انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   بورس تهران (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   غبار روبی از تالار بورس (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4314)

وحید درزی November 18th, 2008 01:34

با سلام به همه دوستان :)

چقدر زود گرد و غبار دوباره این تالار و این تاپیک رو فرا گرفت :cry:

نظر من این بود که با ورود حرفه ای بر و بچه های حرفه ای سایت سرمایه به بورس ایران ، این بورس هم بوووووووووووووورس بشه :rolleyes::advise: اما قرار نیست ما به فکر کشور خودمون باشیم ، همش می گیم نمی شه و نمی ذارن . به هر حال این هم ایده ای بود که مطرح شد و جواب نداد ;)

با تشکر و ارادت

reza398 November 21st, 2008 00:32

جناب Pich Forker با سلام

آقا چقدر زود نا اميد شدي !!!! قرار بود ايستادگي كنيم و دلسرد نشيم . من چند روزي نبودم ولي حالا دوباره برگشتم .
يكي از چيرهايي كه نظر من رو به خودش جلب كرد اينه كه اطلاعات توي اين قسمت قديمي شده . بايد به انجمنها سر و ساماني بديم و شروع كنيم .

به عنوان شروع بهتره بريم سراغ نرم افزارهاي بورسي و دوباره اونها رو مطرح كنيم . من كه هر چي سعي كردم نتونستم متا استاك رو از يه لينك سالم دانلود كنم و از همه مهمتر نيمدونم آيا راهي براي به روز رساني اطلاعات قيمت بورس وجود داره يا نه ؟

آقا يكي مثل من موافقم و سعي ميكنم مباحث جديد رو توي قسمتهاي مختلف شروع كنم . شما هم كمك كنيد . تنهايي كاري از ما بر نمياد .

دوستان ! الان شايد بورس افت كرده باشه ولي وقتي راه افتاد نميشه تازه به فكر يادگيري بود !!!! از الان شروع كنيم تا توي موقعيتهاي خوب نتيجه بگيريم .

مرسي
فعلا

وحید درزی November 21st, 2008 01:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله reza398 (پست 251668)
جناب Pich Forker با سلام

آقا چقدر زود نا اميد شدي !!!! قرار بود ايستادگي كنيم و دلسرد نشيم . من چند روزي نبودم ولي حالا دوباره برگشتم .
يكي از چيرهايي كه نظر من رو به خودش جلب كرد اينه كه اطلاعات توي اين قسمت قديمي شده . بايد به انجمنها سر و ساماني بديم و شروع كنيم .

به عنوان شروع بهتره بريم سراغ نرم افزارهاي بورسي و دوباره اونها رو مطرح كنيم . من كه هر چي سعي كردم نتونستم متا استاك رو از يه لينك سالم دانلود كنم و از همه مهمتر نيمدونم آيا راهي براي به روز رساني اطلاعات قيمت بورس وجود داره يا نه ؟

آقا يكي مثل من موافقم و سعي ميكنم مباحث جديد رو توي قسمتهاي مختلف شروع كنم . شما هم كمك كنيد . تنهايي كاري از ما بر نمياد .

دوستان ! الان شايد بورس افت كرده باشه ولي وقتي راه افتاد نميشه تازه به فكر يادگيري بود !!!! از الان شروع كنيم تا توي موقعيتهاي خوب نتيجه بگيريم .

مرسي
فعلا

با سلام به شما دوست عزیز :)

باور کنید بحث ناامیدی نیست . از من پوست کلفت تر خودمم :o اما تنهائی که نمی شه قربونت برم . این همه از دوستان رای دادن که باید نیم نگاهی به بورس داشته باشیم ، ولی ازشون خبری نیست . ما هممون سرمون به فارکس گرمه و چه بسا یه روز بورس بیفته رو غلتک ( اینم به ما وابسته است ) و ما عین تریدرهائی که می خوان ریزش پوند ین رو از وسطش بگیرن و به کف می رسن خواهیم بود :advise:

با تشکر و ارادت

Enterex November 27th, 2008 15:24

با درود
با عرض پوزش از اینکه مدتی نتوانستم به اینجا سر بزنم:nervous:
دوست عزیز توصیه می کنم شما کاری رو که طرح کردیداز مراحل اولیه و بتدریج شروع کنید هر جا هم کمکی خواستید اعلام کنید، دوستان گل سرمایه موضوع رو رها نخواهند کرد. آنچه که مورد نظرتان است رو بدون نگرانی طرح کنید، چشم ها و دست های زیادی با فکرهائی روشن و قوی به یاری تان خواهند آمد.
خوش و سلامت باشید:)

وحید درزی November 27th, 2008 23:31

با سلام به همه دوستان :)

اولین کاری که خواهم کرد ، کارگاه لایوتریدینگ خواهد بود که با تحلیل تکنیکال روی چند و یا چندین سهم ارائه خواهم کرد و بدین تریتب به نتیجه خواهیم رسید که چقدر بورس ایران تکنیکالی است !! این کار به زودی استارت خواهد خورد و من از همکاری دوستان خود در سایت همسایه که قرار است چارتهای کندل استیک بورس را ارائه کنند استفاده خواهم نمود .

با تشکر و ارادت

ساعت جاري 04:11 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.