![]() |
یه بابایی با سطح 12 به من حمله کرده در صورتی که سطح من 5 هست.....
هر چند حاجیت پیروز شد ولی مگه قانونش این نیست که سطح بالا نمیتونه به پایین حمله کنه..... |
نقل قول:
اتفاقا قانون بسیار خوبی است. اگر توجه داشته باشید در جامعه کنونی -کشور خودمان ایران که عضو کشور های در حال توسعه;) است- از فوتبال با توپ پلاستیکی و گرگم به هوا و قایم باشک، دیگر هیچ خبری نیست و تنها دلیل بیرون رفتن نوجوانان و جوانان گرفتن سی دی بازی جدید از دوستشان است.:( بازی های گرافیک بالا که دیگر نور علی نور هستند و در خیلی از کشور های پیشرفته برای ترک اعتیاد معتادان به این قبیل بازی ها، کمپینگ تشکیل داده اند و از جوانان نگهداری 24 ساعته می کنند.:cry: حال یک بنده خدا پیدا شده و برای عدم بازی 24 ساعته من و شما محدودیتی در قوانینش جای داده که اعتیاد رو قبل از نیاز به درمان، پیشگیری کنه . :whoow: خدا خیرش بده. |
سلام
دوستان بهترین راه نجات از اعتیاد این بازی و بازی های مشابه پاک کردن اکانت است. شما هم استرس فارکس را باید داشته باشید و هم این بازی ها را؟ |
دوستان سايت سرمايه پيشنهاد ميكنم با تشكيل يك اتحاد باعث تقويت همديگه بشيم
|
من قلعه عالم اموات و قبیلم عزرائیل هست. سطح و امتیازم توی رنکینگ مشخصه. توی موقعیت 110:140 هستم. کارم شده دزدی از اونایی که چندین ساعت پای بازی نیستن. بهترین کار همین پاک سازی دیدم. توی این دو روز ببینم چه می کنم. کسی خواست همکار بشیم بسم الله.
|
ساعت جاري 00:36 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |