باید دانلود کرد همون 380 کیلو بایتی رو باید دانلود کرد اینم لینکش [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام من فهمیدم از کجا متاتریدر فیبو را باید دانلود کرد همونی که 380 کیلوبایت زده اون هست
اینم لینکش [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
اولی از ویندوز و توسط active sync وصل میشه دومی .cab است واول باید کپی کنید روی ppc بعد از داخل گوشی install کنید :cool: |
بابا همه اینها درست من از ابتدای تاپیک تا اینجا خوندم بلکه مشکلم حل شه اما نشد . ممنون میشم یکی از دوستان جواب منو بده :
اول اینکه من مدل گوشیم HTC TYTN 2 هست که اخیرن به قیمت بالا خریدمش دوما یه خط ایرانسل اعتباری دارم که توی گوشی نوکیا n93 تونستم اینترنتش رو راه بندازم ولی توی پاکت پی سی هی قطع و وصل میشه سوما من الان برنامه متا تریدر رو روی پاکت پس سیم نصب کردم که متاسفانه 7 روز بیشتر دووم نمیاره خالا چند تا سوال دارم : من با بر.کر EFXco که انگلیسی هست حساب ریل دارم اما در سایتش نرم افزاری وواسه ترید با موبایل پیدا نکردم . آیا از همین نرم افزار متا تریدر میتونم وارد حساب ریلم بشم ؟ چطور میتونم یه ........ یا سریال واسه متا تریدر تو گوشیم پیدا کنم ؟ ( اگر بدونم واقعا با بروکر من کار میکنه میخرمش ) سوما اینکه توروبه خدا یکی بیاد جوونمردی کنه و آدرس سایت بروکرهایی که نرم افزار واسه موبایل دارن رو اینجا بذاره از همتون ممنونم |
کسی جواب مارو نمیده ؟ بابا توروخدا کمک کنید
|
با سلام به دوستان
من یک تلفن iphone خریدهام نمیدونم کسی با اون کار کرده و میدونه میشه متاتریدر موبایل را روش وصل کرد البته میشه باهاش به اینترنت وصل شد اما برای فونتهای غیر انگلیسی مشکل داره.اگه کسی اطلاعاتی داره بگه متشکر میشم |
نقل قول:
سیستم عامل این گوشی Mac هستش و تا جایی که بنده اطلاع دارم نسخه های متاتریدر موبایل در حال حاضر فقط با گوشی های مجهز به سیستم عامل ویندوز مایکروسافت سازگارند. موفق باشید. پ ن : نقل از سایت ویکیپدیا iPhone OS is the operating system that runs on the iPhone and iPod Touch. It is based on a variant of the same basic Mach kernel that is found in Mac OS X |
درخواست توضيح بيشتر در خصوص پاكت پي سي
نقل قول:
ببخشيد ، من منظور شما رو درست متوجه نشدم ، يعني اگر تمام مدت روز رو نرم افزار متاتريدر در روي گوشي باز و اينترنت موبايل (ايرانسل) هم وصل باشه ، فقط يك مگا بايت اطلاعات رد و بدل ميشه؟ :o خب در اين صورت كه خيلي عالي هست. راستي كارت پيام رسان ايرانسل ، قابليت برقراري تماس تلفني رو هم داره؟ يا فقط براي اينترنت بكار برده ميشه؟ در ضمن چون اين گوشيهاي پاكت پي سي ، صفحه نمايش لمسي دارند ، چطور ميشه روي يك آيتم كليك راست كرد؟ :blush: با تشكر |
نقل قول:
آقا توروخدا یکی جواب ما رو بده !!! زیر پامون علف سبز شد از بس صبر کردیم |
نقل قول:
mig , fibo , north , alpari , ... سوالتون رو واضح تر بیان کنید تا بنونم کمکنون کنیم |
:
نقل قول:
خدمت خوش میگذره پست تو بیمارستان حال میده :rambo: خیلی مخلصیم |
ساعت جاري 03:49 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |