![]() |
سلام خدمت تمامی دوستان
چند صباحی بود که قصد داشتم این مطلب را بنویسم اما امروز و فردا می کردم تا اینکه بالاخره ظاهرا قسمت این بود که امروز این نوشته نوشته شود . ابتدای آشناییم با سایت سرمایه متوجه نقصان قابل توجهی که در بخش فاندامنتال سایت بود شدم و هر چند بضاعت اندکی در این زمینه داشتم اما هدفم این بود که با ارائه مطالبی دید کلاسیک و علمی به فارکس را مطرح کنم و ترید از حالت قمار گونه که نزد بسیاری از معامله گران است خارج کنم . راه اندازی تاپیک "تحلیل روزانه مارکت " با چنین نیتی صورت گرفت و هر چند ناچیز ، احساس می کنم بی تاثیر نیز نبوده است . به هر حال هر آغازی پایانی دارد و ظاهرا دوران فعالیت من نیز در این سایت به عنوان ناظر بخش فاندامنتال به پایان خود نزدیک شده است . خوشبختانه تعداد عزیزان فعال در تالار فاندامنتال مانند گذشته کم نیست و قطعا کسانی هستند که شایستگی مدیریت این بخش از سایت را داشته باشند . از تمامی دوستان نیز بدلیل عدم فعالیت احتمالی در سایت به دلیل پاره ای درگیری های حرفه ای عذر خواهی می کنم . موفق و موئد باشید امینی |
نقل قول:
صمیمانه از زحماتی که در این مدت , بدون چشمداشتی در قبال این سایت و اعضا کشیدید تشکر میکنم....امیدوارم حالا که دیگه نمی تونیم از حضورتون به عنوان مدیر تالار بهره ببریم, لا اقل به عنوان یک کاربر فعال همچنان در سایت حضور داشته باشید.... موفق باشید... |
تقدیر و تشکر
جناب امینی عزیز
همواره از دانش و تلاش صادقانه شما بهره مند بوده ایم . ضمن ارزوی سعادت و سلامتی برای شما در هر جایی که هستید ...امیدوارم هرگاه فرصتی داشتید باز هم به دوستان خود سربزنید . با تشکر ارادتمند شاد و موفق باشید |
جناب امینی عزیز امیدوارم شما هم مثل من که 100 بار خداحافظی میکنه اما نمیتونه طاقت بیاره و دوباره با تمام مشغله ها برمیگردد شما هم برگردید و به به جمع دوستانتان بپیوندید .
هر جا هستید شاد باشید . هر آمدنی رفتنی دارد و هر رفتنی آمدنی چه خوش باشد آن روز که آمدی ( شاعر هم شدیم) |
سلام
جناب امینی منم از شما بخاطر زحماتی که کشیدید تشکر می کنم امیدوارم همیشه و همه جا موفق و پیروز باشید خلا اساتیدی مثل شما و خیلی از دوستان گرانقدر که سرمایه های سر مایه هستند خیلی ملموس خواهد بود امیدوارم هر چند کم هم باز به سایت سر بزنید و از دانش خود ما رو بهره مند کنید ممنون |
با سلام
جناب امینی عزیز ضمن عرض ارادت خدمت شما و تشکر از بابت تمامی زحماتی که تابحال کشیده اید، امیدوارم که هر از چند گاهی به سایت خودتون یک سری بزنید و دوستان رو از راهنمایی های خودتون بهره مند کنید. موفق و سربلند باشید |
با سلام
اقاي اميني عزيز از شما بسيار اموختم . باارزوي سلامت وسعادت روز افزون براي شما و خانواده محترم. اميدوارم همچنان در اين سايت از حضور شما استفاده كنيم . هميشه وهمه جا موفق باشيد |
سلام
من هم از زحمات آقای امینی قدردانی میکنم و امیدوارم در ابعاد مختلف زندگی موفق باشند. ان شاء الله چون گذشته به سایت سربزنید و اجازه استفاده از تجربیات خود را به علاقمندان بدهید. موفق باشید ................................... رشیدی |
نقل قول:
ارادتمند : Honda |
سلام
با تشکر از زحمات بسیار زیادی که جناب خشایار امینی در راه اندازی و پیگیری بخش فاندامنتال کشیده اند،آرزوی موفقیت برای ایشان دارم. در ضمن اگه جسارت بنده رو بپذیرید من هم آقایون [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] و [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو برای مدیریت قسمت فاندامنتال پیشنهاد می کنم.چون فعالیت اخیر این دوستان جدیدا باعث رونق زیاد و پیگیری علمی تر مبحث فاندامنتال در این سایت وزین گردیده است. ارادتمند شما |
تشکر و سپاس
نقل قول:
خشایار جان ضمن تشکر از شما امیدوارم هرکجا هستید موفق و پاینده باشید استفاده از اطلاعات و تجارب شما برای من فرصت ایده آلی بوده که امیدوارم ادامه داشته باشد . شاد و سرافراز باشید |
با سلام
آقای امینی عزیز، از همه زحمات شما تشکر می کنم و ضمن آرزوی موفقیت برای شما، امیدوارم همچنان ما را از مطالب ارزشمندتان بهره مند کنید. مطمین باشید همه ما قدردان زحمات شما هستیم. با احترام رضا |
جناب امیر خان فرهنگ سلام
انتخاب جنابعالی رو به عنوان مدیر تالار "تحلیل الیوت، امواج و سطوح فرکتالی" تبریک میگم. امیدوارم که کل مجموعه با سرعت هرچه بیشتر پیشرفت کنه و در کنار راهنمایی های همیشگی جنابعالی این مهم اتفاق بیافته. از مدیریت محترم سایت، آقا رضا هم کمال تشکر رو دارم. موفق و سربلند باشید |
جناب فرهنگ عزیز ... مدیریت تالار"تحلیل الیوت، امواج و سطوح فرکتالی" را به شما تبریک عرض نموده و برای جنابعالی ارزوی توفیق و سلامتی می نمایم . انشاءا... با همت و تلاش شما و سایر دوستان گرامی این تالار منشاء خیر و برکت و امید برای هموطنان عزیزمان گردد.
شاد و موفق باشید |
سلام
جناب فرهنگ گرامی هر چند که با الیوت آشنایی زیادی ندارم ، اما متانت و افتادگی شما به موازات تبحر در کاری که انجام میدید ؛ در پستهاتون کاملا مشهوده . بهتون از این بابت تبریک میگم و غبطه میخورم . براتون در اداره تالار الیوت آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم روزی فرصت کنم و به جمع شما بپیوندم . شاد و سرفراز باشید . چیپال |
فکر کنم اگه مدیران جدیدی بیان به فروم خیلی بهتره.چون در مقایسه با فروم های دیگه مدیران این فروم کمتر در بحث ها شر کت می کنند و نظر میدند.البته من قصد انتقاد ندارم ولی این 1 پیشنهاد بود برای بهتر شدن سایت.البته من به نوبه خودم از مدیران سایت تشکر می کنم به خاطر زحماتشون
|
از کلیه دوستانی که نسبت به من لطف داشتند بسیار ممنونم. امیدوارم بتوانم از راهنماییهای شما استفاده ببرم.
سپاسگزارم موفق باشید. |
یکسال گذشت
سلام بر دوستان گرامی
یکسالی هست که به عنوان مدیر تالار سیستمها در خدمت دوستان بودم و در این مدت لطف و همکاری همه شما عزیزان شامل حال من بود . در این سمت هیچگاه خودم رو برتر و شایسته تر از شما ندیدم...و بهتر و شایسته تر از من بسیار بودند . واقعیت اینست که هر دوره ای شرایط و مقتضیات خودش را دارد و به تناسب و نیاز ان باید به فکر تغییر و دگرگونی بود . نیاز امروز سایت ...توجه به مسایل علمی روز است .مدیریت تالار تنها حذف و ادیت و تذکر به این و آن نیست . بلکه تعامل و مشارکت با دیگران و حضور فعال همراه با گرداوری و سرچ منابع و مطالب و دادن فرصت به دیگران برای تضارب آراء بخش عمده ای از فعالیت یک مدیر است . احساس من این بود که باید زمینه برای فرد دیگری که در بخش علمی و سرچ منابع فعالیت چشمگیری دارد در برهه کنونی اختیارات و فرصت بیشتری داده شود . با توجه به فرصت بسیار کم بنده در این شاخه ترجیح دادم تا عجالتا" از مدیران سایت کسب اجازه و رخصت طلبیده تا انشالله افراد شایسته تر در این کسوت قرار بگیرند . مجددا" از همه عزیزانی که در این مدت نهایت همکاری را با من داشته اند سپاسگزاری می نمایم و انشالله بتوانم زحمات همه انها را پاسخی شایسته بدهم و اگر کسی خدای ناکرده به دلیلی از من رنجیده خاطر شده تقاضای عفو دارم .البته همچنان در ادامه در خدمت دوستان خواهم بود و فعلا" از خداحافظی از جمع شما خبری نیست ;). ارادتمند جمع خوب سرمایه |
نقل قول:
لطفا اگر مدیر نماندید ، مراد بمانید، که ما همچنان مریدان شماییم. با تشکر از شما:wub: |
نقل قول:
برای اولین بار با شما اصلاً موافق نیستم و از پست اخیرتان مکدر شدم :cry: ... خوبانی مثل شما اگر دقایقی هم ( در طول روز ) زمام امور تالار سیستمها را بر عهده داشته باشند ، غنیمت است ، غنیمت :advise: ... هنوز فراموش نکرده ام که اوایل ، زمانی که هنوز تالار سیستمها ایجاد نشده بود ، انگار جای یک سری مطالبی اصلی تو سایت سرمایه خالی بود ... تا اینکه به همت مدیران سایت ( آقا رضا و آقا یاسر رشیدی ) تالار فوق ایجاد شد و شما هم اولین مدیر آن انتخاب شدید ( و این انتخاب چه انتخاب خوبی بوده و همچنان می باشد ... ) و به حق با تلاشها و صرف وقت فراوان ( همانند کار و دلسوزی یک پدر دلسوز برای فرزندش ) و در کنار دیگر دوستان گرانقدر سایت معظم سرمایه ، تالار سیستمها را روزبروز پربارتر کردید ... پس من فکر نمی کنم که در حال حاضر ، برای مدیریت تالار فوق ، کسی از شما ، صالحتر و بهتر باشد و اگر هم با کمبود وقت مواجه هستید پیشنهاد می کنم در صورت صلاحدید مدیران سایت ، دوست و یا دوستان دیگری در کار مدیریت به شما کمک کنند و نه اینکه به جای شما بنشینند و شما کنار بروید ... بهرحال این پیشنهادی بود که به عقل شاگرد آخر سایت سرمایه ( Honda ) رسید و دوستانی که با این پیشنهاد موافقند ، مثل همیشه برای شلوغ نشدن تاپیک ، فقط کلید تشکر را بزنند تا شما شاخص عزیز بدانید که کم طرفدار ندارید و Honda فقط یکی از طرفداران پر شمار شما بوده و همچنان خواهد بود :cool: ... از زحمات ، تلاشها و آموزشهایی که از شما آموختیم ، واقعاً متشکریم ( ولی در صورتی که برایتان امکان دارد و به کارهای دیگرتان لطمه ای وارد نمی شود ، لطفاً دم از رفتن از مدیریت تالار سیستمها نزنید که شما ، کم خوب نیستید ، کم تلاش نکرده اید ، کم search نکرده اید ، کم وقت نگذاشته اید ، کم طرفدار ندارید ، ... ) :) ارادتمند شما : Honda :rambo: |
سلام صادق جان
تالار سیستمها ابتدا توسط سه تن از دوستان بسیار خوب ما جناب اسپیگل - اقای حمید قدسی و محمود خان عزیز اداره شده است و در مقطعی هم بنده در حد توانم عهده دار این مسئولیت بودم . اما همانطور که عرض شد ...با توجه به مقتضیات و نیازهایی که امروز احساس میشه لازمه که از دوستانی کمک گرفته بشه که توانایی و فرصت بیشتری برای ساماندهی علمی تالارهای مختلف داشته باشند و تالار سیستمها هم از این قاعده مستثنی نیست .این تصمیم حاصل مذاکرات و گفتگوهای متعدد با دوست عزیزم اقا رضا بوده است و دوست شایسته و بسیار لایقی هم برای این بخش در نظر گرفته شده است و ایشان نیز قبول زحمت نموده اند .به یاری خدا و با همت و همکاری همه شما عزیزان شاهد شکوفایی بیش از پیش این تالار و ایضا"همه بخشهای سایت سرمایه خواهیم بود . مجددا" از لطف و محبت همه دوستان خوب و صمیمی ام تشکر می کنم و از انها تقاضا دارم کما فی السابق روحیه تعامل و دوستی را حفظ نمایند و نهایت همکاری را با مدیران جدید داشته باشند . ارادتمند شاد و موفق باشید |
با سلام و عرض ارادت.
با كمال احترام تقديم به شاخص بزرگوار: باز باش اي باب بر جوياي باب...............................تا رسند از تو قشور اندر لباب. پاينده باشيد. |
آقا بهزاد سلام
انتخاب شما رو بعنوان مدیر بخش تحلیل فاندامنتال تبریک میگم. امیدوارم که شاهد پیشرفت های بیشتری در این زمینه در سایت باشیم. موفق باشید ارادتمند شما |
نقل قول:
دوست عزیز و بزرگوار جناب شاخص، از زحمات شما و اینکه بدون هیچ چشمداشتی دانش و تجربه خود را با دیگران تقسیم می کنید تشکر می کنم. امیدوارم حضور ارزشمند شما در سایت سرمایه تداوم داشته باشد و در آینده نزدیک زحمت مدیریت تالار دیگری را بپذیرید. با احترام / رضا |
نقل قول:
|
سلام
آقا سعيد مديريت تالار تكنيكال برازنده ي شماست . اميدوارم در سمت جديد نيز بيش از پيش از تجارب شما استفاده نماييم . آقا مسعود مديريت تالار سيستمهاي معاملاتي را خدمت شما تبريك عرض مي كنم و اميدوارم تلاش هاي شما باعث هرچه پر بار تر شدن اين قسمت گردد . براي هر دوي شما عزيزان آرزوي موفقيت و سربلندي دارم پيروز باشيد |
سلام
آقا محسن از اینکه به من اظهار لطف میکنید بسیار سپاس گذارم این سایت همیشه به اساتیدی مثل شما در هر زمان نیازمند است امیدوارم بتوانم در کنار شما عزیزان تجربیاتم را افزایش دهم شما سرمایه های ، سرمایه هستید و باارزش ارادتمند شما جا داره اینجا از زحمات جناب شاخص که واقعا در این یک سال متحمل شدن تشکر مخصوص بکنم من هیچ وقت و هیچ زمان خودم را هم تراز جناب شاخص نمیدانم و نخواهم دانست همیشه ایشان را به عنوان استاد خودم قبول داشتم و دارم البته اگر ما را به عنوان شاگرد قبول داشته باشند امیدوارم بتوانم با کمک دوستان راه ایشان را ادامه بدهم ارادتمند شما آقا سعید مدیریت تالار تکنیکال را به شما تبریک عرض میکنم امیدوارم موفق باشید ارادتمند شما جناب فرهنگ مدیریت تالار تحلیل الیوت، امواج و سطوح فرکتالی را هم به شما تبریک عرض میکنم امیدوارم در جای جای زندگیتان موفق باشید ارداتمند شما جناب behzad_fx انتخاب شما را هم در تالار تحلیل فاندامنتال به عنوان مدیر تبریک میگوییم ارداتمند شما دوست عزیز shahram خان انتخاب شایسته شما را به عنوان مدیریت تالار عمومی CFD و سهام تبریک میگویم همیشه پاینده باشید ارداتمند همگی forex2007 |
دوست عزیز و ارجمند جناب behzad_fx انتخاب شما را به عنوان مدیر تالار تحلیل فاندامنتال تبریک عرض می کنم ...انشالله در کارتان موفق و پیروز باشید .
همچنین انتخاب اقا سعید و اقا مسعود... دو دوست ارجمند و زحمتکش را به مدیریت تالارهای تکنیکال و سیستمها و روشهای معاملاتی تبریک عرض نموده و برای ایشان موفقیت و سربلندی ارزودارم . |
با سلام
خدمت كليه دوستاني كه بعنوان مديريت تالارهاي مختلف معرفي شدند تبريك ميگم و اميدوارم دوستان عزيزم آقايان forex2007، Candletrader و behzad_fx در كليه امور زندگي و فاركسي خود موفق و همچنين به بهبود هر چه بيشتر امور در تالارهاي مربوطه، كمك شاياني كنند. مدير جديد، همراه خودش ايده جديد، انرژي جديد و پتانسيل جديد مياره و اين موضوع انگيزه جابجايي مديران هست. همچنين از زحمات شاخص عزيز و ديگر دوستاني كه قبلا زحمت مديريت را بعهده داشتند، تشكر وافر دارم و اميدوارم در كليه امور زندگي خود موفق و مويد باشند. موفق باشيد ................................. رشيدي |
با سلام
اول از هر چیز به دوستانی که به تازگی مدیریت تالارها را قبول کردند تبریک می گم و براشون آرزوی موفقیت دارم . امیدوارم با درایت و مدیرت خود کفیت آموزشی تالارهای مربوطه را بالا برده و از به وجود آمدن بحث های حاشیه ای جلوگیری شود از شناخت نزدیکی که من از آقای محمدی دارم مطمئن هستم که بهترین انتخاب در این زمینه صورت گرفته شده است و شایسته ترین فرد در این رابطه انتخاب شده است |
سلام
اول :آرزوي موفقيت براي مديران جديد دوم: عرض خسته نباشيد خدمت مديران قديم سوم: تشكر ويژه از جناب شاخص خداوند ياورتان باد |
با سلام
جناب شاخص بزرگوار تشکر بسیار مخصوص بنده رو بابت زحماتی که در این مدت کشیده اید، پذیرا باشید. مطمئنم که مثل همیشه در کنار ما خواهید بود و راهنمایی های شما چراغ راه ماست آقا سعید و مسعود خان، به شما هم تبریک میگم. تلاشهای شما همیشه محسوس هست و امیدوارم که همچنان با قدرت به فعالیت ادامه دهید. موفق باشید. ارادتمند همگی دوستان |
شاخص عزیز
بابت زحماتی که در این مدت کشیدید نهایت سپاس گذاری رو از شما دارم برای آقايان forex2007، Candletrader و behzad_fx عزیز هم موفقیت و بهروزی در تمام مراحل زندگی ارزومندم |
با سلام
صد شکر که این (اینها) آمد و صد حیف که آن (آنها) رفت ! از مدیران قبلی بخاطر زحماتشون صمیمانه تشکر میکنم. به مدیران جدید صمیمانه تبریک میکنم. خدارو شکر این مدیران جدید هم مثل دوستان قبلی از نظر معلومات، تجربه، خلاقیت و بخصوص رفتار و منش بسیار عالی و بجا انتخاب شدند. همینجا از مدیران باصفا و زحمتکش سایت وزین سرمایه هم تشکر میکنم و براشون آرزوی توفیق بیشتر و سلامت میکنم. امیدوارم خودم و همه دوستان دیگری که از مطالب این سایت استفاده میکنند، قدردان زحمات اونها باشیم و سعی کنیم محیطی باصفا و آرام و تخصصی رو در کنار هم داشته باشیم و از ورود حواشی و موارد بیهوده به سایت جلوگیری کنند. انشاءاله موفق باشید |
سلام
خدمت دوستان عزیز کاندلتریدر عزیز فارکس 2007 وبهزاد عزیز تبریک میگم انشا... موفق باشید واز زحمت دیگر دوستان منجمله جناب شاخص تشکر میکنم موفق باشید |
با شناختی که از مدیران سایت داریم قطعا" این انتخاب ها با علم و بررسی انجام شده و امیدوارم پیشرفت روزافزون این سایت رو مثل سابق شاهد باشیم...
از اساتید:شاخص عزیز و خشایار خان امینی بابت زحماتی که کشیدن تشکر میکنم و خدمت دوستان خوبم forex2007 , candle trader , بهزاد خان تبریک میگم... موفق باشید.... |
با سلام
از جناب shakhes به خاطر مديريت قويشون تقدير و تشكر ميكنيم و اميدوارم هر جا هستند در پناه حق باشند به اقايان [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , behzad_fx نيز به خاطر قبول زحمت تبريك ميگويم و اميد وارم در پربار نمودن سايت وزين سرمايه نهايت تلاش خود را بنمايند پ ن : ببخشيد من از تغيير و تحول دير مطلع شدم |
سلام
مديريت برايند يك عمل دسته جمعي است و فرد به تنهائي مدير توانائي نيست مگر آنكه همراهي ساير ين نيز با آن باشد. من از اظهار لطفي كه مديريت سايت و نيز همه اعضاي فروم به اينجانب داشته و مرا مرهون محبت و لطف خودشون قرار دادند تشكر ميكنم. و تقاضاي همراهي همه عزيزان را براي انجام وظايفم طلب ميكنم. از مديران شايسته قبلي كه همگي سعي وافر داشته اند تا بدين مرحله رسيده ايم سپاسگزاري مي نمايم . اگر درايت و هوشمندي ايشان نبود سايت سرمايه نيز ممكن نبود به اين درجه از بالندگي برسد. شاد باشيد. |
متاسفانه باز هم چند روزی دیرتر از قضایا خبر شدم .
به دوستانی که به عنوان مدیر بخشهای مختلف انتخاب شدند تبریک می گیویم و علی الخصوص برای جناب behzad_fx ارزوی موفقیت می کنم . مدیریت تالار فاندامنتال ظرائف خاص خود را دارا می باشد که خوشبختانه فرد مطلع و فهیمی این مسئولیت را قبول کرده که موجب مسرت است . |
سلام
کم کم وقتش رسیده که فرد جدیدی مسئولیت تالار مدیریت سرمایه را قبول کند.مدیر جدید همراه با خودش انرژی و ایده های جدید می آورد و تغیر مدیران تالارها باعث رشد فروم میشود. در حال حاظر دوستانی در این زمینه در فروم فعالیت بیشتری نسبت به من دارند و شایسته است فرصت مدیریت تالار به ایشان داده شود. اگر مطلبی نوشتم که سبب رنجش دوستی شد تقاضای بخشش دارم.امیدوارم نوشته های من سبب ضرر و زیان کسی نشده باشد. از آقا رضا و آقا یاسر و سایر عزیزان، به خاطر لطفی که در این مدت به من داشتند تشکر می کنم. با آرزوی موفقیت همه اعضای فروم سرمایه |
سلام
وایپر عزیز همواره نام شما در حافظه همه اعضای سرمایه جاودانه خواهد ماند . هوشمندی در تبیین مطالب علمی - صراحت و شهامت بیان واقعیات و سخاوت در به اشتراک گذاشتن دانش خود بادیگران...خصوصیاتی است که همیشه مورد علاقه و احترام من بوده و خواهد بود .امیدوارم در هرجا و موقعیتی باشید همیشه موفق و سلامت باشید . ارادت |
نقل قول:
|
سلام جناب وایپر
در طول مدتی که در این تالار مشغول فعالیت بودید مسایل بسیار موثر و متنوعی مطرح نمودید که هر کدام به تنهایی جرقه ای برای حرکتهای رو به جلو بود . امیدوارم هر جا که هستید موفق باشید و باز هم شاهد حضور شما در کنار خود باشیم. |
سلام جناب وایپر
بدین وسیله هر چند خیلی ناچیز هست تشکر و سپاسگذاری خودمو بابت مطالبی که از شما اموختم ابراز می کنم برای شما ارزوی خوشبختی و کامیابی رو دارم همچنین برای استاد ارجمند سهامدار جزء اروزی موفقیت رو دارم .تبریکات صمیمانه منو پذیرا باشید |
سلام به مدیرانی که بی وقفه تلاش کردند و بی هیچ منت و چشم داشتی ، علمی که به سختی به دست اورده بودند به اسانی در اختیار دوستان خود قرار دادند
اگر بخواهید خدایش هم حساب کنی حق یک معلم بزرگوار و صبور را بر گردن ما دارید که نمی شود با یک تشکر این همه لطف و محبت را جبران کرد با ارزوی موفقیت و سربلندی برای مدیران جدید |
با سلام
از دوست عزیزم جناب وایپر تشکر میکنم بابت زحماتشون و به جناب سهامدار عزیز هم تبریک میگم. ممنون و موفق باشید |
ممنم باید این جا از زحمات حاج مهدی (وایپر عزیز )برای تالار روانشناسی تقدیر و تشکر کنم و انتخاب جناب صمدی را نیز به ایشان تبریک بگویم
موفق و موید باشید |
سلام
وايپر جان خسته نباشيد بنده را هم بپذيريد . اين تالار پس از تشكيل و در دوره اي كه شما مسئوليت آنرا بر عهده داشتيد توانست تاثير عميقي بر ديدگاه دوستان بگذارد بگونه اي كه امروز بسياري از واژه هايي كه زماني براي ما نامفهوم و غريبه بودند معاني خاص خود را پيدا كرده و در اين بين كمك هاي شما قابل تقدير است . اميدوارم كماكان از دانش شما در اين بخش استفاده كرده و به اتفاق ، كسب تجربه كنيم . جناب صمدي عزيز انتخاب شما را تبريك عرض مي كنم و قلباً اعتقاد دارم كه انتخاب شايسته اي است . تسلط شما بر مبحث مديريت سرمايه و علي الخصوص روانشناسي تريد بر كسي پوشيده نيست . با افتخار عرض مي كنم كه نوشته هاي شما تاثيرات و تغييرات بسيار عميقي در ديدگاههاي شخصي من بر بازار داشته و از اين بابت از شما سپاسگذارم . اميدوارم اين انتخاب بهانه اي گردد تا بيش از پيش از حضور شما استفاده كنيم . پاينده و شاد كام باشيد |
سلام
از viper عزیز (حاج مهدی ) تشکر مخصوص میکنم مطالب ایشان تاثیر به سزایی در ارتقاء دانش اعضا ء به همراه داشته به شخصه همیشه از مطالب شما لذت میبردم امیدوارم ما را تشنه این لذت نگذارید . با سپاس و تبریک به جناب صمدی (سهامدار جزء) عزیز که این سمت را قبول کردن واقعا این سمت برازنده شما میباشد امیدوارم در این راه موفق باشید . |
من هم به نوبه خودم از زحمات جناب وايبر كمال تشكر را دارم واقعا در بعضي موارد كمكهاي شاياني به نوع نگاه من كردند
انتخاب دكتر صمدي واقعا انتخاب بجا و شايسته اي بود اميدوارم هر روز شاهد مطالب جديد و تازه اي از علم ايشان در خصوص مديريت سرمايه و روانشناسي تريد باشيم عميقا خوشحالم و جناب صمدي اين انتخاب شايسته را به شما تبريك ميگويم موفق باشيد يا حق |
ساعت جاري 08:14 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |