![]() |
جناب ایکس من لطفاً بفرمایید قیمت این کارت ها چقدره؟
من یه قیمت دیدم 110000 ، که ننوشته بود ریال یا تومن . اگه صد و ده هزار تومن باشه که ارزش نداره. ممنون |
راهنمایی
3 ضميمه
دوستان سلام .. یه سوال داشتم
من یه تبلت پیسی اچ پی دارم ... که پی سی ام سی ای هم نداره این مدلها .. میخواستم بدونم امکانی هست بشه بهش سیم کارت وصل کرد ؟؟ من شنیدم از این کارتهای به اصطلاح جی پی اس ام برای درگاه یو اس بی هم ساخته شده ولی گرونه . دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم . |
سلام
جناب javad2006 مثل اینکه شما بدون pcmcia هم وصل شدید اگر اطلاعات جدیدی در این زمینه دارید لطفا ما رو بی نصیب نگذارید |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] تنظیمات رو هم خود سایت ایرانسل قرار داده: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
برای اتصال کامپیوتر با موبایل و سیم کارت ایرانسل به اینترنت به لینک زیر پست 68 مراجعه کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
1 ضميمه
نقل قول:
|
اینجا مودم با پورت usb هم داره
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
نقل قول:
مودم با پورت usb به چه دردمون میخوره ؟ میخواهیم با سیم کارت ایرانسل و لپ تاپ به اینترنت وصل بشیم |
با سلام
آن قسمت كه مخصوص سيم كارت است براي سيم كارتهاي ماهواره اي است و غير از سيم كارت ماهواره اي شما نياز به يك مودم مخصوص داريد كه به لب تابتان وصل ميشود و بصورت بيسيم عمل ميكند موفق و پيروز باشيد |
نقل قول:
ممون از توجهتون این مودم که می فرمائید آیا همان pcmcia هست ؟ یه سوال دیگه آیا سیم کارت ماهواره ای در ایران کار میکنه ؟ |
نقل قول:
در اين مورد اطلاعات كافي ندارم ولي برادرزاده ام در كشور كره از اين سيستم استفاده ميكرد موفق و پيروز باشيد |
سلام
کسی هست که از این طریق وصل شده باشه به اینترنت ؟ یعنی با استفاده از pcmcia و سیم کارتی که داخلش قرار میگیره |
آقایون میشه بفرمائید چگونه می توان با موبایل و سیم کارت ایرانسل به اینترنت و بازار وصل شد؟
ممنون |
آقا اگه بشه با سیم کارت و لپ تاپ اینترنت وصل شد عالی میشه مخصوصا برای ما که سر کار اینترنت دسترسی نداریم . خواهشا اگه کسی این کار و کرده اینجا توضیح بدین . لپ تاپ من dell vostro 1500 هستش
|
ساعت جاري 19:32 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |