![]() |
مگه نيستي ؟ :blink: :blink:
:cool: :rambo: اي متواضع ، اي عزيز گرامي ، اي اي ددم واي قرار بود سريعاً برم دنبال كاري و اينجا نشستم و دارم تايپ مي كنم ... پس : اي واي بحال من :happy: شاد باشيد دوستان من :banana: ارادتمند : Honda |
با سلام
لطفا نام کاربری اینجانب عموپولدار را به خان دایی تغییر دهید چون یکنفر قبلا" با این اسم عضو شده است و مطالب زیادی هم در سایت دارد و ممکن است که دوست عزیزم Ghazmar مرا با آن اشتباه بگیرد. با تشکر |
سلام آقا رضا و تشكر
نام كاربري من رضا۳۹۸ است لطفا آنرا به reza398 تغيير دهيد باتشكر |
با سلام
این دو مورد هم انجام شد. |
آقا رضا سلام
دستت درد نكنه آقا ، خدا قوت. دوستت داريم ادمين مودب و مهربون. ارادتمند : هوندا |
سلام هوندا جان
از لطف شما ممنونم. |
باسلام خدمت دوستان عزیز
من مدتی است که عضو سایت بوده ام اما تاحالا خدمت دویتان نرسیده بودم می خواستم به دوستان عزیزی که به تازگی خدمتشان رسده م مژده بدم دوستان من استراتژی را تست و آماده کرده اند که با بهترین استراتژی های روز دنیا قابل رقابت می باشد منتظر پیام های من باشید |
تعويض نام كاربري
خدمت آقا رضاي عزيز سلام و عرض ادب دارم
قصور خدمت بنده را كه مدت طولاني است فقط خواننده سايت شدم ببخشيد.البته شما ميدونيد چرا!!!!!! اگر محبت بفرماييد نام كاربري بنده را به انگليسي تغيير دهيد. Foad=فواد |
با سلام
آي دي Foad توسط كاربر ديگري گرفته شده. لذا به Foad2 تغيير دادم. اگر نام كاربري ديگري مد نظر داريد اعلام كنيد تا اصلاح كنم. |
آقا رضا یه لطفی کن و مرداب سبز که آی دی اولین روزهای من است را به همین FX Kashan تغییر بده و اون رو کامل حذف کن:rolleyes:
|
سلام دوست عزيز لطفا
درتاج=dortaj |
دو مورد فوق هم انجام شد.
|
ممنون از لطف شما:)
|
mustafa-hf
یادت نره؟؟ اینم به جای اسم من |
انجام شد.
|
جناب رشیدی
میدونم که دوباره کاری هستش و من قبلا یکبار درخواست عوض کردن آیدیم رو کردم . شرمنده ... اگر ، اگر ممکنه ، لطف کنید و chipal رو به Chipal تغییر بدید . بسیار سپاسگذارم . سبز باشید . |
انجام شد.
|
آقا رضا سلام
خسته نباشی این لینک نوشته های امروز در صفحه اول چی شده؟ ممنون |
نقل قول:
تغييراتي در سايت داده شده و لذا ممكنه برخي گزينه ها به اشتباه از دسترس خارج شده باشند. دقيقا منظور شما كدام لينك هست؟ در منوي "كليدهاي ميانبر" گزينه "نوشته هاي امروز" وجود داره. آيا مورد ديگري مد نظر شماست؟ |
نه منظورم همون بود
پیداش کردم ممنون آقا رضا |
آقا رضا بي زحمت آيدي منو از arak_fx به Arak_fx تغيير بديد .
ممنون . |
انجام شد.
|
سلام آقا رضا - خسته نباشيد
موقع ورود به چت روم User Name و Password ميخواد و بعدش هم پيغام Invalid User ميده . |
نقل قول:
مشکل رو حل کردم. لطفا دوباره تست کنید. |
1 ضميمه
سلام
اقا لطفا برای ورود به چت روم راهنمایی بفرمایید . ایا نصب برنامه ای چیزی می خواد ؟به قسمت چت روم که می خوام وارد شم این تصویر می یاد . |
نقل قول:
اگر ارتباط اینترنت شما كنده، ممكنه لود شدن چت طول بكشه. |
لطفا ای دی من را به Dadkhah تغییر دهید.
متشکرم |
نقل قول:
|
سپاسگذارم.
|
سلام
چرا چت روم چپ و راست از من پسورد میخواد؟ وارد میکنم دوباره بعد از چند لحظه پسورد میخواد. |
نقل قول:
|
بله رضا جان.البته وقتی که قبلا وارد سایت شده باشی که دیگه نباید پسورد بخواد !!!
بااین حال امروز صبح من وارد چت روم شدم و ازم پسورد نخواسته و مشکلی هم فعلا نیست. ولی دیروز بعد از نیم سایت که توسایت بودم و از محضر فرخ و استینگ و دیگر دوستان فیض میبردم اون مشکل پیش اومد و من با شرمندگی و بدون خداحافظی چت رو ترک کردم. |
نقل قول:
|
لطفا آی دی مرا به "x man"تغیر دهید
|
نقل قول:
|
با سلام ...چرا دوستان از چت روم استفاده نمیکنند؟در زمان قدیم در سایت پارس یک چت روم بود که دوستان آن لاین بازار رو تحلیل میکردن.....و خوب هم بود........بیایید از این امکان عالی استفاده کنیم(:
|
آقا رضا
لطف کن ای دی منو به Mehranتغییر بده ممنون |
نقل قول:
|
سلام
اگر امکانش هست زمان ارسال پیام ها رو توی تاپیک مثل میل گوگل تغییر بدهید. مثلا" دوروز و 5 ساعت پیش با جای مثلا july 19th, 2006 برای یک هفته اخیر این فرمت ملموس تر هست . با تشکر |
سلام
خسته نباشيد من چيزي به نام چت روم در صفحه وبم ندارم با تشكر |
نقل قول:
سایت سرمایه در ماههای گذشته یکبار مورد حمله هکر ها قرار گرفت که علت آن به نظرم پورت باز سیستم چت روم سایت بود. نکته دیگر اینکه بدلیل مورد استقبال قرار نگرفتن سیستم چت روم و حادث شدن حمله هکر ها تصمیم به حذف سیستم چت روم از سمت مدیریت سایت گرفته شد. موفق باشید ارادتمند شما |
با سلام
همانطور که آقا حامد توضیح دادند سیستم چت روم از روی سایت حذف شده. این تاپیک رو می بندم. |
ساعت جاري 16:02 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |