انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   بورس تهران (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   خرید و فروش سهام از طریق اینترنت (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=2631)

rasoulg June 15th, 2008 23:51

مراحل سهام دار شدن اینتر نتی:
1-رفتن حضوری به دفتر یا نمایندگی یک کارگزار بورس (نمی دانم در شهر شما اصلا کارگزاران بورس هستند یا نه، اگر نباشد باید به نزدیکترین شهر بروید و علاوه بر گرفتن کد بورسی، قرارداد خرید و فروش اینترنتی را امضا کنید. برای انتخاب کارگزاری که امکان خرید و فروش اینترنتی داشته باشد در گوگل به فارسی جستجو بکنید، کارگزاری مفید و کارگزاری بانک اقتصاد نوین را من خودم مطمینم)
2- دریافت کد بورسی
3- قرارداد خرید و فروش اینترنتی
4- هر موقع خواستید سهمی بخرید از حساب بانکی خودتان به حساب بانکی کارگزار پول به اندازه تعداد سهمی را که می خواهید بخرید، واریز کنید (می توانید با گرفتن رمز اینترنتی از بانک خودتان از طریق اینتر نت این پول را انتقال دهید)، بعد با رمزی که کارگزار بورس به شما داده، وارد سایت اون کارگزار بشوید و درخواست خرید سهم رو بدید. سهم که خریداری شد از طریق ایمیل یا چک کردن حساب خودتان در سایت کارگزاری می فهمید که سهم خریداری شده است. هر وقت خواستید اون سهم یا مقداری از اون سهم رو بفروشید همین کارها رو تکرار کنید. کارگزار چون خودش اون سهم رو خریده ، سند اون سهم پیش خودش هست و بدون می تونه سهم شما رو بفروشه.
از این حرفها نتیجه می گیریم که داشتن حساب بانکی به تنهایی نمی تونه کافی باشه و مهم تر از اون قراداد خرید و فروش اینترنتی با کارگزار هست.
موفق باشید

mnr2064 July 1st, 2008 16:05

سلام

منم می خوام بیام تو گروه شما اگه اجازه بدین
یچی از بازار سر در نمیارم کسی مطلبی داره که بطونه کمکم کنه
کار گذار در کرمان کسی میشناسین شما یا نه لطفا اگه بهم ایمیل بدین دعاتون میکنم
بعد این کار گذار کیه میشه بهش اعتماد کرد یانه بم نخندین لطفا
یه بانک هم بهم معرفی میکنین که خدمات اینترنتی کاملی برای این مسئله داشت باشه

با تشکر

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

mortezai2004 September 19th, 2008 09:06

سلام دوستان عزیزم ....از پاسخهائی که در قسمت خرید و فروش اینترنتی دادین بسیار ممنونم...من چند سئوال دارم لطفا در صورت امکان پاسخ اونه را برام بفرست...

من در هند هستم و علاقه زیادی به بورس دارم و تا چند وقت دیگه سفری به ایران خواهم داشت برای دریافت کد و افتتاح یک حساب با یک کارگذار جهت انجام امور با اینترنت می خواستم بدونم این قیمتها که در تابلوها اعلام شده مگه به ریال نیست ؟ پس چطور بعضی از اونها حتی کمتر از قیمت پایه و اصلی هست که کمتر از 100 تومن هست؟
سئوال بعدی این که وقتی نسبت به قیمت سهم ما پول را به حساب کار گزار واریز میکنیم این وسط چه سودی به آنها میرسه ؟

شاید به سئوالات من بخندی ...ولی خب چه کنیم که وارد نیستم

NAKI September 29th, 2008 17:34

با سلام به همگی .من می خواستم بدونم که سقفی هم واسه خرید سهام از طریق اینترنت به وسیله یک شرکت کارگزاری ( مثلا کارگزاری مفید) هست یا نه .ممنون می شم راهنماییم کنید.

saeedmob October 9th, 2008 16:49

سلام

من یک تازه کار هستم ولی چون با اینترنت خیلی ور میرم می خواستم که خرید و فروشم را از همین طریق نجام بدم که برام خیلی راحت تر هست ... آیا در خرید و فروش اینترنتی مشکلی بوجود نمی آید؟
آیا کارگزاری ها در انجام سفارش اینترنتی تاخیر ندارند؟
حداقل بان توسعه صادرات 1 میلیون هست جایی کمتر سراغ دارید؟
آیا به حساب سپرده در نزد این کارگزاری ها ( یعنی پول من برای خرید) سود تعلق می گیرد؟

babak_hang October 12th, 2008 21:42

سلام دوستان
میخواستم نظرتونو راجع به وضعیت خراب بازار و به ویژه آینده مخابرات بدونم ...
ممنون میشم نظرات تخصصیتونو بشنوم ....

ممنون

khorasani2 October 29th, 2008 03:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله saeedmob (پست 235027)
سلام

من یک تازه کار هستم ولی چون با اینترنت خیلی ور میرم می خواستم که خرید و فروشم را از همین طریق نجام بدم که برام خیلی راحت تر هست ... آیا در خرید و فروش اینترنتی مشکلی بوجود نمی آید؟
آیا کارگزاری ها در انجام سفارش اینترنتی تاخیر ندارند؟
حداقل بان توسعه صادرات 1 میلیون هست جایی کمتر سراغ دارید؟
آیا به حساب سپرده در نزد این کارگزاری ها ( یعنی پول من برای خرید) سود تعلق می گیرد؟

مفید خوب است و مشکلی ندارد
هیچ کارگزاری بابت سپرده به شما سود نمی ده همینکه ضرر نکنی باید خدا را شکر کنی بی خیال سود شو

khorasani2 October 29th, 2008 03:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله NAKI (پست 230096)
با سلام به همگی .من می خواستم بدونم که سقفی هم واسه خرید سهام از طریق اینترنت به وسیله یک شرکت کارگزاری ( مثلا کارگزاری مفید) هست یا نه .ممنون می شم راهنماییم کنید.

هیچ سقفی ندارد فقط سهام ریل است نه مجازی یعنی باید یک نفر واقعا بخرد یا بفروشد بنابراین در هر زمانی امکان خرید یا فروشمقدور نیست

khorasani2 October 29th, 2008 03:26

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mortezai2004 (پست 226305)
سلام دوستان عزیزم ....از پاسخهائی که در قسمت خرید و فروش اینترنتی دادین بسیار ممنونم...من چند سئوال دارم لطفا در صورت امکان پاسخ اونه را برام بفرست...

من در هند هستم و علاقه زیادی به بورس دارم و تا چند وقت دیگه سفری به ایران خواهم داشت برای دریافت کد و افتتاح یک حساب با یک کارگذار جهت انجام امور با اینترنت می خواستم بدونم این قیمتها که در تابلوها اعلام شده مگه به ریال نیست ؟ پس چطور بعضی از اونها حتی کمتر از قیمت پایه و اصلی هست که کمتر از 100 تومن هست؟
سئوال بعدی این که وقتی نسبت به قیمت سهم ما پول را به حساب کار گزار واریز میکنیم این وسط چه سودی به آنها میرسه ؟

شاید به سئوالات من بخندی ...ولی خب چه کنیم که وارد نیستم

خیلی سهم ها زیر قیمت اسمی هستند چیز عجیبی نیست سهم های 20 تومان و 50 تومانی کم نیستند
بابت هر خزید و فروشی در مجموع باید شما 1.6 درصد مبلغ سرمایه ات را باید کارمزد به کارگزاری بدهی

salam123q September 8th, 2009 19:17

سلام آیا خرید و فروش اینترنتی سهام با مبالغ زیر 100000 امکان پذیر هست ؟
اگر جواب متبت است لطفا کار گزارش را هم معرفی کنید با تشکر

JAK6 November 18th, 2010 15:42

چرا اين تايپيك از بحث افتاد ؟

در مورد سهام و كارگزار هاي ايراني بخث نميكنيد ؟

metallica1495 December 15th, 2010 14:59

کسی در مورد معاملات انلاین که به تازگی در بورس اوراق بهادار ایران فعال شده اطلاعاتی داره ؟از طریق کدوم سایت معاملات انلاین انجام میشه ؟کدوم کارگزاریها این امکان رو پشتیبانی میکنن؟

ali20 December 15th, 2010 20:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله metallica1495 (پست 454583)
کسی در مورد معاملات انلاین که به تازگی در بورس اوراق بهادار ایران فعال شده اطلاعاتی داره ؟از طریق کدوم سایت معاملات انلاین انجام میشه ؟کدوم کارگزاریها این امکان رو پشتیبانی میکنن؟

سلام

metallica1495 December 19th, 2010 03:04

ممنون ali20 خیلی مفید بود دستت درد نکنه.

ras4321 December 20th, 2010 17:21

متاسفانه فقط تعداد کمی به بعضی از افراد داده اند، و اکنون به دلیل لزوم بر طرف شدن ایرادهای نرم افزار فعلا واگذار نمی شود!

alavi71 January 24th, 2011 00:23

سلام
براي معاملات انلاين بايد چه كار كرد؟؟؟؟؟؟

لينك بديد لطفا!111

ar460ash January 24th, 2011 00:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alavi71 (پست 462444)
سلام
براي معاملات انلاين بايد چه كار كرد؟؟؟؟؟؟

لينك بديد لطفا!111

باید تشریف ببرید کارگزاریهایی که خدمات انلاین ارایه میدهند(با اصل شناسنامه و کارت ملی و کپیهاشون)یه امتحان فرمالیته کوچولو هم ازتون میگیرند بعد از چند روز براتون یوزر و پسورد فرستاده میشه

alizali April 9th, 2011 14:26

سلام به دوستان
بهترين كارگزار در اصفهان كيه واسه معاملات آنلاين
آيا اين كارگزارها حداقلي دارن چه از نظر تعداد سهم يا مبلغ ريالي اش براي معامله؟

meysam2010 April 9th, 2011 22:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alizali (پست 475202)
سلام به دوستان

ببخشید اطلاعات دقیقی ندارم ولی فکر کنم در انلاین دیگه نیاز به بهترین نباشه چون خودتان باید بهترین باشی
در سرعت عمل و دقت
منظورتان را حداقلی نمی دونم چیه ولی در معاملات عادی (نه انلاین)مبلغ کم و تعداد سهام کم هم میتوانید سفارش بدید مثلا 1 عدد سهم
انلاین هم فکر کنم قوانین کوچکی داشته باشه اون هم در درصد قیمت های معاملات

Mohsen April 9th, 2011 22:21

نقل قول:

سلام به دوستان

سلام

مطمئن نيسم كه كارگزارهاي ارائه دهنده ي خدمات آنلاين در اصفهان نيز شعبه داشته باشند (اگر داشته باشند كه چه بهتر) اما اگر جايي را در شهر خودتان پيدا نكرديد مي توانيد از كارگزاري زير استفاده كنيد :

كارگزاري آبان اين امكان را فراهم كرده تا بصورت غير حضوري براي شما كار را انجام دهد . فقط بايد مدارك را با پست براي آنها ارسال نماييد و در آزمون آمادگي بصورت اينترنتي شركت كنيد . جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد با دفتر مركزي آنها تماس بگيريد .

موفق باشيد

Mohsen April 9th, 2011 22:26

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله meysam2010 (پست 475311)
ببخشید اطلاعات دقیقی ندارم ولی فکر کنم در انلاین دیگه نیاز به بهترین نباشه چون خودتان باید بهترین باشی
در سرعت عمل و دقت
منظورتان را حداقلی نمی دونم چیه ولی در معاملات عادی (نه انلاین)مبلغ کم و تعداد سهام کم هم میتوانید سفارش بدید مثلا 1 عدد سهم
انلاین هم فکر کنم قوانین کوچکی داشته باشه اون هم در درصد قیمت های معاملات

سلام

در بين كارگزاران آنلاين هم تفاوتهايي وجود دارد . سرعت اجراي دستوارت در برخي از آنها پايين بوده و سرورهاي موجود توانايي پاسخوگيي به مشتريان را ندارند . حتي گاهي اوقات سرور براي مدتي آپديت نشده و قيمتهاي جديد را نمي گيرد (در حد چند دقيقه) . غرض اينكه بين آنها هم خوب و بد پيدا مي شود و بهتر است با كمي پرس و جو كارگزاري را پيدا كنيد كه حداقل پاسخگويي مناسبي داشته باشند و به اشكالات موجود رسيدگي كنند .

موفق باشيد

meysam2010 April 9th, 2011 23:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mohsen (پست 475317)
سلام

در بين كارگزاران آنلاين هم تفاوتهايي وجود دارد . سرعت اجراي دستوارت در برخي از آنها پايين بوده و سرورهاي موجود توانايي پاسخوگيي به مشتريان را ندارند . حتي گاهي اوقات سرور براي مدتي آپديت نشده و قيمتهاي جديد را نمي گيرد (در حد چند دقيقه) . غرض اينكه بين آنها هم خوب و بد پيدا مي شود و بهتر است با كمي پرس و جو كارگزاري را پيدا كنيد كه حداقل پاسخگويي مناسبي داشته باشند و به اشكالات موجود رسيدگي كنند .

موفق باشيد

تشکر از لطف شما
ایا شما اطلاعی در مورد کارگزاری انلاین که مشکلات بالا را نداشته باشه دارید
مهم برای من هم فقط کارگزار خوبه
در صورت امکان نام چند کارگزار خوب از نظر انلاین را ببرید و اگر هم با قوانین سایت منافات داره به صورت پیام برام ارسال کنید

hamidshfa April 9th, 2011 23:13

با سلام کارگزاری مفید اولین کارگزاری بود که معاملات آن لاین را ارئه داد و الان تو بالای 15 تا شهر شعبه دارم من خودم به شخصه از خدماتش راضیم. 2 ساله که با این کارگزاری کار می کنم.

viilll April 10th, 2011 13:56

نقل قول:

سلام به دوستان

علی جان فکر میکنم اصفهان خودش تالار بورس داره . حوالی دروازه دولت .
داشتم فکر میکردم با علی رجایی عزیز و بقیه دوستان یک جلسه بزاریم.

saidfar April 10th, 2011 15:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله viilll (پست 475431)

تالار بورس اصفهان چها رراه نظر هست به نظر من تلفنی از طریق خود کارگزار خرید و فروش انجام دهید راحتتر باشه تا انلاین کمکی خواستین من در خدمتم (روش کار اینه که بری دفتر برگه پر کنی بعد کارگزار انجام بده اما اگه کارگزار اشنا باشه تلفنی انجام میدی بعد برگه پر میکنی) روی امور انلاین ایران نمیشه حساب کرد

alizali April 10th, 2011 15:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله viilll (پست 475431)

درود بر شما
بنده هم موافقم
تالار اصفهان كه چهار باغ بالا است

تا اونجايي كه من ميدونم اصفهان بهمن و مفيد هستند ولي پنجشنبه ها نيستند كه من آزاد هستم
اين آبان كارگزار خوبي هست يا نه
سرورهاش مشكلي ندارن؟ سريع هستند؟

forexcfd April 21st, 2011 09:25

سلام دوستان
اول اينكه علي درست ميگه تالار بورس اصفهان اول چهار باغ بالاست البته از سمت پايين

و اينكه بك خبر خوب براي دوستاني كه ميخواهند قيمت كل شاخص هاي بورس را آنلاين ببينند

يك نرم افزار جديد اومده به نام پايلوت رسا لينكه سايتش را براتون ميزارم
اول بايد نرم افزارو دانلور كنيد و از روي سايت حساب شناسه كاربري بگيريد

البته من به اين خاطر اومدم و خبرشو به شما دادم چون ميگن قرار خريد و فروش آنلاين هم بزارند

farhad61 April 21st, 2011 18:05

سلام همین الان هم میتونید با کارگذاری مفید آنلاین خرید و فروش کنید
تقاضای شما 1 ثانیه بعد از ثبت روی تابلو قرار میگیره . البته اگر کمترین برای فروش و بیشترین برای خرید باشه
من خودم به همین صورت کار میکنم

dataforex April 22nd, 2011 01:42

سلام به همه دوستان

شاید خیلی از دوستان اینو بدونند ولی چند ماهی هست که سازمان بورس امکان خرید وفروش

مجازی یا همون دمو ایجاد کرده که میتونید با ثبت نام تو این سایت با اعتبار مجازی که در اختیارتان

قرار میگیرد اقدام به خرید و فروش کنید در کل تمرین در شرایط واقعی هستش که برای دوستانی

که میخواهند وارد بازار شوند بهترین کار همینه که تو این سایت خودشون تجربه کسب کنند

کاملا بدون ریسک و رایگان

فکر میکنم جوایزی هم داشته باشه مقدار سرمایه هم به صورت پیشفرض 10 میلیون تومانه

موفق باشید

alizali April 22nd, 2011 21:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farhad61 (پست 476508)
سلام همین الان هم میتونید با کارگذاری مفید آنلاین خرید و فروش کنید
تقاضای شما 1 ثانیه بعد از ثبت روی تابلو قرار میگیره . البته اگر کمترین برای فروش و بیشترین برای خرید باشه
من خودم به همین صورت کار میکنم

آقا خدا خیرت بده
این سوالهاشو داری تغلب به ما بدی بریم این یوزر و پسورد رو بگیریم
برای ما که شاغلیم واقعا سخته با کارگزاری کار کردن

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله forexcfd (پست 476480)
سلام دوستان
اول اينكه علي درست ميگه تالار بورس اصفهان اول چهار باغ بالاست البته از سمت پايين

و اينكه بك خبر خوب براي دوستاني كه ميخواهند قيمت كل شاخص هاي بورس را آنلاين ببينند

يك نرم افزار جديد اومده به نام پايلوت رسا لينكه سايتش را براتون ميزارم
اول بايد نرم افزارو دانلور كنيد و از روي سايت حساب شناسه كاربري بگيريد

البته من به اين خاطر اومدم و خبرشو به شما دادم چون ميگن قرار خريد و فروش آنلاين هم بزارند

تنها ایرادشون اینه که گذشته دیتا تو متای ادیت شده اونها نیست

hamid01 April 26th, 2011 12:16

با سلام
الان بهترین سهامی که میشه خرید چیه؟
با تشکر

arshin April 28th, 2011 11:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alizali (پست 476576)

سلام
چند روزي هست كه گذشته ديتاهاشون رو تو متا آپديت كردن.
يه سر بهش بزنيد بد نيست.

amini1856 May 7th, 2011 12:18

صدرا زیر 230 حرف نداره

barbod_mhd May 8th, 2011 01:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alizali (پست 476576)
آقا خدا خیرت بده
این سوالهاشو داری تغلب به ما بدی بریم این یوزر و پسورد رو بگیریم
برای ما که شاغلیم واقعا سخته با کارگزاری کار کردن

سئوالها تو خود سایت مفید هست

barbod_mhd May 8th, 2011 01:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله dataforex (پست 476523)
سلام به همه دوستان

شاید خیلی از دوستان اینو بدونند ولی چند ماهی هست که سازمان بورس امکان خرید وفروش

مجازی یا همون دمو ایجاد کرده که میتونید با ثبت نام تو این سایت با اعتبار مجازی که در اختیارتان

قرار میگیرد اقدام به خرید و فروش کنید در کل تمرین در شرایط واقعی هستش که برای دوستانی

که میخواهند وارد بازار شوند بهترین کار همینه که تو این سایت خودشون تجربه کسب کنند

کاملا بدون ریسک و رایگان

فکر میکنم جوایزی هم داشته باشه مقدار سرمایه هم به صورت پیشفرض 10 میلیون تومانه

موفق باشید

مرسی
ولی مثله اینکه هرچی د خواست خرید بدی می خره حتی اگه صف خرید باشه

alizali May 8th, 2011 16:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله barbod_mhd (پست 477171)
سئوالها تو خود سایت مفید هست

سوالها بله
جوابهاشو ميخواستم
چون مي خوام مطمئن بشم كه درست زدم ديگه:p

ساعت جاري 22:17 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.