![]() |
تعجب می کنم که این تاپیک داره خاک می خوره
anyway.... من علاقه ای به پی سی پاکت ندارم و دوست دارم گوشی ای که می گیرم حالت موبایل داشته باشه نه کامپیوتر ولی بشه متاتریدر رو هم اجرا کرد در ضمن خیلی هم گرون نباشه تا حد 400 تومن خوبه (الان با خودتون می گین دیگه چی ؟ :) ) به نظر دوستان بهترین گوشی چی هست برای استفاده از متاتریدر . مسئله دوم اینه که اگر گوشی ای که بشه متا رو روش اجرا کرد خیلی گران باشه یا حالت پی سی پاکت داشته باشه ایا میشه از همین گوشی های معمولی استفاده کرد و اون رو به نوت بوک وصل کرد و از اونجا پوزیشنها رو چک کرد ؟ ممنون از لطفتون |
با سلام
آیا یکی هست به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من من 1 لپتاب hpدارم از جدیدترین مدلاش هست و 1 گوشی k800i من چجوری میتونم با ایرانسل با لپتابم trade کنم کمکککم کنین با تشکر |
سلام دوست عزیز
من خودم با یک گوشی نوکیا ان 70 به اینترنت وصل می شم کابل اتصال به کامپیوتر را وصل کنید و از نرم افزار پی سی سوئیت استفاده کنید مانند یک مودم شماره گیری می کند و وصل می شود |
دوستان کسی خبر داره که این سیستمی که همراه اول می خواد برای مشترکین خودش ارائه بده چه جوری هست و قیمتش چنده و اینکه از کی می خواد اینکار رو بکنه.
|
نقل قول:
یکی از دوستان در تاپیک " تمام اطلاعات ترید با موبایل " نوشتن که اگر متا صبح تا شب باز باشه و شما به اینترنت وصل باشی فقط یک مگا بایت ریسیو میکنه که هزینه اش هم خیلی ناچیز و در حدود 100 تومن یعنی 1000 ریال میشه |
نقل قول:
الان هر کسی که بخواد میتونه این سیستم رو داشته باشه ولی هزینش برای هر قبض 10000 تومان است به علاوه مصرفی که دارید کلا مقلوم به صرفه نیست |
سلام
اگه کسی از دوستان بوسیله لپ تاپ و سیم کارت موبایل تونسته به اینترنت وصل بشه لطفا بیاد یه کمی توضیح بده در مورد راه اندازیش و لوازم جانبی که لازمه تهیه بشه و سرعت اینترنت و هزینه موبایل با تشکر |
ساعت جاري 23:14 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |